2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

birsen günaydın canım.sabah sabah stres olmuşun hastaneler böyle ya allah kimseyi düşürmesin valla(

aynurcum valla canım kiden geçti bilmiyorum ama yoğun bir grip geçiriyorum.neyseki ilaç aldım bugün epey umarım kızıma atlamadan geçiririm. sen nasılsın canım?

günaydın birsencim.sabah sabah baya olaylar olmuş boşver canım takma heryerde herortamda mutlaka öyle sinirbozan ukalatipler diğer adıyla çıtıntılar mevcut. onun için hiç muhatap bile alma cvp verme kendinide sinir etme boşuna.inş. tahlillerin iyi çıkar canım.paşaların nasıllar?

Günaydınnn hanımlar hayırlı cumalarrra.s.

Şükür kavuşturana ya bir aydır internetimiz bozuktu aklım sızde kaldı walla hepinizi çok özledim.Evde bişiler eksik oluyo net olmayınca neyse yapıldı artık.

Herkesler iyidir inşallah .Benim kuzum nezle oldu burnu akıyo walla kışı hasta etmeden geçirdik dedim yavrum nezle oldu hasta olunca çocuğun bütün düzeni bozuluyo .

Bende bu arada boş vakitlerde Defne pek izin vermesede ders çalıştım baya ilerledim bu hızla devam edersem sınava kadar yetiştiririrm inşallah.

Bu arada bende nezle oldum ya offfff ne sinir yaaaa..

slm kızlarrrr geçmişolsun dıleklerınız için hepınıze ayrı ayrı cokkk tesekkurler opuyorumnanaktan
mayıs kuzucuklarının hemen hemen hepsı hasta olmuşşş yaaaaa:çok üzgünüm:
allahım acıl şifa versın hepsıne onların hastalıkları daha bı zor onlar hasta olcaına bız olaydık dıyesım gelıyo yanı....ben başladım antınbıyotıge antıbıyotıkten sora daha bı ıyı oldu kuzucum en azından gozlerı açıldı .....sesı bı deiştı yawrumun ya aynı bız gıbı atlatıyo sanırım bugun burunları tıkalı serumfızyolojık damlatıp burnunu temızleyebılmekse olum yaniii.......aglaya aglaya yapıom artık napıımmmmm...
DEFNE DAGHAN GAZEL BORA da hasta olmus yaaaaa bengı senın kuzucukta ...gecmişolsun kızalrrrrrr başlangızta olanlar aman ılerletmeyın kızlar oksuruk burun akıntısına oncedende dedıydın COREKOTUNU DOVUN DEMIR HAVANELINDE PEKMEZLE KARISTIRIP WERIN YAGIZA COK IYI GELDI BURUN AKINTISINI KESTI OKSURUGUDE BIRAZ HAFIFLEDI tabı ılacyta kullanıoruzzz.....

dun tum gun mızmızdı yagızkızlar aksam saatı mutfakta bıyandan yemek yapmaya calısıoprum durmadı hınzır kucaıma aldım elınde kasık vardı yemek kaşıgı camdan bakıoduk cama bı vurdu kasıkla bırazcık hızlı cam yerle bır olduuuuu:1shok:balkon kapısının koca camı aşagı ındı nolduma kaldım allahtan bıze bişi olmadı tam onundeydık cunku patlaytıp kasımıza gozumuzede gelebılırdı allah korudu:1shok:buda bana ders oldu elıne demır kasık wermek yok bundan soraaaalmaz:anlamadıgım 9aylık bebegın gucuyle o cam nasıl ındı aşagıya hayretler içindeyım hala....bugunde 7de kalktık ben serseme dondum sabah eşim gıderken accık atıstık uykusuzluk benı sınır lı yapıo bıde yataktan kalkar kalkmaz ayılamıyorum kaynanam gılden oturu dsabah sabah atıstık bıde sınır yaaaaaaaaaaaaaklava:4te işe gıdıcem annem gelıcek bırazdan o gelınce bıkacsaat uyucam banyo falan yapıcam .......buarada yagız hıcbişi yemıyo kızlar ya sızın kuzularda olemı dun ıkı cesıt corba yaptım yemedı muhallebıyı redettı kasıkla surup içio sureklı ya zoarla içiriyorum kımızaman ondanmıdır nedır kasıgı gorunce elıyle ıtmeye basladı yaaaa bırtek meyva yıyor onuda ne bulursam katıyorum içine yumurta peynır tereyagı ıcınde anlamıyo allahtanda yıyor ama gerı yerde ac ole duruyor hıc şikayetcıde deıl halındennn yanı dun DOKTORUMU IZLEDIM ordada cocuk norologu zorlamayın acıkınca yer dedeı ama benımkı hiç aqcıkmıyor acıktıındada emmek ıstıyo oda eskısı gıbı deıl daha az emıyo artık hastalıktan dıorum ama ne bılıım ya zaten ole toplu bı beek deıl kılo vercek dıe korkuyorummmmeyvahedigeldismile

ayyy cok konustum galıbaaaaaaaaaa:kedi:

canım bende öyleyim dün akşam bi terleme girdi ateş ve terleme halsizlik hepsi birarada acayip kötüydüm uyudum 2-3 saat biraz kendime geldim şimdi daha iyiyim ew temizlencek beni bekliyor ama hiçte halim yok ama yavaştan yavaştan başlıyayım.sende dikkat et kendine tatlım hep sıcak bişeyler iç.hiç olmadı sade sıcak su iç.ben eimde sıcaksu fincanıla geziyorum bende korkuyorum paşama geçmese diye uzak durmaya çalışıyorum ama nekadar uzak durabilirimki bendende böyle canım bu havalar bize hiç ii gelmedi hepimiz döküldükmü nekaydirigubbakcemile3

BIRSEN gunaydın kuzum sabah sabah stres olmusun canım yaaa....sınır bozucu ınsanlar nolcakkk boswer takma canım kafana heryerde mevcut bolelerıııı takamana kendını strse sokmana degmez yanııı..ınşallahh tahlılılerınde bişi cıkmaz canım benım paşalar nasıl keyfler yerındedır umarımm

PAPATYA hosgeldın cnm net olamyınca ew bvos bos oluyo bılırım..gecmişolsun sızede tum kuzucuklar hasta bıtanem ya hacva deişimi mahvettı hepsını koca kış hasta olmadıkta şimdi hastaolduk yanı...hulyanında dedı gıbı hava gusel olunca bıraz rahat dawrandık sanırım.....

ŞıMAL TULAY gecmişolsun kızlarrr kuzucuklar hasta dıye hayıflanırken anancıklerdemı hastalandı yaaaa aman dıkkat edın kendınıze kızlar ya ŞıMAL boswer temızlık falan yet dınlen bence zaten halsızım dıosun yat bugun dınlen bacım dınlenmek ıyı gelecektır nane lımon kaynat c vıtamını al ....temızlık yapcan aksama daha bı yorgun duscen cnm ....
TULAY sende iştesın bıyandannn bıyandan hastalıkkk gecmişolsun bacımmmm..prenses gecmeden ıyılesırsın ınşallah canm ......

banucum günaydın canım.saol canım düşünceme katıldığın için.annemin bir sözü vardır sonra sana söylerim:))) nasıl sın canım iyimisin prenseslerim nasıl?

iyiyim bitanem haftaya geleceğiz size o zaman söylersin:)) bitanemopuyorumnanaktan

aynurcum günaydın tatlım opuyorumnanaktan

birsencim günaydın canım sabah sabah canın sıkılmış heryerde var böyle kendini bilmezler ben olsam senin gibi tahammül edemezdim iyi yapmışsınkaydirigubbakcemile5

sana geçmiş olsun aynur canım.valla ya koskoca kış hasta olmadım.canım içiyorum sıcak şeyler bir sürü baharat kaynattım bakalım inşallah geçer ya.aman bebeişlerimiz hasta olmasın yeter onlar daha bir zor atlatıyor

birsen canım görüyormusun tam da aksi adam sana denk gelmiş sabah sabah neyse var böyle adamlar ne yapcan işte...

canım sağol. birtek sen kutlamışsın doğum günümü...:1no2:
ve hafta sonu için gideceğimizi..

canım ya geçmiş olsun tekrar.benim kızımda öyle dün çorbasını fazla içmemiş.sabahta kahvaltı etmedi(( sadeece kuru ekmek yiyor ya(

tülaycım geçmiş olsun tatlım o kadarda dikkat edersin kendine biliyorum umarım en kısa zamanda toparlanırsın canım

aynurcum sanada geçmiş olsun tatlım

Gunaydın Kızlar,,

Ayyy bu ne yaa herkes hasta.Aklında bıle kalmadı isimler.Berke,Defne,Yağız,Daghan,Mercımek,Duru,Simal ve papatya sizdede var galıba.Sağlam kalmadı lıstede kımse.Cok cıddı bı vırus varmış arkadaşlar.Borayı 1 haftada 2 kere doktora götürdüm.Allahtan cıgerlerimiz temiz ama acaıp öksürük var.Ama sanırım azalmaya basladı.Ben sekrol ve serum kullandım burnuna.

Aslı bu kadarmı aynı olurlar ya.Senı okuyunca gözumde canlanıyo.Borada odasının camını asağıya indirdi.Serum damlatmıyo cığlık cığlıga.Şurup kasıktan içtiği için hiçbirşey yemek istemıyor.Uyumuyo,bağrııyo sureklı.

canım hoşgeldin nasılsın geçmiş olsun kuzuna valla bütün bebişler hasta

sağol canım benim ewt haklısın bende ew işinibitireyimde haftasonu rahat edeyim diyordum ama akşama daha kötü oluyrum yorgunluktan.ben en iyisi dinleneyim bunun en iyi ilacı dinlenmek dimi tekrar sağol canım.paşan nasıl uyandımı

tülaycım geçmiş olsun tatlım o kadarda dikkat edersin kendine biliyorum umarım en kısa zamanda toparlanırsın canım

aynurcum sanada geçmiş olsun tatlım

teşekürler banucum.bende kaptım şifayıkaydirigubbakcemile3. nasılsın tatlım yağmur ve duru prenses napıyor iyiler mi:ecrin_bebek:

tülay canım bende aynı durumdayım halsizlik yorgunluk aşırı terleme bide adetim oluyor ilaçta kullanamıyorum.güzel kızın nasıl akşam oyunlar oynadınızmı prensesle :ecrin_bebek: canım sende dikkat et kendine kolay gelsin galiba iş yerindesin

Sağol canım sizede çok geçmiş olsun.Evet ya bu hava değişimi mahvetti bizi.kafamçokkarıştı

Günaydın canım.Geçmiş olsun. Evet ya hemen hemen bütün bebişler hasta olmuş acil şifalar hepsine:Saruboceqefne de serum damlatınca burnuna ortalığı ayağa kaldırıyo küçükken anlamıyodu şimdi her yaptığımı anlıyo zilli..

siribron canım geçmiş olsun.yazım eksik çıkmış

benimde yarın DOĞUM GÜNÜM kızlarrrrrrrrrrrrrrrzemuszemus

cerenn ya kusura bakama ELIM İŞTE GOZUN OYNASTA OLUNCA TAM TAKIP EDMIORUM YAZILANLARI YAGIZ UYURKEN BIYANDAN YEMEK YAPIORUM bıyandan sıze bakıyorummmmm..... faceden gormustum dogum gunun oldugu yarın yazarım dedıydımmm:kedi:ama şimdidende DOGUN GUNU KUTLU OLSUN NICE YILLARAAAAa.s.a.s.
ıyı gezmeler buarada bencede sokam havuzaa burnu akıyosa hele hıc gırmeyın eşin tutarken sen gırersın ama ogluşu sokama derım hasta olmasında hastalıkları gercekten cok zorrr cunku(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…