2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

sağol siboşum ya canım...
inşallah bakalım nasıl geçicek bende merak ediyorum berkeyle...

sağol tubacım canım benim...tşk ediyrum...
sanada hayırlı cumalarr

sağol özlemcim öpüyorum...

selam kızlar geçmişi okuyamadım dersteyim çocuklar yazılı oluyorlar çıkıcam hemen
bugün teyzemin kızı gidiyor haftaya da kayınvalidem bakıcak Ahsene sonra annem gelicek insallah
hafta sonu evdeyim galiba müfettişler gelecek ve ben,im çok işim var halletmem lazım
bu arada çok kötü nezle olmuşum boğazım başım fena midemde bulanıyor ve ne yazık ki yatıp dinlenemiyorum
ay ne kadar dağınık yazdım yaaaa acele edince böyle oluyooo

Selam Kizlar,

Ya dünden beridir bakiyorum ama bir yazamadim. Islerim bir türlü bitmiyor, Dorugu uyutunca ancak islere daliyorum. Uyanikkende, yanindan ayrilamiyorum, sürekli tehlike yaratiyor. Aksam o uyuyunca bende ölü gibi yatiyorum resmen, ne zamana kadar böyle sürer bilmiyorum.

Sabah erkenden kalkti yine ve bir felaket oldu resmen. Yatagini asagiya cekiyorum normalinde ama gece cok sallanmak istedigi icin kaldirmistim. Neyse, sabah yataktan cikasim yok, tembellik yapar bir haldeyim. Ama bir yandan da gözüm üstünde. Ayy bir anlik dalginligimla ayaga kalkip yere bir düstü. Basi hafif siyrildi ve sisme oldu biraz. Ama düsmenin siddetini son anda tutarak azalttim. Yine de icim rahat degil, doktora götürsem mi acaba, hala kararsizim. Keyfi yerinde, kusmada yok. Cokta aglamadi. Bilmiyorum offf...

Bu aralar üzerimizde bir felaket dolasiyor ama hayirdir. Gecende cok yorgundum, yemek yapasim hic yoktu. Esim, bizim evin ilerisinde bir Cin Restaurant'i var, oraya gidelim diye bir teklifte bulundu, kabul ettim hemen. Neyse, masaya mum getirdiler. Doruk cildiriyor alacagim diye. Esime "uzaklastir" elinin altindan diyorum, "yok sicagi azda olsa hissetsin ki, tehlikeli oldugunu algilasin, kendiliginden vazgecsin" diyor. Sinir etti beni, kadin garson siparis almaya geldiginde, Doruk bir hamleyle kapti mumlugu. Elini yakti tabi. Bir agladi, feryat figan sormayin. Neyseki ciddi birsey olmadi, korkudan agladi daha cok. Ama bir daha elini sürmedi. Icim sabahtan beri öyle kötü ki, sucluluk psikolojisiyle depresona girdim resmen. Annem'de azarladi, "cocuga dikkat etmiyorsunuz" diye...

Neyse, gecmisi detayli okumadim ama okudugum kadariyla kuzucuklarin cogu hastaymis. Cok gecmis olsun, havalar isinsin biran önce de rahatlayalim hepimiz...

Özlem'cigim, senin durumunu özellikle okudum ve bu konuda yazacagim cok sey var, gerci biraz özel ama yine de yazacagim. Ama öncelikle birkac soru sormaliyim. Esin, evliliginizin ilk asamasindan beri mi böyle, yoksa sonradan mi böyle davranmaya basladi? Birde bilgisayarda ne türden oyunlar oynuyor, bilgisayarda gecirdigi zaman ne kadar?

Bora ve Yagiz yüzümü güldürdü, alem bu iki afacanlar ya. Yerim onlari, büyümüslerde camlari asagiya indiriyorlarmis. Asli'cigim, istahsizlik cok olagan birsey, bizde de var. Ve Doruk birkac kasiktan sonra yemek yemek istemiyor. Iki gündür, takintisi oldugu bir ilac kutusu var, onu eline veriyorum. Aman ona dalinca agzini aciyor ve ne verirsem bitiriyor. Böyle birsey denesen.

Nurten'cigim Defne dis cikartiyormus, gözün aydin. Doruk'da öyle huysuzlandi ve hala sürüyor bu huysuzlugu maalesef.

Ceren, dogum günün kutlu olsun, nice güzel günler seninle olsun. Hafta sonu tatilinde bol bol eglenin. Ve Berke cok tatli olmus, masallah annesi.

Unuttuklarim vardir mutlaka ama aklimda kalanlar bu kadar.

canım çok geçmiş olsun.ewe gidince 1 saatte olsa uzan bi dinlen ii gelecektir.sonrada sıcakişeyler iç.bende aynı durumdayım geçiş mevsimi hepimizi etkiledi galiba kızlar

geçmiş olsun canım..
kız git kopya filan çekerler sonra allah ne diyimmm sana.

esencim geçiş olsun valla herkes aynı dertten muzdarip (

tülaycım sanada geçmiş olsun bu arada bir türlü yazamadım valla...

ceren nice senelere canım berke ve eşinle çok mutlu bir ömür geçirin:))a.s.

Esen gecmis olsun canim ya, ne illet bir hastalik su nezle.
Tuba, yazacaktim unutmusum. Iyi yolculuklar diliyorum sana. Uzak mi Karamürsel? Sürekli duyarim ama nerede oldugunu bilmiyorum.
Birsen, tam bir hanzoya catmissin, bela böyleleri resmen.

Ve Doruk uyandi, görüsürüz kizlar...

tülaycım sana da geçmişl olsun canım

cerencim tek gözüm orda cekemezler kopya falan zaten küçük bunlar bilmiyorlar kii yazıkk:)))

mrb filizcim doruğada çok geçmiş olsun canım benim yaa bende yatağı aşağıya indirdim yukarda daha rahat oluyor ama düşer diye mecburen indirdim ama aşağısı gerçekten kötü kaldırırken belim ağrıyo resmen bide geceleri çok dönüyor benim paşa sonra mama yediriyorum su içiriyorum sonra çişi dışına çıkıyo kaldır hepsinde ayrı ayrı kaldırınca bel baş kalmıyor haliylekaydirigubbakcemile3 yaz gelsede kendi odasına taşısak orda daha rahat edecektir tabi bizdekaydirigubbakcemile3 kızlar kuzularımızın doğum günleri yaklaşıyor neler yapmayı planlıyorsunuz.

filizcim sizede çok geçmiş olsun. yine iyi fark etmişsin valla. ufak sıyrıkla atlaşmış kuzu ya. daha çocuklar bu sıcak bir daha ellemeyim diye anlamıyorlar sanırım azcık daha büyümeleri lazım.
berkede gidiyor kalorifere değiyor sonra cıs diyoruz. ama gidip yine elliyor anlamıyor yani.
bu arada teşekkür ederim canım doğum günüm ve berke için ....

kızlar merhaba. önce bi selam verip sonra geçmişe bakmaya çalışıcam oğlum uyurken. bugün erken geldim okuldan. araba ile gidiyorum dersimin az olduğu günler. dönüşte bi yağmur,bir kar!! korktum valla! yavaş yavaş geldim. oğlum da ben geldikten az sonra uyudu. bende nete takılayım dedim. iş güç yok:)) bakıcımız evi temizliyor sağolsun. yemek derdimde yok,özay akşama yemeğe davetliymiş,keyif vaktizemuszemus

ceren ve esencim saolun kızlar. esen arkadaşım az önce aradı dediki nanelimon oralet şeklinde satılıyormuş.al mutlaka inan 2 fincan dan sonra çok iyi hissediyorsund edi.bakalım eşim yada kardeşim hangisi denk gelirse alıcak.sende alsana yakınlarda aktar gibi bişey varsa.

aa cerencim seni görmüşken, gelecek hafta olmaz ama, daha sonraki hafta sonuna kayseri'ye gitme durumumuz var. hem gezecez,hem de özay arabayı servise götürecek. sen servisteyken bende Ceren'le görüşürüm dedim. olur dedialkisalkisalkis gerçi daha tam belli değil gideceğimiz ama, inşallah bi terslik olmazsa görüşürüzkaydirigubbakcemile5

tülaycım sana da geçmişl olsun canım

cerencim tek gözüm orda cekemezler kopya falan zaten küçük bunlar bilmiyorlar kii yazıkk:)))

kız bu vakitte ne yazılısı? erken değil mi daha? bide canım 23 nisan için öğrencilerime oynatmak için piyes arıyorum. şöyle neşeli bişeyler. sende var mı?? nette kafama göre bişi bulamamdım??

hoşgeldin canım.ohh sende bigüzel keyif yap paşan uyurken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…