2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

kolay gelsin anur canım.alıştımya olsunn her güzel şeyin sonuda güzel olur...

Özlemmmmmmmmmmm valla eŞıne pes dıyorum baŞka bıŞı demıyorum.tamam benım eŞımde mesela yemek konusunda tuhaftır ama yınede kızla ılgılneır her ne kadar uzun sÜre bakamasada:)) ama sen hamılesın ne dıye ehrŞeyı kırıp dÖkÜyorya hey allahımya allah sabır versın canımya

tülaycım valla inanki onu yazarken aklıma en ufak birşey gelmedi inanki. sadece sen hani akşamları kaç çeşit yapıyorsunya maşallah eşin iyi yiyor manasında dedim. bende senle konuştuğum ve bildiğim için dedim canım yoksa tanımadığım kimsenin eşi hakkında yorum yapmam canım.yinede kırıldıysan gerçekten özür dilerim...bilmiyorumkismile

:)CANIM ÖZRE GEREK YOK.SADECE EŞİM DEDİĞİM GİBİ GÜNDE 1 KEZ YEMEK YER.O YÜZDEN BEN ELİDMEN GELDİĞİNCE FARKLI VE ÇEŞİT HAZIRLIYORUM HATTA AKŞAM YAPTIKLARIM RESMİNİ ÇEKTİM):) KARDEŞİM GÖNDERSN EKLİCEM AZ SONRA):):1hug:

HANDEOR canım kızının ismi çok hoşuma gidiyor ya MASAL gerçekten çok hoşş. Kaç zamandır yazayım diyordum unutuyordum. maşallah canım.

tamam canım bekliyoruz ali nazik ve gül böreğini...zemuszemus

biz paydosa çıkıyoruz kızlar..1 de gelirim...
ben yokken çok konuşmayın bakkkkk sonra okuyamıyorummm kaydirigubbakcemile3

kızlar ew gelir beyannamesi nasıl dolduruluyor bilen varsa bana örnekleriyle yollayabilirmi?

Kızlar bir merhaba diyip kaçıcam.

Hasta kuzularıma çokkk geçmiş olsun.
Cerencim nce mutlu senelere umarım keyifli bir haftasonu olur sizin için.
Birsom sabah sabah sinirlendirmişler seni boşver tatlım yaaaa.
Özlemcim Gülhan'a katılıyorum bencede bu konuyu detaylıca bir konuşun derim.Hiçbişey yokmuş gibi davranmakta çözüm olmuyor malesef.

Ben yemeğe gidiyorum sonrasında da eğitime giricem öpüldünüz.

Koştur Sibelkaydirigubbakcemile3

hayirli cumalar kizlar a.s.

oyy cogu kuzucuk hasta olmus yaaa ( hepsine acil şifalar yaa nanelimon felan verin bolbol kuzulara sizin kuzulari bilmiyorumda serros burnuna hiç elletirmiyor..nezle olunca sprey mprey hak getire..krize giriyor aglamaktan..bende kulak pamuguyla azcik viks sürdüm bikaç kere..iyi geldi..bide kaloriferin üstüne viksli suya batirilmiş bez koydum..tüm odasi viks koktu..ama geceleri iyi uyudu nezleyken..okaliptus yagida olabilir..banada hülya söylemişti..gercekten cok faydasini gördüm bi deneyin derim..yani sprey sıktırmıyorsa :) bide nanelimondan cok fayda gördüm..mide bulantisina birebir..zaten nane iştahta acar..bulantiyida bastirinca hastaliklarda yememe sorununa iyi geliyor..

biz ayni tas ayni hamam..çarşamba güzel bi gezdik..cok sukur havada süperdi o gun..cicilerimide aldim :) ay bi hoşuma gitti anlatamam :) hep zayiflicamda öyle alcam diye kaç aydir bişi almamiştim..ama gercekten zayifayip almak lazim..çok daha fazla keyif verecegine eminim :) o aksamda annemler bizde kaldi..pantolonlarimin paçalari biraz uzundu sagolsun onlari kivirdi annem..dünde serrosu banyo yaptik..ay bu cadinin huysuzlugu bana ya..annemle banyo yaptirinca bi oynadi bi oynadi küvetinde..ben yikayinca bogazi patlayana kadar bagiriyor yaa..zaten su bagirma huyu nerden cikti anlamadim..ota mota herşeye ciglik atiyor..sabah beni bile ciglikla uyandiriyor..tam cadi oldu..

bugunde evdeyiz..sabah yagmur kesilince bi markete gittik..hanimefendi anca sustu..uyudu..

yarinda karamürsele gidicez..pazar gelicez..1 geceliginede degmez gitmeye ama işte bişi diyemiyorsun..

tutkuncum kardesin gitmiş..Allah kavustursun tatlim :)

gülhancim ve aslicim maşaAllah paşalara elleri kuvvetlenmiş:) bambam olmuslar :)

pinar,esen,nurten gezginlige devam :)

calişan hatunlarada kolaylar gelsin :)

tülaycim o tekrar mesajlarina cok güldüm :) cok kizmişsin anlaşilan

birsencim sabah sabah stres yasamissin yaa..inşaAllah tahlillerinde temiz cikar canim..

aynurcum canim hiç anlamam beyannemelereden :S

cerencim dogumgünün kutlu olsun şimdiden :) oh haftasonuda tatil yapcakmişsiniz..bolbol eglenin,güzel gecsin inşaAllah

özlemcim seni bilerek sona biraktim..hayatim pes ve yuh diyorum eşine artik..anacim maddi problemi varsa ne diye annesini umreye göndermeye calişiyor..gecelik depresyonuna o girdi sanirim..valla canim bende keyfi yerinde oldugu bi anda konusman taraftariyim..böyle olmaz..henuz laftan anlamayan,encok peşinde koşacagin zamaninda olan minicik bi bebegin var..üstüne üstlük hamilesin..bi yandan kariyer yapiyorsun..bi yandan ne misafirin bitiyor ne ev işin..bide üstüne koca stresi yaşiyorsun yaaa..pes vallahi..konus muhakkak..olmadi uzunca bi mektup yaz..empati kurmasini sagla..Allah yardimcin olsun canim..su cuma vakti hürmetine Rabbim eşine anlayiş versin,akil fikir versin,merhamet versin,kiymet bildirsin inşaAllahhh..

kolay gelsin sibelcim..

bende kacayim kizlar..serros uyurken yasin okuyayim..öptüm hepiniziiiii a.s. opuyorumnanaktan

kolay gelsin sibelcim..

bende kacayim kizlar..serros uyurken yasin okuyayim..öptüm hepiniziiiii a.s. opuyorumnanaktan

mrb canım benim.güle güle giy kıyafetlerini ewt canım kilo vermek gerekiyor benim bide göbek kalacak galiba doğumdan sonra sar demişlerdi sonra sarkar toparlayamazsın diyorlardı haklı çıktlar yaa offf:sinifsinif: ama ben ozman saramazdımki kızlar normal doğum yaptım ama ne normal doğum hemşire açılmam olmadan doğuma aldı alttanda baya kestiği için çok dikişim vardı inanın eşim diyor doğuma girdikten 10 dk sonra bebeğin sesini duyduk sonra 40 dk sı dikişle sürmüş inanın çok zordu iğnelerin tesiri geçti ve kadın acıtarak dikmeye devam etti ço zordu çok yani o yüzden korse takmam imkansızdı ne oturabiliyordum ne yatabiliyordum 3 ay böle geçti sonrada sarsamda bi fayda vermedi sizce napmam gerek bi göbeğin içine çekilmesi içinkaydirigubbakcemile3 ş saatten sonra korsenin bi faydası olurmuki.
tubacım bu arada ALLAH kabul etsin tatlım güzel kızını öp benim için.opuyorumnanaktan

Özlemya kendını dÜŞÜnmÜyorsan bebıŞı dÜŞÜn canım ye bıŞeyler lÜtfen

ewt özlem tülay haklı bencede bebeğini düşün ye iç keyfine bak herşeyi stres yapma onlar takıyolar mı hiç.biz kadınlar he kendimize yapıyoruz onların umrunda bile olmuyor o yüzden hem zeynebi hemde karnındaki fıstığı düşün ve hep moralini yüksek tut.yarın barışırsınız herşy düzelir sen üzüldüğünle kalırsın bence boşver hiç bişeye değmiyor üzülme içbizaman kndini mutlu hissettirecek şeylerl uğraş.

özlemcim sıkma canını şuanda hormonların seni daha duygusal yapıyor eşin çok hatalı ama sen bir annesin ve güçlü olmak zorundasın bebeklerini düşün onların sana ihtiyacı var kendini aç bırakarak bebeğine kötülük yapıyorsun

tülaycım prenseslerin doğumgünü için bende araştırma içerisindeyim değişik şeyler bulursak haberleşelim mutlaka:)))

kızlar bende yemekten geldim herkese afiyet olsun bu arada doğum kontrol hapı benim iştahımız çok azalttı hiçbirşeyi canım istemiyor normalde kilo aldırır demişti doktorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…