2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

canım sizede çok geçmiş olsun paşam biran önce iyileşir inşallah.biz bişekilde atlatıyorum ama yavrularımız hastalandığında hepimiz perişan oluyoruz .ALLAHIM bütün hastalara acil şifalar versin.

ÇOOKKKKK SAĞOL ASLICIM..opuyorumnanaktan
SİZEDE ÇOK GEÇMİŞ OLSUN. VERİLMİŞ SADAKANIZ VARMIŞ CANIM. ALLAH KORUMUŞ VALLA.
BURUN AKINTISI YOK CANIM SADECE GECELERİ SÜREKLİ SALLANMAK İSTİYOR. BAKALIM DEDİĞİM GİBİ OLMADI HAVUZA SOKMAM ONU.

SERUM FİZYOLOJİĞİ AYNI BENDE SENİN GİBİ BAS BAS BAĞIRARAK DAMLATIYORUM. HİÇ DURMUYOR. ÇOCUKLARIN HEPSİ AYNI..

canım hoşgeldin nasılsın geçmiş olsun kuzuna valla bütün bebişler hasta

Sağol Banucum evet kuzum hasta teyzesi bende kaptım ya kimsemde yokki çağırayım gelse yardım etse ah anneciğim yanımda olsayddıı.

Sen nasılsın canım ?Duru'nun resmini gördüm maşallah büyümüş çok tatlı olmuş opuyorumnanaktan

Tülay, Aynur geçmiş olsun sizlere de biran önce iyileşiriz inşallah.

ayyy GULHANNN pes yanı bu kankalaraaaa nedır anacım bunların benzerlıklerııı camı bıle ındırıslerı aynı zamandaa pes yanı ne dıyımmmmm ...huyu suyu aynı bu paşalarınn fırsat olsada tanıstırabılsek hınzırları ama cok uzagız yaaaa:=((bızde senkrol kullanıoruz gulhancım ben yanında antıbıyotıgede basladdım anca anca ıyıye gıdıo dıyebılırım ...uykusuzluklarıu zaten dogustan aynı bızımkılertın aralarında goremedıgımız bı bagmı vardır ne cam olayına şaştım valla bende ıkısı bıranda hemde huysuzluklartından ındırdıler camıları ay gulesım gelıyooo valla gulhanım ya kaderdasımmmmm benımmmmm
opuyorumnanaktan

dınlen tabı şimalcım ya en ıyı ılac dınlenmek bozwer ewı mewı ben saldım gıttı valla....7de uyandık bız 10da gerı uyudu uyuyor hala aman ha duymasınnnnnn bırazdan uyanır hınzırrrrrr:sinifsinif:

hoşgeldin canımm. evet bütün mayıs kuzuları hasta oldular . ama bizimki iyi çok şükür...
geceleri biraz huzursuz..

Cerncim doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle nice senelere.Tatilinizde güzel geçer inşallah .

teşekürler canım hoşgeldin nasılsın güzel kızın nasıl?

banucum evetya :)) ama olcanda oluyor kuzuma geçmesidne gerisi öenmli değil.saollll cnaım benimmmmmmm neyse haftaya iyileşeyim siz gelceksinizya kardeşinide bekliyorum bak bu sefer:))

cerencim bende facede ekli değilsin galiba görünmüyosun bende.doğum günün kutlu olsun tatlım sevdiklerinle birlikte sağlıklı mutlu nice yıllar geçirmeni dilerim şimdiden mutlu yıllar iyiki doğdun CERENNNNopuyorumnanaktan

Ya bı safya yazdım net gıttı.Çok gıcık oluyorum böyle olunca.

Ceren Doğum Gunun sımdıden kutlu olsun arkadasım.Allah herseyı gönlüne göre verır insallah.Bu arada tatılde super olmus özendım valla.

Tulay sende hastamışsın canım.Ne dıyeyım ya dökülüyü herkes inş tez atlatırsın.

Aslı aynı sekerim bızımde odasının camına kuş kondu bı hırslandı velet.Oyundakı sert oyuncağı bı fırlattı cam indi aşağıya.Allahtan bızde uzaktık.Hala nasıl oldu anlamadım acaıp kuvvetlı zaten.Derı sehpalarımı parsaladı ya.1 Sene sonra evın halını düşünemıyorum.

sevgicimm saol canımya......... nasılsın?

aynur canım evet akşam işten gidicne son hızla yemekleri yapıp ortalığı toparlayı 2 saate yakın kuzumla oynuyoruz ya:) valla nasıl özlüyoyrum anlatamammm bide gidince annee gel gel diye kollarını açıyor hergün valla içim sızlıyor): ama herşey onun için ya.en azından kızım okula başlamadan işi bırakıcam duygusu süper:))

Cerenn valla ben sana dünden gerçekten kızgınımmmmmmmmmmmmmmmmmm( ama doğum gününü farketmedim canımm ailenle nice uzun yıllara canımm .

GÜlahna cnaım Çok saol.valla hasta oldum nasıl oldu anlamadım.kaÇ gÜndÜr ayakta durmaya ÇalıŞıyorum ama bugÜn resmen ses mes gıttı( canımya valla bak broa sayesınde eŞyaları yenılersın:)) canımya Şaka bır yanada valla boracıkk felaket bıŞı olcaka allah kolaylık versın canım.

sağol canımmmm.işte pek tatil sayılmazda bizim için çok iyi bir değişiklik oldu ama biraz korkuyorum işte berkeyle ilk defa çıkcamda bir yere yani yatılı ve otelde hemde...
inş. iyi geçer...

Cerncim doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle nice senelere.Tatilinizde güzel geçer inşallah .

Cerenn valla ben sana dünden gerçekten kızgınımmmmmmmmmmmmmmmmmm( ama doğum gününü farketmedim canımm ailenle nice uzun yıllara canımm .

arkadaşlarım canlarım benim sağolun kızlar yaaa valla çok mutlu ettiniz beni.
hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

tülaycım bu arada kızgınlığın biraz geçmiş sanki mesajın bir tane gelmişşşşşşş ):::

Özlem canım okudum ve cok uzuldum ya.Bi çözüm bulmam lazım böyle nereye kadar kı.Susmak care deıl arkadasım,ıçinde bırıkıcek ve sonrası daha ağır olucak.
Ben derimkı bırakıp Zeynebı annene bıgun.Çıkın birlikte dışarıya.Yanı sen yap bu teklıfı.Bıraz dolasın ve sakın bı sekılde herkes bırbırının eskık ve iyi yonlerini söylesın.Mutlaka dışa vurmamış bışeyler vardır dıyorum.Bu hareketlerin altında.Acaba sen de kendını tam ifade edemıyomusun.Ne bıleyım canım ya.ışlere vurma kendını derım.Bıde esın hepmı böyleydı.Nekadarlık evlısınız bılmıyorum ama.Sadece susma derım,yutma.

Bende senin gibi hastayım canım burun akıntısı falan var yavruma da geçti ya.Aman sende dikkat et Selin'e geçmesin.Canım walla işin zor çok yoğunsun ev iş yemek allah yardımcın olsun.Dediğin gibi sonu güzel olur inşallah.

YOK CANIM DÜN SıTEDE SORUN VARDI HEPSı ARKASI ARKASINA GELMıŞ):) SABAH BANUDA SORUYORDU BıR SÜRÜ GÖNDERMıŞSSıN DıYE BENDE YOK 1 TANE GÖNDERDıM AMA BıR SÜRÜ ÇIKMIŞ DEDıM:) CANIM BıRAZ KIZDIM TABıKı AMA SADECE EŞıN OBUR KELıMESı NE YALAN SÖLıM HOŞUMA GıTMEDı SENı TANIMASAM SAMıMıYETıNı BıLMESEM BıDE SÜREKLı BURDA KONUŞUYORUZ BENıM ıÇıN SIRADAN BıR Arkadş olsaydın gerçekten kırardım kalbini((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…