2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

tülaycım benim cildimde çok hassas benimde gitmem lazım hep ihmal ediyorum tatlım
senin neden oldu ki bebek gibi cildin var normalde senin

ceren canım bilmiyorumya gerçi her yıl polenlerden dolayı yaşarım bunu ama bu sefer abartılı oldu.( bakalım ne dicek dr.gideyimde.

tülaycım benim cildimde çok hassas benimde gitmem lazım hep ihmal ediyorum tatlım
senin neden oldu ki bebek gibi cildin var normalde senin

bilmiyorumki canımya..dediğim gbi alerji olabilir.hani kozmetik ürünü kullansam anlıcam.sadece yaptığım nemlendirici sürmek o kadar(CADIARZU

ayşe canımya eşime arada bir yaparım o hem çiğ yer hemde zeytinyağlısını ama ceyline çiğ versen nasıl olur bilemicem yada az z.yağında çevir tadıda daha iyi olur bence

canım afiyet olsunn kuzucuma.benim yavrumda az önce uykuya geçmiş annemle günde 10 kez konuşuyoruz)):)a.s.

saol tülaycım içtik geldik sütümüzü benim paşada müziği çok seviyor hareketli bi şarkı çalmaya görsün başlıyor hareketlenmeyekaydirigubbakcemile3 canım benim ararsın tabi aklın kızında kalıyodur ben 1 saat dışarıya çıksam bile hemen arıyorum napıyor ne ediyor diye Allahtan annen bakıyor yoksa daha çok merak edersin.çalışan annelerinde zor işi ama herşey onlar için değilmi canım sağlıklı olsunlar yeterki.

kızlar başım çok ağrııyorrrrrr

geçmiş olsun kızlar.
umarım ciddi bişey değildir tülay. alerjik bişeydir belki de.

iyi olmuş cnm afiyet olsun sizde
kızlar ben çıktım hazırlanayım eşim geliyormuş
hoşçakalına.s.

süt iznide bıtmesıne az kaldı bende 5de cıkıyorum 6,30da cıkmak kotu olcak yaaamafoldumben

bugun kotu bı gun gectı masam yıgınla iş ama iştende cok sogudum
degısıklık yapmak ıstıyodum nezamandır saclarımda bıraz kılo vereyım öle dıyodum ama kıloda veremıyorum hafta sonu boyatsammı saclarımı kızılaa yazda gelıyo yazın kızıl cekılmıyo ne yapsamkııı karar veremedım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…