ayy canım ya gecmiş olsun annene baska çözümü yokmuymus ameliyattan kıyamam sende üzülme bizim stresimiz bebişlere yansıyor biliyorsun Allahım acil şifalar versin annene sabret bebişine bakıcak biride bulunur telas yapma Allahım ayarlar inşallah sen üzülme canım yaa
sibelcimm çok üzüldümya..geçmiş olsun..tedavisi vardır mutlaka bir müddet kayınvaliden idares etse.yada işyerinle konuş belki kabul ederler( herşeyin bir çıkar yolu vardır canım hemen morlalini bozma.
Sibel cok gecmış olsun canım.Dur hemen panık olma.Bı sure kayınvalıden bakar belkı annende cabuk duzelır.Bakıcı işi zormu olur canım ya bı arastırsan tanıdık bırılerı fılan cıkar belkı.
SİBELCİM TAM YENİ GİRDİM SENİN YAZINI GÖRDÜM . CANIM DUR BAKALIM BELKİ AMELİYATTAN SONRA ANNEN İYİLEŞENE KADAR K.VALDEN BAKAR SONRA YİNE ANNEN BAKAMAZ MI ACABA İYİLEŞME SÜRESİ NE KADARMIŞ AMELİYATTAN SONRAKİ?
GÖRÜYORMUSUN ALLAH İYİLİĞİNİ VERSİN CANIM YA HAKKATEN BENDE ŞİMDİ ANNENEMİ ÜZÜLEYİM YAĞIZAMI BİLEMEDİM VALLA kafamçokkarıştı
AMA YİNEDE MORALİNİ BOZMA HERŞEY OLACAĞINA VARIR BİR ÇIKAR YOL BULUNUR ELBETTE :teselli:
Sibelcim geçmiş olsun cnm yaa..inş biran önce şifasına kavuşur anneciğin...
pat diye girdim ama kızlaarrr doğum günü topiğine uğradım sibeli de görünce geçmiş olsun demeden geçemedim...
hepinizi öpüyorummm..
tülaycım ben arada giriyorum tatlım
Aaaa nolmuş bu topığe yaa kımseler yok.Onlıne kısılerde görunmuyo.
Bende bu saate kadar valız ve camasırlarla uğrastım.Bı yere gıtmek guzel ama arkada su ışler olmasa.Bora uyurken bı kahve içeyım dedım.Birazdanda bı duş alırım rahatlarım.Havada muthıs guzel ama Boranının arabası esımın arabasında kalmış.Kucakta tasıyamam cıksam bıle.Yarın guzel olursa kulturparka gıderız oğluşla artık.
Ben yemeğimi hazırlayıp,duşa koşayım kızlar.Zaten kımsede yok.
Selam kızlar iyi pazartesiler a.s.
Bende sabahtan beri temizlik yaptım, 3 posta çamaşır yıkadım astım. Nevresim falan değiştirdim. Canım çıktı yani kafamçokkarıştı
Sonra hemen duş aldım, kızıma ve kendimize çorba yaptım, annem çıkarken bizde çıktık dışarı. Önce ananemizi yolcu ettik. Ordan markete uğrayıp eksiklerimizi aldık. Ordan parka gittik. Kuzum salıncakta çığlık atıp durdu. Bayılıyor ya hiç inmek istemiyor akannehir Eczaneye uğrayıp geldik evimize. Kuzumun çok uykusu gelmiş hemen emdi uyudu. Bende size bakayım dedim a.s.
Yemek yapmam lazım. Ayıklanmış doğranmış mantar aldım. Zor geldi valla yıkayıp ayıklamak. Mantarlı et sote ile pilav yapayım diyorum :uhm: Tavuk suyuna şehriye çorbası da yaptım. Bide salata bitti gitti yerimseniben
Çok yoruldum valla. Havada ne sıcak. Defdef biraz uzun uyusa da azcık dinlensem kafamçokkarıştı
Banu'cum ranzanızı güzel günlerde kullanın canım a.s. Oh haftasonu Tülay'la keyif he ne güzel a.s.
şekerkızcandy selam canım a.s. Hadi gözünüz aydın kuzunun dişleri çıkıyormuş ama zorlar mutlaka. Allah kolaylık versin çıkana kadar a.s.
Esen'cim kolay gelsin canım a.s.
Tülay'cım eşin hediyeleri görünce çok şaşıracak ve çok sevinecek eminim a.s.
Burcu kolay gelsin canım afiyet olsun Kağan kuzuma a.s.
Claries canım ben tavuk suyuna erişte pişirdim kuzuma. Uyanınca yiyecek. İçine tavukda didikledim. Çok seviyor öyle a.s.
Sibel'im bacım gerçi telde konuştuk ama çok geçmiş olsun tekrar bacım. Sıkma canını bi çaresini buluruz. Hiç olmadı tanıdık birini bulucaz gözün arkada kalmaz meraklanma. Annen de dediğim gibi hemen ameliyata okey demesin bikaç doktor daha bakın mutlaka a.s.
Kız Gülhan geldin de döndün mü hemen bacım ya tüh valla görüşürüz diyoduk kafamçokkarıştı Neyse kısmetse Nisan'a artık a.s. Ohhh ne güzel keyif yapmışsınız. Afferim oğluşum da üzmemiş sizi. Düzene girer uykusu eve döndünüz ya şimdi meraklanma a.s. Bebişde gelmiş hadi gözünüz aydın. Allah sağlıkla, analı babalı büyütmeyi nasip etsin a.s. Dimi ya insana nasıl küçük geliyorlar sanki biz çok uzun zaman önce atlatmışız bu günleri , sanki hiç o kadar küçük olmamışlar gibi a.s.
Aynur,Ceren,zafergamze,nurran,_Melin_ Selam kızlar hepinizi ve kuzuları öpüyorum a.s.
teyzeleri bu arada az önce kardeşim aradı kuzucum 10 adım atmış düşmedenn çok sevindimya ona akşama güzel birrr çorba en alasından haketti:))
masallah bebişe benimki daha koltukta yürüyebiliyor aman nazar degmesin bebişine canım ewt güzel bi corbayı haketmişalkisalkisalkis
kızlarrr bişi sorcamm ben bugun adet olmusum bekliyodum zaten kaydirigubbakcemile2 korunmak için hapa baslıcam gecen aldım ama prostektus ve kabını hanzadecik yırttıgı için attım adetin kacıncı günü baslanıyordu hatırlamıyorum bileniniz varsa bana söyleyebilirmi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?