2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar görüşmek üzere çıkıyorum ben, iyi bakın kendinize, öpüldünüzopuyorumnanaktan

ayy canım gecmiş olsun aman cok sükür bişi yokmus gönlünü ferah tut canım yaa kıyamam bilmiyorumkismile

sağolasın canım, gözümün önünde oldu bide ya bi saniyelk olay tutamadım uf...mafoldumben

burcucum senin nekadar dikkatli olduğunu hepimiz biliyoruz.Allah beterinden korusun canım .çok çok geçmiş olsun.kağanda çok korkmuştur annesi aman bişeyi yok yaa şükür canımAllah nazarlardanda koruusn canım bütün bebeklerimizi

burcucum çok geçmiş olsun merak etme melekleri koruyor onları inşallah bir daha olmazda üzülmez yakışıklı kağanda sende öptüm canım a.s.

sevgili arkadaşlarım yine sizi ihmal ettim ama inanın bu aralar çok kötüyüm. selamsız sabahsız girdim ama nolur kusura bakmayın bi akıl verin bana lütfen:
oğlum kaç gündür çok kötü. sürekli mızmızlanıyor, ağlıyor. acayip asabi. sinirleniyor, çığlıklar atıyor, ısırıyor, kafasını koluta vurdu diyelim çok sinirleniyor ve koltuğa kafa atmaya başlıyor. veee en kötüsü de kesinlikle meme emmiyor. meme saati geldiğinde falan meme verince koparacakmış gibi ısırıyo memeyi. geliyo kendisi istiyo, veriyorum ve anında ısırıyo. ancak uyku arasında ve geceleri emiyor. meme olmayınca ne sakinleştirebiliyorum ne uyutabiliyorum . ay deliricem yaaa. melek gibiydi çocuğum. şimdi noldu böyle yaaa.
düşünüp duruyorum. evde bir gerginlik, kavga gürültü de yok. neden oldu bilmiyorum. ay deliricem çok kötüyüm çok bunaldım. nolur bi şey diyin bana........

ay burcu canım sana da geçmiş olsun. kendi derdime düştüm seni de görmemişim. büyük geçmiş olsun

inşallah başka sıkıntısı olan arkadaşım da yoktur....

canım endişelenme bazı bebeklerde oluyormus dönem dönem belki dişleri geliyordur arka arkaya yani nebilim doktora anıs istersen biz ne desek yalan olur şimdi ama sen üzülme sen üzülürsen bebeginede yansır

ya dr nedenolduğunu bilemeyiz. üzerine varmayın dedi. ama zaten biz onun üzerine varmıyoruz, o kendi kendine sapıtıyo. o kadar uslu bir çocuktu ki inanamıyorum yaaa....

ben cıkıyoum kızlar bebişimle oyun oynayım azıcık görüşürüz

yaw ne oldu böle bu topiğe huuuuuuuuuuuuu kızlar hiç giren olmamış...
allah allahhhCADIARZU

ay sibelcim valla süpermiş tüh ya neyse sende biraz büyüynce gönderirsin canım ne güzel bir iş yerin var.
sen nerde çalışıyorsun siboş? şirket neresi ne iş yaparsınız?

Herkese ii akşamlar iyi tatiller arkadaşlar pazartesi görüşmek üzere zemuszemus

malum haftasonu yoğunum ayşe geldiya buluşma zamanııııııııııııııııııııııııııııı alkisalkisalkis

pazartesi resimlerle döneriz inşallah kaydirigubbakcemile3

hepinizi öptüm opuyorumnanaktan

Biz geldik Gülcoşu dışarı çıkardık eşimle yolda giderken teyzesini aradık ıspanaklı börek yaptım gelin dedi valla benimde bayadır canım çekiyodu gittk hemen börek lafını duyunca cokacimcoook gülce bile yedi börekten obur kızım benim az evvel geldik eve benim zilloş sızdı hemen bakalım kaç saat uyuyacak

mrb arkadaşlar nerdesin hu huu kimse yokmu bomboş burası.bizde yemeğimizi yedik türk kahvemizi içtik oluşumla oyun oynadım ve burdayım ama kimsecikler yok:1no2: biarzdan oğlumunda mamasını hazırlayacağım.öğlen biraz uyumuştu ama hala uykusu yok yaw maşallah çok hareketli yorulmak nedir bilmiyo sıpakaydirigubbakcemile3

çok çok geçmiş olsun canım .....geçenlerde alperen kayrada beşiğinden düştü dünde koltuğu tutmuştu birden arka üzeri kafasının üzerine düştü çok kötü bir durum gerçekten bu dönemde çok fazla dikkat etmeliyiz :çok üzgünüm:

aynen benimkide öyle kablolar fişler pirizler dolaplar şarj aletleri sürekli bunların peşinde hiç oyuncaklarıyla oynamıyor nerde zararlı bir şey varsa onunla oynuyor alem bu bebişler kaydirigubbakcemile3

iyiyiz erzen cnm hoşgeldin..berkede aynı tutup tutup ayağa kalkmaya başladı ve sürünmeye. her tarafa gidiyor başını filan çarpıyor. peşinden 1 dk ayrılamıyoruz akşamları.

bizimki sürekli çarpıyor peşindeyim sürekli ama yinede çarpacak yer buluyorlmaz:

maşallah dağhana darısı bize inşallah bizimkide en kısa zamanda yürümeye başlar

aynen ya çok uslu gibiydi ama yooookk büyüdükçe yaramazlaşıyor işimiz çok zor canım sende oğlumun adaşını benim yerime öp canım a.s.

bugün hiç iş falan yapamadım penci geldi mutfak balkonunu sürgülü pen yaptırdım

lojmanda oturuyorum malum lojman olduğu içinde haliyle küçük bir ev o yüzden evi

kullanışlı hale getimem gerekiyor mutfak balkonumuda öyle kapattım ama gayet güzel

oldu güya lojmana girelim biraz rahatlayım kira derdinden de kurtulalım demiştik ama bu eve yaptığımız masraflarla araba alırdık herhalde kaydirigubbakcemile3

balkon yapılırken bizde oğlumla dışarıya çıktık hava güzeldi arabasına bindirdim gezdik biraz eve geldim yemek yaptım yedik eşim spora gitti bende alperen kayrayla uğraşıyorum işte

daha kalkıp balkonu temizlemem gerekiyor püffffff bıktım işten yaaa nedir biz bu bayanların derdi hiç işimiz bitmiyor ne bitmez çilemiz varmış bizlerin kaydirigubbakcemile3

iiyi geceler kızlar eskisi gibi aktif olamıyorum pek malum annemdeyiz
annem tilt oluyor pc başında görünce beni
herkes uyudu....bende volkan konağa takıldım şimdi yatacağım
yatmadan yazayım dedi....

burcu kağan düşmüş geçmiş olsun cnm ...benimkilerde çok düşüyor öle pat pat ama ben önce gözlemliiyorum ...zaten hemen alıp gitmemi gibi olasılığımda yok ...çok şükür bişey olmadı
ama işte engelleemiyoruz saniyede gelişiyor herşey...
çok geçmiş olsun

ayşe kayseride ohhh iyi tatiller diyeyim

claries geldiğine çok sevindim cnm iyi yapmışsın
bizler sadece senin için konuştuk ama son söz senindi
sen kendin için doğru olanı yaptın
hakkınızda hayırlısı ....gülceyede maş..hep mutlu olun cnm

sibo yağız olan seneye kolejde he işin imkanı çok iyi olmuş cnm
diyet konusundada yaparsın sen

böcek,simal,banu,tülay,kıvılcım,erzen,pınar,meltem ,ceren daha ,ismini sayamadığım tüm arkadaşlarım sizleri unuttum sanmayım herkes iyi çok şükür..

meltem bizim alide agresifleşiyor arada..

bu arada tubanın kuzen geldi tuba yok oldu yaww nirdesin kızzz

ayyyyyyyy gelelim benim godiklere
ayy aliş çok fena yaa ömeri ısırıyor benim ayağımı yüzümü çok kudurdu bu çocuk
ömerde anane hastalığı var...

bana gelince diyetim iyi gidiyor ..kaçamaklar olmadan firesi gidiyorum
ama acıkıyorum ne yalan söyleyim...ama vermem gerek aslı olan bu
inş.1 hafta sonra güzel sonuçlarla dönerim size...

şimdilik çokkkkkkkkkkkkk öptüm sizi bbyyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…