2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

ayy hakkaten bebeklerin hepsi biranda grip oldu ne oldu bunlara böle pınarcım.
dişmi yapıyor hepsini acaba?
gerçi defnoşun çok dişi çıktı ama..
bizimki dişten..

Ütülerimi biraz yapmıştım ki Defdoş uyandı. Neyse o yerde oyalanırken bitirdim ütülerimi. Sonra çorbasını içirdi. Yerde oynadık bu saate kadar. Az öncede meyvesini yedirdim uyudu kuzum.

Ama bugün ısırmayı huy etti kızlar. Bikaç haftadır elimi , kolumu, bacağımı falan yakalayınca ısırıyordu ama bugün göğsümü ısırmaya başladı. Tv izlerken emziriyordum. Bi an ısırınca boş bulunup bir çığlık attım. Korktu kuzum 10 dk zor susturdum ama canım fena yandı. Şimdi önce 1-2 dk emiyor sonra ısırıp çekiştiriyor. Bide yüzüme bakıp gülüyor zilli kaydirigubbakcemile3

Yandım ben bu kızla valla akannehir

O uyurken hemen duşa gireyim belki kırgınlığımı atarım kafamçokkarıştı

ayy hakkaten bebeklerin hepsi biranda grip oldu ne oldu bunlara böle pınarcım.
dişmi yapıyor hepsini acaba?
gerçi defnoşun çok dişi çıktı ama..
bizimki dişten..

Kayınvalidemin evi sobalı tatlım. Tabi salon sıcak diğer yerler soğuk. Geçen günde orda yıkadık. Bi süre sonra diğer odalara gitmek istedi Defne. Orda biraz üşüttü sanırım. Çok şükür sadece burnu akıyor ateşi falan yok. Biraz da huysuzluk var. Hafta sonu da kontrolümüz var. Ben şimdilik şurup veriyorum. Doktor bi kontrol eder başka ilaç verir belki :uhm:

bizimkide göz kırpmayı öğrenmiş. gözünü kırp annem diyorum. böyle sıkı sıkı gözlerini yumuyor.yumarkende dilini çıkarıyor.bugün hastanede sürekli dili dışarda gezdik sormayın. kaydirigubbakcemile3
sonra dede nasıl yemek yiyor diyoruz ağzını şapşap açıp kapatıyor. sürekli küpelerimi çekiyor. hayır diyince dudağını büzmeyi öğrenmiş. hemen dudak büzülüyor. birde üüüüü diyor büzerken. sonra sürekli televizyonu kapatıyor. durduramıyoruz sıpayı.alem bunlar kızlar..

bigudi54, 7774fulya+, a.sena+, Cerennn+, elanurum, esen81, galatea79, ilgin0707+, simal06, tlyonl2009+
bı slm vereyım dedım manzaraya bak ne guzel nekadar kalabalıgızzzz
merhaba kızlarrr

tülaycım hoşgeldin tatlım nasılsın selinim cicilerini güle güle giysin

bende biraz yoğundum

pınarcım geçmiş olsun defneye

cerencim maşallah oğluşuna

aynen canım benim k.valdeminde evi sobalı. pazar günü hepo rdaydık. çocuk çıkmak isitoyrmu sıkıldımı sorma . çıkaramadım da o kadar huysuzlandıki. ağla ağla öldü çocuk.kucağımdan aşağı inmedi. birde misafir geldimi.zaten yabancıları gördümü çok ağlıyor mahvoldum yani. arada battaniyesine sarıp dolaştırdım ama olmuyorki.
bizde her tarafı talan eder alıştı birde örümcekle istediği yere gidiyor.özgür takılıyordu orda dayanamadı..

merhaba canım gecmıs olsun buara hep bebişler hastaa bızımkının hala burnu tıkalı:gitme:

ısırma huyu benımkındede var ben poposuna popusuna vuruyorum ısırınca bıde saga sola cevırıyo kafasını sonrada baslıyo gülmeye hoşuna gıdıyo sıpanınnn

Pınar valla haklısın pazarda kalıtelı Şeyler oluyor.bende cumartesı gıdıcem:)) Çok sevıyorum pazarıya evde olsam heralde tÜm pazarları dolaŞırdım:))

bizim evde sobalı ama biz sobayı yakınca kapıyı açık bırakıyoruz öyle çok sıcak soğuk hasta eder yoksa bebişleri
pınarcım defne ısırıyor demek oyuna dönüştürmüş birde gülüyor ayy yerim ben onu
mesai bitsede gitsem eve kızları çok özledim
akşama ne pişireceksiniz kızlar bana fikir verin

bigudi54, 7774fulya+, a.sena+, Cerennn+, elanurum, esen81, galatea79, ilgin0707+, simal06, tlyonl2009+
bı slm vereyım dedım manzaraya bak ne guzel nekadar kalabalıgızzzz
merhaba kızlarrr

hoşgeldin gülşah canımmmmm evet bugün kalabalığız..

tülaycım hoşgeldin tatlım nasılsın selinim cicilerini güle güle giysin

bende biraz yoğundum

pınarcım geçmiş olsun defneye

cerencim maşallah oğluşuna

sağol banu teyzesi...
yoğunsun sende bu ara pek giremiyorsun canım..

cerencim evet hemde ne yoğun off sıkıldım artık mesai bitip dışarı çıkınca nefes aldığımı hissediyorum :)

pınar canım zaten evde ilacın varsa belki hafta sonuna kadar toparlanır bile iyice.
götür bakalım kontrole nasılmış kuzunun boyu kilosu?

Pınar valla selın uzun sÜredır ısırıyor .bıde 1 haftadır ben napıon dıyınce ne dıye baĞırıyor.valla eŞımın elını ısırı geÇen akŞam resmen kanadı ya.tırmalamaısnı hıÇ saymıyorum adamın yÜzÜ gÖzÜ yara bere ıÇınde.

canım k.valdemler bir odayı ısıtıyorlar sadece başka yer açmıyorlar malesef. o yüzden çocuğu çıkaramıyoruz.
valla köfte patates yap olmazmı ben bayılırım patates kızartmasınada...

Ya kızlar baby tv evİnde olanalrın bebİŞlerİ dİkkatle İzlİyormu?

canım bizde baby tv yokta. uydu var. orda da yumurcak var .
cailou diye çizgi film varya ona bayılıyor. özellikle şarkısına.
antrede yada mutfaktaysa annem caillou başlamış diyim koşarak hatta nerdeyse örümcekle uçarak odaya gelip gözünü televizyona dikiyor kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…