2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Yataktan durum bildiriyorum kaydirigubbakcemile3 Kızımın çantasını hazırladım, sabah giyeceklerimizi ayarladım, etrafı toparladım ve cuup yatağa zemuszemus Sabah 05:30'da kalkacağız uyumam lazım a.s

Burcu hosgeldin canım. Ay tayin çıktı he hadi hayırlı olsun bekliyoruz seni ve kuzumu a.s.

Ayse'cim calla ben hep görmek istiyorum şehitliği ama bı fırsat olmadı. Kısmet olur inşallah a.s.

Ferda selam canım a.s. Maşallah kuzuma bak toz işe yaradı ne güzel afiyetle yesin a.s. Koltuk da güzelmiş canım. Bizim kuzular güvenlikleri için mecbur alışacaklar neyapalim a.s. Abimi sormuşsun canım. Mayıs'ta 3 senesi bitecek içeride. ınsallah daha da uzamadan sonuçlanacak dava a.s. Huggies bana da çok sert geldi. Bantlarida çok kalın. Bıkac gün kullanayım olmadı bide Molfix denicem canım a.s.

Esra ve xxh.ydxx iyi geceler kızlar a.s.

Son düzenleme:
sağol canım ya iyi oldu aldığım.
olsun canım insan böyle şeylere bakarken bile heyecanlanıyor.

Hasta bebişlere çok geçmiş olsun.
bizde antibiyotiğe devam.Yarın idrar tahlilini alcam kızımın.
Pınar,bende molfix kullanıyorum çok memnunum hem bacak arası daha dar huggies e göre.

burcuu buraya geliyomuşsun.Hoşgeliyosun.Ben de Pendikteyim.

iyi geceler tatlım sen şimdi heyecanlısındır tatlı rüyalar

bizde pendikliler buluşur kıskandırırız hepsini dimi ya çoğaldık.Mutahara Levostry burcu ben eeee Sibelde yakın bize Pınarda uzak sayılmaz Böcek sen nerdeydin kız daha kim vardı ya....................

yaa kızalr ne zamandır söylicem ama cesaret edemiyorum,aklıma geldi aramızda enlerimizi seçelimmi,kırıcı ve üzücü olmamak şartıyla tabii,meselaa en titiz,en uykucu,en pirpirikli,en hamarat,en tatlı,en ...felan filan herkes fikrini söylesin ve en leri birlikte oluşturalım sonrada herkes listesini yapsın yazsın,yada başlık filan açalım ben becerememde artık birileri yapar becerenlerden..

Ne dersiniz??

olabilir neden olmasın mesela sabah 6 da kalkçak ben kızım hala ayaktayız en uykusuz benim gece kaçta yatarım bilmem.

bizde pendikliler buluşur kıskandırırız hepsini dimi ya çoğaldık.Mutahara Levostry burcu ben eeee Sibelde yakın bize Pınarda uzak sayılmaz Böcek sen nerdeydin kız daha kim vardı ya....................
bende ümraniyedeyim ama gelirim ayol...

ayy pınar yataktan hıı,alemsin kız hadi yat iyi geceler...

ben gidiyorum dedimya herkes geldi bee ne oluyo yaaa.. (

iyigeceler kızlar benim böcük acıkmıs mama yaptım içti uykuya devam ediyor babamızda uyudu bende yatsam iyi olur ama nelre konustunuz merak ettim ben molfix kullanıyorum ve memnunum neyse gözümden uyku aktı gidip yatayım yarın bebegim sayesinde mesaim erken basıyor erkeze tatlı rüyalar yarın görüşürüz:)

selam kizlar bende yataktayim size bakmadan uyku tutmadi nesiniz anlamadim ki bagimlilik yapiyorsunuz:)))
kizim uyudu bizde esimle tavla oynadik simdi yaticaz sabah kahvaltiya arkadasa gidicez kizimla
ay bu arada Ahsen bir koltuktan digerine yuruyor cadim benim ama cekemedim makina arkadasta kalmis yarin cekicem kameraya
kimse kalmadisanirim opuyorum yanaktan hepinizi ve kuzulari
bu arada burcu tayin mi cikti canim gecmisi okuyamadim nereyeee

Sağolasın canım onu da deneyeceğim a.s.

iyi geceler tatlım sen şimdi heyecanlısındır tatlı rüyalar

Sağolasın canım a.s.

En gezgin de ben olayım bari kaydirigubbakcemile3

bende ümraniyedeyim ama gelirim ayol...

ayy pınar yataktan hıı,alemsin kız hadi yat iyi geceler...

ben gidiyorum dedimya herkes geldi bee ne oluyo yaaa.. (

Aaa her yerden yetişirim ben size a.s.

Afiyet olsun kuzuna a.s. Sağolasın canım Molfix'i de deneyeceğim a.s.

Aha benim gibi bi yatakçı daha kaydirigubbakcemile3 İyi gezmeler canım a.s.

Günaydınlar bacılar a.s.

Kalktık hazırlandık. Birazdan eşim anneme bırakıcak bizi. Orda kızımla uyumaya devam edeceğiz kaydirigubbakcemile3

Kontörüm bitmişte aldım dedim hemen netten. Hadi ben kaçar öptüm hepinizi a.s.

ceylinim günaydın tatlım sanada
herkese günaydın kızlar nasılsınız
kızlar bize gelince dün annemlere gittim kızlarla biraz vakit geçirdim hemen eve geldim perdeleri çıkardım attım makinaya eşim gelir gelmez boya almaya gittik aradığımız rengi bulduk hemen başladık boyaya iki saate bitirdik odayı mis gibi oldu geç yattık ama değdi
bugün sadece temizlik yaptımmı işim kalmıyor şükür

aman ii bari canım dur bakalım birde onlar baksın inş. birşey çıkmaz...

canım ben omo baby kullanıyorum inan küçücük bir leke kalmaz. ve dediğim gibi sadece kabasını alırım.

iyi ziyaretler canım...moral olsun abine ne güzel...

hoşgeldin burcucum. aman kağan iyileşmiş çok sevindim.
demek istanbula gidiyorsunuz . hayırlı olsun canım..

hoşgeldin canım bende istanbulda olsam o ucuz yerleri iyice bi talan edicem valla...

günaydın..güle güle canım...

günaydın herkese a.s.

günaydın ceylincim...

herkese günaydın kızlar 6:30 kalktıgı için böcegimin uyksu geldi şimdi onu bi uyutup gelecegim hepinizi öpüyorum

günaydın banucum...
oh boyanız hayırlı olsun. güle güle oturun mis gibi...:lepi:

bizdede akşam akşam arkadaşlarımız vardı yeni nişanlılar dün yazmıştım. ay onları berke yabancıladımı..kucağımdan inmedi. kucağımda iyi gülüyor filan koyduğum an bas bas bağırdı. arkadaşların gözü korktu valla herhalde bi 10 yıl çocuk yapmazlar kaydirigubbakcemile3 onlar gittiğinde saat 12 ye geliyordu bulaşıkları makinaya koy filan derken yatmam 1 i buldu.
gecede 2 sefer berke kalktı ya bu beşiği yadırgıyor sormayın kalkıp oturuyor sonrada ağlıyor yatmıyor hemen koynuma alıp uyutup sonra yerine koyuyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…