2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

TAMAM CANIM AMMAN DİKKAT FIRINDA DEĞİL. TAVADA CANIM...kaydirigubbakcemile3

Cerennn saoll canım tekrar

RİCA EDERİM NE DEMEKKKK opuyorumnanaktan

cevabını almışsın gerçi ama,bende kalan kurabiyelerimi atarım hemen donurucuya. çıkarınca da mikrodalgada ısıtıp hoop mideyekaydirigubbakcemile5

hillside su otel kızlar
e konyaaltında değil mi hillside su? ben seni belekte sanıyordum?

ağzım sulandıcokacimcoook okulda kayserili bir öğretmen arkadaşım var. çok canımız çektimi o bize yapıyor:lepi:
hepinize ii akşamlar arkadaşlar ben çıkayım artık eşim gelri birazdan sofrayı hazırlıyayım.görüşmek üzere..opuyorumnanaktan
iyi akşamlar canım. afiyet olsun.

geldiğinde fırsatımız olursa sana yaparım canımmm

ceren canım akşam fırsat bulursam yapıcam bakalım nasıl olcak.ayşecim saool canımm.bende ilk fırsatta atıcam kurabiye dolaba.

kızlar herkese iyi akşamlar iyi tatillerrrr

banada iyi eğlenceler

inşallah güzel geçer haftasonum

öpüyorum opuyorumnanaktan

pınarcım hoşgeldin kardeşim bir gönderirse resimleri hem kuzumun yeni resimleride vardı ama hala göndermedi(

Hoşbuldum canım bekliyorum a.s.

hillside su otel kızlar

Ooo çok güzeldir orası netten hep takip ederim a.s.

At canım taze yapılmış gibi oluyor a.s.

ayyyyyyy teyzeleri kuzum bugünn 10.ayını bitirdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Oy maşallah kuzuma a.s.

Oluyor canım dene mutlaka a.s.

pınarcım hoşgeldin canım. ohh evin tertemiz olmuş ellerine sağlık seninde anneninde...
bu arada teşekkür ediyorum sağol canımmm opuyorumnanaktan

aynen banucum alkisalkisalkis

Sağolasın canım a.s.

hepinize ii akşamlar arkadaşlar ben çıkayım artık eşim gelri birazdan sofrayı hazırlıyayım.görüşmek üzere..opuyorumnanaktan

teşekkür ederim:))

afiyet olsun şimdiden:)

ben çıkıyorum kızlar. akşama burda olan olursa görüşürüz:lepi:

kızlar herkese iyi akşamlar iyi tatillerrrr

banada iyi eğlenceler

inşallah güzel geçer haftasonum

öpüyorum opuyorumnanaktan

İyi akşamlar kızlar a.s.

kızlar iyi akşamlar eşim geliyor hazırlanayım.. valla ne biçim grip bu yaa offf.. geçse kuzuma geçmeden. herkese iyi tatiller iyi hafta sonları

Bende Defdoş'la yemeğimi yaptım, banyomu temizledim, Defdoş'un tırnaklarını kestim. Şimdi eşim geliyormuş azcık dinlenelim a.s.

merhaba arkadaşlar ben geldim :))
herşeyi okudum ama alıntı yapamadım
çok fazla yazı vardı..
herkes hasta benim kuzularım aman yeni toplandı...olmasın bişey
bizde arkadaşa gittik 1 gün ara ile doğum yaptık
ama onun kızı 38+3 de doğdu aradaki 5 hafta boydan olmuş kuzularım çok geride değilmiş
ben hastayım malesef başındayım ilaç alıyorum ....mevsim geçişindeyiz
alerjik reaksiyonlarım arttı tabi...
gezmeden geldik annem hemen uyudu alişde tabi ömerle ben oturuyorum..

pınarım annen gelmiş ohhh evide temizledin...hafta sonuda yoksun oda çok güzel

sibel marotonda

filiz dorukla daha fazla uğraşıyorsun ama annenin sözüne bakma cnm
benimkiler bigün yerde davul fırın çalışır haldeyken daha küçükken yanına gidiyolardı
ben gayet ı sakin izledim..ve aliş elinin ucu ile dokundu baktım geri kaçtı ömerse 5 parmağını sürdüo ağladı...ama artık yanına gitmiyolar ...

aaa akılımdakiler uçtuuuuuuuuuuuu kızlarrrrr......

hepinizi çok öptümmmmmmmm mucuksssss
ayy bu arada demeden geçemeyecem laptopu getirmedim kardeşimkini kullanıyorum
annemin sesi çıkmıyor yaa aceyip kadın ...kendi laptopum hep ortada oluyordu acaba ondanmı
alla alla diyorummmmmmmmmmmm bu duruma neyse h.sonu kardeşim burada o alır lapropunu hemenn

cerencim ayse piyes sormussun ben hic piyes yaptirmam sevmiyorum pek oyun oynamak gobek atmak hosuma gidiyor:))ben roman havasi oynaticam otuz kisiye hepsi oynamak istedi
kizlar size bise sorucam hepiniz annesiniz velilerim ne dusunur merak ediyorum bi de size sorayim
zimdi oynayamayan karografiyi bozan ogrencilerim var onlari cikarsam sizce veliler ne dusunur cocuklarin uzulecegi kesin de velileri bilmiyorum esime sordu gebertirim ogretmeni diyoooo

Selam Mıllet...

Sabah cat kapı annemle babam geldı.Borayla oynadılar bende dınlendım.5 gıbı gıttıler.Şimdide Alpi beklıyorum masada Borada uykuda hemen gelsede rahat rahat bı yemek yesek.

Pınarcım saol canım.Pazartesı bellı olucak sonuçlarımız.Tahlıller cıkmış.Benımde aklım hep orda.Sende temizlenmişsin.Ohh evde olmasanda temiz olunca rahat oluyo insan.Gezı programıda hazırlanmıŞ.Sevan olsun cıcım.Bızde bu akşam yaparız program.

Fılızcım kıyamam ya canı acımıştır.Sankı bıraz annen haklımı.Yada bende onun kafadadım dıye öle gelıyor.Belkı sızınkıler doğrudur ama.Öğrensın dıye tehlıkeye atamıyorum bende.Butun salonu boşalttım ben mesela hıc bır aksesuar yok nerdeyse.Annem dıyorkı ben sızı buyuturken vazo bıle kaldırmadım.Bırak dursun hersey alışsın dokunmamaya.Ama bana görede daha o bılınç yok kı bıraz gec öğrensın yeterkı zarar görmesın.Belkıde Bora cok saldıran ve karıştıran cocuk olduğu için böyle yapıyorum.Doğrusu dedır kı acaba.

Ayse uğramaz oldun seker ya özledık sohbetını.

Esen sendemı hastasın ya valla cıddı salgın sanırım.Sağlam yok aramızda.Tez sıfalar canım.

Tubacım ıyı gezmelermı ıyı ezıyetlermı karar veremedım.Umarım zevk alırsın.

canım onlara da başka görev verirsin. kareografı bozacaksa çıkarmalısın bence. görsellik önemli.
benim sınıfta taklit ve rol yapma konusunda çok yetenekli öğrencilerim var. bu yetenek boşa gitmesin istiyorum. birde ben tiyatroyu çok severim. üniversite de hep tiyatro kulüplerine katıldım ve rol de aldım.:hulya:

canım bende çok özlüyorum ama eskiki kadar fırsatım olmuyor. elimden geldiğince hergün girip okumaya çalışıyorum en azından.
senin kuzunun marifetini okudum,şok oldumeyvahedigeldismile kuzuların sessizliğkafamçokkarıştı

Selam Kizlar,

Gecmis olsun dilekleriniz icin sagolun. Neyseki birseyi yok Dorugun. Kendimi cok sucladim, özellikle yataktan düsmesi tamamen benim sucum. Artik daha dikkatli olmaya calisacagim.

Gülhan'cigim, bende oyun oynadigi odada tehlikeli materyalleri erisemeyecegi yere kaldirdim, dolaplari acip kapadigi icin bantladim, masa kenarlarini, prizleri falan etkisiz hale getirdim ama akla hayale gelmeyecek sekilde tehlike yaratabiliyorlar. Bazen uyusuk davraninca da kaza geliyor maalesef. Tamda bugün, Doruk'la ilgili, postadan bir brosür geldi, ev kazalari, ilk yardimla ilgili. Sigortadan gelmis, ücretsiz danismada veriyorlarmis istedigimiz her konuda. Pazartesi bir randevu alacagim bakalim.

Esen'cigim, ben veli olarak, cocugumun pasifize edilmesine cok kizardim. Empati yaptim ve kendimi cocuk yerine koydum, gercekten psikolojik olarak kendimi ise yaramaz hissedebilirler ve bu yaslarda bu duygu ilerideki yasamlarinida belirler ve kötü etki yapabilir. Bence, Ayse'ninde dedigi gibi bir sekilde dahil et oyuna tüm ögrencileri.

iii akşamlar arkadaşlar nasılsınız biz yemeğimizi yedik alışverişimizi yaptık geldik h.sonumuz alışverişle geçmesin diye şimdiden yapalım dedik.sizler ve bebişleirniz nasılsınız

bence onlarada farklı görev ver hepberaber şarkı şiir gibi

Esraaaaa cnmmmmmmm nasılsın :)))

Geçmiş olsun kuzucuma ya
sağol tatlım görüşemiyoruz artık Pendik işi ne oldu?

Canım Allah kavuştursun,Türkizede çok geçmiş olsun,inş hemen toparlar kendini
desteğin içinde sağol cnma.s.
sağol canım kız şimdi daha iyi soğuk algınlığıydı sanırım

hadi gözünüz aydın dişlerimiz çıkmış yaramazlıklar da başladı ooooo artık koştur dur
günaydın herkese hayırlı cumalar diliyorum umarım herkes iyidir kızlar geçmişe bir bakayım geliyorum:))
selam canım nasılsın

sağol tatlım kızlar nasıl

ay nurtencim kesin gelir bizim dislerd zaten bi bizimki kaldi sanirim ama defne cikardiysa onunki de yakindir herseyi birlikte yapiyo cimcimelwr
disiniz hayirli olsun canim inci olsun inciiii:)))
resim isterukkkkkk

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…