2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Gunaydın afıyet olsun canım.Ayy valla sana katılıyorum.Zaten hıç evde durasım yok.Uyansın benım zıpır atıcaz kendımızı sokaklara.Sızınde tatlı gelıyor sekerım gezesın yazın bol bol.

Iyıyım Banucum.Ne yapsam dıye dusunuyorum bu guzel havada.Sızde ne guzel her cumartesı bı plan yapıyorsunuz.Helel olsun valla.Antalya da mıs gıbıdır şımdı.

evet canımmm antalya mis gibi.havalar iyi olduya ha.s.er cts bişeyler yapıyourz süpe roluyor:)

özlem canım sevindim iyi olmana. iyi gelmiştir değişiklik..cam falan silme ya dikkat et kendine.
sağol cnm,stres attım baya 4 gündür her gün geziyorum valla bide annemde olunca yemek falan derdi de olmadı çok iyi geldi çokk
camları silmeyecektim ama çok kirliler tülay ya
yağmur yağmıştı,bi de karşımızda b,r sürü inşaat var onların tozu falan yapışmış kalmış iyice
dışarısı gözükmüyor resmen o derece yani
neyse bitti sildim hepsini,çok incelemedim valla sildim gitti
bi tek zeynebin oıdasının iç tarafı kaldı kuzum uzudu baya çok iyi oldu
azcık dinleneyim evi toplıycam hala kahvaltılıklar masada duruyo
sen naıslıun cnm?selin naısl?
günaydın herkese nasılsınız kızlar

özlemcim nasılsın hamilelik nasıl gidiyor arabanızı güle güle kullanın

tülaycım naber tatlım selincim nasıl havalar ne kadar güzelleşti demi:))))

günaydın cnm ,çok sağol,öyle iyi geldiki bana
kuş kadar araba
Günaydin Kizlar,

Doruk sabah sekerlemesini yapiyor ve o arada ufak tefek islerimi halledip, size bakayim dedim. Herkese günaydin diyor ve günesli bir gün diliyorum...

günaydın arkadaslar hanzadeyi uyutmadan bi bakayım dedim uyuyunca camasır sercem
hepinize güzel günler
prensleri,prensesleri ve sizleri öpüyorum

günaydınn herkezee bugününde bebişlerimizle mutlu gecmesini diliyorumm :)
günaydın kızlaropuyorumnanaktan
sağol cnm iyim sen naıslın?
bence çık git pazara baktın taşaıyamayacaksın çok bişey almzsın hem bora da hava almış olur?
sen evinimi taşıdın cnm sanki öyle okudum bi yerde:uhm:

günaydın cnm
evet ya havalar süper yazdan kalma gibi aynı
azcık işleri bitireyim bende çıkıcam gezicem kzuuylabayanssulusmile

Kızlar aklımdayken yazayım.Bora cok parmak ucu yuruyordu ya.Doktor arada evde ayakkabı gıydır dedı.Doğal basması daha iyi ama alışır bı zararıda olmas dedı.Ben gıydırıyorum gunde 1-2 saat haberınız olsun.Ve sıralamaya basladıysa eger yurumesı yakın dedı.

Oğlusım hıc engınar yemedı.Pazardan alıp,taze baklayla yapıcam bugun.Umarım sever.Cok sevınıyorum sebze yedırınce nedense.Ben cok sevdığım ıcın oda yesın ıstıyorum her tur sebze meyvayı.Fakat Bora hala taze meyve yemıyor kızlar.Tek eksık konumuz bu.Armut denedım dun hepsını kustu.Onuda basarırsam rahatlıycam.Yarında cığer corbası verıcem.Doktor sakatat vermelısın dedı.

Yok Özelmcım tasınmadım.Bı arada ıstanbula gıttım.Belkı karışmıstır okurken.Cekırge caddesınde oturuyorum.Borayala Kukurtlu pazarına gıdıcem.Aman beceremezsem atlarım taksıye bırınden yardım ısteyıp.Sende camları sılmışsın bravo valla.Ahh yakın olsak kahveye gelırdım sana.

gülhancım evet bizim dr da demişt,i bende evde mutlaka giydiriyorum ayakkabı daha sağlam ve emin basıyor o zaman. enginar ben h,iç denmedim canım nasıl pişiriyorsun baklayla tarifini alimde yarın pazardan alıp yapayım...

özlemcimm maşllah valla ama dikkat et sana ev durmak iyi gelmiyor yoksa habire yoruyorsun kendini.

yaa benim kızımda sebze corbasını yemiyor yogutla zor veriyorum
bende dün elmayla bebe bisküvisini karısırsdım öle verdim yedi..
yaa ben hep ayakkabı giydiriyorum cplakmı alıssın yürümeye bilemedim doktoroda sormak aklıma gelmedi gitmeden sorcaklarımı ayarlıyorum orada unutuyorum ee napim ayakkabı giydirmeyimmi?

gülhancımmm ohh afiyet olsun...

banucummm evet buluşuyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzz....bir aksilik olmassaaa..... gezelim tozalım:)))))))))))

aynen canım kardeşlerimizde gelecek ohh kalabalık olur gezeriz alışveriş yaparız:))

Iyıyım Banucum.Ne yapsam dıye dusunuyorum bu guzel havada.Sızde ne guzel her cumartesı bı plan yapıyorsunuz.Helel olsun valla.Antalya da mıs gıbıdır şımdı.

incihancım yakın olsak senide aramızda görmekten mutluluk duyardık :)))) tülaycımla sık sık görüşüyoruz biz:))

Canım ben engınarları elma dılımı kesıyorum.Ayrı bı yerde taze baklayı 5 dakıka kadar haslıyorum.Sonra yeytınyağının içine engınar iri sogan baklaları ve tuzla seker atıp kısık ateste pışırıyorum.Hem cok sağlıklı hemde cok guzel oluyor.

Canım eğer parmak ucu basmıyorsa gerek yok ama Bora hıc tam basmadığı için destekler dedı doktorumuz.Sende bı sor gıdınce.

Ahh keske canım ya.Insallah yolumuz bı gun duserse görmek isterım sızlerı.

incihancım yok güüm yaa normal basıyor ama ayagı kayıyor düşüyor birazda onun için giydiriyorum ayakkabıyı

cnm normal ayakkabı mı giydiriyorsun yoksa şu ilk adıma ayakkabılarından mı?
normaller ağır gelir gibi geliyor bana
ben bayadır giydiriyorum zeynebe şu ilk adım ayakkabılarından
onlarla daha düzegün basıyor gerçekten
ama ben üşümesin diye giydiriyordum
bende hiç enginar yapmadım zeynebe
hatta kendimbile yemedim ki hiç sevmem nasıl pişirilir bilmem
tarif veririsenn denerim cnm zeynebe
evet cnm bencede öyle yap
yerşeltin mi falan diye okuyunca hemen öyle düşündün cnm bende
doğurdu mu görümcen
hadi Allah analı babalı büyütsün
evet ya havada güzel çok iyi olurdu
özlemcimm maşllah valla ama dikkat et sana ev durmak iyi gelmiyor yoksa habire yoruyorsun kendini.
cnm ya kaç gündür yokum bi temizlik yapam biraz sonra atıcam kendimi dışarıya süper hava valkla

zeynep kalktı baya uyudu iyi oldu
şimdi evi toplayalım kzuyla göürşürüz

gülhan tarifi vermişssin cnm ben zeyneple oyalanırken görmemişm bende denerim sağolasın

gülhan canım sağolasın. yarın ilk işim hazır evde baklada varken enginar alıp bunu yapmak.

Günaydın kızlar,
geçmişe bakamıyorum.Klakmam lazım hemen kaynanam gelcek.Kızı kontrole götürcez.Ben daha kahvaltı yapçam kızı giydircem ama size yazmadan gitmeyim dedim.
Ha bu arada babam kanser hastasıydı.İlk kontrolü için bugün doktora gitçek.İnşallah hayırlı haberler alırlar.İçim bi tuhaf.
Duru hanım kahvaltıyı hiç sevmiyo.Hazırladım ama yüzünü buruşturunca kusar diye vermedim.Bugün de iş yapamıcam sanırım.cam falan silmem lazım.

Sibelcim annene geçmiş olsun,Babamda bel fıtığı ameliyatı oldu.Maşallah şimdi iyi.Sadece dikkat etmesi gerekiyo sonra.Kaynanan bakçak mecburen çocuğada,annen iyileşene kadar.

Birsen ,Allah kavuştursun seni de:)
Özlem,arabanızı güle güle kullanın,
ben kaçtımmmm

baban inşallah hayırlı haberlerle döner canım dualarımız seninle:Saruboceq:

Tünaydınlar Güzel Anneler,

Bugün oğluşu kaynanama bıraktım şimdilik bi sıkıntı yok.Oğluşumda çok sakin usluymuş hayret zemuszemus

Bakacağını söyledi bakıcıya bırakamam daha çok küçük dedi bakalım ilerleyen günlerde neler olacak.Bugün annem mr sonuçlarını alacak bakalım doktoru ne diyecek hemen ameliyat yerine birkaç doktora daha gösterelim diyorum.Ayşecim,Semracım,Aslıcım iyi dilekleriniz için çok teşekkürler opuyorumnanaktan

Kızlar ya kuzularımızın doğum günleri yaklaşıyor planlarımız nedir neler yapıcaz menülerimiz,süslemelerimiz,pastalarımız nasıl olacak bir topikmi açsam acaba ne dersiniz.

Bu arada oğluşa doğum günü için kıyafet şiparişi verdim nette.AndyWawa dan çok beğeniyorum bakun bakalım sizde beğenecekmisiniz?Gömlek ve pantolonumuz.Bunun altına beyaz bir spor ayakkabı almayı düşünüyorum.

Tünaydın kızlar kızım bu sabah binbir numarayla oyunla yedirdiğim kahvaltısını kustu off çok üzülyorum ya neden böyle oluyo aç aç uyudu şimdide bu gün brokoli çorbası yapıcam severek yiyodu ama umarım bu günde yer incihan canım bende çekirgede oturuyorum

SıBELCıM MERHABA.sevindim en azından emin ellerde.bakıcıdan daha iyidir kayınvalidenin bakması bana kalırsa.annende görünsün canım çünkü dr sağı solu belli olmuyor.allah acil şifalar versin biran önce.canım bende doğumgünü için düşünüyorum bakalım ama hala menüdeyim:)) evde yapıcam ve farklı şeyle rolsun istiyorum. gerçi biz haftaiçi ve haftasonu kutlucaz .haftaiçi ailecek haftasonu arkadaşlarımla::)
kıyafett süper canım ve spor ayakkabısı beyaz çok hoş olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…