2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ya bişey sorucam aranızda kurabiye yapıp derin dondurucuya atan varmı.pişiriptemi atıyorsunuz pişirmeyipte::) arkadaşım soruyor ama ben hiç atmadımki( bir zahmet cevaplarsanız bilenler varsa.pınarrrrrrrrrrrrr sen bunu yapıyorsundur :)

pınarcım hoşgeldin kardeşim bir gönderirse resimleri hem kuzumun yeni resimleride vardı ama hala göndermedi(

Tam üstüne bastın tatlım kaydirigubbakcemile3 Mantar kurabiye yapıp atardım hamileyken. Önce çay tepsisine dizer öyle bir dondururdum. Donuncada alır buzdolabına poşetine doldururdum. Pişireceğim zamanda buzu bile çözülmeden aynı börek gibi atardım fırına. Süper olurdu :lepi: Aklıma getirdin kız bi ara yapıp atayım yine buzluğa. Ama önce tarifimi bulmam lazım :uhm:

pınarcımm çok saol.valla iyi oluyorsa bende atayım buzluğa.börek atıyorum sen söylemiştinya hazır olunca süper oluyor. kurabiyede yapıp atayım en azından biri geldiğinde çay kahvenin yanında hazır olur.

tülaycım ben kek,tatlı, kurabiye , yaş pasta bile atarım canım. çıkarttığında aynı oluyor taze taze. ben sürekli atarım bizde pek yenmediği için. misafir geleceği zaman çıkarırım..
benimki no frost ama normal derin dondurucuyla farkı yoktur sanırım..

tülaycım bende atarım artan pasta kurabiyeleri aynı tazelikte kalıyor şekercim

hillside su otel kızlar

sağol canım...

ayyyyyyy teyzeleri kuzum bugünn 10.ayını bitirdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

maşallah canım darısı 10.yaşlarına olsun ...

demek pişirilmeden de atılıyormuş doğru ya mesela biz katmer yaparız onu pişirmeden hamuır olarak atarız. çıkınca hafif buzlu pişiririz ohh bir kabarır çok güzel olur...doğru...

pınarcım hoşgeldin canım. ohh evin tertemiz olmuş ellerine sağlık seninde anneninde...
bu arada teşekkür ediyorum sağol canımmm opuyorumnanaktan

tülaycım bende atarım artan pasta kurabiyeleri aynı tazelikte kalıyor şekercim

aynen banucum alkisalkisalkis

ceren bu katmer nasıl bişey tahinli falanmı tarif varsa alayımm ya evde 1 kavanoz tahin var en azından aktmeri eşim sever onunla değerlendireyim:)

ceren bu katmer nasıl bişey tahinli falanmı tarif varsa alayımm ya evde 1 kavanoz tahin var en azından aktmeri eşim sever onunla değerlendireyim:)

evet canım tahinli. 1 paket sana yağ sanırım birazda sıvı yağ tam emin değilim sıvı yağdan. istersen annemden tam öğreneyim. birazda tahin. tavada eriyorsun iyice hepsini.
sonra hamurunu börek açar gibi açıyorsun büük yuvarlak. kenarına bu karışımdan sürüyorsun bolca. sonra her tarafına yediriyorsun hamurun. bunu oklava gibi sarıyorsun. daha sonrada içe doğru kıvırıyorsun. o kıvrılan her hamur parçası bir katmer oluyor. biraz donduruyorsun eğer mutfak sıcaksa dolaba koyki aradan tahin akıyor donmuyor donması lazım. sonra yağlama hamuru kadar açıyorsun tekrar tavada hafif yağda kızartıp afiyetle yiyorsun ohhhhhhhh. size kargo ile yollayım mı canım isterseniz.

CANIMYA VALLA TAM TARİF OLURSA İYİ OLUR.BOL TAHİNLİ VE ŞEKERSİZ OLMASI LAIZM.BEN BURDAN KAÇ KERE ALDIM MALESEF İÇİNDE 1 KAŞIK ANCA TAHİN. O ZAMANDA YENMEDİ BOŞA GİTTİ. CANIM ÇOK SAOLLLLL AMA BEN TARİF OLURSA YAPARIM SEN ZAHMET ETME..:1hug:

dur hemen annemden alıyorum....

dur hemen annemden alıyorum....

hihoyyythihoyyythihoyyyt SÜPER OLUR VALLA CANIM.yarın arkadaşıma kahvaltıya gidicem.sabah erken çıkıcam çünkü.hihoyyytakşamdan yaparım sabah kalkıncada fırına atarım.kocişe kahvaltııı hazırr sürpriz olsunn hem..

hepinize ii akşamlar arkadaşlar ben çıkayım artık eşim gelri birazdan sofrayı hazırlıyayım.görüşmek üzere..opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…