cerencim doğumgünün kutlu olsun nice yıllara eşinle yavrunla el ele:))))))
Gunaydın Kızlar,,
Ayyy bu ne yaa herkes hasta.Aklında bıle kalmadı isimler.Berke,Defne,Yağız,Daghan,Mercımek,Duru,Simal ve papatya sizdede var galıba.Sağlam kalmadı lıstede kımse.Cok cıddı bı vırus varmış arkadaşlar.Borayı 1 haftada 2 kere doktora götürdüm.Allahtan cıgerlerimiz temiz ama acaıp öksürük var.Ama sanırım azalmaya basladı.Ben sekrol ve serum kullandım burnuna.
Aslı bu kadarmı aynı olurlar ya.Senı okuyunca gözumde canlanıyo.Borada odasının camını asağıya indirdi.Serum damlatmıyo cığlık cığlıga.Şurup kasıktan içtiği için hiçbirşey yemek istemıyor.Uyumuyo,bağrııyo sureklı.
cerenn ya kusura bakama ELIM İŞTE GOZUN OYNASTA OLUNCA TAM TAKIP EDMIORUM YAZILANLARI YAGIZ UYURKEN BIYANDAN YEMEK YAPIORUM bıyandan sıze bakıyorummmmm..... faceden gormustum dogum gunun oldugu yarın yazarım dedıydımmm:kedi:ama şimdidende DOGUN GUNU KUTLU OLSUN NICE YILLARAAAAa.s.a.s.
ıyı gezmeler buarada bencede sokam havuzaa burnu akıyosa hele hıc gırmeyın eşin tutarken sen gırersın ama ogluşu sokama derım hasta olmasında hastalıkları gercekten cok zorrr cunku(
canım hoşgeldin nasılsın geçmiş olsun kuzuna valla bütün bebişler hasta
Gunaydın Kızlar,,
Ayyy bu ne yaa herkes hasta.Aklında bıle kalmadı isimler.Berke,Defne,Yağız,Daghan,Mercımek,Duru,Simal ve papatya sizdede var galıba.Sağlam kalmadı lıstede kımse.Cok cıddı bı vırus varmış arkadaşlar.Borayı 1 haftada 2 kere doktora götürdüm.Allahtan cıgerlerimiz temiz ama acaıp öksürük var.Ama sanırım azalmaya basladı.Ben sekrol ve serum kullandım burnuna.
Aslı bu kadarmı aynı olurlar ya.Senı okuyunca gözumde canlanıyo.Borada odasının camını asağıya indirdi.Serum damlatmıyo cığlık cığlıga.Şurup kasıktan içtiği için hiçbirşey yemek istemıyor.Uyumuyo,bağrııyo sureklı.
sağol canım benim ewt haklısın bende ew işinibitireyimde haftasonu rahat edeyim diyordum ama akşama daha kötü oluyrum yorgunluktan.ben en iyisi dinleneyim bunun en iyi ilacı dinlenmek dimi tekrar sağol canım.paşan nasıl uyandımı
Gunaydın Kızlar,,
Sağol Banucum evet kuzum hasta teyzesi bende kaptım ya kimsemde yokki çağırayım gelse yardım etse ah anneciğim yanımda olsayddıı.
Sen nasılsın canım ?Duru'nun resmini gördüm maşallah büyümüş çok tatlı olmuş opuyorumnanaktan
Tülay, Aynur geçmiş olsun sizlere de biran önce iyileşiriz inşallah.
teşekürler canım hoşgeldin nasılsın güzel kızın nasıl?
Ya bı safya yazdım net gıttı.Çok gıcık oluyorum böyle olunca.
Ceren Doğum Gunun sımdıden kutlu olsun arkadasım.Allah herseyı gönlüne göre verır insallah.Bu arada tatılde super olmus özendım valla.
Tulay sende hastamışsın canım.Ne dıyeyım ya dökülüyü herkes inş tez atlatırsın.
Aslı aynı sekerim bızımde odasının camına kuş kondu bı hırslandı velet.Oyundakı sert oyuncağı bı fırlattı cam indi aşağıya.Allahtan bızde uzaktık.Hala nasıl oldu anlamadım acaıp kuvvetlı zaten.Derı sehpalarımı parsaladı ya.1 Sene sonra evın halını düşünemıyorum.
Cerncim doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle nice senelere.Tatilinizde güzel geçer inşallah .
cerencim bende facede ekli değilsin galiba görünmüyosun bende.doğum günün kutlu olsun tatlım sevdiklerinle birlikte sağlıklı mutlu nice yıllar geçirmeni dilerim şimdiden mutlu yıllar iyiki doğdun CERENNNNopuyorumnanaktan
Cerenn valla ben sana dünden gerçekten kızgınımmmmmmmmmmmmmmmmmm( ama doğum gününü farketmedim canımm ailenle nice uzun yıllara canımm .
sevgicimm saol canımya......... nasılsın?
aynur canım evet akşam işten gidicne son hızla yemekleri yapıp ortalığı toparlayı 2 saate yakın kuzumla oynuyoruz ya:) valla nasıl özlüyoyrum anlatamammm bide gidince annee gel gel diye kollarını açıyor hergün valla içim sızlıyor): ama herşey onun için ya.en azından kızım okula başlamadan işi bırakıcam duygusu süper:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?