2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

teşekkürler cerencim

tülaycım cumartesi pazarına bende gideceğim ne zamandır arkadaşlar gidelim diyor güzel şeyler varmış :))

FULYACIM NERELERDESİN AYOL? kaydirigubbakcemile2

mirzaberke 10,200 gr olmuş kızlar çok şükür.
boyuda 79 cm geldi.
iyi demi?

buralardayım cnm.. komsuma cıktım kahveye geldim yemek yaptım hemen.. :)
nasılsın bakalım?
maşallah iyi tabi kocaman olmus kuzum

bigudi54, 7774fulya+, a.sena+, Cerennn+, elanurum, esen81, galatea79, ilgin0707+, simal06, tlyonl2009+
bı slm vereyım dedım manzaraya bak ne guzel nekadar kalabalıgızzzz
merhaba kızlarrr

merhaba cnm..

hasta olan bebişlere ve annelere gecmiş olsun.
bizde zeyneple bir haftadır nezleyiz.birde gecen hafta rota virüs oldu ası yaptırmıstık ya ondan.allahtan dedi doktor 2 günde atlattı ilaçsız.yaptırmasaydın hastanede yatardı valla dedi.

banucum kabağın varsa kabak mücver yapabilirsin ben hazırladım buzdolabına koydum bi kızartması kaldı dündende eriştem ve çorbam var.bigudi mrb canım ama ben geldim sen gitmişsin galiba.

ay canım sizede çok geçmiş olsun. berkede olmuştu geçen aylarda.bayağı oldu. biz aşı yaptırmamıştık. dediğin gibi hastanede yattık 2 gün. sürekli serum vermişlerdi kuzuma.
neyseki siz hafif atlatmışsınız...

pınaaarrrrrrrrr kıs çık artık banyodan sempatiksalakcinni
derinimi yüzdün ayol kaydirigubbakcemile3

hatırlıyorum cnm..gelmiş gecmiş şükür..

canım sanada merhaba nasılsınopuyorumnanaktan

hoşgeldin gülşah canımmmmm evet bugün kalabalığız..

sağol banu teyzesi...
yoğunsun sende bu ara pek giremiyorsun canım..

GÜlŞah banu merhaba kızlar .banucum saol canım..

kusura bakmayın selam verıp kacmıs gıbı oldu öff ya bu hafta pek bı yogun gectı anlamadım :gitme:
hadı toparlanayım ben gorusurus kızlar

canım yok obur değil ama eşim benim sadece akşam yemeği yer kahvaltı öğln yemeği yok.artık o kadar olsun akşam güzel şeyler yesin:)) hem kızımda yiyorya artık daha bir zevkle yapıyorum:)

canım yok obur değil ama eşim benim sadece akşam yemeği yer kahvaltı öğln yemeği yok.artık o kadar olsun akşam güzel şeyler yesin:)) hem kızımda yiyorya artık daha bir zevkle yapıyorum:)

hımmm yani kocana yaparken zevkle yapmıyordun yani..seni seniiii

anacım sen hamarat hatunsun zaten diyecek birşey bulamıyorum sana maşallahhhhhhhhhhh

ceren bide eşim illada yemek yap diye tutturmaz ama ben bişiler yapmak zorunda hissediyorum kendimi mesela bn sadece sucuklu yumurta koysam olmaz çünkü mutlaka yemeğim olmalıı annedmen öyle alışmışım ya.hem kariyer hem çocuk hem ev işi hem ahçılık hepsine yetişirimm animaallah allah sağlık versin:)))))))))

ceren bide eşim illada yemek yap diye tutturmaz ama ben bişiler yapmak zorunda hissediyorum kendimi mesela bn sadece sucuklu yumurta koysam olmaz çünkü mutlaka yemeğim olmalıı annedmen öyle alışmışım ya.hem kariyer hem çocuk hem ev işi hem ahçılık hepsine yetişirimm animaallah allah sağlık versin:)))))))))

ceren bide eşim illada yemek yap diye tutturmaz ama ben bişiler yapmak zorunda hissediyorum kendimi mesela bn sadece sucuklu yumurta koysam olmaz çünkü mutlaka yemeğim olmalıı annedmen öyle alışmışım ya.hem kariyer hem çocuk hem ev işi hem ahçılık hepsine yetişirimm animaallah allah sağlık vea.s.rsin:)))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…