kızlar merhaba. bugün okula giderken ufak bir kaza yaptım. tam virajı dönerken karşıdan gelen araca çarptım. canımızda bişey yok çok şükür ama maddi hasar var biraz. ve hata bende olunca karşı aracı da biz karşılayacaz. canım sıkkın. Allah can sağlığı versin diyoruz ama, daha hafta sonu servisteydi araç 500 TL oraya verdik. onu ödemeden bu çıktı. bi terslik var ya bu günlerde... Allah sonumuzu hayretsin.
kızlar merhaba. bugün okula giderken ufak bir kaza yaptım. tam virajı dönerken karşıdan gelen araca çarptım. canımızda bişey yok çok şükür ama maddi hasar var biraz. ve hata bende olunca karşı aracı da biz karşılayacaz. canım sıkkın. Allah can sağlığı versin diyoruz ama, daha hafta sonu servisteydi araç 500 TL oraya verdik. onu ödemeden bu çıktı. bi terslik var ya bu günlerde... Allah sonumuzu hayretsin.
banucum pericik facebookta avon oyunu:) kardeşimden habire oynuyor.
Gecicidir umarim Meltem. Anliyorum seni, ben cok cektim ek gidaya gecmeden önce emzirirken. Ama gecici süreclerdi hepsi.
Ah canim ya, cok gecmis olsun. Annen bence de hemen kabul etmesin ameliyati. Belki fizik tedaviyle falan gecebilir.
Bazi insanlar cok benciller. Iyilikten falan anlamiyorlar ne yazik ki!
Fikrin aslinda cok güzel canim ama biraz degisik bir versiyonunu deneyebiliriz. Örnegin, ayri bir konu acabiliriz, 2009 Mayis Anneleri kendilerini tanitabilirler, duygularini, iyi-kötü özelliklerini, anilarini falan. En'lerde buna dahil olabilir. Böylece birbirimizi daha iyi taniriz.
Gecmis olsun canim. Allah korusun kuzucuklarimizi...Benim anneminde dogum günü bugün, ayni gün dogmussunuz desene...
Evet canim, aslinda hala uslu ama aralarda bozuluyor dengesi. Ben dise yoruyorum. Meme isirmada bence, aci duydugu icindir. Örnegin Doruk ne buluyorsa saldiriyor, isiriyor. Memeyi isirmiyor ama kesfetse eminim ki isirma egilimi gösterir.
Gözünüz aydin canim, ailenize yeni bir bebek katilmis. Kisa ama keyifli bir gezide yapmissiniz bu vesileyle.
Ay keske videosunu ceksen Pinarcigim Defnos'un. Cadi cok tatli ya...
Ya kızlar şimdi çok yakın bir akadaşım aradı da kuzeni Yeditepe Üniversitesi'nde okuyor. Tubitak için araştırma yapıyorlarmış. 8-16 ay arası bebeği olan annelerle röportaj gibi bişey. Kız kendi evinize geliyor bilgileri alıyor sizi gözlemliyor ve gidiyor. Tüm bilgilerde gizli kalıyor falan. Bana da yarın gelicek büyük ihtimalle. Bu hafta içi 6 kişiye gitmesi gerekiyormuş. İstanbul'da olan bacılar eğer isterseniz bana yazın da kızcağızın işi görülsün a.s.
Iyi Aksamlar Kizlar,
Doruk uyudu, bende televizyon keyfi yapiyorum. Yatmadan kisa bir süre önce muhallebi yedi epey, sanirim epey süre uyanmaz. Pinar'cigim, Doruk'da bazen öyle cok uyaniyor, ya odanin sicakligi fazla oldugu icin, ya terlediginden ya yeterince doymadigindan ya da disten oluyor genelde. Ben dislerine, parmagimi buza sürerek masaj yapiyorum bazen, ise yariyor. Ama hicbir yöntem ise yaramadiginda da, tükeniyor insan. Cok iyi anliyorum seni.
Bu arada kizlar, aklima Ferda'nin önerisinden esinlendigimden olsa gerek; bir fikir geldi. Degisiklik, yeni bir renk olsun diye denenebilir belki. Bir baslik acip, kendimizi iyi ve kötü yönlerimizle yorumlayabilir, yasamimizdan kesitler sunabiliriz belki. 2009 Nisan Annelerininde böyle bir basligi vardi yanilmiyorsam.
Ezel basladi, ben kacar kizlar:)
iyigeceler ...ben hala annemdeyim 1 ayı geçireceğiz gibi ....eşim seyhatte şuan hemde patronu ile gitti haftaya c.tesi gece inş. dönerim dedi...
o yüzden dün bizde gezdik ..önce kayganaya gittik kahvaltıya sonrada kaynım bizi aldı cevahire götürdü ...orada ben çarpışan arabalara bindim vs.
yemek mağza gezmesi aksam 9 da eve geldik çok yorulmuşuz ama
bu sabahta kahvaltı sonrası annem hava çok güzel gel parka gidelim dedi..
hemen hazırlandık ...annemlerin burada büyük bir park var çaybahçesi vs. var içinde
yeni yeni çardak kurmuşlar yeşillik çocukların oyun alanı...ama annemlere yürüme yolu yarım saattir belki daha fazla...neyse arabamızla tın tın gittik oynadık zıpladık ...dedemizin işyerine uğradık eve geldik......annemleri eve attım kendim pazara gittim bide orada gezdim bi komsuya uğradım
eve geçtim...sonrası çocuklarla işte...
gülahan eve geçmişsin he cnm olsun artık doğumgününe kısmet
herkesde bi huysuzluk var sanırım kızlar benim alişimde öyle ya
heleki alişten hiç alışık değilim yaa elindeki bir şeyi düşürse
morarana kadar ağlıyor , neden böyle yaa 6 dişi çıkıyor 7 kabarmış acaba ondanmı anlamadım 5 diş çıkardı birinde böyle olmadı bu çocuk o kadar fenaki yırtıyor kendini ...bide şimdilerde kucağıma alınca suratıma vuruyor şapşap ...istediği birşeyi vermeyince katılana kadar ağlıyo
annem deliriyor...vs.vs.. neyse dolven verdim uyudu bende kafam dağılsın diye dantel yaptım şimdi herkes uyurken yazayım dedim...
havalar açtı tatil planları başladı başıda pınarcığım çekti
hadi bakalım inş. muhteşem bir tatil olur
bizde bu sene yine halamın yazlığında olacağız
eşim göze alamıyor bir otele gitmeyi bu senede..
annemede gelecek eğer halam uygun olursa 15 gün kalırz diyorum kendimce annemle ben 1 hafta önceden sonrada eşim gelir...bakalım yaz bi gelsin yapacağız bişiler...
benden böyle kızlar çok öptümmm herkesii
hee sabah sibele yazdım gitmedi...öncelikle geçmiş olsun cnm
ama üzme kendini babam aemliyat olur en fazla 20 gün sürer herşeyi ki o kadar bile süremez..
kaynanan bakar o arada cnm ...bişey olmaz sıkma canını
SİBELCİM MERHABA.sevindim en azından emin ellerde.bakıcıdan daha iyidir kayınvalidenin bakması bana kalırsa.annende görünsün canım çünkü dr sağı solu belli olmuyor.allah acil şifalar versin biran önce.canım bende doğumgünü için düşünüyorum bakalım ama hala menüdeyim:)) evde yapıcam ve farklı şeyle rolsun istiyorum. gerçi biz haftaiçi ve haftasonu kutlucaz .haftaiçi ailecek haftasonu arkadaşlarımla::)
kıyafett süper canım ve spor ayakkabısı beyaz çok hoş olur.
]
canım annen için dua ediyorun inşallah iyi sekilde sonuclanacak:)
kaynananda tabi baksın oglusa torunu degilmi aferin kadınaalkisalkisalkis
bende dogum günüyle ilgil bişiler düşünüyorum ama daha neler yapcam karar veremedim
kıyafetinizede bayıldım bende kızıma bişiler bakim bari
şimdi kızım uyandı içerden sesleniyor ben cıkıyorum kızlar hepinizi öpüyorum
aslıcım merhaba.babana acil şifalar versin allahım.benimde kayınpederim akciğer kanseri tedavi görüyor:
Kızlar merhabalara.s., nasılsınız,geçmişe bakamadım, kağana yoğurt yedirdim şimdi pc başındayım şu pericik ne zaman stok yenilicek onu takip etmeye çalışıyorum, bugün ayrıca bir not defteri ayarladım kendiime ufak tefek şeyleri not alıcam çünkü hafızam zayıfladı kızlar herşeyi unutur oldum , vitamin fln alıyorum bakalm etkili olucakmı, doğum ve emzirmenin sonucu diye düşünmeye başladım:uhm:
kızlar herkese selamlar. işe yeni geldim bende bugün. gözümün beyazında bir nokta çıkmıştı sivilce gibi.1 haftadır vardı bende dr a gittim bugün neyseki önemli birşey değilmiş lens kullandığım için o yaptı sandım ama lensle alakası yokmuş çok şükür. bir damla verdi dr. biraz da dolaşrım çarşıda cilt bakım ürünlerine baktım. nemlendirici günaş koruyucu filan bakalım alabilirsem onlardan alcam işte böyle geçmişe bakamadım henüz. bu arada 4-5 gündür berke geceleri kalkıp oturuyor ağlamak yok ama uyanıyor yatmak istemiyor anlamadım bu çocuğu hasta olsa ağlar demi. yok kalkacakmış. beşiktenmi oldu anlamadım yeni ya hani..yanıma alıyorum kığır kıpır durmuyor bu gece 4 e kadar eşim baktı 4 ten sonra ben baktım off çıldıracaktım valla gece inşallah kısa sürer bu kalkamalar yoksa kafayı yiyecem valla bu gidişle..
cerencim hoşgeldin canım nasılsın geçmiş olsun canım damla iyi gelir inşallah
berkeye bak sen demek oturuyor çalışınca zor oluyor canım ya gece uykusuzluğu az kaldı büyüyorlar bugünler geçecek deliksiz uyuyacaklar :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?