ya 1 yada 5
ya 2 yada 5. günü diye hatırlıyorum canım. google adını yaz prospektüsünü oku canm..
orda çıkıyor..
pınarcım hoşgeldin canım...ohh işleri bitirmişsin ne güzel parkada gitmişsiniz valla ana kız...
tülaycım maşallah seline..bizde berkeyi yürütüyoruz her akşam eşimle 3-4 adım atıyor çok şükür..
teyzeleri bu arada az önce kardeşim aradı kuzucum 10 adım atmış düşmedenn çok sevindimya ona akşama güzel birrr çorba en alasından haketti:))
herkese iyi akşamlar diliyorum
pınarcım hoşgeldin canım...ohh işleri bitirmişsin ne güzel parkada gitmişsiniz valla ana kız...
tülaycım maşallah seline..bizde berkeyi yürütüyoruz her akşam eşimle 3-4 adım atıyor çok şükür..
evet canım faydası oluyor.bizde akşamalrı yapıyoruz.annem ve kardeşimde gündüz çok yaptıyıroy. bide okul var karşıda annem camdan tutuyor abiler ablalar çıkmış bak diyince abi apla diye bağrınıyor:)) babasınada artık babi diye sesleniyor:)))
yaaa ben hanzadeyi yürütemiyorum daha dogrusu kendi koltuga tutunarak ilerliyor ama biz tutupta yürütmeye calıstıgımız zaman adım atmıyor benneyaptımki
ama anne baba diye cagırıyor bi görseniz hele sabah uyanınca odasından baslıyo anne demeye benden cevap alamazsa baba demeye baslıyo insan dayanamıyor kalkıp mıncıklıyor işte:):):):)
herkese iyi akşamlar diliyorum
ceen canım mrb sabahtan beri bi konuşamadık halini hatrını soramadım nasılsın canım.diyete devammı yani çikolata ve ekmek yok dimi anlaştığımız gibi ben devam ediyorum bakalım nereye kadar dayanacağım:dance: paşan nasıl canım.fotoları çok beğendim bu arada.
kızlar ben çıkıyorum hepinize iyi akşamlar.gideyimde kuzumuu ödüllendireyim:)))))))))))
aynur canım paşayı öp ben,m için
Ceren diyete full devam ediyor aynur! o kadar hazırlık yapmış bize, ama 1 tane bile bişey yemedi:))
AY AYNURCUM EVET CANIM BENDE BUGÜN SÜREKLİ GİREMEDİM ZATEN. DİYETE SON HIZ DEVAM kaydirigubbakcemile2 BU SABAH ÇIKTIM ATLETLE FİLAN 62,7 GELDİM. ÜSTÜMLE DE 63,4 GELDİM. ÖNCEDEN ÜSTÜMLE 65 GELİYORDUM.ÇOK SÜPER VALLA . SENDE SAKIN BOZMA CANIM.PAŞAMDA İİ SAĞOLASIN.SİZDE İYİSİNİZ UMARIM CANIM..?
RESİMLER İÇİNDE TŞK EDİYORUM opuyorumnanaktan
kızlar ben çıkıyorum hepinize iyi akşamlar.gideyimde kuzumuu ödüllendireyim:)))))))))))
aynur canım paşayı öp ben,m için
Ceren diyete full devam ediyor aynur! o kadar hazırlık yapmış bize, ama 1 tane bile bişey yemedi:))
mrb canım ewt yaa böyle yemeynce insan kendini dah aii hissediyor çikolata ve ekmek yok enazından istediğim kiloya gelinceye kadar.devam edelim kızlar bırakmayalım önümüz yaz.bende 63-7 yim canım bakalım 2 hafta sonra inş. daha ii olur.canım benim eşim geldi ben yemek hazırlayayım.paşanı öp benim için.kızlar hepinize ii akşamlar.byee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?