tülay, güle güle giysin selin cicilerini.
birsen bizim kız yumurtayı ayrı yemiyor.
onun için yumurt,ceviz ve teryağını milupanın kahvaltı mamasına
karıştırıp veriyorum. ama peynire bayılıyor. onu ayrı lokma lokma veriyorum
güzel yiyor.
halıda gördüklerini bizimkide çaktırmdan ağzına götürüyo zeynep diyorum hı yapıpgülüyo sıpaya bende birsen gibi netten yazıp bi sorucam doktoruma bakalım en diyeceközlem'cim benimkinde saklama huyu yok. ne versem yiyor bırak saklamayı
yere dşeni bile arayıp buluyor hooop mideye kaydirigubbakcemile3
bence normaldir annesi. oyun yapıyordur.
gülşah günaydın canım. inşallah istediğin gibi bir ev bulursun.
oy maşallah cnm seline zeynepde bayadır oynuyo reklamlara bilekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3cicilerinizi güle güle giiyin cnmGÜNAYDIN KIZLAR NAsılSINIZ??biz kızımda bende iyiyiz allaha şükür.bizde dün eşim 5 gibi beni aldı önce selin hanım için et kıyma tavuk balık almaya gittik.kendimizede bişeyler alık.sonra kızıma indirim varmış mağazada ciciler aldım:) sonra geldik eve yemeklerimizi yaptık banyomuzu yaptık kızımla oyunlar oynadık.annem oynamayı öğretmeiş kızlar selin'e müzik çıksın kolları açıp oynuyor ya:))
günaydın tatlımgülşahcım inş.gönlünüze göre bir ev bulursunuz.pınarcım abinle görüşücekmişsiniz umarım hyırlısı olur biran önce kavuşursunuz.
özlem ayşe banu aynur ceren günaydınnnnnnnnlarrrrrrrrrr
günaydın cnm iiyim sağol bi tanem sen anıslsın? kolay gelsinÖZLEM CANIM GÜNAYDIN NASILSINNNN ?
cnm geçmiş olsun yatünaydınlarr nasılsınız bakimmm geçmişi okuyamadım ...
ben şöle böle diyetim tam huz devam ama sabah başım döndü
neyse bu gece godiklerim durmadı yaww ömerde bi ağlama krizi her diş çıkardığımızdaki gibi
hasta yineeee........yine doktordayım yani kızlar ...allahım yaa ne çok hasta oluyor ne yapacağım kızlar yaaa................
dün tarttırmış annem ömer 9750 gr olmuş ali 8600 gr 1 ay 11 günde ali 100 gr ömer ise 550 gr almış ya
benimkiler herşeyi yiyolar acaba besleyicimi değil...pöffff özel çorbalarını yapıyorum kuzu eti yediriyorum..
ayrıca yumrutası peyniri herşeyi ..bide biz ne yersek yiyolar...neden böyle oldu netten bir doktora yazdım bakalım ne cvp verecek.........bugün doktorumuzada soracağım ayrıca tabi.....
biz hala annemdeyiz eşimde bende bu duruma çok sıkılıyoruz eşim dün keşke borcumuz olmasaydı hemen evi satar bu tarafa taşınırdık dedi...
adam doğru düzgün rahat yatamıyor ...bide babam bazen sapıtık konuşuyor
gerçi eşime bişey demiyor ama bana mır mırr yapması eşime dokunuyor...
allahım yaaaaaaaapööööööööffffffffff hakkıımızdakinin hayırlısını versin rabbim
bu arada benimkiler artık karışık kahvaltıyı yemiyor ayrı ayrı ekmekle verince yiyolar sizdede varmı durum
bide en güzell şeyy artık birbirleri ile daha iyi oynuyolar .....aliş hırkayı kafasına geçiriyor cööö yapıyor gülmekten katılıyolar ........sonra ömerin yüzüne yapıyorrrrrrr...bu ara ali yürümekle meşgul olduğundan ömerin tepesine çıkmıyorr
sağol cnm iyim sen ansılsın banu?bigudicim özlemcim aynurcum birsencim nasılsınız kızlar
oy gelelim bizeee
eşim aradı mauyenehanenin numarasını verdi aldım saat 17:30 da randevum var annem gelecek zeynebe bakmaya
belik bu akşamda kalır yarın hastaneye gidicem tahliler için hava çok soğuk zeynebi götürmek istemiyorum az kaldı şifayı kapmasına çünkü
bakıcaz akşam hadi dedim bi temizlik lazım bana dr.a gidicez ya
anenmi bekleyemedim girdim duşa aldım valal zeynebide yanıma mümkün değil uyumaz çünkü
oynadı o banyoda bend ediğer tarafta işimi hallettim saçımı köpükledim sular kesildi çıldırdım resmen yaaa
bekledim biraz gelmiyo üşüdümde
hadi bi daha çıktım banyoda su ısıttım onunla banyo yaptım çıktım saçlarımı kuruttum sular gelmiş deli oldum yine
ama bi baktım aynı çamur akıyo iyiki yapmışım dedim rahatladım valla
zeynep akak yapmıştı ben abnyodayekn onu değişeyim dedim bir yapmış maşlalah bezde yer kalmamış belinden taşmış onu değilştim
sabahta termosla oynarlken ısaltıştı kendini bu 2 oldu bir gün de
sıfırdan valla
zeynebi uyuttum
banyoyu topladım zeynebin kıyafetlerini yıkattım elimde yoksa çıkmıyo makinede
her yer temiz bi tek mutfak kaldı yoruldum ama bi kahve yaptım kendime sütlü onu içerken size bakayım dedim sonra mutfağa marş marşş
kolay gelsın canım heyecan varmı bebişini göreceksın dıye dun aksam gıttıgımız arkadası gorunce aklıma sen geldın tanısmadık ama garıp bı bag olustu aramızda aman allah bozmasın dogum nezaman nasıpsee
cnm benimkide yapıyor bazen aam tuz alarmı vermedi daha koymadım bendekızla rbu arada dün bulaşık attım makinaya yerleştircektim bi baktım beyaz beyaz bütün bulaşıklar.servisi aradım tuzu bitmiştir diyor akşam tuz koyucam tekrar olursa servisi çağırcam
ohh mis gibi olmuşssun özlem canım. sorma selinde öyle akşam her yeri doldurmuş.banyo yaptık hemen bide eşim çikolata vermiş ben mutfağı toparlarken her yer çikolata lekesi koltuk örtüsü yürüteç perde( akşam artık perde örtü yıkıcam dün geç olmuştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?