2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

iyi yapmışsın canım temizlikçi tutmakla ben kendim yapıyorum çocukları anneme bırakıyorum cumartesi üç dört saatte bitiriyorum işlerimi
bu ara hiç çalışmak gelmiyor içimden evden zor çıkıyorum bitanem kızları bırakmayı sevmiyorum :sinifsinif:

ceren canım geçmiş olsun. cilt ürnleri off yaz geliyor benim cildimde çok hassas.o yüzden her ürün kullanamıyorum ve deli gibi para veriyorum aldıklarıma(( allahtan krem tonik jel makyaj yapmadığım için onlara para vermemek beni mutlu ediyor:))

aynen banucum.bende mutlaka her hafta dip köşe temizlik yapıyorum yoksa uyuyamıyorum gece ya selinle zor oluyor ama artık o yürüteçde önümde arkamada ben temizlikte:)) akşama kadar ev temizliyoruz:)

bende kızımı bırakıken içim gidiyor(

canım sen nerden temin edeceksin dore denmi?bu arada sağolasın gerçekten çok düşüncelisin opuyorumnanaktan

canım annem h.içi baktığı için h.sonu da tekrar bakta temizlik yapıyım diemiyorum. birde sürekli o bizde olduğu için onun da evde işleri kalıyor haftasonu oda kendi işlerine bakıyor. 15 te bir yarım gün çağıracağım valla bundan sonra ohh beee zemuszemus

aynen tülaycım bende temizlik yapmadan duramam asla :)

cerencim sevindim senin adına:)

sağol tülaycım. bende yüzümde hafif kızrık lekeler kuruluk filan var aslında yağlı cildim ama nem yokmuş. eczacı öle dedi. ve açık tenli olduğum için mutlaka güneş koruyucu kullanmam lazımmış üzerine nemlendirici ..alacak olsam 120 filan tutuyor. taksit yapacak bana.
avon alıyordum ben eczacı sakın onlardan almayın diyor onlar yurt dışında pazarlar satılıyor dedi ne derece doğru bilmiyorum onlar mahveder cildinizi dedi. bana "bioderma" diye birşey önerdi
sen ne kullanıyorsun canım?

kızar tavsiye ediyorum portakallı muhallebiyi kesin yapın
şimdi yaptım kuplara paylastırdım harika kokuyorlar
kızımı uyutayım geliyorum canım:)

cerencim benim cildimde çok hassas ben su bazlı nemlendirici kullanıyorum tenim beyaz olduğu içinde mutlaka güneş koruyucu kullanıyorum
tülaycım bende sadece göz kalemi çekiyorum onun dışında bende birşey kullanamıyorum

canım ewet doreden teemin edicem ama dore ürünleri diğerleri gibi degil her ürün daha önce sevil parfümeri ve tekin acarda satılmıs kaliteli ürünler netten arastırabilirsin bile yani ama senin cildine ne iyi geliyorsa onu kullan genede ama ben ürünlerimin arkasındayım:)

canım evet avon kullanma yada ona benzerlerini.ben clarins ve lancome kullanıyorum.bioderma iyidir ama hassas ciltler için

kızlar tarif ekliyorum diğer tarafa bakın.sibellllllllllllllllllllllllllllllllllll bak canımmm

çok sağol canım. bir bakyım netten filan ona göre ..
yinede çok sağol düşündüğün için opuyorumnanaktan

evet canım su bazlı olması gerekiyormuş yağ bazlı olanlar varmış onlar kıllanma yapıyormuş. sen doğru kullanıyorsun canım. ne marka canım seninkiler..?
birde faydasını görüyormusun? ben şöyle parlak bir cildim olsun istiyorum yaaa CADIARZU

aslı Allah babana acil şifalar versin canım

ayşecim çok geçmiş olsun tatlım cana gelmesin

canım geçmiş olsunnn(( cana bişey olmamış allah daha beterlerinden korusun canım

canım gecmiş osun aman canınıza bişi olmamısya buna şükür:)

Can sağolsun napıcaksın.Size bişey olmamışya çok şükür.

Ceren geçmiş olsun canım Allah beterinden saklasın

sağolun kızlar. evet, Allah can sağlığı versin dedik. napalım,bize bişey olmadı şükür.

geçmiş olsun canım,neyseki ciddi bişey yokmuş. Berke'de acaba beşiğini mi yadırgadı?

cerencim ben yves rocherın nemlendiricisini kullanıyorum dört yıldır çok memnunum cildim parlıyor ve bunu soranlar bile oldu hatta gittiğim kuaför kız cildin ruslar gibi parlak ne kullanıyorsun demişti ama benimde cildimin yanak bölgesinde ara ara sivilcelenmeler oluyor onun dışında cildimle ilgili bir sıkıntım yok bitanem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…