2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Sızdedemı var aysecım.Doğumdan ıtıbarenmı yoksa sonradanmı sorun cıktı.
yaa hiç bilmiyorum ki? önceden yoktu sanki, olsaydı farkederdim. bikaç ay oldu farkedeli. en son kontrolümüzde sorduk,1 yaşına kadar düzelir dedi. ama hala yok sanki düzelme??

inşallah canım, bi problem yoktur. inşallah bizimkinde de yoktur:Saruboceq:

Evet pınarcım zor oluyor o lekeler bİde belİne kadar ÇıktıĞı zamanalrda daha zor oluyor.İnŞallah mennun kalırsın.

pınarcım bende huggıes kullanıyorum çok memnunum biraz kalın diğerlerine göre ama sızdırmıyor hiç tavsiye ederim

Anaaa herkes Huggies kullanıyormuş ya şaşırdım :1shok: Sağolasınız kızlar eşim almış eve gelirken. Altını değiştireyim dedim baktım yine kaka yapmış ve yine badisine geçmiş. Ya bezde bi sorun var ya bizim kızda anlamadım :uhm: Bağladık bakalım ilk Huggies'imizi. İnşallah bu işe yarar a.s.

Güle güle canım. Yıkadıktan sonra bizim için kokla kuzumu a.s.

Hangi deterjanı kullanıyorsun canım :uhm: Eğer bizim deterjanlarla yıkarsam çıkıyor ama ben hep Dalin ile yıkıyorum. Tabi onların leke çözücü özelliği bizim deterjanlar gibi bol kimyasallı değil. Ondan çıkarmıyor heralde :uhm:

iyi akşamlar herkese bende çıkayım mesai bitti görüşürüz evde çok işim var çok

İyi akşamlar canım kolay gelsin a.s.

5 numara Prima kullanıyordum canım bende. Eşim şimdi Huggies 5 numara almış. Bakalım inşallah işe yarar a.s.

Canım ya çok geçmiş olsun inşallah kısa sürede düzelir kuzum a.s.

Eee çocuklara arada eğlence lazım dimi kaydirigubbakcemile3 Gel bacım birlikte yiyelim valla mis olmuş opuyorumnanaktan

Sorma pek beceriksizdi ama halletti neyse a.s.

kızlar, merhaba:)) yemekten kalktık, masayı da toplamadım daha yaa, az dinleneyim,sonra yaparım.
yemekte uyduruktan Ayşe usulü oldu:) pastırmalı pizza yaptım, ama güzel oldu:)

sizde ne var ne yok?

Ohhh pastırmalı he 3 gün kokarsınız artık ahahah kaydirigubbakcemile3 Şaka bi yana afiyet şeker olsun canım a.s.

Benim kızımda ön dişlerden önce yan kesicileri çıkardı canım. Hatta bebişlerin son hallerinde var eskilerde var bi vampir resmi. Her kes çok gülmüştü kaydirigubbakcemile3

bizde +*d9aha yemek yok burda mızmız bi Türkiz var pc yle ce oynuyoruz şimdi mutfağa geçicem bende bulgur pilavı ve tas kebabı yapıyorum bide yanına saltamı yapsam cacıkmı diye düşünüyorum

Ahhh gerçi şimdiye kadar yapmışsındır ama cacık daha süper olur bende yaptım a.s.

Ay canım ya inşallah senin kuzunun da düzelmiştir a.s.

çıkanlara iyi akşamlar. buralardayım
ama canım ağlayan kek istiyor. bi yapan olsa da yesem(
kimse yapmayacağına göre kalkayım da ben yapayım bari:)))

Banada yolla dicem ama malum rejimdeyim :umursamaz: Afiyet olsun canım a.s.

Bes numara prıma kullanıyorum canım.Hıc öyle bı problem olmadı sasırdım bak bende sımdı.

Valla bende ne zamandır 5 numara kullanıyorum ama anında sızıyor bacım ya. BAkalım bu akşam Huggies'e başladım inşallah bu sızdırmaz a.s.

Bak ne güzel bi haber tatlım. Bi baksın bakalım enişteniz ya belki diğer doktorun gereksiz abartmasıdır a.s.

Kolay gelsin canım a.s. Sıkma canını sağlıklı olsun gerisi boş a.s.

Eşim bugün erken geldi. Yemeğimizi yedik hemen, mutfağımı toparladım. Ofise gitti 1 saat önce. Birazdan gelir. Defdef'de beni emerken uyudu. Gece uykusuna mı geçti yoksa şekerlememi yapıyor anlamadım :uhm: Neyse 1 saate uyanmazsa uykuya geçti demektir.

Canım da fena halde tatlı bişeyler istiyor. Şöyle diyeti bozmayacak ne yesemde şu tatlı isteğim geçse ya fikir verin bacılar :uhm: Kuru incir var 2 tanecik atsam ağzıma iyi olurmu ki kaydirigubbakcemile3

Yarın sabah da erkenden anneme gidicem. Abimin görüşüne gideceğiz. Akşama görüşürüz artık a.s.

Semra'cım face'den yazdım ama burdan da yazayım. Yarın olmayacağım için atlamak istemedim. Doğum günün kutlu olsun tatlım. Kuzucuklarınla, eşinle ve tüm sevdiklerinle nice senelere... Öpüyorum seni kocaman a.s.

Eşim gelip kapıyı calinca uyandı zilli Defdef. Mama icti, azcik babasıyla oynasti, şimdi yatakta beni emıyor. Bi emiyor bi arkasını donüyor. Az sonra sızar bende gider tv izlerim eccük a.s.

pınar'cım senin alıntıların da olmasa geçmişi okumam mümkün olmuyor.
çok fazla kalamıyorum maalesef.
canımcım primanın sızdırdığından bahsetmişsin. evet katılıyorum sana. bu yüzden
ben uzun zamandır molfix kullanıyorum. çok memnunum prima gibi ince ve yumuşak
ama hiç sızdırmıyor. hagies bir paket kullandım sert geldi bana. kağıt gibi. ben de molfixi tavsiye
ederim sana. gerçi hagies aldı eşim demişsin ama ben fikrimi yazmak istedim a.s.
demek yarın defdefi dayısına götürcen. ne güzel moral olucak abiciğine. inşallah en yakın zamanda
temelli kavuşursunuz birbirinize :Saruboceq:

gülhancım boranın durumu seni başta üzmüş anlaşılan. ama bak düzelebilimiş. inşallah
ameliyata gerek kalmadan düzelecektir kuzunun pipişkosu. iyilerin duası boraya olsun.

kuzum mızıklanıyor. ben biraz oynaşayım onunla gelirim yine. babamız bugün çok yorgun geldi.
kanepede uyuya kaldı. bu adama hayret ediyorum bu seste nasıl uyur insan. kız cır cır konuşuyor, televizyon açık ben asla uyuyamam.

Canım hoşgeldin a.s. Ya bana da kağıt gibi geldi Huggies. Bide cırt cırtları falan çok kalın. Du bakalım bikaç tane kullanayım da eğer memnun kalmazsam bide Molfix'i denerim. Sağolasın tavsiyen için a.s.

Bizimkide uyur aynı şekilde. Tv izliyor ama sızar az sonra. Defdef'i de uyuttum. Dinleneyim azcık a.s.

Kızlar iyi akşamlara.s.,nasılsınız, inş herşey yolundadır hasta bebişimiz yoktur,
pendik işi kesinleşti arkadaşlar kısmetse nisan başı gibi oralardayız, öncelikle bi eşyalı ev bulunacak sonrasında kağanla bende gideceğim, hayırlısı bakalım
Bu akşam eşim yemek yapma kamptan pizza getireyim demşti neyse yemek yapmadım, pizzada bitmiş, hadi dedik yemeğe çıkalım, bahaneyle tayin olayını kutlamış olduk iyi oldu, oğluşta üzmedi bizi ordayken tarhana maması yedi, ama babasından, buda yeni modamız kızlar benden yemiyo babasından yiyiyo... neyse buna şükür, birazda pilav olduda bitti...
aslında ödüm koptu kıyameti koparacakta gerisin geri eve geri dönücez diye ama çok şükür korktuğum başımıza gelmedi :)))
Neye kızlar bi selam vereyim dedim, ğluşu sallamam lazım öptüm sizleriopuyorumnanaktan

yine altta isimler gözükmüyor. huu huu kimler var topikte
ses verin kızlar.

yarın 18 mart. çanakkle zaferinin kutlamaları var. savaş uçaklarının gösterilerine bayılıyorum.
eğer kuzum sesten korkmazsa balkondan beraber izleriz.
törenler karşıda yarımada da oluyor. ama uçaklar heryerden izlenebiliyor.
allah tüm şehitlerimize rahmet etsin. 250 bin şehit vermişiz az değil.

kızlar bütün türkiyeden turlarla şehitlikleri ziyaret geliyor insanlar. istanbullular, bursalılar, antalyalılar olarak toplanıp
gelseniz ya. benim de misafirim olursunuz. sizleri tanımayı çok isterim belki bu vesileyle olur.
ne dersiniz a.s.

hadi güle güle kullan,bende bulaşık mak.bi yaptırabilseydim..
cumartesi evde olacak diye o gün çağırmış benimki servisi..bende boşver yarın gelsin dedim arıcak bakalım müsaitlerse gelicekler..
ayy bendemi salıncağı denesem acaba dur bakalım..
cnm abin uzun süredirmi yok?özlem artmıştır öyleyse umarım kısa sürede çıkar,Allah kurtarsın.
cnm bak üzüldüm bende şimdi ama korkma ya heralde şimdiye kadar anlardı doktor,her ay bakmıyormu elle..bizimki kontrol ediyor mesela...eğer öyleyse gerçekten sonradan olmuştur.Dur bakalım bi akrabalarınızada gösterde bişeyi yoktur inşallah..
ayy kızlar eşim sürpriz yapmış hamilelğimden bu yana bütün resimleri ogüne ait tek tek web sitesi gibi hazırlamaış bana göndermiş:)) ayy çok duygulandım ya kuzucum minicik bişeymiş:)
vayyy bravoo..alkisalkisalkis
cnm ben bi ara aynı ndenden dolayı huggies ve molfixi denedim ama hauggies çok kalın geldi bana ve bantlarıda tahriş etti özellikle sırt lastiği..o yüzden bıraktım ama molfix daha iyiydi ona göre..ama nedense onuda bıraktım ve yine primaya döndüm yani birer paket kullandım.Dağhandada aynı şey oluyordu özelliklede bebekken ama şimdi kakaları daha sert oluyor ve o yüzden artık çıkmıyor belinden...Çok nadir oluyor ama yinede en çok primayı sevdiğim için değiştirmiyorum umarım senin işini görür..
ilk diş de ateşi olmuştu evet normal cnm...çok geçmiş olsun
Yaaa Gülhan gördünmü dalga geçiyolar ya neyse Cerenn bende tartıldım bugün 64 le hamile kalan ve 72 yle doğum yapan bennnnnnn 52 kilo olmuşum da bilmem yani
helal sana cnm..
gÜnÜn sÖzÜ
eŞİm kızımı sevİyor ettİĞİ lafa bak ''ben senİ annenden bİle sakınıyorum'' burnumdan getİrdİĞİnİn farkında
laf mı bu???aaa çok ayıpladım
Eşim gelip kapıyı calinca uyandı zilli Defdef. Mama icti, azcik babasıyla oynasti, şimdi yatakta beni emıyor. Bi emiyor bi arkasını donüyor. Az sonra sızar bende gider tv izlerim eccük a.s.
kız emzirirken bile boş durmuyosun hıı aferin sana..:lepi:
Uyuttum geldimmmm opuyorumnanaktan
ohh ,bizimkinide babası uyuttu..hoşgeldin..
cnm gözünüz aydın tayin çıkmışİstanbul'a mı çıktı??ne güzel sende katılıyosun aramıza.ama zor şehir şimdiden söyleyim sana..

ben varım cnm...
keşke gelebilsek ne güzel olur..

selam kızlar geldim sonunda..

Sabahtan beri açık bilg.ama yok yazamıyorum..Sabahtan kayınvalidem geldi,sırayla banyo yaptık,sonra çıkıp persana gittik,ayy kızlar ne tüller var ve o kadar ucuzki,fabrika satış mağazası çünkü,yeni tül yaptıracak olan varsa muhakkak gelsin buraya,ben Dağhan'a koltuk vermişti yengem yeğenimin koltuğunu onu yüzlettirmek için döşemelik kumaş almaya gittim,1,5 metre aldım 7,5 lira tuttu.ama ne perdeler ne tüller var harika herşey..tavsiye ederim .Neyse ordan eve geldik,DAğhanı uyuttuk,bizde çay keyfi yaptık,,akşamda kayınpederimde geldi yemeğimizi yedik gitti onlar.Babamızda kestiyodu onu uyandırdık..Bu seferde Dağhanında muhallebisini yedirip yatırdık,şimdi ben kk keyfi,kocişde maç keyfi yapıyor..
Ayy kızlar yaa şu doktorun verdiği tozdan mı nedir Dağhan yemeye başladı muhallebi kahvaltı maması ve meyveyi,çok seviniyorum azıcık zorlasamda yiyo yaniii..bende dün gidip ona birsürü muhallebi meyve püresi ve kahvaltı aldım.yesin yavrum afiyet olsun..yesinde büyüsün..

neyse babam arıyoo ben bi konuşuyum..geliyorum bye bye

benim beğendiğim koltukta bu kızlar..

Eklentiler

• $Primo-Ferrari.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 30
artık zorunluymuş galiba..bizde alıcaz bahane oldu ben Dağhan durmaz diye almasammı acaba diyordum ama yok mecbur alıcaz..

canım afiyet olsun yarasın daghanagamyoncuiremsu

gerçekten persanda güzel tüller var haklısın.İştahını açan o tozun adı ne biliyosun benim kızada yemek yedirmek ölüm dr sorup bende alayım canım inşallah Dağhanada yarar

benim beğendiğim koltukta bu kızlar..
çok güzel güle güle kullanırsınız inşallah

cnm fantomalt diye bişey günlük enerji ihtiyacını karşılayan bişey,karbonhidrat ağırlıklı,sadece tatlı şeylere karıştırılıyor,onu karıştırdığım şeyleri yiyor şimdi Dağhan bende anlamadım,ya iştahını açtı ya tadını beğendi..sor bakalım doktoruna umarım yer seninkide..

Koltuğu almadık daha beğendim sadece düşünüyoruz ama yinede sağol cnm.

canım iyi yapmışsın danışarak sıkı takip et bence bişey çıkmaz hemen yatır keselim bebek bu ya biraz temkinli olmak lazım

selam canım maşallah Begüm ede

canım Hugyys olmasa Ultra prima sonrada molfix 1-2-3 yani sırasıyla bence iyi bunlar bu ara dediğim gibi hareketliler bezde sıyrılabilir normaldir bence Hugyys sert ama iyi bence yan bantlarda kalın ama sıkı tutuyor dene bakalım Dayıya gidiyosunuz demek moral olur iyi yapmışsın
Uyuttum geldimmmm opuyorumnanaktan
öptük bizde
erkekler ayakta bile uyur kız
canım komşu olcaz inşallah hadi bakalım Muğlayı arıycan ama olsun burasıda idare eder
canım o kadar güzel bi yerdesin ki okul gezimiz var ama Türkiz küçük olduğu için bu sene gidemem inşallah bakarsın seneye gelirim
Bugün bizde panolara 150 kadar o dönemde şehit düşmüş askerin kimliğini yapıştırdık çocuklar baya etkilendi teorikte çok ruhsuz oluyolar malesef böyle daha iyi anlatabildik Allah ttüm şehit ve gazilerimizden razı olsun ki bu zamanda bu kadar rahat ve özgür yaşıyoruz.Ne diyebilirim ki ''Ne mutlu Türküm diyene''
valla arada öyle laflar ediyorki bazen bu ne ya diyorum.Kızdan sonra çıldırdı ve çıldıttı zaten bizi

ben varımya kims eyok bu gece,gidiyorum bende kocamla ilgileniyim bari...

Herkese iyi geceler..yarn görüşürüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…