yaaaaa ben rejimi baslamadan bozdum adet zamanıma denk geldi ekmegi kestim ama çikolataya devam adet dönemimde deli gibi tatlı istiyor canım napim yaaa neyse bari bitimde öle kesiyim benden öne gecicek simal neyse bakalım yetişirim inşallah:bbo:
yaaaaa ben rejimi baslamadan bozdum adet zamanıma denk geldi ekmegi kestim ama çikolataya devam adet dönemimde deli gibi tatlı istiyor canım napim yaaa neyse bari bitimde öle kesiyim benden öne gecicek simal neyse bakalım yetişirim inşallah:bbo:
canım,geçmişe yeni dönebildim. çok geçmiş olsun annene,tez zamanda iyileşir inşallah. yağız oğlan için de,doğmadan kayınvaliden çok hevesliydi bakmak için. annen iyileşene kadar idare eder. onun da canı sonuçta. o da çok seviyordur eminim. endişelenme sen:teselli: inşallah gönlüne göre olur:Saruboceq:Günaydınlar Herkese
Benim moralim sıfır.Sabah annem geldi babamla.Bel fıtığı demişler haftasonundan beridir yatıyodu doktorda mr dan sonra ameliyat demiş.Kadın oturamıyor o kadar kötü malesef.Bunamı üzüleyim oğluşuma kimin bakacağınamı.Kayınvalide bakarım derde çok uzun süre idare edemez.
Kafam allak bullak işten çıkamyı bile düşündüm,acaba anlaşmalı istifamı etsem diye ama onuda kabul edip tazminatımı vereceklerini sanmıyorum.Kime güvenip bırakıcam oğlumu bilmiyorum.Offfffff :sinifsinif:
kaydirigubbakcemile3 diyet mi? hiç bana göre değilboshayallersmile ben zamanında çok diyet yaptım,ve artık hiç istemiyorum yaaalsanaalsanasmile şöyle biraz incelsem,giydiklerim yakışsa ne iyi olurdu. ama hiç yapmak istemiyorum. heralde bu kulüpte bunu söyleyen bir tek tembel ben varımdırkaydirigubbakcemile3mrb hoşgeldin canım.ewt canım çok güzel şeyler hazırlamış afiyet olsun canım benim.ewt bakalım bende devam ediyorum.sende katıl canım bize tabi istersen
aşkolsun ne kusuru! katmerin yeterdi canımalkisalkisalkisiyi akşamlar canım..
bak ya.. kız ne vardı ki aşkolsun sende. yemeğe gelmediniz kahvaltıya gelmediniz oda ne ki canım kusura bakmayın tekrar tekrar..
amaaan geçmiş olsun kuzuyaaa.. oluyo böyle kazalar. bazen gözüm üzerinde, iki kolumun arasında düşmesin diye korurken bile bir yolunu bulup düşüyo benimki. bu konuda doğuştan yetenekliler valla.. kaydirigubbakcemile3
bu arada doğum günün de kutlu olsun canım. nice güzel yıllara...a.s.
Sağolasın canım gerçekten iyi moral oldu abiciğime a.s.
Öylesi sizin için iyi olur canım rahat edersiniz. Bizde 2 grup gideceğimiz için rahat ederiz dedik. Arkadaşımın nişanlısı da çok seviyor ve Defne ona alışkın. O ilgienirken ben deniz keyfi yaparım falan. İyi gelecek hepimize inşallah bu tatiller a.s.
Valla canım Defne öğlen koca bir kase içiyor çorba. 250' vardır yani. Ama midesi mi almıyor az az densen :uhm:
Sağolasın canım inşallah a.s.
Maşallah Doruk paşama iştahı açılmış ne güzel a.s.
Canım ya ne güzel geçmiş doğum günün çok sevindim a.s. Ayakkabını da güzel günlerde giy inşallah a.s.
Sağolasın canım a.s. Sende sağlıkla kuzucuğunu al kucağına inşallah o zaman gidersiniz a.s.
Maşallah küçük kuzum da gayet sağlıklıymış çok sevindim a.s.
Sağolasın canım ya inşallah çıkıcak diye ümit ediyoruz a.s.
Araba çok lazım bence canım ya. Olmadı seneye rahat rahat gidersiniz a.s.
Maşallah canım harikasın böyle devam a.s.
Sağolasın canım. 7 yılı kaldı mahkeme sonucuna göre ama itiraz ettik. Yargıtay kabul etmiş itirazımızı. Yeniden mahkemesi olucak. İnşallah çıkıcak bu sefer ya. Boşu boşuna yatıyor zaten 3 senedir mafoldumben
Ohhh hadi bakalım kızlar başarılar a.s.
Sorma canım ya tamire mi geldi bozmaya mı belli değil şapşal şey kaydirigubbakcemile3
Canım ya bu senin hayatın. Elbette sende üzülmüşsündür ama hayırlısı böyleydi demek ki yerimseniben Hoşgeldin yeniden aramıza a.s.
Aman canım düşmelere dikkat et ilk zamanlar çok oluyor a.s.
Çok geçmiş olsun canım ya a.s.
Sağolasın canım ya inşallah geçecek bu günlerde unutacağız a.s.
Yaptık rezervasyonumuzu hayırlısı ile gideriz inşallah a.s.
Aaaa ne ya bide çocukla iş mi bekleyecek sendenklava:
Aynısı Defdef'de de var canım. Kendi sesler, hoşlarına mı gidiyor nedir sürekli çığlık atıyor kaydirigubbakcemile3
Ay canım ya Allah korumuş kuzumu mafoldumben Çok geçmiş olsun a.s.
Canım Defne'de bazen çok sinirli davranıyor. Ellerini yumruk yapıp deli gibi bağırıyor. Geçici bir dönemdir sıkma canını ama emmek istememsi kötü olmuş ya :uhm:
Ay bacım ya tam sevinmiştim ama kötü olmuş almamaları. NEyse anneciğin biraz daha idare edicek artık a.s.
Bende işte Defdef'i 3 yaşına gelince Doğa Koleji'ne vermek istiyorum. Teyzemin kızı 4 sendir oranın ana okuluna gidiyor. Bu sene 1.sınıfına başlayacak. Şartlarını çok iyi biliyorum o yüzden hep orayı istemişimdir. Çok iyi bir eğitim sistemi var. İnşallah Rabbim kuzularımızı göndermemizi nasip eder a.s.
Spora da başlamışsın ohhh hadi hayırlı olsun bacım gitsin kilolar a.s. Titanic'e mi yazıldın :uhm:
Hadi bakalım çoktan buluşulmuştur. Resimleri bekliyoruz a.s.
Ay ne nankör valla insanlar ya geçirseydin kafasına modemi sinir şey :uhm:
Ohhh bacım da benden ya süpersin a.s.
Hadi canım gözün aydın çarşambaya yapılıyor desene azcık daha idare ediver a.s.
Canım çok geçmiş olsun ya aman dikkat et valla çok hareketli kuzular a.s.
Aynen bizim mause da Defne'ye dayanamadı kaydirigubbakcemile3
Doğum gününde kutlu olsun canım nice senelere inşallah a.s.
Amin canım ya dişleri tamamlansa da rahatlasak valla a.s. İyi geceler a.s.
Günaydınlar Herkese
Benim moralim sıfır.Sabah annem geldi babamla.Bel fıtığı demişler haftasonundan beridir yatıyodu doktorda mr dan sonra ameliyat demiş.Kadın oturamıyor o kadar kötü malesef.Bunamı üzüleyim oğluşuma kimin bakacağınamı.Kayınvalide bakarım derde çok uzun süre idare edemez.
Kafam allak bullak işten çıkamyı bile düşündüm,acaba anlaşmalı istifamı etsem diye ama onuda kabul edip tazminatımı vereceklerini sanmıyorum.Kime güvenip bırakıcam oğlumu bilmiyorum.Offfffff :sinifsinif:
teyzeleri bu arada az önce kardeşim aradı kuzucum 10 adım atmış düşmedenn çok sevindimya ona akşama güzel birrr çorba en alasından haketti:))
ohh pınarcım işler bitmiş. evet eşim şaşıracak bana diyorki sabahtan beri mail geliyor doğumgünüm için ama sen hala kutlamadın dedi bende unutmuşum yorgunluktan kafa kalmadıki falan dedim.diyoki olsun şimdi sözlede olsa kutlasan ama neyse dedibelliki alınmış.ama şaşırcakk akşammm...
teyzeleri bu arada az önce kardeşim aradı kuzucum 10 adım atmış düşmedenn çok sevindimya ona akşama güzel birrr çorba en alasından haketti:))
selam kızlarr
ohhh negüzel işleri bitirenler dışarı cıkanlar parka gidenler bende bugun evde pinekledim iş yapmakta istemedi için hala aksam yemeği düşünüyorum off bahar yorgunlugu geldi bana sanırım :bbo:
aksam karsı komsuya gecicez kayınvaldesi vefat etmiş
sonra ordan gelip hanzadeciği yıkıcaz vee cıglık cıglıga bi banyo olcak ohaoldumsmile
benden bukadar
size bikac tavsiye
bebişler diş cıkarırken eline yesil sogan verin evet kokuyor ama hem diş kolay cıkarmıs hemde agrısını alırmıs eger sogan cok kokar diyosanız pırasada olur benim kızım alt dişlerini öle cııkardı şimdi üzstleri cıkarıyor kopardıgı için veremiyorum size küçük bi tavsiyeydi
şimdi gidip mutfakta neler var bakim kzım uyuyorken ne pişirceksem düşüneyim hadi öpüyorum hepinizi
pınarcım hoşgeldin canım...ohh işleri bitirmişsin ne güzel parkada gitmişsiniz valla ana kız...
tülaycım maşallah seline..bizde berkeyi yürütüyoruz her akşam eşimle 3-4 adım atıyor çok şükür..
yaaa ben hanzadeyi yürütemiyorum daha dogrusu kendi koltuga tutunarak ilerliyor ama biz tutupta yürütmeye calıstıgımız zaman adım atmıyor benneyaptımki
ama anne baba diye cagırıyor bi görseniz hele sabah uyanınca odasından baslıyo anne demeye benden cevap alamazsa baba demeye baslıyo insan dayanamıyor kalkıp mıncıklıyor işte:):):):)
pınar canım valla imreniyorum sana ne beceriklisin sen yaa maşallah.herşeyi yapıyorsun.ben temizlikyaptımmı gezme işim kalır yada yemek kalır.hepsini birden yürütmem imkansız.ohh negüzel defnede miss gibi hava almış parkta eğlenmiş.eczaneye uğradım demişsin yanlış hatırlamıyorsam hayırdır birsorun yok dimi hasta mısın canım?
Sağol pınarcım teşekkür ederimopuyorumnanaktan sende tatil işini halletmişsin hadi gözün aydın inşallah bu cadılar uslu dururdatadını çıkartırız
bende işten geldim Begümü uyuttum eşim daha gelmedi yolda birazdan gelir cumartesi akşam yemeğe gittik tabi bizim kız herzamanki gibi durmadı apar topar yiyip eve geldik gece tam 12de pasta almış kocişim yakmış mumları getirdiopuyorumnanaktan bide spor aykkabı almış gerçi ayakkabılar ayağıma olmadıkaydirigubbakcemile3 hamilelikten sonra ayaklarım büyüdü,şaka değil walla ypyeni ayakkabılarım duruyor öylece 1 numara büyüdü:kedi:bugünde işler yine çok yoğundu,benden böyle kızlar şimdi eşim gelir gideyim bişeyler hazırlayayım daha yemek yemedim ayy oda ayrı birdert acil rejime girmem lazım ayy çok uzattım:) çıkamadım birtürlü ben kaçıyorum öptüm hepinizi
saol canım ya.. inşallah bir an önce geçer valla.. şu meme ısırma olayı geçse ben yine gerisine razıyım da... neyse....
bu arada sizinkiler kaçar diş çıkardı şimdiye kadar???
Günaydınlar Herkese
tünaydınlar ...ben geldimmm ....ayyy sinir durumdayım babam neti kapatınca netin ortağı olan üst kat komşumuzda netsiz kaldı ..tabi onlar hemen kayıt oldu...kardeşimde modemini vermiş onlaraa...gelince bende kullanırım demiş...neyse paraya ortaklar sonuçta...ama ben o çocğun netini hiç kullanamadım sürekli şifre değişikliği oluyor ...diğer komsundan giriyordum...çocuğa da hep dedim mır kır ettiler...
ama diğer komşu evde yok modemi kapatmış doğal olarak nete giremedim....çocuktan istedim ve neden değiştiriyorsun şifreyi dedim....bişey diyemiyor...bugün baktım net yok ....çıktım nette sorunmu var dedim..yok modemi kapattım dedi....çok kızdım neden kapatıyorsun biz sizle kullanırken böylemi yapıyorduk dedi...ya birsen abla diyor...vereyim modemi diyo ne alaka dedim...ama çok kızdım
kardeşimle ortakken kardeşim bırakıp okula gitti babam 1 ay hiç para almadı onlardan ...
insanlar ne kadar nankör yaa..
neyse ben çıkacağım şimdi duşa gireceğim......sonra dışarı çıkacağımm
çok öptümm sizii
selam kızlar herkese iyi haftasonları..
Bugün sabah oğluşa babaannesi baktı bende uyudum iyi oldu 10.30 da servisin ziline uyandık,bul.mak için geldiler.bi kartı bozulmuş değişecekmiş çarşamba gelcek parçası..elde yıkamaya devam yanii sinir oldum..
Zile Dağhanda uyandı tabi neyse kahvaltımızı yaptık ailecek,şimdi babaannesi sallıyo ayağında uyuyor,bende bi bakıyım dedim,uyansında bizde bi çıkıcaz dışarıya..
Filizcim dediğin gibiyse kalsın zaten ben kırgınlık filan olsun istemem..
Birsencim sinir yapma hayatım..relax ol!!! :)) Kiloyla ilgili güzel haber lerini bekliyoruz..
Hepinizi öptüm kızlar ben kaçar azıcık oje filan sürüyüm oğlum uyurken...
merhaba kızlar kimscikler yok herkes gezmelerde galiba,bende bütün gün temizlik yaptım kızla oynadım, ay kız uyurken birara benimde içimde geçmiş kütt diye bir ses dönerken düşmüş,aklım gitti resmen hep yanına birşey koyardım ama nedeolsa yanındayım dedim ama uyuyaklmışım neyse ağladı falan oyunla falan kandırdım...yarın benimde doğum günüm şimdi eşim aradı işten çıkmış biraz işim var çarşıdayım dedi sanırım hediye alıyor:)) gelincede hazır olun dışarı çıkıcaz dedi:)) bakalım ne yapıcak gelince anlatırım geçmişe bakamadım bilg. mause bozuk çok zor oluyor sağolsun Begüm vura vura bozdu hepinizi öpüyorum iyi gezmeler güzel havanın tadını çıkartın ben bütün gün tıkılıp kaldım siz bari gezin görüşürüz kızlar
filizcim, hiç değişik bir şey yemedim aslında ama anlamıyorum... bir bebek kendini bu kadar rahatlatan bir şeyden neden vazgeçsin ki?? bilemiyorum... geri kalan şikayetler üç aşağı beş yukarı hepimizde olmuş galiba. baksana Doruk da benim oğlum gibi uslu bir bebekmiş... daha neler görecez bakalım...
ferdacım sağol. ben de yavaş yavaş dişten olduğuna inanmaya başlıyorum... e başka seçeneğim de pek yok gibi ama...
Selam Kızlar,,,
Bız istanbuldan bu sabah dönduk.Malesef cok kalamadık.Esım dönerken bızıde getırdı.Bu hafta işleri cok yogun tekrar gelıp alamam sızı dedı.Ama kımseleri göremedım tabı.Söz verdı nisan da uzun surelı bırakıcak.Ve görümcemın bebeği geldı.Allaha şükür ikiside cok sağlıklı ama nasıl kucuk ya sankı Bora hiç öyle olmadı gıbı geldı.Yenı bır hayat daha basladı.Hepimiz cok mutlu olduk.
Bizde esımle cok guzel gezdık.Sabah bogazda kahvaltı keyfı yaptık.Gece Bora uyuyunca bı cıktık gece yarılarına kadar dışardaydık.Yanı super bı değişiklik oldu bana.Borada masallah yolda cok uslu durdu ağlamadan bıtırdık herseyı.Ama uyku duzenı bıraz bozuldu.Umarım gırer duzene yıne bu gece 4 ten sonra uyumadı.
Umarım herkes ıyıdır.Boraya corba koyup,valız acıcam gelırım yıne.Bı tane baget hasladım.İçinede patates,havuc,kerevız,pırasa ve domates koydum.Öptüm sızı buralardayım.
Selam kızlar iyi pazartesiler a.s.
Bende sabahtan beri temizlik yaptım, 3 posta çamaşır yıkadım astım. Nevresim falan değiştirdim. Canım çıktı yani kafamçokkarıştı
Sonra hemen duş aldım, kızıma ve kendimize çorba yaptım, annem çıkarken bizde çıktık dışarı. Önce ananemizi yolcu ettik. Ordan markete uğrayıp eksiklerimizi aldık. Ordan parka gittik. Kuzum salıncakta çığlık atıp durdu. Bayılıyor ya hiç inmek istemiyor akannehir Eczaneye uğrayıp geldik evimize. Kuzumun çok uykusu gelmiş hemen emdi uyudu. Bende size bakayım dedim a.s.
Yemek yapmam lazım. Ayıklanmış doğranmış mantar aldım. Zor geldi valla yıkayıp ayıklamak. Mantarlı et sote ile pilav yapayım diyorum :uhm: Tavuk suyuna şehriye çorbası da yaptım. Bide salata bitti gitti yerimseniben
Çok yoruldum valla. Havada ne sıcak. Defdef biraz uzun uyusa da azcık dinlensem kafamçokkarıştı
Banu'cum ranzanızı güzel günlerde kullanın canım a.s. Oh haftasonu Tülay'la keyif he ne güzel a.s.
şekerkızcandy selam canım a.s. Hadi gözünüz aydın kuzunun dişleri çıkıyormuş ama zorlar mutlaka. Allah kolaylık versin çıkana kadar a.s.
Esen'cim kolay gelsin canım a.s.
Tülay'cım eşin hediyeleri görünce çok şaşıracak ve çok sevinecek eminim a.s.
Burcu kolay gelsin canım afiyet olsun Kağan kuzuma a.s.
Claries canım ben tavuk suyuna erişte pişirdim kuzuma. Uyanınca yiyecek. İçine tavukda didikledim. Çok seviyor öyle a.s.
Sibel'im bacım gerçi telde konuştuk ama çok geçmiş olsun tekrar bacım. Sıkma canını bi çaresini buluruz. Hiç olmadı tanıdık birini bulucaz gözün arkada kalmaz meraklanma. Annen de dediğim gibi hemen ameliyata okey demesin bikaç doktor daha bakın mutlaka a.s.
Kız Gülhan geldin de döndün mü hemen bacım ya tüh valla görüşürüz diyoduk kafamçokkarıştı Neyse kısmetse Nisan'a artık a.s. Ohhh ne güzel keyif yapmışsınız. Afferim oğluşum da üzmemiş sizi. Düzene girer uykusu eve döndünüz ya şimdi meraklanma a.s. Bebişde gelmiş hadi gözünüz aydın. Allah sağlıkla, analı babalı büyütmeyi nasip etsin a.s. Dimi ya insana nasıl küçük geliyorlar sanki biz çok uzun zaman önce atlatmışız bu günleri , sanki hiç o kadar küçük olmamışlar gibi a.s.
Aynur,Ceren,zafergamze,nurran,_Melin_ Selam kızlar hepinizi ve kuzuları öpüyorum a.s.
Gecicidir umarim Meltem. Anliyorum seni, ben cok cektim ek gidaya gecmeden önce emzirirken. Ama gecici süreclerdi hepsi.
Ah canim ya, cok gecmis olsun. Annen bence de hemen kabul etmesin ameliyati. Belki fizik tedaviyle falan gecebilir.
Bazi insanlar cok benciller. Iyilikten falan anlamiyorlar ne yazik ki!
Fikrin aslinda cok güzel canim ama biraz degisik bir versiyonunu deneyebiliriz. Örnegin, ayri bir konu acabiliriz, 2009 Mayis Anneleri kendilerini tanitabilirler, duygularini, iyi-kötü özelliklerini, anilarini falan. En'lerde buna dahil olabilir. Böylece birbirimizi daha iyi taniriz.
Gecmis olsun canim. Allah korusun kuzucuklarimizi...Benim anneminde dogum günü bugün, ayni gün dogmussunuz desene...
Evet canim, aslinda hala uslu ama aralarda bozuluyor dengesi. Ben dise yoruyorum. Meme isirmada bence, aci duydugu icindir. Örnegin Doruk ne buluyorsa saldiriyor, isiriyor. Memeyi isirmiyor ama kesfetse eminim ki isirma egilimi gösterir.
Gözünüz aydin canim, ailenize yeni bir bebek katilmis. Kisa ama keyifli bir gezide yapmissiniz bu vesileyle.
Ay keske videosunu ceksen Pinarcigim Defnos'un. Cadi cok tatli ya...
Ya kızlar şimdi çok yakın bir akadaşım aradı da kuzeni Yeditepe Üniversitesi'nde okuyor. Tubitak için araştırma yapıyorlarmış. 8-16 ay arası bebeği olan annelerle röportaj gibi bişey. Kız kendi evinize geliyor bilgileri alıyor sizi gözlemliyor ve gidiyor. Tüm bilgilerde gizli kalıyor falan. Bana da yarın gelicek büyük ihtimalle. Bu hafta içi 6 kişiye gitmesi gerekiyormuş. İstanbul'da olan bacılar eğer isterseniz bana yazın da kızcağızın işi görülsün a.s.
Iyi Aksamlar Kizlar,
Doruk uyudu, bende televizyon keyfi yapiyorum. Yatmadan kisa bir süre önce muhallebi yedi epey, sanirim epey süre uyanmaz. Pinar'cigim, Doruk'da bazen öyle cok uyaniyor, ya odanin sicakligi fazla oldugu icin, ya terlediginden ya yeterince doymadigindan ya da disten oluyor genelde. Ben dislerine, parmagimi buza sürerek masaj yapiyorum bazen, ise yariyor. Ama hicbir yöntem ise yaramadiginda da, tükeniyor insan. Cok iyi anliyorum seni.
Bu arada kizlar, aklima Ferda'nin önerisinden esinlendigimden olsa gerek; bir fikir geldi. Degisiklik, yeni bir renk olsun diye denenebilir belki. Bir baslik acip, kendimizi iyi ve kötü yönlerimizle yorumlayabilir, yasamimizdan kesitler sunabiliriz belki. 2009 Nisan Annelerininde böyle bir basligi vardi yanilmiyorsam.
Ezel basladi, ben kacar kizlar:)
canım isterse banada gelebilir benim için sorun olmaz
bizde bugün hep evdeydik eski evimden komşularım geldiler banada onlarla oturduk çay pasta sohbet faslı derken bide baktıkki akşam olmuş meğer insan ne kadar çok özlüyomuş eski komşularını zemuszemus...
benim oğlumda bir kaç gündür çok huysuz bilmiyorum dişmi çıkarıcak acaba ama baya bir huysuzlaştı sürekli ağlıyor yemek yemiyor mız mız inşallah diştense dişini çıkarırda bizde kurtuluruz çünkü daha hiç diş çıkarmadı kafamçokkarıştı
neyse bende şimdilik bi kaçayım misafirler gitti ama ben daha mutfağımı hiç toparlamadım sadece evi şarjladım o kadar alperen kayra uyuyoken gidip halledeyim birazdan uyanır ozaman hiç yapamam :a015:
Ezel reklamdayken bi bakayım hemen nasılsınız kızlar?
Biz kızımla iyiyiz zorla şimdi uyuttum resmen savaşıyoruz uyuycağı zaman bugün marlıyn aradı konuşuyorduk Türkiz durmayınca yarım kaldı konuşmamız.
Haftasonu misafirlerim var kalabalık yarından temizliğe başlıycam anca biter
İyi Akşamlar Kızlar,
Evın erkekleri uykuya daldı bende cayımı içiyorum.Ama tilki uykusu kesın bırazdan varlıklarını hıssettırırler.Kayınpederım yemeğe geldı,bıraz anı oldu ama neyse vardı evde bırseyler.Bıraz önce gıttı bende işleri hallettım dınlenıcem şimdi.
Pınar bacım valla bende görüşmek isterdım ama esım dönelim dedı.Bende hafta arası yanlız dönmeye cesater edemedım.Kısmetse nısan da bulusuruz artık.Veeee tatıl planları yapılmış ayy cok heyecanlı gecen yaz gıdemeyınce benımde aklım hep orda.Nereye gıdıyosunuz canım?Defnede bugun huysuzmuş.Ayy neden böyle kı ya bende bı salata yapamadım hep pacamda ağlıyor.Uyku sorunu aynen bızdede yarım saat aralıklarla ağlıyor gecede ve göz yaşlarıyla.Su gunlerde bı gecse.O kadar hasret kaldımkı delıksız uykuya.Ve benımı sabah 5 en gec 6 ayakta.
Fılızcım cok ıyı bı fıkır hadı sen öncumuz ol baslayalım.Tanıma artınca enlerde secerız.Renk gelmıs olur buralara.
Dünür nabersın ya.Senınde hıç bıtmıyor anacım mısafır trafığın.
Alperende huysuzmus sanırım.Hepsıne bı haller oluyor yıne.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?