Ya kızlar size bişey sorucaktım unuttum hep. Defdef'ed oğduğundan beri Prima kullanıyorum ben. Ama hangi boyunu alırsam alayım kaka yapınca hep yandan badisine sızıyor. Yapar yapmaz da değiştiririm halbuki. Öyle uzun süre asla bekletmem. Bi arkadaşım Huggies'i tavsiye etti. Kullananınız var mı ya :uhm: Şimdi değiştirince pişik olur diye de korkuyorum ne yapsam :uhm: Bezi bitti eşim bu akşam alıcak acaba Huggies'mi aldırsam :uhm:
Sağolasın canım ya bıktım valla her kakadan sonra badileri leke çözücüye basmaktan. Bide çıkmıyor lanet leke. Eşime söyledim şimdi. İnşallah bizim şu Carrefour'da vardır da alır a.s.
Kızlar eŞİm almaya gelİyor kaÇayım ben eve gİdİp yemek yapıcam ama herŞeyden Önce kuzumu alayım Çok ÖzlÜyorum onuya hava gÜzel bİde banyo yaptırayım bugÜn ona:) İyİ akŞamlar hepİnİze
pınarcım canım mrb bende prima kullanıyordum ama dediğin gibi bi durum bizdede olunca bütün bezleri denedik denemediğimiz bez kalmadı ve huggıes gerçekten çok iyi ve şuan huggıese devame diyoruz canım sende huggıesin 5 numarasını al inan çok rahat edersin hiç dışına taşırmıyo ben memnunumyerimseniben
Pınarcım ben Huggys kullanıyorum memnunum ultra prima yumuşak ama hareketlendikleri için yumuşak gelip toplanıyor Hugys daha sert gibidir ama daha sağlamdır bana göre tabi hep beli iyi tutuyor hemde tam popişe göre ben 11 kiloluktan kullanıyorum.
pınarcım bende huggıes kullanıyorum çok memnunum biraz kalın diğerlerine göre ama sızdırmıyor hiç tavsiye ederim
iyi akşamlar herkese bende çıkayım mesai bitti görüşürüz evde çok işim var çok
oyyy ne mutlu ne denirki Allah mutluluğunuzu bozmasınayy kızlar eşim sürpriz yapmış hamilelğimden bu yana bütün resimleri ogüne ait tek tek web sitesi gibi hazırlamaış bana göndermiş:)) ayy çok duygulandım ya kuzucum minicik bişeymiş:)
evet herşey çıkabilir valla sabah uyanmasın diye öyle sessiz ve ışıksız giyiniyorumki sormayıncanım ana okulu yada kreşe gitmesini çok istiyordum ama imkanlar el vermedi.belediyenin kreşini sormuştum normal krşten daha çok istiyorlar.öğlenleri damla su uyurken odasında kitap okuyoruz masal anlatıyorum o arada öğretmeye çalışıyorum birde akşamları kardeşiyle çok güzel vakit geçiriyor ok mutlu oluyor.damlasu doğduğundan beri çkıskançlık göstermedi yani aşırı derecede.ama oyuncaklarını paylaşamıyor nedense yeni yenioynatıyor damlasuya.yağmurdan daha zilli inat ediyor kaptımı oyuncağını vermiyor yağmur alıncada basıyor çığlığı:)
bu aradaokulda yaşadığın olay hakketten komikmiş:)ama bebişler insanda akıl bırakmıyor bazen.daha dikkatli ol cnım bigün çantandan telefon yerine biberon çıkarırsan hiç şaşıma:roflol::roflol::
kolay gelsin canım arkadaşınıda sessiz bulmuşlar uğraşıyolar çok yazık bunu yapan insanlaragünaydın herkese nasılsınız kızlar
dün eşim şirketten araç getirmiş arkadaşıyla mobilyaları arabaya yüklediler ve anneanemlere götürdüler ev rezil durumda şuanda sobayıda kaldırdık kızlar bugünde boyamız yapılacak inşallah bir kaç güne biter işlerimiz
iş yerinde tatsız bir olay oldu yeni giren çaycı arkadaşımız var çok iyi işini en iyi şekilde yapan bir kız ezmeye çalışıyorlar sürekli sanki doğum iznine çıkan kız çok iyi çalışıyormuş gibi ne adaletsiz dünya iş yerinde okadar çıkar ilişkisi varki insan sinirleniyor kızı sabah sabah ağlattılar valla
sağol iyi dileklerin için artık herşeyi ağızlarına götürüyolar yapacak bişey yok üzüldüm yaHerkese günaydın kızlar..
Günümüz güzel geçsin,
bebişler uslu dursun,
mamalarının hepsini bitirsin
Kızlar akşam Yusuf Kayra elinde şişeyle oynuyordu hiç sivri bir yeride yok baktım dişi kanamış,
üst dişleri kabarmış, hafif bir kandı ama sizde oldumu çıkarken kanadımı ,çok korktum ben
hadi önce anne demiş ne mutlu kız anacı olcak demekkibuara monotona bagladık yınee iş ev arasında
duru artık anne dıyo hemde nasıl sevımlı oluyo anlatamam hayatımda duydugum en guzel cagrı bu olsa gerekopuyorumnanaktanbabası bıraz kıskanıyo ama oh olsun hep onamı benzıcek baba dıcek azıcıkta anneye demı amakaydirigubbakcemile3
duru artık kendı kendıne oynamıyo sureklı yanında bırı onunla ılgılensın ıstıyo ıstedıgı olmayıncada numaradan aglamayı ogrenmıs dun aksam baktıkkı olmuyo bole döktüm oyuncaklarını onune yanlız oynamaya alıssın dıye bakalım bı ıkı aglar alısır ınsallah
haa buarada araba koltugumuzu taktık hafta sonu rahat rahat gıttık adapazarına kuzumda sevdı sankı bazen sıkılıp agladı ama uyudugunda falan rahat ettı onceden kucagımda ıkı buklum uyuyodu artık kızımla basbasa gezmeye gıtmek ıstıyorum mecbur alısacakk resmını cektım ama yukleyemedım hala
neyse bıraz iş yapayım gelırım yıneeaklinialirimsmile
sağol ya kıskandır bizigünaydın herkese kızlar sabah biraz işim vardı giremedim.herkes iyi umarım
banu,tülay,gülhan,incihan hepinize günaydınnnnnnnn
gülşahcım sağol canım bi aksilik çıkmazsa buluşcaz valla.
ohhhhhhh buluşamayanlar çatlayınnn ayoll
o ne ya bu nedir olmaz bende gelcem oraya bugün kaban atkıyla gezdim ben ya şanslılar sizi şu an benim bi elimde salıncak Türkizi sallıyorum bi elimde pcgülşahcımm hoşgeldin.evet canım ısnmaya başladı valla ben t shırt kısa tayt giymeye başladım bile. haftasonuu gel hava dahada sıcak olucak diyorlar h.sonu keyfi yaparız.:)))
canım aynen çocuklar parkı ayrı bir seviyor.ablamda slaıncak almış seline ama 5 dk.sıkıldı salıncak anlıcan annemlerin depoyu boyladı( ha
bende kızlarla Bursada kutlucam Gülhanın bahçesinde neyyyyyyyyyyyyyse bizde o zaman tayt tşört giycezzzzzzzzzzzcanım siz gelin gezdirmezmiyim.canım ben h.içine geliyor akşam ailecek kutlucaz.h.sonuda arkadaşlarım çok istedi yap diye.h.sonuda evde yapıcam.dışarda yapma fikride güzelmiş ama ben onu ilerleyen zamanalrda kreş dönemlerinde yapmak istiyorum :) hediyesi süpermiş
merhaba canım biz yaptık çok güzel oluyor inşallah çabuk iyileşir oğlungünaydın kızlar doğum günü hediyelerinede karar verilmiş süper walla hadi bakalım hayırlısı olsun ben daha diş buğdayı yapçam oğluşum bi iyileşsinde
kız bi et yemeği yap bayram etsinlerGunaydın Sekerler.
Bora uykuda yaptım sabah kahvemı koştum buraya.Ayy hava mıs gıbı uyansın parka gıtcez oğluşla.
Bu arada görümcem 3 santım acılma olmus ve bu sabah bıraz kanama gelmış.Sanırım nışan ve Ata gelıyor.Ayy nasıl heyecanlı anlatamam.Allah bı avazda kurtarsın bu yolda olan herkesı.Bız gecırdık bu dönemlerı.
Akşama da ne pişirsem dıye basladım dusunmeye.Bıktım bu yemek derdınden yaa.Pırasa yapsam Alp te bıktı benım zeytınyağlı menuden.Ot oldu içi dışı.
hoşgeldin canım genç anneyiz demek kızının adıda çok güzel kendide öyledir eminim ben Tutkun Esra yaşımı yazamıycam söylemek bile bunalıma sokuyor yaşlıyım ben yaşlı kızım 11 mayıs doğumlu benimdebwn 24 yasındayım ve adım nuran.30 mayıs dogumlu bi kızım var adı hanzade.
yok kız onlar farketmedi 12. sınıflar dertleri sınav anlamamışlar ben söyleyince bile hani falan diyolar ama onlarada eğlence olduk tabi bu kız beni daha çok şaşırttırır vallaAlemsin Esra ya çok güldüm rezil oldun sınıfa desene
Canım ya Defne'nin de dişleri çıkarken azcık sert bişey sürse kanıyordu meraklanma a.s.
Evet canım ya evdekini sevmiyorlar. Benimde arka sokağımda var hemen yakın. Oraya gidiyorum artık a.s. Koltuk almışsın canım güzel günlerde kullansın kuzum a.s. Kaça aldın :uhm: Bizde hala popomuzu kaldırıp alamadık. Kaç hafta önce baktık bi gidip alamadık kafamçokkarıştı
Canım bende bundan düşündüm ama eşimin kuzeninin oğlunun var. Defne hiç sevmiyor böyle şeyleri ya. Yürütece bile 2 dk'dan fazla binmiyor. Dün parkta bindirmeye çalıştım hatta buna ama istemedi. Biraz daha büyüsün öyle alırım artık a.s. Aslında evde istiyorum ama bayağı kalabalık oluruz diye dışarı da mı yapsam diye düşünmüyor da değilim :uhm:
İyileşsinde sende gönlünce yaparsın canım a.s.
Maşallah kuzuma a.s
Canım arabası olan insanın koltuk almaya da bi şekilde gücü olmalı. Neticede çocuklarımızın güvenliği için bunlar a.s.
canım nasılsın Yağız nasıl?İnşallah sınavın iyi geçerde istediğin olur//SLMM KIZLARRRR
kac gundur gıremedım valla..pazar gunu sınavım vardı sınava hazırlan falan derklen uykusuzlukkkk tabe ...yagız gecelerı hala aynı uyumuyooo duzen muzen kactı gene yanı deişiklik yok bızde sadece gecelerı stresten ve sınırden eşimle tartısıp duruyoruz cocuk yuzunden:=((bişi deil bosatcak bızı bu oglannnn.....
ıkı gundur mısafır vardı bıde hala doguma dıye gelnler oluyo yafffffuuuu gelemeyenler anca gelıyoooo...bugunde bız gezmeye gıdıoz ogluşla ama ogluşl gene uyuyoooo uyanmasını beklıorum ben gene....HULYQA ewı deiştiorıomusun galıba bacım face den gordum şimdi kolay gelsıun anacımmm...
baskada bı hbr ım gecmişe falan bakamadımmmmm valla herkez ıyıdır umarımmmmm....
oyyyyyyy mis gibi koktuBende akşam için nohut haşladım düdüklüde. Şimdide etini, salçasını, soğanını koydum. Defdef uyurken koyayım da uyanınca bişey yaptırmıyor zilli. Yarım saate kalmaz pişer. Akşama yanına da bi pilav. Bide cacık ohhh bitti gitti a.s.
ne beceriksizmiş yaYa bu servis elemanı cidden salak yaklava: Geçen tespit için geldiğinde mikrodalgamın ön panelini göçertti. Neyse bugün geldi onu da değiştirdi. Az öncede nasıl becerdiyse masanın en dibinde duran fritözümü düşürüp altını kırdı. Allah'tan markası Profilo. Gelen serviste Bosch. Aynı firma oldukları için götürüp yaptırıcak sivri akıllı klava:
eee hazır anne var tabi biz8Benım kİ emeklemİyorrrr(
elİnden tutup yÜrÜtcekmİŞİmmm :)
canım ya sanada kolay gelsin çocukla sınav çok zormerhaba kızlar!
benim cadı uyurken sizlere bakayım dedim. off bitürlü giremiyorum. herkesler iyidir inşallah.
Ders çalşmam lazım kızlar. AÖ sınavları var. Eşime inat geçmem lazım. Kalırsam acayip dalga geçer benle. geçen sene de tam doğumdan sonraki gün sınavl vardı. Özgü bir hafta geç gelerek acayip kazık attı zaten. Sana demiştim Özgü'yle geçemezsin neyine gerek ikinci bir okul diyerek başlar artık.
ben kaçar kızlar. ay sıkıntılar bitsede şöyle gönül rahatlığıyla girebilsem. Sizlerin sohbetinize daha çok katılabilsem. hep son biriki sayfa okuyup kaçıyorum.
kolay gelsin iyi eğlencelerBİRAZ ÖNCE ARKADAŞIM ARADI GEÇENLERDE NİŞANI OLMUŞTU. AKŞAM BİZE GELECEKLERMİŞ. EVE GİDİNCE BİRŞEY YAPAMAM FIRSAT YOK EŞİMİ ARAYIMDA GELİRKEN HAZIR BİRŞEYLER ALSIN BARİ zemuszemus ..
gel gel biz burdayızkızlar çok kalamayacağım hipotiroit ve insülin direnci bozukluğu ve karaciğerde yağlanma varmış
ilaçlarımı aldım listemi aldım bakalım 10 günde ne vereceğim öptümmm aksmaa geleceğim
incihan .!.:Kızlar selam
Canım cok sıkıldı.Borayı hava guzel dıye parka götürdüm.Ordayken doktorunu arıyayım dedım hemen yan apartman uygunsa aylık kontrolunu yaptırayım.Neyse gel bakalım dedı.Allaha sukur boy,kılo cok guzel.11200 klo 77 boy olmuş.Hareketlerını fılan cok beğendi.Ama su testıs kontrolunde yıne bulamadı.Yanı kıloyla ılgılı olabılır dedıştı gecen bu ay ise buyuk ıhtımalle utangac testıs var dıyor.1 yasında amelıyat yapmalıymısız.Ama hem cerrah hemde kendısı bu cocuğu hep muayne ettıler nasıl oldu kı yaa.Sonradan olan bırsey dedı.Önumuzdekı ay tekrar bakıcak ama sanırım amelıyatlık.Bilseydım sunnet yaptırmazdım cocuğa 2 kere ayrı stres.Amelıyat,hastane ,doktor sıkıldım ıste.Soluğu burda aldım.
Sünnet yapan cerrahı aradım ulaşamadım.1 ay beklemıycem bu hafta bıkerede o görsün bakalım.
selam kızlar
geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler, iki gğndür ateş ve öksürük devam ediyo geceleri uyumuyoruz, bugün ateşi biraz daha iyi gibi bir tanede diş gelmiş üstten yanında da geliyo bi tane galiba, sizlerinde d,ş gelirken ateş oldumu? bide öksürük eklenince boğazlarıda kötü ondan ateş oldu diyorum. Bende hiç iyi değilim moralim çok bozuk kuzum iyileşsin bir an önce başka bişey istemiyorum, onlar hasta olmasın ya çok zor çokk
gecmiş olsun canım gercekten bebeklerimiz hasta olması cok kötü benim kızda 4. dişini cıkarıyor ve ates öksürük var doktora götürdük bogazı ve kulagı kızarmıs antibiyotik verdi gece yatarkende agrı kesci veriyorum.ve cıkan dişte yukarı kesiciler daha yukarı ön dişi bile cıkarmadan vampirella gibi oldu resmendelikafadulden
geç dalganı bak çok kırıldım ya 77 liyim ya bastonla anne oldum benHANDEOR canım dişten dolayı berkede çok husursuz olur geceleri filan sürekli kalkar sallanmak ister canını sıkma çocukların hepsi böyle hastalığıda bir an önce iyileşir inşallah..
TUTKUN canım hoşgeldin nasılsın ablaaaaaaaaaaa sen kaç yaşındasınkiiiiiiiiiiiiii kaydirigubbakcemile3
AYŞE canım hoşgeldin sende ohh afiyet olsunnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?