2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

sağolun kızlar. evet, Allah can sağlığı versin dedik. napalım,bize bişey olmadı şükür.

geçmiş olsun canım,neyseki ciddi bişey yokmuş. Berke'de acaba beşiğini mi yadırgadı?

sağol canım.. bilmiyorum valla ne olduysa bi anlasam zaten..
sizede çok geçmiş olsun allah beterinden saklasın canım..

güneş kremide sebamed kullanıyorum cerencim

çok sağol banucum. benimde hafif kızarıklık var yanağımda küçük küçük yoksa çok sorunlu bir cildim yok sadece bakım yapmak istiyorum.

ceren bu arada defne sabunu süper yapıyor cildi. bide ben 2 haftada bir kil ve gülsuyunla maske yaparım. o yüzden cildim parlaktır.pürüzsüzdür.sadece bu aralar kabarıyor polenlerden ötürü((((((((((((8

tülaycım beyaz killemi yeşillemi maske yapıyorsun tatlım senin cildince çok parlak maşalalhhh

ceren bu arada defne sabunu süper yapıyor cildi. bide ben 2 haftada bir kil ve gülsuyunla maske yaparım. o yüzden cildim parlaktır.pürüzsüzdür.sadece bu aralar kabarıyor polenlerden ötürü((((((((((((8

defne sabunu demek hımmm CADIARZU sağol canım bir de onu alayım ozaman denemekte fayda var..

slm kızlar geçmişi okuyamıyorum ewde temizlik var abla geldi beraber sabah 8 den beri çalışıyoruz.hepinizi öpüyorum .görüşürüz kızlar.byee:teytey:

aynurrrrrrrrrrrrrrr bende tam seni arıyordum:)) merak etmiştim sabahtan beri yoksunya..

Gülhan, Pınar bizimkide öle yav hep peşimde çok huysuz bugünlerde dişlere bağlıyorum ben

Valla anlamıyorum canım ya 7 diş çıkardık bu kadar huysuzluk yapmadı. Bi kabarma falanda yok ama :uhm:

Aaa ne güzel ya eğlenmiş olmana sevindim canım. Ben aslında Torba'daki balayı otelimizi istedim ama arkadaşlar değişiklik olsun dediler. İnşallah sizinki kadar güzel geçer a.s.

Sağolasın canım benim inşallah sizde gönlünüze göre bi tatil yaparsınız a.s.

Allah kolaylık versin canım ya diyorum ya benimde annem olmasa ancak haftasonu eşim evdeyken yapabilirim. Başk türlü Defne ile mümkün değil :1no2:

Ohhh ne güzel bi gün geçirmişsin bacım a.s.

Hadi bakalım inşallah sizinkide çok güzel bi tatil olur a.s.

Afferim Özlem ya cam falan sil yor kendini olurmu :uhm:

Aaaa ne iyi fiyatmış kız. İdare eder insanı ne olacak güle güle kullanın a.s.

Niye öyle yapiyor ki kuzu ya. Yatagina mi tepki duyuyor ki acaba? Konusmaya tam olarak baslasalarda, anlasak dertlerini.

Yatağında da yatmıyorki tatlım yanımızda yatıyor :uhm:

Çık kız ne olacak arabasının altına üstüne koyarsın bi yerlere poşetleri. Gez hava missss opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bende arada evde giydiriyorum canım bizimkide ayak ucunda çok yürüyor. Doktorda tavuk ciğeri ver demişti ama hiç vermedim ben ya unuttum bak sen söyleyince aklıma geldi. Yarın aldırayım eşime de çorbasına katayım a.s.

Bi sorun yoksa çok sık giydirme tatlım. Bizim doktor mümkünse çorapsız gezsin diyor. Benimki alışkın o yüzden evde genelde çorapsız geziyor a.s.

Ay canım ya inşallah biran önce iyileşir babacığın çok geçmiş olsun a.s.

Hadi bakalım bacım kayınvaliden idare eder inşallah. Yabancı bir bakıcıdan iyidir dediğin gibi. Anneninde sonuçları iyi çıkar inşallah. 1-2 doktora daha görünsün mutlaka a.s.

Cicilere ise bayıldım. Telde konuştuk gerçi. Bizimkiler pamuk gibi olacaklar doğum günlerinde inşallah a.s.

aslıcım merhaba.babana acil şifalar versin allahım.benimde kayınpederim akciğer kanseri tedavi görüyor:

Senin kayınpederine de çok geçmiş olsun canım ya Allah acil şifalar versin a.s.

Allah Allah niye unutkanlık oluyor canım ya doktora sordun mu hiç :uhm:

Çok geçmiş olsun canım Allah beterinden saklasın sıkma canını a.s.

Çok geçmiş olsun canım ya a.s.

Selam bacılar ben geldim a.s.

Sabah annem geldi yine. Kahvaltıdan hemen sonra spora gittim. 1,5 saat deli gibi spor yaptım. Arkasından yarım saat havuz, sauna, buhar keyfi. Duştan sonra dinlenme odasında azcık dinleneyim dedim. Tabi özelliği sessiz olması olduğu için ve ben yorgun olduğum için direk sızmışım kaydirigubbakcemile3 Telefonun titremesine uyandım. Annem merak etmiş geç kaldım diye. Benim spor uzadı 3 saate kaydirigubbakcemile3

Geldim annemi yolcu ettim. Defdef'le oynadık uyudu 1 ,5 saat önce. Bende size bakayım dedim. İnşallah uyur biraz daha yerimseniben

Akşamda arkadaşlar yemeğe gelicekler. Yemek işini onlar gelince hallederiz zaten o yüzden derdim yok.

Havada nasıl güzel. Çamaşırlarım kurumuş , annem toplamış ama Defne'den dolayı ütüleyememiş. Üzülmüş kadın. Benimde hiç yapacak halim yok. Kalsınlar öyle hıh :umursamaz:

Bu arada bebişlere güneş için koruyucu krem aldınız mı kızlar :uhm: Defne'nin yanaklarında minik minik isilik gibi bişeyler çıktı. Doktor geçen hafta soğuk olduğu için cildini etkilemiştir , zaten havalarda ısınıyor koruycu krem al mutlaka dedi. Sebamed'in 50 faktörlüsünü aldım haftasonu. Artık dışarı çıkmadan önce süreceğim yerimseniben

pınarcım selinde cts günü vardı onlardan.hatta banu gelmişti durudada vardı. demekki havadan bebişelrde olmuş.bebek için canım sebamedin koruyucu faktörü bende alayımya yavrum kırmızı kırmızı dolaşıyor:))

slm kızlar geçmişi okuyamıyorum ewde temizlik var abla geldi beraber sabah 8 den beri çalışıyoruz.hepinizi öpüyorum .görüşürüz kızlar.byee:teytey:

Kolay gelsin canım a.s.

Aaa demek ki herkeste oldu ya :uhm: Al canım sende. Korumuş oluruz kuzularımızı a.s.

ewet bende aldım kızıma izmirede gidicezki süt beyaz teni hemen kapıyor cok hassas yavrum babasına cekmiş bana cekse böle bi sorunu olmayacaktı ama sükürki cözümleri var:)

ay sibelcim valla çok sevindim. ohh gözünaydın . bak gördünmü yoluna giriyor çok şükür sorunlar..
bu arada kıyafetinize bayıldım inanın..çok güzel canım güle güle giysin yağız oğlan..

sağolasın pınarcım..

canım oh sporunu yapmışın ne güzel valla.
tam bende onu soracaktım sizlere bgn eczacı bana diyince hemen oğlum aklıma geldi tabiki onu ne yapcam , ne kullanıyorsunuz siz diye iyi dediniz valla.
bendemi sebamed alsam ona?

şimdi yaptıgım portakallı muhallebiyi yidirdim hanzadeye bayıldı 1 cupu bitirdi sizde deneyin kızlar:)

Ceren canım evet tek renktı ama ben hep sarıŞındım rÖflelı.tekrar rÖfleye dÖndÜm ama resım hıÇ yok Çeekrsem bua ralar kardeŞıme sÖylerım eklesın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…