2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar günaydınlar :)
Bugün yetiştirmem gereken çok işim var üstesinden gelebilecekmiyim görücez, havada bi güzelki sormayın ya insanın sabah evden çıkıp akşam gelesi geliyo , ama mutlaka çıkıp gezeriz bugün kağanla bakalm, oğluşa patates havuç mercimek tavuk salça pirinç ile birlikte enginar pişiriyorm inş. sever
görşmek üzere öptük kuzuları

ayy az kalmış bizde temmuz yada ağustosta bakalım benim izin işine göre.ne tarafa gidiceksiniz?

antalya belek diye düşünüyoruz.izmirde yakın zaten orayada h.sonları gideriz.ewt canımsende iyi düşünmüşsün tek başına yetişemiyor insan yetişsede bi yeri yaparken diğer taraf batıyor bende aşırı titizim tertemiz olması gerek.canım siz nereye gideceksiniz tatile

günaydın kızlarrrr
anca gelebildim hanzadeyi sabah kahvaltısı yaptır oyun oyna uyut derken daha dogru dürüsts işe bile başlayamadım saat 11 oldu yanii
yaa dün benim pc kk ne dirmedi gıcık oldum havada güzeldi eşimde yoktu sıkıntıdan patladım
neyse bugun yanınızdayımm
nasılmıs anneler ve bebekleri bugun?

zafergamze,nurran şimal günaydın kızlar
ve görüşürüz ben çıkıyorum

kk değiştimi yavs ben online olanları göremiyorum

aynurcumm ohh iyi mutlaka banada beklerimm ona göre:)) kaçış yok:)) aynen canım bende çok titizim ve bazen bu huyumdan nefret ediyorum.:)

burcuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu canım naber... gez gez hiç evde oturmöuyorsunki anacım sen) kılzar saldırı mı ne varmış siteye ondan gözükmüyormuşş

h.b canımm iim sagol sen nasılsın bebişim hiç ii deil diş cıkarıyo cok huysız sürekli aglıyo

canım iyiyim ben sağol.haftabaşı iş telaşı( tühya acaba ne rahatlatırki dişler çıksada bir tahatlasalr onlarda bizde.

esen cnaım hoşgeldin güle güle iyi dersler

Günaydın kızlarr bizde kahvaltımızı yaptık uyuduk uyandık ve buradayız bu gün kızıma nasıl bi çorba pişirsem bilmiyorum siz neler pişireceksiniz fikiflerinizi bekliyorum öptüm şekerler a.s.

Günaydınlar Herkese

Benim moralim sıfır.Sabah annem geldi babamla.Bel fıtığı demişler haftasonundan beridir yatıyodu doktorda mr dan sonra ameliyat demiş.Kadın oturamıyor o kadar kötü malesef.Bunamı üzüleyim oğluşuma kimin bakacağınamı.Kayınvalide bakarım derde çok uzun süre idare edemez.

Kafam allak bullak işten çıkamyı bile düşündüm,acaba anlaşmalı istifamı etsem diye ama onuda kabul edip tazminatımı vereceklerini sanmıyorum.Kime güvenip bırakıcam oğlumu bilmiyorum.Offfffff :sinifsinif:

ayy canım ya gecmiş olsun annene baska çözümü yokmuymus ameliyattan kıyamam sende üzülme bizim stresimiz bebişlere yansıyor biliyorsun Allahım acil şifalar versin annene sabret bebişine bakıcak biride bulunur telas yapma Allahım ayarlar inşallah sen üzülme canım yaa

sibelcimm çok üzüldümya..geçmiş olsun..tedavisi vardır mutlaka bir müddet kayınvaliden idares etse.yada işyerinle konuş belki kabul ederler( herşeyin bir çıkar yolu vardır canım hemen morlalini bozma.

Selam Kızlar,,,

Bız istanbuldan bu sabah dönduk.Malesef cok kalamadık.Esım dönerken bızıde getırdı.Bu hafta işleri cok yogun tekrar gelıp alamam sızı dedı.Ama kımseleri göremedım tabı.Söz verdı nisan da uzun surelı bırakıcak.Ve görümcemın bebeği geldı.Allaha şükür ikiside cok sağlıklı ama nasıl kucuk ya sankı Bora hiç öyle olmadı gıbı geldı.Yenı bır hayat daha basladı.Hepimiz cok mutlu olduk.

Bizde esımle cok guzel gezdık.Sabah bogazda kahvaltı keyfı yaptık.Gece Bora uyuyunca bı cıktık gece yarılarına kadar dışardaydık.Yanı super bı değişiklik oldu bana.Borada masallah yolda cok uslu durdu ağlamadan bıtırdık herseyı.Ama uyku duzenı bıraz bozuldu.Umarım gırer duzene yıne bu gece 4 ten sonra uyumadı.

Umarım herkes ıyıdır.Boraya corba koyup,valız acıcam gelırım yıne.Bı tane baget hasladım.ıçinede patates,havuc,kerevız,pırasa ve domates koydum.Öptüm sızı buralardayım.

Sibel cok gecmış olsun canım.Dur hemen panık olma.Bı sure kayınvalıden bakar belkı annende cabuk duzelır.Bakıcı işi zormu olur canım ya bı arastırsan tanıdık bırılerı fılan cıkar belkı.

SİBELCİM TAM YENİ GİRDİM SENİN YAZINI GÖRDÜM . CANIM DUR BAKALIM BELKİ AMELİYATTAN SONRA ANNEN İYİLEŞENE KADAR K.VALDEN BAKAR SONRA YİNE ANNEN BAKAMAZ MI ACABA İYİLEŞME SÜRESİ NE KADARMIŞ AMELİYATTAN SONRAKİ?
GÖRÜYORMUSUN ALLAH İYİLİĞİNİ VERSİN CANIM YA HAKKATEN BENDE ŞİMDİ ANNENEMİ ÜZÜLEYİM YAĞIZAMI BİLEMEDİM VALLA kafamçokkarıştı
AMA YİNEDE MORALİNİ BOZMA HERŞEY OLACAĞINA VARIR BİR ÇIKAR YOL BULUNUR ELBETTE :teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…