hihoyyythihoyyythihoyyyt SÜPER OLUR VALLA CANIM.yarın arkadaşıma kahvaltıya gidicem.sabah erken çıkıcam çünkü.hihoyyytakşamdan yaparım sabah kalkıncada fırına atarım.kocişe kahvaltııı hazırr sürpriz olsunn hem..
Cerennn saoll canım tekrar
cevabını almışsın gerçi ama,bende kalan kurabiyelerimi atarım hemen donurucuya. çıkarınca da mikrodalgada ısıtıp hoop mideyekaydirigubbakcemile5kızlar ya bişey sorucam aranızda kurabiye yapıp derin dondurucuya atan varmı.pişiriptemi atıyorsunuz pişirmeyipte::) arkadaşım soruyor ama ben hiç atmadımki( bir zahmet cevaplarsanız bilenler varsa.pınarrrrrrrrrrrrr sen bunu yapıyorsundur :)
e konyaaltında değil mi hillside su? ben seni belekte sanıyordum?hillside su otel kızlar
ağzım sulandıcokacimcoook okulda kayserili bir öğretmen arkadaşım var. çok canımız çektimi o bize yapıyor:lepi:evet canım tahinli. 1 paket sana yağ sanırım birazda sıvı yağ tam emin değilim sıvı yağdan. istersen annemden tam öğreneyim. birazda tahin. tavada eriyorsun iyice hepsini.
sonra hamurunu börek açar gibi açıyorsun büük yuvarlak. kenarına bu karışımdan sürüyorsun bolca. sonra her tarafına yediriyorsun hamurun. bunu oklava gibi sarıyorsun. daha sonrada içe doğru kıvırıyorsun. o kıvrılan her hamur parçası bir katmer oluyor. biraz donduruyorsun eğer mutfak sıcaksa dolaba koyki aradan tahin akıyor donmuyor donması lazım. sonra yağlama hamuru kadar açıyorsun tekrar tavada hafif yağda kızartıp afiyetle yiyorsun ohhhhhhhh. size kargo ile yollayım mı canım isterseniz.
iyi akşamlar canım. afiyet olsun.hepinize ii akşamlar arkadaşlar ben çıkayım artık eşim gelri birazdan sofrayı hazırlıyayım.görüşmek üzere..opuyorumnanaktan
cevabını almışsın gerçi ama,bende kalan kurabiyelerimi atarım hemen donurucuya. çıkarınca da mikrodalgada ısıtıp hoop mideyekaydirigubbakcemile5
e konyaaltında değil mi hillside su? ben seni belekte sanıyordum?
ağzım sulandıcokacimcoook okulda kayserili bir öğretmen arkadaşım var. çok canımız çektimi o bize yapıyor:lepi:
iyi akşamlar canım. afiyet olsun.
teşekkür ederim:))geldiğinde fırsatımız olursa sana yaparım canımmm
ceren canım akşam fırsat bulursam yapıcam bakalım nasıl olcak.ayşecim saool canımm.bende ilk fırsatta atıcam kurabiye dolaba.
pınarcım hoşgeldin kardeşim bir gönderirse resimleri hem kuzumun yeni resimleride vardı ama hala göndermedi(
hillside su otel kızlar
pınarcımm çok saol.valla iyi oluyorsa bende atayım buzluğa.börek atıyorum sen söylemiştinya hazır olunca süper oluyor. kurabiyede yapıp atayım en azından biri geldiğinde çay kahvenin yanında hazır olur.
ayyyyyyy teyzeleri kuzum bugünn 10.ayını bitirdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
sağol canım...
maşallah canım darısı 10.yaşlarına olsun ...
demek pişirilmeden de atılıyormuş doğru ya mesela biz katmer yaparız onu pişirmeden hamuır olarak atarız. çıkınca hafif buzlu pişiririz ohh bir kabarır çok güzel olur...doğru...
pınarcım hoşgeldin canım. ohh evin tertemiz olmuş ellerine sağlık seninde anneninde...
bu arada teşekkür ediyorum sağol canımmm opuyorumnanaktan
aynen banucum alkisalkisalkis
hepinize ii akşamlar arkadaşlar ben çıkayım artık eşim gelri birazdan sofrayı hazırlıyayım.görüşmek üzere..opuyorumnanaktan
teşekkür ederim:))
afiyet olsun şimdiden:)
ben çıkıyorum kızlar. akşama burda olan olursa görüşürüz:lepi:
kızlar herkese iyi akşamlar iyi tatillerrrr
banada iyi eğlenceler
inşallah güzel geçer haftasonum
öpüyorum opuyorumnanaktan
cerencim ayse piyes sormussun ben hic piyes yaptirmam sevmiyorum pek oyun oynamak gobek atmak hosuma gidiyor:))ben roman havasi oynaticam otuz kisiye hepsi oynamak istedi
kizlar size bise sorucam hepiniz annesiniz velilerim ne dusunur merak ediyorum bi de size sorayim
zimdi oynayamayan karografiyi bozan ogrencilerim var onlari cikarsam sizce veliler ne dusunur cocuklarin uzulecegi kesin de velileri bilmiyorum esime sordu gebertirim ogretmeni diyoooo
canım bende çok özlüyorum ama eskiki kadar fırsatım olmuyor. elimden geldiğince hergün girip okumaya çalışıyorum en azından.Selam Mıllet...
Sabah cat kapı annemle babam geldı.Borayla oynadılar bende dınlendım.5 gıbı gıttıler.Şimdide Alpi beklıyorum masada Borada uykuda hemen gelsede rahat rahat bı yemek yesek.
Pınarcım saol canım.Pazartesı bellı olucak sonuçlarımız.Tahlıller cıkmış.Benımde aklım hep orda.Sende temizlenmişsin.Ohh evde olmasanda temiz olunca rahat oluyo insan.Gezı programıda hazırlanmıŞ.Sevan olsun cıcım.Bızde bu akşam yaparız program.
Fılızcım kıyamam ya canı acımıştır.Sankı bıraz annen haklımı.Yada bende onun kafadadım dıye öle gelıyor.Belkı sızınkıler doğrudur ama.Öğrensın dıye tehlıkeye atamıyorum bende.Butun salonu boşalttım ben mesela hıc bır aksesuar yok nerdeyse.Annem dıyorkı ben sızı buyuturken vazo bıle kaldırmadım.Bırak dursun hersey alışsın dokunmamaya.Ama bana görede daha o bılınç yok kı bıraz gec öğrensın yeterkı zarar görmesın.Belkıde Bora cok saldıran ve karıştıran cocuk olduğu için böyle yapıyorum.Doğrusu dedır kı acaba.
Ayse uğramaz oldun seker ya özledık sohbetını.
Esen sendemı hastasın ya valla cıddı salgın sanırım.Sağlam yok aramızda.Tez sıfalar canım.
Tubacım ıyı gezmelermı ıyı ezıyetlermı karar veremedım.Umarım zevk alırsın.
cerencim ayse piyes sormussun ben hic piyes yaptirmam sevmiyorum pek oyun oynamak gobek atmak hosuma gidiyor:))ben roman havasi oynaticam otuz kisiye hepsi oynamak istedi
kizlar size bise sorucam hepiniz annesiniz velilerim ne dusunur merak ediyorum bi de size sorayim
zimdi oynayamayan karografiyi bozan ogrencilerim var onlari cikarsam sizce veliler ne dusunur cocuklarin uzulecegi kesin de velileri bilmiyorum esime sordu gebertirim ogretmeni diyoooo
Esraaaaa cnmmmmmmm nasılsın :)))
sağol tatlım görüşemiyoruz artık Pendik işi ne oldu?Geçmiş olsun kuzucuma ya
sağol canım kız şimdi daha iyi soğuk algınlığıydı sanırımCanım Allah kavuştursun,Türkizede çok geçmiş olsun,inş hemen toparlar kendini
desteğin içinde sağol cnma.s.
hadi gözünüz aydın dişlerimiz çıkmış yaramazlıklar da başladı ooooo artık koştur durkızlaaarrr kızımın dişi çıktı azcık patlamış alttan bitane yanındakide çıkacak gibi yani 2diş birden geliyo!!!!
ama yaa accayip huysuzlaştı eski defnem gitti başka bi çocuk geldi ve bu 3gündür böyle...
bitanem hep aglar durumda ve ya babasında yada bende duruyor bu akşam anneme bile gitmedi ki annemi uzaktan görünce şarkılar söylüyordu(( inş. bitanem çabucak çıkarsın dişlerini...
sanki dişeri çıkınca yaramzlıklarda başaldı hep elinde bişi tutmak istıyor tvünitesinin çekemecesini hiç açmamıştı ama bugun 2kere başında yakaladım içini boşaltıyordu..
esen sende bak mercimegin dişllerine iyice kesin oda çıkarır 1 haftaya:)))))
kızlar gezip duruyom valla bugun forumist.daydık anasını ağlattık valla arkadaşımla:))) gez gez bacaklarımız kaptu
yrnda abimdeyiz ordanda oğlumuza beşik dolap sipariş edicez inş.
bide özlemcim ya asıl senin stres yapman lazım pc başına geçiyo diye!! kaldır pcyi ortadan girmeyin 1hafta bakalım nasıl olacak adam oyun oynarken bile kızyor yaaaa
neysem bizden böyle kızlar dişlendik işte hayırlı olsun...
ayyyy hasta bebişlerimizde çok geçmiş olsun kokladım onları doya doya....
selam canım nasılsıngünaydın herkese hayırlı cumalar diliyorum umarım herkes iyidir kızlar geçmişe bir bakayım geliyorum:))
teşekkürler kızlar :)))))) şimalcim evet ben gitmişiim sen gelmişsin
tülaycım bende öyleyim zorunluluk hissediyorum kendimi rahat hissetmiyorum kesinlikle katılıyorum bende annemden öyle gördüm :)
aman kıyamam yakışıklı yiyenim benim maşallah
ohh canım döktürmüşsün afiyetle yemişsinizdir
cerencim duruda öyle tatlım yabancılara tepki gösteriyor alışana kadar
birsencim iyi yapmışsın değişiklik olmuştur valla öyle bu ara bebişler çok sık hastalanıyor
esencim kolay gelsin sana:)
özlemcim kocanın başka sıkıntısı mı var acaba çok agresif yaklaşıyor ikinci bebeğin sorumluluğunu almaktan mı korkuyor canım Allah yardımcın olsun umarın en kısa zamanda düzelir tatlım sıkma canını bebeklerini düşün
canım dediğin nazar boncuğundan hiç görmedim denk gelirse alır yollarım
burcucum nasılsın tatlım kağa nasıl:)
türkize geçmiş olsun tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?