sağol canım ya iyi oldu aldığım.cnm fantomalt diye bişey günlük enerji ihtiyacını karşılayan bişey,karbonhidrat ağırlıklı,sadece tatlı şeylere karıştırılıyor,onu karıştırdığım şeyleri yiyor şimdi Dağhan bende anlamadım,ya iştahını açtı ya tadını beğendi..sor bakalım doktoruna umarım yer seninkide..
Koltuğu almadık daha beğendim sadece düşünüyoruz ama yinede sağol cnm.
iyi geceler tatlım sen şimdi heyecanlısındır tatlı rüyalarYataktan durum bildiriyorum kaydirigubbakcemile3 Kızımın çantasını hazırladım, sabah giyeceklerimizi ayarladım, etrafı toparladım ve cuup yatağa zemuszemus Sabah 05:30'da kalkacağız uyumam lazım a.s
Burcu hosgeldin canım. Ay tayin çıktı he hadi hayırlı olsun bekliyoruz seni ve kuzumu a.s.
Ayse'cim calla ven hep görmek istiyorum şehitliği ama bı fırsat olmadı. Kısmet olur inşallah a.s.
Ferda selam canım a.s. Maşallah kuzuma bak toz işe yaradı ne güzel afiyetle yesin a.s. Koltuk da güzelmiş canım. Bizim kuzular güvenlikleri için mecbur alışacaklar neyapalim a.s. Abimi sormuşsunuz canım. Mayıs'ta 3 senesi bitecek içeride. İnsallah daha da uzamadan sonuçlanacak dava a.s. Huggies bana da çok sert geldi. Bantlarida çok kalın. Bıkac gün kullanayım olmadı bide Molfix denicem canım a.s.
Esra'cım iyi geceler canım a.s.
bizde pendikliler buluşur kıskandırırız hepsini dimi ya çoğaldık.Mutahara Levostry burcu ben eeee Sibelde yakın bize Pınarda uzak sayılmaz Böcek sen nerdeydin kız daha kim vardı ya....................Hasta bebişlere çok geçmiş olsun.
bizde antibiyotiğe devam.Yarın idrar tahlilini alcam kızımın.
Pınar,bende molfix kullanıyorum çok memnunum hem bacak arası daha dar huggies e göre.
burcuu buraya geliyomuşsun.Hoşgeliyosun.Ben de Pendikteyim.
bende ümraniyedeyim ama gelirim ayol...bizde pendikliler buluşur kıskandırırız hepsini dimi ya çoğaldık.Mutahara Levostry burcu ben eeee Sibelde yakın bize Pınarda uzak sayılmaz Böcek sen nerdeydin kız daha kim vardı ya....................
Yataktan durum bildiriyorum kaydirigubbakcemile3 Kızımın çantasını hazırladım, sabah giyeceklerimizi ayarladım, etrafı toparladım ve cuup yatağa zemuszemus Sabah 05:30'da kalkacağız uyumam lazım a.s
Burcu hosgeldin canım. Ay tayin çıktı he hadi hayırlı olsun bekliyoruz seni ve kuzumu a.s.
Ayse'cim calla ben hep görmek istiyorum şehitliği ama bı fırsat olmadı. Kısmet olur inşallah a.s.
Ferda selam canım a.s. Maşallah kuzuma bak toz işe yaradı ne güzel afiyetle yesin a.s. Koltuk da güzelmiş canım. Bizim kuzular güvenlikleri için mecbur alışacaklar neyapalim a.s. Abimi sormuşsun canım. Mayıs'ta 3 senesi bitecek içeride. İnsallah daha da uzamadan sonuçlanacak dava a.s. Huggies bana da çok sert geldi. Bantlarida çok kalın. Bıkac gün kullanayım olmadı bide Molfix denicem canım a.s.
Esra ve xxh.ydxx iyi geceler kızlar a.s.
Hasta bebişlere çok geçmiş olsun.
bizde antibiyotiğe devam.Yarın idrar tahlilini alcam kızımın.
Pınar,bende molfix kullanıyorum çok memnunum hem bacak arası daha dar huggies e göre.
burcuu buraya geliyomuşsun.Hoşgeliyosun.Ben de Pendikteyim.
iyi geceler tatlım sen şimdi heyecanlısındır tatlı rüyalar
yaa kızalr ne zamandır söylicem ama cesaret edemiyorum,aklıma geldi aramızda enlerimizi seçelimmi,kırıcı ve üzücü olmamak şartıyla tabii,meselaa en titiz,en uykucu,en pirpirikli,en hamarat,en tatlı,en ...felan filan herkes fikrini söylesin ve en leri birlikte oluşturalım sonrada herkes listesini yapsın yazsın,yada başlık filan açalım ben becerememde artık birileri yapar becerenlerden..
Ne dersiniz??
bende ümraniyedeyim ama gelirim ayol...
ayy pınar yataktan hıı,alemsin kız hadi yat iyi geceler...
ben gidiyorum dedimya herkes geldi bee ne oluyo yaaa..(
iyigeceler kızlar benim böcük acıkmıs mama yaptım içti uykuya devam ediyor babamızda uyudu bende yatsam iyi olur ama nelre konustunuz merak ettim ben molfix kullanıyorum ve memnunum neyse gözümden uyku aktı gidip yatayım yarın bebegim sayesinde mesaim erken basıyor erkeze tatlı rüyalar yarın görüşürüz:)
selam kizlar bende yataktayim size bakmadan uyku tutmadi nesiniz anlamadim ki bagimlilik yapiyorsunuz:)))
kizim uyudu bizde esimle tavla oynadik simdi yaticaz sabah kahvaltiya arkadasa gidicez kizimla
ay bu arada Ahsen bir koltuktan digerine yuruyor cadim benim ama cekemedim makina arkadasta kalmis yarin cekicem kameraya
kimse kalmadisanirim opuyorum yanaktan hepinizi ve kuzulari
bu arada burcu tayin mi cikti canim gecmisi okuyamadim nereyeee
Eşim bugün erken geldi. Yemeğimizi yedik hemen, mutfağımı toparladım. Ofise gitti 1 saat önce. Birazdan gelir. Defdef'de beni emerken uyudu. Gece uykusuna mı geçti yoksa şekerlememi yapıyor anlamadım :uhm: Neyse 1 saate uyanmazsa uykuya geçti demektir.
Canım da fena halde tatlı bişeyler istiyor. Şöyle diyeti bozmayacak ne yesemde şu tatlı isteğim geçse ya fikir verin bacılar :uhm: Kuru incir var 2 tanecik atsam ağzıma iyi olurmu ki kaydirigubbakcemile3
Yarın sabah da erkenden anneme gidicem. Abimin görüşüne gideceğiz. Akşama görüşürüz artık a.s.
canım günaydın defne dayısına gidecek demek ne güzel görüşürüz canımopuyorumnanaktan
Kızlar iyi akşamlara.s.,nasılsınız, inş herşey yolundadır hasta bebişimiz yoktur,
pendik işi kesinleşti arkadaşlar kısmetse nisan başı gibi oralardayız, öncelikle bi eşyalı ev bulunacak sonrasında kağanla bende gideceğim, hayırlısı bakalım
Bu akşam eşim yemek yapma kamptan pizza getireyim demşti neyse yemek yapmadım, pizzada bitmiş, hadi dedik yemeğe çıkalım, bahaneyle tayin olayını kutlamış olduk iyi oldu, oğluşta üzmedi bizi ordayken tarhana maması yedi, ama babasından, buda yeni modamız kızlar benden yemiyo babasından yiyiyo... neyse buna şükür, birazda pilav olduda bitti...
aslında ödüm koptu kıyameti koparacakta gerisin geri eve geri dönücez diye ama çok şükür korktuğum başımıza gelmedi :)))
Neye kızlar bi selam vereyim dedim, ğluşu sallamam lazım öptüm sizleriopuyorumnanaktan
burcucum tayininiz çıkmış hayırlısı olsun yemeğin güzel geçmesine sevindim:) kağancık annesini babasını hiç üzmemiş maşallahhhhh
yine altta isimler gözükmüyor. huu huu kimler var topikte
ses verin kızlar.
yarın 18 mart. çanakkle zaferinin kutlamaları var. savaş uçaklarının gösterilerine bayılıyorum.
eğer kuzum sesten korkmazsa balkondan beraber izleriz.
törenler karşıda yarımada da oluyor. ama uçaklar heryerden izlenebiliyor.
allah tüm şehitlerimize rahmet etsin. 250 bin şehit vermişiz az değil.
kızlar bütün türkiyeden turlarla şehitlikleri ziyaret geliyor insanlar. istanbullular, bursalılar, antalyalılar olarak toplanıp
gelseniz ya. benim de misafirim olursunuz. sizleri tanımayı çok isterim belki bu vesileyle olur.
ne dersiniz a.s.
canım bizim yerimizide izle:)))) gerçektende öyle çok şehit verdik Allah tüm şehitlerimize rahmet eylesin ailelerine sabır versin
ayy çok isterdim tatlım seninle tanışmayıopuyorumnanaktan
selam kızlar geldim sonunda..
Sabahtan beri açık bilg.ama yok yazamıyorum..Sabahtan kayınvalidem geldi,sırayla banyo yaptık,sonra çıkıp persana gittik,ayy kızlar ne tüller var ve o kadar ucuzki,fabrika satış mağazası çünkü,yeni tül yaptıracak olan varsa muhakkak gelsin buraya,ben Dağhan'a koltuk vermişti yengem yeğenimin koltuğunu onu yüzlettirmek için döşemelik kumaş almaya gittim,1,5 metre aldım 7,5 lira tuttu.ama ne perdeler ne tüller var harika herşey..tavsiye ederim .Neyse ordan eve geldik,DAğhanı uyuttuk,bizde çay keyfi yaptık,,akşamda kayınpederimde geldi yemeğimizi yedik gitti onlar.Babamızda kestiyodu onu uyandırdık..Bu seferde Dağhanında muhallebisini yedirip yatırdık,şimdi ben kk keyfi,kocişde maç keyfi yapıyor..
Ayy kızlar yaa şu doktorun verdiği tozdan mı nedir Dağhan yemeye başladı muhallebi kahvaltı maması ve meyveyi,çok seviniyorum azıcık zorlasamda yiyo yaniii..bende dün gidip ona birsürü muhallebi meyve püresi ve kahvaltı aldım.yesin yavrum afiyet olsun..yesinde büyüsün..
neyse babam arıyoo ben bi konuşuyum..geliyorum bye bye
benim beğendiğim koltukta bu kızlar..
ohhh ne güzel gezmişsiniz canım benimde bu ara tül ihtiyacım vardı ama bana çok uzakki orası dağhanın iştahının açılmasına çok sevindim
oto koltuğu güzelmiş canım
Günaydınlar bacılar a.s.
Kalktık hazırlandık. Birazdan eşim anneme bırakıcak bizi. Orda kızımla uyumaya devam edeceğiz kaydirigubbakcemile3
Kontörüm bitmişte aldım dedim hemen netten. Hadi ben kaçar öptüm hepinizi a.s.
görüşürüz pınarcımopuyorumnanaktan
Kızlar saolun hepiniz.Tabı o gazla hemen halamın esını enıştemızı aradık.Oda hacettepede üroloji profu.Sasırdı ve benım doktora telde bı guzel saydı.Hemen amelıyat lafı yaptı dıye.Boranın doktoruda onların öğrencısı zaten.Ben onu sımdı arıycam ne demekmış hemen amelıyat dedı.Bana belkı sen yanlış anladın panık yaptın dedı.Önumuzdekı ay Bursaya gelıp Borayı kontrol edıcekmış. .Sorun doğuştan deılse eğer ıyıleşme oranı cok yuksekmış.Yürümeye baslayınca duzelıcek delırme dıye kızdı bana.Bıraz rahatladım bakalım gelsın bı baksın dahada rahatlarım.
Hangi deterjanı kullanıyorsun canım :uhm: Eğer bizim deterjanlarla yıkarsam çıkıyor ama ben hep Dalin ile yıkıyorum. Tabi onların leke çözücü özelliği bizim deterjanlar gibi bol kimyasallı değil. Ondan çıkarmıyor heralde :uhm:
Eşim bugün erken geldi. Yemeğimizi yedik hemen, mutfağımı toparladım. Ofise gitti 1 saat önce. Birazdan gelir. Defdef'de beni emerken uyudu. Gece uykusuna mı geçti yoksa şekerlememi yapıyor anlamadım :uhm: Neyse 1 saate uyanmazsa uykuya geçti demektir.
Canım da fena halde tatlı bişeyler istiyor. Şöyle diyeti bozmayacak ne yesemde şu tatlı isteğim geçse ya fikir verin bacılar :uhm: Kuru incir var 2 tanecik atsam ağzıma iyi olurmu ki kaydirigubbakcemile3
Yarın sabah da erkenden anneme gidicem. Abimin görüşüne gideceğiz. Akşama görüşürüz artık a.s.
Semra'cım face'den yazdım ama burdan da yazayım. Yarın olmayacağım için atlamak istemedim. Doğum günün kutlu olsun tatlım. Kuzucuklarınla, eşinle ve tüm sevdiklerinle nice senelere... Öpüyorum seni kocaman a.s.
Kızlar iyi akşamlara.s.,nasılsınız, inş herşey yolundadır hasta bebişimiz yoktur,
pendik işi kesinleşti arkadaşlar kısmetse nisan başı gibi oralardayız, öncelikle bi eşyalı ev bulunacak sonrasında kağanla bende gideceğim, hayırlısı bakalım
Bu akşam eşim yemek yapma kamptan pizza getireyim demşti neyse yemek yapmadım, pizzada bitmiş, hadi dedik yemeğe çıkalım, bahaneyle tayin olayını kutlamış olduk iyi oldu, oğluşta üzmedi bizi ordayken tarhana maması yedi, ama babasından, buda yeni modamız kızlar benden yemiyo babasından yiyiyo... neyse buna şükür, birazda pilav olduda bitti...
aslında ödüm koptu kıyameti koparacakta gerisin geri eve geri dönücez diye ama çok şükür korktuğum başımıza gelmedi :)))
Neye kızlar bi selam vereyim dedim, ğluşu sallamam lazım öptüm sizleriopuyorumnanaktan
selam kızlar geldim sonunda..
Sabahtan beri açık bilg.ama yok yazamıyorum..Sabahtan kayınvalidem geldi,sırayla banyo yaptık,sonra çıkıp persana gittik,ayy kızlar ne tüller var ve o kadar ucuzki,fabrika satış mağazası çünkü,yeni tül yaptıracak olan varsa muhakkak gelsin buraya,ben Dağhan'a koltuk vermişti yengem yeğenimin koltuğunu onu yüzlettirmek için döşemelik kumaş almaya gittim,1,5 metre aldım 7,5 lira tuttu.ama ne perdeler ne tüller var harika herşey..tavsiye ederim .Neyse ordan eve geldik,DAğhanı uyuttuk,bizde çay keyfi yaptık,,akşamda kayınpederimde geldi yemeğimizi yedik gitti onlar.Babamızda kestiyodu onu uyandırdık..Bu seferde Dağhanında muhallebisini yedirip yatırdık,şimdi ben kk keyfi,kocişde maç keyfi yapıyor..
Ayy kızlar yaa şu doktorun verdiği tozdan mı nedir Dağhan yemeye başladı muhallebi kahvaltı maması ve meyveyi,çok seviniyorum azıcık zorlasamda yiyo yaniii..bende dün gidip ona birsürü muhallebi meyve püresi ve kahvaltı aldım.yesin yavrum afiyet olsun..yesinde büyüsün..
neyse babam arıyoo ben bi konuşuyum..geliyorum bye bye
Günaydınlar bacılar a.s.
Kalktık hazırlandık. Birazdan eşim anneme bırakıcak bizi. Orda kızımla uyumaya devam edeceğiz kaydirigubbakcemile3
Kontörüm bitmişte aldım dedim hemen netten. Hadi ben kaçar öptüm hepinizi a.s.
günaydın herkese a.s.
ceylinim günaydın tatlım sanada
herkese günaydın kızlar nasılsınız
kızlar bize gelince dün annemlere gittim kızlarla biraz vakit geçirdim hemen eve geldim perdeleri çıkardım attım makinaya eşim gelir gelmez boya almaya gittik aradığımız rengi bulduk hemen başladık boyaya iki saate bitirdik odayı mis gibi oldu geç yattık ama değdi
bugün sadece temizlik yaptımmı işim kalmıyor şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?