2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

]

canım annen için dua ediyorun inşallah iyi sekilde sonuclanacak:)
kaynananda tabi baksın oglusa torunu degilmi aferin kadınaalkisalkisalkis
bende dogum günüyle ilgil bişiler düşünüyorum ama daha neler yapcam karar veremedim
kıyafetinizede bayıldım bende kızıma bişiler bakim bari
şimdi kızım uyandı içerden sesleniyor ben cıkıyorum kızlar hepinizi öpüyorum

aslıcım merhaba.babana acil şifalar versin allahım.benimde kayınpederim akciğer kanseri tedavi görüyor:

Kızlar merhabalara.s., nasılsınız,geçmişe bakamadım, kağana yoğurt yedirdim şimdi pc başındayım şu pericik ne zaman stok yenilicek onu takip etmeye çalışıyorum, bugün ayrıca bir not defteri ayarladım kendiime ufak tefek şeyleri not alıcam çünkü hafızam zayıfladı kızlar herşeyi unutur oldum , vitamin fln alıyorum bakalm etkili olucakmı, doğum ve emzirmenin sonucu diye düşünmeye başladım:uhm:

kızlar merhaba. bugün okula giderken ufak bir kaza yaptım. tam virajı dönerken karşıdan gelen araca çarptım. canımızda bişey yok çok şükür ama maddi hasar var biraz. ve hata bende olunca karşı aracı da biz karşılayacaz. canım sıkkın. Allah can sağlığı versin diyoruz ama, daha hafta sonu servisteydi araç 500 TL oraya verdik. onu ödemeden bu çıktı. bi terslik var ya bu günlerde... Allah sonumuzu hayretsin.

aslı Allah babana acil şifalar versin canım

ayşecim çok geçmiş olsun tatlım cana gelmesin

canım geçmiş olsunnn(( cana bişey olmamış allah daha beterlerinden korusun canım

canım gecmiş osun aman canınıza bişi olmamısya buna şükür:)

bizde kızımla birlikte corba yogurt yedik şimdi oyuncaklarıyla oynuyor arkamdan gelmezse tabii
birazdanda portakallı muhallebi tarifi buldum onu yapıcam melegime uyuyup uyandıktan sonra yesin cok yapimda babamızda yesin aksam diye düşünüyorum zemuszemus

canım hanzadeye afiyet bal şeker olsun.
bende aslında şeker pare yapsam olcak akşama yemeğim var zaten tatlıyıda yapayımda 2-3 gün idare etsin.

tülaycım ohh yemek varmış akşama benimde sadece çorbam var dünden akşam gidergitmez yemek yapmam lazım:)

Belkide bakalım sabırsızlıkla bekliyorum sonucu umarım kısa zamanda iyileşir.

Ah kuzum ya haftaiçi evde olsaydım seve seve..

Süper fikir bakıyorum hemen topiğe

Birsom sağolasın bakalım doktorlar ne diyecek

Beğenmene sevindim tatlım.

Saolasın canım benim.Öyle tabi baksın onunda torunu gerçi bugün bir sorun iyi geçinecekler gibi.Kıyafetimizide beğenmene çok sevindim.

aslıcım merhaba.babana acil şifalar versin allahım.benimde kayınpederim akciğer kanseri tedavi görüyor:

Acil şifalar kızlar allah yardımcıları olsun.

Alla alla neden böyle unutkanlık olduki tatlım ya.Heralde söylediğin gibi emzirmenin yan etkileri.

Can sağolsun napıcaksın.Size bişey olmamışya çok şükür.

kızlar herkese selamlar. işe yeni geldim bende bugün. gözümün beyazında bir nokta çıkmıştı sivilce gibi.1 haftadır vardı bende dr a gittim bugün neyseki önemli birşey değilmiş lens kullandığım için o yaptı sandım ama lensle alakası yokmuş çok şükür. bir damla verdi dr. biraz da dolaşrım çarşıda cilt bakım ürünlerine baktım. nemlendirici günaş koruyucu filan bakalım alabilirsem onlardan alcam işte böyle geçmişe bakamadım henüz. bu arada 4-5 gündür berke geceleri kalkıp oturuyor ağlamak yok ama uyanıyor yatmak istemiyor anlamadım bu çocuğu hasta olsa ağlar demi. yok kalkacakmış. beşiktenmi oldu anlamadım yeni ya hani..yanıma alıyorum kığır kıpır durmuyor bu gece 4 e kadar eşim baktı 4 ten sonra ben baktım off çıldıracaktım valla gece inşallah kısa sürer bu kalkamalar yoksa kafayı yiyecem valla bu gidişle..

cerencim hoşgeldin canım nasılsın geçmiş olsun canım damla iyi gelir inşallah
berkeye bak sen demek oturuyor çalışınca zor oluyor canım ya gece uykusuzluğu az kaldı büyüyorlar bugünler geçecek deliksiz uyuyacaklar :))

canım hoşgeldin
askolsun cilt bakın ürünlerini ben teemin ederim sana arkadaslık öldümü uygunca kafana göre alır dilediğin gibi ödersin canım benim
oglusta benim kız gibi desene bazen hanzadede öle yapıyor sempatiksalakcinni

hoşbulduk banucum .evet valla sorma diyorumya çıldıracaktım uyku diye zaten çok yoruluyorum hiç dinlenemiyorum valla. sürekli ev-çocuk. allahtan ev işi yapmıyorum. cumartesi temizlikçi aldım bütün evim temizlendi ohh . bu arada birde onla uğraşamayacam ..lmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…