2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar nasılsınız.hastalara geçmiş olsun diliyorum öncelikle.
ceren doğumgünün kutlu olsun rabbim sağlıkla huzurla nice uzun seneleriailenle sevdiklerinle geçirmeni nasip etsin.
kızlar bizden haberlere gelince:damla su 3 dişini birden çıkartmış 2 alt bir üst.çok şükür üstler çıktı parlıyorlar:)altta 4 üstte 2 dişimiz oldu.hepsi birden geliyormuş demekki o yüzdenmiş huysuzluğu.dün 2 fıstığımıda aldım mutafağa girdik.oyun oynaya babamız gelmeden yemekleri hazırladık.şehriye çorbası yapmıştım.eşime ekmek al gelirken dediğim halde herzamanki gibi unutmuş
sofrayı haırladım ekmeği aldım geldim.yemekleri ısıttım.derken çorbayı ocaktan almamla düşürmem bir oldu.oturdum baktım öylece eşim geldi noldu dedi.dedim döküldü.sana bişey oldumu dedi.yok az bişey elim yandı dedim.boşver gel dedi.üzülmeme kızdı.sana bişey olmamış ya gene yaparsın yarın dedi:)
ben yine mutfağa attım kendimi kızlar.sürekli bişeyler yapasım var.bazen diyorum keşke hamur işine bu kadar meraklı olmasaydım.bazende işe yarıyor.gelen akrabalar bize bukadar hizmet etme gitmeyiz sonra diyorlar:) buda benim çok hoşuma gidiyor.
yağmurun neşesi yernde ayakları yere basmıyor bugünlerde.dün 1 aydır istediği kelebek setini aldık.markete her ekmek almaya çıkışımda kelebek al diyordu.bende eve gelince bitmiş yada seni bekliyolar öyle alıcaz diyordum.neyseki dün dışarı çıktık.borçları taksitleri kapadık.biraz ordan biraz burdan kestik.dedim gel kelebek alalım.tabi bi kelebekle kalmadı.hello kittyli taç beğendi illa onuda alıcakmış.neyse ekmeğimizi falan aldık 2 çocukla 4. kata çıkmak baya zorluyor yaa.
tam biz girdik eve eşim geldi.kelebek kanatlarını taktı yağmur babasına gösteriyo.damlasuda asasının peşinde püsküllerine bayıldı.
ya bi çocuk şimdiden bukadar oyuncak hastası olurmu.ablası neyle oynasa onu istiyor.vermedimide basıyor çığlığı.
yağmur bebekken sesli oyuncaklardan korkardı maşallah damlasu hanımın gıkı çıkmıyor.akşam 1 e kadar araba peşinde koşturdu durdu..odanın kapısını açık bulmasın yakalayabilene aşk olsun hemen kaçıyor.daha düne kadar ne zaman emeklicek diyoduk şimdi ise zapdedemiyoruz.koltuk kenarları tahta hep yüreğimiz ağzımızda.koltuktan koltuğa geçerken bazen düşüyor.ondan ok biz deliriyoruz.

kızlar sizin bıdılar cıstan anlıyorlarmı.geçenlerde sıcak kaynanmış yumurtayı aldı eline.sonra eli yandı cıs dedim.bidaha almadı.şimdi yumurta görünce önce elini uzatıyo sonra çekiyo.prizlere falan gideceği zaman cıs diyorum hemen geri dönüyor.
neyse kızlar bizden bu kadar şimdilik.babamız gelmeden yemekleri hazır edelim.yarın pazar hava güzel olsun diye dua ediyoruz:)

kızlar asıl konuyu unutmuşum ya.geçen ay adetim 20 gün sürmüştü.ocağın 27sinde olmuştum 17siznde bitti.bir defa 3 aylık iğne vurdurmuştum onu vurduruncada adetim 15 gün sürmüştü.normalde ertesi gün kanama kesilirdi.3 ay sonra vurduramadım.işte ocak 27de olduğumda koyu yeşil gibi gelmeye başlamıştı sonra iğne alıp ana sağlığa gittim.dedim böyle böyle dr dedi kesin emin ol öyle yaptır.normal kanama gelince vurdurursun demişti.10.gün ana sağlığı arayıp dra dedim hala kesilmedim gel bakalım dedi.yağmurda düşük tehlikesi yaşamıştım 3 aylıkken.önce kanama sonraki günlerde kahve telvesi gibi kahverengi bişey gelmeye başlamıştı.geçen ayda öyle oldu dr usgde baktı.ama 2. saniye bişey yok dedi.bide sıkışık değildim acaba ondanmı bişey göremedi.18.gün hastaneye randevu aldım.dr dedi 3 aylık iğnenin yan etkisi olabilir biraz sıkış gel dedi.ogünde damlasu hastaydı fırsat olmadı.bide gebelik testi yapalım her ihtimale karşı demişti.normal gününde olmasını zaten beklemiyordum ama hala adet olmadım.2 hamileliğimde isteyerek olduğu için belirtileri biliyorum.hamle kaldığım ilk günler ayağa kalkar kalkmaz başım dönüyordu.ide hep uyku halindeydim.bikaç gündür deliricem.geçen akşam tv izlerken midem bulandı.ki her iki gebeliğimdede bir defa midem bulanmamıştır.bi yandan korunduk bişey yoktur diyorum.eşim korunuyordu.ama ne kadar güvenli bilmiyorum.rahim ağzının bi kısmı alındığı için spiralde takılmıyor.tek çare iğne kalıyordu.onuda vurulamadım hala olmadım diye.kızlar bişey diyin sizce normalmi böyle olması bu sabah yakaları toplarken ok kötü başım döndü.sanki yukardan balyozla vurdular.27sinde olmam lazımdı bugün 6sı test alıp yapsammı inş bişey yoktur ya.neden kordonlartımı bağlatmadımki sanki.uffff..

teşekkür ederiz ayşe teyzemiz:))
slm cnm sen nerde yaşıyordunki hayatım?? sanada çok geçmiş olsun
cnm sana kolay gelsin..
çok yorma kendini geçen gün sordum cvp yazmadın sen vitamin alıyosun dimi elevit falan?? balık yagıda içsen cnm?? iştahınıda muhahkka sor dra oklmaz:

slm cnm bak sen minik cadıya annesinle kavga ediyokaydirigubbakcemile3
slm tatlım çorbaya bakıyorum ve deneyecem hemen:)) maş. sende yagız için hergün ayrı bişiy yapıp yediriyosun valla bravo ben evde oldugum halde hergün ayrı yapmıyorum. seni böyle görünce kendime kızıyorum kaydirigubbakcemile3

cnm slm bencede hemen 1test alıp yap derim.. ama iğneler çok düzen boozuyorlar diye biliyorum yinede emein olmak lazım hayırlısı olsun..

selaaaamm kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
iyi hafta sonları opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

kızım bugun daha iyi yada evimizde oldugumuz için uslu:))çok gezdik buaralarda:kedi:
bunlar herşeyden anlamaya başladı artık yaaa çok keyifli geçiyor zaman:))
onlar iyi olsunlar...

Annen seninki sürekli ortada diye laf yapıyordur kuzuuummm a.s.

Kızların da dediği gibi oyuna şarkı falan gibi bi şekilde dahil etsen bacım :uhm:

Sağolasın canım a.s. İnşallah pazartesi hayırlı haberler alırsınız tatlım a.s.

maşalllah

ben atmazdım ama öğrendiğim iyi oldu.
Pınarcım sağol sendede temizlik varmış ev pırıl pırıldır gelip kirletiriz bak

Gel canım sen kirlet yeterki a.s.

İyi gezmeler canım a.s.

Selam canım a.s.

VAlla sana artık diyecek birşey bulamıyorum ÖZlem. Doğru düzgün beslenmiyorsun ki kilo alasın. Karnında ki kuzuma yazık ya. Lütfen kendini düşün azcık klava:

Kız ben Defdef'e oyuncak laptop aldım, orjinal bilgisayar klavyesi getirdi halası ama yok. O illa benimkine saldırıyor kaydirigubbakcemile3

Ohh afiyet olsun Yağız kuzuma a.s.

Evet canım Defne'de anlıyor. Ama biz üf diyoruz. Kayınvalidemlerde soba olduğundan öğrettik. Üf üf diyor yanına bile yaklaşmıyor a.s.

Bence bi test al canım ya merakta kalır insan :uhm:

Selam canım a.s. Ohhh otur bakalım bugün evde a.s.

Selam bacılar iyi haftasonları a.s.

Dün akşam eşim geldi, yemeğimizi yedikten sonra hadi dedik dışarı çıkalım. Pılımızı pırtımızı topladık kayınvalideme gittik. Defdoş'u bırakıp çıktık dışarı. Gece geç geldik bayağı. Uyuyordu kuzum. Sabahta kahvaltıdan sonra doktora gittik.

Kuzum bu ay 400 gr almış 10 kilo olmuş. Boyumuzda 3 cm uzamış 76 olmuşuz. Hafif bi geniz akıntısı dışında bişeyimiz yok çok şükür. Onuda bikaç güne yeni bir şurupla hallederiz dedi doktor. Hareketlerine falan bayıldı. Bizi taklit etmesine falan baktı. Herşeyi çok güzel dedi.

Sonra market alışverişi yapıp eve geldik. Poşetleri yerleştirdim, Defdoş'u doyurup uyuttum, duşumu aldım size bakayım dedim. Şimdi yemek yicez eşimle. Sonra kuaföre ineceğim. Akşam arkadaşın doğum günü varya dışarı çıkıcaz.

Benden böyle bacılar. Defdoş uyanmadan yemek hazırlayayım. Görüşürüz öptüm sizi a.s.

cnm maşallah defneye.ne güzel geziyosunuz keyfini çıkarın.ii hafta sonları:)a.s.

Yemeğimizi yedik, mutfağımı topladım. O arada Defdoş uyandı emzirdim geri uyudu. Ojelerimi sürdüm. Kuaföre indim ama yarım saat işi varmış. Çağrı atıcak inicem aşağı. O arada Defdoş'un çantasını hazırlayayım a.s.

Selam Kıslar

Defnenın dışı gelmış.Masallah Nurten ondandır sıkıntısı kuzunun.Gözünüz aydın.

Pınarcım sızede maşallah kontrol guzel gecmiş.Fellık fellık gezmeye devam anacım.Bizde gec cıkıcaz bu gece.Borayı uyup anneme kacıcaz dışarı.

Kımsede uğramamış bugun.Herkes sokaklarda galıba.Burda hava cok fena yağmurlu.Tüm gün Borayla evdedık.Bu gece gec saatte cıkıcaz muzık dınleme gıdıcez bakalım ama bende fena halsızım sanırım Borasan kaptım mıkrobu.Hafıf öksürük basladı.Ayakta atlatırım insallah.

Ayy bıde heryerım tutuldu kızlar.Bora ne guzel bı sure odasında yattı.Şımdı hastalıktan huy değiştirdi yıne yatmak istemıyo.Bende inat ettım alışsın dıye onun odasına yer yatağı yaptım orda yatıyorum.Uyanınca hemen uyku dağılmadan pışpışlıyorum bakalım sonuç ne olucak.Cok uyanmasa kolay ama saat bası ağlıyo.Cok zor yaa.

Yarında tum gun alışverışte olucam ansallah.Görümcenın bebeği elı kulağında heran gelebılır.Kız bana valız valız hedıye getırdı.Benımde bışeyler hazırlamam lazım.Bakalım yarın bışeyler alıcam.Boranında hersey kuculdu ee evde esortman oluyo ama ist olucaz bı sure olmaz.Onada cıcıler alınması gerekır.Yıne Alp le bol kapışmalı bı pazar bızı beklıyor.Haftabası valızımı hazırlıyayımda haber gelırken daha gıderız artık.

iyi eğlenceler canım:teytey:

bencede bir test al bak ,hem için rahatlar,iğnelerdenden kaynaklanıyor olabilir hayırlısı olsun canım

sorma bunlar büyüdükçe,hareketleri herşeyleri değişiyor,bugün peşinde dolanmaktan hiçbiriş yapmadım nerde,zarar vericek şey varsa orda, şimdiden böyle yürümeye başlayınca neyapıcaz bilmiyorum:sm_confused:

slm kısçelerrr
bende hasta gibiyim hava çok soğumuş annemle reale gidiecektik
fazgeçtik..aman yaa hava açsada kuzularımı parka götürsem dışarı çıkmaya bayılıyolar

güle güle gidin pınarcığım iyi eylenceler cnm
def defede maşallah

Kızlar bıde bışey sorucam ya.Bılıyosunuz ben Borayı 2 ay kadar azda olsa yurutece koydum.Nerdeyse 1 aydır kaldırdım hıç kullanmıyorum.Ama Bora acaıp parmak ucunda yuruyo ordanmı kaldı acab.Yoksa sızın bebışlerde öylemı hıç tam basmıyor yere.Üzülürüm sorun yurutec olduysa eğer.Tabı böyle olunca cok dengesız hareket eddıyo.Yoksa baletmı olucak oğlusum.Ayy Borayı dusunemıyorum.

ya kızlarresim yükleyeceğim ama off yapamıyorum ya ımageshack sitesi hata veriyor başka yerden deniyorum kopyalıyorum olmuyor

Gülhancım ,Begümde öyle hep parmak uçlarına basıyor

Son düzenleme:
masallah defneye pinarcim gezmelerdesiniz yine heeea.s.

nurtencim cidden cok keyifli vakit geciyo artik bu veletlerle:)))
levestory bencede bir testyap tatlim emin olmak lazim

ozlemcim lutfen canim ye artik yemegini sanada yazok karnindakinede

iyi haftasonlari kizlar ben baya kotuyum atesim yuksek ilac alsim simdi dustu
esim ise gitmedi o bakiyo bize

gulhancim Ahsende yurutece biniyor ama tam basiyo yani yurutecten degildir boracik baamak istemiyo bence

ulen gordunuz mu milyonerler fuarinda kadin bir bardak begendi solemsi ayip 180euro kocasi da ucuzmus cok guzel dedi saka gibi yaaaakafamcokkaristi

canım maş. defnoş'a
sizede iyi eğlenceler

sagolasın canım bende bugun sana soracaktım nezaman geliyosun diye..
size iyi ve sorunsuz alışverişler diyim annnaaa kocan haklı valla 2bebege birden alışverişine canmı dayanırakannehir..sanada geçmiş olsun buakşamda eğlenceler falan ohhh süper valla iyi eğlenceler cnm..

geçmiş olsun cnm hava bugun gerçekten soguk
cnm benimkide hep yürüteç tepesinde ama öyle parmak ucunda yürümüyo? bence yürüteçten degildir esen'in dedigi gibi basmak istemiyordur asi beyimiz:)))
canım sanada geçmiş olsun kıyamam:teselli:
aferim eşinealkisalkisalkis

ulen gordunuz mu milyonerler fuarinda kadin bir bardak begendi solemsi ayip 180euro kocasi da ucuzmus cok guzel dedi saka gibi yaaaakafamcokkaristi

anam o fuara giden adama 180cik koyarmı??? benimki olsa babanın EVİNDE ÖYLE BARDAKMI GÖRDÜN DEYİVERİRDİ:roflol:

33wrr4d3rr11qqqqqqqqqqAseewaww 2 xd23e3e22sseSSE
eeeee

2d44sxxws44

bunlarda defneden sizeymiş anaaaaaa tepeme çıktı imdaaaaaaaattttt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…