2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

amın canımm opuyorumnanaktan
hadı bakalım hayır haberlerını beklıyorum a.s.

amın canımm opuyorumnanaktan
hadı bakalım hayır haberlerını beklıyorum a.s.

sağol cnm
akşam giremesemd eyarın aheb veririm sizlere

claries yine yazmadan gitti neden böyel yapıyo ki üzüldüm valla
nurten de yok bayadır hayırdır inş

zeynebim kalktı ben kaçar kzılar
pek keyfi yok illa yanında olayım istiyo onunla oturup oynayayım bend esonrada yemnek yerima cıktım valla
öpüyorum hepinzii annem erken gelirse uğarraım yine

mrb arkadaşlar yemekten gelen arkadaşlara afiyet olsun tabi ewde yemeğini yiyen annişleredekaydirigubbakcemile2 bende pınarın 6-12 aylık olan sütünden ısıttım oğluma vereceğim şimdi.sizler ve kuzuların nasılsınız umarım herkes iyidir.a.s.

canım afiyet olsunn kuzucuma.benim yavrumda az önce uykuya geçmiş annemle günde 10 kez konuşuyoruz)):)a.s.

bende sabah öğle akşam ararım annemi valla... kaydirigubbakcemile3
bugün bura yine pek sessiz...

afiyet olsun cnm kuzuna
bende sabah öğle akşam ararım annemi valla... kaydirigubbakcemile3
bugün bura yine pek sessiz...
eevt ya kimseler yok bayadır böyel topik
kızlar başım çok ağrııyorrrrrr

geçmiş olsun cnma.s.

banu canım geçmiş olsun.canımcımmm ben yarın tüm gün dışlardayım banka işlerim var.bide doktora gitmem lazım cildimde kabarıklıklar oluşmaya başladı çok üzgünüm banuya(( bide kızarıyor çok kötü oluyor.yarın bi gideyim bakalım neden olmuş. bu arada anneme gelicekler dedim herhangi bir aksi durum olursa bana haber edersin canım...

bizde patlıcan kızarttık kızımla yoğurtladık ben yedim valla mis gibi bayılırım patlıcana eşimde hiç sevmez bende bayadır yapmıyordum iyi oldu bira z yoğurdun da yedirdim zeynebe de
şimdi onada yoğurt çıkardım dolaptan az ısınsın vericem kzuzuma

özlemcim tülaycım teşekkür ederim kızlar

tülaycım cumartesi görüşürüz o zaman annenlere geliyoruz demi tatlım

CANIM AFİYET OLSUNM BENDE ÇOK SEVERİM.EŞİMDE SEBZE OLARAK PATLICANI ÇOK SEVER.İYİKİ SÖYLEDİN BENDE AKŞAMA KURUTULLMUŞ PATLICAN VE DOMATES HAŞLAYIP KIZARTAYIM. BİDE ETLİ TÜRLÜ OLDU BİTTİ GİTTİİ YEMEK:))a.s.

özlemcim tülaycım teşekkür ederim kızlar

tülaycım cumartesi görüşürüz o zaman annenlere geliyoruz demi tatlım

EVET CANIM ASLINDA BANA GELİN İSTEMİŞTİMM AMA ANNEM BU SEFERDE BİZE GELSİNLER DEDİ AMA BİZEDE GELEBİLİRSİNİZ AMA SADECE EV FARKLI HERŞEYİ BEN HAZIRLICAM:)opuyorumnanaktan

kızlar başım çok ağrııyorrrrrr

hayırdır canım geçmiş olsun..

tülaycım cerencim bende öyleyim annemi çok sık arıyorum

demekki hep aynıyız kızlar..

afiyet olsun cnm kuzuna

eevt ya kimseler yok bayadır böyel topik

geçmiş olsun cnma.s.

fisfisfis :1no2: CADIARZU

allah allah git bakalım tülaycım neden olduki acaba birşey alerji filanmı yaptı ki?

ohh afiyet olsun canım...

biz kızımla günlük yürüyüşümüzü yapıp geldik.
temiz hava acayip uyku veriyor ceylin'e. gelir gelmez uyuyor. 2.5-3 saat hiç uyanmıyor.

kızlar size bişey sorucam.
dün marketten yer elması almıştım. çok faydalı bir sebze.
ben çiğ olarak soyup yerim hep. ceylin'e de vermek istiyorum. nasıl pişirebilirim bilen var mı?
yoksa onada çiğ mi versem?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…