2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

ya gülhancım,geçmişe bakmaya başlamıştım ama senin yazını görünce geri döndüm. sanırım benim oğlumda da var o dediğinden. doktor baktığında 1 yaşına kadar iner demişti. ama 10 aylık oldu, ben muayene ediyorum altını açtığımda, testisler torbalarda değil sanki ya( içime kurt düştü şimdi. gelecek hafta bende götüreyim kontrole(

bunun sebebi neymişki bu ara çok bebişte oluyor böyle sorunlar ama Allahtan atlatılıyor aman ihmal etmeyin kızlar çok geçmişo llsumn Türkizden yazamıyorum ben bi kızımı seveyim geliyorum

sağolun kızlar cerenn, cerencim, nurran

esraaa küsmüyüs, bende 79 luyum boşverrr bende ablayım galiba

geç dalganı bak çok kırıldım ya 77 liyim ya bastonla anne oldum ben

şaka şaka canım 77 de ne var sende bende 40 filan sandım yaniiiiiiii

Yaaa Gülhan gördünmü dalga geçiyolar ya neyse Cerenn bende tartıldım bugün 64 le hamile kalan ve 72 yle doğum yapan bennnnnnn 52 kilo olmuşum da bilmem yani

kısss tutkun teyzeeee döverim seni bakkkkkkk yaşımla döverim seni haaaaaaa kaydirigubbakcemile3

merhaba cerencim. :)
tutkun,ablaymışsın sen yav:) ben 84'lüyüm de:)
Handeor geçmiş olsun masal kuzuma(

merhaba canım bende 83 lüyüm ha haaaytttttttttt

sağolun kızlar cerenn, cerencim, nurran

esraaa küsmüyüs, bende 79 luyum boşverrr bende ablayım galiba

ablalar siziiiiiiiii kaydirigubbakcemile3

ULEYYYN BASTONUMLA GEİYORUM BAK

ben kaçıyorum yoksa birazdan dayak yiyecemmmmmm anammmmm

mesai bitti hepinizi öptüm iyi akşamlar...

tutkun canım şaka yaptım bak alınmadın dimi..kırdıysam özür canım...

gel ulennnn gelll geleceğin varsa göreceğinde var alsanaalsanasmile

ben kaçıyorum yoksa birazdan dayak yiyecemmmmmm anammmmm

mesai bitti hepinizi öptüm iyi akşamlar...

Tutkun canım şaka yaptım bak alınmadın dimi..kırdıysam özür canım...
yok tatlım ya niye alınayım
hadi kendine iyi bak görüşürüz

gÜnÜn sÖzÜ
eŞım kızımı sevıyor ettıĞı lafa bak ''ben senı annenden bıle sakınıyorum'' burnumdan getırdıĞının farkında

çıkanlara iyi akşamlar. buralardayım
ama canım ağlayan kek istiyor. bi yapan olsa da yesem(
kimse yapmayacağına göre kalkayım da ben yapayım bari:)))

kızlar çok kalamayacağım hipotiroit ve insülin direnci bozukluğu ve karaciğerde yağlanma varmış
ilaçlarımı aldım listemi aldım bakalım 10 günde ne vereceğim öptümmm aksmaa geleceğim

Gecmiş olsun canım.İlaclarla ve dıetle hersey yoluna gırecek ınsallah.

masallah bebegine canım benim kızımda daha 8700 cok kücük ama cok hareketli diye doktor normal ama 9 kiloyu gecse daha iyi olurdu dedi aslında yemeside iyide ama cok haraketli atom karınca gibi:sm_cool:
a

Saol canım.Borada cok hareketlı ve cok iştahlı deıl nasıl alıyor bende anlamış değilim.Ama cok az yıyıp sık sık beslenıyor.Sende takma kafana sağlıklı olsun gerısı hıkaye.

Selam canım.Bızdede uyku sorunu var malesef olmayan duzende gıttı ıyıce.Telde kötu olmuş ya.

Selam canım.Gule gule gıyın cıcılerınızı.Valla bızde guzel dıye parka gıttık hava bı bozdu yağmur yağmadan koştuk evımıze.

ayy kızlar eşim sürpriz yapmış hamilelğimden bu yana bütün resimleri ogüne ait tek tek web sitesi gibi hazırlamaış bana göndermiş:)) ayy çok duygulandım ya kuzucum minicik bişeymiş:)

Ne guzel bı süpriz olmuş canım.Tebrık ederım esını.

Saol Cerencım.Bız Borayı 4 aylıkken sunnet ettırdık canım.Canırım sen o aralar sık gırmıyodun.Hıcbırsey söylemedıler sımdı cıktı bu olay

Saol Pınarcım bende orasını anlamadım işte.Bakalım arastırcaz artık.

Saol GULŞAHCIM.Valla kafam karıstı benımde.

Bes numara prıma kullanıyorum canım.Hıc öyle bı problem olmadı sasırdım bak bende sımdı.

gülhan cım dur hemen panik yapma belki öbür dr farklı bişey söyler gerek kalmaz..

Saol canım benım

Ayy kıyamam duzelmemış daha bebış.

bizde +*d9aha yemek yok burda mızmız bi Türkiz var pc yle ce oynuyoruz şimdi mutfağa geçicem bende bulgur pilavı ve tas kebabı yapıyorum bide yanına saltamı yapsam cacıkmı diye düşünüyorum

Yaaa Gülhan gördünmü dalga geçiyolar ya neyse Cerenn bende tartıldım bugün 64 le hamile kalan ve 72 yle doğum yapan bennnnnnn 52 kilo olmuşum da bilmem yani

Dunur hamarat dunur nasılsın.Bende 53 seker.

Sızdedemı var aysecım.Doğumdan ıtıbarenmı yoksa sonradanmı sorun cıktı.

Kızlar saolun hepiniz.Tabı o gazla hemen halamın esını enıştemızı aradık.Oda hacettepede üroloji profu.Sasırdı ve benım doktora telde bı guzel saydı.Hemen amelıyat lafı yaptı dıye.Boranın doktoruda onların öğrencısı zaten.Ben onu sımdı arıycam ne demekmış hemen amelıyat dedı.Bana belkı sen yanlış anladın panık yaptın dedı.Önumuzdekı ay Bursaya gelıp Borayı kontrol edıcekmış. .Sorun doğuştan deılse eğer ıyıleşme oranı cok yuksekmış.Yürümeye baslayınca duzelıcek delırme dıye kızdı bana.Bıraz rahatladım bakalım gelsın bı baksın dahada rahatlarım.

Merhaba kızlar geçmişe bakmadım,bir selam verip kaçıcam Begüm uyurken sağı solu toplaycağım işten yeni geldim bir kaç gündürde giremedim umarım herkes iyidir,biz iyiyiz dün dr kontrole gittik Allah şükür sağlığı iyi ama gene çok kilo almamış Çok üzgünüm çoook hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakınopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…