2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

evet canım yazın kızıl zor olur. ama değişiklik insanı motive ediyor.kahve köpüğü yada bal köpüğüde yaptırabilrisin güzel renkler.a.s.

ceren mrb nasılsın paşan nasıl neler yapıyor annesi

SAĞOL AYNURCUM ıYıYıM BEN PAŞAMDA ıYı ÇOK ŞÜKÜR NE YAPSIN BıZı GÜLMEKTEN ÖLDRÜYOR VALLA HERGÜN YENıBıRŞEYLER...:lepi:

evet canım yazın kızıl zor olur. ama değişiklik insanı motive ediyor.kahve köpüğü yada bal köpüğüde yaptırabilrisin güzel renkler.a.s.

GÜLŞAH CANIM KIZIL ÇOK AKIYOR CANIM BEN DE BıR ARA BOYATMIŞTIM AKMASIYLA BAŞ EDEMEDıM BıRDE SIK SIK AYDA BıR BOYAMAN GEREKıYOR.
O YÜZDEN BENCE RÖFLE DAHA ıYı..:hulya:

Son düzenleme:
iyi akşamlar kızlar
okuldan geldim eşimin işi var şimdi gitti tekrar kızımda uyuyor bende size bakayım dedim ne var ne yok

iyi akşamlar kızlar
okuldan geldim eşimin işi var şimdi gitti tekrar kızımda uyuyor bende size bakayım dedim ne var ne yok

hoşgeldin esencim,iyiyiz napalım oğluşun üzerini değiştridim muhallebisini yedirdim şimdi oyun oynuyor yanımda.ahsende uyuyormuş sende dinlen biraz okuldan yeni gelmişsin yaa o yüzden kızın dinlenmen için uyumuş:ecrin_bebek:. sen nasılsın canım ne var yok

Kızlar,yarın kayseri'ye gidiyoruz! Ceren'le de görüşecezalkisalkisalkis Belki yarın yazmaya vaktim olmaz. Allah izin verirse pazar akşama geri döneriz. bi gezip gelelim,azcık değişiklik olsun. kuzuyla da rezillik olmaz ya inşallah!CADIARZU neysem,hepinize öpücükler. resim ekleriz İstanbullu gacılar baksın diyekaydirigubbakcemile3

evet sımalcim dinlendim iyi oldu uyandi simdiyogurt yediricem senin minigine de afiyet olsun yarasin
oh ayşe hanım gezin bakalımm:)))

Son düzenleme:
slm mıllet
nasılsınız kızlar
ya bıturlu bellı bır duzenle gıremıyorum sadece arada takıp etmeye calısıyorum................................. burayı cok ozluyorum ama

gule gule gıdın aysecım
bı gezıp gelın bakalım.............

evet sİmalcim dinlendim iyi oldu uyandi simdiyogurt yediricem senin minigine de afiyet olsun yarasin
oh ayşe hanım gezin bakalımm:)))
sağol canım. kuzuma da afiyet olsun:)

ohhh sefanız bol olsun ayseeeeezemuszemus
sağol şikerimzemuszemus

slm mıllet
nasılsınız kızlar
ya bıturlu bellı bır duzenle gıremıyorum sadece arada takıp etmeye calısıyorum................................. burayı cok ozluyorum ama
canım,kolay gelsin. seni çok iyi anlıyorum. çoğu zaman bende vakit bulamıyorum( çok yorucu!!kafamçokkarıştı

gule gule gıdın aysecım
bı gezıp gelın bakalım.............

sağol canım,bi gezip gelelimzemuszemus

merhaba ayşe'cim.
yolculuk var ne güzel. güle güle gidip dönün canım.
ceren'le size iyi eğlenceler. biz de resimlerinize bakarız artık opuyorumnanaktan

Slm kızlar,
unutmadan alıntılarımı yapıyımda...
Tülaycım umarım ciddi bişey değildir kayınvalidemde de çıktı Gül hastlığıymış,ilaç tedavisine cvp vermedi lazere başlıcak ama tam olarak tedavisi yokmuş,bence ihmal etme muhakkak git doktora,,
Banucum güle güle kullanın yeni odanızı,kolay gelsin..sen de doktoru ihmal etme madem öyle..
Ayşecim güle güle gidip gelin bizim yerimizede gezin..
Aynurcum ben hiç yapmadım yer elması hiç bilmiyorum cnm,senin kıza hastayım nasılhemen uyuyor yatağına yaırınca anlamıyorum ,bence sen hemen bi tane daha yap böyle olursa hiç anlamadan büyütürsün valla...
Aysuncum kolay gelsin sanada zor oluyo girmek cidden ama fırsat buldukça bakmayı ihmal etme..

Gelelim bizee,sabah 7 de uyandık yine güzelce kahvaltı mamasını yedirdim Dağhan paşama,sonra 9 gibi uyudu 10.30 da uyandı,komşuya çaya gittik.gelincede ona süper bi çorba yaptım bayıldı,bi ara yazarım sizede kızlar..Sonra kayınvalidemlerle kayınpederin gözlüğünü almaya gittik,ordanda ümraniye carrefoura gittik,maxı toystan bi suluk almıştım Dağhana anam yok su gelmiyo bi geliyo bi gelmiyo çocuk gıcık oldu geri verdim firmaya göndereceklermiş,sonuç ne çıkacak bilmem ama onlara göre sorun yok.O kadar para verdim bi işe yaramadı.bakalım sonuç ne çıkacak.

Aaa kızlar asıl size ne dicem bugün sabah 6 da emzirmiştim Dağhanı öğleden sonra 4.30 a kadar hiç emmek istemedi,demekki gerçekten iyi doydu,çok sevindim yaa..

ışte böyle sizden ne haberler var...??

selam ben geldim Aşkı memnuyu izliyorum kurtlarada şimdi takılcsm bi bakayım dedim.
pınar gelmiş görüş nasıldı canım Defdef özlemişmi dayısını
böcekçim nabersin

kızlar ceylin saat 6'dan beri uyuyor.
ilk defa oldu böyle.normalde 6'dan 7'ye kadar uyur. sonra 10 buçukda gece uykusuna
yatar. sizce uyandırayım mı? gece uyanırsa sabahlamaktan korkuyorum :uhm:

ferda'cım çok sağol canım. evet teyzesi benim kuzum çok uslu bir
bebek maşallah. doğduğundan beri ne uyku ne de yemek sorunu olmadı. hatta biraz
fazla uykucu ve obur kaydirigubbakcemile3
ama biz ikinci çocuk yapmayı düşünmüyoruz canım.
bu arada ismim aynur değil ayşe tatlım. karıştırmışsın galiba.

selam ben geldim Aşkı memnuyu izliyorum kurtlarada şimdi takılcsm bi bakayım dedim.
pınar gelmiş görüş nasıldı canım Defdef özlemişmi dayısını
böcekçim nabersin
sağol cnm iyiyim ,bende izliyordum ama bilg.geçince eşim hemen bi maç buldu..( bu arada ferda adım biliyosun dimi )
kızlar ceylin saat 6'dan beri uyuyor.
ilk defa oldu böyle.normalde 6'dan 7'ye kadar uyur. sonra 10 buçukda gece uykusuna
yatar. sizce uyandırayım mı? gece uyanırsa sabahlamaktan korkuyorum :uhm:
uyandırma yaa yazık bence uyusun,maşallah..

aferin yaa ne güzel akıllı uslu bebek,maşallah annesi,cnm kusura bakma simalle karıştırdım bi anda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…