2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

KIZLAR HEPıNıZE SELAMLARRRRRRRR a.s.
GEÇMıŞı OKUYAMADIM ARKADAŞLAR...
ıŞLERıM VARDI BıRAZCIK
HAFTASONU RESıMLERıNı EKLEDıM BAKABıLıRSıNıZ..

UMARIM HEPıNıZ ıYıSıNıZDıR...opuyorumnanaktan

Sibelcim geçmiş olsun cnm yaa..inş biran önce şifasına kavuşur anneciğin...

pat diye girdim ama kızlaarrr doğum günü topiğine uğradım sibeli de görünce geçmiş olsun demeden geçemedim...

hepinizi öpüyorummm..

sibelcimm çok üzüldümya..geçmiş olsun..tedavisi vardır mutlaka bir müddet kayınvaliden idares etse.yada işyerinle konuş belki kabul ederler( herşeyin bir çıkar yolu vardır canım hemen morlalini bozma.

İyi dilekleriniz için saolun kızlar annem ameliyatta olsa uzun bir süre ilgilenemez diye düşünüyorum.Benim kuzuyla baş etmek kolay değil.Biz bu genç sağlam halimizle bazen yetişemiyoruz.Bilmiyorum napıcam akşam kocişle konuşalım bakalım.Kayınvalideye de bişey demedim.Oğlu konuşsun artık.Kafamı dağıtmak için dışarı çıkayım biraz diyorum bakalım belki oğlumla biraz güneşlenir geliriz.

aynen bende sevmiyorum oğluma alışıyorum 2 gün pazartesi kabus oluyor offf demi kızlar

Aaaa nolmuş bu topığe yaa kımseler yok.Onlıne kısılerde görunmuyo.

Bende bu saate kadar valız ve camasırlarla uğrastım.Bı yere gıtmek guzel ama arkada su ışler olmasa.Bora uyurken bı kahve içeyım dedım.Birazdanda bı duş alırım rahatlarım.Havada muthıs guzel ama Boranının arabası esımın arabasında kalmış.Kucakta tasıyamam cıksam bıle.Yarın guzel olursa kulturparka gıderız oğluşla artık.

Ben yemeğimi hazırlayıp,duşa koşayım kızlar.Zaten kımsede yok.

evet canım yoldan geldiğinde valiz boşalt,yıka çok köto oluyor giderken bir hevesle hazırlıyorsun dimi..kaydirigubbakcemile3

kolay gelsin cnmmm kaydirigubbakcemile2

Selam kızlar iyi pazartesiler a.s.

Bende sabahtan beri temizlik yaptım, 3 posta çamaşır yıkadım astım. Nevresim falan değiştirdim. Canım çıktı yani kafamçokkarıştı

Sonra hemen duş aldım, kızıma ve kendimize çorba yaptım, annem çıkarken bizde çıktık dışarı. Önce ananemizi yolcu ettik. Ordan markete uğrayıp eksiklerimizi aldık. Ordan parka gittik. Kuzum salıncakta çığlık atıp durdu. Bayılıyor ya hiç inmek istemiyor akannehir Eczaneye uğrayıp geldik evimize. Kuzumun çok uykusu gelmiş hemen emdi uyudu. Bende size bakayım dedim a.s.

Yemek yapmam lazım. Ayıklanmış doğranmış mantar aldım. Zor geldi valla yıkayıp ayıklamak. Mantarlı et sote ile pilav yapayım diyorum :uhm: Tavuk suyuna şehriye çorbası da yaptım. Bide salata bitti gitti yerimseniben

Çok yoruldum valla. Havada ne sıcak. Defdef biraz uzun uyusa da azcık dinlensem kafamçokkarıştı

Banu'cum ranzanızı güzel günlerde kullanın canım a.s. Oh haftasonu Tülay'la keyif he ne güzel a.s.

şekerkızcandy selam canım a.s. Hadi gözünüz aydın kuzunun dişleri çıkıyormuş ama zorlar mutlaka. Allah kolaylık versin çıkana kadar a.s.

Esen'cim kolay gelsin canım a.s.

Tülay'cım eşin hediyeleri görünce çok şaşıracak ve çok sevinecek eminim a.s.

Burcu kolay gelsin canım afiyet olsun Kağan kuzuma a.s.

Claries canım ben tavuk suyuna erişte pişirdim kuzuma. Uyanınca yiyecek. İçine tavukda didikledim. Çok seviyor öyle a.s.

Sibel'im bacım gerçi telde konuştuk ama çok geçmiş olsun tekrar bacım. Sıkma canını bi çaresini buluruz. Hiç olmadı tanıdık birini bulucaz gözün arkada kalmaz meraklanma. Annen de dediğim gibi hemen ameliyata okey demesin bikaç doktor daha bakın mutlaka a.s.

Kız Gülhan geldin de döndün mü hemen bacım ya tüh valla görüşürüz diyoduk kafamçokkarıştı Neyse kısmetse Nisan'a artık a.s. Ohhh ne güzel keyif yapmışsınız. Afferim oğluşum da üzmemiş sizi. Düzene girer uykusu eve döndünüz ya şimdi meraklanma a.s. Bebişde gelmiş hadi gözünüz aydın. Allah sağlıkla, analı babalı büyütmeyi nasip etsin a.s. Dimi ya insana nasıl küçük geliyorlar sanki biz çok uzun zaman önce atlatmışız bu günleri , sanki hiç o kadar küçük olmamışlar gibi a.s.

Aynur,Ceren,zafergamze,nurran,_Melin_ Selam kızlar hepinizi ve kuzuları öpüyorum a.s.

ohh pınarcım işler bitmiş. evet eşim şaşıracak bana diyorki sabahtan beri mail geliyor doğumgünüm için ama sen hala kutlamadın dedi bende unutmuşum yorgunluktan kafa kalmadıki falan dedim.diyoki olsun şimdi sözlede olsa kutlasan ama neyse dedi belliki alınmış.ama şaşırcakk akşammm...

teyzeleri bu arada az önce kardeşim aradı kuzucum 10 adım atmış düşmedenn çok sevindimya ona akşama güzel birrr çorba en alasından haketti:))

selam kızlarr

ohhh negüzel işleri bitirenler dışarı cıkanlar parka gidenler bende bugun evde pinekledim iş yapmakta istemedi için hala aksam yemeği düşünüyorum off bahar yorgunlugu geldi bana sanırım :bbo:

aksam karsı komsuya gecicez kayınvaldesi vefat etmiş

sonra ordan gelip hanzadeciği yıkıcaz vee cıglık cıglıga bi banyo olcak ohaoldumsmile
benden bukadar
size bikac tavsiye
bebişler diş cıkarırken eline yesil sogan verin evet kokuyor ama hem diş kolay cıkarmıs hemde agrısını alırmıs eger sogan cok kokar diyosanız pırasada olur benim kızım alt dişlerini öle cııkardı şimdi üzstleri cıkarıyor kopardıgı için veremiyorum size küçük bi tavsiyeydi
şimdi gidip mutfakta neler var bakim kzım uyuyorken ne pişirceksem düşüneyim hadi öpüyorum hepinizi

teyzeleri bu arada az önce kardeşim aradı kuzucum 10 adım atmış düşmedenn çok sevindimya ona akşama güzel birrr çorba en alasından haketti:))

masallah bebişe benimki daha koltukta yürüyebiliyor aman nazar degmesin bebişine canım ewt güzel bi corbayı haketmişalkisalkisalkis

kızlarrr bişi sorcamm ben bugun adet olmusum bekliyodum zaten kaydirigubbakcemile2 korunmak için hapa baslıcam gecen aldım ama prostektus ve kabını hanzadecik yırttıgı için attım adetin kacıncı günü baslanıyordu hatırlamıyorum bileniniz varsa bana söyleyebilirmi??

ya 1 yada 5

ya 2 yada 5. günü diye hatırlıyorum canım. google adını yaz prospektüsünü oku canm..
orda çıkıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…