günaydın herkese iyi haftalar diliyorum umarım herkes iyidir geçmişe bakamadım birazdan okuyacağım
bize gelince cumartesi sabah temizliğimi yaptım öğleden sonrada tülayın annesine gittik hayatımda hiçbu kadar eğlenmemiştim saatin bile farkına son anda vardım tülaycım yine döktürmüş selinle duruda bizi hiç üzmediler maşallah
akşamada iki aile misafirimiz vardı eve gider gitmez hazırlıklarımı yaptım akşamda güzel geçti dünde çocukların odasına ranza aldık demir sağlam olanlardan
ve arkadaşım doğum yapmıştı işyerinden oraya gittik dolu dolu bir haftasonu geçirdim
tülaycım yine tekrarlayalım herşey için teşekkür ederim çok şanslıyım iyiki seni tanımışım bitanem
günaydın herkese iyi haftalar diliyorum umarım herkes iyidir geçmişe bakamadım birazdan okuyacağım
bize gelince cumartesi sabah temizliğimi yaptım öğleden sonrada tülayın annesine gittik hayatımda hiçbu kadar eğlenmemiştim saatin bile farkına son anda vardım tülaycım yine döktürmüş selinle duruda bizi hiç üzmediler maşallah
akşamada iki aile misafirimiz vardı eve gider gitmez hazırlıklarımı yaptım akşamda güzel geçti dünde çocukların odasına ranza aldık demir sağlam olanlardan
ve arkadaşım doğum yapmıştı işyerinden oraya gittik dolu dolu bir haftasonu geçirdim
tülaycım yine tekrarlayalım herşey için teşekkür ederim çok şanslıyım iyiki seni tanımışım bitanem
herkese günaydın arkadaşlar....
biraz işim var toparlayınca gireceğim inşallahh
öptüm hepinizi..
günaydın kızlar...
herkes iyidir umarım geçmişi okuyamıyacapım çok iş var:) bize gelince hafta sonu banu ve annesi kardeşi babannesi bizdeydi çok güzel vakit geöirdik ama saat ne zaman egçti anlamadık hakkaten.selin ve duru iyi oynadılar:) cts akşam misafir vardı bende tekrar bişeyle rhazırladım.pazarda ev temizle topla çamaşır banyo w temziliğid erken vakit geçmiş. akşama misafirrim vardı pasta börek işi derken en son oturduğumda saat gece 12 di:) 1 fincan çay içip yattımm .artık sabahları kalkmak çok zor oluyor:) bizden böyle kızlar ..
zynurcum cerencim banucum günaydınlar.......... aynur canımya çok teş.ederim sana:))) alperene öppp benim için annesi..
günaydın tülaycım nasılsın biz iyiyiz şükür h.sonu dışardaydık bizde biz bu sne tatile erken gidicez şimdiden başlıyayım yavaş yavaş hazırlıklara dedim kendimiz için bişeyler buldum ama oğluma bulamadım yaa lcw dede hala kışlıklar var c.tesi böyle gezerek geçti pazarda biraz ewi toparladık dinlendik derken geçti yarınada temizlikçi gelecek artık tek başıma yapamıyorum çok zor oluyor perdeleri yıkatacağım pencereler silinecek iş çok yarına artık abla gelince beraber yaparız.benimde çamaşırlarım vardı serip geliyorum.sizdeçok eğlenmişsiniz çok sevindim canım.selinimi öp benim için geliyorum birazdankaydirigubbakcemile2
günaydın kızlar, herkes iyidir inşallah
giremedim uzun zamandır,
bizim üst dişlerimiz çıkıyor daha yeni
mahvolduk 3-4 gündür oda bende uykusuz
ama akşamdan beri biraz daha iyi
banucummm çok saol canım.bende iyiki seni ve aileni tanımışım. opuyorumnanaktan
bu arada canım afiyet olsun valla ben severek büyük bir zevkle yapıyorum.beyenmenize sevindim. ohh evi yen baştan aıyrosunn:) güle güle kullansın canım kuzucuklarım..
günaydın kızlar...
herkes iyidir umarım geçmişi okuyamıyacapım çok iş var:) bize gelince hafta sonu banu ve annesi kardeşi babannesi bizdeydi çok güzel vakit geöirdik ama saat ne zaman egçti anlamadık hakkaten.selin ve duru iyi oynadılar:) cts akşam misafir vardı bende tekrar bişeyle rhazırladım.pazarda ev temizle topla çamaşır banyo w temziliğid erken vakit geçmiş. akşama misafirrim vardı pasta börek işi derken en son oturduğumda saat gece 12 di:) 1 fincan çay içip yattımm .artık sabahları kalkmak çok zor oluyor:) bizden böyle kızlar ..
zynurcum cerencim banucum günaydınlar.......... aynur canımya çok teş.ederim sana:))) alperene öppp benim için annesi..
giremedim uzun zamandır,
tamam cnaım geince haber et:) yazcaklarımı yazraım..
tamam cnaım geince haber et:) yazcaklarımı yazraım..
giremedim uzun zamandır,
geldim tülaycımopuyorumnanaktan
AYNUR CANIMYA YAZLIKLAR YENİ ÇIKIYORYAB ELKİ ONDAN BULAMAMIŞSINDIR.çocukla zor oluyor temizlik yapmak.bende mayıstan önce temizlikçi alıp cam kapı sildirciem.halı ve perdelerde yıkamaya gidicek:)
tatile ne zaman çıkıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?