cerencim bigudicim sizlerede günaydın nasılsınız kızlar
cerencim bu hafta çok yoruldum yarını iple çekiyorum
günaydın kızlar hayırlı cumalar olsun hepinize.
bende kızıma yumurta koydum kaynarken günaydın diyeyim size diye geldim.hepinizin yazılarını okudum
cerenn beraber yapalım reejim bende 65 de kaldım inmiyor kilo vee hala yemeye devam ediyorum tabi emzirmiyorumda ama nasıl baslıcam rejme onuda bilmiyorum neyse kısmet artık:)
özlemcim seninde bebişin saglıklıymıs cok sevindim:)
hepinizi öpüyorum ben gidip kızımı doyurayım..
günaydın kızlar
beyaz hayırlısı olsuncanım cinsiyet önemlidegilsaglıkolsunda
kilo vren arkadaşlarada başarılar tebrikler ben halen başlıyacam
benide gaza getiren ferda,gülhan ve tülay oldular 3 üde 52-54 kilo ya ne güzelllllllll
ama ben de çok hırslandım bu sefer vercem göreceksiniz inşşş...
ayyy çikolatayla ekmeği bende kesebilsem keşke boy kaç senin canım benim.165 .bide yaz geliyo yaa tatile gidecez diyoz maşallahımız var yani kendim için diyorum.kız bende senden gaza geldim bugünden itibaren çikolata ve ekmek yok hadibakalım nolacak inş. bende 1 kilo veririm valla 1 kilo versem bile acayip sevinicem o derece sabitlendim 64 e kaydirigubbakcemile3
aynen arkadasım cikolata pilav ekemk cok yemiyorum ama aburcubur cok yiyorum 64 kiloyum bende buyumda seninle aynı hadi bizde baslayalımda verelim su kiloları yaz gelmeden :lepi:
ewt canım verelim yeter artık yaa üzerimize yapıştı kaldı bugünden itibaren çikolata ekmek yok anlaştıkmı arkadaşımvereliniortak 2 hafta sonra tartılacağız bakalım vermişmiyizkaydirigubbakcemile2
ayyy çikolatayla ekmeği bende kesebilsem keşke boy kaç senin canım benim.165 .bide yaz geliyo yaa tatile gidecez diyoz maşallahımız var yani kendim için diyorum.kız bende senden gaza geldim bugünden itibaren çikolata ve ekmek yok hadibakalım nolacak inş. bende 1 kilo veririm valla 1 kilo versem bile acayip sevinicem o derece sabitlendim 64 e kaydirigubbakcemile3
aynen arkadasım cikolata pilav ekemk cok yemiyorum ama aburcubur cok yiyorum 64 kiloyum bende buyumda seninle aynı hadi bizde baslayalımda verelim su kiloları yaz gelmeden :lepi:
tamam bana uyar umarım becerebilirim beraber yapınca insan hırslanıyor iyi oldu bu sagol destek için
bu arada 1.60 boyum yani boyuma göre kiloluyum 50 olmam lazım
ceren bende öyleyim markete gittiğimizde çikolata reyonundan almadığımız tatmadığımı çikolata çeşidi kalmadı hamilelikte tamamda hala devam ediyo aynı alışkanlık .artık bugünden itibaren yyok bend ene zamn 58 kiloyu görürsen ozman yerim.:icecream:
bencede kızlar eşim alıp geliyor cikolatayı o yemiyor hepsini ben bitiriyorum bundan sonra evede almak yok bende 58 e inmem lazım buarada 7 nisanda izmire gitcem annanemleri ziyarete o zamana kadar 2 kilo vereyimde bari içine olmadıgım kıyafetlere girmeye calısayımhihoyyyt
canım benimde izmirde kuzenimve ailesi var babannem var yengem var..
neresindeler? :uhm:
ben yemeğe çıkıyorum kızlar 1 de dönerim :hulya:
afiyet olsun..zemuszemus
Tünaydınlar Kızlar;
Uzun zamandır yazamıyorum valla perişan haldeyim.Yoğunluktan hiç abartmıyorum lavaboya gitmeye fırsatım olmuyor.Sizleri çok özledim yaaaa.
Geçmiş çok okuma fırsatım olmadı malesef ama aramıza yeni arkadaşlarımız katılmış ne güzel hoşgeldiler.
Bizdede iş dışında bir değişiklik yok Yağız'da iyi çok şükür.Bir kilo muhabbeti dönüyor bende diyetisyene gittim.Bugünde evime çok yakın olan bir otele üyelik yaptırdım 7 aylık çok uygun fiyata tanıdık vardı.Süper bir yer hamam,sauna herşeyden ayrı bir ücret ödemeden yararlanıcam çok beğendim.Spor hocaları ve doktoruylada görüştüm hedef 17 kilo bakalım 5 ay içinde rahat rahat vericem.
Bunun dışında Yağız'ı gelecek sene okul döneminde yani eylülde kreşe başlatıcam.Şirket Doğa kolejiyle anlaşıyor bugün görüşmeye gidicez.Kısmet olursa eylülde başlıycak.Çok güzel bir okul o yüzden gözüm hiç arkada olmıycak.Sabah oğluşla gelicez şirketin önünden servisle alıcaklar.Akşam çıkışta da servisle getirecekler bende oğluşla eve dönücem.Hakkımızda hayırlısı olsun.
Sizlerde ne var ne yok ?Valla çok özlemişim burda yazmayı sizlerle yazışmayı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?