2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Canım Allah kavuştursun,Türkizede çok geçmiş olsun,inş hemen toparlar kendini
desteğin içinde sağol cnma.s.

kızlaaarrr kızımın dişi çıktı azcık patlamış alttan bitane yanındakide çıkacak gibi yani 2diş birden geliyo!!!!
ama yaa accayip huysuzlaştı eski defnem gitti başka bi çocuk geldi ve bu 3gündür böyle...
bitanem hep aglar durumda ve ya babasında yada bende duruyor bu akşam anneme bile gitmedi ki annemi uzaktan görünce şarkılar söylüyordu(( inş. bitanem çabucak çıkarsın dişlerini...
sanki dişeri çıkınca yaramzlıklarda başaldı hep elinde bişi tutmak istıyor tvünitesinin çekemecesini hiç açmamıştı ama bugun 2kere başında yakaladım içini boşaltıyordu..
esen sende bak mercimegin dişllerine iyice kesin oda çıkarır 1 haftaya:)))))

kızlar gezip duruyom valla bugun forumist.daydık anasını ağlattık valla arkadaşımla:))) gez gez bacaklarımız kaptu
yrnda abimdeyiz ordanda oğlumuza beşik dolap sipariş edicez inş.

bide özlemcim ya asıl senin stres yapman lazım pc başına geçiyo diye!! kaldır pcyi ortadan girmeyin 1hafta bakalım nasıl olacak adam oyun oynarken bile kızyor yaaaa

neysem bizden böyle kızlar dişlendik işte hayırlı olsun...

ayyyy hasta bebişlerimizde çok geçmiş olsun kokladım onları doya doya....

hayırlı olsun cnm inciniz
boşverdim artık nurten herşeyii boşverdimm...

günaydın kızlar siteyi biz kapadık biz açalım dedik,zeynep erkejn kalktı yine,6:30 da ama d,inlenmişim öyle çk uyukum yok,bugün yapaılacak baya işim var,dışarıda öyle çok yağmur yağıyor ki,offf,yağsın yağsın yazın susuz kalmayalım

günaydın herkese hayırlı cumalar diliyorum umarım herkes iyidir kızlar geçmişe bir bakayım geliyorum:))

banucum kabağın varsa kabak mücver yapabilirsin ben hazırladım buzdolabına koydum bi kızartması kaldı dündende eriştem ve çorbam var.bigudi mrb canım ama ben geldim sen gitmişsin galiba.

banucum ben alinazik mevsim salata ve çorba yapıcam:) bide gül böreği:)

teşekkürler kızlar :)))))) şimalcim evet ben gitmişiim sen gelmişsin

tülaycım bende öyleyim zorunluluk hissediyorum kendimi rahat hissetmiyorum kesinlikle katılıyorum bende annemden öyle gördüm :)

kızlar kuzuma bakınnnn

[/URL][/IMG]

aman kıyamam yakışıklı yiyenim benim maşallah

ohh canım döktürmüşsün afiyetle yemişsinizdir

cerencim duruda öyle tatlım yabancılara tepki gösteriyor alışana kadar

birsencim iyi yapmışsın değişiklik olmuştur valla öyle bu ara bebişler çok sık hastalanıyor

esencim kolay gelsin sana:)

özlemcim kocanın başka sıkıntısı mı var acaba çok agresif yaklaşıyor ikinci bebeğin sorumluluğunu almaktan mı korkuyor canım Allah yardımcın olsun umarın en kısa zamanda düzelir tatlım sıkma canını bebeklerini düşün
canım dediğin nazar boncuğundan hiç görmedim denk gelirse alır yollarım

burcucum nasılsın tatlım kağa nasıl:)

türkize geçmiş olsun tatlım

GÜnaydın herkese kızlar

gÜnaydın banucum canım nasılsın bakalım durucuk nasıl?

ÖZLEM CANIM YA EŞıNE GERÇEKTEN DıYECEK SÖZ BULAMIYORUM. SEN YEMEK YAPARKEN YADA TUVALATE GıTTıĞıNDE ÇOCUĞA TABıKı BAKACAK. NE DEMEK SıNıRLENMEK YAHU. AYY ıÇıME SIKINTI BASTIRDI .UMARIM EN KISA ZAMANDA ARANIZ DÜZELıR BELKı ıKıNCı ÇOCUK VE MADDıYAT YÜZÜNDEN BÖYLE DAVRANIYORDUR DEDıĞıN GıBı AMA MADEM MADDıYAT YÜZÜNDEN ANNESıNı NE DıYE UMREYE GÖNDERıYOR. BıR ANLAM VEREMEDıM. HANı TAMAM ANNESı TABıKı AMA DURUMUN ÇOK ÇOK ıYı OLUR DA VERıRSıN AKLINA BıLE GELMEZ .
NEYSE CANIM SEN CANINI SIKMAMAYA ÇALIŞ TAMAM MI. HAMıŞSıN BAK. BEBıŞEDE YANSIR SONRA:teselli:

bizde bu hafta sonu nevşehire kozaklıya gidiyoruz . roza resorta. yarın çıkcaz pazar dönücez.
ama bu işin doğum günümle alakası yok.doğum günüm için eşim götürüyor filan değil yani kaydirigubbakcemile3
yer yoktu otelde tesadüf bu hafta sonuna yaptırmıştık rezervasyonu geçen aydan .
berkeyle ilk defa bir yere çıkcam havuzda filan inş. üşütmeyiz hayırlısı yoksa annem kızar artık. götürmeyin bunu bırakın diyor ama onsuz içime sinmiyor. zaten sadece haftasonu birlikteyiz. orayada götürmesem hiç göremeyecem bu hafta. gerekirse havuza girmem ne yapıyım sadece socak hamamını kullanırım demi?

banucum günaydın canım.saol canım düşünceme katıldığın için.annemin bir sözü vardır sonra sana söylerim:))) nasıl sın canım iyimisin prenseslerim nasıl?

günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar hepinize.sizler bebişleriniz umarım iyisinizdir.hasta olan bebişleirmize tekrar çok geçmiş olsun a.s.

günaydın kızlar ..bende sabah sabah hastaneye gittim
bide kavga ettim...aman gittim 3-4 kişi kan vermede bekliyordu
bende idrar vereceğim babam durdu ama sırada değil ben gelene kadar o kuyruk bitmiş yeniisi gelmiş
bende içeri girdim bir adam senin sıran ne dedi
bende geçti sıram işte burada sıra var bekleyeceksin hak yiyemezsin dedi
bende dedim ben sabah 8 de geldim buraya ben varken sen yoktun ben idrar verdim dedim
babamda adamın birine beyfendi bizim sıramız geçti işimiz var çıkacağız neden
bağrıyorsunuz dedi...
adam gayet yüksek sesle babama bağrarak ozaman rica edersin girersin dedi..
bende içeri girdim ama kan felan vermedim ,hemşire babamı tanıyo babamda beni tanıştırdı sadece
adama dedim ben buraya girdim kanmı verdim dedim?kan aldımı benden sıranı süistimalmi ettim dedim
ne diye bağrıyorsun sen dedim..
babamda bana sus diyo
neden susacakmışım dedim o susacak kimki bağrıyo dedim
ben kan versem dinelemesem haklı ama daha kan vs. vermedim dedim
allahtan barkot veren adam geldi evet bu kız buradaydı idrar verdi geldi dedi siz yoktunuz dedi
ama hemşire babama arkadışıma gidin o alsın beklemeyin dedi...
bende adama döndüm gir şişe şişe kan ver..dedim
ayyy sabah sabha stres oldum bee kimsenin hakkını yemem hakkımı yedirtmem ya
sevyesiz insanlar

tülay,banu,simal ,ceren günaydın kızlar
ceren ohh iyi tatiller şimdiden mutlu uyıllar cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…