Ezel reklamdayken bi bakayım hemen nasılsınız kızlar?
Biz kızımla iyiyiz zorla şimdi uyuttum resmen savaşıyoruz uyuycağı zaman bugün marlıyn aradı konuşuyorduk Türkiz durmayınca yarım kaldı konuşmamız.
Haftasonu misafirlerim var kalabalık yarından temizliğe başlıycam anca biter
Valla anlayamıyorum Filiz'cim ya bazen hiç bir sıkıntısı yokmuş gibi geliyor ama öyle sık uyanıyor ki. Bak mesela bu akşam çok zor uyudu. Normalde uyuduktan sonra yarım saat aralıklarla uyanıyor ben yanına yatana kadar. Ama henüz uyanmış değil. Çok enterasan oluyorlar ya bi dertlerini anlayabilsek a.s.
Ben uyarım önerine canım hiç sorun değil a.s.
Sağolasın canım ya kız öğrenci neticede işi görülsün dedim bende. Sen bana cebini yada ev telini mesaj atarsan bende kıza yollayayım. Senden gün alsın a.s.
İyi Akşamlar Kızlar,
Evın erkekleri uykuya daldı bende cayımı içiyorum.Ama tilki uykusu kesın bırazdan varlıklarını hıssettırırler.Kayınpederım yemeğe geldı,bıraz anı oldu ama neyse vardı evde bırseyler.Bıraz önce gıttı bende işleri hallettım dınlenıcem şimdi.
Pınar bacım valla bende görüşmek isterdım ama esım dönelim dedı.Bende hafta arası yanlız dönmeye cesater edemedım.Kısmetse nısan da bulusuruz artık.Veeee tatıl planları yapılmış ayy cok heyecanlı gecen yaz gıdemeyınce benımde aklım hep orda.Nereye gıdıyosunuz canım?Defnede bugun huysuzmuş.Ayy neden böyle kı ya bende bı salata yapamadım hep pacamda ağlıyor.Uyku sorunu aynen bızdede yarım saat aralıklarla ağlıyor gecede ve göz yaşlarıyla.Su gunlerde bı gecse.O kadar hasret kaldımkı delıksız uykuya.Ve benımı sabah 5 en gec 6 ayakta.
Fılızcım cok ıyı bı fıkır hadı sen öncumuz ol baslayalım.Tanıma artınca enlerde secerız.Renk gelmıs olur buralara.
Dünür nabersın ya.Senınde hıç bıtmıyor anacım mısafır trafığın.
Alperende huysuzmus sanırım.Hepsıne bı haller oluyor yıne.
Selam Kızlar
Geçmişi okumaya çalışcam bikaç gündür siteye giremiyodum bi sorun vardı galiba
Biz daha iyiyiz Masal ın öksürüğü azaldı hala şuruba devam ama
eşimde Ezel i izliyo Esra ben sıkıldım o diziden ya, Türk Malı nasıl ama bayıldım ya :))
Annesi yanında olanlara çok özeniyorum valla,benimkiler İzmirde,
Duru hanımla hiç bi şey yapamıyorum evleri falan toplayamıyorum ya,Delircem.Kayınvalideme gel diyorum,Kaynımın bakkalı var o kredi kartı falan yatırmaya gidiyo sık sık kaynanamda bakkala bakıyo gelemiyo,ben beceremiyorum etrafı toparlamayı.Duruyu odada bırakamıyorum emekliyo diye aklım onda kalıyo,Havalar soğuktu kolidorlarda emeklemesini istemiyorum.Zaten idrar yolu nefeksiyonu olmuş,Onla odada oturup kalıyorum.Hiç bi işte yapamıyorum ya.Annem olsa çok yardımı dokunurdu.
Ama hep diyorum sağlıklı olalım huzurlu olalaım uzak olalım ne yapalım artık.
iyigeceler ...ben hala annemdeyim 1 ayı geçireceğiz gibi ....eşim seyhatte şuan hemde patronu ile gitti haftaya c.tesi gece inş. dönerim dedi...
o yüzden dün bizde gezdik ..önce kayganaya gittik kahvaltıya sonrada kaynım bizi aldı cevahire götürdü ...orada ben çarpışan arabalara bindim vs.
yemek mağza gezmesi aksam 9 da eve geldik çok yorulmuşuz ama
bu sabahta kahvaltı sonrası annem hava çok güzel gel parka gidelim dedi..
hemen hazırlandık ...annemlerin burada büyük bir park var çaybahçesi vs. var içinde
yeni yeni çardak kurmuşlar yeşillik çocukların oyun alanı...ama annemlere yürüme yolu yarım saattir belki daha fazla...neyse arabamızla tın tın gittik oynadık zıpladık ...dedemizin işyerine uğradık eve geldik......annemleri eve attım kendim pazara gittim bide orada gezdim bi komsuya uğradım
eve geçtim...sonrası çocuklarla işte...
gülahan eve geçmişsin he cnm olsun artık doğumgününe kısmet
herkesde bi huysuzluk var sanırım kızlar benim alişimde öyle ya
heleki alişten hiç alışık değilim yaa elindeki bir şeyi düşürse
morarana kadar ağlıyor , neden böyle yaa 6 dişi çıkıyor 7 kabarmış acaba ondanmı anlamadım 5 diş çıkardı birinde böyle olmadı bu çocuk o kadar fenaki yırtıyor kendini ...bide şimdilerde kucağıma alınca suratıma vuruyor şapşap ...istediği birşeyi vermeyince katılana kadar ağlıyo
annem deliriyor...vs.vs.. neyse dolven verdim uyudu bende kafam dağılsın diye dantel yaptım şimdi herkes uyurken yazayım dedim...
havalar açtı tatil planları başladı başıda pınarcığım çekti
hadi bakalım inş. muhteşem bir tatil olur
bizde bu sene yine halamın yazlığında olacağız
eşim göze alamıyor bir otele gitmeyi bu senede..
annemede gelecek eğer halam uygun olursa 15 gün kalırz diyorum kendimce annemle ben 1 hafta önceden sonrada eşim gelir...bakalım yaz bi gelsin yapacağız bişiler...
benden böyle kızlar çok öptümmm herkesii
hee sabah sibele yazdım gitmedi...öncelikle geçmiş olsun cnm
ama üzme kendini babam aemliyat olur en fazla 20 gün sürer herşeyi ki o kadar bile süremez..
kaynanan bakar o arada cnm ...bişey olmaz sıkma canını
tülaycım iyiyiz çok şükür bitanem cumartesi buluşuyormuyuz yine:)))))))
incihancım nasılsın tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?