yaa hiç bilmiyorum ki? önceden yoktu sanki, olsaydı farkederdim. bikaç ay oldu farkedeli. en son kontrolümüzde sorduk,1 yaşına kadar düzelir dedi. ama hala yok sanki düzelme??Sızdedemı var aysecım.Doğumdan ıtıbarenmı yoksa sonradanmı sorun cıktı.
Kızlar saolun hepiniz.Tabı o gazla hemen halamın esını enıştemızı aradık.Oda hacettepede üroloji profu.Sasırdı ve benım doktora telde bı guzel saydı.Hemen amelıyat lafı yaptı dıye.Boranın doktoruda onların öğrencısı zaten.Ben onu sımdı arıycam ne demekmış hemen amelıyat dedı.Bana belkı sen yanlış anladın panık yaptın dedı.Önumuzdekı ay Bursaya gelıp Borayı kontrol edıcekmış. .Sorun doğuştan deılse eğer ıyıleşme oranı cok yuksekmış.Yürümeye baslayınca duzelıcek delırme dıye kızdı bana.Bıraz rahatladım bakalım gelsın bı baksın dahada rahatlarım.
pınarcımm ben huggies kullanıyorum inan mennunum.ultra primada ben hep aynı şeyi yaşadım. hiçbir şikayetim yok tek şey biraz kalın primaya göre ama sızdırmıyor.daha önce habire çıkıp duruyordu.
pınar canım bende doğduğundan beri hep prima kullandım. Arada 5m migrosta daha önceden yani indirimdeyken huggies almıştım.primadan hiçbir farkı yok. Sadece tülayın dediği gibi biraz kalın. Ben de de aynı sorun var berke çiş yapar bacaklarından sızar sırtına çıkar inanki ve ben takip ederim ıkınmasını aman çocuk beklemesin çişli çişli diye. Hemde çıkıyor diye işte. Ama ne bilim ben hiç değiştirmedim dediğim gibi arada sırada aldım. şimdiye kadar belki 3-4 paket almışımdır.sen dene bakalım eğer sızmazsa sende bana da söyle bende huggies alıyım bundan sonra kafamçokkarıştı
Evet pınarcım zor oluyor o lekeler bİde belİne kadar ÇıktıĞı zamanalrda daha zor oluyor.İnŞallah mennun kalırsın.
pınarcım bende huggıes kullanıyorum çok memnunum biraz kalın diğerlerine göre ama sızdırmıyor hiç tavsiye ederim
pınarcım canım mrb bende prima kullanıyordum ama dediğin gibi bi durum bizdede olunca bütün bezleri denedik denemediğimiz bez kalmadı ve huggıes gerçekten çok iyi ve şuan huggıese devame diyoruz canım sende huggıesin 5 numarasını al inan çok rahat edersin hiç dışına taşırmıyo ben memnunumyerimseniben
Pınarcım ben Huggys kullanıyorum memnunum ultra prima yumuşak ama hareketlendikleri için yumuşak gelip toplanıyor Hugys daha sert gibidir ama daha sağlamdır bana göre tabi hep beli iyi tutuyor hemde tam popişe göre ben 11 kiloluktan kullanıyorum.
Kızlar eŞİm almaya gelİyor kaÇayım ben eve gİdİp yemek yapıcam ama herŞeyden Önce kuzumu alayım Çok ÖzlÜyorum onuya hava gÜzel bİde banyo yaptırayım bugÜn ona:) İyİ akŞamlar hepİnİze
ben hiç çözücüye basmadım desem inanırmısın canım makinaya atıyorum öyle en ufak leke olmuyor valla. kabasını alır atarım. ve makinam bekonun.
öyle son çıkan modellerden filanda değil. evlenirken almıştık 4,5 yıl önce allah allah...
iyi akşamlar canım...
anammm herkes huggies kullanıyormuş bizden başka...:bbo:
iyi akşamlar herkese bende çıkayım mesai bitti görüşürüz evde çok işim var çok
pınarcım primada çok iyi biz ondanda memnunuz yalnız hep büyük numara almak gerekiyor bezini huggıesde primada büyük aldıktan sonra taşmıyor.ben oğlumu önceden geceleri bile uyuduğunda saat 3 t3 4 te kalkıp altını değiştiriyordum çünkü dışına çıkıyordu huggıes 4 numara kullanırken ama 5 numaraya geçince bende rahatettin paşamda valla reklam gibi oldu ama bi dene bence.hatta direk almıyayım dersen huggıesten numunelik iste 5 numarasını yolluyolar bak dene ona göre ver kararını canım ama primanında büyük numarası ii biz kayınvaldemler alıyolar biz ondanda memnunuz
selam kızlar
geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler, iki gğndür ateş ve öksürük devam ediyo geceleri uyumuyoruz, bugün ateşi biraz daha iyi gibi bir tanede diş gelmiş üstten yanında da geliyo bi tane galiba, sizlerinde d,ş gelirken ateş oldumu? bide öksürük eklenince boğazlarıda kötü ondan ateş oldu diyorum. Bende hiç iyi değilim moralim çok bozuk kuzum iyileşsin bir an önce başka bişey istemiyorum, onlar hasta olmasın ya çok zor çokk
yok kız onlar farketmedi 12. sınıflar dertleri sınav anlamamışlar ben söyleyince bile hani falan diyolar ama onlarada eğlence olduk tabi bu kız beni daha çok şaşırttırır valla
oyyyyyyy mis gibi koktu
ne beceriksizmiş ya
kızlar, merhaba:)) yemekten kalktık, masayı da toplamadım daha yaa, az dinleneyim,sonra yaparım.
yemekte uyduruktan Ayşe usulü oldu:) pastırmalı pizza yaptım, ama güzel oldu:)
sizde ne var ne yok?
gecmiş olsun canım gercekten bebeklerimiz hasta olması cok kötü benim kızda 4. dişini cıkarıyor ve ates öksürük var doktora götürdük bogazı ve kulagı kızarmıs antibiyotik verdi gece yatarkende agrı kesci veriyorum.ve cıkan dişte yukarı kesiciler daha yukarı ön dişi bile cıkarmadan vampirella gibi oldu resmendelikafadulden
bizde +*d9aha yemek yok burda mızmız bi Türkiz var pc yle ce oynuyoruz şimdi mutfağa geçicem bende bulgur pilavı ve tas kebabı yapıyorum bide yanına saltamı yapsam cacıkmı diye düşünüyorum
ya gülhancım,geçmişe bakmaya başlamıştım ama senin yazını görünce geri döndüm. sanırım benim oğlumda da var o dediğinden. doktor baktığında 1 yaşına kadar iner demişti. ama 10 aylık oldu, ben muayene ediyorum altını açtığımda, testisler torbalarda değil sanki ya( içime kurt düştü şimdi. gelecek hafta bende götüreyim kontrole (
çıkanlara iyi akşamlar. buralardayım
ama canım ağlayan kek istiyor. bi yapan olsa da yesem(
kimse yapmayacağına göre kalkayım da ben yapayım bari:)))
Bes numara prıma kullanıyorum canım.Hıc öyle bı problem olmadı sasırdım bak bende sımdı.
Kızlar saolun hepiniz.Tabı o gazla hemen halamın esını enıştemızı aradık.Oda hacettepede üroloji profu.Sasırdı ve benım doktora telde bı guzel saydı.Hemen amelıyat lafı yaptı dıye.Boranın doktoruda onların öğrencısı zaten.Ben onu sımdı arıycam ne demekmış hemen amelıyat dedı.Bana belkı sen yanlış anladın panık yaptın dedı.Önumuzdekı ay Bursaya gelıp Borayı kontrol edıcekmış. .Sorun doğuştan deılse eğer ıyıleşme oranı cok yuksekmış.Yürümeye baslayınca duzelıcek delırme dıye kızdı bana.Bıraz rahatladım bakalım gelsın bı baksın dahada rahatlarım.
Merhaba kızlar geçmişe bakmadım,bir selam verip kaçıcam Begüm uyurken sağı solu toplaycağım işten yeni geldim bir kaç gündürde giremedim umarım herkes iyidir,biz iyiyiz dün dr kontrole gittik Allah şükür sağlığı iyi ama gene çok kilo almamış Çok üzgünüm çoook hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakınopuyorumnanaktan
pınar'cım senin alıntıların da olmasa geçmişi okumam mümkün olmuyor.
çok fazla kalamıyorum maalesef.
canımcım primanın sızdırdığından bahsetmişsin. evet katılıyorum sana. bu yüzden
ben uzun zamandır molfix kullanıyorum. çok memnunum prima gibi ince ve yumuşak
ama hiç sızdırmıyor. hagies bir paket kullandım sert geldi bana. kağıt gibi. ben de molfixi tavsiye
ederim sana. gerçi hagies aldı eşim demişsin ama ben fikrimi yazmak istedim a.s.
demek yarın defdefi dayısına götürcen. ne güzel moral olucak abiciğine. inşallah en yakın zamanda
temelli kavuşursunuz birbirinize :Saruboceq:
gülhancım boranın durumu seni başta üzmüş anlaşılan. ama bak düzelebilimiş. inşallah
ameliyata gerek kalmadan düzelecektir kuzunun pipişkosu. iyilerin duası boraya olsun.
kuzum mızıklanıyor. ben biraz oynaşayım onunla gelirim yine. babamız bugün çok yorgun geldi.
kanepede uyuya kaldı. bu adama hayret ediyorum bu seste nasıl uyur insan. kız cır cır konuşuyor, televizyon açık ben asla uyuyamam.
hadi güle güle kullan,bende bulaşık mak.bi yaptırabilseydim..Ben geldümmmm a.s.
Neyse şaşkın servis elemanı fritözümü tamir etti ve gitti. Mikrodalgamda hallollu çok şükür hihoyyyt
O arada ütülerimi hallettim. Yerlerine yerleştirdim alkisalkisalkis
Annemde gitti 1,5 saat önce. Bizde Defdoş'umla oynadık. Birlikte cornflakes yedik kaydirigubbakcemile3 Bayılıyor bu cadı küçük parçalar halinde sütlü cornflakes yemeye ya kaydirigubbakcemile3
Şimdi de emzirdim, salıncağında 2 salladım uyudu kuzum. Yere indirdim tabi hemen. Öğlen 1,5 saat uyumuştu. 1 saat daha uyursa iyi olur bende dinlenmiş olurum a.s. İnsan yemeğini de erkenden yapınca iyi oluyor ya. Hergün böyle 1 saat uyusa hemen hallederim yemeğimi ama nerdeeee sempatiksalakcinni
Defdoş'u dışarı çıkaracaktım aslında ama yağmur yağdı. Bayağı da serin hava. Dün zaten parkta yüzü falan buz gibi olmuştu. Hasta etmeyeyim çocuğu. Yarın sabahtan anneme gideceğm büyük ihtimalle. Abimin görüş günü. Dayısına götüreceğim kuzumu inşallah hihoyyyt
cnm bak üzüldüm bende şimdi ama korkma ya heralde şimdiye kadar anlardı doktor,her ay bakmıyormu elle..bizimki kontrol ediyor mesela...eğer öyleyse gerçekten sonradan olmuştur.Dur bakalım bi akrabalarınızada gösterde bişeyi yoktur inşallah..Kızlar selam
Canım cok sıkıldı.Borayı hava guzel dıye parka götürdüm.Ordayken doktorunu arıyayım dedım hemen yan apartman uygunsa aylık kontrolunu yaptırayım.Neyse gel bakalım dedı.Allaha sukur boy,kılo cok guzel.11200 klo 77 boy olmuş.Hareketlerını fılan cok beğendi.Ama su testıs kontrolunde yıne bulamadı.Yanı kıloyla ılgılı olabılır dedıştı gecen bu ay ise buyuk ıhtımalle utangac testıs var dıyor.1 yasında amelıyat yapmalıymısız.Ama hem cerrah hemde kendısı bu cocuğu hep muayne ettıler nasıl oldu kı yaa.Sonradan olan bırsey dedı.Önumuzdekı ay tekrar bakıcak ama sanırım amelıyatlık.Bilseydım sunnet yaptırmazdım cocuğa 2 kere ayrı stres.Amelıyat,hastane ,doktor sıkıldım ıste.Soluğu burda aldım.
Sünnet yapan cerrahı aradım ulaşamadım.1 ay beklemıycem bu hafta bıkerede o görsün bakalım.
vayyy bravoo..alkisalkisalkisayy kızlar eşim sürpriz yapmış hamilelğimden bu yana bütün resimleri ogüne ait tek tek web sitesi gibi hazırlamaış bana göndermiş:)) ayy çok duygulandım ya kuzucum minicik bişeymiş:)
cnm ben bi ara aynı ndenden dolayı huggies ve molfixi denedim ama hauggies çok kalın geldi bana ve bantlarıda tahriş etti özellikle sırt lastiği..o yüzden bıraktım ama molfix daha iyiydi ona göre..ama nedense onuda bıraktım ve yine primaya döndüm yani birer paket kullandım.Dağhandada aynı şey oluyordu özelliklede bebekken ama şimdi kakaları daha sert oluyor ve o yüzden artık çıkmıyor belinden...Çok nadir oluyor ama yinede en çok primayı sevdiğim için değiştirmiyorum umarım senin işini görür..Ya kızlar size bişey sorucaktım unuttum hep. Defdef'ed oğduğundan beri Prima kullanıyorum ben. Ama hangi boyunu alırsam alayım kaka yapınca hep yandan badisine sızıyor. Yapar yapmaz da değiştiririm halbuki. Öyle uzun süre asla bekletmem. Bi arkadaşım Huggies'i tavsiye etti. Kullananınız var mı ya :uhm: Şimdi değiştirince pişik olur diye de korkuyorum ne yapsam :uhm: Bezi bitti eşim bu akşam alıcak acaba Huggies'mi aldırsam :uhm:
ilk diş de ateşi olmuştu evet normal cnm...çok geçmiş olsunselam kızlar
geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler, iki gğndür ateş ve öksürük devam ediyo geceleri uyumuyoruz, bugün ateşi biraz daha iyi gibi bir tanede diş gelmiş üstten yanında da geliyo bi tane galiba, sizlerinde d,ş gelirken ateş oldumu? bide öksürük eklenince boğazlarıda kötü ondan ateş oldu diyorum. Bende hiç iyi değilim moralim çok bozuk kuzum iyileşsin bir an önce başka bişey istemiyorum, onlar hasta olmasın ya çok zor çokk
helal sana cnm..Yaaa Gülhan gördünmü dalga geçiyolar ya neyse Cerenn bende tartıldım bugün 64 le hamile kalan ve 72 yle doğum yapan bennnnnnn 52 kilo olmuşum da bilmem yani
laf mı bu???aaa çok ayıpladımgÜnÜn sÖzÜ
eŞİm kızımı sevİyor ettİĞİ lafa bak ''ben senİ annenden bİle sakınıyorum'' burnumdan getİrdİĞİnİn farkında
kız emzirirken bile boş durmuyosun hıı aferin sana..:lepi:Eşim gelip kapıyı calinca uyandı zilli Defdef. Mama icti, azcik babasıyla oynasti, şimdi yatakta beni emıyor. Bi emiyor bi arkasını donüyor. Az sonra sızar bende gider tv izlerim eccük a.s.
ohh ,bizimkinide babası uyuttu..hoşgeldin..Uyuttum geldimmmm opuyorumnanaktan
cnm gözünüz aydın tayin çıkmışİstanbul'a mı çıktı??ne güzel sende katılıyosun aramıza.ama zor şehir şimdiden söyleyim sana..Kızlar iyi akşamlara.s.,nasılsınız, inş herşey yolundadır hasta bebişimiz yoktur,
pendik işi kesinleşti arkadaşlar kısmetse nisan başı gibi oralardayız, öncelikle bi eşyalı ev bulunacak sonrasında kağanla bende gideceğim, hayırlısı bakalım
Bu akşam eşim yemek yapma kamptan pizza getireyim demşti neyse yemek yapmadım, pizzada bitmiş, hadi dedik yemeğe çıkalım, bahaneyle tayin olayını kutlamış olduk iyi oldu, oğluşta üzmedi bizi ordayken tarhana maması yedi, ama babasından, buda yeni modamız kızlar benden yemiyo babasından yiyiyo... neyse buna şükür, birazda pilav olduda bitti...
aslında ödüm koptu kıyameti koparacakta gerisin geri eve geri dönücez diye ama çok şükür korktuğum başımıza gelmedi :)))
Neye kızlar bi selam vereyim dedim, ğluşu sallamam lazım öptüm sizleriopuyorumnanaktan
yine altta isimler gözükmüyor. huu huu kimler var topikte
ses verin kızlar.
yarın 18 mart. çanakkle zaferinin kutlamaları var. savaş uçaklarının gösterilerine bayılıyorum.
eğer kuzum sesten korkmazsa balkondan beraber izleriz.
törenler karşıda yarımada da oluyor. ama uçaklar heryerden izlenebiliyor.
allah tüm şehitlerimize rahmet etsin. 250 bin şehit vermişiz az değil.
kızlar bütün türkiyeden turlarla şehitlikleri ziyaret geliyor insanlar. istanbullular, bursalılar, antalyalılar olarak toplanıp
gelseniz ya. benim de misafirim olursunuz. sizleri tanımayı çok isterim belki bu vesileyle olur.
ne dersiniz a.s.
selam kızlar geldim sonunda..
Sabahtan beri açık bilg.ama yok yazamıyorum..Sabahtan kayınvalidem geldi,sırayla banyo yaptık,sonra çıkıp persana gittik,ayy kızlar ne tüller var ve o kadar ucuzki,fabrika satış mağazası çünkü,yeni tül yaptıracak olan varsa muhakkak gelsin buraya,ben Dağhan'a koltuk vermişti yengem yeğenimin koltuğunu onu yüzlettirmek için döşemelik kumaş almaya gittim,1,5 metre aldım 7,5 lira tuttu.ama ne perdeler ne tüller var harika herşey..tavsiye ederim .Neyse ordan eve geldik,DAğhanı uyuttuk,bizde çay keyfi yaptık,,akşamda kayınpederimde geldi yemeğimizi yedik gitti onlar.Babamızda kestiyodu onu uyandırdık..Bu seferde Dağhanında muhallebisini yedirip yatırdık,şimdi ben kk keyfi,kocişde maç keyfi yapıyor..
Ayy kızlar yaa şu doktorun verdiği tozdan mı nedir Dağhan yemeye başladı muhallebi kahvaltı maması ve meyveyi,çok seviniyorum azıcık zorlasamda yiyo yaniii..bende dün gidip ona birsürü muhallebi meyve püresi ve kahvaltı aldım.yesin yavrum afiyet olsun..yesinde büyüsün..
neyse babam arıyoo ben bi konuşuyum..geliyorum bye bye
sağol cnm..canım afiyet olsun yarasın daghanagamyoncuiremsu
gerçekten persanda güzel tüller var haklısın.İştahını açan o tozun adı ne biliyosun benim kızada yemek yedirmek ölüm dr sorup bende alayım canım inşallah Dağhanada yararselam kızlar geldim sonunda..
Sabahtan beri açık bilg.ama yok yazamıyorum..Sabahtan kayınvalidem geldi,sırayla banyo yaptık,sonra çıkıp persana gittik,ayy kızlar ne tüller var ve o kadar ucuzki,fabrika satış mağazası çünkü,yeni tül yaptıracak olan varsa muhakkak gelsin buraya,ben Dağhan'a koltuk vermişti yengem yeğenimin koltuğunu onu yüzlettirmek için döşemelik kumaş almaya gittim,1,5 metre aldım 7,5 lira tuttu.ama ne perdeler ne tüller var harika herşey..tavsiye ederim .Neyse ordan eve geldik,DAğhanı uyuttuk,bizde çay keyfi yaptık,,akşamda kayınpederimde geldi yemeğimizi yedik gitti onlar.Babamızda kestiyodu onu uyandırdık..Bu seferde Dağhanında muhallebisini yedirip yatırdık,şimdi ben kk keyfi,kocişde maç keyfi yapıyor..
Ayy kızlar yaa şu doktorun verdiği tozdan mı nedir Dağhan yemeye başladı muhallebi kahvaltı maması ve meyveyi,çok seviniyorum azıcık zorlasamda yiyo yaniii..bende dün gidip ona birsürü muhallebi meyve püresi ve kahvaltı aldım.yesin yavrum afiyet olsun..yesinde büyüsün..
neyse babam arıyoo ben bi konuşuyum..geliyorum bye bye
çok güzel güle güle kullanırsınız inşallahbenim beğendiğim koltukta bu kızlar..
gerçekten persanda güzel tüller var haklısın.İştahını açan o tozun adı ne biliyosun benim kızada yemek yedirmek ölüm dr sorup bende alayım canım inşallah Dağhanada yarar
çok güzel güle güle kullanırsınız inşallah
canım iyi yapmışsın danışarak sıkı takip et bence bişey çıkmaz hemen yatır keselim bebek bu ya biraz temkinli olmak lazımKızlar saolun hepiniz.Tabı o gazla hemen halamın esını enıştemızı aradık.Oda hacettepede üroloji profu.Sasırdı ve benım doktora telde bı guzel saydı.Hemen amelıyat lafı yaptı dıye.Boranın doktoruda onların öğrencısı zaten.Ben onu sımdı arıycam ne demekmış hemen amelıyat dedı.Bana belkı sen yanlış anladın panık yaptın dedı.Önumuzdekı ay Bursaya gelıp Borayı kontrol edıcekmış. .Sorun doğuştan deılse eğer ıyıleşme oranı cok yuksekmış.Yürümeye baslayınca duzelıcek delırme dıye kızdı bana.Bıraz rahatladım bakalım gelsın bı baksın dahada rahatlarım.
selam canım maşallah Begüm edeMerhaba kızlar geçmişe bakmadım,bir selam verip kaçıcam Begüm uyurken sağı solu toplaycağım işten yeni geldim bir kaç gündürde giremedim umarım herkes iyidir,biz iyiyiz dün dr kontrole gittik Allah şükür sağlığı iyi ama gene çok kilo almamış Çok üzgünüm çoook hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakınopuyorumnanaktan
canım Hugyys olmasa Ultra prima sonrada molfix 1-2-3 yani sırasıyla bence iyi bunlar bu ara dediğim gibi hareketliler bezde sıyrılabilir normaldir bence Hugyys sert ama iyi bence yan bantlarda kalın ama sıkı tutuyor dene bakalım Dayıya gidiyosunuz demek moral olur iyi yapmışsınAnaaa herkes Huggies kullanıyormuş ya şaşırdım :1shok: Sağolasınız kızlar eşim almış eve gelirken. Altını değiştireyim dedim baktım yine kaka yapmış ve yine badisine geçmiş. Ya bezde bi sorun var ya bizim kızda anlamadım :uhm: Bağladık bakalım ilk Huggies'imizi. İnşallah bu işe yarar a.s.
Güle güle canım. Yıkadıktan sonra bizim için kokla kuzumu a.s.
Hangi deterjanı kullanıyorsun canım :uhm: Eğer bizim deterjanlarla yıkarsam çıkıyor ama ben hep Dalin ile yıkıyorum. Tabi onların leke çözücü özelliği bizim deterjanlar gibi bol kimyasallı değil. Ondan çıkarmıyor heralde :uhm:
İyi akşamlar canım kolay gelsin a.s.
5 numara Prima kullanıyordum canım bende. Eşim şimdi Huggies 5 numara almış. Bakalım inşallah işe yarar a.s.
Canım ya çok geçmiş olsun inşallah kısa sürede düzelir kuzum a.s.
Eee çocuklara arada eğlence lazım dimi kaydirigubbakcemile3 Gel bacım birlikte yiyelim valla mis olmuş opuyorumnanaktan
Sorma pek beceriksizdi ama halletti neyse a.s.
Ohhh pastırmalı he 3 gün kokarsınız artık ahahah kaydirigubbakcemile3 Şaka bi yana afiyet şeker olsun canım a.s.
Benim kızımda ön dişlerden önce yan kesicileri çıkardı canım. Hatta bebişlerin son hallerinde var eskilerde var bi vampir resmi. Her kes çok gülmüştü kaydirigubbakcemile3
Ahhh gerçi şimdiye kadar yapmışsındır ama cacık daha süper olur bende yaptım a.s.
Ay canım ya inşallah senin kuzunun da düzelmiştir a.s.
Banada yolla dicem ama malum rejimdeyim :umursamaz: Afiyet olsun canım a.s.
Valla bende ne zamandır 5 numara kullanıyorum ama anında sızıyor bacım ya. BAkalım bu akşam Huggies'e başladım inşallah bu sızdırmaz a.s.
Bak ne güzel bi haber tatlım. Bi baksın bakalım enişteniz ya belki diğer doktorun gereksiz abartmasıdır a.s.
Kolay gelsin canım a.s. Sıkma canını sağlıklı olsun gerisi boş a.s.
öptük bizdeUyuttum geldimmmm opuyorumnanaktan
erkekler ayakta bile uyur kızpınar'cım senin alıntıların da olmasa geçmişi okumam mümkün olmuyor.
çok fazla kalamıyorum maalesef.
canımcım primanın sızdırdığından bahsetmişsin. evet katılıyorum sana. bu yüzden
ben uzun zamandır molfix kullanıyorum. çok memnunum prima gibi ince ve yumuşak
ama hiç sızdırmıyor. hagies bir paket kullandım sert geldi bana. kağıt gibi. ben de molfixi tavsiye
ederim sana. gerçi hagies aldı eşim demişsin ama ben fikrimi yazmak istedim a.s.
demek yarın defdefi dayısına götürcen. ne güzel moral olucak abiciğine. inşallah en yakın zamanda
temelli kavuşursunuz birbirinize :Saruboceq:
gülhancım boranın durumu seni başta üzmüş anlaşılan. ama bak düzelebilimiş. inşallah
ameliyata gerek kalmadan düzelecektir kuzunun pipişkosu. iyilerin duası boraya olsun.
kuzum mızıklanıyor. ben biraz oynaşayım onunla gelirim yine. babamız bugün çok yorgun geldi.
kanepede uyuya kaldı. bu adama hayret ediyorum bu seste nasıl uyur insan. kız cır cır konuşuyor, televizyon açık ben asla uyuyamam.
canım komşu olcaz inşallah hadi bakalım Muğlayı arıycan ama olsun burasıda idare ederKızlar iyi akşamlara.s.,nasılsınız, inş herşey yolundadır hasta bebişimiz yoktur,
pendik işi kesinleşti arkadaşlar kısmetse nisan başı gibi oralardayız, öncelikle bi eşyalı ev bulunacak sonrasında kağanla bende gideceğim, hayırlısı bakalım
Bu akşam eşim yemek yapma kamptan pizza getireyim demşti neyse yemek yapmadım, pizzada bitmiş, hadi dedik yemeğe çıkalım, bahaneyle tayin olayını kutlamış olduk iyi oldu, oğluşta üzmedi bizi ordayken tarhana maması yedi, ama babasından, buda yeni modamız kızlar benden yemiyo babasından yiyiyo... neyse buna şükür, birazda pilav olduda bitti...
aslında ödüm koptu kıyameti koparacakta gerisin geri eve geri dönücez diye ama çok şükür korktuğum başımıza gelmedi :)))
Neye kızlar bi selam vereyim dedim, ğluşu sallamam lazım öptüm sizleriopuyorumnanaktan
canım o kadar güzel bi yerdesin ki okul gezimiz var ama Türkiz küçük olduğu için bu sene gidemem inşallah bakarsın seneye gelirimyine altta isimler gözükmüyor. huu huu kimler var topikte
ses verin kızlar.
yarın 18 mart. çanakkle zaferinin kutlamaları var. savaş uçaklarının gösterilerine bayılıyorum.
eğer kuzum sesten korkmazsa balkondan beraber izleriz.
törenler karşıda yarımada da oluyor. ama uçaklar heryerden izlenebiliyor.
allah tüm şehitlerimize rahmet etsin. 250 bin şehit vermişiz az değil.
kızlar bütün türkiyeden turlarla şehitlikleri ziyaret geliyor insanlar. istanbullular, bursalılar, antalyalılar olarak toplanıp
gelseniz ya. benim de misafirim olursunuz. sizleri tanımayı çok isterim belki bu vesileyle olur.
ne dersiniz a.s.
valla arada öyle laflar ediyorki bazen bu ne ya diyorum.Kızdan sonra çıldırdı ve çıldıttı zaten bizihadi güle güle kullan,bende bulaşık mak.bi yaptırabilseydim..
cumartesi evde olacak diye o gün çağırmış benimki servisi..bende boşver yarın gelsin dedim arıcak bakalım müsaitlerse gelicekler..
ayy bendemi salıncağı denesem acaba dur bakalım..
cnm abin uzun süredirmi yok?özlem artmıştır öyleyse umarım kısa sürede çıkar,Allah kurtarsın.
cnm bak üzüldüm bende şimdi ama korkma ya heralde şimdiye kadar anlardı doktor,her ay bakmıyormu elle..bizimki kontrol ediyor mesela...eğer öyleyse gerçekten sonradan olmuştur.Dur bakalım bi akrabalarınızada gösterde bişeyi yoktur inşallah..
vayyy bravoo..alkisalkisalkis
cnm ben bi ara aynı ndenden dolayı huggies ve molfixi denedim ama hauggies çok kalın geldi bana ve bantlarıda tahriş etti özellikle sırt lastiği..o yüzden bıraktım ama molfix daha iyiydi ona göre..ama nedense onuda bıraktım ve yine primaya döndüm yani birer paket kullandım.Dağhandada aynı şey oluyordu özelliklede bebekken ama şimdi kakaları daha sert oluyor ve o yüzden artık çıkmıyor belinden...Çok nadir oluyor ama yinede en çok primayı sevdiğim için değiştirmiyorum umarım senin işini görür..
ilk diş de ateşi olmuştu evet normal cnm...çok geçmiş olsun
helal sana cnm..
laf mı bu???aaa çok ayıpladım
kız emzirirken bile boş durmuyosun hıı aferin sana..:lepi:
ohh ,bizimkinide babası uyuttu..hoşgeldin..
cnm gözünüz aydın tayin çıkmışİstanbul'a mı çıktı??ne güzel sende katılıyosun aramıza.ama zor şehir şimdiden söyleyim sana..
ben varım cnm...
keşke gelebilsek ne güzel olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?