2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

pınarcım hoşgeldin canım...ohh işleri bitirmişsin ne güzel parkada gitmişsiniz valla ana kız...

tülaycım maşallah seline..bizde berkeyi yürütüyoruz her akşam eşimle 3-4 adım atıyor çok şükür..

evet canım faydası oluyor.bizde akşamalrı yapıyoruz.annem ve kardeşimde gündüz çok yaptıyıroy. bide okul var karşıda annem camdan tutuyor abiler ablalar çıkmış bak diyince abi apla diye bağrınıyor:)) babasınada artık babi diye sesleniyor:)))

yaaa ben hanzadeyi yürütemiyorum daha dogrusu kendi koltuga tutunarak ilerliyor ama biz tutupta yürütmeye calıstıgımız zaman adım atmıyor benneyaptımki
ama anne baba diye cagırıyor bi görseniz hele sabah uyanınca odasından baslıyo anne demeye benden cevap alamazsa baba demeye baslıyo insan dayanamıyor kalkıp mıncıklıyor işte:):):):)

teyzeleri bu arada az önce kardeşim aradı kuzucum 10 adım atmış düşmedenn çok sevindimya ona akşama güzel birrr çorba en alasından haketti:))

aferin selin hanıma.maşallah.bizde dışarı çıktık babamızıda işyerinden aldık hep berabere bi yere gittik orda oturduk çayımızı içtik oğluşumu gezdirdik ewe geldik.tülaycım eşinin doğum günü kutlu olsun çok şaşıracak kesin.sende benim gibisin ben çokönem veririm böyle günlere hiçte unutmamhihoyyyt böyle günler çok güzel inanların sevgisini perçinliyor sevdiğini sevildiğini hissetmesi bunu bilsede insan istiyo genede ufak bi sözde olsa duyunca çok mutlu oluyoruzkaydirigubbakcemile2 Allah herkesi ewinde eşiyle çoluğuyla çocuğuyla daima mutlu etsin

pınar canım valla imreniyorum sana ne beceriklisin sen yaa maşallah.herşeyi yapıyorsun.ben temizlikyaptımmı gezme işim kalır yada yemek kalır.hepsini birden yürütmem imkansız.ohh negüzel defnede miss gibi hava almış parkta eğlenmiş.eczaneye uğradım demişsin yanlış hatırlamıyorsam hayırdır birsorun yok dimi hasta mısın canım?

ceen canım mrb sabahtan beri bi konuşamadık halini hatrını soramadım nasılsın canım.diyete devammı yani çikolata ve ekmek yok dimi anlaştığımız gibi ben devam ediyorum bakalım nereye kadar dayanacağım:dance: paşan nasıl canım.fotoları çok beğendim bu arada.

MAŞALLAH SİZİNKİLERE DAHA BİZDE KONUŞMA YOK VARDA ANNE DEMİYOR BA-BA-BA DİYOR ADDA DİYOR BİRDE ARABALARA "KU" DİYORUZ kaydirigubbakcemile3

herkese iyi akşamlar diliyorum

İİ AKŞAMLAR..opuyorumnanaktan

AY AYNURCUM EVET CANIM BENDE BUGÜN SÜREKLİ GİREMEDİM ZATEN. DİYETE SON HIZ DEVAM kaydirigubbakcemile2 BU SABAH ÇIKTIM ATLETLE FİLAN 62,7 GELDİM. ÜSTÜMLE DE 63,4 GELDİM. ÖNCEDEN ÜSTÜMLE 65 GELİYORDUM.ÇOK SÜPER VALLA . SENDE SAKIN BOZMA CANIM.PAŞAMDA İİ SAĞOLASIN.SİZDE İYİSİNİZ UMARIM CANIM..?
RESİMLER İÇİNDE TŞK EDİYORUM opuyorumnanaktan

aynurcum evet şaşıracak eşim.bende sen gibiyim sevdiğim insanlar için bişeyler yapmak çok hoşuma gidiyor.

kızlar ben çıkıyorum hepinize iyi akşamlar.gideyimde kuzumuu ödüllendireyim:)))))))))))

aynur canım paşayı öp ben,m için

kızlar ben çıkıyorum hepinize iyi akşamlar.gideyimde kuzumuu ödüllendireyim:)))))))))))

tamam tülaycım ii akşamlar.birgün daha bitti.öptüm bile canım:)) sende selinimi öp benim için.kendine ii bak canım yarın görüşmek üzereee.opuyorumnanaktan

Ceren diyete full devam ediyor aynur! o kadar hazırlık yapmış bize, ama 1 tane bile bişey yemedi:))

mrb hoşgeldin canım.ewt canım çok güzel şeyler hazırlamış afiyet olsun canım benim.ewt bakalım bende devam ediyorum.sende katıl canım bize tabi istersen

mrb canım ewt yaa böyle yemeynce insan kendini dah aii hissediyor çikolata ve ekmek yok enazından istediğim kiloya gelinceye kadar.devam edelim kızlar bırakmayalım önümüz yaz.bende 63-7 yim canım bakalım 2 hafta sonra inş. daha ii olur.canım benim eşim geldi ben yemek hazırlayayım.paşanı öp benim için.kızlar hepinize ii akşamlar.byee

iyi akşamlar canım..

Ceren diyete full devam ediyor aynur! o kadar hazırlık yapmış bize, ama 1 tane bile bişey yemedi:))

bak ya.. kız ne vardı ki aşkolsun sende. yemeğe gelmediniz kahvaltıya gelmediniz oda ne ki canım kusura bakmayın tekrar tekrar..

evet canm kendimi tüy gibi hissediyorum valla...
ii akşamlar...opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…