2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

benimde yarın DOĞUM GÜNÜM kızlarrrrrrrrrrrrrrrzemuszemus
doğum günün olsun canım nice yaşlara

sen kutlama gibi düşün daha güzel geçer

günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar hepinize.sizler bebişleriniz umarım iyisinizdir.hasta olan bebişleirmize tekrar çok geçmiş olsun a.s.
selam canım sağol

amaneyyyyyyyyyy sabah sabah
geçmiş olsun canım geçer hemen inşallah ders çalışmak zor kolay gelsin
yok yok ne çoku
ucuz ATLATMIŞSINIZ SİZEDE SIÇRAYIP KESERDİ CAM ALLAH KORUMUŞ YARAMAZ OLDU BUNLAR YA İŞTAHSIZLIK BİZEDE VAR BİDE UYKUSUZLUK SAAT ŞU AN 00. 30 VE TÜRKO KUCAĞIMDA UYUMUYOR VALLA BEN ŞURUPLARI DAMLALIKLA VERİYORUM RAHAT OLUYOR

geçmiş olsun canım yeni okudum

iii akşamlar arkadaşlar nasılsınız biz yemeğimizi yedik alışverişimizi yaptık geldik h.sonumuz alışverişle geçmesin diye şimdiden yapalım dedik.sizler ve bebişleirniz nasılsınız
oh oh iyiyiz bizde

selam canım annenlerin gelmesi iyi olmuş
bizimkiler geç yürüycek valla

Ara ara gırdıĞım ıÇın olayları kaÇırıyorum artık benıde bÖyle ıdare edın esen knk ve mutahara ÖptÜk sızı kızlar ıyı geceler

ayyyyyyy teyzeleri kuzum bugünn 10.ayını bitirdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
maşalllah

ben atmazdım ama öğrendiğim iyi oldu.
Pınarcım sağol sendede temizlik varmış ev pırıl pırıldır gelip kirletiriz bak

özlemcim,filizcim,pınarcım,tutkunum, esencim dişlerimizi sevinçle karşıladıgınız için teşekkür ederizopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

çok heyecan verici teşekkür ediyorumopuyorumnanaktan

anaaa,kimsecikler yok!:sm_confused: forumu biz biz açtık bu sabah:lepi: benim kurulu saat herzamanki gibi yedi buçukta uyanınca, 9'da kahvaltıyı bile yapmıştık. çarşafları filan değiştim,bulaşık ve çamaşır hallettim. öğleden sonra gezmemiz var. size de günaydınımı diyeyim, ve hazırlanmaya başlayım.
Ceren canım,tekrardan doğum günün kutlu olsun bebişim!!
nurtencim incileriniz hayırlı olsun tatlımalkisalkisalkis.

günaydın arkadaşlar gerçi öğlen oldu ama kimsecikler yok nerdesiniz güzel mayıs anneleri
bizde saat 8:30 da uyandık mamamızı yedik babamız uyandı kahvaltımızı yaptık şimdi oğluşumda babasıda tekrar uyuyorlar bende size bakayım dedim.bugün burası yağmurlu azcıkta soğuk.uyansınlar dışarı çıkacağım azcık şöyle bi gezineyim ewde kapanmak olmaz dimi.hasta olan kuzucuklarım bugün nasıllar umarım birazdaha iyilerdir tabi hasta annişlerde. ben şükür iyiyim halsizliğim ve terlemem vardı dün ama bugün şükür iyiyim.bi nette gezineyim geliyorum

tuba canım galiba ikimiz varız forumda nasılsın tubacım,ayşe serram napıyor?

slm kızlar,
eşim dışarı çıktı hemencecik bi bakayım dedim size
dün zeynebin odasını ayırdık binbir zorlukla eşiem demiştim çekyatları boşaltıyorum diye bişey demedi bugün ablası gil gelecekmiş bana yarın yapalım diyo biişey demedim
kalktı yaptı beşiği sökemedi kırdı resmen sinirlendi
yanında durmadım zaten hiç
sürekli söylenip durdu yok hastaymış hali yokmuş onun sözü neden dinlenmiyormuş
ben benim istediğim oluyormuş falan filan
uğramadım bile yanına ama cnm çok sıkıldı oturdum ağladım baya rahatladım
1 kilo daha vermişim toplam 4 etti alacağıma veriyorum canım iyice sıkıldı dr.a erken giigdem sanırım bebeğime bişey olucak diye korkuyorum
eşiminde gelmesini istemiyorum kendim gidicem parasını versin yeter
ama bu hafta telde dr.la görüşücem bakalım en önerecek
arka odam çok dağınık onu toplayayaım biraz bitmez o annem gelmeden
baya iş var
kırılan parçayı almaya gitti şimdi gelir birazdan ben kaçayım işlerimi bitireyim
off ne zormuş kadın olmak
ama bugün tartılınca anladım hiç bişey benden kıymetli değil,eşim bile saldım ipini istediği yere gitsinnn
iyiki zeynebim var,bide bu meleğim
bakalım ne zaman çözülür bizim sıkıntımız
akşamda zeynebin odasında yattım gitmedim yanına hafta burdayım
bizden öyle geçmişi okuyamadım inş önemli bişey yoktur

cerenn doğum günün kutlu olsun cnm nice mutlu yıllaraa:teytey::teytey::teytey:

filizcim bişeyelr sormuşşsun
eşinm genelde hep böyleydi zaten zeynep olmadan önce bende çok oynardım o oyunu online oynanan knigt tarzı bişey
başına geçtinmi saatler geçiyo farkına varmıyorsun o yzüden pek bişey demiyorum ama arada bizide düşünmesi lazım
bi de biz eşimin akrabalarıyla dip dibe oturuyorduk her kaşma misafir gelridi yada bzi giderdik
şimdi işine yakın bi yere atşındık gelen giden eskisi gibi olmayıyo haliyle oyuna sardı o da benimde işime gelmedi desem yeri var oynamasına bişey demiyorum zaten arada bzie baksın
yoksa eski oturduğumuz yere taşınırız onun can sıkıntısından

mrb özlemcim işin zor biliyorum tatlım ama azcık sabret göreceksin sonunda kazanan siz olacaksınız bu yuvayı severek isterek kurdunuz zaman zaman hepimizin nedenni bilmediğimiz sıkıntılarımız olabiliyor eşininde öyle olduğunu ve konuşarak çözüleceğini düşünüyorum ama ewde değil dışarda çıkın dışarıya biyerde oturup konuşun rahat rahat zeynebide bırakabileceğiniz yakın birisi varsa bikaç saatliğine bırakın ananesine veya babanesine yani kim yakınsa size.konuşun emin olun halledilecek ayrıca ayrıda yatmanı hoş karşılamıyorum ayrı yatmayın yoksa birbirinizden soğursunuz hani çocuklar duymasın dizisi vardı orda haluk'un babası nolursa olsun yatağa küs girmeyin diye bence çok doğru bi söz ve sakın ayrı yatma eşinden sizi sizden başka kimse anlayamaz birbirinizi sevmeseniz ikinci çocuk olmazdı dimi arkadaşım oyüzden sakın üzmeyin birbirinizi gerekiyorsa sen aç konuyu ve konuşun biran ewwel halledin bence kırgınlık bitsin barışın.umarım dediklerime alınıp kırılmazsın bana.zeynebini ve karnındaki bebişinin hatrı için sen alttan al büyüklük sende kalsın ve barışın tatlım

canım benim sağoalsın,ama bu kez alttan alan ben olmayacğım tatlım,yeter artık çünkü,bardak doldu da taştı bile,benim kocayla konuşulmaz hep haklıdır o,inan bu gücü şimdi kendimde bulamıyorum,belki biraz daha zaman geçsin öyle gider konuşuruz
tabiki sevmesem evlenmezdim,o da aynı şekilde
ayrı yatma olayına gelince bizde aynı şekilde düşünüyoruz cnm bu ilk oldu o da zeynep için oldu küs olasaydık da onunla yatardım zaten önceden de söylüyordum 1 hafta falan kalırım zeyneple diye

tamam tatlım umarım söylediklerime kırılmamışsındır umarım en kısa zamnda düzelir aranız hep mutlu olman dileğiyle tatlım

merhaba kızlar bilgisayarı açtığım anda kız yanımda bitiyor kaç kere yazdım çıktım hatırlamıyorum bile birtanede şu küçüklerden bizim kıza almalı belki rahat ederizkaydirigubbakcemile3
Ceren doğum günün kutlu olsunhihoyyyt

bugün hiçbirşey yapmadım kızlar öyle oturuyorum zaten Begümede birhaller oldu uyumuyor ya beni deli ediyor sabah 7de kalktık öğlen 12de uyudu oda 1 1.5 saat şimdi oturuyoruzana kız bilgisayarı paylaşamıyoruzkaydirigubbakcemile3 havalardanmıdır yoksa huyumu değişiyor anlamdım kimseciklerde yok herkes haftasonunun tadını çıkartıyor sanırım ben çıkayımda bari biraz etrafı toplayım hiçde canım istemiyor:bbo:

slmm kızlarr nasılsınız haftasonu ya kımsecıkler yok gene forumda gezın anacım gezınnnnnn .....
ben sabahtır anca kopydum mıcımı yere ..pazara gıttık oglanlka hasta ama napımm allahtan ewın yakınında pazarda yarımsaate hallettık...sora kahvaltı faslı....aksama yemek yagıza yemek yourt mayala derken mutfaktayım hala yagız ıkıncı uykusunu uyuyo bende mutfakta sutlaç yapıorum belkı yagız yer dıyee..bugun bırde yenı bı corba tarıfı buldum tadı cıdden lezız oldu bakalım akşama yıycekmı yagız....ek gıdalara yazıcam tarıfını deneytın bence ..benım bıle ıcesım geldı yani:=)))annem gelcek bırazdan 4te işe gıdıcemmm....dun geceg yagıza calpol wermeyı unutmuusm gece yatınca ınleedı durdu kuzucum sora uyku arasında werdım haberı olmadı kuzucumun sanırım dişler agrı yapıo...off bıan onmce cıksada kurtulsak bızım 7.dişimiz yoldaaaaa cok erken cıkarttı dişleri cokkkkkkk....fırsat bulursam gecmişede bı bakıım dıorum ya bakalımm..herkezı cokkk optummm kuzucukları sıktım sıkıştırdımmmmm.:=))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…