YOK CANIM DÜN SİTEDE SORUN VARDI HEPSİ ARKASI ARKASINA GELMİŞ):) SABAH BANUDA SORUYORDU BİR SÜRÜ GÖNDERMİŞSSİN DİYE BENDE YOK 1 TANE GÖNDERDİM AMA BİR SÜRÜ ÇIKMIŞ DEDİM:) CANIM BİRAZ KIZDIM TABİKİ AMA SADECE EŞİN OBUR KELİMESİ NE YALAN SÖLİM HOŞUMA GİTMEDİ SENİ TANIMASAM SAMİMİYETİNİ BİLMESEM BİDE SÜREKLİ BURDA KONUŞUYORUZ BENİM İÇİN SIRADAN BİR Arkadş olsaydın gerçekten kırardım kalbini((
tülaycım valla inanki onu yazarken aklıma en ufak birşey gelmedi inanki. sadece sen hani akşamları kaç çeşit yapıyorsunya maşallah eşin iyi yiyor manasında dedim. bende senle konuştuğum ve bildiğim için dedim canım yoksa tanımadığım kimsenin eşi hakkında yorum yapmam canım.yinede kırıldıysan gerçekten özür dilerim...bilmiyorumkismile
:)CANIM ÖZRE GEREK YOK.SADECE EŞİM DEDİĞİM GİBİ GÜNDE 1 KEZ YEMEK YER.O YÜZDEN BEN ELİDMEN GELDİĞİNCE FARKLI VE ÇEŞİT HAZIRLIYORUM HATTA AKŞAM YAPTIKLARIM RESMİNİ ÇEKTİM):) KARDEŞİM GÖNDERSN EKLİCEM AZ SONRA):):1hug:
Canım İnternete baksan belkİ vardır Örneklİ anlatımı
kolay gelsin sibelcim..
bende kacayim kizlar..serros uyurken yasin okuyayim..öptüm hepiniziiiii a.s. opuyorumnanaktan
tam bilemiyorum cnm ama ben maddi problemlere yordum bunları ama inan düşünmek istemiyorum artık ne isterse yapsın
nazarlık içinde düşünmen bile yeter cnm sağolasın
annesi biizim borcumuz olduğunu düğünden bu yana takılan takılardan azar aar bozdurduğumuzu bilmiyorlar cnm haberleri yok,sanıyorlar ki para biriktiriyoruz ev alıcazÖZLEM CANIM YA EŞİNE GERÇEKTEN DİYECEK SÖZ BULAMIYORUM. SEN YEMEK YAPARKEN YADA TUVALATE GİTTİĞİNDE ÇOCUĞA TABİKİ BAKACAK. NE DEMEK SİNİRLENMEK YAHU. AYY İÇİME SIKINTI BASTIRDI .UMARIM EN KISA ZAMANDA ARANIZ DÜZELİR BELKİ İKİNCİ ÇOCUK VE MADDİYAT YÜZÜNDEN BÖYLE DAVRANIYORDUR DEDİĞİN GİBİ AMA MADEM MADDİYAT YÜZÜNDEN ANNESİNİ NE DİYE UMREYE GÖNDERİYOR. BİR ANLAM VEREMEDİM. HANİ TAMAM ANNESİ TABİKİ AMA DURUMUN ÇOK ÇOK İYİ OLUR DA VERİRSİN AKLINA BİLE GELMEZ .
NEYSE CANIM SEN CANINI SIKMAMAYA ÇALIŞ TAMAM MI. HAMİŞSİN BAK. BEBİŞEDE YANSIR SONRA:teselli:
cnm şimdiden doğum günün kutlu olsun yarın giremem büyük ihtimalle,sevdiklerinle nice mutlu yılara inş cnmbenimde yarın DOĞUM GÜNÜM kızlarrrrrrrrrrrrrrrzemuszemus
camımı indirdi vay yaramazGunaydın Kızlar,,
Aslı bu kadarmı aynı olurlar ya.Senı okuyunca gözumde canlanıyo.Borada odasının camını asağıya indirdi.Serum damlatmıyo cığlık cığlıga.Şurup kasıktan içtiği için hiçbirşey yemek istemıyor.Uyumuyo,bağrııyo sureklı.
nasıl oldu diyecektim anlatmışssın cnm
cnm yok anlamaz benim adam,belki daha sonra yaparım ama inan bu aralar böyel onu karşıma alıp konuşacak ne gücüm var ne de takadim,bi süre uzaklaşmayı düşünüyorum iyice ondan,zeynebin odasını ayırıyorum bugün,zten bi süre onunla kalırız,o da yatsın kendi başına oynasın durdun pc deÖzlem canım okudum ve cok uzuldum ya.Bi çözüm bulmam lazım böyle nereye kadar kı.Susmak care deıl arkadasım,İçinde bırıkıcek ve sonrası daha ağır olucak.
Ben derimkı bırakıp Zeynebı annene bıgun.Çıkın birlikte dışarıya.Yanı sen yap bu teklıfı.Bıraz dolasın ve sakın bı sekılde herkes bırbırının eskık ve iyi yonlerini söylesın.Mutlaka dışa vurmamış bışeyler vardır dıyorum.Bu hareketlerin altında.Acaba sen de kendını tam ifade edemıyomusun.Ne bıleyım canım ya.İşlere vurma kendını derım.Bıde esın hepmı böyleydı.Nekadarlık evlısınız bılmıyorum ama.Sadece susma derım,yutma.
rahatına baksın işlerimi bitireyim bende
kendi,e gelirsem bi ara yaparım dediğini cnm sağoalısn
versin cnm versin hemde bol bolÖzlemmmmmmmmmmm valla eŞİne pes dİyorum baŞka bİŞİ demİyorum.tamam benİm eŞİmde mesela yemek konusunda tuhaftır ama yİnede kızla İlgİlneİr her ne kadar uzun sÜre bakamasada:)) ama sen hamİlesİn ne dİye ehrŞeyİ kırıp dÖkÜyorya hey allahımya allah sabır versİn canımya
.
Özlemcim Gülhan'a katılıyorum bencede bu konuyu detaylıca bir konuşun derim.Hiçbişey yokmuş gibi davranmakta çözüm olmuyor malesef.
özlemcim seni bilerek sona biraktim..hayatim pes ve yuh diyorum eşine artik..anacim maddi problemi varsa ne diye annesini umreye göndermeye calişiyor..gecelik depresyonuna o girdi sanirim..valla canim bende keyfi yerinde oldugu bi anda konusman taraftariyim..böyle olmaz..henuz laftan anlamayan,encok peşinde koşacagin zamaninda olan minicik bi bebegin var..üstüne üstlük hamilesin..bi yandan kariyer yapiyorsun..bi yandan ne misafirin bitiyor ne ev işin..bide üstüne koca stresi yaşiyorsun yaaa..pes vallahi..konus muhakkak..olmadi uzunca bi mektup yaz..empati kurmasini sagla..Allah yardimcin olsun canim..su cuma vakti hürmetine Rabbim eşine anlayiş versin,akil fikir versin,merhamet versin,kiymet bildirsin inşaAllahhh..
kızlar hamileyken bu kadar üstüme gelmesi üzüyor zaten beni yoksa hep aynıydık bende hassaslaştım iyice dokunsalar her an ağlayacak pozisyondayım,kahvaltı etmedim bu sabah onunla ekmekde yoktu,iştahım iyice kapandı,3 tane bisküvi yedim sadece yazık valla bebeğime,acıkmadım da hiç,offf
inş rabbim akıl fikir veriri dediğin gibi cnm
cumaya gitti bende size bi akayım dedim
çekyatları boşaltayım gelinceodayı değişicez hiç sormadım dolap alıca mı diye umrumda bile değil,bıraktım dağınık kalsın herşeyyy
neyse yemekde yapılacak daha ben kaçtım kzılar
hasta bebeişlere geçmiş olsun acilş şifalar dilerim,geçmişi hzılı hızlı okudum herkese cvp yazamıyorum vaktim kısıtlı
birsen ne sinirlendin kız sabah saah boşbverrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?