2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

iyi akşamlar kızlar ben okuldan geldim evdeyim malum annem gitti teyzemin kızı burda g,rmiyorum çok fazla sanırım defne de hastaymış geçmiş olsun pınarcım
hülya gazel iyileşemedi mi daha Ahsenin azaldı öksürüğü
neyse ben kaçayım çay içicez öptüm hepinizii

canım çok geçmiş olsun
vay be ne kocalar var,tebrik ederim cnm
ohh maşallah cnm mis gibi olmuşssun
defneye de geçmiş olsun tatlım
geçmiş olsun cnm ya işin zorrr
kızlar ya uyuyuyamıyo yagız ya uyutuyorum 10dk gerı uyanıyo uykusu var ama dalamıyo nıekı acaba ya bıyerı falanmı agrıyooookı off yaaa... napsam versemmıkı antıbıyotıgıı hı?
ver cnm ya hatta ağrı kesici de ver biraz rahatlasın uyusnda dinlensin kuzu
geçmiş olsun cnm
bizde varız sormaa
kızlar merhaba.siriron canım egçmiş olsun.ceren canım sizede geçmiş.olsun.ayy ben bugün ofise geç geldim.kızıma hazır çarşıya çıkmışken ciciler aldım:) şimdi işe koyulma zamanı
güle güle giysin cnm selin ciciclerini
aynur canım hoşbulduk.iyiyim canım biraz boğazlarım tahriş oldu birazda öksürük.geçen havalar iyi diye ince giyinince sanırım şifayı kaptım.saol teyzesi. sen nasılsın canım?
geçmiş olsun cnm sanada
mirzaberke 10,200 gr olmuş kızlar çok şükür.
boyuda 79 cm geldi.
iyi demi?
oy maşşalh kuzuma
Ya kızlar baby tv evİnde olanalrın bebİŞlerİ dİkkatle İzlİyormu?
bizde yok cnm yumurcak izliyoruz,callio ve büyük rahat koltuk sanırım iki programı severrk izliyo zeynep
aynen zeynepte öyle
aa geçmiş olsun cnm zeynebe
kızlar kuzuma bakınnnn

[/URL][/IMG]
oy maşşalh yakışıklı seni
zeynep öyle değil cnm ya başta çekiniyo sonra lışıoyo yavrum

oh baya gezmişin miss olmuşun birsen iyi olmuş cnm
bakalım sonuçların nasıl çıkacak haber ver bziede

slm kzılar bizde halamlara gittik bugün gezmeye
iyi oldu değişiklik oldu baya
canım da sıkkkındı kociş nöbette bende size bakayım dedim zeynebi yeni uyuttum
kızımın odasına avize yapıcam şimdi iplerle bakalım inş beceririm
acıktım önce bişeyler atıştırayım
pek iştahım yok inş iyidir minik kzuum
hala aynı kiloadyım verdiklerimi almadım offf
kim sorarsa eşim benim yeriem cevap veriyo iiyimişim ben
artık akrışmıyorum valla
akşam yine atıştık aslında konuşmadık bile ne istiyo bu adam anlamıyourm bende mi sorun var söyleyin bana ya bileyim
dün zeyneple karşılamaya gitiik eşimi,sevindid de iyi oldu dönüşte markete uğradık bişeyelr aldık yemek yapmamıştım patates kızartırım bide kıymalı yumurta yparız olur mu dedim olur olur zaten iştahım yok dedi
grip oldu bikaçgündür
neyse uyudu beizimki sonra kalktı pc başına oyununu oynamaya başladı her zamanki gibi zeyneple biz yemek yapmaya gittik zeynep kucak istiyo durmuyo hiç bağırıyo falan arada eşimin yanına gidiyo bakmıyo çocuğa
bende zeynepe kızdım ne istiyorsun diye kzıım sana söylüyom gelinim sen alna oldu yağ sıçrayavcak diye korktum sonunda zeynep durmayınca aldım kucağıma ne oldu rahatladın mı şimdi kucağımda ne var dedim zeynebe içerden pat küt sesler geldi,eşim geldi mutfağa,klavye pilli bizim o bitti sinirlendi sandım yedek vardı onları verecektim güya en safım hee
aldı zeynebi gezdiriyo sinirli sinirli işimi bittirdim sofrayı hazırladım
bu arada yine bi ses geldi ieçrden pat kütt
zeynepte kucağında he uyuz
sofraya çaığırdım bi duymazlıktan geldi
bi daha çağırdım geldi oturdu zeynebi istedim vermedi ye sen dedi
boğazıma dizildi yiemedim bişey bi kaç çatal patates aldım o kadar ver dedim aldım zeynebi yemiycem dedi kalktı o kadar üzüldüm kü anlatamam sigara içmiş dışarda bende toplamadım sofrayı biz varız diye odaye geldmedi gitmiş yatak odasına yatmış
içeri bi geldim gki duyduğum sesler neymiş öğrndim ,sandalyeye vurmuş peteğe çarpmış
zeynebin oyuncak sepeti vardı onu almış tv ye fırlatmış anteni düşürmüş
ne istiyo bu adam sabır ver rabbim bana
hee bi de sofarda sabır sabrı diye söyleniyo ekndine kimbilir neler söyleyecekti de söylemedi bana
sadec anteni düzelttim tv izledik zeyneple
uyuttum yatırdım beşiğini kalktı geldi bziimki
bende oturdum yemeğimi yedim,geldim oyuncakları topladım,bi daha da uğramadım yanına,konuşmuyorum akşamdan beri bununla ne konuşulur kiiiiiii
anlatsam bişey anlamaz huysuz
sadece isteklerim olunca konuşucam valla bende
halama gideceğimi bilmiyordu sabah annem arayınca söyleimm bende biz gidiyoruz diye cevap vermedi gittim bende
geldim dolapta bişeyler vardı yememiş kendine çorba yapmış beyefendi
bana akıl verin kzılar ya ne yapsam yada hiç bişey mi yapmasam gerçekten etkilemeye başaldı artık beni
odayı değişelimde zaten baya işim olacak onlarla oyalanırım bir hafta on gün zeyneple yaarım zaten ban çok iyi gelecek offfffffffff
benimde derdim hiç bitmiyo valla sıkıyorum sizi

gülşahcım sen arçelik bebfon kullanıyordun değil mi,bend ekameralısını aldım seninkide öylemiydi?
biraz cızırtı yapıyo sanki,sesi de çok çıkmıyo,seninki nasıl?

kızlar bide sizden bişey istiycem
zeynebe doğum ayptığımda yanımdaki hamile bayana annesi getirmişti nazar boncuğu var bide ufacık boncuklarla kuş mu ne yapmışlardı çok beğendim hatta kadın yakın olsa bziede getittirecekti olmadı nette reim falan bulamadım belki anlamamışsınızdır
öylebişeyler arıyorum 2.meleğime takmak için yastığına sizin oralarda varsa böyle bişeyler bana haber veririmisiniz ya,içimde kalmasın çok beğenmiştim

neyse ben gidem de nmama yiyeyim,sonra avizeyi yapmaya başlayayım inş beceririm uyuz kocam da bu saat olmadı aramadı bakın hele hamile karııs var kzıı var evde neymiş kzımış klava:

Kızlar iyi akşamlar geçmişe çok bakamadım, bi selam verim dedim, öptük sizleri

Bide anammm... özlem bu nasıl adam ya... eğer olayınız buysa ben hiç bi anlam veremedim yaptıklarına gereksiz... çocuğa bakmakmı istemiyo, e 2. gelcek ozaman napıcak...

eevt canım sadece bu hasta olduğu için zeynebi çok almak istemiyo aman 2 dk gezdirse bişey olmaz bende anlam veremedim akşam şok oldum burcu
2.gelince de yaardım etmeyeck demekki
inan beklemiyorum artık
bişey de istemiyorum artık
hiç haketmiyo bu 2.bebeği tek düdüşündüğüm bu rabbimin bir bildiği vardır Allah sonumuzu hayır etsin

Defne insanları yabancılamıyorda ev ortamında çok kalabalıktan hoşlanmıyor tatlım. Huysuzlaşıyor. Sessiz olucak kendi kendine oyalanacık öyle seviyor a.s.

Sağolasın canım valla sorma erkende kalksam küt akşam oluyor kafamçokkarıştı

oyyy benimm zillide hemen saldırıya geciyor valla hele sinirlenirse kopartırcasına ısırıyor cadı ve uzu zamandır böle ...Allahtan memeyi ısırmayı unuttu kaydirigubbakcemile3

Ayyy memeyi ısırmayı unutsunda valla neremi kaparsa kapsın kaydirigubbakcemile3

Ohhh afferim hatun gezmişsin mis olmuşsun a.s.

Yarında yaptır bakalım testlerini. İnşallah bişeycik çıkmaz a.s.

Sağolasın canım nezle oldu sanırım a.s.

Afiyet olsunnn a.s.

neyse ben gidem de nmama yiyeyim,sonra avizeyi yapmaya başlayayım inş beceririm uyuz kocam da bu saat olmadı aramadı bakın hele hamile karııs var kzıı var evde neymiş kzımış klava:

Valla ben senin kocandan bişey anlamadım tatlım. 2.bebek fikri mi bunalıma soktu senin adamı :uhm:

Aklımda bulunsun tatlım bulursam alırım mutlaka a.s.

Selam canım a.s.

Eşim geldi , yemeğimizi yedik. Defdoş'umu yıkadık. 9 gibi uyuttum. Eşimde yerde uyudu şimdi. Makinada Defdoş'un beyaz çamaşırları var. Onları asayım yatıcam hemen. Annem gelicek sabah kahvaltıya. ıyi geceler kızlar kaçtım ben a.s.

Valla ben senin kocandan bişey anlamadım tatlım. 2.bebek fikri mi bunalıma soktu senin adamı :uhm:

Aklımda bulunsun tatlım bulursam alırım mutlaka a.s.
.
bende anlamadım halbuki ne istedi ben aldıralım dediğimde bile yok olma rabbim verdi falan dedi bilmiyorum artık kendi haline bırakıcam
bekarmış gibi ne isterse onu yapsın

kolay gelsin cnm iyi geceler

özlem acaba eşinin başka bir sıkıntısı varda sanamı diyorda böyle eften püften şeylere tepki veriyor
yada ikinci bebek yükümü onu bu strese soktu

yani ben ya bu etkenleri düşündüm yada sizi istemiyor....
olmaz yapılmaz bir hamile kadına bu eziyet yaa
resmen eziyet ediyor
sana bu şekilde konuşmak istemem ama yapıcı bir yan bulamıyorumki
sanda yapıcıkla yaklaşayım
yapıcılık sadece polyanacılık olur...

bence artık direk çek
ne derdi olduğunu basit şeylere çok tepki verdiğini
söyle ...ya sinir sistemi bozuk eşinin yada dediklerim
ama ne olursa olsun bu stres ortamından zeynebin küçük kızında çok etkileniyor bence
kaç aylık oldu kuzun bak 3 ayınız bitti yani ne oluyor böyle ..sen -bir çocuğa bakıyorsun ve hamilesin..
uffff dövesim geldi eşiniiii şincikk kusuruma bakma millet bi bebek taşıyor kaprisden nazdan geçmiyor yaa

özlem canım yazık sana yaaa noluyo ki eşine anlamadımm poffffffffff
içim parcalandı heee

aslında haklısın sanırım birsen maddi sıkıntısı var,üstüne üstlük dayısı bütün kzıkardeşlrini umareye götürecekmiş anneside gitmek sitemiyor para yokmuş bu ben vericem diyor gitsinmiş,ben tl nin hesabını yapıyorum,hangisi ucuzsa onu alıyorum,o annesini umreye gönderecek,ve bir sürü borcumuz ve zeynep ve yeni bebeğimiz olacakken,heleki kardeşine para yollamasını es geçiyorum bile
bu 2.kvgayı zeynebe dolap istemeyeyim diye çıkardğını sanırıyorum onun istedğine göre zeynebin odasını mayıs ta falan ayıralımmış havalar ısınınca çocuk bize çok alıştı sürekli aramızda yatıyor anlamaya başladı artık herşeyden az daha bizimle olursa hiç ayrılmayack bizden o yzüden ayırıcam dedim,odasını ayırınca dolap alırız demişti şimdide sıkışık olunca almak istemiyo sanurım ama ben ağzımı açıp alacakmısın diye sormamıştım bile
neyse istemeyeceğimde inan hiç bişey umrumda değil artık ne ev ne eşyalar
bi tek zeynebim var şimdilik
sarılıyorum kzuuma bi sen varsın diyorum bi o var gerçekten böyle detaylı annemede anlatamam üzülürler
az buçuk söyledim ama
babam da hastaymış off sanırım ameliyat yeri iltihaplanmış,grip olmuş falan annemde çıkamıyo evden
zeynebe oda yapacağımız yerde 2 çekyat var
kardeşi annesi gelince orda kalıyrlardı o da keyif yapıyo diğer odada pc de
şimdi çekyatların 2 sinide atıcam birsen hiç umrumda değil,boş kalsın oda dolap da keyfi isterse alır,olmazsa bi ara babmlar şifonyer falan bişey yaptırılar
hep destekler ona bile kzııyor
bu konuda çok doluyum sinirliyim
takmamaya çalışıyorum ama nereye kadar
şimdi bide bir hafta evde ne yaparız nasıl oluruz bilmiyorum aramız daha da bozulacak
yarın olmazda öbür gün inş ayırıcam zeynebin odasını,bakalım o ne diyecek ondan sonrada baya işim var zaten uğramam yanına olur biter diye düşünüyorum inş da öyle olur off sıkıldı düşünmekten
özlem canım yazık sana yaaa noluyo ki eşine anlamadımm poffffffffff
içim parcalandı heee

bi de ben anlasam habire tahmin etmeye açlışıyorum
konuşulmuyor bile
geçen kavgamızda dayanamadım sonyunda ne derdin var benimle sıkıntın ne dedim yok bişeyim dedi kapattı konuyusöylesene nasıl konuşayım esen bana iyi davranmıyosun dedim cvp yok

şimdi bitti valla avizeler anam ağladı sırtım tutldu resmen 1,5 saat sürdü 2 tane yaptım umarım iyi olurlar bi tane zeynebe pembe bi tana yatak odasına krem rengi kuruyunca da süslerim inşş
o kadar emeğim boşa gitmesin de
ama 2 kişi yapmak şartmış çok zor oldu böyle

selam kızlar
Özlem meraba çok yazışmadık ama okuduğum kadarıyla ikinci bebiş geliyo canım Allah hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin, üzme kendini ya erkek milleti çok bencil oluyo malesef, eşimde işten geç çıkıyo zaten, yemekten sonrada alıyo yine evraklarını eline imzalıyo ve ben biraz Masal la ilgilenmesini istemedikçe de bakmıyo, ilgilendiğinde de salıyo çocuğu benim içim gidiyo yok sandalyeye çarpcak oraya çarpcak buraya çarpcak diye alışsınmış öğrensinmiş düşmeyi bende çok dertliyim malesef,
ama napalım annelik böle bişey işte, kızım olduktan sonra annemi daha iyi anlıyorum sakin olduğu bir zamanda iyce konuş bence hamilesin sonuçta, herşeyide takmamaya çalış zor ama hem zeynep hem bebişin etkilenmesin canım

merhaba canım vete çok yazışmadık ,çok sağolasın cnm,hande iş yapsa seninki gibi içim gam yemeyecek oyun oynuyo adam ya,bazen kafasını kaldırıp bakmıyo bile ne yapıyo bu çocuk niye bağırıyo diye,afedersin tuvalete gidiyorum arkamdan ağlıyo çocuk onda bile gelip almıyo ya,orda bari rahat bıraksınlar demi ama,bilmiyorum cnm iyice sinirlerim bozuldu sanrım,onu düşün bunu düşün,aramayan ablası aradı onlar hergün konuşurlar,cinsiyetini öğrendiniz mi diyo,2 hafta oldu öğreneli dedim,herşeyi çok dert ediyorum sanrıım,bi öğrenemedim kendi işime bakıp milleti boşvermeyi,herkesi geçiyorum da ben bu haldeyken eşimin böyel davranması ağırıma gidiyor,ben bişey bilmiyormuşum gbii davranıyor çou konuda,tersleyiveriyor sonra ben ne dedim ki diyo ,eninde sonunda beni bi bağırtacak o olacak ,herşey daha kötü olacak,ben neresinden yaklaşayım ki bu adama,iyi davransam olmuyo,kötü davransam olmuyo,ortasını bulamıyorum,çok düşüncesiz biri oldu çıktı,tüm gün evdeyim yatıyom sanıyo her halde,yaw 3,5 aylık hamileyim 3 kilo verdim,hala aynı kilodayım,yememe dikkat etmemi söyledi dr.umrunda bile değil yedimmi yemedim mi takip eden yok beni,yiyemiyorum diyorum,dr. sana ye dedi diye kesitirp atıyo,halasının kızı da hamile,çok bulantısı varmış mış,serum takılıyomuş,ama kilo kaybı yok bişey yok,iştahı yerindeymiş,acaba başka dra mı götürsek seni diyo adam ya,gelde deli olma,ben tecrübeliymişim,inan bazen şöyle bişey olsada bize zararı olmadan ama onu biraz korkutacak,inan dua ediyorum resmen,valla çok doluyum anlattıkça anlatıyorum bu gece,ama yarından itibaren kendimi işe ve zeynebime veriyorum onunda unutuyorum inşş

selam kızlar geçmişe bakamadım ama sanırım Beyazım sıkıntıda canım inşallah bunlar geçici günlerdir çabuk atlatırsınız.Zaten bu aileler bizlere karışmasa ve köstek olmasa daha mutlu olucaz
Bu arrada kardeşim gitti ama Türkizi biraz üşüttük sanırım hasta biraz.işten 17.30 da çıktım eve geldim kardeşim 18 de evden çıktı yolcularken bişey anlamadım valla üzüldüm ama şimdi bi daha ne zaman görüşcez bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…