günaydın canım. güle güle kirletin sağlıkla oturun banu'cum.tertemiz olmuş ne güzel.ceylinim günaydın tatlım sanada
herkese günaydın kızlar nasılsınız
kızlar bize gelince dün annemlere gittim kızlarla biraz vakit geçirdim hemen eve geldim perdeleri çıkardım attım makinaya eşim gelir gelmez boya almaya gittik aradığımız rengi bulduk hemen başladık boyaya iki saate bitirdik odayı mis gibi oldu geç yattık ama değdi
bugün sadece temizlik yaptımmı işim kalmıyor şükür
sana da günaydın canım.aman ii bari canım dur bakalım birde onlar baksın inş. birşey çıkmaz...
canım ben omo baby kullanıyorum inan küçücük bir leke kalmaz. ve dediğim gibi sadece kabasını alırım.
iyi ziyaretler canım...moral olsun abine ne güzel...
hoşgeldin burcucum. aman kağan iyileşmiş çok sevindim.
demek istanbula gidiyorsunuz . hayırlı olsun canım..
hoşgeldin canım bende istanbulda olsam o ucuz yerleri iyice bi talan edicem valla...
günaydın..güle güle canım...
günaydın ceylincim...
herkese günaydın kızlar 6:30 kalktıgı için böcegimin uyksu geldi şimdi onu bi uyutup gelecegim hepinizi öpüyorum
maşallah hem gemeye gitmişsin hemde temzilik yapmışssın cnm boya falan süpersinizherkese günaydın kızlar nasılsınız
kızlar bize gelince dün annemlere gittim kızlarla biraz vakit geçirdim hemen eve geldim perdeleri çıkardım attım makinaya eşim gelir gelmez boya almaya gittik aradığımız rengi bulduk hemen başladık boyaya iki saate bitirdik odayı mis gibi oldu geç yattık ama değdi
bugün sadece temizlik yaptımmı işim kalmıyor şükür
asşında olabilir ferdayaa kızalr ne zamandır söylicem ama cesaret edemiyorum,aklıma geldi aramızda enlerimizi seçelimmi,kırıcı ve üzücü olmamak şartıyla tabii,meselaa en titiz,en uykucu,en pirpirikli,en hamarat,en tatlı,en ...felan filan herkes fikrini söylesin ve en leri birlikte oluşturalım sonrada herkes listesini yapsın yazsın,yada başlık filan açalım ben becerememde artık birileri yapar becerenlerden..
Ne dersiniz??
ay istanbulda olsam gelirdim valal zeyebin odasına oerde almak isiyorum şöyle ayıcıklı falan,gerçi odanın perdesi var da çocuk odası gibi olsun istiyorum boş yere masraf çıkarmayayım şimdi annemler alırlar belki hediyeselam kızlar geldim sonunda..
Sabahtan beri açık bilg.ama yok yazamıyorum..Sabahtan kayınvalidem geldi,sırayla banyo yaptık,sonra çıkıp persana gittik,ayy kızlar ne tüller var ve o kadar ucuzki,fabrika satış mağazası çünkü,yeni tül yaptıracak olan varsa muhakkak gelsin buraya,ben Dağhan'a koltuk vermişti yengem yeğenimin koltuğunu onu yüzlettirmek için döşemelik kumaş almaya gittim,1,5 metre aldım 7,5 lira tuttu.ama ne perdeler ne tüller var harika herşey..tavsiye ederim .Neyse ordan eve geldik,DAğhanı uyuttuk,bizde çay keyfi yaptık,,akşamda kayınpederimde geldi yemeğimizi yedik gitti onlar.Babamızda kestiyodu onu uyandırdık..Bu seferde Dağhanında muhallebisini yedirip yatırdık,şimdi ben kk keyfi,kocişde maç keyfi yapıyor..
Ayy kızlar yaa şu doktorun verdiği tozdan mı nedir Dağhan yemeye başladı muhallebi kahvaltı maması ve meyveyi,çok seviniyorum azıcık zorlasamda yiyo yaniii..bende dün gidip ona birsürü muhallebi meyve püresi ve kahvaltı aldım.yesin yavrum afiyet olsun..yesinde büyüsün..
neyse babam arıyoo ben bi konuşuyum..geliyorum bye bye
hayırlı olsun cnm tayininizKızlar iyi akşamlara.s.,nasılsınız, inş herşey yolundadır hasta bebişimiz yoktur,
pendik işi kesinleşti arkadaşlar kısmetse nisan başı gibi oralardayız, öncelikle bi eşyalı ev bulunacak sonrasında kağanla bende gideceğim, hayırlısı bakalım
Bu akşam eşim yemek yapma kamptan pizza getireyim demşti neyse yemek yapmadım, pizzada bitmiş, hadi dedik yemeğe çıkalım, bahaneyle tayin olayını kutlamış olduk iyi oldu, oğluşta üzmedi bizi ordayken tarhana maması yedi, ama babasından, buda yeni modamız kızlar benden yemiyo babasından yiyiyo... neyse buna şükür, birazda pilav olduda bitti...
aslında ödüm koptu kıyameti koparacakta gerisin geri eve geri dönücez diye ama çok şükür korktuğum başımıza gelmedi :)))
Neye kızlar bi selam vereyim dedim, ğluşu sallamam lazım öptüm sizleriopuyorumnanaktan
bile bile yapması daha kötü valla tutkungÜnÜn sÖzÜ
eŞım kızımı sevıyor ettıĞı lafa bak ''ben senı annenden bıle sakınıyorum'' burnumdan getırdıĞının farkında
merhaba cnm görüşemiyoruz seninle baydır denk gelmedik hiçSelam canım.Bızdede uyku sorunu var malesef olmayan duzende gıttı ıyıce.Telde kötu olmuş ya.
.
dr.dan dr.a ne kadar fark var ya,inş sorun öyle büüyk değildir ve geçeçeciktir cnm baksana enişteniz prof.muş ondan daha mı iyi bilecekKızlar saolun hepiniz.Tabı o gazla hemen halamın esını enıştemızı aradık.Oda hacettepede üroloji profu.Sasırdı ve benım doktora telde bı guzel saydı.Hemen amelıyat lafı yaptı dıye.Boranın doktoruda onların öğrencısı zaten.Ben onu sımdı arıycam ne demekmış hemen amelıyat dedı.Bana belkı sen yanlış anladın panık yaptın dedı.Önumuzdekı ay Bursaya gelıp Borayı kontrol edıcekmış. .Sorun doğuştan deılse eğer ıyıleşme oranı cok yuksekmış.Yürümeye baslayınca duzelıcek delırme dıye kızdı bana.Bıraz rahatladım bakalım gelsın bı baksın dahada rahatlarım.
hoşgeldin cnm yoğunsun sende bu aralarMerhaba kızlar geçmişe bakmadım,bir selam verip kaçıcam Begüm uyurken sağı solu toplaycağım işten yeni geldim bir kaç gündürde giremedim umarım herkes iyidir,biz iyiyiz dün dr kontrole gittik Allah şükür sağlığı iyi ama gene çok kilo almamış Çok üzgünüm çoook hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakınopuyorumnanaktan
cnm zeynep ilk çıkarrıken ateşleniyordu son 3 dişinde pek ateşi olmadı hafifi ateşle geldi geçtiselam kızlar
geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler, iki gğndür ateş ve öksürük devam ediyo geceleri uyumuyoruz, bugün ateşi biraz daha iyi gibi bir tanede diş gelmiş üstten yanında da geliyo bi tane galiba, sizlerinde d,ş gelirken ateş oldumu? bide öksürük eklenince boğazlarıda kötü ondan ateş oldu diyorum. Bende hiç iyi değilim moralim çok bozuk kuzum iyileşsin bir an önce başka bişey istemiyorum, onlar hasta olmasın ya çok zor çokk
wow maşallah sana darısı başımaaaaaaaYaaa Gülhan gördünmü dalga geçiyolar ya neyse Cerenn bende tartıldım bugün 64 le hamile kalan ve 72 yle doğum yapan bennnnnnn 52 kilo olmuşum da bilmem yani
benimde denemediğim bez kalmadı geçenlerde baby star almıştım fena değil aslında baya sevdim pınar ama primadan vazgeçemiyorum işteYa kızlar size bişey sorucaktım unuttum hep. Defdef'ed oğduğundan beri Prima kullanıyorum ben. Ama hangi boyunu alırsam alayım kaka yapınca hep yandan badisine sızıyor. Yapar yapmaz da değiştiririm halbuki. Öyle uzun süre asla bekletmem. Bi arkadaşım Huggies'i tavsiye etti. Kullananınız var mı ya :uhm: Şimdi değiştirince pişik olur diye de korkuyorum ne yapsam :uhm: Bezi bitti eşim bu akşam alıcak acaba Huggies'mi aldırsam :uhm:
ayy kızlar eşim sürpriz yapmış hamilelğimden bu yana bütün resimleri ogüne ait tek tek web sitesi gibi hazırlamaış bana göndermiş:)) ayy çok duygulandım ya kuzucum minicik bişeymiş:)
GÜNAYDIN KIZLAR NAsılSINIZ??biz kızımda bende iyiyiz allaha şükür.bizde dün eşim 5 gibi beni aldı önce selin hanım için et kıyma tavuk balık almaya gittik.kendimizede bişeyler alık.sonra kızıma indirim varmış mağazada ciciler aldım:) sonra geldik eve yemeklerimizi yaptık banyomuzu yaptık kızımla oyunlar oynadık.annem oynamayı öğretmeiş kızlar selin'e müzik çıksın kolları açıp oynuyor ya:))[/QU
mrb tülaycım ii olmanıza sevindim bizde kalktık mamamızı yedik şimdi odasında oyun oynuyoruz paşamla.ohh negüzelafiyet olsun selinime mamaları.cicilerinide güle güle giysin güzel kızın:ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?