2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

cerencim sağol bitanem nasılsın misafirlerin geç gitmiş berke demek yabancıladı tatlım ya

ceylinim sağol tatlım

tülaycım bitanem patronun yanındaydım telefonu güvenliğe yönlendirmiştim sağol merak ettiğin için tatlım seline maşallah ya yesin onu teyzesi hergeçen gün daha tatlı oluyorlar cimcimeler

tülay, güle güle giysin selin cicilerini.

birsen bizim kız yumurtayı ayrı yemiyor.
onun için yumurt,ceviz ve teryağını milupanın kahvaltı mamasına
karıştırıp veriyorum. ama peynire bayılıyor. onu ayrı lokma lokma veriyorum
güzel yiyor.

ayşecim sağol canım. yok canım selin yemiyor o kahvaltılıkların sayısını bile hatırlamıyorum çöpe attıklarımın( sanırım bana çekmiş kahvaltı konusunda seçici:))

halıda gördüklerini bizimkide çaktırmdan ağzına götürüyo zeynep diyorum hı yapıpgülüyo sıpaya bende birsen gibi netten yazıp bi sorucam doktoruma bakalım en diyecek
oy maşallah cnm seline zeynepde bayadır oynuyo reklamlara bilekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3cicilerinizi güle güle giiyin cnm
afiyet olsun kzuucuğa
günaydın tatlım
ÖZLEM CANIM GÜNAYDIN NASILSINNNN ?
günaydın cnm iiyim sağol bi tanem sen anıslsın? kolay gelsin
cnm geçmiş olsun ya
ama normal bunlar dişte çok da önemseme bence
ağrı kesici falan düzenli ver bide 500 ml mam yiyiyorlar mı günde o çok önemliymiş cnm aynı anne sütü gibi devam etmek lazımmış
bide yoğurda başladım ben yemiyordu zeynep bi süre vermedim hiç şimdi mayalıyorum veriyorum itiraz etmiyor geceleride yoğurdu sulandırıyorum içine beb bisküvisi arada öylede vermeye başladım daha rahar uyuyor sanki denesene bi sende
başlarda nromaldir cnm baş dönmesi falan inş bi sorun olamadan veriisin kilolarını
babnı da duymazdan gel her olanı eşine anlatma derim ben
başlarda aynı senin gibi yaptım söyledimbi ley olunca eşim yüzüme vurdu valla rahatlıkla
anlatmıyorum şimdi hiç bişey
alişe de maşallah yavrum yaopuyorumnanaktan
zeynep hep ayrı yapıyor kahvaltısını bi alışamadı biberondaki kıvama bende hep ayrı verdim daha keyifle yiiyyor birsen

bigudicim özlemcim aynurcum birsencim nasılsınız kızlar
sağol cnm iyim sen ansılsın banu?

Son düzenleme:
(((( OFFFF PRO MU OLALIMM ŞıMDı:)))) evet canımya artık onlarda ağzının tadını biliyor karışık sevmiyorlar. banucum haftasonu için ne karar verdiniz....bana bildirde ona göre plan yapmam lazım

KIZLAR ıŞ YERıMıZDE ISO DENETıMı VAR ŞU AN VARYA GÖRSENıZ HERKESDE Bı TELAŞŞŞŞ zemuszemus

oy gelelim bizeee
eşim aradı mauyenehanenin numarasını verdi aldım saat 17:30 da randevum var annem gelecek zeynebe bakmaya
belik bu akşamda kalır yarın hastaneye gidicem tahliler için hava çok soğuk zeynebi götürmek istemiyorum az kaldı şifayı kapmasına çünkü
bakıcaz akşam hadi dedim bi temizlik lazım bana dr.a gidicez ya
anenmi bekleyemedim girdim duşa aldım valal zeynebide yanıma mümkün değil uyumaz çünkü
oynadı o banyoda bend ediğer tarafta işimi hallettim saçımı köpükledim sular kesildi çıldırdım resmen yaaa
bekledim biraz gelmiyo üşüdümde
hadi bi daha çıktım banyoda su ısıttım onunla banyo yaptım çıktım saçlarımı kuruttum sular gelmiş deli oldum yine
ama bi baktım aynı çamur akıyo iyiki yapmışım dedim rahatladım valla
zeynep akak yapmıştı ben abnyodayekn onu değişeyim dedim bir yapmış maşlalah bezde yer kalmamış belinden taşmış onu değilştim
sabahta termosla oynarlken ısaltıştı kendini bu 2 oldu bir gün de
sıfırdan valla
zeynebi uyuttum
banyoyu topladım zeynebin kıyafetlerini yıkattım elimde yoksa çıkmıyo makinede
her yer temiz bi tek mutfak kaldı yoruldum ama bi kahve yaptım kendime sütlü onu içerken size bakayım dedim sonra mutfağa marş marşş

kolay gelsın canım heyecan varmı bebişini göreceksın dıye dun aksam gıttıgımız arkadası gorunce aklıma sen geldın tanısmadık ama garıp bı bag olustu aramızda aman allah bozmasın dogum nezaman nasıpsee

ohh mis gibi olmuşssun özlem canım. sorma selinde öyle akşam her yeri doldurmuş.banyo yaptık hemen bide eşim çikolata vermiş ben mutfağı toparlarken her yer çikolata lekesi koltuk örtüsü yürüteç perde( akşam artık perde örtü yıkıcam dün geç olmuştu

claries hoşgeldin cnm ansıl oldun
merak ettik seni arada girip okuyp çıkıyorusun dargınsın sanrıım bize ama bzii de anla lütfen
sonuçta hayat senin hayatın dileğin gibi yaşamk hakkın
seni tekrar aramızda görmek istiyoruz
gülce nasıl? dişleri çıktı mı emekliyor mu?

kızla rbu arada dün bulaşık attım makinaya yerleştircektim bi baktım beyaz beyaz bütün bulaşıklar.servisi aradım tuzu bitmiştir diyor akşam tuz koyucam tekrar olursa servisi çağırcam

canım benim sağoalsın
heyecan olmaz mı hiç gülşahcım saatlerin geçmesini dört gözle bekliyorum ehmde kilo sorunum vardı ya iyi besleyemedim diye korkuyorum bakalım inş sağlığı yerindedir kzuumun
canım 3 eylül normal doğum tarihi ama ağustos sonu olur bu da sezeryan olacak çünkü mecburen 20 sinden sonra lalaım der sanrıım dr.um
benim en azından annemler var anımda arkadaşına bende üzüldüm annem her gün bile gelir 2.doğduktun sonra
tek başına olmak zor Allah kolaylık versin

tülaycım gelelim bu haftasonu ben çok özledim sizi annemlerle görüştüm onlarında programı yokmuş bu hafta görüşelim bitanem

kızla rbu arada dün bulaşık attım makinaya yerleştircektim bi baktım beyaz beyaz bütün bulaşıklar.servisi aradım tuzu bitmiştir diyor akşam tuz koyucam tekrar olursa servisi çağırcam
cnm benimkide yapıyor bazen aam tuz alarmı vermedi daha koymadım bende
acaba ondan mı gerçekten bende koyayım bari inş ondandır esskisine döner

kolay gelsin cnm valal işimiz zor bu çocuklarla daha da zorlaşıyor gititkçe ama güzel bi zorluk batmıyo valla insana hiçhihoyyythihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…