Evet canım artacakmış. Bu aralar halletmemiz lazım a.s.
Canım nasıl geçyi sınavın :uhm: Ohh gezmeye gidecekmişsiniz gidin tabi ya evde oturdukça birileri geliyor kaydirigubbakcemile3
siribronnnnn hoşgeldin cnm umarım iyi geçmiştir sınavın canım...
anne oğul gezin bakalım
geceleri bazen bizde de oluyor ufak tartışmalar canım.:umursamaz:.
Ya bu servis elemanı cidden salak yaklava: Geçen tespit için geldiğinde mikrodalgamın ön panelini göçertti. Neyse bugün geldi onu da değiştirdi. Az öncede nasıl becerdiyse masanın en dibinde duran fritözümü düşürüp altını kırdı. Allah'tan markası Profilo. Gelen serviste Bosch. Aynı firma oldukları için götürüp yaptırıcak sivri akıllı klava:
canım benimde izmirde kuzenimve ailesi var babannem var yengem var..
neresindeler? :uhm:
ben yemeğe çıkıyorum kızlar 1 de dönerim :hulya:
afiyet olsun..zemuszemus
slm kızlarrrrr....
nasılsınızzzzzz....gecmişe falan baklamıyorum yaaa..bıhaberım yanı herseyden yazıp cıkıorum anca:=(BIRSEN DIETTEYMİŞŞŞ galıba hadı bacım hayırlısı olsunnnn CERENNN suızde cıkolataya stop demişiniz kılolar kaldı yaa benımde 3 kılom kaldı ama yok gıtmıyo hala...71 e demır attım bende boy 172 arada kesıyom arada yıyomm tam ıstıkarralı gıdemıyom yani....
SIBELL sen gelmişinn ozledık valla cnm senı ya yagzıımda ıyıymişş sevındım cnm kreş de gusel ne gusel şirketın anlaşmalı olduugu bı kreşiniz var keske bızımde olsaydı....hayırlısı olsun cnm yagız ve senın için....yogunlugu bılırım aynı dongu bended var EW İŞ YAĞIZZ...kafamı kaşıck vakıt olmuyo bıde sezonda baslıyo artık hiç vakıt bulamayabılırım :=(
eşim hala sabahları gıdıo işe...
bız ewde yagızla bende 4te yapıorum işbaşı annem gelıyo 1haftadır..bugun annemde yasin var bız goıdıcz ona ordan gecıcem işe artık....kayınvalıdem gelecek olmus dun ben işteyken aramış eşim gelme haftaya gel demiş,bı oncekınde ben gelmesın dedıydım ona ıstınadenmı bılemıyorum ole soledıını bişi demedım sadece gelseydı ozlemiştır yagızı dedım bişi demedı kurcalamadım keyfı bıolır yanii.....
YAGIZ UYANDI:=(
Selam kızlar çoğunuzunda farkettiği gibi günlerdir takip ediyorum sizi ama yazmak gelmedi içimden daha doğrsu ne yazacağımı bilemedim kendimi garip bir şekilde mahçup suçlu hissediyorum :çok üzgünüm: son olay çok etkiledi beni umarım hiç biriniz böyle bir seçim yapmak zorunda kalmazsınız sizleri özledim daha fazla dayanamadım en sonunda yazma kararı aldım artık kesintisiz yorumlarla aranızdayım bu arada yeni gelen arkadaşalar aramıza hoşgeldiniz.
Selam kızlar çoğunuzunda farkettiği gibi günlerdir takip ediyorum sizi ama yazmak gelmedi içimden daha doğrsu ne yazacağımı bilemedim kendimi garip bir şekilde mahçup suçlu hissediyorum :çok üzgünüm: son olay çok etkiledi beni umarım hiç biriniz böyle bir seçim yapmak zorunda kalmazsınız sizleri özledim daha fazla dayanamadım en sonunda yazma kararı aldım artık kesintisiz yorumlarla aranızdayım bu arada yeni gelen arkadaşalar aramıza hoşgeldiniz.
nasılsın canım neler yapıyorsun güzel kızın nasıl:ecrin_bebek:
sağol cnm sorma iyi yiyor bu aralar Dağhan moralim iyi yani..çok şükür,Doruk'da uyumaya başlamış çok şükür odasınada geçir bak daha rahat edersin..Iyi Aksamlar Kizlar,
Ne zamandir bir yazamadim, okumakla yetiniyorum aralarda sadece. Iki gündür tempomuz yogun ama olumlu gelismeler var. Öncelikle, bebislerin cogunda uyku sorunu varmis anladigim kadariyla. Yani bizimki anormal bir durum degil. Strese girdim cokca ama gecti.
Doruk basbayi sallanarak uyumaya alismis ya. Oysa uykuya dalamadiginda yatagini birkac dakika salliyordum sadece. Ikide bir yataktan kendini atmaya kalkinca asagi cektik ve resmen bunalima girdi kuzum ya. Hic uyumak istemiyor asagida. Odasini hazirliyorum, haftaya kendi odasina alma denemelerim olacak artik. Ama nispeten düzeldi uykulari. Istahida iyi gidiyor, azar azar ve sIk besleniyor artik. Cesitte arttirdim. Bugün ilk kez kavun verdim muhallebisiyle. Bayildi...
Aklimda kaldigi kadariyla,
Pinar, abini görmüssün gözünüz aydin canim. Insallah tamamen kavusacaginiz günlerde yakindir.
Ferda, ne güzel acilmis Daghan'in istahi. Insallah hep böyle gider. Birde forumun en'leri diye bir öneri sunmussun, ben cok tuttum bu öneriyi, eger cogunluk tarafindan kabul görürse yapabiliriz. Hatta liste taslagi hazirlayabilirim, eskiden kuzenlerimle bir araya gelince yapardik ve cok eglenirdik.
Birsen, kuzularim kilo alamiyor diye kendini suclama canim. Doruk'da öyle istedigim oranda kilo alamiyor birkac aydir, hem disten dolayi zaman zaman istahsiz oluyor. Hemde asiri aktif ve az uyuyor. Sagliginda bir sorun olmadigi icin, cok takmiyorum ben. Elimden geldigi kadariyla yediriyorum ve karninin doydugunu biliyorum cünkü. Alis, yürüdügü icin daha cok enerji harciyordur haliyle. Ömer iyi almis bence, masallah annesi.
Ayse ve Ceren bulusuyormussunuz. Güzel bir gün gecirirsiniz umarim. Bize de fotograflariniza bakmak kalir artik.
Esra'cigim, esin ne garip bir laf söylemis öyle. Ama saka yolludur bence, senin tepkilerini ölcüyordur belki.
Ayse'cigim, benim cok sevdigim bir kuzenimde Canakkale'de asker su anda. Istanbul'da olsaydim, kesinlikle birkac kez gelirdim Canakkale'ye ve görüsürdük muhtemelen. Bizim Canakkale'ye gelme planlarimiz var ama o zamana kadar sen orada kalir misim bilemem. Doruk biraz büyüsün, öyle geliriz heralde. Beni annem götürmüstü cocuklugumda Gelibolu'ya, cok etkilenmistim hala yüregimde ve aklimdadir orada hissettiklerim ve gördüklerim.
Hande insallah düzelmistir Masal bebisim ya. Insanin ici eriyor onlara birsey olunca. Acil sifalar dilerim size canim.
Özlem'cigim, bebisini gördün mü, nasil gelisimi ve saglik durumu?
Banu gecen seni gördüm rüyamda biliyor musun. Isten eve kostura kostura gidiyorsun, hemen ütülere girisiyorsun. O arada cocuklara sofrayi kuruyorsun ama sen olmadan yemek istemiyorlar falan. Sonra sana: "Cok yogun calisiyorsun, nefes al biraz" diyorum. "Alistim tatlim bu tempoya, biraz daha dayanayim, gececek" gibi laflar ediyorsun. Sanirim iki cocukla calisan bir Anne olman, bilincaltimi epeyce etkilemis.
Gülhan'cigim, korkmussun su testis meselesinden ötürü hakli olarak. Insallah gerekli görülmez canim, daha cok ufak. Gelisimide cok iyi bu arada kücük dev adamin. Masallah ona.
bence yaptır cnm hiç bekleme kilo vermeyi,değişiklik olsun sana
gördüm gördüm teyzesi el salaldı bize
ohh iyi gezmeler cnm sefanız olsun
sapol cnm ne demek cidden yaptırırım ne olacak sanki,sütüm yetiyor heralde ben hiç mama vermedim Dağhan'!Ver diyen çok oldu ama doktorlar gerek yok dediler.bende vermedim neyseki zor günleri atlattık..cnm bursada oturuyorum,düşünmen bile yeter,sağolaısn cnm,ben ayaralrım burdan bişeyler,ama düşünmen bile beni çok mutlu etti
maşallah canım hem sana hem dağhana
sütün yetiyormuş demekki ini daha da yeter de emziirirsin cnm
cnm çok iyi olmuş hem abine hemde size
inş biter cnm bu esaret kurturlur abin
ne güzel tatil planları yapıyorsunuz ohh keke bizde gidebilsek nerdeeeee
yok cnm bildiğim kadarıyla doğurmadı daha dün değil ondan önceki gündü galiba bavullar hazır bekliyoruz demişti gülhan
cnm odasına geçince iyice düzene girer inş doruk,benim zeynep de işe yaramadı ama her ebbk aynı değil tabi
uyku sayımız bire düştü,iyice huysuz oldu işim var
tekrar doğum günün kutlu olsun cnm,eşin ne güzel düşünmüş,maşallah valla
ohh ne güzel yapmışız bak..:))benide gaza getiren ferda,gülhan ve tülay oldular 3 üde 52-54 kilo ya ne güzelllllllll
ama ben de çok hırslandım bu sefer vercem göreceksiniz inşşş...
numarammı yazıcam cnm birazdan ama bizim burda pek trafik yoktur güzelim yaa,eşim libadiye kavşağında işyeri 5.30 da işten çıkıyor 6.00 da evde bence çok iyi belki yeri tam olarak anlamamışsındır..ama sen bilirsin tabikii..maşallah maşallah senıde hırslandırmıs hatunlara bak sen dıkkat edersen yemeye dahada verırsın ben hayatım boyunca hıc 50lerı gormedım 70lerden ınemedım hiç:roflol:
ferdacım saol canım o tarafa gelıyorum aslında hafta sonları ozelden numaranı gonderırsen bana haberlesırıs sende kadıkoye uskudara gelınce bana haber ver sızın oraya baktık gecen haftada cok trafık derdı var oranın yoksa evler hem uygun hem daha guzel ama nasıp bakalımkaydirigubbakcemile5
gunaydın kızlarrrrrr gelıcem bırazdan su ıslerı bı toparlıyayım
cnm kolay gelsin çalışınca daha zor dimi anlıyorum seni bende başlıcam inşallah kışa işe.Yağızın kreş işine çok sevindim,bende kreş düşünüyorum fiyatlar nasıl Sibelcim,bilgi versene biraz bizede.Tünaydınlar Kızlar;
Uzun zamandır yazamıyorum valla perişan haldeyim.Yoğunluktan hiç abartmıyorum lavaboya gitmeye fırsatım olmuyor.Sizleri çok özledim yaaaa.
Geçmiş çok okuma fırsatım olmadı malesef ama aramıza yeni arkadaşlarımız katılmış ne güzel hoşgeldiler.
Bizdede iş dışında bir değişiklik yok Yağız'da iyi çok şükür.Bir kilo muhabbeti dönüyor bende diyetisyene gittim.Bugünde evime çok yakın olan bir otele üyelik yaptırdım 7 aylık çok uygun fiyata tanıdık vardı.Süper bir yer hamam,sauna herşeyden ayrı bir ücret ödemeden yararlanıcam çok beğendim.Spor hocaları ve doktoruylada görüştüm hedef 17 kilo bakalım 5 ay içinde rahat rahat vericem.
Bunun dışında Yağız'ı gelecek sene okul döneminde yani eylülde kreşe başlatıcam.Şirket Doğa kolejiyle anlaşıyor bugün görüşmeye gidicez.Kısmet olursa eylülde başlıycak.Çok güzel bir okul o yüzden gözüm hiç arkada olmıycak.Sabah oğluşla gelicez şirketin önünden servisle alıcaklar.Akşam çıkışta da servisle getirecekler bende oğluşla eve dönücem.Hakkımızda hayırlısı olsun.
Sizlerde ne var ne yok ?Valla çok özlemişim burda yazmayı sizlerle yazışmayı..
cnm hoşgeldin...
ben biraz ütü yapmaya gidiyorum kızlar en sevmediğim iş ama mecburen dağ gibi ütü beni bekliyorkafamçokkarıştı
kızlar selam ben geldim nasılsınız bakalım
Sağol canım bende kızımda iyiyiz umarım bebişin ve sende iyisindir yaramazlığa son hız devam ediyo cadı dişlerimiz çıkmadı hala bi tek o sıkıntı veriyo bu gün bursada ışıl ışıl bir hava var babamızda evde dışarı çıkarıcam gülcoşu azcık temiz hava alsın kuzum
Tünaydınlar Kızlar;
Uzun zamandır yazamıyorum valla perişan haldeyim.Yoğunluktan hiç abartmıyorum lavaboya gitmeye fırsatım olmuyor.Sizleri çok özledim yaaaa.
Geçmiş çok okuma fırsatım olmadı malesef ama aramıza yeni arkadaşlarımız katılmış ne güzel hoşgeldiler.
Bizdede iş dışında bir değişiklik yok Yağız'da iyi çok şükür.Bir kilo muhabbeti dönüyor bende diyetisyene gittim.Bugünde evime çok yakın olan bir otele üyelik yaptırdım 7 aylık çok uygun fiyata tanıdık vardı.Süper bir yer hamam,sauna herşeyden ayrı bir ücret ödemeden yararlanıcam çok beğendim.Spor hocaları ve doktoruylada görüştüm hedef 17 kilo bakalım 5 ay içinde rahat rahat vericem.
Bunun dışında Yağız'ı gelecek sene okul döneminde yani eylülde kreşe başlatıcam.Şirket Doğa kolejiyle anlaşıyor bugün görüşmeye gidicez.Kısmet olursa eylülde başlıycak.Çok güzel bir okul o yüzden gözüm hiç arkada olmıycak.Sabah oğluşla gelicez şirketin önünden servisle alıcaklar.Akşam çıkışta da servisle getirecekler bende oğluşla eve dönücem.Hakkımızda hayırlısı olsun.
Sizlerde ne var ne yok ?Valla çok özlemişim burda yazmayı sizlerle yazışmayı..
slm kızlarrrrr....
nasılsınızzzzzz....gecmişe falan baklamıyorum yaaa..bıhaberım yanı herseyden yazıp cıkıorum anca:=(BIRSEN DIETTEYMİŞŞŞ galıba hadı bacım hayırlısı olsunnnn CERENNN suızde cıkolataya stop demişiniz kılolar kaldı yaa benımde 3 kılom kaldı ama yok gıtmıyo hala...71 e demır attım bende boy 172 arada kesıyom arada yıyomm tam ıstıkarralı gıdemıyom yani....
SIBELL sen gelmişinn ozledık valla cnm senı ya yagzıımda ıyıymişş sevındım cnm kreş de gusel ne gusel şirketın anlaşmalı olduugu bı kreşiniz var keske bızımde olsaydı....hayırlısı olsun cnm yagız ve senın için....yogunlugu bılırım aynı dongu bended var EW İŞ YAĞIZZ...kafamı kaşıck vakıt olmuyo bıde sezonda baslıyo artık hiç vakıt bulamayabılırım :=(
eşim hala sabahları gıdıo işe...
bız ewde yagızla bende 4te yapıorum işbaşı annem gelıyo 1haftadır..bugun annemde yasin var bız goıdıcz ona ordan gecıcem işe artık....kayınvalıdem gelecek olmus dun ben işteyken aramış eşim gelme haftaya gel demiş,bı oncekınde ben gelmesın dedıydım ona ıstınadenmı bılemıyorum ole soledıını bişi demedım sadece gelseydı ozlemiştır yagızı dedım bişi demedı kurcalamadım keyfı bıolır yanii.....
YAGIZ UYANDI:=(
bornovada oturuyorlar dayımlar,annanemler güzelyalıda 1hafta gezcem kızımla bana iyi gelicek bı kısa tatil:)
kızlar selam ben geldim nasılsınız bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?