slm kızlar bende uzun zamandır girmiyodum özlemişim burayı :)
ayy az kalmış bizde temmuz yada ağustosta bakalım benim izin işine göre.ne tarafa gidiceksiniz?
hoşgeldin canım nasılsın bebişin nasıl?
kk değiştimi yavs ben online olanları göremiyorum
h.b canımm iim sagol sen nasılsın bebişim hiç ii deil diş cıkarıyo cok huysız sürekli aglıyo
Günaydınlar Herkese
Benim moralim sıfır.Sabah annem geldi babamla.Bel fıtığı demişler haftasonundan beridir yatıyodu doktorda mr dan sonra ameliyat demiş.Kadın oturamıyor o kadar kötü malesef.Bunamı üzüleyim oğluşuma kimin bakacağınamı.Kayınvalide bakarım derde çok uzun süre idare edemez.
Kafam allak bullak işten çıkamyı bile düşündüm,acaba anlaşmalı istifamı etsem diye ama onuda kabul edip tazminatımı vereceklerini sanmıyorum.Kime güvenip bırakıcam oğlumu bilmiyorum.Offfffff :sinifsinif:
Günaydınlar Herkese
Benim moralim sıfır.Sabah annem geldi babamla.Bel fıtığı demişler haftasonundan beridir yatıyodu doktorda mr dan sonra ameliyat demiş.Kadın oturamıyor o kadar kötü malesef.Bunamı üzüleyim oğluşuma kimin bakacağınamı.Kayınvalide bakarım derde çok uzun süre idare edemez.
Kafam allak bullak işten çıkamyı bile düşündüm,acaba anlaşmalı istifamı etsem diye ama onuda kabul edip tazminatımı vereceklerini sanmıyorum.Kime güvenip bırakıcam oğlumu bilmiyorum.Offfffff :sinifsinif:
Günaydınlar Herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?