günaydın kızlar ..bende sabah sabah hastaneye gittim
bide kavga ettim...aman gittim 3-4 kişi kan vermede bekliyordu
bende idrar vereceğim babam durdu ama sırada değil ben gelene kadar o kuyruk bitmiş yeniisi gelmiş
bende içeri girdim bir adam senin sıran ne dedi
bende geçti sıram işte burada sıra var bekleyeceksin hak yiyemezsin dedi
bende dedim ben sabah 8 de geldim buraya ben varken sen yoktun ben idrar verdim dedim
babamda adamın birine beyfendi bizim sıramız geçti işimiz var çıkacağız neden
bağrıyorsunuz dedi...
adam gayet yüksek sesle babama bağrarak ozaman rica edersin girersin dedi..
bende içeri girdim ama kan felan vermedim ,hemşire babamı tanıyo babamda beni tanıştırdı sadece
adama dedim ben buraya girdim kanmı verdim dedim?kan aldımı benden sıranı süistimalmi ettim dedim
ne diye bağrıyorsun sen dedim..
babamda bana sus diyo
neden susacakmışım dedim o susacak kimki bağrıyo dedim
ben kan versem dinelemesem haklı ama daha kan vs. vermedim dedim
allahtan barkot veren adam geldi evet bu kız buradaydı idrar verdi geldi dedi siz yoktunuz dedi
ama hemşire babama arkadışıma gidin o alsın beklemeyin dedi...
bende adama döndüm gir şişe şişe kan ver..dedim
ayyy sabah sabha stres oldum bee kimsenin hakkını yemem hakkımı yedirtmem ya
sevyesiz insanlar
tülay,banu,simal ,ceren günaydın kızlar
ceren ohh iyi tatiller şimdiden mutlu uyıllar cnm
canım bende öyleyim dün akşam bi terleme girdi ateş ve terleme halsizlik hepsi birarada acayip kötüydüm uyudum 2-3 saat biraz kendime geldim şimdi daha iyiyim ew temizlencek beni bekliyor ama hiçte halim yok ama yavaştan yavaştan başlıyayım.sende dikkat et kendine tatlım hep sıcak bişeyler iç.hiç olmadı sade sıcak su iç.ben eimde sıcaksu fincanıla geziyorum bende korkuyorum paşama geçmese diye uzak durmaya çalışıyorum ama nekadar uzak durabilirimki bendende böyle canım bu havalar bize hiç ii gelmedi hepimiz döküldükmü nekaydirigubbakcemile3birsen günaydın canım.sabah sabah stres olmuşun hastaneler böyle ya allah kimseyi düşürmesin valla(
aynurcum valla canım kiden geçti bilmiyorum ama yoğun bir grip geçiriyorum.neyseki ilaç aldım bugün epey umarım kızıma atlamadan geçiririm. sen nasılsın canım?
banucum günaydın canım.saol canım düşünceme katıldığın için.annemin bir sözü vardır sonra sana söylerim:))) nasıl sın canım iyimisin prenseslerim nasıl?
günaydın kızlar ..bende sabah sabah hastaneye gittim
bide kavga ettim...aman gittim 3-4 kişi kan vermede bekliyordu
bende idrar vereceğim babam durdu ama sırada değil ben gelene kadar o kuyruk bitmiş yeniisi gelmiş
bende içeri girdim bir adam senin sıran ne dedi
bende geçti sıram işte burada sıra var bekleyeceksin hak yiyemezsin dedi
bende dedim ben sabah 8 de geldim buraya ben varken sen yoktun ben idrar verdim dedim
babamda adamın birine beyfendi bizim sıramız geçti işimiz var çıkacağız neden
bağrıyorsunuz dedi...
adam gayet yüksek sesle babama bağrarak ozaman rica edersin girersin dedi..
bende içeri girdim ama kan felan vermedim ,hemşire babamı tanıyo babamda beni tanıştırdı sadece
adama dedim ben buraya girdim kanmı verdim dedim?kan aldımı benden sıranı süistimalmi ettim dedim
ne diye bağrıyorsun sen dedim..
babamda bana sus diyo
neden susacakmışım dedim o susacak kimki bağrıyo dedim
ben kan versem dinelemesem haklı ama daha kan vs. vermedim dedim
allahtan barkot veren adam geldi evet bu kız buradaydı idrar verdi geldi dedi siz yoktunuz dedi
ama hemşire babama arkadışıma gidin o alsın beklemeyin dedi...
bende adama döndüm gir şişe şişe kan ver..dedim
ayyy sabah sabha stres oldum bee kimsenin hakkını yemem hakkımı yedirtmem ya
sevyesiz insanlar
tülay,banu,simal ,ceren günaydın kızlar
ceren ohh iyi tatiller şimdiden mutlu uyıllar cnm
slm kızlarrrr geçmişolsun dıleklerınız için hepınıze ayrı ayrı cokkk tesekkurler opuyorumnanaktan
mayıs kuzucuklarının hemen hemen hepsı hasta olmuşşş yaaaaa:çok üzgünüm:
allahım acıl şifa versın hepsıne onların hastalıkları daha bı zor onlar hasta olcaına bız olaydık dıyesım gelıyo yanı....ben başladım antınbıyotıge antıbıyotıkten sora daha bı ıyı oldu kuzucum en azından gozlerı açıldı .....sesı bı deiştı yawrumun ya aynı bız gıbı atlatıyo sanırım bugun burunları tıkalı serumfızyolojık damlatıp burnunu temızleyebılmekse olum yaniii.......aglaya aglaya yapıom artık napıımmmmm...
DEFNE DAGHAN GAZEL BORA da hasta olmus yaaaaa bengı senın kuzucukta ...gecmişolsun kızalrrrrrr başlangızta olanlar aman ılerletmeyın kızlar oksuruk burun akıntısına oncedende dedıydın COREKOTUNU DOVUN DEMIR HAVANELINDE PEKMEZLE KARISTIRIP WERIN YAGIZA COK IYI GELDI BURUN AKINTISINI KESTI OKSURUGUDE BIRAZ HAFIFLEDI tabı ılacyta kullanıoruzzz.....
dun tum gun mızmızdı yagızkızlar aksam saatı mutfakta bıyandan yemek yapmaya calısıoprum durmadı hınzır kucaıma aldım elınde kasık vardı yemek kaşıgı camdan bakıoduk cama bı vurdu kasıkla bırazcık hızlı cam yerle bır olduuuuu:1shok:balkon kapısının koca camı aşagı ındı nolduma kaldım allahtan bıze bişi olmadı tam onundeydık cunku patlaytıp kasımıza gozumuzede gelebılırdı allah korudu:1shok:buda bana ders oldu elıne demır kasık wermek yok bundan soraaaalmaz:anlamadıgım 9aylık bebegın gucuyle o cam nasıl ındı aşagıya hayretler içindeyım hala....bugunde 7de kalktık ben serseme dondum sabah eşim gıderken accık atıstık uykusuzluk benı sınır lı yapıo bıde yataktan kalkar kalkmaz ayılamıyorum kaynanam gılden oturu dsabah sabah atıstık bıde sınır yaaaaaaaaaaaaa klava:4te işe gıdıcem annem gelıcek bırazdan o gelınce bıkacsaat uyucam banyo falan yapıcam .......buarada yagız hıcbişi yemıyo kızlar ya sızın kuzularda olemı dun ıkı cesıt corba yaptım yemedı muhallebıyı redettı kasıkla surup içio sureklı ya zoarla içiriyorum kımızaman ondanmıdır nedır kasıgı gorunce elıyle ıtmeye basladı yaaaa bırtek meyva yıyor onuda ne bulursam katıyorum içine yumurta peynır tereyagı ıcınde anlamıyo allahtanda yıyor ama gerı yerde ac ole duruyor hıc şikayetcıde deıl halındennn yanı dun DOKTORUMU IZLEDIM ordada cocuk norologu zorlamayın acıkınca yer dedeı ama benımkı hiç aqcıkmıyor acıktıındada emmek ıstıyo oda eskısı gıbı deıl daha az emıyo artık hastalıktan dıorum ama ne bılıım ya zaten ole toplu bı beek deıl kılo vercek dıe korkuyorummmmeyvahedigeldismile
ayyy cok konustum galıbaaaaaaaaaa:kedi:
Günaydınnn hanımlar hayırlı cumalarrra.s.
Şükür kavuşturana ya bir aydır internetimiz bozuktu aklım sızde kaldı walla hepinizi çok özledim.Evde bişiler eksik oluyo net olmayınca neyse yapıldı artık.
Herkesler iyidir inşallah .Benim kuzum nezle oldu burnu akıyo walla kışı hasta etmeden geçirdik dedim yavrum nezle oldu hasta olunca çocuğun bütün düzeni bozuluyo .
Bende bu arada boş vakitlerde Defne pek izin vermesede ders çalıştım baya ilerledim bu hızla devam edersem sınava kadar yetiştiririrm inşallah.
Bu arada bende nezle oldum ya offfff ne sinir yaaaa..
ŞİMAL TULAY gecmişolsun kızlarrr kuzucuklar hasta dıye hayıflanırken anancıklerdemı hastalandı yaaaa aman dıkkat edın kendınıze kızlar ya ŞİMAL boswer temızlık falan yet dınlen bence zaten halsızım dıosun yat bugun dınlen bacım dınlenmek ıyı gelecektır nane lımon kaynat c vıtamını al ....temızlık yapcan aksama daha bı yorgun duscen cnm ....
TULAY sende iştesın bıyandannn bıyandan hastalıkkk gecmişolsun bacımmmm..prenses gecmeden ıyılesırsın ınşallah canm ......
tülaycım geçmiş olsun tatlım o kadarda dikkat edersin kendine biliyorum umarım en kısa zamanda toparlanırsın canım
aynurcum sanada geçmiş olsun tatlım
birsen günaydın canım.sabah sabah stres olmuşun hastaneler böyle ya allah kimseyi düşürmesin valla(
aynurcum valla canım kiden geçti bilmiyorum ama yoğun bir grip geçiriyorum.neyseki ilaç aldım bugün epey umarım kızıma atlamadan geçiririm. sen nasılsın canım?
BIRSEN gunaydın kuzum sabah sabah stres olmusun canım yaaa....sınır bozucu ınsanlar nolcakkk boswer takma canım kafana heryerde mevcut bolelerıııı takamana kendını strse sokmana degmez yanııı..ınşallahh tahlılılerınde bişi cıkmaz canım benım paşalar nasıl keyfler yerındedır umarımm
PAPATYA hosgeldın cnm net olamyınca ew bvos bos oluyo bılırım..gecmişolsun sızede tum kuzucuklar hasta bıtanem ya hacva deişimi mahvettı hepsını koca kış hasta olmadıkta şimdi hastaolduk yanı...hulyanında dedı gıbı hava gusel olunca bıraz rahat dawrandık sanırım.....
Gunaydın Kızlar,,
Ayyy bu ne yaa herkes hasta.Aklında bıle kalmadı isimler.Berke,Defne,Yağız,Daghan,Mercımek,Duru,Simal ve papatya sizdede var galıba.Sağlam kalmadı lıstede kımse.Cok cıddı bı vırus varmış arkadaşlar.Borayı 1 haftada 2 kere doktora götürdüm.Allahtan cıgerlerimiz temiz ama acaıp öksürük var.Ama sanırım azalmaya basladı.Ben sekrol ve serum kullandım burnuna.
Aslı bu kadarmı aynı olurlar ya.Senı okuyunca gözumde canlanıyo.Borada odasının camını asağıya indirdi.Serum damlatmıyo cığlık cığlıga.Şurup kasıktan içtiği için hiçbirşey yemek istemıyor.Uyumuyo,bağrııyo sureklı.
siribron canım geçmiş olsun.yazım eksik çıkmış
oyyy oyyy YAGIZ DEFNOŞ BERKE de hastanmışş kıyamammm yaa Allah şifalarını versin inş kızlarr ..gerçekten tam atlatıyoruz derken başladı sanırım bizde havayı azcık iyi gorunce rahat davrandık galiba aslında en riskli dönemdeyiz GAZELinde öksürük halen dvm(bir an önce atlatır inş bütün kuzular yaa (
sağol hülya canım. sizede çok geçmiş olsun. bizde de var hafif öksürük ama bizimkine balgam söktürücü verdi. öksürük şurubu verme dedi neyse. muayene sonucunda.
çokkkkk sağol şimalcim canım ya....amin..
aynen bizimkide tam beşiği bırakıyorum hadi kıpırdıyor salla ....
sabaha kadar eşimle mahvolduk. eşim sabah servisi kaçırmış uykusuzluktan...
diş mahvetti çocuğu...
sağol tülaycım.
sizde güle güle giyinin cicilerinizi...
ayyy defnede mi hastalanmış. çok geçmiş olsun pınarcımmmm
benimde yarın DOĞUM GÜNÜM kızlarrrrrrrrrrrrrrrzemuszemus
bizde bu hafta sonu nevşehire kozaklıya gidiyoruz . roza resorta. yarın çıkcaz pazar dönücez.
ama bu işin doğum günümle alakası yok.doğum günüm için eşim götürüyor filan değil yani kaydirigubbakcemile3
yer yoktu otelde tesadüf bu hafta sonuna yaptırmıştık rezervasyonu geçen aydan .
berkeyle ilk defa bir yere çıkcam havuzda filan inş. üşütmeyiz hayırlısı yoksa annem kızar artık. götürmeyin bunu bırakın diyor ama onsuz içime sinmiyor. zaten sadece haftasonu birlikteyiz. orayada götürmesem hiç göremeyecem bu hafta. gerekirse havuza girmem ne yapıyım sadece socak hamamını kullanırım demi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?