Günaydın kızlar kızımla 9 da kalktık kahvaltımızı yaptık şimdi oynuyoruz gülcoş öksürüyo bu gün ya şurup olarak ne kullanıyosunuz hava yine harika bu gün burada belki bi park yaparız kızımla hepinize iyi hafta sonları canlarım a.s.
ay sibelcim valla süpermiş tüh ya neyse sende biraz büyüynce gönderirsin canım ne güzel bir iş yerin var.
sen nerde çalışıyorsun siboş? şirket neresi ne iş yaparsınız?
iiyi geceler kızlar eskisi gibi aktif olamıyorum pek malum annemdeyiz
annem tilt oluyor pc başında görünce beni
herkes uyudu....bende volkan konağa takıldım şimdi yatacağım
yatmadan yazayım dedi....
burcu kağan düşmüş geçmiş olsun cnm ...benimkilerde çok düşüyor öle pat pat ama ben önce gözlemliiyorum ...zaten hemen alıp gitmemi gibi olasılığımda yok ...çok şükür bişey olmadı
ama işte engelleemiyoruz saniyede gelişiyor herşey...
çok geçmiş olsun
ayşe kayseride ohhh iyi tatiller diyeyim
claries geldiğine çok sevindim cnm iyi yapmışsın
bizler sadece senin için konuştuk ama son söz senindi
sen kendin için doğru olanı yaptın
hakkınızda hayırlısı ....gülceyede maş..hep mutlu olun cnm
sibo yağız olan seneye kolejde he işin imkanı çok iyi olmuş cnm
diyet konusundada yaparsın sen
böcek,simal,banu,tülay,kıvılcım,erzen,pınar,meltem ,ceren daha ,ismini sayamadığım tüm arkadaşlarım sizleri unuttum sanmayım herkes iyi çok şükür..
meltem bizim alide agresifleşiyor arada..
bu arada tubanın kuzen geldi tuba yok oldu yaww nirdesin kızzz
ayyyyyyyy gelelim benim godiklere
ayy aliş çok fena yaa ömeri ısırıyor benim ayağımı yüzümü çok kudurdu bu çocuk
ömerde anane hastalığı var...
bana gelince diyetim iyi gidiyor ..kaçamaklar olmadan firesi gidiyorum
ama acıkıyorum ne yalan söyleyim...ama vermem gerek aslı olan bu
inş.1 hafta sonra güzel sonuçlarla dönerim size...
şimdilik çokkkkkkkkkkkkk öptüm sizi bbyyyyy
Günaydin Kizlar,
Bugün uykumu iyice almis bir haldeyim ve keyfim yerinde. Ama esim kalkmak bilmiyor, hali yikama makinesi kiralamistik bugün icin, bir an önce gidip makineyi alsa da, ise koyulsak. Ögleden sonra gezmek istiyorum, hava cok güzel cünkü.
Burcu, icim nasil ciz etti. Cok gecmis olsun canim. Aynisi bizimde basimiza gelmisti, yüregim yerinden firladi resmen. 90 derecelik aciyla, kafa üstü yere düsmüstü Doruk. Gerci zemin beton degildi ama cok sert carpinca, cok aglamisti. Birsey olmadi Allahtan. Bir dk gözümü ayiramiyorum artik üstünden.
Ayse'cigim, yolumuz Canakkale'ye düstügünde teklifin hala gecerli olursa, seve seve kabul ederim. Cok tesekkür ediyorum ayrica teklifinden ötürü sana...
Meltem, gecen haftlarda bende benzer sorunlar yasadim, dengemi kaybettim resmen. Ama düzeliyor yavas yavas. Doruk cok uyumlu dogdugundan beri. Uykuda ve beslenmede cok sorun cikarmadi bana. Erken yatip erken kalkar, sadece bu tempo zorluyordu. Ama gecen haftalarda gözlerimin icine bakarak, yemegini dökmeler, agzinda suyu biriktirip bosaltmalar. Eline gecen herseyi yere firlatmalar. Daha neler neler. Cok sabirli olmak gerekiyor, sinirlendigini ve üzüldügünü görürse daha beter olabilir. Ben cok sarsildim, sinirlendim, hissetti bunu Doruk. Ama meme isirma, memeyi redetme gibi bir durum yasamadik. Neden böyle yapiyor ki acaba? Yedigin yeni birseyler mi var bu aralar?
Ferda, ya su en listesini hazirlayayim dedim, isin icinden cikamadim canim. Herkese ayni ölcüde nazimiz gecemiyeceginden pek cok "en"i listeden cikartmak gerekiyor, böylede tatsiz ve tuzsuz birsey oluyor.
Sibel, kres isi olsa cok iyi olacakmis ama belkide o kadar kücük yasta adaptasyonda zorlanirdi. Seneye gider artik Yagiz Pasa.
Claires, hosgeldin canim. En fevri tepkiyi ben vermistim kürtaja cok karsi oldugumdan ama hayat senin hayatin ve herkes begensin ya da begenmesin, aldigin kararlara saygili olmak durumunda.
Herkese iyi haftasonlari kizlar...
çıktık cnm hava çok güzeldi parka gittik çok eğlendi Dağhan meyve püresinide yedirdim orda geldik sonraa...çık valla al daghanıda hava cok guzel ama esıyo bu havalara dıkkat etmek gerek tam hasta olma havasııı
aynen ferdacım öyle bir çığlık atıyorki sonra boğazı tahriş olup öksürmeye başlıyor sıpam..kaydirigubbakcemile3
desenize çoğumuzda var çığlık olayı,bu modeller böyle oluyo heralde:))selam kızlar hanzade uyandı ona muhallei yapim derken cok yaptım tavukgögüsüne cevirdim iyi oldu aksam eşimde yer .
bocek 82 ayy hanzadede bir cığlık atıyor heryerde bde cok fena ben azıcık yapma etme diyim oda bana bagırıyor napcam bu kızla bilmem
bende yarın kayınvalidemlere gidicem misafir geliyormus hizmet görelim dye cagırdı hemde aksam yaa kızda bana yapısık zaten npcaksam kalabalık uyumazda zaten uyutsam kızıyorlar vay bebeyi sevemeden uyutuyon diye ama cocugun bi uyku düzeni bi uyku saati var öle diilmi eger zamanını gecirirsem hanzade sabaha kadar uyumuyor mızır mızır mahvediyor beni neyse Allah yardımcımız olsun
ben kızı yedireyimde geleyim..
çok geçmiş olsun cnm,Allah korumuş.Kızlar merhaba, nasılsınız, a.s.sormayın başmıza gelenleri, sabah kağan koltukta sıralıyodu oyuncağa takıldı bi düştü güm betona kafası çarptı, kaptığım gibi çıktık evden, ultrason ve röntgen çektiler temiz dedi dr yinede bi 24 saat göz önünde tutacakmışım...
öf stresi yetti zaten...elim ayağım buz kesti, güm diye bi ses , kafası patladı sandım bi an... Allah korusun, neyseki yakın b arkadasım öğrendi ve geldi Allah raz olsun çok yardımcı oldu
cnm ne diyimki,diş filan olabilir belki ağrısı vardır.yada memeyi bırakıyodur.anlamadım ama..sevgili arkadaşlarım yine sizi ihmal ettim ama inanın bu aralar çok kötüyüm. selamsız sabahsız girdim ama nolur kusura bakmayın bi akıl verin bana lütfen:
oğlum kaç gündür çok kötü. sürekli mızmızlanıyor, ağlıyor. acayip asabi. sinirleniyor, çığlıklar atıyor, ısırıyor, kafasını koluta vurdu diyelim çok sinirleniyor ve koltuğa kafa atmaya başlıyor. veee en kötüsü de kesinlikle meme emmiyor. meme saati geldiğinde falan meme verince koparacakmış gibi ısırıyo memeyi. geliyo kendisi istiyo, veriyorum ve anında ısırıyo. ancak uyku arasında ve geceleri emiyor. meme olmayınca ne sakinleştirebiliyorum ne uyutabiliyorum . ay deliricem yaaa. melek gibiydi çocuğum. şimdi noldu böyle yaaa.
düşünüp duruyorum. evde bir gerginlik, kavga gürültü de yok. neden oldu bilmiyorum. ay deliricem çok kötüyüm çok bunaldım. nolur bi şey diyin bana........
fiyatlar çok pahalıymış yaa,ben kreş düşünüyorum ama devlet kreşlerine bakıcam.eve yakın biyerde.Yağızın işide olmamış üzüldüm ama olsun sende biraz daha sonra verirsin cnm annen biraz daha idare eder heralde...sağol cnm sorma iyi yiyor bu aralar Dağhan moralim iyi yani..çok şükür,Doruk'da uyumaya başlamış çok şükür odasınada geçir bak daha rahat edersin..
cnm şu en mevzusuna bi el at sen o zaman..
Kızlar çok teşekkürler malesef kreş işi yattı eylül döneminde 18 aylık olacaktı ama çark ettiler 22 ayın altını alamayacaklarını söylediler acayip üzüldüm mafoldumben Ferdacım,fiyatlar çok ucuz değil açıkcası yıllık 8000 TL den bahsediyolar şirket karşılayacaktı ancak yaşı uymuyor.Ama okula bayıldım süper heryer harika eğitimlerinde her dala ayrı hocaları bide sınıf hocaları var 3 yaştan itibaren ingilizceye başlıyorlar.Montessori eğitimi tabanlı eğitimlerini planlamışlar.Bahçede herşeyi dikip onları toplayarak kendilerine bunlarda yiyecek bile hazırlıyorlar.Dört dörtlük anlıyacağın 1 yıl sonrasında aynı yerde olursam kesin yollayacağım.
Canım hoşgeldin neden mahçup hissedesin hayat senin hayatın...Hakkınızda hayırlısı olsun.
Gezin canım ohh sefanız olsun.
Çok geçmiş olsun canım verilmiş sadakanız varmış.
Meltemcim hoşgeldin,diş huysuzluğunda böyle davranıyordur diye düşünüyorum yağızda bir ay öncesine kadar bunların aynılarını yapıyordu geçici bir dönem.
ohh ohh saunamı bende istiyorum yaa...Herkese iyi haftasonları bende saat 2 gibi hazırlanıp çıkıcam spora ordada bir sauna keyfi yapar gelirim ohhhh.Akşamada babamız erken gelirse gezemelere gideriz.
Meltemcim hoşgeldin,diş huysuzluğunda böyle davranıyordur diye düşünüyorum yağızda bir ay öncesine kadar bunların aynılarını yapıyordu geçici bir dönem.
merhaba kızlar kimscikler yok herkes gezmelerde galiba,bende bütün gün temizlik yaptım kızla oynadım, ay kız uyurken birara benimde içimde geçmiş kütt diye bir ses dönerken düşmüş,aklım gitti resmen hep yanına birşey koyardım ama nedeolsa yanındayım dedim ama uyuyaklmışım neyse ağladı falan oyunla falan kandırdım...yarın benimde doğum günüm şimdi eşim aradı işten çıkmış biraz işim var çarşıdayım dedi sanırım hediye alıyor:)) gelincede hazır olun dışarı çıkıcaz dedi:)) bakalım ne yapıcak gelince anlatırım geçmişe bakamadım bilg. mause bozuk çok zor oluyor sağolsun Begüm vura vura bozdu hepinizi öpüyorum iyi gezmeler güzel havanın tadını çıkartın ben bütün gün tıkılıp kaldım siz bari gezin görüşürüz kızlar
ohh iyi yapmışsınız cnm,abinede iyi gelmiştir,afiyet olsun iyi oturmalar,biz bu yıl tatil için kayınvalidemlerin yazlığa gidicez Didime..Dağhanla daha rahat olur diye,bırakıp gezeriz.Seneye başka yerlere bakıcaz artık..
hadi görüşürüz.slm arkadaşlarınada.
Pendik buluşması falan çok güzel olur aslında.Ben de sizlerle tanışmak istiyorum.
Bu arada benim kuzu bugün yine kustu.Anlamıyorum ya antibiyotiğe devam ediyoruz.Çok canım sıkıldı.250 ml sebze püresi çok mu bebişiçin ya.acaba çok mu geliyo ona.Anlamadım.Ama üzüldüm ya.
herkese iyi geceler
Iyi Aksamlar Kizlar,
Ne zamandir bir yazamadim, okumakla yetiniyorum aralarda sadece. Iki gündür tempomuz yogun ama olumlu gelismeler var. Öncelikle, bebislerin cogunda uyku sorunu varmis anladigim kadariyla. Yani bizimki anormal bir durum degil. Strese girdim cokca ama gecti.
Doruk basbayi sallanarak uyumaya alismis ya. Oysa uykuya dalamadiginda yatagini birkac dakika salliyordum sadece. Ikide bir yataktan kendini atmaya kalkinca asagi cektik ve resmen bunalima girdi kuzum ya. Hic uyumak istemiyor asagida. Odasini hazirliyorum, haftaya kendi odasina alma denemelerim olacak artik. Ama nispeten düzeldi uykulari. Istahida iyi gidiyor, azar azar ve sIk besleniyor artik. Cesitte arttirdim. Bugün ilk kez kavun verdim muhallebisiyle. Bayildi...
Aklimda kaldigi kadariyla,
Pinar, abini görmüssün gözünüz aydin canim. Insallah tamamen kavusacaginiz günlerde yakindir.
gercektende ıyıkı dogmusun ıyıkıde kk ya uye olmusumda sızın gıbı arkadaşlarım olmuş hepınıze mesajlarınız ıcın cok tesekkur ederım cok duygulandım ve mutlu oldum ıyıkı varsınız
bugun kuzularımal ılk dogumgunumdu ıcımde cok guzel bır huzur vardı gunumu temızlık yaparak gecırdım dogumgunumuz yaklaştı dıye buyuk temızlıge başladım butun gun boyunca sadece ıkı oda temızledım ama odalarda elımın degmedı en kucuk bıryer kalmadı yarında devam tabıkı
bugun eşım unuttu snadım cunku herzamankı gıbıydı suprız falan yapıcak bır halıde yoktu akşam uzerı arkadalar geldı esımde pasta alıp gelmış bıde bana hedıye olarak cok sevdıgım bır markadan cok guzel bır aykkabı almış cok hoşuma gıttı arkadaslarla kucuk bır kutlama yaptık boylece hayatımdakı ılk kuzularla gecırdıgım bır dogumgunum oldu tekrardan cok tesekkurler
cnm çok iyi olmuş hem abine hemde size
inş biter cnm bu esaret kurturlur abin
ne güzel tatil planları yapıyorsunuz ohh keke bizde gidebilsek nerdeeeee
ay canım ya valla okurken ağlayacaktım çok duygulandım inanki. başka birşey yazamıyorum...
canım en kısa zamanda çıksın abin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
bakalım canım kısmetse bizimde bir araba alma durumumuz var kredi çekcez eğer alırsak sanırım tatile gidemeyebiliriz...
daha belli değil ama ben bu yıl gitmeyi çok istiyorum..geçen yıl berke küçük diye gitmemiştik te..
herkese günaydın kızlar hayırlı cumalarrrrrrrrrrrrrrr
kızlar haftadan haftaya tartılıyorum geçen cumadan bu cumaya 1 kilo vermişimmmmmmmmmmm
çok sevinçliyim bu hızla gidersem 1 aya kadar inş. en az 3 kilo veririm diye düşünüyorum....
özlemmm sevındım canım bebişin saglıklı olmasına bence kıs ıcıme ölee doguyo vallaa şimdi okuyanlar doktordan ıyımı bılecek dıcek ama hayırlısı bakalım sen yınede temkınlı ol fazla bısey alma
banucum gunaydın
pınarcım gozunuz aydın olsun canım gorüşmüşsünüz abınle nekadarı kaldı abının?
:sende sağol canım birbirimize destek oluruz hem ii olur gitsin kilolarrr oleyyy kurtulacağızz:
ay pınarrr servıs elemanı koparttı benı anacım yaaaaaaaaaa guya tamıre gelıyo adam daha nevarsa bozup gıdıo anacım bu adam...bu gıdısle sızın ewı yol edecek adamcagız her geldıınde bişilerı tamır edeıp baska bişilerı bozuyo sakarrrr yaaaaaaa
Selam kızlar çoğunuzunda farkettiği gibi günlerdir takip ediyorum sizi ama yazmak gelmedi içimden daha doğrsu ne yazacağımı bilemedim kendimi garip bir şekilde mahçup suçlu hissediyorum son olay çok etkiledi beni umarım hiç biriniz böyle bir seçim yapmak zorunda kalmazsınız sizleri özledim daha fazla dayanamadım en sonunda yazma kararı aldım artık kesintisiz yorumlarla aranızdayım bu arada yeni gelen arkadaşalar aramıza hoşgeldiniz.
merhaba kızlar iyisinizdir umarım bende alperen kayrayı uyutmaya çalışıyorum ama bir türlü uyumuyo ya anlamıyorum hergün yeni bir huy değiştiriyor geceleri çok geç yatıyo tabi bende ölü gibi geziniyorum evde uykusuzluktan ve artık etrafa tutunarak yürüdüğünden dolayı çok düşüyor aklım çıkıyor benimde resmen sürekli peşindeyim galiba en zor zamanları şimdi bebişlerimizin Allah korusun yavrularımızı
canım benbişim iyi kulaklarında hafif iltihaplanma varmış dün kulak burun boğaza götürdüm damla vrdim gribi geçti gibi burnuda açılıo çok şükür
pınar'cım abinde sizde çok mutlu olmuşsunuzdur. dokunmadan da olsa
hasret gidermişsiniz ne güzel. allah sağlık versin abine bu günlerde gelir geçer inşallah.
tatil planları da yapılmış. hadi bakalım sağlıkla gitmeniz dileğiyle
selam kızlar
sabah giremedim biraz temizlik yaptım.
yarın kayınvalidemle kayınpederim gelecekler. bugün arayıp söylediler.
en az bir hafta kalırlar heralde. ceylin'de onlara alışana kadar bana
yapışacak eminim. kaç aydır görmüyor çocuk hatırlamaz.
evde ben ve babası dışında biri olunca o uslu çocuk gidiyor
mız mız bişey oluyor. neyse hafta sonu eşim ilgilenir sonra da idare edicem artık.
bir de kayınvalidem elini hiçbişeye sürmez hep hizmet bekler.
selam kızlar tekrar hepinize..
Oğlum hala ayağımda uyuyor koptu ayaklarım valla.tek uysunda bende size bakıyım diye yatırdım.ama pahalıya patladıı.:))
Neysem uyansında yoğurdunu yediriyim bende bari..
3 gibi kayınvaidemler gelir,bugünde gezesim var gelsinlerde belki çıkarız oğluşla azıcık.Kızlar yaa sizinkilerdede varmı bügünlerde Dağhan'da bi çığlık atma varki anlatamam,herşeye sinirleniyo,çok canımız sıkılıyor varmı yaa sizdede?
Neyse kayınvalidem geldi ben çıkıyorum öptüm.
Kızlar merhaba, nasılsınız, a.s.sormayın başmıza gelenleri, sabah kağan koltukta sıralıyodu oyuncağa takıldı bi düştü güm betona kafası çarptı, kaptığım gibi çıktık evden, ultrason ve röntgen çektiler temiz dedi dr yinede bi 24 saat göz önünde tutacakmışım...
öf stresi yetti zaten...elim ayağım buz kesti, güm diye bi ses , kafası patladı sandım bi an... Allah korusun, neyseki yakın b arkadasım öğrendi ve geldi Allah raz olsun çok yardımcı oldu
sevgili arkadaşlarım yine sizi ihmal ettim ama inanın bu aralar çok kötüyüm. selamsız sabahsız girdim ama nolur kusura bakmayın bi akıl verin bana lütfen:
oğlum kaç gündür çok kötü. sürekli mızmızlanıyor, ağlıyor. acayip asabi. sinirleniyor, çığlıklar atıyor, ısırıyor, kafasını koluta vurdu diyelim çok sinirleniyor ve koltuğa kafa atmaya başlıyor. veee en kötüsü de kesinlikle meme emmiyor. meme saati geldiğinde falan meme verince koparacakmış gibi ısırıyo memeyi. geliyo kendisi istiyo, veriyorum ve anında ısırıyo. ancak uyku arasında ve geceleri emiyor. meme olmayınca ne sakinleştirebiliyorum ne uyutabiliyorum . ay deliricem yaaa. melek gibiydi çocuğum. şimdi noldu böyle yaaa.
düşünüp duruyorum. evde bir gerginlik, kavga gürültü de yok. neden oldu bilmiyorum. ay deliricem çok kötüyüm çok bunaldım. nolur bi şey diyin bana........
Kızlar çok teşekkürler malesef kreş işi yattı eylül döneminde 18 aylık olacaktı ama çark ettiler 22 ayın altını alamayacaklarını söylediler acayip üzüldüm mafoldumben Ferdacım,fiyatlar çok ucuz değil açıkcası yıllık 8000 TL den bahsediyolar şirket karşılayacaktı ancak yaşı uymuyor.Ama okula bayıldım süper heryer harika eğitimlerinde her dala ayrı hocaları bide sınıf hocaları var 3 yaştan itibaren ingilizceye başlıyorlar.Montessori eğitimi tabanlı eğitimlerini planlamışlar.Bahçede herşeyi dikip onları toplayarak kendilerine bunlarda yiyecek bile hazırlıyorlar.Dört dörtlük anlıyacağın 1 yıl sonrasında aynı yerde olursam kesin yollayacağım.
Herkese ii akşamlar iyi tatiller arkadaşlar pazartesi görüşmek üzere
malum haftasonu yoğunum ayşe geldiya buluşma zamanııııııııııııııııııııııııııııı
pazartesi resimlerle döneriz inşallah
hepinizi öptüm
tünaydınlar ...ben geldimmm ....ayyy sinir durumdayım babam neti kapatınca netin ortağı olan üst kat komşumuzda netsiz kaldı ..tabi onlar hemen kayıt oldu...kardeşimde modemini vermiş onlaraa...gelince bende kullanırım demiş...neyse paraya ortaklar sonuçta...ama ben o çocğun netini hiç kullanamadım sürekli şifre değişikliği oluyor ...diğer komsundan giriyordum...çocuğa da hep dedim mır kır ettiler...
ama diğer komşu evde yok modemi kapatmış doğal olarak nete giremedim....çocuktan istedim ve neden değiştiriyorsun şifreyi dedim....bişey diyemiyor...bugün baktım net yok ....çıktım nette sorunmu var dedim..yok modemi kapattım dedi....çok kızdım neden kapatıyorsun biz sizle kullanırken böylemi yapıyorduk dedi...ya birsen abla diyor...vereyim modemi diyo ne alaka dedim...ama çok kızdım
kardeşimle ortakken kardeşim bırakıp okula gitti babam 1 ay hiç para almadı onlardan ...
insanlar ne kadar nankör yaa..
neyse ben çıkacağım şimdi duşa gireceğim......sonra dışarı çıkacağımm
çok öptümm sizii
Herkese iyi haftasonları bende saat 2 gibi hazırlanıp çıkıcam spora ordada bir sauna keyfi yapar gelirim ohhhh.Akşamada babamız erken gelirse gezemelere gideriz.
selam kızlar herkese iyi haftasonları..
Bugün sabah oğluşa babaannesi baktı bende uyudum iyi oldu 10.30 da servisin ziline uyandık,bul.mak için geldiler.bi kartı bozulmuş değişecekmiş çarşamba gelcek parçası..elde yıkamaya devam yanii sinir oldum..
Zile Dağhanda uyandı tabi neyse kahvaltımızı yaptık ailecek,şimdi babaannesi sallıyo ayağında uyuyor,bende bi bakıyım dedim,uyansında bizde bi çıkıcaz dışarıya..
Filizcim dediğin gibiyse kalsın zaten ben kırgınlık filan olsun istemem..
Birsencim sinir yapma hayatım..relax ol!!! :)) Kiloyla ilgili güzel haber lerini bekliyoruz..
Hepinizi öptüm kızlar ben kaçar azıcık oje filan sürüyüm oğlum uyurken...
merhaba kızlar kimscikler yok herkes gezmelerde galiba,bende bütün gün temizlik yaptım kızla oynadım, ay kız uyurken birara benimde içimde geçmiş kütt diye bir ses dönerken düşmüş,aklım gitti resmen hep yanına birşey koyardım ama nedeolsa yanındayım dedim ama uyuyaklmışım neyse ağladı falan oyunla falan kandırdım...yarın benimde doğum günüm şimdi eşim aradı işten çıkmış biraz işim var çarşıdayım dedi sanırım hediye alıyor:)) gelincede hazır olun dışarı çıkıcaz dedi:)) bakalım ne yapıcak gelince anlatırım geçmişe bakamadım bilg. mause bozuk çok zor oluyor sağolsun Begüm vura vura bozdu hepinizi öpüyorum iyi gezmeler güzel havanın tadını çıkartın ben bütün gün tıkılıp kaldım siz bari gezin görüşürüz kızlar
Selam kızlar sanırım sitede sorun var dün akşamdan beri bağlanamadım az evvel cadıyı uyuttum ya son günlerde Gülceye mama yedirmek ne kadar zorlaştı dün 2 defa çorba pişirdim ikisinide yemedi sevdiği yiyecekleri bile yemez oldu ağzını kilitliyo kaşığa vuruyo tabağa tepiyo üst baş saç heryer mama offf(babasıyla şebek olduk yapmadığımız numara kalmıyo iki kaşık bişey girsin diye ağzına ay şu diş sıkıntıları bi geçse ya neyse kızlar hepinizi ve bebişlerinizi öpüyorum cümleten iyi geceler a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?