tülaycım benim cildimde çok hassas benimde gitmem lazım hep ihmal ediyorum tatlım
senin neden oldu ki bebek gibi cildin var normalde senin
canım afiyet olsunn kuzucuma.benim yavrumda az önce uykuya geçmiş annemle günde 10 kez konuşuyoruz)):)a.s.
kızlar başım çok ağrııyorrrrrr
banu canım geçmiş olsun.canımcımmm ben yarın tüm gün dışlardayım banka işlerim var.bide doktora gitmem lazım cildimde kabarıklıklar oluşmaya başladı çok üzgünüm banuya(( bide kızarıyor çok kötü oluyor.yarın bi gideyim bakalım neden olmuş. bu arada anneme gelicekler dedim herhangi bir aksi durum olursa bana haber edersin canım...
ayşe canımya eşime arada bir yaparım o hem çiğ yer hemde zeytinyağlısını ama ceyline çiğ versen nasıl olur bilemicem yada az z.yağında çevir tadıda daha iyi olur bence
evet aynur canım annecime allah uzun ömür versin....
TÜLAY canım git bakalım ne diyecek bu sefer???
tülaycım mesai bitsinde eve gidelim kızlarımızın yanına çok özledim ya ben :)
CANIM AFİYET OLSUNM BENDE ÇOK SEVERİM.EŞİMDE SEBZE OLARAK PATLICANI ÇOK SEVER.İYİKİ SÖYLEDİN BENDE AKŞAMA KURUTULLMUŞ PATLICAN VE DOMATES HAŞLAYIP KIZARTAYIM. BİDE ETLİ TÜRLÜ OLDU BİTTİ GİTTİİ YEMEK:))a.s.
iyi olmuş cnm afiyet olsun sizde
kızlar ben çıktım hazırlanayım eşim geliyormuş
hoşçakalına.s.
aynen canımya valla gidince zaten bi yapışıyor paçama anne diye işte o zaman varya yiyip bitiresim geliyor:))a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?