anacımm ceren bak sana kızmışımki mesajlarrr art arta sırslanmış:))))))))))))))))))))) canım eşimede zevkle yaparım ama arada zevksiz de yaparım:))) ama kızım başka.. canımya hamaratımm dimi saolllllllllllllllllllllll :))))))))))))))))9
valla bende tırstım bu kadar kızacağını tahmin edememişimmmmm kaydirigubbakcemile3
a.s.
a.s. gel canımcım sanada valla neler yaparım antalyaya yolun düşerse beklerim her zaman:)
berkecikte maşşallahh en güzel çıkmışş ..
Kızlar İyİ akŞamlar
bizimkide göz kırpmayı öğrenmiş. gözünü kırp annem diyorum. böyle sıkı sıkı gözlerini yumuyor.yumarkende dilini çıkarıyor.bugün hastanede sürekli dili dışarda gezdik sormayın. kaydirigubbakcemile3
sonra dede nasıl yemek yiyor diyoruz ağzını şapşap açıp kapatıyor. sürekli küpelerimi çekiyor. hayır diyince dudağını büzmeyi öğrenmiş. hemen dudak büzülüyor. birde üüüüü diyor büzerken. sonra sürekli televizyonu kapatıyor. durduramıyoruz sıpayı.alem bunlar kızlar..
tülaycım hoşgeldin tatlım nasılsın selinim cicilerini güle güle giysin
bende biraz yoğundum
pınarcım geçmiş olsun defneye
cerencim maşallah oğluşuna
aynen canım benim k.valdeminde evi sobalı. pazar günü hepo rdaydık. çocuk çıkmak isitoyrmu sıkıldımı sorma . çıkaramadım da o kadar huysuzlandıki. ağla ağla öldü çocuk.kucağımdan aşağı inmedi. birde misafir geldimi.zaten yabancıları gördümü çok ağlıyor mahvoldum yani. arada battaniyesine sarıp dolaştırdım ama olmuyorki.
bizde her tarafı talan eder alıştı birde örümcekle istediği yere gidiyor.özgür takılıyordu orda dayanamadı..
merhaba canım gecmıs olsun buara hep bebişler hastaa bızımkının hala burnu tıkalı:gitme:
ısırma huyu benımkındede var ben poposuna popusuna vuruyorum ısırınca bıde saga sola cevırıyo kafasını sonrada baslıyo gülmeye hoşuna gıdıyo sıpanınnn
Pınar valla haklısın pazarda kalİtelİ Şeyler oluyor.bende cumartesİ gİdİcem:)) Çok sevİyorum pazarıya evde olsam heralde tÜm pazarları dolaŞırdım:))
bizim evde sobalı ama biz sobayı yakınca kapıyı açık bırakıyoruz öyle çok sıcak soğuk hasta eder yoksa bebişleri
pınarcım defne ısırıyor demek oyuna dönüştürmüş birde gülüyor ayy yerim ben onu
mesai bitsede gitsem eve kızları çok özledim
akşama ne pişireceksiniz kızlar bana fikir verin
pınar canım zaten evde ilacın varsa belki hafta sonuna kadar toparlanır bile iyice.
götür bakalım kontrole nasılmış kuzunun boyu kilosu?
Pınar valla selİn uzun sÜredİr ısırıyor .bİde 1 haftadır ben napıon dİyİnce ne dİye baĞırıyor.valla eŞİmİn elİnİ ısırı geÇen akŞam resmen kanadı ya.tırmalamaısnı hİÇ saymıyorum adamın yÜzÜ gÖzÜ yara bere İÇİnde.
cerencim bizimde kontrolümüz var haftasonu
buralardayım cnm.. komsuma cıktım kahveye geldim yemek yaptım hemen.. :)
nasılsın bakalım?
maşallah iyi tabi kocaman olmus kuzum
merhaba cnm..
hasta olan bebişlere ve annelere gecmiş olsun.
bizde zeyneple bir haftadır nezleyiz.birde gecen hafta rota virüs oldu ası yaptırmıstık ya ondan.allahtan dedi doktor 2 günde atlattı ilaçsız.yaptırmasaydın hastanede yatardı valla dedi.
pınaaarrrrrrrrr kıs çık artık banyodan sempatiksalakcinni
derinimi yüzdün ayol kaydirigubbakcemile3
kusura bakmayın selam verıp kacmıs gıbı oldu öff ya bu hafta pek bı yogun gectı anlamadım :gitme:
hadı toparlanayım ben gorusurus kızlar
kızlarkuzuma bakınnnn
[/URL][/IMG]
sağol teyzesi opuyorumnanaktan
hoşgeldin canım gazelimede çok geçmişolsun a.s. nasılsın?
hülyacımya asist diye öksürük şurubu var dr seline verdi.inan çok iyi ya o şiddetli öksürüğü 2 günde yok etti.
sağol hülya canım. sizede çok geçmiş olsun. bizde de var hafif öksürük ama bizimkine balgam söktürücü verdi. öksürük şurubu verme dedi neyse. muayene sonucunda.
çokkkkk sağol şimalcim canım ya....amin..
aynen bizimkide tam beşiği bırakıyorum hadi kıpırdıyor salla ....
sabaha kadar eşimle mahvolduk. eşim sabah servisi kaçırmış uykusuzluktan...
diş mahvetti çocuğu...
sağol tülaycım.
sizde güle güle giyinin cicilerinizi...
ayyy defnede mi hastalanmış. çok geçmiş olsun pınarcımmmm
selam kızlar...
geldim ama hemen çıkmam lazım kayınvalidem bekliyor..hazırlanmam lazım..
hasta olan bütün bebeklere şifa diliyorum..
benimde boynum tutuldu bi anda ilaç sürücem şimdi..
neyse aslında anlatacak şey çok ama çıkmam lazım öpüyorum hepinizi...
Ütülerimi biraz yapmıştım ki Defdoş uyandı. Neyse o yerde oyalanırken bitirdim ütülerimi. Sonra çorbasını içirdi. Yerde oynadık bu saate kadar. Az öncede meyvesini yedirdim uyudu kuzum.
Ama bugün ısırmayı huy etti kızlar. Bikaç haftadır elimi , kolumu, bacağımı falan yakalayınca ısırıyordu ama bugün göğsümü ısırmaya başladı. Tv izlerken emziriyordum. Bi an ısırınca boş bulunup bir çığlık attım. Korktu kuzum 10 dk zor susturdum ama canım fena yandı. Şimdi önce 1-2 dk emiyor sonra ısırıp çekiştiriyor. Bide yüzüme bakıp gülüyor zilli kaydirigubbakcemile3
Yandım ben bu kızla valla akannehir
O uyurken hemen duşa gireyim belki kırgınlığımı atarım kafamçokkarıştı
kızlarkuzuma bakınnnn
[/URL][/IMG]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?