2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar merhaba.siriron canım egçmiş olsun.ceren canım sizede geçmiş.olsun.ayy ben bugün ofise geç geldim.kızıma hazır çarşıya çıkmışken ciciler aldım:) şimdi işe koyulma zamanı

hoşgeldin tülaycım nasılsın ooo maşallah güzel kızımız güle güle giysin cicilerini.işindede kolay gelsin canım.opuyorumnanaktan

oyyy oyyy YAGIZ DEFNOŞ BERKE de hastanmışş kıyamammm yaa Allah şifalarını versin inş kızlarr ..gerçekten tam atlatıyoruz derken başladı sanırım bizde havayı azcık iyi gorunce rahat davrandık galiba aslında en riskli dönemdeyiz GAZELinde öksürük halen dvm (bir an önce atlatır inş bütün kuzular yaa (

aynur canım hoşbulduk.iyiyim canım biraz boğazlarım tahriş oldu birazda öksürük.geçen havalar iyi diye ince giyinince sanırım şifayı kaptım.saol teyzesi. sen nasılsın canım?

hoşgeldin canım gazelimede çok geçmişolsun a.s. nasılsın?

hülyacımya asist diye öksürük şurubu var dr seline verdi.inan çok iyi ya o şiddetli öksürüğü 2 günde yok etti.

aynur canım hoşbulduk.iyiyim canım biraz boğazlarım tahriş oldu birazda öksürük.geçen havalar iyi diye ince giyinince sanırım şifayı kaptım.saol teyzesi. sen nasılsın canım?

sağolasın canım bende ewdeyim alpişle oyun oynuyorum bi yemek yapıcam ama kaç saattir bi fırsat bulamadım.canım ewt havalar çok yanıltıyo nasıl giyineceğini şaşırıyor insan. çok geçmiş olsun canım.en doğal yol bol c vitamini al.sıcak bişeler içmeyi unutma boğazlarına iyi gelir ewe gidincede sıcak ballı süt içmeyi unuma tekrar geçmiş olsun a.s.

tülay canım eğer öksürüğün geçmezse bende sana öküsüp şurubunda tavsiyede bulunacağım ismi "sekrol" ben çok faydasını gördüm.ama umarım biran önce iyileşirsin tabi kuzucuklarımızda biran ewwel iyileşirler inş.

ayy canım saol ya canım şimdi bir sürü aktardan aldığım şeyleri karıştırdım içicem.ama alayım yinede öksürük şurubu..

cnm yaa seni çok çok iyi anlıyorum Allahım sana sabır güç kuvvet versin.gerçekten çok zor...Şifa versin yavruma da..ama inan hepsi öyle Dağhanda hafif grip gibi burnu akıyo bende peditus kullanıyorum..
hoşgeldin cnm dağhanda öyle aynı ilacı kullanıyorum bende iyi geliyo ama..Şimdi uyuttumda bi bakıyım dedim..
ne güzel her işin bitmiş benimde ihtiyacım var çocuk bile korktu bacaklarımdan :roflol:
sanada geçmiş olsun tabii...

Geçmiş ancak bitti. Defdoş'da yarım saate kadar uyanır. O arada yapabildiğim kadar ütü yapayım. Bi sonraki uyumasına da yemek işini hallederim. Kaçtım ben kızlar a.s.
kolay gelsin cnm..
kızlar ya uyuyuyamıyo yagız ya uyutuyorum 10dk gerı uyanıyo uykusu var ama dalamıyo nıekı acaba ya bıyerı falanmı agrıyooookı off yaaa... napsam versemmıkı antıbıyotıgıı hı?
ver cnm vardır bi sıkıntısı muhakkak..

kızlar merhaba.siriron canım egçmiş olsun.ceren canım sizede geçmiş.olsun.ayy ben bugün ofise geç geldim.kızıma hazır çarşıya çıkmışken ciciler aldım:) şimdi işe koyulma zamanı
merhaba cnm..güle güle kullanın cicileri..

sağol hülya canım. sizede çok geçmiş olsun. bizde de var hafif öksürük ama bizimkine balgam söktürücü verdi. öksürük şurubu verme dedi neyse. muayene sonucunda.

çokkkkk sağol şimalcim canım ya....amin..

aynen bizimkide tam beşiği bırakıyorum hadi kıpırdıyor salla ....
sabaha kadar eşimle mahvolduk. eşim sabah servisi kaçırmış uykusuzluktan...
diş mahvetti çocuğu...

sağol tülaycım.
sizde güle güle giyinin cicilerinizi...

pınar canım geçmiş olsun defnoşa(

ayyy defnede mi hastalanmış. çok geçmiş olsun pınarcımmmm

selam kızlar...
geldim ama hemen çıkmam lazım kayınvalidem bekliyor..hazırlanmam lazım..

hasta olan bütün bebeklere şifa diliyorum..

benimde boynum tutuldu bi anda ilaç sürücem şimdi..

neyse aslında anlatacak şey çok ama çıkmam lazım öpüyorum hepinizi...

mirzaberke 10,200 gr olmuş kızlar çok şükür.
boyuda 79 cm geldi.
iyi demi?

Sağolasın canım benim biraz kemiklerim ağrıyor ama iyiyi çok şükür. Valla pazarı çok seviyorum ya. Defdoş'a yine çok kaliteli çok güzel şeyler aldım hemde ucuza. Özellikle gündelik kıyafetlerini pazardan tamamladım iyi oldu. Valla canım öyle ağır değil ama hafif bi nezle olmuş sanırım. Burnu akıyor biraz. Onun dışında da huysuzluğu var yerimseniben

Sen nasılsın tatlım a.s.

Canım çok geçmiş olsun. Başla bence antibiyotiğe. Daha da ileriye gitmesin de kuzum halsiz düşmesin iyice a.s.

Sağolasın canım hafif bi kırgınlığımız var. Onun dışında iyiyiz. Sen nasılsın a.s.

Kolay gelsin canım. Annene gidince de gi mutlaka merak ederiz a.s.

Anaammm bu kuzular iyice hasta oldular ya. Kan değerlerinin iyi çıkmasına sevindim canım a.s.

Güzel günlerde giysin Selin'cim cicilerini canım a.s.

Sağolasın canım. İyi çok şükür ateşimiz falan yok. Bi burun akıntımız birazda huysuzluğumuz var a.s.

Alemsin ya kaydirigubbakcemile3 Ben genital bölge ve kol altı için gidiyorum epilasyona. Kol altım bitti çok şükür. Genital bitsin yarım bacağa başlayacağım tatlım. Sonra tamamen kurtulacağım inşallah tavsiye ederim a.s.

pınar canım geçmiş olsun defnoşa(

ayyy defnede mi hastalanmış. çok geçmiş olsun pınarcımmmm[/B]

Sağolasın kızlar nezle olmuşuz sanırım biraz a.s.

Güle güle canım a.s.

mirzaberke 10,200 gr olmuş kızlar çok şükür.
boyuda 79 cm geldi.
iyi demi?

İyi tatlım maşallah kuzuma a.s.

sağol ferdacım sanada geçmiş olsun :hulya:
iyi gezmeler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…