2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Evet canım artacakmış. Bu aralar halletmemiz lazım a.s.

Canım nasıl geçyi sınavın :uhm: Ohh gezmeye gidecekmişsiniz gidin tabi ya evde oturdukça birileri geliyor kaydirigubbakcemile3

siribronnnnn hoşgeldin cnm umarım iyi geçmiştir sınavın canım...
anne oğul gezin bakalım
geceleri bazen bizde de oluyor ufak tartışmalar canım.:umursamaz:.

TESEKKURELR kızlarrr..gectım sınavı..89 aldım baraj 80 dı ..aslında 99 alacaktımda bos yere kırdı 10 puanımı neyse gectım ya sonuc onemlı olannn...saolun canlarım...opuyorumnanaktan

ay pınarrr servıs elemanı koparttı benı anacım yaaaaaaaaaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3guya tamıre gelıyo adam daha nevarsa bozup gıdıo anacım bu adam...bu gıdısle sızın ewı yol edecek adamcagız her geldıınde bişilerı tamır edeıp baska bişilerı bozuyo sakarrrr yaaaaaaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

canım benimde izmirde kuzenimve ailesi var babannem var yengem var..
neresindeler? :uhm:

ben yemeğe çıkıyorum kızlar 1 de dönerim :hulya:

afiyet olsun..zemuszemus

bornovada oturuyorlar dayımlar,annanemler güzelyalıda 1hafta gezcem kızımla bana iyi gelicek bı kısa tatil:)

mrb canım hoşgeldina.s. ewt canım aynen hiç bişey vakit yok herşeyi kpşturmaca halinde yapsakta illaki bişeyler yetişmiyor ve bu koşuşturmacaya rağmen 1 gr bile vermiyoruz:sinifsinif: ama inş. busefer arkadaşlarla birlikte hedefimize ulaşacağızhihoyyyt canım Allah kabule tsin bizim içinde dua etmeyi unutma. paşanı ve seni kocaman öpüyorumopuyorumnanaktan

Selam kızlar çoğunuzunda farkettiği gibi günlerdir takip ediyorum sizi ama yazmak gelmedi içimden daha doğrsu ne yazacağımı bilemedim kendimi garip bir şekilde mahçup suçlu hissediyorum :çok üzgünüm: son olay çok etkiledi beni umarım hiç biriniz böyle bir seçim yapmak zorunda kalmazsınız sizleri özledim daha fazla dayanamadım en sonunda yazma kararı aldım artık kesintisiz yorumlarla aranızdayım bu arada yeni gelen arkadaşalar aramıza hoşgeldiniz.

mrb canım hoşgeldina.s. seni tekrar aramızda gördüğüme çok sevindim tatlımopuyorumnanaktan

nasılsın canım neler yapıyorsun güzel kızın nasıl:ecrin_bebek:

hoşbulduk canım sende koşgeldinyerimseniben

ben biraz ütü yapmaya gidiyorum kızlar en sevmediğim iş ama mecburen dağ gibi ütü beni bekliyorkafamçokkarıştı

nasılsın canım neler yapıyorsun güzel kızın nasıl:ecrin_bebek:

Sağol canım bende kızımda iyiyiz umarım bebişin ve sende iyisindir yaramazlığa son hız devam ediyo cadı dişlerimiz çıkmadı hala bi tek o sıkıntı veriyo bu gün bursada ışıl ışıl bir hava var babamızda evde dışarı çıkarıcam gülcoşu azcık temiz hava alsın kuzum

sağol cnm sorma iyi yiyor bu aralar Dağhan moralim iyi yani..çok şükür,Doruk'da uyumaya başlamış çok şükür odasınada geçir bak daha rahat edersin..
cnm şu en mevzusuna bi el at sen o zaman..

bizde iyiyiz canım kahvaltılık hazırladım ama bizimki mızıkçılık yaptı alsanaalsanasmile azcık yedi olsun napim bukadarınada şükür birazdan süt ısıtıp vericem. hava güzelse çıkın bizim yerimize güzel güzel gezin temiz hava ii gelir burda(uşak) güneş var ama soğuk hava.bende çıkmak istiyordum ama hava buz güneş yanıltıyor.dişleir anca çıkar canım bizimde yeni çıktı sayılır ama çıkmadan baya bi eziyet ediyolar kuzular.hadi bakalım size ii gezmeler tatlım kızınıda senide kocaman öpüyorumopuyorumnanaktan

banucum mrb tatlım nerelerdesin canım iyimisin? canım tülaydan ahaber varmı onuda göremedim bugün

merhaba kızlar iyisinizdir umarım bende alperen kayrayı uyutmaya çalışıyorum ama bir türlü uyumuyo ya anlamıyorum hergün yeni bir huy değiştiriyor geceleri çok geç yatıyo tabi bende ölü gibi geziniyorum evde uykusuzluktan ve artık etrafa tutunarak yürüdüğünden dolayı çok düşüyor aklım çıkıyor benimde resmen sürekli peşindeyim galiba en zor zamanları şimdi bebişlerimizin Allah korusun yavrularımızı

Cerennn+, simal06, bocek_82, nurran, Claries kızlar sizler nasılsınıza.s.

canım benbişim iyi kulaklarında hafif iltihaplanma varmış dün kulak burun boğaza götürdüm damla vrdim gribi geçti gibi burnuda açılıo çok şükür

erzen bizde iyiyz canım bende aynı senin gibi hanzadenin peşinde koşmaktan artık ölüyorum yani neyseki uyku problemi yok çok şükür belkide oğlusun diş falan cıkarcaktır o zamanlar cok huy degiştiriyorlar ya
.bende ütünün yarısını yaptım valla sevmediğim iş ya gıcık oldum dinlenmeye geldim şimdi hanzade uyanır ona muhallebi pişircem neyse görüşürüz kızlar

sibelcim hoşgeldin canımmmmmm.valla bende seni çok özledim. özlettin kendini.
demek kreşe gitcek yağız. hayırlısı olsun cnm...çok sevindim. inşallah alışır hemen. zorluk çekmezsin..

hoşgeldinnnn. kısss kes çikolatayı ver kilolarıı şekerim....valla ben bu sefer çok kararlıyım dur bakalım...kaydirigubbakcemile3

bornovada oturuyorlar dayımlar,annanemler güzelyalıda 1hafta gezcem kızımla bana iyi gelicek bı kısa tatil:)

evet cnm çok güzel tatil çok süper bişey...kaydirigubbakcemile2

cnm hoşgeldin.niye mahçup olasınki bu senin kararın senin ailen. doğrusunu en iyi sen bilirsin..hakkında hayırlısı olsun canımmmmm .. hihoyyyt

kızlar selam ben geldim nasılsınız bakalım

hoşgldn cnm zemuszemus zemuszemus

Sağol erzencim iyiyim bende çok şükür Allah yardımcımız olsun gerçekten hareketleri arttıkça daha çok ilgi alaka istiyolar ikiz bebek büyütenlere Allah yardım etsin ben bi tanesiyle zor başediyorum kızım nerde tehlike varsa fişlere pirizlere televizyona çekmecelere ilgi duyuyo geçen yüzüstü yatarken ayağını koltuğun altına sokmuş ve dönmeye çalışıyo bi çığlık yükseldi nasıl yanına koşacağımı bilemedim ayağına bişey oldu diye öldüm öldüm dirildim çok dikkat istiyoar bende o uyanıkken ne işim varsa bırakıyorum bitek ona odaklanıyorum bu dönemde geçicek sağsalim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…