2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

pınarcım bende huggıes kullanıyorum çok memnunum biraz kalın diğerlerine göre ama sızdırmıyor hiç tavsiye ederim

tülaycım eşin ne kadar güzel bir süpriz yapmış sana çok sevindim senin adına iyi akşamlar tatlım seni ve selini öptüm ailene selamlar bitanem

pınarcım canım mrb bende prima kullanıyordum ama dediğin gibi bi durum bizdede olunca bütün bezleri denedik denemediğimiz bez kalmadı ve huggıes gerçekten çok iyi ve şuan huggıese devame diyoruz canım sende huggıesin 5 numarasını al inan çok rahat edersin hiç dışına taşırmıyo ben memnunumyerimseniben

Pınarcım ben Huggys kullanıyorum memnunum ultra prima yumuşak ama hareketlendikleri için yumuşak gelip toplanıyor Hugys daha sert gibidir ama daha sağlamdır bana göre tabi hep beli iyi tutuyor hemde tam popişe göre ben 11 kiloluktan kullanıyorum.

tülaycım azönce okudum nekadar güzel bişey düşünmüş eşin. birbirinize sevginiz aşkınız hep ilkgünkü gibi taze olsun.mutluluklar canım benimopuyorumnanaktan

Sağolasın canım ya bıktım valla her kakadan sonra badileri leke çözücüye basmaktan. Bide çıkmıyor lanet leke. Eşime söyledim şimdi. İnşallah bizim şu Carrefour'da vardır da alır a.s.

ben hiç çözücüye basmadım desem inanırmısın canım makinaya atıyorum öyle en ufak leke olmuyor valla. kabasını alır atarım. ve makinam bekonun.
öyle son çıkan modellerden filanda değil. evlenirken almıştık 4,5 yıl önce allah allah...

iyi akşamlar canım...

pınarcım bende huggıes kullanıyorum çok memnunum biraz kalın diğerlerine göre ama sızdırmıyor hiç tavsiye ederim

anammm herkes huggies kullanıyormuş bizden başka...:bbo:

iyi akşamlar herkese bende çıkayım mesai bitti görüşürüz evde çok işim var çok

cerencim ben sadece ilk ay prima kullandım sonra huggıesle devam ettik hiç değiştirmedik:)

pınarcım primada çok iyi biz ondanda memnunuz yalnız hep büyük numara almak gerekiyor bezini huggıesde primada büyük aldıktan sonra taşmıyor.ben oğlumu önceden geceleri bile uyuduğunda saat 3 t3 4 te kalkıp altını değiştiriyordum çünkü dışına çıkıyordu huggıes 4 numara kullanırken ama 5 numaraya geçince bende rahatettin paşamda valla reklam gibi oldu ama bi dene bence.hatta direk almıyayım dersen huggıesten numunelik iste 5 numarasını yolluyolar bak dene ona göre ver kararını canım ama primanında büyük numarası ii biz kayınvaldemler alıyolar biz ondanda memnunuz

selam kızlar
geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler, iki gğndür ateş ve öksürük devam ediyo geceleri uyumuyoruz, bugün ateşi biraz daha iyi gibi bir tanede diş gelmiş üstten yanında da geliyo bi tane galiba, sizlerinde d,ş gelirken ateş oldumu? bide öksürük eklenince boğazlarıda kötü ondan ateş oldu diyorum. Bende hiç iyi değilim moralim çok bozuk kuzum iyileşsin bir an önce başka bişey istemiyorum, onlar hasta olmasın ya çok zor çokk

ayy kızlar eşim sürpriz yapmış hamilelğimden bu yana bütün resimleri ogüne ait tek tek web sitesi gibi hazırlamaış bana göndermiş:)) ayy çok duygulandım ya kuzucum minicik bişeymiş:)
oyyy ne mutlu ne denirki Allah mutluluğunuzu bozmasın

evet herşey çıkabilir valla sabah uyanmasın diye öyle sessiz ve ışıksız giyiniyorumki sormayın
bence senin kızlar iyi anlaşıyor sen rahat ol bence okula başlayınca herşey belli olur sen yinede evde yavaş yavaş hazırla onu.
kolay gelsin canım arkadaşınıda sessiz bulmuşlar uğraşıyolar çok yazık bunu yapan insanlara
sağol iyi dileklerin için artık herşeyi ağızlarına götürüyolar yapacak bişey yok üzüldüm ya
hadi önce anne demiş ne mutlu kız anacı olcak demekki

sağol ya kıskandır bizi
o ne ya bu nedir olmaz bende gelcem oraya bugün kaban atkıyla gezdim ben ya şanslılar sizi şu an benim bi elimde salıncak Türkizi sallıyorum bi elimde pc
bende kızlarla Bursada kutlucam Gülhanın bahçesinde neyyyyyyyyyyyyyse bizde o zaman tayt tşört giycezzzzzzzzzzz
günaydın kızlar doğum günü hediyelerinede karar verilmiş süper walla hadi bakalım hayırlısı olsun ben daha diş buğdayı yapçam oğluşum bi iyileşsinde
merhaba canım biz yaptık çok güzel oluyor inşallah çabuk iyileşir oğlun
kız bi et yemeği yap bayram etsinler
gez bakiiim gez
bwn 24 yasındayım ve adım nuran.30 mayıs dogumlu bi kızım var adı hanzade.
hoşgeldin canım genç anneyiz demek kızının adıda çok güzel kendide öyledir eminim ben Tutkun Esra yaşımı yazamıycam söylemek bile bunalıma sokuyor yaşlıyım ben yaşlı kızım 11 mayıs doğumlu benimde
yok kız onlar farketmedi 12. sınıflar dertleri sınav anlamamışlar ben söyleyince bile hani falan diyolar ama onlarada eğlence olduk tabi bu kız beni daha çok şaşırttırır valla

canım nasılsın Yağız nasıl?İnşallah sınavın iyi geçerde istediğin olur//
oyyyyyyy mis gibi koktu
ne beceriksizmiş ya
Benım kİ emeklemİyorrrr (
elİnden tutup yÜrÜtcekmİŞİmmm :)
eee hazır anne var tabi biz8 canım ya sanada kolay gelsin çocukla sınav çok zor
BİRAZ ÖNCE ARKADAŞIM ARADI GEÇENLERDE NİŞANI OLMUŞTU. AKŞAM BİZE GELECEKLERMİŞ. EVE GİDİNCE BİRŞEY YAPAMAM FIRSAT YOK EŞİMİ ARAYIMDA GELİRKEN HAZIR BİRŞEYLER ALSIN BARİ zemuszemus ..
kolay gelsin iyi eğlenceler
kızlar çok kalamayacağım hipotiroit ve insülin direnci bozukluğu ve karaciğerde yağlanma varmış
ilaçlarımı aldım listemi aldım bakalım 10 günde ne vereceğim öptümmm aksmaa geleceğim
gel gel biz burdayız

canım üzüldüm in++inşallah bişey yoktur kıyamam damadıma ben ya

kızlar, merhaba:)) yemekten kalktık, masayı da toplamadım daha yaa, az dinleneyim,sonra yaparım.
yemekte uyduruktan Ayşe usulü oldu:) pastırmalı pizza yaptım, ama güzel oldu:)

sizde ne var ne yok?

gecmiş olsun canım gercekten bebeklerimiz hasta olması cok kötü benim kızda 4. dişini cıkarıyor ve ates öksürük var doktora götürdük bogazı ve kulagı kızarmıs antibiyotik verdi gece yatarkende agrı kesci veriyorum.ve cıkan dişte yukarı kesiciler daha yukarı ön dişi bile cıkarmadan vampirella gibi oldu resmendelikafadulden

bizde +*d9aha yemek yok burda mızmız bi Türkiz var pc yle ce oynuyoruz şimdi mutfağa geçicem bende bulgur pilavı ve tas kebabı yapıyorum bide yanına saltamı yapsam cacıkmı diye düşünüyorum

HANDEOR canım dişten dolayı berkede çok husursuz olur geceleri filan sürekli kalkar sallanmak ister canını sıkma çocukların hepsi böyle hastalığıda bir an önce iyileşir inşallah..

TUTKUN canım hoşgeldin nasılsın ablaaaaaaaaaaa sen kaç yaşındasınkiiiiiiiiiiiiii kaydirigubbakcemile3

AYŞE canım hoşgeldin sende ohh afiyet olsunnnnn

hangi ilaçları kullanıyosun bana dr Bricanly minoset ve sulandırılan bi antibiyotik verdi pek geçmedi ama

geç dalganı bak çok kırıldım ya 77 liyim ya bastonla anne oldum ben

Yaaa Gülhan gördünmü dalga geçiyolar ya neyse Cerenn bende tartıldım bugün 64 le hamile kalan ve 72 yle doğum yapan bennnnnnn 52 kilo olmuşum da bilmem yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…