2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

hepinize günaydın kızlarrrr
bugun baya erkenciyiz hanzade saat 6 da yatagının basına dinelmiş duruyordu kimbilir kacta uyandı hiç sesinide duymamısım erkenden kalktık ayaga biraz oyuncak oynadı mama yaptım içti şimdi oturma odasında kendi kendine koltuga tutunmus dergi bkıyor bende fırsattan sizlere yazayım dedim
bugun ewden eken cıkıcam anneme gidiyoruz
aksam kayınvaldelere gecicez demiştim ya eşimin gönlü yok pek kalabalıga cıkarmak istemiyor hanzadeyi nazardan korkuyoruz
benden böle gece gelebilirsem gelirim yoksa hepinize iyi haftasonları iyi tatiller öpüyorumm

Günaydın kızlar kızımla 9 da kalktık kahvaltımızı yaptık şimdi oynuyoruz gülcoş öksürüyo bu gün ya şurup olarak ne kullanıyosunuz hava yine harika bu gün burada belki bi park yaparız kızımla hepinize iyi hafta sonları canlarım a.s.

gunaydınnn kızlarrrrr
ogluşla 8:30 nda kalktıkk..ben dun akşm gene işteydım ankara ucagı 2saat rotar yaptı ve gece eve 2 de gelebıldım:=(yat uyu saat v3oldu...bugune uykusuz ve yorgun basladım yanı pazara bıle cıkmadım yagız uyudu şimdi....ewı toplıcm bende bugun ızınlıyım allahtan hava superr dısarıdaaaa....

CLARIES cnm yagızın oksurugunde bız SEKROL oksuruk surubunu kullandık cnm...tez ıyılesır ınşallah kuzucuk ılerlemeden alıp ver ıstersen ....

hepınıze ıyı haftasonları canlarrrrrrrrrrr

bende hanzadeye BENİCAL içiriyorum cok şükür öksürügü kesildi
kayseridede hava harika bugun kk nın görüşmesi var ama gidemicem cunku anneme gidiyorum bi baska görüşmeye inşallah

Günaydin Kizlar,

Bugün uykumu iyice almis bir haldeyim ve keyfim yerinde. Ama esim kalkmak bilmiyor, hali yikama makinesi kiralamistik bugün icin, bir an önce gidip makineyi alsa da, ise koyulsak. Ögleden sonra gezmek istiyorum, hava cok güzel cünkü.

Burcu, icim nasil ciz etti. Cok gecmis olsun canim. Aynisi bizimde basimiza gelmisti, yüregim yerinden firladi resmen. 90 derecelik aciyla, kafa üstü yere düsmüstü Doruk. Gerci zemin beton degildi ama cok sert carpinca, cok aglamisti. Birsey olmadi Allahtan. Bir dk gözümü ayiramiyorum artik üstünden.

Ayse'cigim, yolumuz Canakkale'ye düstügünde teklifin hala gecerli olursa, seve seve kabul ederim. Cok tesekkür ediyorum ayrica teklifinden ötürü sana...

Meltem, gecen haftlarda bende benzer sorunlar yasadim, dengemi kaybettim resmen. Ama düzeliyor yavas yavas. Doruk cok uyumlu dogdugundan beri. Uykuda ve beslenmede cok sorun cikarmadi bana. Erken yatip erken kalkar, sadece bu tempo zorluyordu. Ama gecen haftalarda gözlerimin icine bakarak, yemegini dökmeler, agzinda suyu biriktirip bosaltmalar. Eline gecen herseyi yere firlatmalar. Daha neler neler. Cok sabirli olmak gerekiyor, sinirlendigini ve üzüldügünü görürse daha beter olabilir. Ben cok sarsildim, sinirlendim, hissetti bunu Doruk. Ama meme isirma, memeyi redetme gibi bir durum yasamadik. Neden böyle yapiyor ki acaba? Yedigin yeni birseyler mi var bu aralar?

Ferda, ya su en listesini hazirlayayim dedim, isin icinden cikamadim canim. Herkese ayni ölcüde nazimiz gecemiyeceginden pek cok "en"i listeden cikartmak gerekiyor, böylede tatsiz ve tuzsuz birsey oluyor.

Sibel, kres isi olsa cok iyi olacakmis ama belkide o kadar kücük yasta adaptasyonda zorlanirdi. Seneye gider artik Yagiz Pasa.

Claires, hosgeldin canim. En fevri tepkiyi ben vermistim kürtaja cok karsi oldugumdan ama hayat senin hayatin ve herkes begensin ya da begenmesin, aldigin kararlara saygili olmak durumunda.

Herkese iyi haftasonlari kizlar...

Son düzenleme:
tünaydınlar ...ben geldimmm ....ayyy sinir durumdayım babam neti kapatınca netin ortağı olan üst kat komşumuzda netsiz kaldı ..tabi onlar hemen kayıt oldu...kardeşimde modemini vermiş onlaraa...gelince bende kullanırım demiş...neyse paraya ortaklar sonuçta...ama ben o çocğun netini hiç kullanamadım sürekli şifre değişikliği oluyor ...diğer komsundan giriyordum...çocuğa da hep dedim mır kır ettiler...
ama diğer komşu evde yok modemi kapatmış doğal olarak nete giremedim....çocuktan istedim ve neden değiştiriyorsun şifreyi dedim....bişey diyemiyor...bugün baktım net yok ....çıktım nette sorunmu var dedim..yok modemi kapattım dedi....çok kızdım neden kapatıyorsun biz sizle kullanırken böylemi yapıyorduk dedi...ya birsen abla diyor...vereyim modemi diyo ne alaka dedim...ama çok kızdım
kardeşimle ortakken kardeşim bırakıp okula gitti babam 1 ay hiç para almadı onlardan ...
insanlar ne kadar nankör yaa..

neyse ben çıkacağım şimdi duşa gireceğim......sonra dışarı çıkacağımm
çok öptümm sizii

ay sibelcim valla süpermiş tüh ya neyse sende biraz büyüynce gönderirsin canım ne güzel bir iş yerin var.
sen nerde çalışıyorsun siboş? şirket neresi ne iş yaparsınız?

Canım Siem...steyim..Eğitmenlik yapıyorum (Reklama girmesin diye araya nokta kaydirigubbakcemile3

Canım malesef yattı ya aydan kaybediyor

Öyle filizcim hayırlısı buymuş demek bir sonraki döneme inşallah.

Herkese iyi haftasonları bende saat 2 gibi hazırlanıp çıkıcam spora ordada bir sauna keyfi yapar gelirim ohhhh.Akşamada babamız erken gelirse gezemelere gideriz.

Son düzenleme:
çık valla al daghanıda hava cok guzel ama esıyo bu havalara dıkkat etmek gerek tam hasta olma havasııı
çıktık cnm hava çok güzeldi parka gittik çok eğlendi Dağhan meyve püresinide yedirdim orda geldik sonraa...
aynen ferdacım öyle bir çığlık atıyorki sonra boğazı tahriş olup öksürmeye başlıyor sıpam..kaydirigubbakcemile3

desenize çoğumuzda var çığlık olayı,bu modeller böyle oluyo heralde:))
çok geçmiş olsun cnm,Allah korumuş.
cnm ne diyimki,diş filan olabilir belki ağrısı vardır.yada memeyi bırakıyodur.anlamadım ama..

selam kızlar herkese iyi haftasonları..

Bugün sabah oğluşa babaannesi baktı bende uyudum iyi oldu 10.30 da servisin ziline uyandık,bul.mak için geldiler.bi kartı bozulmuş değişecekmiş çarşamba gelcek parçası..elde yıkamaya devam yanii sinir oldum..
Zile Dağhanda uyandı tabi neyse kahvaltımızı yaptık ailecek,şimdi babaannesi sallıyo ayağında uyuyor,bende bi bakıyım dedim,uyansında bizde bi çıkıcaz dışarıya..

Filizcim dediğin gibiyse kalsın zaten ben kırgınlık filan olsun istemem..

Birsencim sinir yapma hayatım..relax ol!!! :)) Kiloyla ilgili güzel haber lerini bekliyoruz..

Hepinizi öptüm kızlar ben kaçar azıcık oje filan sürüyüm oğlum uyurken...

merhaba kızlar kimscikler yok herkes gezmelerde galiba,bende bütün gün temizlik yaptım kızla oynadım, ay kız uyurken birara benimde içimde geçmiş kütt diye bir ses dönerken düşmüş,aklım gitti resmen hep yanına birşey koyardım ama nedeolsa yanındayım dedim ama uyuyaklmışım neyse ağladı falan oyunla falan kandırdım...yarın benimde doğum günüm şimdi eşim aradı işten çıkmış biraz işim var çarşıdayım dedi sanırım hediye alıyor:)) gelincede hazır olun dışarı çıkıcaz dedi:)) bakalım ne yapıcak gelince anlatırım geçmişe bakamadım bilg. mause bozuk çok zor oluyor sağolsun Begüm vura vura bozdu hepinizi öpüyorum iyi gezmeler güzel havanın tadını çıkartın ben bütün gün tıkılıp kaldım siz bari gezin görüşürüz kızlar

filizcim, hiç değişik bir şey yemedim aslında ama anlamıyorum... bir bebek kendini bu kadar rahatlatan bir şeyden neden vazgeçsin ki?? bilemiyorum... geri kalan şikayetler üç aşağı beş yukarı hepimizde olmuş galiba. baksana Doruk da benim oğlum gibi uslu bir bebekmiş... daha neler görecez bakalım...

ferdacım sağol. ben de yavaş yavaş dişten olduğuna inanmaya başlıyorum... e başka seçeneğim de pek yok gibi ama...

Meltemcim hoşgeldin,diş huysuzluğunda böyle davranıyordur diye düşünüyorum yağızda bir ay öncesine kadar bunların aynılarını yapıyordu geçici bir dönem.

saol canım ya.. inşallah bir an önce geçer valla.. şu meme ısırma olayı geçse ben yine gerisine razıyım da... neyse....

bu arada sizinkiler kaçar diş çıkardı şimdiye kadar???

birsencim teşekkür ederim canımm. bu arada sizin komşu amma çingeneymiş heee. modemin kablosunu dolyıvereydin boynuna hehe:mymeka:
kaydirigubbakcemile3

amaaan geçmiş olsun kuzuyaaa.. oluyo böyle kazalar. bazen gözüm üzerinde, iki kolumun arasında düşmesin diye korurken bile bir yolunu bulup düşüyo benimki. bu konuda doğuştan yetenekliler valla.. kaydirigubbakcemile3

bu arada doğum günün de kutlu olsun canım. nice güzel yıllara...a.s.

bu arada bilgisayarım bozuk olduğu için habire kapanıp duruyo. o yüzden çoklu alıntı yapmaya cesaret edemeyip böle tek tek yazıyorum. kusura bakmayın kızlar...

hoş ben kendi kendime yazıp durmasam sayfalar hiç ilerlemeyecek sanki... ne olmuş buraya yaw terkedilmiş perili köşk gibin... arada bir tıngırtı geliyo ama pek bir hayat belirtisi yok.

doğumgünü organizasyonu topiğini de öldürmüşünüz zaten...???

Selam kızlar sanırım sitede sorun var dün akşamdan beri bağlanamadım az evvel cadıyı uyuttum ya son günlerde Gülceye mama yedirmek ne kadar zorlaştı dün 2 defa çorba pişirdim ikisinide yemedi sevdiği yiyecekleri bile yemez oldu ağzını kilitliyo kaşığa vuruyo tabağa tepiyo üst baş saç heryer mama offf (babasıyla şebek olduk yapmadığımız numara kalmıyo iki kaşık bişey girsin diye ağzına ay şu diş sıkıntıları bi geçse ya neyse kızlar hepinizi ve bebişlerinizi öpüyorum cümleten iyi geceler a.s.

İyi geceler bacılar ben geldim a.s.

Cuma sabahı spor için evden bi çıktım eve ancak girdim. Cuma ve tüm haftasonu fellik fellik gezmedeydim yine :bbo:

En önemlisi de bugün tatil rezervasyonumuzu yaptırdık. Uçak biletlerimizi de aldık. Temmuz 2 dedim mi Allah izin verirse bekle beni Bodruummm heyyyoooo

Hotiç'te müthiş bir indirim var bacılar. Tüm ürünlerde önce %50 sonra o fiyatın üzerinden bide %25 indirim yapıyorlar. Eşimle bana 2'şer ayakkabı aldık müthiş ucuz fiyata. İhtiyacı olanlar bilginiz olsun a.s.

Neyse ben acaip yorgunum. 3 gecedir çok geç yatıp sabah erken kalkıyorum. Pilim bitti. Yarın da pazartesi malum temizlik günüm. Sabah annem gelicek sağolsun yine opuyorumnanaktan

Site izin verirse geçmişe bakayım bi yarım saat. Dayanamazsam yatar müsait olduğum bi zamanda bakarım artık. Kaçırmak istemiyorum a.s.

Öptüm hepinizi iyi geceler a.s.

Sağolasın canım gerçekten iyi moral oldu abiciğime a.s.

Öylesi sizin için iyi olur canım rahat edersiniz. Bizde 2 grup gideceğimiz için rahat ederiz dedik. Arkadaşımın nişanlısı da çok seviyor ve Defne ona alışkın. O ilgienirken ben deniz keyfi yaparım falan. İyi gelecek hepimize inşallah bu tatiller a.s.

Valla canım Defne öğlen koca bir kase içiyor çorba. 250' vardır yani. Ama midesi mi almıyor az az densen :uhm:

Sağolasın canım inşallah a.s.

Maşallah Doruk paşama iştahı açılmış ne güzel a.s.

Canım ya ne güzel geçmiş doğum günün çok sevindim a.s. Ayakkabını da güzel günlerde giy inşallah a.s.

cnm çok iyi olmuş hem abine hemde size
inş biter cnm bu esaret kurturlur abin
ne güzel tatil planları yapıyorsunuz ohh keke bizde gidebilsek nerdeeeee

Sağolasın canım a.s. Sende sağlıkla kuzucuğunu al kucağına inşallah o zaman gidersiniz a.s.

Maşallah küçük kuzum da gayet sağlıklıymış çok sevindim a.s.

Sağolasın canım ya inşallah çıkıcak diye ümit ediyoruz a.s.

Araba çok lazım bence canım ya. Olmadı seneye rahat rahat gidersiniz a.s.

Maşallah canım harikasın böyle devam a.s.

Sağolasın canım. 7 yılı kaldı mahkeme sonucuna göre ama itiraz ettik. Yargıtay kabul etmiş itirazımızı. Yeniden mahkemesi olucak. İnşallah çıkıcak bu sefer ya. Boşu boşuna yatıyor zaten 3 senedir mafoldumben

:sende sağol canım birbirimize destek oluruz hem ii olur gitsin kilolarrr oleyyy kurtulacağızz:

Ohhh hadi bakalım kızlar başarılar a.s.

Sorma canım ya tamire mi geldi bozmaya mı belli değil şapşal şey kaydirigubbakcemile3

Canım ya bu senin hayatın. Elbette sende üzülmüşsündür ama hayırlısı böyleydi demek ki yerimseniben Hoşgeldin yeniden aramıza a.s.

Aman canım düşmelere dikkat et ilk zamanlar çok oluyor a.s.

canım benbişim iyi kulaklarında hafif iltihaplanma varmış dün kulak burun boğaza götürdüm damla vrdim gribi geçti gibi burnuda açılıo çok şükür

Çok geçmiş olsun canım ya a.s.

Sağolasın canım ya inşallah geçecek bu günlerde unutacağız a.s.

Yaptık rezervasyonumuzu hayırlısı ile gideriz inşallah a.s.

Aaaa ne ya bide çocukla iş mi bekleyecek senden klava:

Aynısı Defdef'de de var canım. Kendi sesler, hoşlarına mı gidiyor nedir sürekli çığlık atıyor kaydirigubbakcemile3

Ay canım ya Allah korumuş kuzumu mafoldumben Çok geçmiş olsun a.s.

Canım Defne'de bazen çok sinirli davranıyor. Ellerini yumruk yapıp deli gibi bağırıyor. Geçici bir dönemdir sıkma canını ama emmek istememsi kötü olmuş ya :uhm:

Ay bacım ya tam sevinmiştim ama kötü olmuş almamaları. NEyse anneciğin biraz daha idare edicek artık a.s.

Bende işte Defdef'i 3 yaşına gelince Doğa Koleji'ne vermek istiyorum. Teyzemin kızı 4 sendir oranın ana okuluna gidiyor. Bu sene 1.sınıfına başlayacak. Şartlarını çok iyi biliyorum o yüzden hep orayı istemişimdir. Çok iyi bir eğitim sistemi var. İnşallah Rabbim kuzularımızı göndermemizi nasip eder a.s.

Spora da başlamışsın ohhh hadi hayırlı olsun bacım gitsin kilolar a.s. Titanic'e mi yazıldın :uhm:

Hadi bakalım çoktan buluşulmuştur. Resimleri bekliyoruz a.s.

Ay ne nankör valla insanlar ya geçirseydin kafasına modemi sinir şey :uhm:

Herkese iyi haftasonları bende saat 2 gibi hazırlanıp çıkıcam spora ordada bir sauna keyfi yapar gelirim ohhhh.Akşamada babamız erken gelirse gezemelere gideriz.

Ohhh bacım da benden ya süpersin a.s.

Hadi canım gözün aydın çarşambaya yapılıyor desene azcık daha idare ediver a.s.

Canım çok geçmiş olsun ya aman dikkat et valla çok hareketli kuzular a.s.

Aynen bizim mause da Defne'ye dayanamadı kaydirigubbakcemile3

Doğum gününde kutlu olsun canım nice senelere inşallah a.s.

Amin canım ya dişleri tamamlansa da rahatlasak valla a.s. İyi geceler a.s.

Geçmişimi de okuyup cevapladım ben kaçar artık gözlerim kapanıyor. Öptüm sizi bacılar a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…