2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

sibelcim herşeyin yoluna girmesine çok sevindim tatlım kıyafetlerde çok güzel buarada çok beğendim yağız güle güle kullansın:))))

ceren sen naptınya bu site süperrrrrrr:)) fiyatlarda çok iyi valla.ben sadece clarinsin küçük bir göz kremine 118 tl verdim:(

canım 1 litre sütle 1.5 bardak sekeri ocaga koyup altını yak
diğer tarafta 1 portakalı rendele içine 2 portakalı sık hazır dursun
boş bi kapta 4 kasık un 2 kasık nişastayı karıştır portakal suyunu üstüne dök topaklanma olmasın diye iyice karıştır boza kıvamında olacak
kaynamaya baslamıs süte portakal sulu karısımı yavasca karıstırarak ekle
1 kac dakka kaynasın atesten alınca vanilya ekle içine
veee cuplara boşalt soguyunca servia yap
ama benim kız sevdi ilk defa muhallebiyi umarım sizin bebişlerde sever:))

Ceren canım evet tek renktİ ama ben hep sarıŞındım rÖflelİ.tekrar rÖfleye dÖndÜm ama resİm hİÇ yok Çeekrsem bua ralar kardeŞİme sÖylerİm eklesİn.

tamam cnm bekliyorum bakk unutma...

ceren sen naptınya bu site süperrrrrrr:)) fiyatlarda çok iyi valla.ben sadece clarinsin küçük bir göz kremine 118 tl verdim:(

o zaman bir bak sende canım..

banucum açmıyor ki yani açıyorda ürünü göstermiyor sayfa boş geliyor

canım tülaycım cilt bakımı bölümünden gir tatlım Gündüz Kremi
Hydra Sève Jour olan

banu bi açıklasana nasıl her ay hediye geliyor migrostaki hangi kozmetikçi:)) tekin acarmı

tülaycım yves rocherın mağazası var migrosta tekin acarın karşısında ordan alışveriş yapsanda yapmasanda heray indirim kartı yolluyorlar eve bende gidip kartla eksiğim varsa indirimli alıyorum yanındada mutlaka takı seti yada başka kozmetik malzemesi veriyorlar o ay hangi ürün varsa hediye kartında tatlım:))))

banucumm tamam tamam hatırladım orayı.cuma s,nemya gidince eşimi kandırmam lazım.ben şimdi clarins kullnaıyorum ama yinede cildim kuruyuor bide o ürünü deniyeyim.

tülaycım ben dört yıldır kullanıyorum fiyatıda uygun su bazlı olmasıda avantaj:)))) dene istersen

kızlar ben çıkıyorum herkese iyi akşamlar kızlarımı çok özledim akşamları iple çekiyorum:)))) öptüm herkesiiii

kızlar bende cıkıyorum mutfaga bi gireyim anca olur hadi öptm yarın görüşürüz

canım babana acil şifa dilerim inş en az hasarla atlatır cnm
bakalım duru hanım iyileşmiş mi bekliyoruz cnm güzel haberlerini
sağol tatlım çok iyi oldu araba,şimdi kuzumu gezdirdim geldim
cnm ya çok güzelmiş kıyafetler emini,m senin yakışıklıya da çok yakışacaktır
annenin sonuçları da iyi çıkar inş cnm
bencede bakcıı yerinme kayınvaliden iyi olmuş baksın torununa
cnm ya daha önce dikkat etmemişsim sende bursalıymışssın ne güzel
buluşuruz inş bi gün
afiyet olsun tatlım kuzuna
takma çok ya ebnde de var cnm aynı şey vitaminmiş yok bişey iyi gelmiyor bende kullanıyorum çünkü
canım ya çok geçmiş olsun
para bulunur boşver
cana gelmemiş çok şükür
afiyet olsun cnm
aa geçmiş olsun cnm enden olmuş ki acaba
ceren bu arada defne sabunu süper yapıyor cildi. bide ben 2 haftada bir kil ve gülsuyunla maske yaparım. o yüzden cildim parlaktır.pürüzsüzdür.sadece bu aralar kabarıyor polenlerden ötürü((((((((((((8
bunu bende deniycemm
slm kızlar geçmişi okuyamıyorum ewde temizlik var abla geldi beraber sabah 8 den beri çalışıyoruz.hepinizi öpüyorum .görüşürüz kızlar.byee:teytey:
kolay gelsin cnm
Afferim Özlem ya cam falan sil yor kendini olurmu :uhm:

Aaaa ne iyi fiyatmış kız. İdare eder insanı ne olacak güle güle kullanın a.s.
.
cnm ne yapayım ya ayrdıma gelecek kimse yok
bende öyle iyi temizlemedim zaten üstünden tozunu aldım gitti ne yapayım
evet ya çok iyi idare eder ne kadar binecekler ki şurda
anneler bi başka valla baksana yapamadım diye üzülmüş kadın yazık
iyi spor yapmışssı sende 3 saat hee kaç satti uykukaydirigubbakcemile3
kızlar ben çıkıyorum herkese iyi akşamlar kızlarımı çok özledim akşamları iple çekiyorum:)))) öptüm herkesiiii

kızlar ben kaçtım iyi akşamlar banucum alıcam keisnlikle:))

kızlar bende cıkıyorum mutfaga bi gireyim anca olur hadi öptm yarın görüşürüz

iyi akşmalar kızlar

bizde kızımla yemek yaptık evi süpürdük geri kalan işler yarına rtık yoruldum
kuzumu aldım parka götürdüm biraz oynadık oynayan çocuklara baktı falan iyi oldu geldik mamasını yerken uyudu bende dinleniyorum azcık
çkirdek varmış evde çitliyorumm
bide size bakayım dedim
ay bu sabah tartıldım eski kiloma 1 kilo kalmıştı yinnne 2 kilo vermişim halbuki deli gibi yedim bu sefer
ama dr.bebiş çok iyi boşver kiloyu demişti bakalım kaç kilo ile bitecek hamilelğim merak ediyom valla
kocişten kumpir istiycem şimdi gelirken alsın çok cnm istedi yacokacimcoookcokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…