merhaba kızlar iyisinizdir umarım bende alperen kayrayı uyutmaya çalışıyorum ama bir türlü uyumuyo ya anlamıyorum hergün yeni bir huy değiştiriyor geceleri çok geç yatıyo tabi bende ölü gibi geziniyorum evde uykusuzluktan ve artık etrafa tutunarak yürüdüğünden dolayı çok düşüyor aklım çıkıyor benimde resmen sürekli peşindeyim galiba en zor zamanları şimdi bebişlerimizin Allah korusun yavrularımızı
Cerennn+, simal06, bocek_82, nurran, Claries kızlar sizler nasılsınıza.s.
evet cnm gerçekten çok zor,ben o dönemi kısa atlattım Dağhan çok çabuk yürüdü ama yinede dolanıyorum tabii..merhaba kızlar iyisinizdir umarım bende alperen kayrayı uyutmaya çalışıyorum ama bir türlü uyumuyo ya anlamıyorum hergün yeni bir huy değiştiriyor geceleri çok geç yatıyo tabi bende ölü gibi geziniyorum evde uykusuzluktan ve artık etrafa tutunarak yürüdüğünden dolayı çok düşüyor aklım çıkıyor benimde resmen sürekli peşindeyim galiba en zor zamanları şimdi bebişlerimizin Allah korusun yavrularımızı
canım benbişim iyi kulaklarında hafif iltihaplanma varmış dün kulak burun boğaza götürdüm damla vrdim gribi geçti gibi burnuda açılıo çok şükür
merhaba kızlar iyisinizdir umarım bende alperen kayrayı uyutmaya çalışıyorum ama bir türlü uyumuyo ya anlamıyorum hergün yeni bir huy değiştiriyor geceleri çok geç yatıyo tabi bende ölü gibi geziniyorum evde uykusuzluktan ve artık etrafa tutunarak yürüdüğünden dolayı çok düşüyor aklım çıkıyor benimde resmen sürekli peşindeyim galiba en zor zamanları şimdi bebişlerimizin Allah korusun yavrularımızı
pınar'cım abinde sizde çok mutlu olmuşsunuzdur. dokunmadan da olsaİyi akşamlar kızlar a.s.
Bugün öğlen abiciğimi görmeye gittik. Yaklaşık 2 aydr görmüyordum çok iyi geldi. Gerçi kapalı görüştü sadece cam arkasından gördük ama buna bile değdi a.s. Defdef dayısına delirdi yine. Camı açmak için kulpunu aradı durdu. Öpücükler verdi opuyorumnanaktan
Sonra ordan babamın teyzesine geçtim. Akşam 5 gibi eşim geldi aldı. Eve geldik, arkadaşlar yemeğe geldiler. Birlikte hazırladık, yedik, şimdide çay içiyoruz. Defdef'de uyudu 1 saat önce.
Arkadaşlarla 2.dönem erken rezervasyonu kaçırmayalım dedik. Tatil planı yaptık. Arkadaşın nişanlısı öğretmen. Eğer Haziran sonu okuldan ayrılabilirse 2-9 Temmuz arası Bodrum'a gidiyoruz. Araba ile gidelim dönüşte heryere uğrarız dedik. 5 Nisan'a kadar kesinleştireceğiz durumu. Yaşasın ya tatil zamanı yaklaşıyor heyyoooo hihoyyyt
Çay bitti ben meyve soyayım misafirlerime a.s. Sabahta annem gelicek spora gidicem. Öğleden sonra görüşürüz öptüm hepinizi a.s.
filiz'cim ne güzel olur gelsende görüşsek. eğer o zamana kadar tayinIyi Aksamlar Kizlar,
Ne zamandir bir yazamadim, okumakla yetiniyorum aralarda sadece. Iki gündür tempomuz yogun ama olumlu gelismeler var. Öncelikle, bebislerin cogunda uyku sorunu varmis anladigim kadariyla. Yani bizimki anormal bir durum degil. Strese girdim cokca ama gecti.
Doruk basbayi sallanarak uyumaya alismis ya. Oysa uykuya dalamadiginda yatagini birkac dakika salliyordum sadece. Ikide bir yataktan kendini atmaya kalkinca asagi cektik ve resmen bunalima girdi kuzum ya. Hic uyumak istemiyor asagida. Odasini hazirliyorum, haftaya kendi odasina alma denemelerim olacak artik. Ama nispeten düzeldi uykulari. Istahida iyi gidiyor, azar azar ve sIk besleniyor artik. Cesitte arttirdim. Bugün ilk kez kavun verdim muhallebisiyle. Bayildi...
Aklimda kaldigi kadariyla,
Pinar, abini görmüssün gözünüz aydin canim. Insallah tamamen kavusacaginiz günlerde yakindir.
Ferda, ne güzel acilmis Daghan'in istahi. Insallah hep böyle gider. Birde forumun en'leri diye bir öneri sunmussun, ben cok tuttum bu öneriyi, eger cogunluk tarafindan kabul görürse yapabiliriz. Hatta liste taslagi hazirlayabilirim, eskiden kuzenlerimle bir araya gelince yapardik ve cok eglenirdik.
Birsen, kuzularim kilo alamiyor diye kendini suclama canim. Doruk'da öyle istedigim oranda kilo alamiyor birkac aydir, hem disten dolayi zaman zaman istahsiz oluyor. Hemde asiri aktif ve az uyuyor. Sagliginda bir sorun olmadigi icin, cok takmiyorum ben. Elimden geldigi kadariyla yediriyorum ve karninin doydugunu biliyorum cünkü. Alis, yürüdügü icin daha cok enerji harciyordur haliyle. Ömer iyi almis bence, masallah annesi.
Ayse ve Ceren bulusuyormussunuz. Güzel bir gün gecirirsiniz umarim. Bize de fotograflariniza bakmak kalir artik.
Esra'cigim, esin ne garip bir laf söylemis öyle. Ama saka yolludur bence, senin tepkilerini ölcüyordur belki.
Ayse'cigim, benim cok sevdigim bir kuzenimde Canakkale'de asker su anda. Istanbul'da olsaydim, kesinlikle birkac kez gelirdim Canakkale'ye ve görüsürdük muhtemelen. Bizim Canakkale'ye gelme planlarimiz var ama o zamana kadar sen orada kalir misim bilemem. Doruk biraz büyüsün, öyle geliriz heralde. Beni annem götürmüstü cocuklugumda Gelibolu'ya, cok etkilenmistim hala yüregimde ve aklimdadir orada hissettiklerim ve gördüklerim.
Hande insallah düzelmistir Masal bebisim ya. Insanin ici eriyor onlara birsey olunca. Acil sifalar dilerim size canim.
Özlem'cigim, bebisini gördün mü, nasil gelisimi ve saglik durumu?
Banu gecen seni gördüm rüyamda biliyor musun. Isten eve kostura kostura gidiyorsun, hemen ütülere girisiyorsun. O arada cocuklara sofrayi kuruyorsun ama sen olmadan yemek istemiyorlar falan. Sonra sana: "Cok yogun calisiyorsun, nefes al biraz" diyorum. "Alistim tatlim bu tempoya, biraz daha dayanayim, gececek" gibi laflar ediyorsun. Sanirim iki cocukla calisan bir Anne olman, bilincaltimi epeyce etkilemis.
Gülhan'cigim, korkmussun su testis meselesinden ötürü hakli olarak. Insallah gerekli görülmez canim, daha cok ufak. Gelisimide cok iyi bu arada kücük dev adamin. Masallah ona.
herkese günaydın kızlarrrrrrr
nasılsınız?
kahvaltı hazırladım annemle edicez şimdi
sabah 6 da kalktı zeynep çok uykum var
kahvaltıdan sonra hastaneye gidip kan vericem
3 lü test falan yapılacak işte
bebeğim iyiimiş teyzeleri kilosu suyu falan herşeyi iyi dedi dr.
ama %100 kız diyemiyorum dedi
geçen sefer daha rahat söylemiştim ama bu sefer söyleyemiyorum sanki şurda bişey var diyo dönmedi benim sıpa da bağdaş kurmuş durdu
bazen peygamber sünneti denilen sünnetli bebeişler olurmuş onlara da benziyo dedi ama kıza daha yakın dedi artık 1 ay sonra bakıcaz kurt düşürdü içimize
neyse sağlığı iy ya geriis çok önemli değil artık
bizden böyle
sana kolay gelsin cnm,bizimkilerde bu akşam bana gelecekler ve 15 gün bende kalacaklar,eltimin annesi grliyor çocuğa bakamaya,ama benimki çok yardımcıdır hiç iş beklemez...beraber gezeriz anca..seninki gibileri anlamıyorum bi de çocuğun var nasıl hizmet ediceksinki??selam kızlar a.s.
sabah giremedim biraz temizlik yaptım.
yarın kayınvalidemle kayınpederim gelecekler. bugün arayıp söylediler.
en az bir hafta kalırlar heralde. ceylin'de onlara alışana kadar bana
yapışacak eminim. kaç aydır görmüyor çocuk hatırlamaz.
evde ben ve babası dışında biri olunca o uslu çocuk gidiyor
mız mız bişey oluyor. neyse hafta sonu eşim ilgilenir sonra da idare edicem artık.
bir de kayınvalidem elini hiçbişeye sürmez hep hizmet bekler.
selam kızlar a.s.
sabah giremedim biraz temizlik yaptım.
yarın kayınvalidemle kayınpederim gelecekler. bugün arayıp söylediler.
en az bir hafta kalırlar heralde. ceylin'de onlara alışana kadar bana
yapışacak eminim. kaç aydır görmüyor çocuk hatırlamaz.
evde ben ve babası dışında biri olunca o uslu çocuk gidiyor
mız mız bişey oluyor. neyse hafta sonu eşim ilgilenir sonra da idare edicem artık.
bir de kayınvalidem elini hiçbişeye sürmez hep hizmet bekler.
gecmıs olsun canım benımkınındır kac zamandır burnu tıkalı serum fızyolojı sıkıyorum her gun bende burun damlasını zararlı dıye duymustumcanım benbişim iyi kulaklarında hafif iltihaplanma varmış dün kulak burun boğaza götürdüm damla vrdim gribi geçti gibi burnuda açılıo çok şükür
Selam kızlar çoğunuzunda farkettiği gibi günlerdir takip ediyorum sizi ama yazmak gelmedi içimden daha doğrsu ne yazacağımı bilemedim kendimi garip bir şekilde mahçup suçlu hissediyorum :çok üzgünüm: son olay çok etkiledi beni umarım hiç biriniz böyle bir seçim yapmak zorunda kalmazsınız sizleri özledim daha fazla dayanamadım en sonunda yazma kararı aldım artık kesintisiz yorumlarla aranızdayım bu arada yeni gelen arkadaşalar aramıza hoşgeldiniz.
canım benım komşumun 5yasında kızı var oda oraya gıdıyor baya memnun ınsallah sende memnun kalırsın spora baslamaana sevındım hadı bakalım verın kılolarıTünaydınlar Kızlar;
Uzun zamandır yazamıyorum valla perişan haldeyim.Yoğunluktan hiç abartmıyorum lavaboya gitmeye fırsatım olmuyor.Sizleri çok özledim yaaaa.
Geçmiş çok okuma fırsatım olmadı malesef ama aramıza yeni arkadaşlarımız katılmış ne güzel hoşgeldiler.
Bizdede iş dışında bir değişiklik yok Yağız'da iyi çok şükür.Bir kilo muhabbeti dönüyor bende diyetisyene gittim.Bugünde evime çok yakın olan bir otele üyelik yaptırdım 7 aylık çok uygun fiyata tanıdık vardı.Süper bir yer hamam,sauna herşeyden ayrı bir ücret ödemeden yararlanıcam çok beğendim.Spor hocaları ve doktoruylada görüştüm hedef 17 kilo bakalım 5 ay içinde rahat rahat vericem.
Bunun dışında Yağız'ı gelecek sene okul döneminde yani eylülde kreşe başlatıcam.Şirket Doğa kolejiyle anlaşıyor bugün görüşmeye gidicez.Kısmet olursa eylülde başlıycak.Çok güzel bir okul o yüzden gözüm hiç arkada olmıycak.Sabah oğluşla gelicez şirketin önünden servisle alıcaklar.Akşam çıkışta da servisle getirecekler bende oğluşla eve dönücem.Hakkımızda hayırlısı olsun.
Sizlerde ne var ne yok ?Valla çok özlemişim burda yazmayı sizlerle yazışmayı..
aslı hosgeldınnnnn sen havaalanında calısıyodun sanırım tabı yazda geldı ısler yogunlastı kolay gelsın canım zor olucaga benzıyooslm kızlarrrrr....
nasılsınızzzzzz....gecmişe falan baklamıyorum yaaa..bıhaberım yanı herseyden yazıp cıkıorum anca:=(BIRSEN DIETTEYMıŞŞŞ galıba hadı bacım hayırlısı olsunnnn CERENNN suızde cıkolataya stop demişiniz kılolar kaldı yaa benımde 3 kılom kaldı ama yok gıtmıyo hala...71 e demır attım bende boy 172 arada kesıyom arada yıyomm tam ıstıkarralı gıdemıyom yani....
SIBELL sen gelmişinn ozledık valla cnm senı ya yagzıımda ıyıymişş sevındım cnm kreş de gusel ne gusel şirketın anlaşmalı olduugu bı kreşiniz var keske bızımde olsaydı....hayırlısı olsun cnm yagız ve senın için....yogunlugu bılırım aynı dongu bended var EW ıŞ YAĞIZZ...kafamı kaşıck vakıt olmuyo bıde sezonda baslıyo artık hiç vakıt bulamayabılırım :=(
eşim hala sabahları gıdıo işe...
bız ewde yagızla bende 4te yapıorum işbaşı annem gelıyo 1haftadır..bugun annemde yasin var bız goıdıcz ona ordan gecıcem işe artık....kayınvalıdem gelecek olmus dun ben işteyken aramış eşim gelme haftaya gel demiş,bı oncekınde ben gelmesın dedıydım ona ıstınadenmı bılemıyorum ole soledıını bişi demedım sadece gelseydı ozlemiştır yagızı dedım bişi demedı kurcalamadım keyfı bıolır yanii.....
YAGIZ UYANDI:=(
selam kızlar tekrar hepinize..
Oğlum hala ayağımda uyuyor koptu ayaklarım valla.tek uysunda bende size bakıyım diye yatırdım.ama pahalıya patladıı.:))
Neysem uyansında yoğurdunu yediriyim bende bari..
3 gibi kayınvaidemler gelir,bugünde gezesim var gelsinlerde belki çıkarız oğluşla azıcık.Kızlar yaa sizinkilerdede varmı bügünlerde Dağhan'da bi çığlık atma varki anlatamam,herşeye sinirleniyo,çok canımız sıkılıyor varmı yaa sizdede?
Neyse kayınvalidem geldi ben çıkıyorum öptüm.
selam kızlar tekrar hepinize..
Oğlum hala ayağımda uyuyor koptu ayaklarım valla.tek uysunda bende size bakıyım diye yatırdım.ama pahalıya patladıı.:))
Neysem uyansında yoğurdunu yediriyim bende bari..
3 gibi kayınvaidemler gelir,bugünde gezesim var gelsinlerde belki çıkarız oğluşla azıcık.Kızlar yaa sizinkilerdede varmı bügünlerde Dağhan'da bi çığlık atma varki anlatamam,herşeye sinirleniyo,çok canımız sıkılıyor varmı yaa sizdede?
Neyse kayınvalidem geldi ben çıkıyorum öptüm.
Kızlar merhaba, nasılsınız, a.s.sormayın başmıza gelenleri, sabah kağan koltukta sıralıyodu oyuncağa takıldı bi düştü güm betona kafası çarptı, kaptığım gibi çıktık evden, ultrason ve röntgen çektiler temiz dedi dr yinede bi 24 saat göz önünde tutacakmışım...
öf stresi yetti zaten...elim ayağım buz kesti, güm diye bi ses , kafası patladı sandım bi an... Allah korusun, neyseki yakın b arkadasım öğrendi ve geldi Allah raz olsun çok yardımcı oldu
sana da kolay gelsin yarın için. boşver ne derse desin çocuğun düzenini değiştirme bence.selam kızlar hanzade uyandı ona muhallei yapim derken cok yaptım tavukgögüsüne cevirdim iyi oldu aksam eşimde yer .
bocek 82 ayy hanzadede bir cığlık atıyor heryerde bde cok fena ben azıcık yapma etme diyim oda bana bagırıyor napcam bu kızla bilmem
bende yarın kayınvalidemlere gidicem misafir geliyormus hizmet görelim dye cagırdı hemde aksam yaa kızda bana yapısık zaten npcaksam kalabalık uyumazda zaten uyutsam kızıyorlar vay bebeyi sevemeden uyutuyon diye ama cocugun bi uyku düzeni bi uyku saati var öle diilmi eger zamanını gecirirsem hanzade sabaha kadar uyumuyor mızır mızır mahvediyor beni neyse Allah yardımcımız olsun
ben kızı yedireyimde geleyim..
Kızlar merhaba, nasılsınız, a.s.sormayın başmıza gelenleri, sabah kağan koltukta sıralıyodu oyuncağa takıldı bi düştü güm betona kafası çarptı, kaptığım gibi çıktık evden, ultrason ve röntgen çektiler temiz dedi dr yinede bi 24 saat göz önünde tutacakmışım...
öf stresi yetti zaten...elim ayağım buz kesti, güm diye bi ses , kafası patladı sandım bi an... Allah korusun, neyseki yakın b arkadasım öğrendi ve geldi Allah raz olsun çok yardımcı oldu
ayyyyyy burcuuu çok geçmiş olsun canım görüyornmu ne oluyor böyle çocuğa. canım gerçi bu aralar hepimizkiler düşüp kalkıyorlar. 2gün öncede berke düştü allahtan ağlamadı.
allah korumuş neyseki kuzuyu
sana da kolay gelsin yarın için. boşver ne derse desin çocuğun düzenini değiştirme bence.
burcu çok geçmiş olsun canım. çok üzüldüm ya.
neyseki bişey olmamış. allah beterinden korusun maviş kağanı.
burcucum canım çok geçmiş olsuna.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?