ceren nice senelere canım berke ve eşinle çok mutlu bir ömür geçirin:))a.s.
tülaycım sana da geçmişl olsun canım
cerencim tek gözüm orda cekemezler kopya falan zaten küçük bunlar bilmiyorlar kii yazıkk:)))
kızlar merhaba. önce bi selam verip sonra geçmişe bakmaya çalışıcam oğlum uyurken. bugün erken geldim okuldan. araba ile gidiyorum dersimin az olduğu günler. dönüşte bi yağmur,bir kar!! korktum valla! yavaş yavaş geldim. oğlum da ben geldikten az sonra uyudu. bende nete takılayım dedim. iş güç yok:)) bakıcımız evi temizliyor sağolsun. yemek derdimde yok,özay akşama yemeğe davetliymiş,keyif vaktizemuszemus
aa cerencim seni görmüşken, gelecek hafta olmaz ama, daha sonraki hafta sonuna kayseri'ye gitme durumumuz var. hem gezecez,hem de özay arabayı servise götürecek. sen servisteyken bende Ceren'le görüşürüm dedim. olur dedialkisalkisalkis gerçi daha tam belli değil gideceğimiz ama, inşallah bi terslik olmazsa görüşürüzkaydirigubbakcemile5
tülaycım bitanem kusura bakma birileri geldi otele geçmem gerek gelir gelmez arayacağım seni:)))))))
geçmiş olsun canım. sende bir türlü kurtulamadın şu hastalıklardanselam kızlar geçmişi okuyamadım dersteyim çocuklar yazılı oluyorlar çıkıcam hemen
bugün teyzemin kızı gidiyor haftaya da kayınvalidem bakıcak Ahsene sonra annem gelicek insallah
hafta sonu evdeyim galiba müfettişler gelecek ve ben,im çok işim var halletmem lazım
bu arada çok kötü nezle olmuşum boğazım başım fena midemde bulanıyor ve ne yazık ki yatıp dinlenemiyorum
ay ne kadar dağınık yazdım yaaaa acele edince böyle oluyooo
kolay gelsin sibelcim:))Kızlar bir merhaba diyip kaçıcam.
Hasta kuzularıma çokkk geçmiş olsun.
Cerencim nce mutlu senelere umarım keyifli bir haftasonu olur sizin için.
Birsom sabah sabah sinirlendirmişler seni boşver tatlım yaaaa.
Özlemcim Gülhan'a katılıyorum bencede bu konuyu detaylıca bir konuşun derim.Hiçbişey yokmuş gibi davranmakta çözüm olmuyor malesef.
Ben yemeğe gidiyorum sonrasında da eğitime giricem öpüldünüz.
Koştur Sibelkaydirigubbakcemile3
Allah kabul etsin canım. dualarında bizi de aklından geçir!kolay gelsin sibelcim..
bende kacayim kizlar..serros uyurken yasin okuyayim..öptüm hepiniziiiii a.s. opuyorumnanaktan
oyyy maşallahh!! Allah korumuş canım,size bişey olmamış neyseki!Ya bı safya yazdım net gıttı.Çok gıcık oluyorum böyle olunca.
Ceren Doğum Gunun sımdıden kutlu olsun arkadasım.Allah herseyı gönlüne göre verır insallah.Bu arada tatılde super olmus özendım valla.
Tulay sende hastamışsın canım.Ne dıyeyım ya dökülüyü herkes inş tez atlatırsın.
Aslı aynı sekerim bızımde odasının camına kuş kondu bı hırslandı velet.Oyundakı sert oyuncağı bı fırlattı cam indi aşağıya.Allahtan bızde uzaktık.Hala nasıl oldu anlamadım acaıp kuvvetlı zaten.Derı sehpalarımı parsaladı ya.1 Sene sonra evın halını düşünemıyorum.
neden bırakacaksın?sevgicimm saol canımya......... nasılsın?
aynur canım evet akşam işten gidicne son hızla yemekleri yapıp ortalığı toparlayı 2 saate yakın kuzumla oynuyoruz ya:) valla nasıl özlüyoyrum anlatamammm bide gidince annee gel gel diye kollarını açıyor hergün valla içim sızlıyor): ama herşey onun için ya.en azından kızım okula başlamadan işi bırakıcam duygusu süper:))
ya canım, damla yerine sprey kullansan, bir fıss yetiyor,daha pratik oluyor.ÇOOKKKKK SAĞOL ASLICIM..opuyorumnanaktan
SİZEDE ÇOK GEÇMİŞ OLSUN. VERİLMİŞ SADAKANIZ VARMIŞ CANIM. ALLAH KORUMUŞ VALLA.
BURUN AKINTISI YOK CANIM SADECE GECELERİ SÜREKLİ SALLANMAK İSTİYOR. BAKALIM DEDİĞİM GİBİ OLMADI HAVUZA SOKMAM ONU.
SERUM FİZYOLOJİĞİ AYNI BENDE SENİN GİBİ BAS BAS BAĞIRARAK DAMLATIYORUM. HİÇ DURMUYOR. ÇOCUKLARIN HEPSİ AYNI..
mutlu yıllar tatlım!!! demek sende balık burcusun.benimde yarın DOĞUM GÜNÜM kızlarrrrrrrrrrrrrrrzemuszemus
iyi tatiller canım. bi git bakalım,inşallah güzel geçer. memnun kalırsan bize de fikir olur. kocam söz verdi, yakın illeri gezecez havalar ısınınca. belki oraya da gideriz. sorması ayıp olmazsa, ne kadar geceliği? bide kaç yıldızlı?bizde bu hafta sonu nevşehire kozaklıya gidiyoruz . roza resorta. yarın çıkcaz pazar dönücez.
ama bu işin doğum günümle alakası yok.doğum günüm için eşim götürüyor filan değil yani kaydirigubbakcemile3
yer yoktu otelde tesadüf bu hafta sonuna yaptırmıştık rezervasyonu geçen aydan .
berkeyle ilk defa bir yere çıkcam havuzda filan inş. üşütmeyiz hayırlısı yoksa annem kızar artık. götürmeyin bunu bırakın diyor ama onsuz içime sinmiyor. zaten sadece haftasonu birlikteyiz. orayada götürmesem hiç göremeyecem bu hafta. gerekirse havuza girmem ne yapıyım sadece socak hamamını kullanırım demi?
hoşbulduk tatlım. nasılsın? minişin nasıl? :))hoşgeldin canım.ohh sende bigüzel keyif yap paşan uyurken.
canım bilmiyoz kayseri'yikaydirigubbakcemile3 ööle gelecez işte,el yordamıyla:)) bi arkadaş vardı burda kayserili,onlarla gelecektik. ama onların bi işi çıktı,bu hafta gidiyolar. yani büyük ihtimal tek gelecez. öğretmen evinde kalırız diye düşündük. hep duyduğum bi kayseripark var,merak ediyorum:)) işte eşim arabayı servise götürecek bir gün. diğer gün de gezer geliriz diyoruz. ama dediğim gibi tarih belli değil daha bizimde.a.ssağolasın canımmmm opuyorumnanaktan
hoşgeldin ayşecimm opuyorumnanaktan
oh valla keyif yap. eşimin bazen gelmemesi benimde işime gelir...yemek kaygısı olmayınca iyi oluyor...kaydirigubbakcemile3
yani 20 mart diyorsun demi canım ayy valla çok sevindimmm inşallah yarabbim inşallah benimde başka gelenim gidenim olmasın allahım. çok isterim senle görüşmeyi valla. bir ihtimal istanbulda eltimle kaynım var onlar gelcekler yani o hafta değilde bu ara geliriz demişlerdi. inşallahhhhhh sizin geldiğiniz haftaya gelmezler. gelselerde bize gelmiyorlar k.valdemlere gidiyorlar ama yinede bizde uğruyoruz işte...şimdi sen gelince tek senle görüşmek isterim açıkçası....
hem bizim ev kumarlıda canım. yol üstü sayılır eşin biliyorsa sorda bak.kaydirigubbakcemile2
yoksa 13 martmı canım ? ben yanlış mı anladım?
ayşe canım hoşgeldin.. canım ben zaten 6 yıl sonra ssk olarak günüm doluyor.allah nasip ederse o zaman ayrılmak istiyorum zaten burdan başka bir işyerinde çalışmak ağır gelir bana burda 10.yılım dolmak üzre:).tabi zaman ne gösteriri bilinmez umarım herşey iyi olurda ena zından kızım okula giderken herşeyiyle ilgilenirim(
geçmiş olsun canım. sende bir türlü kurtulamadın şu hastalıklardan(
kolay gelsin sibelcim:))
Allah kabul etsin canım. dualarında bizi de aklından geçir!
oyyy maşallahh!! Allah korumuş canım,size bişey olmamış neyseki!
neden bırakacaksın?
ya canım, damla yerine sprey kullansan, bir fıss yetiyor,daha pratik oluyor.
mutlu yıllar tatlım!!! demek sende balık burcusun.
pazartesi de benim doğum günüm. 8 mart.:))
iyi tatiller canım. bi git bakalım,inşallah güzel geçer. memnun kalırsan bize de fikir olur. kocam söz verdi, yakın illeri gezecez havalar ısınınca. belki oraya da gideriz. sorması ayıp olmazsa, ne kadar geceliği? bide kaç yıldızlı?
yaa ancak bu sabaha kadar okuyabildim geçmişi,daha eskileri okuyamadım:çok üzgünüm:
hoşbulduk tatlım. nasılsın? minişin nasıl? :))
canım bilmiyoz kayseri'yikaydirigubbakcemile3 ööle gelecez işte,el yordamıyla:)) bi arkadaş vardı burda kayserili,onlarla gelecektik. ama onların bi işi çıktı,bu hafta gidiyolar. yani büyük ihtimal tek gelecez. öğretmen evinde kalırız diye düşündük. hep duyduğum bi kayseripark var,merak ediyorum:)) işte eşim arabayı servise götürecek bir gün. diğer gün de gezer geliriz diyoruz. ama dediğim gibi tarih belli değil daha bizimde.a.s
yok canım 13 olmaz. apartman toplantımız var o hafta. 20 mart olur. daha da ertelersek, 3 nisan olur.
canım otel 5 yıldızlı roza resort. netten bakabilirsin.
kişi başı 56 tl. cumartesi öğle 12 de giriyorsun. pazar öğle 12 de çıkıyorsun. 1 gece kalcaz. yemek oraya ait. pazarda çıkınca 12 de eşyaları arabaya koyacaz. odayı boşaltıcaz. akşama kadar tekrar havuz ve hamamından yararlanabilecez.
hımm çok iyiymiş 56 TL. biz antalya tarafında 5 yıldızlı otellerde çok kaldık,önce ailecek, evlendikten sonra da Özay'la. ama bu taraflarda gitmedik hiç. fiyat uygunmuş, nasıl olsa bu yaz da Melih Kaan küçük olunca gidemeyecez uzak bir tatile, belki buralarda bi yerlere gidebiliriz. sağol canım. bir gidin bakalım,memnun kalacakmısınız?opuyorumnanaktan
tamam canım inş. bi aksilik olmazda buluşursak ben götürüm seni kayseri parka.
büyük bir alışveriş merkezi . alt katında salıncaklar arabalar tren filan var. berke bayılıyor oraya gittiğimizde. lambaları filan yanıyor ya renkli renkli alamıyoruz ordan sorma..
hem niye öğretmen evinde kalıyorsunuz ya bizde kalın ne olurki aşkolsun yani...lmaz:
tamam canım hayırlısı olsun görüşelimde ne zaman olursa olsun.. alkisalkisalkis
cerencim bizim otelde var şirketin hemen yan tarafımızda yer olarak bize ait işletme olarak başka bir firmaya kiraladık beş yıldızlı bir otel ama çok pahalıpatronun misafirleri gelince birlikte lobiye geçiyoruz onları oturtuyorum servislerini yaptırıyorum hoppp tekrar şirkete geliyorum
bakalım canım ama memnun kalmayacağımızı pek sanmıyorum. sonuçta 5 yıldızlı.
geçen yıl değil önceki yılda gitmiştik. 4 yıldızlıydı o gittiğimiz. termalya idi orada. iyiydi yani. işte bi değişiklik olsun ne yapalım. zaten 4 aile gidiyoruz inşallah. kalabalık olunca iyi eğleniriz...
bu arada sende tam gününde doğmuşun valla . dünya kadınlar gününde hemde. ne güzelll
bende acaba bizim çocuklar bir araya gelse ne yaparlar onu merak ediyorum kızzzz bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?