Sağolasın canım benim biraz kemiklerim ağrıyor ama iyiyi çok şükür. Valla pazarı çok seviyorum ya. Defdoş'a yine çok kaliteli çok güzel şeyler aldım hemde ucuza. Özellikle gündelik kıyafetlerini pazardan tamamladım iyi oldu. Valla canım öyle ağır değil ama hafif bi nezle olmuş sanırım. Burnu akıyor biraz. Onun dışında da huysuzluğu var yerimseniben
Sen nasılsın tatlım a.s.
Canım çok geçmiş olsun. Başla bence antibiyotiğe. Daha da ileriye gitmesin de kuzum halsiz düşmesin iyice a.s.
Sağolasın canım hafif bi kırgınlığımız var. Onun dışında iyiyiz. Sen nasılsın a.s.
Kolay gelsin canım. Annene gidince de gi mutlaka merak ederiz a.s.
Anaammm bu kuzular iyice hasta oldular ya. Kan değerlerinin iyi çıkmasına sevindim canım a.s.
Güzel günlerde giysin Selin'cim cicilerini canım a.s.
Sağolasın canım. İyi çok şükür ateşimiz falan yok. Bi burun akıntımız birazda huysuzluğumuz var a.s.
Alemsin ya kaydirigubbakcemile3 Ben genital bölge ve kol altı için gidiyorum epilasyona. Kol altım bitti çok şükür. Genital bitsin yarım bacağa başlayacağım tatlım. Sonra tamamen kurtulacağım inşallah tavsiye ederim a.s.
Sağolasın kızlar nezle olmuşuz sanırım biraz a.s.
Güle güle canım a.s.
İyi tatlım maşallah kuzuma a.s.
ayy hakkaten bebeklerin hepsi biranda grip oldu ne oldu bunlara böle pınarcım.
dişmi yapıyor hepsini acaba?
gerçi defnoşun çok dişi çıktı ama..
bizimki dişten..
Ütülerimi biraz yapmıştım ki Defdoş uyandı. Neyse o yerde oyalanırken bitirdim ütülerimi. Sonra çorbasını içirdi. Yerde oynadık bu saate kadar. Az öncede meyvesini yedirdim uyudu kuzum.
Ama bugün ısırmayı huy etti kızlar. Bikaç haftadır elimi , kolumu, bacağımı falan yakalayınca ısırıyordu ama bugün göğsümü ısırmaya başladı. Tv izlerken emziriyordum. Bi an ısırınca boş bulunup bir çığlık attım. Korktu kuzum 10 dk zor susturdum ama canım fena yandı. Şimdi önce 1-2 dk emiyor sonra ısırıp çekiştiriyor. Bide yüzüme bakıp gülüyor zilli kaydirigubbakcemile3
Yandım ben bu kızla valla akannehir
O uyurken hemen duşa gireyim belki kırgınlığımı atarım kafamçokkarıştı
Kayınvalidemin evi sobalı tatlım. Tabi salon sıcak diğer yerler soğuk. Geçen günde orda yıkadık. Bi süre sonra diğer odalara gitmek istedi Defne. Orda biraz üşüttü sanırım. Çok şükür sadece burnu akıyor ateşi falan yok. Biraz da huysuzluk var. Hafta sonu da kontrolümüz var. Ben şimdilik şurup veriyorum. Doktor bi kontrol eder başka ilaç verir belki :uhm:
bigudi54, 7774fulya+, a.sena+, Cerennn+, elanurum, esen81, galatea79, ilgin0707+, simal06, tlyonl2009+
bı slm vereyım dedım manzaraya bak ne guzel nekadar kalabalıgızzzz
merhaba kızlarrr
Ütülerimi biraz yapmıştım ki Defdoş uyandı. Neyse o yerde oyalanırken bitirdim ütülerimi. Sonra çorbasını içirdi. Yerde oynadık bu saate kadar. Az öncede meyvesini yedirdim uyudu kuzum.
Ama bugün ısırmayı huy etti kızlar. Bikaç haftadır elimi , kolumu, bacağımı falan yakalayınca ısırıyordu ama bugün göğsümü ısırmaya başladı. Tv izlerken emziriyordum. Bi an ısırınca boş bulunup bir çığlık attım. Korktu kuzum 10 dk zor susturdum ama canım fena yandı. Şimdi önce 1-2 dk emiyor sonra ısırıp çekiştiriyor. Bide yüzüme bakıp gülüyor zilli kaydirigubbakcemile3
Yandım ben bu kızla valla akannehir
O uyurken hemen duşa gireyim belki kırgınlığımı atarım kafamçokkarıştı
bigudi54, 7774fulya+, a.sena+, Cerennn+, elanurum, esen81, galatea79, ilgin0707+, simal06, tlyonl2009+
bı slm vereyım dedım manzaraya bak ne guzel nekadar kalabalıgızzzz
merhaba kızlarrr
tülaycım hoşgeldin tatlım nasılsın selinim cicilerini güle güle giysin
bende biraz yoğundum
pınarcım geçmiş olsun defneye
cerencim maşallah oğluşuna
bizim evde sobalı ama biz sobayı yakınca kapıyı açık bırakıyoruz öyle çok sıcak soğuk hasta eder yoksa bebişleri
pınarcım defne ısırıyor demek oyuna dönüştürmüş birde gülüyor ayy yerim ben onu
mesai bitsede gitsem eve kızları çok özledim
akşama ne pişireceksiniz kızlar bana fikir verin
Ya kızlar baby tv evİnde olanalrın bebİŞlerİ dİkkatle İzlİyormu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?