Kızlar bir merhaba diyip kaçıcam.
Hasta kuzularıma çokkk geçmiş olsun.
Cerencim nce mutlu senelere umarım keyifli bir haftasonu olur sizin için.
Birsom sabah sabah sinirlendirmişler seni boşver tatlım yaaaa.
Özlemcim Gülhan'a katılıyorum bencede bu konuyu detaylıca bir konuşun derim.Hiçbişey yokmuş gibi davranmakta çözüm olmuyor malesef.
Ben yemeğe gidiyorum sonrasında da eğitime giricem öpüldünüz.
Koştur Sibelkaydirigubbakcemile3
sağol siboşum ya canım...
inşallah bakalım nasıl geçicek bende merak ediyorum berkeyle...
hayirli cumalar kizlar a.s.
oyy cogu kuzucuk hasta olmus yaaa( hepsine acil şifalar yaa nanelimon felan verin bolbol kuzulara sizin kuzulari bilmiyorumda serros burnuna hiç elletirmiyor..nezle olunca sprey mprey hak getire..krize giriyor aglamaktan..bende kulak pamuguyla azcik viks sürdüm bikaç kere..iyi geldi..bide kaloriferin üstüne viksli suya batirilmiş bez koydum..tüm odasi viks koktu..ama geceleri iyi uyudu nezleyken..okaliptus yagida olabilir..banada hülya söylemişti..gercekten cok faydasini gördüm bi deneyin derim..yani sprey sıktırmıyorsa :) bide nanelimondan cok fayda gördüm..mide bulantisina birebir..zaten nane iştahta acar..bulantiyida bastirinca hastaliklarda yememe sorununa iyi geliyor..
biz ayni tas ayni hamam..çarşamba güzel bi gezdik..cok sukur havada süperdi o gun..cicilerimide aldim :) ay bi hoşuma gitti anlatamam :) hep zayiflicamda öyle alcam diye kaç aydir bişi almamiştim..ama gercekten zayifayip almak lazim..çok daha fazla keyif verecegine eminim :) o aksamda annemler bizde kaldi..pantolonlarimin paçalari biraz uzundu sagolsun onlari kivirdi annem..dünde serrosu banyo yaptik..ay bu cadinin huysuzlugu bana ya..annemle banyo yaptirinca bi oynadi bi oynadi küvetinde..ben yikayinca bogazi patlayana kadar bagiriyor yaa..zaten su bagirma huyu nerden cikti anlamadim..ota mota herşeye ciglik atiyor..sabah beni bile ciglikla uyandiriyor..tam cadi oldu..
bugunde evdeyiz..sabah yagmur kesilince bi markete gittik..hanimefendi anca sustu..uyudu..
yarinda karamürsele gidicez..pazar gelicez..1 geceliginede degmez gitmeye ama işte bişi diyemiyorsun..
tutkuncum kardesin gitmiş..Allah kavustursun tatlim :)
gülhancim ve aslicim maşaAllah paşalara elleri kuvvetlenmiş:) bambam olmuslar :)
pinar,esen,nurten gezginlige devam :)
calişan hatunlarada kolaylar gelsin :)
tülaycim o tekrar mesajlarina cok güldüm :) cok kizmişsin anlaşilan
birsencim sabah sabah stres yasamissin yaa..inşaAllah tahlillerinde temiz cikar canim..
aynurcum canim hiç anlamam beyannemelereden :S
cerencim dogumgünün kutlu olsun şimdiden :) oh haftasonuda tatil yapcakmişsiniz..bolbol eglenin,güzel gecsin inşaAllah
özlemcim seni bilerek sona biraktim..hayatim pes ve yuh diyorum eşine artik..anacim maddi problemi varsa ne diye annesini umreye göndermeye calişiyor..gecelik depresyonuna o girdi sanirim..valla canim bende keyfi yerinde oldugu bi anda konusman taraftariyim..böyle olmaz..henuz laftan anlamayan,encok peşinde koşacagin zamaninda olan minicik bi bebegin var..üstüne üstlük hamilesin..bi yandan kariyer yapiyorsun..bi yandan ne misafirin bitiyor ne ev işin..bide üstüne koca stresi yaşiyorsun yaaa..pes vallahi..konus muhakkak..olmadi uzunca bi mektup yaz..empati kurmasini sagla..Allah yardimcin olsun canim..su cuma vakti hürmetine Rabbim eşine anlayiş versin,akil fikir versin,merhamet versin,kiymet bildirsin inşaAllahhh..
sağol tubacım canım benim...tşk ediyrum...
sanada hayırlı cumalarr
tam bilemiyorum cnm ama ben maddi problemlere yordum bunları ama inan düşünmek istemiyorum artık ne isterse yapsın
nazarlık içinde düşünmen bile yeter cnm sağolasın
annesi biizim borcumuz olduğunu düğünden bu yana takılan takılardan azar aar bozdurduğumuzu bilmiyorlar cnm haberleri yok,sanıyorlar ki para biriktiriyoruz ev alıcaz
cnm şimdiden doğum günün kutlu olsun yarın giremem büyük ihtimalle,sevdiklerinle nice mutlu yılara inş cnm
camımı indirdi vay yaramaz
nasıl oldu diyecektim anlatmışssın cnm
cnm yok anlamaz benim adam,belki daha sonra yaparım ama inan bu aralar böyel onu karşıma alıp konuşacak ne gücüm var ne de takadim,bi süre uzaklaşmayı düşünüyorum iyice ondan,zeynebin odasını ayırıyorum bugün,zten bi süre onunla kalırız,o da yatsın kendi başına oynasın durdun pc de
rahatına baksın işlerimi bitireyim bende
kendi,e gelirsem bi ara yaparım dediğini cnm sağoalısn
versin cnm versin hemde bol bol
kızlar hamileyken bu kadar üstüme gelmesi üzüyor zaten beni yoksa hep aynıydık bende hassaslaştım iyice dokunsalar her an ağlayacak pozisyondayım,kahvaltı etmedim bu sabah onunla ekmekde yoktu,iştahım iyice kapandı,3 tane bisküvi yedim sadece yazık valla bebeğime,acıkmadım da hiç,offf
inş rabbim akıl fikir veriri dediğin gibi cnm
cumaya gitti bende size bi akayım dedim
çekyatları boşaltayım gelinceodayı değişicez hiç sormadım dolap alıca mı diye umrumda bile değil,bıraktım dağınık kalsın herşeyyy
neyse yemekde yapılacak daha ben kaçtım kzılar
hasta bebeişlere geçmiş olsun acilş şifalar dilerim,geçmişi hzılı hızlı okudum herkese cvp yazamıyorum vaktim kısıtlı
birsen ne sinirlendin kız sabah saah boşbverrr
sağol özlemcim öpüyorum...