2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın canım. güle güle kirletin sağlıkla oturun banu'cum.tertemiz olmuş ne güzel.

sana da günaydın canım.

kuzuşum kahvaltısını yedi. ben de bişeyler yiyip geleyim bari.
karnım çok aç ama fazla yemiycem yarım yamalakta olsa dikkat ediyorum
yediklerime. şu 5-6 kiloyu vermem lazım :kedi:

gunaydın kızlarrrrr
hala ayılamadım ben ya bugun hava cok guzelll bahar geldı sankııı

pınarcım inşallah hayırlı haberlerle donersınız abının yanındaaann buarada bende huggıes kullanıyorum kullanmadıgım bez kalmadı can bebeden prımaya kadar en cok molfıx ve huggısten memnun kaldım bıraz bez stogum var onu erıtınce molfıxe gecıcem ama huggıes dedıgınız gıbı bıraz kalın bıde çiş yapınca daha kalın oluyo ama hıc sızdırmadı bezın hakkını yemıyeyım

ferdacım ıstemez dıye almamazlık yapma koltugu guvenlıgı ıcın sart bu modelı bende begenmiştim hatta 1 2 sıtede ındırımde bı arastır kacırma barı begendıysen
bu persan nerde ılk defa duyuyorum ya salonumun tülünü degıstırmeye kalktım brıllanttan öle bı fıyat cektılerkı agzım acık kaldı ertelemıstım dedıgın gıbıyse bende gıdeyım bakmaya

burcucum hayırlı olsun tayınınızz sevındım butarafa gelıcegınızee

gülhan hıc sıkma canını çok şükür etrafında bu işi cok ıyı yapan ınsanlar varrr hemde kendı akrabaların hıc korkmaa ınsallah bısey cıkmıyacak yuregını ferah tut

banuu hayırlı olsun yenı koltuklarınızz yenılık guzel oluyoo allahtan bıtırmıssın ıslerınııı kolay geldın canım

tülay, nurran, Cerennn+, zehra*79*, ceylinim2009+ gunaydın kızlarrrrrr

dun aksam bızde esımın bı arkadasına gıttık kızı defne var 20aylık karısıda yenıden 6aylık hamıle ölee üzüldümki kadın cok yorgun dınlemek ıstıyo ama defneden musadede yok ne anlasın cocuktaa allah yardımcısı olsun valla bu gurbetlık zor yanına yardım eden bırı olsa ıyıde yanlızlık zor yaa

tasınmayı düşünüyorum yaza kadar merkezde bı yer olsun yenı bına olsun dıye arayıstayım hala atasehır camlıca uskudar cıvarına bakıyoruz bakalım hayırlısıyla bı gecebılsek kendı evımızee

duru artık anne dıye ayrılmak ıstemıyo benden sabahları sureklı gec kalıyorum ayrılamıyorumkı bıde agladımı yarım saat rotarlı gelıyorumkaydirigubbakcemile3

günaydın kzıalr
nasılsınız?erknaden kalktık bugün 6:30 da zeynep uyumadı

hasta oalcak galiba burnu akıyor çok şapşuruyo,arada öksürük var,inş daha kötü olmaz
şimdi eline bisküvi verdim oynuyo hemde yiyiyo biraz
üstü başaı battı bütün neyse temizleriz
aklımdayken size sorayım zeynep bazı şeyleri saklamaya başladı sizinkilerde de var mı ya
elma ekmek,bisküvi ne veririsem eline
hem yiyio hemde ufak bi parça yanında yastık bvarsa onun altına koyuyo ama hep yapıyor şimdide büyük bi bebeği var onun eteğinin altına koymuş normal mi acaba
randevu alamadım dr.için
telefonum açılmıyor
offfff
eşim niye aramadın bugün hep beraberdi,k dedi ne bileyim ben
birazdan numarsını alıp arayacak eşim ben bugün randevuları dolu değilse akşam giderim olmazsa haftaya artık
geçmişe birazdan bakıcam
anca kahvaltı ettim bende

GÜLŞAHCIM GÜNAYDIN CANIM....zemuszemus
YAZIK KADINA HAKKATEN BıR TEK ÇOCUKLA ŞU HALıMıZLE ZOR BAŞEDıYORUZ O NE YAPSIN DEMı?

özlem'cim benimkinde saklama huyu yok. ne versem yiyor bırak saklamayı
yere dşeni bile arayıp buluyor hooop mideye kaydirigubbakcemile3
bence normaldir annesi. oyun yapıyordur.

gülşah günaydın canım. inşallah istediğin gibi bir ev bulursun.

maşallah hem gemeye gitmişsin hemde temzilik yapmışssın cnm boya falan süpersiniz
güle güle kullanın cnm odanızın yeni halini
asşında olabilir ferda
ay istanbulda olsam gelirdim valal zeyebin odasına oerde almak isiyorum şöyle ayıcıklı falan,gerçi odanın perdesi var da çocuk odası gibi olsun istiyorum boş yere masraf çıkarmayayım şimdi annemler alırlar belki hediye
hayırlı olsun cnm tayininiz
maşallah canm kağana daha iyi olduğuna sevindim
zeynepde aynı oldu kahvaltıda falann hep bendeydi,şimdibabsına gitmeden yemiyo anlamadım gitti
gÜnÜn sÖzÜ
eŞım kızımı sevıyor ettıĞı lafa bak ''ben senı annenden bıle sakınıyorum'' burnumdan getırdıĞının farkında
bile bile yapması daha kötü valla tutkun

Selam canım.Bızdede uyku sorunu var malesef olmayan duzende gıttı ıyıce.Telde kötu olmuş ya.
.
merhaba cnm görüşemiyoruz seninle baydır denk gelmedik hiç
neden böçyle oldu kuzular anlamadım gitti
telefonum hala çalışmıyor of ki ne off
dr.dan dr.a ne kadar fark var ya,inş sorun öyle büüyk değildir ve geçeçeciktir cnm baksana enişteniz prof.muş ondan daha mı iyi bilecek
hoşgeldin cnm yoğunsun sende bu aralar
sağlıklı olsun da kiloya takmıyoruz artık cnm boşver sende
cnm zeynep ilk çıkarrıken ateşleniyordu son 3 dişinde pek ateşi olmadı hafifi ateşle geldi geçti
Yaaa Gülhan gördünmü dalga geçiyolar ya neyse Cerenn bende tartıldım bugün 64 le hamile kalan ve 72 yle doğum yapan bennnnnnn 52 kilo olmuşum da bilmem yani
wow maşallah sana darısı başımaaaaaaa
benimde denemediğim bez kalmadı geçenlerde baby star almıştım fena değil aslında baya sevdim pınar ama primadan vazgeçemiyorum işte
huggiies çok kalın geliyor bana bel bantları falan rahat edemiyo gibime geliyor zeynep
molfixin 5 numarasını denemedim bi de onu alam bende
ayy kızlar eşim sürpriz yapmış hamilelğimden bu yana bütün resimleri ogüne ait tek tek web sitesi gibi hazırlamaış bana göndermiş:)) ayy çok duygulandım ya kuzucum minicik bişeymiş:)

maşallah cnm eşine ne romantik adammış he
arada da olsa böyle şeykler yapması süper moral olur inasna nerde bizimkilerde o ruh

Son düzenleme:
GÜNAYDIN KIZLAR NAsılSINIZ??biz kızımda bende iyiyiz allaha şükür.bizde dün eşim 5 gibi beni aldı önce selin hanım için et kıyma tavuk balık almaya gittik.kendimizede bişeyler alık.sonra kızıma indirim varmış mağazada ciciler aldım:) sonra geldik eve yemeklerimizi yaptık banyomuzu yaptık kızımla oyunlar oynadık.annem oynamayı öğretmeiş kızlar selin'e müzik çıksın kolları açıp oynuyor ya:))

gülşahcım inş.gönlünüze göre bir ev bulursunuz.pınarcım abinle görüşücekmişsiniz umarım hyırlısı olur biran önce kavuşursunuz.

özlem ayşe banu aynur ceren günaydınnnnnnnnlarrrrrrrrrr

GÜNAYDIN TÜLAYCIM MAŞALLAH SELıNE BERKEDE BAYAĞIDIR OYNUYOR. MÜZıK DUYMASIN KAŞIK SESıNE BıLE SALLANIR HEMEN.
CıCıLERıNıZ HAYIRLI OLSUN GÜLE GÜLE GıYSıN SELıNCıK..opuyorumnanaktan

tünaydınlarr nasılsınız bakimmm geçmişi okuyamadım ...

ben şöle böle diyetim tam huz devam ama sabah başım döndü
neyse bu gece godiklerim durmadı yaww ömerde bi ağlama krizi her diş çıkardığımızdaki gibi
hasta yineeee........yine doktordayım yani kızlar ...allahım yaa ne çok hasta oluyor ne yapacağım kızlar yaaa................

dün tarttırmış annem ömer 9750 gr olmuş ali 8600 gr 1 ay 11 günde ali 100 gr ömer ise 550 gr almış ya
benimkiler herşeyi yiyolar acaba besleyicimi değil...pöffff özel çorbalarını yapıyorum kuzu eti yediriyorum..
ayrıca yumrutası peyniri herşeyi ..bide biz ne yersek yiyolar...neden böyle oldu netten bir doktora yazdım bakalım ne cvp verecek.........bugün doktorumuzada soracağım ayrıca tabi.....

biz hala annemdeyiz eşimde bende bu duruma çok sıkılıyoruz eşim dün keşke borcumuz olmasaydı hemen evi satar bu tarafa taşınırdık dedi...
adam doğru düzgün rahat yatamıyor ...bide babam bazen sapıtık konuşuyor
gerçi eşime bişey demiyor ama bana mır mırr yapması eşime dokunuyor...
allahım yaaaaaaaapööööööööffffffffff hakkıımızdakinin hayırlısını versin rabbim

bu arada benimkiler artık karışık kahvaltıyı yemiyor ayrı ayrı ekmekle verince yiyolar sizdede varmı durum

bide en güzell şeyy artık birbirleri ile daha iyi oynuyolar .....aliş hırkayı kafasına geçiriyor cööö yapıyor gülmekten katılıyolar ........sonra ömerin yüzüne yapıyorrrrrrr...bu ara ali yürümekle meşgul olduğundan ömerin tepesine çıkmıyorr

birsen cnaım diyetin hayırlı olsun.ama ilk günler etkiliyor insanı.ama alışınca daha zinde hissediyorsun kendini. canım selinde karışık kahvaltı yemeiyor tek tek yicek. mesela yumurta ekmek peynir ekmek arkası arkasına verincede yemiyor:)) canım havalar ısınıyor artık düzelirler ya dişlerde etkiliyordur sıkma canını geçmiş olsun ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…