tülaycım gelelim bu haftasonu ben çok özledim sizi annemlerle görüştüm onlarında programı yokmuş bu hafta görüşelim bitanem
canım benim sağoalsın
heyecan olmaz mı hiç gülşahcım saatlerin geçmesini dört gözle bekliyorum ehmde kilo sorunum vardı ya iyi besleyemedim diye korkuyorum bakalım inş sağlığı yerindedir kzuumun
canım 3 eylül normal doğum tarihi ama ağustos sonu olur bu da sezeryan olacak çünkü mecburen 20 sinden sonra lalaım der sanrıım dr.um
benim en azından annemler var anımda arkadaşına bende üzüldüm annem her gün bile gelir 2.doğduktun sonra
tek başına olmak zor Allah kolaylık versin
amın canımm opuyorumnanaktan
hadı bakalım hayır haberlerını beklıyorum a.s.
ben yemeğe gidiyorum afiyet olsunnn
mrb arkadaşlar yemekten gelen arkadaşlara afiyet olsun tabi ewde yemeğini yiyen annişleredekaydirigubbakcemile2 bende pınarın 6-12 aylık olan sütünden ısıttım oğluma vereceğim şimdi.sizler ve kuzuların nasılsınız umarım herkes iyidir.a.s.
afiyet olsun cnm kuzunamrb arkadaşlar yemekten gelen arkadaşlara afiyet olsun tabi ewde yemeğini yiyen annişleredekaydirigubbakcemile2 bende pınarın 6-12 aylık olan sütünden ısıttım oğluma vereceğim şimdi.sizler ve kuzuların nasılsınız umarım herkes iyidir.a.s.
eevt ya kimseler yok bayadır böyel topikbende sabah öğle akşam ararım annemi valla... kaydirigubbakcemile3
bugün bura yine pek sessiz...
kızlar başım çok ağrııyorrrrrr
bizde patlıcan kızarttık kızımla yoğurtladık ben yedim valla mis gibi bayılırım patlıcana eşimde hiç sevmez bende bayadır yapmıyordum iyi oldu bira z yoğurdun da yedirdim zeynebe de
şimdi onada yoğurt çıkardım dolaptan az ısınsın vericem kzuzuma
özlemcim tülaycım teşekkür ederim kızlar
tülaycım cumartesi görüşürüz o zaman annenlere geliyoruz demi tatlım
kızlar başım çok ağrııyorrrrrr
tülaycım cerencim bende öyleyim annemi çok sık arıyorum
afiyet olsun cnm kuzuna
eevt ya kimseler yok bayadır böyel topik
geçmiş olsun cnma.s.
banu canım geçmiş olsun.canımcımmm ben yarın tüm gün dışlardayım banka işlerim var.bide doktora gitmem lazım cildimde kabarıklıklar oluşmaya başladı çok üzgünüm banuya(( bide kızarıyor çok kötü oluyor.yarın bi gideyim bakalım neden olmuş. bu arada anneme gelicekler dedim herhangi bir aksi durum olursa bana haber edersin canım...
bizde patlıcan kızarttık kızımla yoğurtladık ben yedim valla mis gibi bayılırım patlıcana eşimde hiç sevmez bende bayadır yapmıyordum iyi oldu bira z yoğurdun da yedirdim zeynebe de
şimdi onada yoğurt çıkardım dolaptan az ısınsın vericem kzuzuma
EVET CANIM ASLINDA BANA GELİN İSTEMİŞTİMM AMA ANNEM BU SEFERDE BİZE GELSİNLER DEDİ AMA BİZEDE GELEBİLİRSİNİZ AMA SADECE EV FARKLI HERŞEYİ BEN HAZIRLICAM:)opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?