İyi akşamlar kızlar a.s.
Bugün öğlen abiciğimi görmeye gittik. Yaklaşık 2 aydr görmüyordum çok iyi geldi. Gerçi kapalı görüştü sadece cam arkasından gördük ama buna bile değdi a.s. Defdef dayısına delirdi yine. Camı açmak için kulpunu aradı durdu. Öpücükler verdi opuyorumnanaktan
Sonra ordan babamın teyzesine geçtim. Akşam 5 gibi eşim geldi aldı. Eve geldik, arkadaşlar yemeğe geldiler. Birlikte hazırladık, yedik, şimdide çay içiyoruz. Defdef'de uyudu 1 saat önce.
Arkadaşlarla 2.dönem erken rezervasyonu kaçırmayalım dedik. Tatil planı yaptık. Arkadaşın nişanlısı öğretmen. Eğer Haziran sonu okuldan ayrılabilirse 2-9 Temmuz arası Bodrum'a gidiyoruz. Araba ile gidelim dönüşte heryere uğrarız dedik. 5 Nisan'a kadar kesinleştireceğiz durumu. Yaşasın ya tatil zamanı yaklaşıyor heyyoooo hihoyyyt
Çay bitti ben meyve soyayım misafirlerime a.s. Sabahta annem gelicek spora gidicem. Öğleden sonra görüşürüz öptüm hepinizi a.s.
bence yaptır cnm hiç bekleme kilo vermeyi,değişiklik olsun sanasüt iznide bıtmesıne az kaldı bende 5de cıkıyorum 6,30da cıkmak kotu olcak yaaamafoldumben
bugun kotu bı gun gectı masam yıgınla iş ama iştende cok sogudum
degısıklık yapmak ıstıyodum nezamandır saclarımda bıraz kılo vereyım öle dıyodum ama kıloda veremıyorum hafta sonu boyatsammı saclarımı kızılaa yazda gelıyo yazın kızıl cekılmıyo ne yapsamkııı karar veremedım
gördüm gördüm teyzesi el salaldı bizecanım hadi git gör bebişini.iyi haberlerle gelirsin inşallah.opuyorumnanaktan
ohh iyi gezmeler cnm sefanız olsunKızlar,yarın kayseri'ye gidiyoruz! Ceren'le de görüşecezalkisalkisalkis Belki yarın yazmaya vaktim olmaz. Allah izin verirse pazar akşama geri döneriz. bi gezip gelelim,azcık değişiklik olsun. kuzuyla da rezillik olmaz ya inşallah!CADIARZU neysem,hepinize öpücükler. resim ekleriz İstanbullu gacılar baksın diyekaydirigubbakcemile3
cnm bursada oturuyorum,düşünmen bile yeter,sağolaısn cnm,ben ayaralrım burdan bişeyler,ama düşünmen bile beni çok mutlu ettisağol cnm...
cnm sen nerde oturuyosunki,merak ettim?eğer istersen sen bana ölçüyü ver ben yaptırırım yeğenime hediye ne olacak saki..ama öyle çocuk odası için ayıcıklı filan yok fazla,ama ben güzel bişey bulurum ..
maşallah canım hem sana hem dağhanaSlm kızlar,
unutmadan alıntılarımı yapıyımda...
Tülaycım umarım ciddi bişey değildir kayınvalidemde de çıktı Gül hastlığıymış,ilaç tedavisine cvp vermedi lazere başlıcak ama tam olarak tedavisi yokmuş,bence ihmal etme muhakkak git doktora,,
Banucum güle güle kullanın yeni odanızı,kolay gelsin..sen de doktoru ihmal etme madem öyle..
Ayşecim güle güle gidip gelin bizim yerimizede gezin..
Aynurcum ben hiç yapmadım yer elması hiç bilmiyorum cnm,senin kıza hastayım nasılhemen uyuyor yatağına yaırınca anlamıyorum ,bence sen hemen bi tane daha yap böyle olursa hiç anlamadan büyütürsün valla...
Aysuncum kolay gelsin sanada zor oluyo girmek cidden ama fırsat buldukça bakmayı ihmal etme..
Gelelim bizee,sabah 7 de uyandık yine güzelce kahvaltı mamasını yedirdim Dağhan paşama,sonra 9 gibi uyudu 10.30 da uyandı,komşuya çaya gittik.gelincede ona süper bi çorba yaptım bayıldı,bi ara yazarım sizede kızlar..Sonra kayınvalidemlerle kayınpederin gözlüğünü almaya gittik,ordanda ümraniye carrefoura gittik,maxı toystan bi suluk almıştım Dağhana anam yok su gelmiyo bi geliyo bi gelmiyo çocuk gıcık oldu geri verdim firmaya göndereceklermiş,sonuç ne çıkacak bilmem ama onlara göre sorun yok.O kadar para verdim bi işe yaramadı.bakalım sonuç ne çıkacak.
Aaa kızlar asıl size ne dicem bugün sabah 6 da emzirmiştim Dağhanı öğleden sonra 4.30 a kadar hiç emmek istemedi,demekki gerçekten iyi doydu,çok sevindim yaa..
İşte böyle sizden ne haberler var...??
sütün yetiyormuş demekki ini daha da yeter de emziirirsin cnm
cnm çok iyi olmuş hem abine hemde sizeİyi akşamlar kızlar a.s.
Bugün öğlen abiciğimi görmeye gittik. Yaklaşık 2 aydr görmüyordum çok iyi geldi. Gerçi kapalı görüştü sadece cam arkasından gördük ama buna bile değdi a.s. Defdef dayısına delirdi yine. Camı açmak için kulpunu aradı durdu. Öpücükler verdi opuyorumnanaktan
Sonra ordan babamın teyzesine geçtim. Akşam 5 gibi eşim geldi aldı. Eve geldik, arkadaşlar yemeğe geldiler. Birlikte hazırladık, yedik, şimdide çay içiyoruz. Defdef'de uyudu 1 saat önce.
Arkadaşlarla 2.dönem erken rezervasyonu kaçırmayalım dedik. Tatil planı yaptık. Arkadaşın nişanlısı öğretmen. Eğer Haziran sonu okuldan ayrılabilirse 2-9 Temmuz arası Bodrum'a gidiyoruz. Araba ile gidelim dönüşte heryere uğrarız dedik. 5 Nisan'a kadar kesinleştireceğiz durumu. Yaşasın ya tatil zamanı yaklaşıyor heyyoooo hihoyyyt
Çay bitti ben meyve soyayım misafirlerime a.s. Sabahta annem gelicek spora gidicem. Öğleden sonra görüşürüz öptüm hepinizi a.s.
inş biter cnm bu esaret kurturlur abin
ne güzel tatil planları yapıyorsunuz ohh keke bizde gidebilsek nerdeeeee
yok cnm bildiğim kadarıyla doğurmadı daha dün değil ondan önceki gündü galiba bavullar hazır bekliyoruz demişti gülhanbende kaçıyım bari kızlar..herkese iyi geceler..Bu arada Gülhandan haberi olan varmı?Doğurdumu görümcesi??
cnm odasına geçince iyice düzene girer inş doruk,benim zeynep de işe yaramadı ama her ebbk aynı değil tabiIyi Aksamlar Kizlar,
Doruk basbayi sallanarak uyumaya alismis ya. Oysa uykuya dalamadiginda yatagini birkac dakika salliyordum sadece. Ikide bir yataktan kendini atmaya kalkinca asagi cektik ve resmen bunalima girdi kuzum ya. Hic uyumak istemiyor asagida. Odasini hazirliyorum, haftaya kendi odasina alma denemelerim olacak artik. Ama nispeten düzeldi uykulari. Istahida iyi gidiyor, azar azar ve sIk besleniyor artik. Cesitte arttirdim. Bugün ilk kez kavun verdim muhallebisiyle. Bayildi...
Özlem'cigim, bebisini gördün mü, nasil gelisimi ve saglik durumu?
:
uyku sayımız bire düştü,iyice huysuz oldu işim var
gercektende ıyıkı dogmusun ıyıkıde kk ya uye olmusumda sızın gıbı arkadaşlarım olmuş hepınıze mesajlarınız ıcın cok tesekkur ederım cok duygulandım ve mutlu oldum ıyıkı varsınız
bugun kuzularımal ılk dogumgunumdu ıcımde cok guzel bır huzur vardı gunumu temızlık yaparak gecırdım dogumgunumuz yaklaştı dıye buyuk temızlıge başladım butun gun boyunca sadece ıkı oda temızledım ama odalarda elımın degmedı en kucuk bıryer kalmadı yarında devam tabıkı
bugun eşım unuttu snadım cunku herzamankı gıbıydı suprız falan yapıcak bır halıde yoktu akşam uzerı arkadalar geldı esımde pasta alıp gelmış bıde bana hedıye olarak cok sevdıgım bır markadan cok guzel bır aykkabı almış cok hoşuma gıttı arkadaslarla kucuk bır kutlama yaptık boylece hayatımdakı ılk kuzularla gecırdıgım bır dogumgunum oldu tekrardan cok tesekkurler
tekrar doğum günün kutlu olsun cnm,eşin ne güzel düşünmüş,maşallah valla
Kızlar,yarın kayseri'ye gidiyoruz! Ceren'le de görüşecezalkisalkisalkis Belki yarın yazmaya vaktim olmaz. Allah izin verirse pazar akşama geri döneriz. bi gezip gelelim,azcık değişiklik olsun. kuzuyla da rezillik olmaz ya inşallah!CADIARZU neysem,hepinize öpücükler. resim ekleriz ıstanbullu gacılar baksın diyekaydirigubbakcemile3
ıyi akşamlar kızlar a.s.
iyi aksamla kızlar gecmişi okuyamadım bugun yogun bir gün gecirdim sabah 9:30 da evden cıktım kahvaltıya davetliydim ordan biraz alısverse gittim annem ve kızmla etek ve ceket aldım carsıdan baska bi arkadasa gittim 5 te geldim eve hanzade bugun yine huysuzdu yemek yap onunla ilgilenderken eşim geldi yemek yedik 21:30 da kızımı uyuttum askı memnuyu izledim kurtlar vadisi basladı ben pc basına eşim tv basına gecti işte böyle yarın inşallah evdeyim görüşürüz..
bende kaçıyım bari kızlar..herkese iyi geceler..Bu arada Gülhandan haberi olan varmı?Doğurdumu görümcesi??
Pendik buluşması falan çok güzel olur aslında.Ben de sizlerle tanışmak istiyorum.
Bu arada benim kuzu bugün yine kustu.Anlamıyorum ya antibiyotiğe devam ediyoruz.Çok canım sıkıldı.250 ml sebze püresi çok mu bebişiçin ya.acaba çok mu geliyo ona.Anlamadım.Ama üzüldüm ya.
herkese iyi geceler
Iyi Aksamlar Kizlar,
Ne zamandir bir yazamadim, okumakla yetiniyorum aralarda sadece. Iki gündür tempomuz yogun ama olumlu gelismeler var. Öncelikle, bebislerin cogunda uyku sorunu varmis anladigim kadariyla. Yani bizimki anormal bir durum degil. Strese girdim cokca ama gecti.
Doruk basbayi sallanarak uyumaya alismis ya. Oysa uykuya dalamadiginda yatagini birkac dakika salliyordum sadece. Ikide bir yataktan kendini atmaya kalkinca asagi cektik ve resmen bunalima girdi kuzum ya. Hic uyumak istemiyor asagida. Odasini hazirliyorum, haftaya kendi odasina alma denemelerim olacak artik. Ama nispeten düzeldi uykulari. Istahida iyi gidiyor, azar azar ve sIk besleniyor artik. Cesitte arttirdim. Bugün ilk kez kavun verdim muhallebisiyle. Bayildi...
Aklimda kaldigi kadariyla,
Pinar, abini görmüssün gözünüz aydin canim. Insallah tamamen kavusacaginiz günlerde yakindir.
Ferda, ne güzel acilmis Daghan'in istahi. Insallah hep böyle gider. Birde forumun en'leri diye bir öneri sunmussun, ben cok tuttum bu öneriyi, eger cogunluk tarafindan kabul görürse yapabiliriz. Hatta liste taslagi hazirlayabilirim, eskiden kuzenlerimle bir araya gelince yapardik ve cok eglenirdik.
Birsen, kuzularim kilo alamiyor diye kendini suclama canim. Doruk'da öyle istedigim oranda kilo alamiyor birkac aydir, hem disten dolayi zaman zaman istahsiz oluyor. Hemde asiri aktif ve az uyuyor. Sagliginda bir sorun olmadigi icin, cok takmiyorum ben. Elimden geldigi kadariyla yediriyorum ve karninin doydugunu biliyorum cünkü. Alis, yürüdügü icin daha cok enerji harciyordur haliyle. Ömer iyi almis bence, masallah annesi.
Ayse ve Ceren bulusuyormussunuz. Güzel bir gün gecirirsiniz umarim. Bize de fotograflariniza bakmak kalir artik.
Esra'cigim, esin ne garip bir laf söylemis öyle. Ama saka yolludur bence, senin tepkilerini ölcüyordur belki.
Ayse'cigim, benim cok sevdigim bir kuzenimde Canakkale'de asker su anda. Istanbul'da olsaydim, kesinlikle birkac kez gelirdim Canakkale'ye ve görüsürdük muhtemelen. Bizim Canakkale'ye gelme planlarimiz var ama o zamana kadar sen orada kalir misim bilemem. Doruk biraz büyüsün, öyle geliriz heralde. Beni annem götürmüstü cocuklugumda Gelibolu'ya, cok etkilenmistim hala yüregimde ve aklimdadir orada hissettiklerim ve gördüklerim.
Hande insallah düzelmistir Masal bebisim ya. Insanin ici eriyor onlara birsey olunca. Acil sifalar dilerim size canim.
Özlem'cigim, bebisini gördün mü, nasil gelisimi ve saglik durumu?
Banu gecen seni gördüm rüyamda biliyor musun. Isten eve kostura kostura gidiyorsun, hemen ütülere girisiyorsun. O arada cocuklara sofrayi kuruyorsun ama sen olmadan yemek istemiyorlar falan. Sonra sana: "Cok yogun calisiyorsun, nefes al biraz" diyorum. "Alistim tatlim bu tempoya, biraz daha dayanayim, gececek" gibi laflar ediyorsun. Sanirim iki cocukla calisan bir Anne olman, bilincaltimi epeyce etkilemis.
Gülhan'cigim, korkmussun su testis meselesinden ötürü hakli olarak. Insallah gerekli görülmez canim, daha cok ufak. Gelisimide cok iyi bu arada kücük dev adamin. Masallah ona.
gercektende ıyıkı dogmusun ıyıkıde kk ya uye olmusumda sızın gıbı arkadaşlarım olmuş hepınıze mesajlarınız ıcın cok tesekkur ederım cok duygulandım ve mutlu oldum ıyıkı varsınız
bugun kuzularımal ılk dogumgunumdu ıcımde cok guzel bır huzur vardı gunumu temızlık yaparak gecırdım dogumgunumuz yaklaştı dıye buyuk temızlıge başladım butun gun boyunca sadece ıkı oda temızledım ama odalarda elımın degmedı en kucuk bıryer kalmadı yarında devam tabıkı
bugun eşım unuttu snadım cunku herzamankı gıbıydı suprız falan yapıcak bır halıde yoktu akşam uzerı arkadalar geldı esımde pasta alıp gelmış bıde bana hedıye olarak cok sevdıgım bır markadan cok guzel bır aykkabı almış cok hoşuma gıttı arkadaslarla kucuk bır kutlama yaptık boylece hayatımdakı ılk kuzularla gecırdıgım bır dogumgunum oldu tekrardan cok tesekkurler
herkese günaydın kızlarrrrrrr
nasılsınız?
kahvaltı hazırladım annemle edicez şimdi
sabah 6 da kalktı zeynep çok uykum var
kahvaltıdan sonra hastaneye gidip kan vericem
3 lü test falan yapılacak işte
bebeğim iyiimiş teyzeleri kilosu suyu falan herşeyi iyi dedi dr.
ama %100 kız diyemiyorum dedi
geçen sefer daha rahat söylemiştim ama bu sefer söyleyemiyorum sanki şurda bişey var diyo dönmedi benim sıpa da bağdaş kurmuş durdu
bazen peygamber sünneti denilen sünnetli bebeişler olurmuş onlara da benziyo dedi ama kıza daha yakın dedi artık 1 ay sonra bakıcaz kurt düşürdü içimize
neyse sağlığı iy ya geriis çok önemli değil artık
bizden böyle
herkese günaydın kızlar hayırlı cumalarrrrrrrrrrrrrrr
kızlar haftadan haftaya tartılıyorum geçen cumadan bu cumaya 1 kilo vermişimmmmmmmmmmm
çok sevinçliyim bu hızla gidersem 1 aya kadar inş. en az 3 kilo veririm diye düşünüyorum....
benide gaza getiren ferda,gülhan ve tülay oldular 3 üde 52-54 kilo ya ne güzelllllllll
ama ben de çok hırslandım bu sefer vercem göreceksiniz inşşş...
oy maşallahhherkese günaydın kızlar hayırlı cumalarrrrrrrrrrrrrrr
kızlar haftadan haftaya tartılıyorum geçen cumadan bu cumaya 1 kilo vermişimmmmmmmmmmm
çok sevinçliyim bu hızla gidersem 1 aya kadar inş. en az 3 kilo veririm diye düşünüyorum....
günaydın canım afiyet olsun size.bizde kalktık bakalım mamamızı yedik şimdi uyuyor alperen paşam birazdan uyanır bugün hava güzel gibi eğer ii olursa bi dışarıya çıkaracağım kaçgündür ewde oğluşum canı sıkıldı iyice.yaz gelsede güzelce dışarılara çıkarıp gezdirsek.canım bebişin göstermemiş kendisinikaydirigubbakcemile3 sağlıklı sıhatli olsunda kız erkek farketmez kaderi güzel olur inş. canım aslında çok ii oldu hamileliğin bende çok isterdim ama enaz 1 senemiz daha var.hep böyle ikisi bir büyüyecek.canım bende bişeyler atıştırayı benim sıpa uyanırsa bişey yiyemem geliyorum hemen .öp kızını benim için canıkmopuyorumnanaktan
maşallah maşallah senıde hırslandırmıs hatunlara bak sen dıkkat edersen yemeye dahada verırsın ben hayatım boyunca hıc 50lerı gormedım 70lerden ınemedım hiç:roflol:
ferdacım saol canım o tarafa gelıyorum aslında hafta sonları ozelden numaranı gonderırsen bana haberlesırıs sende kadıkoye uskudara gelınce bana haber ver sızın oraya baktık gecen haftada cok trafık derdı var oranın yoksa evler hem uygun hem daha guzel ama nasıp bakalımkaydirigubbakcemile5
gunaydın kızlarrrrrr gelıcem bırazdan su ıslerı bı toparlıyayım
oy maşallahh
sağol tatlım göstermedi valla merakta bırktı bizi yine
afiyet olsun cnm
ben hasatneey giidyorum kzılar
günaydın herkese hayırlı cumalar diliyorum ohh haftasonu geldi yine
kızlar bizde dün işyerinden akradaşımın kızı ameliyat olmuştu dört aile gittik evlerine ziyarete
özlemcim bebişinin iyi olmasına çok sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?