2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

yaaaaa ben rejimi baslamadan bozdum adet zamanıma denk geldi ekmegi kestim ama çikolataya devam adet dönemimde deli gibi tatlı istiyor canım napim yaaa neyse bari bitimde öle kesiyim benden öne gecicek simal neyse bakalım yetişirim inşallah:bbo:

canım üzülme yetişirsin sen bana.sen genede fazla kaçırma çikolatayı olurmu tatlım aklına gelirsede başka şeyler düşünvereliniortak

kaç kilosun canım

canım,geçmişe yeni dönebildim. çok geçmiş olsun annene,tez zamanda iyileşir inşallah. yağız oğlan için de,doğmadan kayınvaliden çok hevesliydi bakmak için. annen iyileşene kadar idare eder. onun da canı sonuçta. o da çok seviyordur eminim. endişelenme sen:teselli: inşallah gönlüne göre olur:Saruboceq:

mrb hoşgeldin canım.ewt canım çok güzel şeyler hazırlamış afiyet olsun canım benim.ewt bakalım bende devam ediyorum.sende katıl canım bize tabi istersen
kaydirigubbakcemile3 diyet mi? hiç bana göre değilboshayallersmile ben zamanında çok diyet yaptım,ve artık hiç istemiyorum yaaalsanaalsanasmile şöyle biraz incelsem,giydiklerim yakışsa ne iyi olurdu. ama hiç yapmak istemiyorum. heralde bu kulüpte bunu söyleyen bir tek tembel ben varımdırkaydirigubbakcemile3

iyi akşamlar canım..

bak ya.. kız ne vardı ki aşkolsun sende. yemeğe gelmediniz kahvaltıya gelmediniz oda ne ki canım kusura bakmayın tekrar tekrar..
aşkolsun ne kusuru! katmerin yeterdi canımalkisalkisalkis

çok sağol canım yaşlanıyoruz artıkopuyorumnanaktan

Sağol pınarcım teşekkür ederimopuyorumnanaktan sende tatil işini halletmişsin hadi gözün aydın inşallah bu cadılar uslu dururdatadını çıkartırız

canım ya çok geçmiş olsun,sıkma canını herşey yoluna girer

teyzeleri bu arada az önce kardeşim aradı kuzucum 10 adım atmış düşmedenn çok sevindimya ona akşama güzel birrr çorba en alasından haketti:))

oy maşallah canım bzimkisi şimdilik kenarlara tutunarak idare ediyor bazen tutunduğu yerden yere oturmaya bile korkuyor çığlığı basıyor kaydirigubbakcemile3

bende işten geldim Begümü uyuttum eşim daha gelmedi yolda birazdan gelir cumartesi akşam yemeğe gittik tabi bizim kız herzamanki gibi durmadı apar topar yiyip eve geldik gece tam 12de pasta almış kocişim yakmış mumları getirdiopuyorumnanaktan bide spor aykkabı almış gerçi ayakkabılar ayağıma olmadıkaydirigubbakcemile3 hamilelikten sonra ayaklarım büyüdü,şaka değil walla ypyeni ayakkabılarım duruyor öylece 1 numara büyüdü:kedi:bugünde işler yine çok yoğundu,benden böyle kızlar şimdi eşim gelir gideyim bişeyler hazırlayayım daha yemek yemedim ayy oda ayrı birdert acil rejime girmem lazım ayy çok uzattım:) çıkamadım birtürlü ben kaçıyorum öptüm hepinizi

Sağolasın canım a.s.

Ooo alınması daha iyi daha çok sevinir canım. Hadi bakalım yarın haberlerini bekliyoruz a.s.

teyzeleri bu arada az önce kardeşim aradı kuzucum 10 adım atmış düşmedenn çok sevindimya ona akşama güzel birrr çorba en alasından haketti:))

Maşallah kuzucuğuma afferinnnn a.s.

Ben bi ara veriyordum canım yeşil soğan hatta kuru soğan. Çok rahatlatıyordu ama artık çok büyük parçalar halinde ısırıyor. Yeşil soğan boğazına falan yapışır diye korkuyorum a.s.

Sağolasın canım iyi oluyor ya Defne'de hava almış oluyor a.s.

Canım Defne'de biz yürütmek isteyince inat edip yürümüyor ama canı isterse 6-7 adım çok rahat atıyor. Israr etme sende yürüyecek elbet a.s.

Canım valla annem gelmese bi halt edemem bende. Çünkü Defne hep paçamda ve süpürge sesinden korkuyor. Eğer annem gelip onu oyalamasa temizlik falan hakgetire. Oda sağolsun nerdeyse hergün gelmeye çalışıyor işinin arasında. Bende işlerimi hallediyorum a.s.

Sağolasın canım ya ayağımda tırnak batığı vardı. Kuaför onu temizleyeyim derken yara oldu ayağım. Onun için ilaç aldım eczaneden. Nerdeyse 5 aydır bi düzeliyor bi geçiyor. Bu sefer iyi gelir inşallah a.s.

Hallettik valla canım ya şimdi vakit geçer mi tatile kadar oyy oyyy delikafadulden İnşallah dediğin gibi uslu dururlar bizde iyice bi dinleniriz a.s.

Ohhh eşin ne güzel jestler yapmış canım. Hediyelerini de güzel günlerde kullan a.s.

Ay kızlar şimdi Defdoş'u uyuttum ama bittim ya. Uyuduktan 1 saat sonra uyandı öğlen. Yemeğimi zor yaptım. Eşim geldi sofrayı kurduk. Yemek yerken çıldırdı. Kucağımda durucak ama bizim yatağın üzerinde. Nasıl inat etti. Başka yere gidince çıldırıyor bağırıyor. Bizim yatağa gidince susuyor. Babasına da gitmiyor. Delirdim resmen. Bugün fenaydı ya. Hep paçalarımdaydı çığlık çığlığa. Neyse uyudu inşallah uyanmazda dinleneyim ya kafamçokkarıştı

Sabahta annem gelir, kahvaltı sonrası spora giderim halim olursa artık. Balkonda çamaşırlarım var kurumuşlardır ama hiç toplayamayacağım. Azcık dinleneyim a.s.

saol canım ya.. inşallah bir an önce geçer valla.. şu meme ısırma olayı geçse ben yine gerisine razıyım da... neyse....

bu arada sizinkiler kaçar diş çıkardı şimdiye kadar???

Gecicidir umarim Meltem. Anliyorum seni, ben cok cektim ek gidaya gecmeden önce emzirirken. Ama gecici süreclerdi hepsi.

Ah canim ya, cok gecmis olsun. Annen bence de hemen kabul etmesin ameliyati. Belki fizik tedaviyle falan gecebilir.

Bazi insanlar cok benciller. Iyilikten falan anlamiyorlar ne yazik ki!

Fikrin aslinda cok güzel canim ama biraz degisik bir versiyonunu deneyebiliriz. Örnegin, ayri bir konu acabiliriz, 2009 Mayis Anneleri kendilerini tanitabilirler, duygularini, iyi-kötü özelliklerini, anilarini falan. En'lerde buna dahil olabilir. Böylece birbirimizi daha iyi taniriz.

Gecmis olsun canim. Allah korusun kuzucuklarimizi...Benim anneminde dogum günü bugün, ayni gün dogmussunuz desene...

Evet canim, aslinda hala uslu ama aralarda bozuluyor dengesi. Ben dise yoruyorum. Meme isirmada bence, aci duydugu icindir. Örnegin Doruk ne buluyorsa saldiriyor, isiriyor. Memeyi isirmiyor ama kesfetse eminim ki isirma egilimi gösterir.

Gözünüz aydin canim, ailenize yeni bir bebek katilmis. Kisa ama keyifli bir gezide yapmissiniz bu vesileyle.

Ay keske videosunu ceksen Pinarcigim Defnos'un. Cadi cok tatli ya...

Ya kızlar şimdi çok yakın bir akadaşım aradı da kuzeni Yeditepe Üniversitesi'nde okuyor. Tubitak için araştırma yapıyorlarmış. 8-16 ay arası bebeği olan annelerle röportaj gibi bişey. Kız kendi evinize geliyor bilgileri alıyor sizi gözlemliyor ve gidiyor. Tüm bilgilerde gizli kalıyor falan. Bana da yarın gelicek büyük ihtimalle. Bu hafta içi 6 kişiye gitmesi gerekiyormuş. ıstanbul'da olan bacılar eğer isterseniz bana yazın da kızcağızın işi görülsün a.s.

Canım ya artık makineyi görünce susmayı öğrendi zilli. Ufak bi kayıt yaptım ama babamız ambargo koydu artık face'e video yada albüm eklememi istemiyor gıcık adam kötükedihüso

Iyi Aksamlar Kizlar,

Doruk uyudu, bende televizyon keyfi yapiyorum. Yatmadan kisa bir süre önce muhallebi yedi epey, sanirim epey süre uyanmaz. Pinar'cigim, Doruk'da bazen öyle cok uyaniyor, ya odanin sicakligi fazla oldugu icin, ya terlediginden ya yeterince doymadigindan ya da disten oluyor genelde. Ben dislerine, parmagimi buza sürerek masaj yapiyorum bazen, ise yariyor. Ama hicbir yöntem ise yaramadiginda da, tükeniyor insan. Cok iyi anliyorum seni.

Bu arada kizlar, aklima Ferda'nin önerisinden esinlendigimden olsa gerek; bir fikir geldi. Degisiklik, yeni bir renk olsun diye denenebilir belki. Bir baslik acip, kendimizi iyi ve kötü yönlerimizle yorumlayabilir, yasamimizdan kesitler sunabiliriz belki. 2009 Nisan Annelerininde böyle bir basligi vardi yanilmiyorsam.

Ezel basladi, ben kacar kizlar:)

canım isterse banada gelebilir benim için sorun olmaz

bizde bugün hep evdeydik eski evimden komşularım geldiler banada onlarla oturduk çay pasta sohbet faslı derken bide baktıkki akşam olmuş meğer insan ne kadar çok özlüyomuş eski komşularını zemuszemus...

benim oğlumda bir kaç gündür çok huysuz bilmiyorum dişmi çıkarıcak acaba ama baya bir huysuzlaştı sürekli ağlıyor yemek yemiyor mız mız inşallah diştense dişini çıkarırda bizde kurtuluruz çünkü daha hiç diş çıkarmadı kafamçokkarıştı

neyse bende şimdilik bi kaçayım misafirler gitti ama ben daha mutfağımı hiç toparlamadım sadece evi şarjladım o kadar alperen kayra uyuyoken gidip halledeyim birazdan uyanır ozaman hiç yapamam :a015:

Valla anlayamıyorum Filiz'cim ya bazen hiç bir sıkıntısı yokmuş gibi geliyor ama öyle sık uyanıyor ki. Bak mesela bu akşam çok zor uyudu. Normalde uyuduktan sonra yarım saat aralıklarla uyanıyor ben yanına yatana kadar. Ama henüz uyanmış değil. Çok enterasan oluyorlar ya bi dertlerini anlayabilsek a.s.

Ben uyarım önerine canım hiç sorun değil a.s.

canım isterse banada gelebilir benim için sorun olmaz

Sağolasın canım ya kız öğrenci neticede işi görülsün dedim bende. Sen bana cebini yada ev telini mesaj atarsan bende kıza yollayayım. Senden gün alsın a.s.

Ohhh ne güzel canım ya benim bi karşı komşum var görüştüğüm, onunda iki çocuğu var bide hamile derdi başından aşkın zaten. Zor görüyoruz birbirimizi :umursamaz:

İlk dişleri çıksın rahatlar canım meraklanma a.s.

Hadi kolay gelsin sana a.s.

Ezel reklamdayken bi bakayım hemen nasılsınız kızlar?
Biz kızımla iyiyiz zorla şimdi uyuttum resmen savaşıyoruz uyuycağı zaman bugün marlıyn aradı konuşuyorduk Türkiz durmayınca yarım kaldı konuşmamız.
Haftasonu misafirlerim var kalabalık yarından temizliğe başlıycam anca biter

ıyi Akşamlar Kızlar,

Evın erkekleri uykuya daldı bende cayımı içiyorum.Ama tilki uykusu kesın bırazdan varlıklarını hıssettırırler.Kayınpederım yemeğe geldı,bıraz anı oldu ama neyse vardı evde bırseyler.Bıraz önce gıttı bende işleri hallettım dınlenıcem şimdi.

Pınar bacım valla bende görüşmek isterdım ama esım dönelim dedı.Bende hafta arası yanlız dönmeye cesater edemedım.Kısmetse nısan da bulusuruz artık.Veeee tatıl planları yapılmış ayy cok heyecanlı gecen yaz gıdemeyınce benımde aklım hep orda.Nereye gıdıyosunuz canım?Defnede bugun huysuzmuş.Ayy neden böyle kı ya bende bı salata yapamadım hep pacamda ağlıyor.Uyku sorunu aynen bızdede yarım saat aralıklarla ağlıyor gecede ve göz yaşlarıyla.Su gunlerde bı gecse.O kadar hasret kaldımkı delıksız uykuya.Ve benımı sabah 5 en gec 6 ayakta.

Fılızcım cok ıyı bı fıkır hadı sen öncumuz ol baslayalım.Tanıma artınca enlerde secerız.Renk gelmıs olur buralara.

Dünür nabersın ya.Senınde hıç bıtmıyor anacım mısafır trafığın.

Alperende huysuzmus sanırım.Hepsıne bı haller oluyor yıne.

Sağolasın canım misafirn varmış hadi Allah kolaylık versin a.s.

Tabi tatlım yalnız başına nasıl döneceksin iyi yapmışsın eşinle dönmekle a.s.

Aynen bizde geçen sene gidemeyince bu sene erken rezervasyon yaptıralım hemen dedik. Kısmetse Bodrum Gümbet'e İsis Otel'e gidiyoruz canım a.s.

Sorma ya hep öyle paçamda. Eşimde şaşırdı kaldı adam. Gel kızım diyor, oyalamaya çalışıyor ama nafile. Uyku desen bölük pörçük. Valla bi dertlerini anlatsalar çare bulsakda normale dönsek. Bizimki 9-9,30 gibi kalkardı kaç gündür 8 dedim mi ayakta. Senin kuzuya bakılırsa yine şükür tabi. 5'te falan kalksa sapıtırım heralde kafamçokkarıştı

Afiyet olsun canım hadi dinlen biraz a.s.

Bende Defdef'e uykusunun arasında bi mama içirip yatayım kızlar. Öptüm hepinizi iyi geceler a.s.

Selam Kızlar
Geçmişi okumaya çalışcam bikaç gündür siteye giremiyodum bi sorun vardı galiba
Biz daha iyiyiz Masal ın öksürüğü azaldı hala şuruba devam ama

eşimde Ezel i izliyo Esra ben sıkıldım o diziden ya, Türk Malı nasıl ama bayıldım ya :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…