2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Gülhan, Pınar bizimkide öle yav hep peşimde çok huysuz bugünlerde dişlere bağlıyorum ben

Pınar kızkıza ilk tatıle ısıs otele gıtmıstım .Hala tadı damağımda valla super eğlenmıstık.Umarım sızınde cok guzel gecer.

Hande sendemı huysuzluk kervanındasın canım ya.Hepsıbırden baslıyor bunların.Ama cok sukur ıyılesmeye baslamıssınız.

Bende yatayım kızlar malum sabah kargalarla ayakta olucam.Öptüm sizleri.

İyi geceler kızlar,
ancak bu saatte biraz kendimle kalabiliyorum.İnsan gün için de bi oturamıyo ki otursa işler kalıyo,
geçmişi fazla okuyamadım.Ama Pınarcım defdef huysuzmuş dişten yapıyodur belki,Hep dişe atıyoruz ama:)Rezervasyon yapışmış ohh,Tatili özledik ya bizde geçen sene gidemedik.Maddi durumu ayarlayabilirsek bizde gitmek istiyoz bakalım artık.
Benim kız en son cumartesi kahvaltıda kustu yine,şurubu bitti.Yrın kontrole götürcem.Dün dışarı çıktık biraz hapşırık ve öksürük var onu da söylücem.İnşallah geçmiştir kızımda ki enfeksiyon.

Annesi yanında olanlara çok özeniyorum valla,benimkiler İzmirde,
Duru hanımla hiç bi şey yapamıyorum evleri falan toplayamıyorum ya,Delircem.Kayınvalideme gel diyorum,Kaynımın bakkalı var o kredi kartı falan yatırmaya gidiyo sık sık kaynanamda bakkala bakıyo gelemiyo,ben beceremiyorum etrafı toparlamayı.Duruyu odada bırakamıyorum emekliyo diye aklım onda kalıyo,Havalar soğuktu kolidorlarda emeklemesini istemiyorum.Zaten idrar yolu nefeksiyonu olmuş,Onla odada oturup kalıyorum.Hiç bi işte yapamıyorum ya.Annem olsa çok yardımı dokunurdu.
Ama hep diyorum sağlıklı olalım huzurlu olalaım uzak olalım ne yapalım artık.

iyigeceler ...ben hala annemdeyim 1 ayı geçireceğiz gibi ....eşim seyhatte şuan hemde patronu ile gitti haftaya c.tesi gece inş. dönerim dedi...

o yüzden dün bizde gezdik ..önce kayganaya gittik kahvaltıya sonrada kaynım bizi aldı cevahire götürdü ...orada ben çarpışan arabalara bindim vs.
yemek mağza gezmesi aksam 9 da eve geldik çok yorulmuşuz ama
bu sabahta kahvaltı sonrası annem hava çok güzel gel parka gidelim dedi..
hemen hazırlandık ...annemlerin burada büyük bir park var çaybahçesi vs. var içinde
yeni yeni çardak kurmuşlar yeşillik çocukların oyun alanı...ama annemlere yürüme yolu yarım saattir belki daha fazla...neyse arabamızla tın tın gittik oynadık zıpladık ...dedemizin işyerine uğradık eve geldik......annemleri eve attım kendim pazara gittim bide orada gezdim bi komsuya uğradım
eve geçtim...sonrası çocuklarla işte...

gülahan eve geçmişsin he cnm olsun artık doğumgününe kısmet

herkesde bi huysuzluk var sanırım kızlar benim alişimde öyle ya
heleki alişten hiç alışık değilim yaa elindeki bir şeyi düşürse
morarana kadar ağlıyor , neden böyle yaa 6 dişi çıkıyor 7 kabarmış acaba ondanmı anlamadım 5 diş çıkardı birinde böyle olmadı bu çocuk o kadar fenaki yırtıyor kendini ...bide şimdilerde kucağıma alınca suratıma vuruyor şapşap ...istediği birşeyi vermeyince katılana kadar ağlıyo
annem deliriyor...vs.vs.. neyse dolven verdim uyudu bende kafam dağılsın diye dantel yaptım şimdi herkes uyurken yazayım dedim...

havalar açtı tatil planları başladı başıda pınarcığım çekti
hadi bakalım inş. muhteşem bir tatil olur
bizde bu sene yine halamın yazlığında olacağız
eşim göze alamıyor bir otele gitmeyi bu senede..
annemede gelecek eğer halam uygun olursa 15 gün kalırz diyorum kendimce annemle ben 1 hafta önceden sonrada eşim gelir...bakalım yaz bi gelsin yapacağız bişiler...

benden böyle kızlar çok öptümmm herkesii

hee sabah sibele yazdım gitmedi...öncelikle geçmiş olsun cnm
ama üzme kendini babam aemliyat olur en fazla 20 gün sürer herşeyi ki o kadar bile süremez..
kaynanan bakar o arada cnm ...bişey olmaz sıkma canını

günaydın kızlarrr
naıslsınız?cumadan beri evde yokuz anenmelere gitmitik dün gece geldik,kaç gündür geziyoruz valla
çok yoruldum ama süperdi havada çok güzel güneşli
iyi oldu zeynebime de
sanrım diş çıkarıyor yine zeynep çok mzımızlandı yine
şimdi uyuttum sabah 6 da kalktı
bende bişeyler atıştırayım camlarım çok kirli onları silicem evin tozu falan güzel bi temizl,ik yapayım bomba gibiyimm
sonra kuzumu parka götüreyim azcık oynasın yorulsun
ilk defa salıncakta sallandı geçen gün çok hoşuna gitti
anenmler baston araba aldılar bize dün
diğeri çok ağırdı indirip çıkaramıyorum eve bu hafifi çok iyi oldu gezeriz kuzumla baya
kociş geç gelecek bu akşam uçak bileti ayarlamaya gidecek
bir sonraki ay memlekete kaynanamlara gidiyoruz
eşim bir hafta kalacak dönecek izinlerini doğuma saklıyor
bizde 10 gün daha kalıcaz kaynana da bizimle gelecek umreye gidecek burdan beraber döneceğiz işte
bakalım inş iyi geçer
geçmişi okuyamadım inş hasta olan yoktur herkesler iyidir

geçmişe şöyle üstten bi baktım da tüm bebeler huzursuzmuş
zeynep de aynı dişten mi acaba ya
bana tutunup kalıyor babasını kaç gündür çok özlediği halde gitmedi ona da annemlerde de sürekli bende olmak istiyor belim ağrıyor artık onu taşımaktan hemde öyle böyle değil geçmiyo ağrısı hep böyle olmnaz inş
yeni gelen arkadaşlar var sanırırm hoşgeldiniz
ay bişeyler daha yazacaktım ama unuttum
neyse zeynep uyurken şu camları haleedeyim hemen

he bide şeyi söyeleyecektim annemler
şok diye bir marketten almışlar baston arabayı öyle ahım şahım bişey dğil ama güzel baya kullanışlı yani
49,50 tl fiyatı hani almak isteyen olursa haber vermiş olayım
rengide lacivert kenarlarında turuncu şeritler var

öpüyorum hepinizi sonra uğrarım yine

özlem canım sevindim iyi olmana. iyi gelmiştir değişiklik..cam falan silme ya dikkat et kendine.

günaydın herkese nasılsınız kızlar

özlemcim nasılsın hamilelik nasıl gidiyor arabanızı güle güle kullanın

tülaycım naber tatlım selincim nasıl havalar ne kadar güzelleşti demi:))))

GÜnaydınn banucummm selınım ıyı teyzesı...evet havalar gÜzel ya..prenseslerın nasıl sen nasılsın?

Marylin buralara hic ugramaz oldu artik Esra. Defne ve kendisi iyi degil mi? Bir daha görüsürsen selam söylersin...

Niye öyle yapiyor ki kuzu ya. Yatagina mi tepki duyuyor ki acaba? Konusmaya tam olarak baslasalarda, anlasak dertlerini.

Tamam canim, acacagim konusu ayri bir baslik altinda. Ve bende aylardir seninle ayni saatlerde uyaniyorum. Cok ihtiyacim var uykuya.

Benim izledigim tek dizi Ezel. Seviyorum ben, sürükleyici ve sasirtici bir seneryosu var. Türk Mali'nida esim izlemis ve cok sevmis. Masal'da iyilesiyor canim sanirim. Bir daha tekrarlamaz insallah.

Ayni dertten muzdaribiz Asli'cigim. Bende "Anne, anne" diye delirenlerdenim bu aralar.

Ne güzel bir gün gecirmissin Birsen, tatil planlarinizda hazir. Insallah gönlünüze göre bir tatil gecirirsiniz.

Günaydin Kizlar,

Doruk sabah sekerlemesini yapiyor ve o arada ufak tefek islerimi halledip, size bakayim dedim. Herkese günaydin diyor ve günesli bir gün diliyorum...

günaydın arkadaslar hanzadeyi uyutmadan bi bakayım dedim uyuyunca camasır sercem
hepinize güzel günler
prensleri,prensesleri ve sizleri öpüyorum

Gunaydın Kızlar,,

Hava super ve ben kıpır kıpırım.Sabah kahvaltı masamı balkona hazırladım.Mıs gıbı geldı.Evde iş cok ama ben bu havayı değerlendıreyım dıye dusunuyorum.Yıne karga kalkısını yaptık benımkı sekerlemede.Eve 20 dakıkalık mesafede pazar var bugun.Borayı arabasıyla cıkarsam aldıklarımı tasıyabılırmıyım acaba ya bı cesaret cıkıcam sanırım.O aradada evımız havalanır.

Özlem iyimissin sevındım canım.

Birso carpısan arabamı ohh sevan olsun bayılırım bende.Bellerim morarana kadar bınerdım Boradan önce.Keyıflı bı gun olmuş.

Tulay,Banu,Nuran guzel gunler kızlar.Yaa onlıne görünmuyo cok sıkıcı.Kımseyı atlamamışımdır umarım.

tülaycım iyiyiz çok şükür bitanem cumartesi buluşuyormuyuz yine:)))))))

incihancım nasılsın tatlım

gülhancımmm ohh afiyet olsun...

banucummm evet buluşuyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzz....bir aksilik olmassaaa..... gezelim tozalım:)))))))))))

tülaycım iyiyiz çok şükür bitanem cumartesi buluşuyormuyuz yine:)))))))

incihancım nasılsın tatlım

Iyıyım Banucum.Ne yapsam dıye dusunuyorum bu guzel havada.Sızde ne guzel her cumartesı bı plan yapıyorsunuz.Helel olsun valla.Antalya da mıs gıbıdır şımdı.

günaydın kızlar
bizde kalktık Ahsen hanım kahvaltısını yaptı sıra bende
gulhan boşver ev işini tatlım sen çık dolaş taşıyabileceğin kadarını al bu havada ev de durulurmu çalışmasam bende bi dakka durmam

ben kahvaltımı yapayım sonra da okul görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…