Kızlar merhaba, nasılsınız, a.s.sormayın başmıza gelenleri, sabah kağan koltukta sıralıyodu oyuncağa takıldı bi düştü güm betona kafası çarptı, kaptığım gibi çıktık evden, ultrason ve röntgen çektiler temiz dedi dr yinede bi 24 saat göz önünde tutacakmışım...
öf stresi yetti zaten...elim ayağım buz kesti, güm diye bi ses , kafası patladı sandım bi an... Allah korusun, neyseki yakın b arkadasım öğrendi ve geldi Allah raz olsun çok yardımcı oldu
sağolasın canım, gözümün önünde oldu bide ya bi saniyelk olay tutamadım uf...mafoldumben
sevgili arkadaşlarım yine sizi ihmal ettim ama inanın bu aralar çok kötüyüm. selamsız sabahsız girdim ama nolur kusura bakmayın bi akıl verin bana lütfen:
oğlum kaç gündür çok kötü. sürekli mızmızlanıyor, ağlıyor. acayip asabi. sinirleniyor, çığlıklar atıyor, ısırıyor, kafasını koluta vurdu diyelim çok sinirleniyor ve koltuğa kafa atmaya başlıyor. veee en kötüsü de kesinlikle meme emmiyor. meme saati geldiğinde falan meme verince koparacakmış gibi ısırıyo memeyi. geliyo kendisi istiyo, veriyorum ve anında ısırıyo. ancak uyku arasında ve geceleri emiyor. meme olmayınca ne sakinleştirebiliyorum ne uyutabiliyorum . ay deliricem yaaa. melek gibiydi çocuğum. şimdi noldu böyle yaaa.
düşünüp duruyorum. evde bir gerginlik, kavga gürültü de yok. neden oldu bilmiyorum. ay deliricem çok kötüyüm çok bunaldım. nolur bi şey diyin bana........
slm kızlarrrrr....
nasılsınızzzzzz....gecmişe falan baklamıyorum yaaa..bıhaberım yanı herseyden yazıp cıkıorum anca:=(BIRSEN DIETTEYMİŞŞŞ galıba hadı bacım hayırlısı olsunnnn CERENNN suızde cıkolataya stop demişiniz kılolar kaldı yaa benımde 3 kılom kaldı ama yok gıtmıyo hala...71 e demır attım bende boy 172 arada kesıyom arada yıyomm tam ıstıkarralı gıdemıyom yani....
SIBELL sen gelmişinn ozledık valla cnm senı ya yagzıımda ıyıymişş sevındım cnm kreş de gusel ne gusel şirketın anlaşmalı olduugu bı kreşiniz var keske bızımde olsaydı....hayırlısı olsun cnm yagız ve senın için....yogunlugu bılırım aynı dongu bended var EW İŞ YAĞIZZ...kafamı kaşıck vakıt olmuyo bıde sezonda baslıyo artık hiç vakıt bulamayabılırım :=(
eşim hala sabahları gıdıo işe...
bız ewde yagızla bende 4te yapıorum işbaşı annem gelıyo 1haftadır..bugun annemde yasin var bız goıdıcz ona ordan gecıcem işe artık....kayınvalıdem gelecek olmus dun ben işteyken aramış eşim gelme haftaya gel demiş,bı oncekınde ben gelmesın dedıydım ona ıstınadenmı bılemıyorum ole soledıını bişi demedım sadece gelseydı ozlemiştır yagızı dedım bişi demedı kurcalamadım keyfı bıolır yanii.....
YAGIZ UYANDI:=(
hoşgeldin canım çok özlettin kendini.tağızın iyi olmasına ve kreş işine çok sevindim hayırlı olsun canım.bide şu kilolar hepimize dert galiba ewt çokgüzel olur senin içinde yüzmek falan eğer şartlar uygunsa süper.spor işide hayırlı olsun.bizlerde iyiyiz canım.paşama kahvaltı hazırlaycağım birazdan sabahları mama yiyor şimdide kahvaltı veriyorum bizden böyle.kendine ii bak canım yağız paşayıda öp benim içi opuyorumnanaktan
sağol cnm sorma iyi yiyor bu aralar Dağhan moralim iyi yani..çok şükür,Doruk'da uyumaya başlamış çok şükür odasınada geçir bak daha rahat edersin..
cnm şu en mevzusuna bi el at sen o zaman..
bence yaptır cnm hiç bekleme kilo vermeyi,değişiklik olsun sana
gördüm gördüm teyzesi el salaldı bize
ohh iyi gezmeler cnm sefanız olsun
sapol cnm ne demek cidden yaptırırım ne olacak sanki,sütüm yetiyor heralde ben hiç mama vermedim Dağhan'!Ver diyen çok oldu ama doktorlar gerek yok dediler.bende vermedim neyseki zor günleri atlattık..
ohh ne güzel yapmışız bak..:))
numarammı yazıcam cnm birazdan ama bizim burda pek trafik yoktur güzelim yaa,eşim libadiye kavşağında işyeri 5.30 da işten çıkıyor 6.00 da evde bence çok iyi belki yeri tam olarak anlamamışsındır..ama sen bilirsin tabikii..
cnm kolay gelsin çalışınca daha zor dimi anlıyorum seni bende başlıcam inşallah kışa işe.Yağızın kreş işine çok sevindim,bende kreş düşünüyorum fiyatlar nasıl Sibelcim,bilgi versene biraz bizede.
cnm hoşgeldin...
sibelcim hoşgeldin canımmmmmm.valla bende seni çok özledim. özlettin kendini.
demek kreşe gitcek yağız. hayırlısı olsun cnm...çok sevindim. inşallah alışır hemen. zorluk çekmezsin..
hoşgeldinnnn. kısss kes çikolatayı ver kilolarıı şekerim....valla ben bu sefer çok kararlıyım dur bakalım...kaydirigubbakcemile3
evet cnm çok güzel tatil çok süper bişey...kaydirigubbakcemile2
cnm hoşgeldin.niye mahçup olasınki bu senin kararın senin ailen. doğrusunu en iyi sen bilirsin..hakkında hayırlısı olsun canımmmmm .. hihoyyyt
hoşgldn cnm zemuszemus zemuszemus
ee halıyle unutmustur kuzucuk babanesını benımkıde hemen yabancılıyor tanımadıgı ınsanları tepemden ınmıyorr cabuk alıssa barı kolay gelsın sımdıden sana
gecmıs olsun canım benımkınındır kac zamandır burnu tıkalı serum fızyolojı sıkıyorum her gun bende burun damlasını zararlı dıye duymustum
hosgeldın canım zor gunler gecırdıgın bellı allah kımseye boyle bı tercıh yapmak zorunda bırakmasın sıkma canını ınsallah hersey yoluna gırer hayatındaa
canım benım komşumun 5yasında kızı var oda oraya gıdıyor baya memnun ınsallah sende memnun kalırsın spora baslamaana sevındım hadı bakalım verın kıloları
bende nıyetlıyım kactır tam gorusmeye gıdecem salonla duruya kıyamıyorum vazgecıyorum
aslı hosgeldınnnnn sen havaalanında calısıyodun sanırım tabı yazda geldı ısler yogunlastı kolay gelsın canım zor olucaga benzıyoo
ne guzel ya ınsanın annesının yanında olması gıbısı yokkk ıyı bak kendıne kolay gelsın
Kızlar çok teşekkürler malesef kreş işi yattı eylül döneminde 18 aylık olacaktı ama çark ettiler 22 ayın altını alamayacaklarını söylediler acayip üzüldüm mafoldumben Ferdacım,fiyatlar çok ucuz değil açıkcası yıllık 8000 TL den bahsediyolar şirket karşılayacaktı ancak yaşı uymuyor.Ama okula bayıldım süper heryer harika eğitimlerinde her dala ayrı hocaları bide sınıf hocaları var 3 yaştan itibaren ingilizceye başlıyorlar.Montessori eğitimi tabanlı eğitimlerini planlamışlar.Bahçede herşeyi dikip onları toplayarak kendilerine bunlarda yiyecek bile hazırlıyorlar.Dört dörtlük anlıyacağın 1 yıl sonrasında aynı yerde olursam kesin yollayacağım.
Selam kızlar çoğunuzunda farkettiği gibi günlerdir takip ediyorum sizi ama yazmak gelmedi içimden daha doğrsu ne yazacağımı bilemedim kendimi garip bir şekilde mahçup suçlu hissediyorum :çok üzgünüm: son olay çok etkiledi beni umarım hiç biriniz böyle bir seçim yapmak zorunda kalmazsınız sizleri özledim daha fazla dayanamadım en sonunda yazma kararı aldım artık kesintisiz yorumlarla aranızdayım bu arada yeni gelen arkadaşalar aramıza hoşgeldiniz.
Canım hoşgeldin neden mahçup hissedesin hayat senin hayatın...Hakkınızda hayırlısı olsun.
selam kızlar tekrar hepinize..
Oğlum hala ayağımda uyuyor koptu ayaklarım valla.tek uysunda bende size bakıyım diye yatırdım.ama pahalıya patladıı.:))
Neysem uyansında yoğurdunu yediriyim bende bari..
3 gibi kayınvaidemler gelir,bugünde gezesim var gelsinlerde belki çıkarız oğluşla azıcık.Kızlar yaa sizinkilerdede varmı bügünlerde Dağhan'da bi çığlık atma varki anlatamam,herşeye sinirleniyo,çok canımız sıkılıyor varmı yaa sizdede?
Neyse kayınvalidem geldi ben çıkıyorum öptüm.
Gezin canım ohh sefanız olsun.
Kızlar merhaba, nasılsınız, a.s.sormayın başmıza gelenleri, sabah kağan koltukta sıralıyodu oyuncağa takıldı bi düştü güm betona kafası çarptı, kaptığım gibi çıktık evden, ultrason ve röntgen çektiler temiz dedi dr yinede bi 24 saat göz önünde tutacakmışım...
öf stresi yetti zaten...elim ayağım buz kesti, güm diye bi ses , kafası patladı sandım bi an... Allah korusun, neyseki yakın b arkadasım öğrendi ve geldi Allah raz olsun çok yardımcı oldu
Çok geçmiş olsun canım verilmiş sadakanız varmış.
sevgili arkadaşlarım yine sizi ihmal ettim ama inanın bu aralar çok kötüyüm. selamsız sabahsız girdim ama nolur kusura bakmayın bi akıl verin bana lütfen:
oğlum kaç gündür çok kötü. sürekli mızmızlanıyor, ağlıyor. acayip asabi. sinirleniyor, çığlıklar atıyor, ısırıyor, kafasını koluta vurdu diyelim çok sinirleniyor ve koltuğa kafa atmaya başlıyor. veee en kötüsü de kesinlikle meme emmiyor. meme saati geldiğinde falan meme verince koparacakmış gibi ısırıyo memeyi. geliyo kendisi istiyo, veriyorum ve anında ısırıyo. ancak uyku arasında ve geceleri emiyor. meme olmayınca ne sakinleştirebiliyorum ne uyutabiliyorum . ay deliricem yaaa. melek gibiydi çocuğum. şimdi noldu böyle yaaa.
düşünüp duruyorum. evde bir gerginlik, kavga gürültü de yok. neden oldu bilmiyorum. ay deliricem çok kötüyüm çok bunaldım. nolur bi şey diyin bana........
Meltemcim hoşgeldin,diş huysuzluğunda böyle davranıyordur diye düşünüyorum yağızda bir ay öncesine kadar bunların aynılarını yapıyordu geçici bir dönem.
erzen bizde iyiyz canım bende aynı senin gibi hanzadenin peşinde koşmaktan artık ölüyorum yani neyseki uyku problemi yok çok şükür belkide oğlusun diş falan cıkarcaktır o zamanlar cok huy degiştiriyorlar ya
.bende ütünün yarısını yaptım valla sevmediğim iş ya gıcık oldum dinlenmeye geldim şimdi hanzade uyanır ona muhallebi pişircem neyse görüşürüz kızlar
Sağol erzencim iyiyim bende çok şükür Allah yardımcımız olsun gerçekten hareketleri arttıkça daha çok ilgi alaka istiyolar ikiz bebek büyütenlere Allah yardım etsin ben bi tanesiyle zor başediyorum kızım nerde tehlike varsa fişlere pirizlere televizyona çekmecelere ilgi duyuyo geçen yüzüstü yatarken ayağını koltuğun altına sokmuş ve dönmeye çalışıyo bi çığlık yükseldi nasıl yanına koşacağımı bilemedim ayağına bişey oldu diye öldüm öldüm dirildim çok dikkat istiyoar bende o uyanıkken ne işim varsa bırakıyorum bitek ona odaklanıyorum bu dönemde geçicek sağsalim inşallah
iyiyiz erzen cnm hoşgeldin..berkede aynı tutup tutup ayağa kalkmaya başladı ve sürünmeye. her tarafa gidiyor başını filan çarpıyor. peşinden 1 dk ayrılamıyoruz akşamları.
evet cnm gerçekten çok zor,ben o dönemi kısa atlattım Dağhan çok çabuk yürüdü ama yinede dolanıyorum tabii..
İyiyiz bizlerde oğlum ayağımda uyuyor,bi kahve yapan olsada içsem diye düşünüyorum doğrusu..ama yok Aynur ablada çıktı..üfff,bırakırsamda uyanır şimdi..
.
mrb canım hoşgeldin ewthaklısın işimiz zorlaştı ufakken daha kolaydı bakımları mamasını yedir altnı değiştir uyut ama şimdi ordan oraya bi sn bakmazsan neler yapıyolar nelerkaydirigubbakcemile3 benim oğlumunda adı "alperen " alperenler çok yaramaz olurlarmış hakikaten öyle canım bi sn boş bırakmaya gelmiyor paşayı.delikafadulden azönce zor güç bela uyuttum işleirm var biraz halledip geliyorum canım.paşanı öp benimiçinopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?