canım çok geçmiş olsunmrh kızlar
benım oglum gecen hafta oksutuyodu yazmıstım ama ates olmuyodu pazartesı ısten bı geldım oglum aygın baygın ama ates yok bekleyelım dedık gece bır baktım ates bı anda 40 a fırlamıs hemen acıle gıttık fıtılle atesını dusurduler ıgne yaptılar bronsıt olmus oglum ınanmıyorum ya 10 aydır bır kere atesı yukselmeyen cocuk bı ıse basladım hasta oldu bugun 3 . ıgnemızı olduk ıgne bıttı surupa baslıcaz ıns bı daha tekrarlamaz
offf yaaa keske bıraz daha bekleseymısım ıse baslak ıcın pısmanım
vay be ne kocalar var,tebrik ederim cnmkızlar 1 mart nikah günümüzdü eşim o gün çiçek almış banaaaaaaaaaaaaaaaa kızımada sümbül mor seviyo diye sonra yemeğe gittik sonra annemleri ve kardeşimide çağırdık onlarda katıldı süper bi gece oldu Türkiz naptı tabi oda geldi bu ara misafir trafiğim fazla ondan giremiyorum.Kardeşim yarın akşam gidecek ondan sonra biraz trafik azalır.
PINAAAAAAAAAAARRRRRRRRR geçen gün arayan sen miydin?
ohh maşallah cnm mis gibi olmuşssunSelam iyi pazartesiler bacılar a.s.
Salı günü sabahtan kayınvalideme gittim. Salı pazarı falan yaptım. Akşam geç gelip hemen yattık. Dünde anneme gittim sabah erkenden. Epilasyon randevum vardı. Onu hallettim. Kaş bıyık-manikür falan bi 10000 bakıma girdim kaydirigubbakcemile3
Akşam da eve gelip yemek yiyip hemen 10 gibi yattık. Tabi sabah 8:30'da açtık gözümüzü. Kahvaltı falan yaptık. Defdoş'umun çamaşırlarını yıkayıp astım. Şimdi öğle uykusuna yattı kuzum bende size bakayım dedim.
3 gündür Defdef'in burnu akıyo. Nezle oldu heralde. Peditus veriyorum sabah akşam. Hafta sonu zaten aylık kontrolümüz var. Doktor bakar artık. Tabi nezleyi bana geçirdi zilli. Bugün tüm kemiklerim sızlıyor. Boğazımda acıyor. Keyifsizim valla.
Defdoş uyurken bi geçmişe bakayım sonra ütülerim var onlara girişeceğim a.s.
geçmiş olsun cnm ya işin zorrrslm kızlarrrrrr cok sık gıremıyorummm malummmm....kafamçokkarıştı
sabah 6 da ayaktayız ama genede vakıt olmuyoo yaaa...yağız hasta olduumafoldumbeno hasta olacagına ben olsaydım keske yaa zaten huysuz bu bebek malum dahada bı huysuzlandı şimdi hastalıkla ne yapcamı şaştım kızlarrrrmafoldumben
dune kadar bişicik yoktu salı gunu akşam işteydım eşim burnu akıyo yağızın dedı hapsurmayada baslamışş dun dr a goturdum eşim işte teyzemle gıttık o gece sabahı ettık yanı ayagımın ustunde sallayarak uyudu tum gece ben yatakta oturur pozısyonda.....15 dk da bı uyanıyo kuzucugum..dr nezle başlangıcı dedu oksurugude vardı burun akıntısı serumfızyolojık verdı oksuruk surubu ates dusurucu kullanıyoruz şimdi..antıbıyotıkte yazdı şimdilik gerek yok kullanma ılerlerse başla bana gel dedı...bugun sesı deişti kuzumun sanırım azda ıshal baslıyo mafoldumbenversemmı dıorum antıbıyotıgı kızlar ya dahada ılerlemesınden korkuyorummmmafoldumbensalıncakta uyuyo yatagaına alıyorum uyanıyo şimdi salıncagında uyudu kaldı ole ben bıttım tabı...annem geldı dun azcık dınlendım ama tum gece yat kalka mahvedıyo benı eşim olmasa tam kuldum gece bı saate kadar eşim bı saatten sora ben kalkıyorum yatıorum odasında....ne zormuş kızlar yaaaaa.....nerde usuttu bukadar anlamadım altı ustu bıkackere cıktık dısarı oda hava bahar havasıydı esıntı bıle yoıktu yani.....zaten dogduundan berı sorununmuz hiç bıtmedı bıde hastalık olunca dahada fena bı hal aldı yagızın huysuzluguuuu....ne dıyım beterınden korusun rabbımmafoldumbendua edın kızlar bıan once ıgleşşın yawrummmm:Saruboceq:allahtan ewdeyım ıkıgun yarın gıdıcem işe.....ewı bıraktım zaten heryer heryerde toz içinde vakıt yokkı makına bosalcak ew toplancak yemek olcak ....tabı yagız uyursa yarımsaate uyanıyooo offf offf rabbım herkeze UYUYAN COCUK NASIP ETSIN KIZLARRRRRRR
ver cnm ya hatta ağrı kesici de ver biraz rahatlasın uyusnda dinlensin kuzukızlar ya uyuyuyamıyo yagız ya uyutuyorum 10dk gerı uyanıyo uykusu var ama dalamıyo nıekı acaba ya bıyerı falanmı agrıyooookı off yaaa... napsam versemmıkı antıbıyotıgıı hı?
geçmiş olsun cnmkızlar bende yeni geldim. berkede hafif bir şekilde gribal enfeksiyon başlamış. geceleri sürekli sallanmak istiyordu. dr a gittik bgn. kan ve idrar verdik. idrarı yapmadı sıpa bende çıktım işe geldim mecburrr.
kan değerlerimiz normal çıktı çok şükür.
serum fizyolojik filan verdi. dişte çıkarttığı için ondan oluyormuş huzursuzluğda.
işte böyle
siribron canım sizede çokkk geçmiş olsun. seni çok ii anlıyorum canım yaaa
bebişlerin çoğu hasta neyse bu ara bilmiyorumkismile
bizde varız sormaaEVET ŞİMALCIM hatırlıyorummmm..uykusuz bebişler sayılıydı zaten mayıs kuzucuklarında sem ben gulhan bocek vardı bırde sanırım.....bencede bunada sukur dıyelım daha beterınden korusun allahım kuzucuklarımızı acılarını hastalıklarını gostermesın yasatmasınnnnn:Saruboceq::Saruboceq:
güle güle giysin cnm selin ciciclerinikızlar merhaba.siriron canım egçmiş olsun.ceren canım sizede geçmiş.olsun.ayy ben bugün ofise geç geldim.kızıma hazır çarşıya çıkmışken ciciler aldım:) şimdi işe koyulma zamanı
geçmiş olsun cnm sanadaaynur canım hoşbulduk.iyiyim canım biraz boğazlarım tahriş oldu birazda öksürük.geçen havalar iyi diye ince giyinince sanırım şifayı kaptım.saol teyzesi. sen nasılsın canım?
oy maşşalh kuzumamirzaberke 10,200 gr olmuş kızlar çok şükür.
boyuda 79 cm geldi.
iyi demi?
bizde yok cnm yumurcak izliyoruz,callio ve büyük rahat koltuk sanırım iki programı severrk izliyo zeynepYa kızlar baby tv evİnde olanalrın bebİŞlerİ dİkkatle İzlİyormu?
aynen zeynepte öylecanım k.valdemler bir odayı ısıtıyorlar sadece başka yer açmıyorlar malesef. o yüzden çocuğu çıkaramıyoruz.
valla köfte patates yap olmazmı ben bayılırım patates kızartmasınada...
canım bizde baby tv yokta. uydu var. orda da yumurcak var .
cailou diye çizgi film varya ona bayılıyor. özellikle şarkısına.
antrede yada mutfaktaysa annem caillou başlamış diyim koşarak hatta nerdeyse örümcekle uçarak odaya gelip gözünü televizyona dikiyor kaydirigubbakcemile3
aa geçmiş olsun cnm zeynebeburalardayım cnm.. komsuma cıktım kahveye geldim yemek yaptım hemen.. :)
nasılsın bakalım?
maşallah iyi tabi kocaman olmus kuzum
merhaba cnm..
hasta olan bebişlere ve annelere gecmiş olsun.
bizde zeyneple bir haftadır nezleyiz.birde gecen hafta rota virüs oldu ası yaptırmıstık ya ondan.allahtan dedi doktor 2 günde atlattı ilaçsız.yaptırmasaydın hastanede yatardı valla dedi.
oy maşşalh yakışıklı senikızlarkuzuma bakınnnn
[/URL][/IMG]
zeynep öyle değil cnm ya başta çekiniyo sonra lışıoyo yavrumberke herkesi çok yabancılıyor kızlar sizinkilerde öylemi?
tanımadığı kim olursa olsun biri buna gülse bile ağlıyor o kadar yabaniki anlatamam
bakmayın böyle resimlerde güldüğüne başkasını görsünde bak çıldırıyor.
yere bile bıraktırmıyor kendini uğunuyor o zaman..
nasıl alışacaksa bilmiyorum..
merhabalar annemdeyim şimdi ....anneme gelir gelmez ...eşyaları içeri attım hemen çıktım dışarı
önce kuaföre gittim tam 1 aydır kaş bıyık aldıramadım evdeyken birkere niyetlendim
ama salı günleri kapalı sanırım biizm oradakiler...neyse sonra çıktım merkeze tek tsk mağzalara uğradım
taksitlerimi verdim...oradan tam inerken halamı aradım ...bi yerde toplanmışlar oraya çağırdı kuran okunmuş...halam dedi bişiler yersin
gittim oturdum garular tabak hazırladı yedim sohbet ettim sonra eve geldim annem çocukları uyutmıuş alt komşusuda gelmişş....
annem yimekleri yapmış çocuklarıda besledi bende sizlere baktım
yarın ssk ya gideceğim
babam randevu almış
kan sayımı
şeker
demir
tsh larım
kolestrol
b12
baktıracağım...sabah erkenden gideceğim....gelincede hemen kahvaltı yapacam....hamişken hastanede yatarken tanıştığım bir kız vardı devamlı arıyo
annemede yakın oturuyo ona gideceğiz...
hasta bebeklerimize çok geçmiş olsun herkesde bi salgın mevcut
mümkünse benim kuuzularım olmasın 1 ayda geçiriyoruz
biri iyi olurken öbürü hasta oluyorr...pufffffffffff
Kızlar iyi akşamlar geçmişe çok bakamadım, bi selam verim dedim, öptük sizleri
Bide anammm... özlem bu nasıl adam ya... eğer olayınız buysa ben hiç bi anlam veremedim yaptıklarına gereksiz... çocuğa bakmakmı istemiyo, e 2. gelcek ozaman napıcak...
berke herkesi çok yabancılıyor kızlar sizinkilerde öylemi?
tanımadığı kim olursa olsun biri buna gülse bile ağlıyor o kadar yabaniki anlatamam
bakmayın böyle resimlerde güldüğüne başkasını görsünde bak çıldırıyor.
yere bile bıraktırmıyor kendini uğunuyor o zaman..
nasıl alışacaksa bilmiyorum..
cerencim maşşallah berkeye kocaman olmus ..
zeynep yabancıyı pek yadırgamaz ilk basta bir suratını ekşitir o kadar 2 dk da alısıverir sonra..
sağol pınarcım.. halletmişsin işlerini ne güzel
ne cabuk akşam oluyor ben anlamıyorum vallaa
oyyy benimm zillide hemen saldırıya geciyor valla hele sinirlenirse kopartırcasına ısırıyor cadı ve uzu zamandır böle ...Allahtan memeyi ısırmayı unuttu kaydirigubbakcemile3
merhabalar annemdeyim şimdi ....anneme gelir gelmez ...eşyaları içeri attım hemen çıktım dışarı
önce kuaföre gittim tam 1 aydır kaş bıyık aldıramadım evdeyken birkere niyetlendim
ama salı günleri kapalı sanırım biizm oradakiler...neyse sonra çıktım merkeze tek tsk mağzalara uğradım
taksitlerimi verdim...oradan tam inerken halamı aradım ...bi yerde toplanmışlar oraya çağırdı kuran okunmuş...halam dedi bişiler yersin
gittim oturdum garular tabak hazırladı yedim sohbet ettim sonra eve geldim annem çocukları uyutmıuş alt komşusuda gelmişş....
annem yimekleri yapmış çocuklarıda besledi bende sizlere baktım
yarın ssk ya gideceğim
babam randevu almış
kan sayımı
şeker
demir
tsh larım
kolestrol
b12
baktıracağım...sabah erkenden gideceğim....gelincede hemen kahvaltı yapacam....hamişken hastanede yatarken tanıştığım bir kız vardı devamlı arıyo
annemede yakın oturuyo ona gideceğiz...
hasta bebeklerimize çok geçmiş olsun herkesde bi salgın mevcut
mümkünse benim kuuzularım olmasın 1 ayda geçiriyoruz
biri iyi olurken öbürü hasta oluyorr...pufffffffffff
iyi akşamlar kızlar ben okuldan geldim evdeyim malum annem gitti teyzemin kızı burda g,rmiyorum çok fazla sanırım defne de hastaymış geçmiş olsun pınarcım
hülya gazel iyileşemedi mi daha Ahsenin azaldı öksürüğü
neyse ben kaçayım çay içicez öptüm hepinizii
slm kzılar bizde halamlara gittik bugün gezmeye
iyi oldu değişiklik oldu baya
canım da sıkkkındı kociş nöbette bende size bakayım dedim zeynebi yeni uyuttum
kızımın odasına avize yapıcam şimdi iplerle bakalım inş beceririm
acıktım önce bişeyler atıştırayım
pek iştahım yok inş iyidir minik kzuum
hala aynı kiloadyım verdiklerimi almadım offf
kim sorarsa eşim benim yeriem cevap veriyo iiyimişim ben
artık akrışmıyorum valla
akşam yine atıştık aslında konuşmadık bile ne istiyo bu adam anlamıyourm bende mi sorun var söyleyin bana ya bileyim
dün zeyneple karşılamaya gitiik eşimi,sevindid de iyi oldu dönüşte markete uğradık bişeyelr aldık yemek yapmamıştım patates kızartırım bide kıymalı yumurta yparız olur mu dedim olur olur zaten iştahım yok dedi
grip oldu bikaçgündür
neyse uyudu beizimki sonra kalktı pc başına oyununu oynamaya başladı her zamanki gibi zeyneple biz yemek yapmaya gittik zeynep kucak istiyo durmuyo hiç bağırıyo falan arada eşimin yanına gidiyo bakmıyo çocuğa
bende zeynepe kızdım ne istiyorsun diye kzıım sana söylüyom gelinim sen alna oldu yağ sıçrayavcak diye korktum sonunda zeynep durmayınca aldım kucağıma ne oldu rahatladın mı şimdi kucağımda ne var dedim zeynebe içerden pat küt sesler geldi,eşim geldi mutfağa,klavye pilli bizim o bitti sinirlendi sandım yedek vardı onları verecektim güya en safım hee
aldı zeynebi gezdiriyo sinirli sinirli işimi bittirdim sofrayı hazırladım
bu arada yine bi ses geldi ieçrden pat kütt
zeynepte kucağında he uyuz
sofraya çaığırdım bi duymazlıktan geldi
bi daha çağırdım geldi oturdu zeynebi istedim vermedi ye sen dedi
boğazıma dizildi yiemedim bişey bi kaç çatal patates aldım o kadar ver dedim aldım zeynebi yemiycem dedi kalktı o kadar üzüldüm kü anlatamam sigara içmiş dışarda bende toplamadım sofrayı biz varız diye odaye geldmedi gitmiş yatak odasına yatmış
içeri bi geldim gki duyduğum sesler neymiş öğrndim ,sandalyeye vurmuş peteğe çarpmış
zeynebin oyuncak sepeti vardı onu almış tv ye fırlatmış anteni düşürmüş
ne istiyo bu adam sabır ver rabbim bana
hee bi de sofarda sabır sabrı diye söyleniyo ekndine kimbilir neler söyleyecekti de söylemedi bana
sadec anteni düzelttim tv izledik zeyneple
uyuttum yatırdım beşiğini kalktı geldi bziimki
bende oturdum yemeğimi yedim,geldim oyuncakları topladım,bi daha da uğramadım yanına,konuşmuyorum akşamdan beri bununla ne konuşulur kiiiiiii
anlatsam bişey anlamaz huysuz
sadece isteklerim olunca konuşucam valla bende
halama gideceğimi bilmiyordu sabah annem arayınca söyleimm bende biz gidiyoruz diye cevap vermedi gittim bende
geldim dolapta bişeyler vardı yememiş kendine çorba yapmış beyefendi
bana akıl verin kzılar ya ne yapsam yada hiç bişey mi yapmasam gerçekten etkilemeye başaldı artık beni
odayı değişelimde zaten baya işim olacak onlarla oyalanırım bir hafta on gün zeyneple yaarım zaten ban çok iyi gelecek offfffffffff
benimde derdim hiç bitmiyo valla sıkıyorum sizi
neyse ben gidem de nmama yiyeyim,sonra avizeyi yapmaya başlayayım inş beceririm uyuz kocam da bu saat olmadı aramadı bakın hele hamile karııs var kzıı var evde neymiş kzımışklava:
kızlar bide sizden bişey istiycem
zeynebe doğum ayptığımda yanımdaki hamile bayana annesi getirmişti nazar boncuğu var bide ufacık boncuklarla kuş mu ne yapmışlardı çok beğendim hatta kadın yakın olsa bziede getittirecekti olmadı nette reim falan bulamadım belki anlamamışsınızdır
öylebişeyler arıyorum 2.meleğime takmak için yastığına sizin oralarda varsa böyle bişeyler bana haber veririmisiniz ya,içimde kalmasın çok beğenmiştim
Kızlar iyi akşamlar geçmişe çok bakamadım, bi selam verim dedim, öptük sizleri
Bide anammm... özlem bu nasıl adam ya... eğer olayınız buysa ben hiç bi anlam veremedim yaptıklarına gereksiz... çocuğa bakmakmı istemiyo, e 2. gelcek ozaman napıcak...
bende anlamadım halbuki ne istedi ben aldıralım dediğimde bile yok olma rabbim verdi falan dedi bilmiyorum artık kendi haline bırakıcamValla ben senin kocandan bişey anlamadım tatlım. 2.bebek fikri mi bunalıma soktu senin adamı :uhm:
Aklımda bulunsun tatlım bulursam alırım mutlaka a.s.
.
Eşim geldi , yemeğimizi yedik. Defdoş'umu yıkadık. 9 gibi uyuttum. Eşimde yerde uyudu şimdi. Makinada Defdoş'un beyaz çamaşırları var. Onları asayım yatıcam hemen. Annem gelicek sabah kahvaltıya. İyi geceler kızlar kaçtım ben a.s.
aslında haklısın sanırım birsen maddi sıkıntısı var,üstüne üstlük dayısı bütün kzıkardeşlrini umareye götürecekmiş anneside gitmek sitemiyor para yokmuş bu ben vericem diyor gitsinmiş,ben tl nin hesabını yapıyorum,hangisi ucuzsa onu alıyorum,o annesini umreye gönderecek,ve bir sürü borcumuz ve zeynep ve yeni bebeğimiz olacakken,heleki kardeşine para yollamasını es geçiyorum bileözlem acaba eşinin başka bir sıkıntısı varda sanamı diyorda böyle eften püften şeylere tepki veriyor
yada ikinci bebek yükümü onu bu strese soktu
yani ben ya bu etkenleri düşündüm yada sizi istemiyor....
olmaz yapılmaz bir hamile kadına bu eziyet yaa
resmen eziyet ediyor
sana bu şekilde konuşmak istemem ama yapıcı bir yan bulamıyorumki
sanda yapıcıkla yaklaşayım
yapıcılık sadece polyanacılık olur...
bence artık direk çek
ne derdi olduğunu basit şeylere çok tepki verdiğini
söyle ...ya sinir sistemi bozuk eşinin yada dediklerim
ama ne olursa olsun bu stres ortamından zeynebin küçük kızında çok etkileniyor bence
kaç aylık oldu kuzun bak 3 ayınız bitti yani ne oluyor böyle ..sen -bir çocuğa bakıyorsun ve hamilesin..
uffff dövesim geldi eşiniiii şincikk kusuruma bakma millet bi bebek taşıyor kaprisden nazdan geçmiyor yaa
özlem canım yazık sana yaaa noluyo ki eşine anlamadımm poffffffffff
içim parcalandı heee
selam kızlar
Özlem meraba çok yazışmadık ama okuduğum kadarıyla ikinci bebiş geliyo canım Allah hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin, üzme kendini ya erkek milleti çok bencil oluyo malesef, eşimde işten geç çıkıyo zaten, yemekten sonrada alıyo yine evraklarını eline imzalıyo ve ben biraz Masal la ilgilenmesini istemedikçe de bakmıyo, ilgilendiğinde de salıyo çocuğu benim içim gidiyo yok sandalyeye çarpcak oraya çarpcak buraya çarpcak diye alışsınmış öğrensinmiş düşmeyi bende çok dertliyim malesef,
ama napalım annelik böle bişey işte, kızım olduktan sonra annemi daha iyi anlıyorum sakin olduğu bir zamanda iyce konuş bence hamilesin sonuçta, herşeyide takmamaya çalış zor ama hem zeynep hem bebişin etkilenmesin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?