hoşbulduk banucum .evet valla sorma diyorumya çıldıracaktım uyku diye zaten çok yoruluyorum hiç dinlenemiyorum valla. sürekli ev-çocuk. allahtan ev işi yapmıyorum. cumartesi temizlikçi aldım bütün evim temizlendi ohh . bu arada birde onla uğraşamayacam ..lmaz:
iyi yapmışsın canım temizlikçi tutmakla ben kendim yapıyorum çocukları anneme bırakıyorum cumartesi üç dört saatte bitiriyorum işlerimi
bu ara hiç çalışmak gelmiyor içimden evden zor çıkıyorum bitanem kızları bırakmayı sevmiyorum :sinifsinif:
canım hoşgeldin
askolsun cilt bakın ürünlerini ben teemin ederim sana arkadaslık öldümü uygunca kafana göre alır dilediğin gibi ödersin canım benim
oglusta benim kız gibi desene bazen hanzadede öle yapıyor sempatiksalakcinni
iyi yapmışsın canım temizlikçi tutmakla ben kendim yapıyorum çocukları anneme bırakıyorum cumartesi üç dört saatte bitiriyorum işlerimi
bu ara hiç çalışmak gelmiyor içimden evden zor çıkıyorum bitanem kızları bırakmayı sevmiyorum :sinifsinif:
ceren canım geçmiş olsun. cilt ürnleri off yaz geliyor benim cildimde çok hassas.o yüzden her ürün kullanamıyorum ve deli gibi para veriyorum aldıklarıma(( allahtan krem tonik jel makyaj yapmadığım için onlara para vermemek beni mutlu ediyor:))
Ceren geçmiş olsun canım Allah beterinden saklasın
aynen tülaycım bende temizlik yapmadan duramam asla :)
cerencim sevindim senin adına:)
sağol tülaycım. bende yüzümde hafif kızrık lekeler kuruluk filan var aslında yağlı cildim ama nem yokmuş. eczacı öle dedi. ve açık tenli olduğum için mutlaka güneş koruyucu kullanmam lazımmış üzerine nemlendirici ..alacak olsam 120 filan tutuyor. taksit yapacak bana.
avon alıyordum ben eczacı sakın onlardan almayın diyor onlar yurt dışında pazarlar satılıyor dedi ne derece doğru bilmiyorum onlar mahveder cildinizi dedi. bana "bioderma" diye birşey önerdi
sen ne kullanıyorsun canım?
canım ewet doreden teemin edicem ama dore ürünleri diğerleri gibi degil her ürün daha önce sevil parfümeri ve tekin acarda satılmıs kaliteli ürünler netten arastırabilirsin bile yani ama senin cildine ne iyi geliyorsa onu kullan genede ama ben ürünlerimin arkasındayım:)
cerencim benim cildimde çok hassas ben su bazlı nemlendirici kullanıyorum tenim beyaz olduğu içinde mutlaka güneş koruyucu kullanıyorum
tülaycım bende sadece göz kalemi çekiyorum onun dışında bende birşey kullanamıyorum
aslı Allah babana acil şifalar versin canım
ayşecim çok geçmiş olsun tatlım cana gelmesin
canım geçmiş olsunnn(( cana bişey olmamış allah daha beterlerinden korusun canım
canım gecmiş osun aman canınıza bişi olmamısya buna şükür:)
Can sağolsun napıcaksın.Size bişey olmamışya çok şükür.
Ceren geçmiş olsun canım Allah beterinden saklasın
kızlar herkese selamlar. işe yeni geldim bende bugün. gözümün beyazında bir nokta çıkmıştı sivilce gibi.1 haftadır vardı bende dr a gittim bugün neyseki önemli birşey değilmiş lens kullandığım için o yaptı sandım ama lensle alakası yokmuş çok şükür. bir damla verdi dr. biraz da dolaşrım çarşıda cilt bakım ürünlerine baktım. nemlendirici günaş koruyucu filan bakalım alabilirsem onlardan alcam işte böyle geçmişe bakamadım henüz. bu arada 4-5 gündür berke geceleri kalkıp oturuyor ağlamak yok ama uyanıyor yatmak istemiyor anlamadım bu çocuğu hasta olsa ağlar demi. yok kalkacakmış. beşiktenmi oldu anlamadım yeni ya hani..yanıma alıyorum kığır kıpır durmuyor bu gece 4 e kadar eşim baktı 4 ten sonra ben baktım off çıldıracaktım valla gece inşallah kısa sürer bu kalkamalar yoksa kafayı yiyecem valla bu gidişle..
nurancım pirinç unuylamı nişastaylamı yaptın muhallebiyi afiyet olsun :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?