bunun sebebi neymişki bu ara çok bebişte oluyor böyle sorunlar ama Allahtan atlatılıyor aman ihmal etmeyin kızlar çok geçmişo llsumn Türkizden yazamıyorum ben bi kızımı seveyim geliyorumya gülhancım,geçmişe bakmaya başlamıştım ama senin yazını görünce geri döndüm. sanırım benim oğlumda da var o dediğinden. doktor baktığında 1 yaşına kadar iner demişti. ama 10 aylık oldu, ben muayene ediyorum altını açtığımda, testisler torbalarda değil sanki ya( içime kurt düştü şimdi. gelecek hafta bende götüreyim kontrole (
kız niye küseyim bak bizimle dalga geçiyolarsağolun kızlar cerenn, cerencim, nurran
esraaa küsmüyüs, bende 79 luyum boşverrr bende ablayım galiba
geç dalganı bak çok kırıldım ya 77 liyim ya bastonla anne oldum ben
Yaaa Gülhan gördünmü dalga geçiyolar ya neyse Cerenn bende tartıldım bugün 64 le hamile kalan ve 72 yle doğum yapan bennnnnnn 52 kilo olmuşum da bilmem yani
merhaba cerencim. :)
tutkun,ablaymışsın sen yav:) ben 84'lüyüm de:)
Handeor geçmiş olsun masal kuzuma(
sağolun kızlar cerenn, cerencim, nurran
esraaa küsmüyüs, bende 79 luyum boşverrr bende ablayım galiba
ULEYYYN BASTONUMLA GEİYORUM BAKşaka şaka canım 77 de ne var sende bende 40 filan sandım yaniiiiiiii
kısss tutkun teyzeeee döverim seni bakkkkkkk yaşımla döverim seni haaaaaaa kaydirigubbakcemile3
merhaba canım bende 83 lüyüm ha haaaytttttttttt
ablalar siziiiiiiiii kaydirigubbakcemile3
ULEYYYN BASTONUMLA GEİYORUM BAK
gel ulennnn gelll geleceğin varsa göreceğinde var alsanaalsanasmile
yok tatlım ya niye alınayımben kaçıyorum yoksa birazdan dayak yiyecemmmmmm anammmmm
mesai bitti hepinizi öptüm iyi akşamlar...
Tutkun canım şaka yaptım bak alınmadın dimi..kırdıysam özür canım...
yok tatlım ya niye alınayım
hadi kendine iyi bak görüşürüz
kızlar çok kalamayacağım hipotiroit ve insülin direnci bozukluğu ve karaciğerde yağlanma varmış
ilaçlarımı aldım listemi aldım bakalım 10 günde ne vereceğim öptümmm aksmaa geleceğim
amasallah bebegine canım benim kızımda daha 8700 cok kücük ama cok hareketli diye doktor normal ama 9 kiloyu gecse daha iyi olurdu dedi aslında yemeside iyide ama cok haraketli atom karınca gibi:sm_cool:
slm kzılar nasılsınız?
sabah bi baktım tam okuaymadım zeynep çok mızmız bugün hiç fırsat vermiyo uyku sayısı da 1 e düştü hiç uyumuyı nerdeyse
mahvediyo valla beni 2 gündür dünde misafirlerim vardı
yarın dr.a randevu alacaktım zeynep telefonumu ağzına sokmuş açılmıyo inş alabilirim bakalım
okuyamıyorum hiç bişey kusura bakmayın inş fırsat bulunca artık
Allahtan dünden yemeğim vardı yoksa aç kalacaktık
iyi akşamalr ben çıkayım görürüşüz
selam güzeller annler ve melekleri a.s.
dünden beri giremedim, döktürmüşsünüz maşallah.
kızım uyurken bi bakayım dedim ama hepsini okumam imkansız galiba.
aramıza yeni katılanlar olmuş. hoşgeldiniz kızlar a.s.
bahar geldi ya biz kızımla iyice gezenti olup çıktık.
dün alışverişe çıktık. çok güzel ciciler aldım kuzuma. kendime de
ayakkabı aldım.
bugünde sabahtan bütün işlerimi, yemeğimi yapıp kızımı parka götürdüm.
biraz oynadık,sallandık hava serinleyince eve geldik. yatağına koyar koymaz uyudu yavrum.
sizler nasılsınız bacılar kuzularınızda iyidir inşallah.
ayy kızlar eşim sürpriz yapmış hamilelğimden bu yana bütün resimleri ogüne ait tek tek web sitesi gibi hazırlamaış bana göndermiş:)) ayy çok duygulandım ya kuzucum minicik bişeymiş:)
AY CANIM GÖTÜR GÖTÜR GÖRSÜN DAYISI. CANIM ABİN EN KISA ZAMANDA ÇIKAR İNŞALLAH ADALET YERİNİ BULURDA :lepi:
BİRSEN KIZ BUNLAR NE BÖLE NELER ÇIKMIŞ SENDE. ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CANIM...
AY GÜLHAN GÖRÜYORMUSUN CANIM ANLAMADIM Kİ BEN NASIL SONRADAN OLMUŞ CERRAH TA BAKTI DİYORSUN..DEMEKKİ SONRADAN ERKEK ÇOCUKLARDA GÖRÜLEN BİRŞEYMİŞ..:uhm:
BİRDE SEN SÜNNET ETTİRDİNMİ BEN BİLMİYORDUM OKUYUNCA ŞAŞIRDIM :1shok:
Hadi kolay gelsin canım a.s.
Sağolasın canım ya inşallah a.s.
Ay canım benim hadi bakalım arkandayız başarıcaksın bu işi a.s.
Canım benim öncelikle kilosu ve boyu için maşallah kuzuma ama diğer olay canımı sıktı :çok üzgünüm: O kadar muayene oldu nasıl anlaşılmadı bu durum yaklava: Sen ihmal etme git cerraha da bi git bakalım tatlım. Yazık kuzuma ya 2.kere ameliyat olacak. Ama olsun yinede sıkma canını. Allah beterinden korusun buda basit bişey neticede. Allah dermensız dert vermesin bacım a.s.
Hoşgeldin canım a.s. Bak zilli Zeynep'e neler becermiş :bbo:
Güzel günlerde kullanın cicilerinizi tatlım a.s. Hava almış uyur tabi annesi a.s.
Ne güzel bi jest canım a.s.
gulhan sıkma canını allah daha buyuk dert vermesın allahtan kucukte anlamıyo bu cerrahı operasyonları kıyamam paşayaa bakalım baska doktor ne dıcek genelde bırbırlerını begenmezler ya belkı gerek yok derrr beklıyorum hayırlı haberlerını
tulayyy cok guzel dusunmus esınnn gecmıse yolculuk guzel oluyoo
Ya kızlar size bişey sorucaktım unuttum hep. Defdef'ed oğduğundan beri Prima kullanıyorum ben. Ama hangi boyunu alırsam alayım kaka yapınca hep yandan badisine sızıyor. Yapar yapmaz da değiştiririm halbuki. Öyle uzun süre asla bekletmem. Bi arkadaşım Huggies'i tavsiye etti. Kullananınız var mı ya :uhm: Şimdi değiştirince pişik olur diye de korkuyorum ne yapsam :uhm: Bezi bitti eşim bu akşam alıcak acaba Huggies'mi aldırsam :uhm:
gülhan cım dur hemen panik yapma belki öbür dr farklı bişey söyler gerek kalmaz..
selam kızlar
geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler, iki gğndür ateş ve öksürük devam ediyo geceleri uyumuyoruz, bugün ateşi biraz daha iyi gibi bir tanede diş gelmiş üstten yanında da geliyo bi tane galiba, sizlerinde d,ş gelirken ateş oldumu? bide öksürük eklenince boğazlarıda kötü ondan ateş oldu diyorum. Bende hiç iyi değilim moralim çok bozuk kuzum iyileşsin bir an önce başka bişey istemiyorum, onlar hasta olmasın ya çok zor çokk
bizde +*d9aha yemek yok burda mızmız bi Türkiz var pc yle ce oynuyoruz şimdi mutfağa geçicem bende bulgur pilavı ve tas kebabı yapıyorum bide yanına saltamı yapsam cacıkmı diye düşünüyorum
Yaaa Gülhan gördünmü dalga geçiyolar ya neyse Cerenn bende tartıldım bugün 64 le hamile kalan ve 72 yle doğum yapan bennnnnnn 52 kilo olmuşum da bilmem yani
ya gülhancım,geçmişe bakmaya başlamıştım ama senin yazını görünce geri döndüm. sanırım benim oğlumda da var o dediğinden. doktor baktığında 1 yaşına kadar iner demişti. ama 10 aylık oldu, ben muayene ediyorum altını açtığımda, testisler torbalarda değil sanki ya( içime kurt düştü şimdi. gelecek hafta bende götüreyim kontrole (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?