2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

anacımm ceren bak sana kızmışımki mesajlarrr art arta sırslanmış:))))))))))))))))))))) canım eşimede zevkle yaparım ama arada zevksiz de yaparım:))) ama kızım başka.. canımya hamaratımm dimi saolllllllllllllllllllllll :))))))))))))))))9

anacımm ceren bak sana kızmışımki mesajlarrr art arta sırslanmış:))))))))))))))))))))) canım eşimede zevkle yaparım ama arada zevksiz de yaparım:))) ama kızım başka.. canımya hamaratımm dimi saolllllllllllllllllllllll :))))))))))))))))9

valla bende tırstım bu kadar kızacağını tahmin edememişimmmmm kaydirigubbakcemile3

Maşallah kuzuma hepsi aynı bunların ya fena oldular valla a.s.

tülaycım hoşgeldin tatlım nasılsın selinim cicilerini güle güle giysin

bende biraz yoğundum

pınarcım geçmiş olsun defneye

cerencim maşallah oğluşuna

Sağolasın canım a.s.

Ayyy bizimkide çok kalabalık bi misafir falan gelirse sıkılıyor. İlla bırakacaksın kendi kendine yerde oyalanıcak a.s.

Sağolasın canım a.s. Duru'mun da burnu açılır inşallah çok fena ya a.s.

Ayyy sorma tatlım bide çekiştiriyor çok can yakıcı ya kafamçokkarıştı

Pınar valla haklısın pazarda kalİtelİ Şeyler oluyor.bende cumartesİ gİdİcem:)) Çok sevİyorum pazarıya evde olsam heralde tÜm pazarları dolaŞırdım:))

Evet canım çok kaliteli. Bende çok seviyorum pazar gezmeyi. Git mutlaka sende a.s.

Canım ya fena ısırıyor hemde. Bide ben çığlık atınca korkup ağlıyor :çok üzgünüm:

Ben kuşabaşı eti sulu bi şekilde yaptım. İçine patates attım. Salçalı sulu mis oldu zemuszemus Yanına pilav ve brokoli salatası a.s.

pınar canım zaten evde ilacın varsa belki hafta sonuna kadar toparlanır bile iyice.
götür bakalım kontrole nasılmış kuzunun boyu kilosu?

Bakalım tatlım aslında geçen haftaydı kontrolümüz ama doktorumuz şehir dışında olunca başkasına götürmek istemedim. Bakalım boyu falan uzadı mı kil aldı mı CADIARZU

Oooo oda kötü ya Defne'ninde tırnakları azcık uzadıysa yandık kağıt gibi valla kafamçokkarıştı

cerencim bizimde kontrolümüz var haftasonu

Hadi güzel haberlerle gelirsiniz inşallah canım a.s.

Ay canım çok geçmiş olsun. Bak Allah'tan olmuşsunuz aşınızı. Allah korumuş kuzumu a.s.

pınaaarrrrrrrrr kıs çık artık banyodan sempatiksalakcinni
derinimi yüzdün ayol kaydirigubbakcemile3

Kız çıktım da Defdoş rahat bırakmadı yerimseniben

kusura bakmayın selam verıp kacmıs gıbı oldu öff ya bu hafta pek bı yogun gectı anlamadım :gitme:
hadı toparlanayım ben gorusurus kızlar

Güle güle canım a.s.

kızlar kuzuma bakınnnn

[/URL][/IMG]

Maşallah kuzuma a.s.

sağol teyzesi opuyorumnanaktan

Duşumu aldım, ütülediklerimi yerleştirdim, tüm odalardan Defdoş'un oyuncaklarını topladım. Defdoş uyandı, mama yedirdim. Buzluktan kuşbaşı çıkarıp salçalı sulu patatesli yemek yaptım. Pirinç ıslattım. Brokoli haşladım. Şimdi eşim aradı gelmek üzereymiş. Önce arabayı bakım için servise götürücek yetişebilirse. Sonra markete gidicez. Mutfak eksiklerim var. Sonrada yemeğimizi yer, Defdoş'umu yıkar dinleniriz oh be :lepi:

berke herkesi çok yabancılıyor kızlar sizinkilerde öylemi?
tanımadığı kim olursa olsun biri buna gülse bile ağlıyor o kadar yabaniki anlatamam
bakmayın böyle resimlerde güldüğüne başkasını görsünde bak çıldırıyor.
yere bile bıraktırmıyor kendini uğunuyor o zaman..
nasıl alışacaksa bilmiyorum..

cerencim maşşallah berkeye kocaman olmus ..
zeynep yabancıyı pek yadırgamaz ilk basta bir suratını ekşitir o kadar 2 dk da alısıverir sonra..

sağol pınarcım.. halletmişsin işlerini ne güzel
ne cabuk akşam oluyor ben anlamıyorum vallaa

herkese iyi akşamlar kaydirigubbakcemile2

gideyimde kuzuma kavuşayımmm artık

hoşgeldin canım gazelimede çok geçmişolsun a.s. nasılsın?

cokk saol bitanemmm ..gazel iyi olsa bende iyi olacağım inşAllahh a.s.

hülyacımya asist diye öksürük şurubu var dr seline verdi.inan çok iyi ya o şiddetli öksürüğü 2 günde yok etti.

cnnm acile gittiğimizde ordaki dr verdi şurup falan ama 2 gün sonra kendi dr umuza gittik verme bişey bekle bakalım az dedi çünkü sadace boğazlarda tahriş varmışşş...

cnm bununda balgam olmadığı için kuru öksürük o yuzden şu an hiç bişey vermiyorum2 güne geçmese tekrar götürecegim

cnm sanada geçmişş olsunn rüzgar mı carptı acaba :uhm:

oyyy benimm zillide hemen saldırıya geciyor valla hele sinirlenirse kopartırcasına ısırıyor cadı ve uzu zamandır böle ...Allahtan memeyi ısırmayı unuttu kaydirigubbakcemile3

kızlar kuzuma bakınnnn

[/URL][/IMG]

seni gidi yerden bitmeeee bücürükkk maşAllahhh sana bebemmmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

merhabalar annemdeyim şimdi ....anneme gelir gelmez ...eşyaları içeri attım hemen çıktım dışarı
önce kuaföre gittim tam 1 aydır kaş bıyık aldıramadım evdeyken birkere niyetlendim
ama salı günleri kapalı sanırım biizm oradakiler...neyse sonra çıktım merkeze tek tsk mağzalara uğradım
taksitlerimi verdim...oradan tam inerken halamı aradım ...bi yerde toplanmışlar oraya çağırdı kuran okunmuş...halam dedi bişiler yersin
gittim oturdum garular tabak hazırladı yedim sohbet ettim sonra eve geldim annem çocukları uyutmıuş alt komşusuda gelmişş....
annem yimekleri yapmış çocuklarıda besledi bende sizlere baktım

yarın ssk ya gideceğim
babam randevu almış

kan sayımı
şeker
demir
tsh larım
kolestrol
b12
baktıracağım...sabah erkenden gideceğim....gelincede hemen kahvaltı yapacam....hamişken hastanede yatarken tanıştığım bir kız vardı devamlı arıyo
annemede yakın oturuyo ona gideceğiz...

hasta bebeklerimize çok geçmiş olsun herkesde bi salgın mevcut
mümkünse benim kuuzularım olmasın 1 ayda geçiriyoruz
biri iyi olurken öbürü hasta oluyorr...pufffffffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…