selam kızlar geçmişe bakamadım ama sanırım Beyazım sıkıntıda canım inşallah bunlar geçici günlerdir çabuk atlatırsınız.Zaten bu aileler bizlere karışmasa ve köstek olmasa daha mutlu olucaz
Bu arrada kardeşim gitti ama Türkizi biraz üşüttük sanırım hasta biraz.işten 17.30 da çıktım eve geldim kardeşim 18 de evden çıktı yolcularken bişey anlamadım valla üzüldüm ama şimdi bi daha ne zaman görüşcez bakalım
kızlaaarrr kızımın dişi çıktı azcık patlamış alttan bitane yanındakide çıkacak gibi yani 2diş birden geliyo!!!!
ama yaa accayip huysuzlaştı eski defnem gitti başka bi çocuk geldi ve bu 3gündür böyle...
bitanem hep aglar durumda ve ya babasında yada bende duruyor bu akşam anneme bile gitmedi ki annemi uzaktan görünce şarkılar söylüyordu(( inş. bitanem çabucak çıkarsın dişlerini...
sanki dişeri çıkınca yaramzlıklarda başaldı hep elinde bişi tutmak istıyor tvünitesinin çekemecesini hiç açmamıştı ama bugun 2kere başında yakaladım içini boşaltıyordu..
esen sende bak mercimegin dişllerine iyice kesin oda çıkarır 1 haftaya:)))))
kızlar gezip duruyom valla bugun forumist.daydık anasını ağlattık valla arkadaşımla:))) gez gez bacaklarımız kaptu
yrnda abimdeyiz ordanda oğlumuza beşik dolap sipariş edicez inş.
bide özlemcim ya asıl senin stres yapman lazım pc başına geçiyo diye!! kaldır pcyi ortadan girmeyin 1hafta bakalım nasıl olacak adam oyun oynarken bile kızyor yaaaa
neysem bizden böyle kızlar dişlendik işte hayırlı olsun...
ayyyy hasta bebişlerimizde çok geçmiş olsun kokladım onları doya doya....
banucum kabağın varsa kabak mücver yapabilirsin ben hazırladım buzdolabına koydum bi kızartması kaldı dündende eriştem ve çorbam var.bigudi mrb canım ama ben geldim sen gitmişsin galiba.
banucum ben alinazik mevsim salata ve çorba yapıcam:) bide gül böreği:)
ceren bide eşim illada yemek yap diye tutturmaz ama ben bişiler yapmak zorunda hissediyorum kendimi mesela bn sadece sucuklu yumurta koysam olmaz çünkü mutlaka yemeğim olmalıı annedmen öyle alışmışım ya.hem kariyer hem çocuk hem ev işi hem ahçılık hepsine yetişirimm animaallah allah sağlık versin:)))))))))
kızlarkuzuma bakınnnn
[/URL][/IMG]
Duşumu aldım, ütülediklerimi yerleştirdim, tüm odalardan Defdoş'un oyuncaklarını topladım. Defdoş uyandı, mama yedirdim. Buzluktan kuşbaşı çıkarıp salçalı sulu patatesli yemek yaptım. Pirinç ıslattım. Brokoli haşladım. Şimdi eşim aradı gelmek üzereymiş. Önce arabayı bakım için servise götürücek yetişebilirse. Sonra markete gidicez. Mutfak eksiklerim var. Sonrada yemeğimizi yer, Defdoş'umu yıkar dinleniriz oh be :lepi:
berke herkesi çok yabancılıyor kızlar sizinkilerde öylemi?
tanımadığı kim olursa olsun biri buna gülse bile ağlıyor o kadar yabaniki anlatamam
bakmayın böyle resimlerde güldüğüne başkasını görsünde bak çıldırıyor.
yere bile bıraktırmıyor kendini uğunuyor o zaman..
nasıl alışacaksa bilmiyorum..
merhabalar annemdeyim şimdi ....anneme gelir gelmez ...eşyaları içeri attım hemen çıktım dışarı
önce kuaföre gittim tam 1 aydır kaş bıyık aldıramadım evdeyken birkere niyetlendim
ama salı günleri kapalı sanırım biizm oradakiler...neyse sonra çıktım merkeze tek tsk mağzalara uğradım
taksitlerimi verdim...oradan tam inerken halamı aradım ...bi yerde toplanmışlar oraya çağırdı kuran okunmuş...halam dedi bişiler yersin
gittim oturdum garular tabak hazırladı yedim sohbet ettim sonra eve geldim annem çocukları uyutmıuş alt komşusuda gelmişş....
annem yimekleri yapmış çocuklarıda besledi bende sizlere baktım
yarın ssk ya gideceğim
babam randevu almış
kan sayımı
şeker
demir
tsh larım
kolestrol
b12
baktıracağım...sabah erkenden gideceğim....gelincede hemen kahvaltı yapacam....hamişken hastanede yatarken tanıştığım bir kız vardı devamlı arıyo
annemede yakın oturuyo ona gideceğiz...
hasta bebeklerimize çok geçmiş olsun herkesde bi salgın mevcut
mümkünse benim kuuzularım olmasın 1 ayda geçiriyoruz
biri iyi olurken öbürü hasta oluyorr...pufffffffffff
iyi akşamlar kızlar ben okuldan geldim evdeyim malum annem gitti teyzemin kızı burda g,rmiyorum çok fazla sanırım defne de hastaymış geçmiş olsun pınarcım
hülya gazel iyileşemedi mi daha Ahsenin azaldı öksürüğü
neyse ben kaçayım çay içicez öptüm hepinizii
slm kzılar bizde halamlara gittik bugün gezmeye
iyi oldu değişiklik oldu baya
canım da sıkkkındı kociş nöbette bende size bakayım dedim zeynebi yeni uyuttum
kızımın odasına avize yapıcam şimdi iplerle bakalım inş beceririm
acıktım önce bişeyler atıştırayım
pek iştahım yok inş iyidir minik kzuum
hala aynı kiloadyım verdiklerimi almadım offf
kim sorarsa eşim benim yeriem cevap veriyo iiyimişim ben
artık akrışmıyorum valla
akşam yine atıştık aslında konuşmadık bile ne istiyo bu adam anlamıyourm bende mi sorun var söyleyin bana ya bileyim
dün zeyneple karşılamaya gitiik eşimi,sevindid de iyi oldu dönüşte markete uğradık bişeyelr aldık yemek yapmamıştım patates kızartırım bide kıymalı yumurta yparız olur mu dedim olur olur zaten iştahım yok dedi
grip oldu bikaçgündür
neyse uyudu beizimki sonra kalktı pc başına oyununu oynamaya başladı her zamanki gibi zeyneple biz yemek yapmaya gittik zeynep kucak istiyo durmuyo hiç bağırıyo falan arada eşimin yanına gidiyo bakmıyo çocuğa
bende zeynepe kızdım ne istiyorsun diye kzıım sana söylüyom gelinim sen alna oldu yağ sıçrayavcak diye korktum sonunda zeynep durmayınca aldım kucağıma ne oldu rahatladın mı şimdi kucağımda ne var dedim zeynebe içerden pat küt sesler geldi,eşim geldi mutfağa,klavye pilli bizim o bitti sinirlendi sandım yedek vardı onları verecektim güya en safım hee
aldı zeynebi gezdiriyo sinirli sinirli işimi bittirdim sofrayı hazırladım
bu arada yine bi ses geldi ieçrden pat kütt
zeynepte kucağında he uyuz
sofraya çaığırdım bi duymazlıktan geldi
bi daha çağırdım geldi oturdu zeynebi istedim vermedi ye sen dedi
boğazıma dizildi yiemedim bişey bi kaç çatal patates aldım o kadar ver dedim aldım zeynebi yemiycem dedi kalktı o kadar üzüldüm kü anlatamam sigara içmiş dışarda bende toplamadım sofrayı biz varız diye odaye geldmedi gitmiş yatak odasına yatmış
içeri bi geldim gki duyduğum sesler neymiş öğrndim ,sandalyeye vurmuş peteğe çarpmış
zeynebin oyuncak sepeti vardı onu almış tv ye fırlatmış anteni düşürmüş
ne istiyo bu adam sabır ver rabbim bana
hee bi de sofarda sabır sabrı diye söyleniyo ekndine kimbilir neler söyleyecekti de söylemedi bana
sadec anteni düzelttim tv izledik zeyneple
uyuttum yatırdım beşiğini kalktı geldi bziimki
bende oturdum yemeğimi yedim,geldim oyuncakları topladım,bi daha da uğramadım yanına,konuşmuyorum akşamdan beri bununla ne konuşulur kiiiiiii
anlatsam bişey anlamaz huysuz
sadece isteklerim olunca konuşucam valla bende
halama gideceğimi bilmiyordu sabah annem arayınca söyleimm bende biz gidiyoruz diye cevap vermedi gittim bende
geldim dolapta bişeyler vardı yememiş kendine çorba yapmış beyefendi
bana akıl verin kzılar ya ne yapsam yada hiç bişey mi yapmasam gerçekten etkilemeye başaldı artık beni
odayı değişelimde zaten baya işim olacak onlarla oyalanırım bir hafta on gün zeyneple yaarım zaten ban çok iyi gelecek offfffffffff
benimde derdim hiç bitmiyo valla sıkıyorum sizi
kızlar bide sizden bişey istiycem
zeynebe doğum ayptığımda yanımdaki hamile bayana annesi getirmişti nazar boncuğu var bide ufacık boncuklarla kuş mu ne yapmışlardı çok beğendim hatta kadın yakın olsa bziede getittirecekti olmadı nette reim falan bulamadım belki anlamamışsınızdır
öylebişeyler arıyorum 2.meleğime takmak için yastığına sizin oralarda varsa böyle bişeyler bana haber veririmisiniz ya,içimde kalmasın çok beğenmiştim
Kızlar iyi akşamlar geçmişe çok bakamadım, bi selam verim dedim, öptük sizleri
Bide anammm... özlem bu nasıl adam ya... eğer olayınız buysa ben hiç bi anlam veremedim yaptıklarına gereksiz... çocuğa bakmakmı istemiyo, e 2. gelcek ozaman napıcak...
selam kızlar geçmişe bakamadım ama sanırım Beyazım sıkıntıda canım inşallah bunlar geçici günlerdir çabuk atlatırsınız.Zaten bu aileler bizlere karışmasa ve köstek olmasa daha mutlu olucaz
Bu arrada kardeşim gitti ama Türkizi biraz üşüttük sanırım hasta biraz.işten 17.30 da çıktım eve geldim kardeşim 18 de evden çıktı yolcularken bişey anlamadım valla üzüldüm ama şimdi bi daha ne zaman görüşcez bakalım
GÜnaydın herkese kızlar
gÜnaydın banucum canım nasılsın bakalım durucuk nasıl?
iyiyim canım durucukta yağmurcukta çok şükür iyiler:))))
günaydın aynurcumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?