şimdi yaptıgım portakallı muhallebiyi yidirdim hanzadeye bayıldı 1 cupu bitirdi sizde deneyin kızlar:)
banucum burayı gördünmü senin kullandığın ürün varmı burda %40 indirim varmış.
http://www.yvesrocher.com.tr/promotion.jsp?pid=10287
Ceren canım evet tek renktİ ama ben hep sarıŞındım rÖflelİ.tekrar rÖfleye dÖndÜm ama resİm hİÇ yok Çeekrsem bua ralar kardeŞİme sÖylerİm eklesİn.
ceren sen naptınya bu site süperrrrrrr:)) fiyatlarda çok iyi valla.ben sadece clarinsin küçük bir göz kremine 118 tl verdim:(
canım http://www.yvesrocher.com.tr/onlyOne.jsp bu ürün benimki
kızlar ben çıkıyorum herkese iyi akşamlar kızlarımı çok özledim akşamları iple çekiyorum:)))) öptüm herkesiiii
kızlar ben kaçtım iyi akşamlar banucum alıcam keisnlikle:))
canım babana acil şifa dilerim inş en az hasarla atlatır cnmGünaydın kızlar,
geçmişe bakamıyorum.Klakmam lazım hemen kaynanam gelcek.Kızı kontrole götürcez.Ben daha kahvaltı yapçam kızı giydircem ama size yazmadan gitmeyim dedim.
Ha bu arada babam kanser hastasıydı.İlk kontrolü için bugün doktora gitçek.İnşallah hayırlı haberler alırlar.İçim bi tuhaf.
Duru hanım kahvaltıyı hiç sevmiyo.Hazırladım ama yüzünü buruşturunca kusar diye vermedim.Bugün de iş yapamıcam sanırım.cam falan silmem lazım.
Sibelcim annene geçmiş olsun,Babamda bel fıtığı ameliyatı oldu.Maşallah şimdi iyi.Sadece dikkat etmesi gerekiyo sonra.Kaynanan bakçak mecburen çocuğada,annen iyileşene kadar.
Birsen ,Allah kavuştursun seni de:)
Özlem,arabanızı güle güle kullanın,
ben kaçtımmmm
cnm ya çok güzelmiş kıyafetler emini,m senin yakışıklıya da çok yakışacaktırTünaydınlar Güzel Anneler,
Bugün oğluşu kaynanama bıraktım şimdilik bi sıkıntı yok.Oğluşumda çok sakin usluymuş hayret zemuszemus
Bakacağını söyledi bakıcıya bırakamam daha çok küçük dedi bakalım ilerleyen günlerde neler olacak.Bugün annem mr sonuçlarını alacak bakalım doktoru ne diyecek hemen ameliyat yerine birkaç doktora daha gösterelim diyorum.Ayşecim,Semracım,Aslıcım iyi dilekleriniz için çok teşekkürler opuyorumnanaktan
Kızlar ya kuzularımızın doğum günleri yaklaşıyor planlarımız nedir neler yapıcaz menülerimiz,süslemelerimiz,pastalarımız nasıl olacak bir topikmi açsam acaba ne dersiniz.
Bu arada oğluşa doğum günü için kıyafet şiparişi verdim nette.AndyWawa dan çok beğeniyorum bakun bakalım sizde beğenecekmisiniz?Gömlek ve pantolonumuz.Bunun altına beyaz bir spor ayakkabı almayı düşünüyorum.
]
cnm ya daha önce dikkat etmemişsim sende bursalıymışssın ne güzelTünaydın kızlar kızım bu sabah binbir numarayla oyunla yedirdiğim kahvaltısını kustu off çok üzülyorum ya neden böyle oluyo aç aç uyudu şimdide bu gün brokoli çorbası yapıcam severek yiyodu ama umarım bu günde yer incihan canım bende çekirgede oturuyorum
afiyet olsun tatlım kuzunaKızlar merhabalara.s., nasılsınız,geçmişe bakamadım, kağana yoğurt yedirdim şimdi pc başındayım şu pericik ne zaman stok yenilicek onu takip etmeye çalışıyorum, bugün ayrıca bir not defteri ayarladım kendiime ufak tefek şeyleri not alıcam çünkü hafızam zayıfladı kızlar herşeyi unutur oldum , vitamin fln alıyorum bakalm etkili olucakmı, doğum ve emzirmenin sonucu diye düşünmeye başladım:uhm:
canım ya çok geçmiş olsunkızlar merhaba. bugün okula giderken ufak bir kaza yaptım. tam virajı dönerken karşıdan gelen araca çarptım. canımızda bişey yok çok şükür ama maddi hasar var biraz. ve hata bende olunca karşı aracı da biz karşılayacaz. canım sıkkın. Allah can sağlığı versin diyoruz ama, daha hafta sonu servisteydi araç 500 TL oraya verdik. onu ödemeden bu çıktı. bi terslik var ya bu günlerde... Allah sonumuzu hayretsin.
afiyet olsun cnmbizde kızımla birlikte corba yogurt yedik şimdi oyuncaklarıyla oynuyor arkamdan gelmezse tabii
birazdanda portakallı muhallebi tarifi buldum onu yapıcam melegime uyuyup uyandıktan sonra yesin cok yapimda babamızda yesin aksam diye düşünüyorum zemuszemus
aa geçmiş olsun cnm enden olmuş ki acabakızlar herkese selamlar. işe yeni geldim bende bugün. gözümün beyazında bir nokta çıkmıştı sivilce gibi.1 haftadır vardı bende dr a gittim bugün neyseki önemli birşey değilmiş lens kullandığım için o yaptı sandım ama lensle alakası yokmuş çok şükür. bir damla verdi dr. biraz da dolaşrım çarşıda cilt bakım ürünlerine baktım. nemlendirici günaş koruyucu filan bakalım alabilirsem onlardan alcam işte böyle geçmişe bakamadım henüz. bu arada 4-5 gündür berke geceleri kalkıp oturuyor ağlamak yok ama uyanıyor yatmak istemiyor anlamadım bu çocuğu hasta olsa ağlar demi. yok kalkacakmış. beşiktenmi oldu anlamadım yeni ya hani..yanıma alıyorum kığır kıpır durmuyor bu gece 4 e kadar eşim baktı 4 ten sonra ben baktım off çıldıracaktım valla gece inşallah kısa sürer bu kalkamalar yoksa kafayı yiyecem valla bu gidişle..
bunu bende deniycemmceren bu arada defne sabunu süper yapıyor cildi. bide ben 2 haftada bir kil ve gülsuyunla maske yaparım. o yüzden cildim parlaktır.pürüzsüzdür.sadece bu aralar kabarıyor polenlerden ötürü((((((((((((8
kolay gelsin cnmslm kızlar geçmişi okuyamıyorum ewde temizlik var abla geldi beraber sabah 8 den beri çalışıyoruz.hepinizi öpüyorum .görüşürüz kızlar.byee:teytey:
cnm ne yapayım ya ayrdıma gelecek kimse yokAfferim Özlem ya cam falan sil yor kendini olurmu :uhm:
Aaaa ne iyi fiyatmış kız. İdare eder insanı ne olacak güle güle kullanın a.s.
.
anneler bi başka valla baksana yapamadım diye üzülmüş kadın yazıkSelam bacılar ben geldim a.s.
Sabah annem geldi yine. Kahvaltıdan hemen sonra spora gittim. 1,5 saat deli gibi spor yaptım. Arkasından yarım saat havuz, sauna, buhar keyfi. Duştan sonra dinlenme odasında azcık dinleneyim dedim. Tabi özelliği sessiz olması olduğu için ve ben yorgun olduğum için direk sızmışım kaydirigubbakcemile3 Telefonun titremesine uyandım. Annem merak etmiş geç kaldım diye. Benim spor uzadı 3 saate kaydirigubbakcemile3
Geldim annemi yolcu ettim. Defdef'le oynadık uyudu 1 ,5 saat önce. Bende size bakayım dedim. İnşallah uyur biraz daha yerimseniben
Akşamda arkadaşlar yemeğe gelicekler. Yemek işini onlar gelince hallederiz zaten o yüzden derdim yok.
Havada nasıl güzel. Çamaşırlarım kurumuş , annem toplamış ama Defne'den dolayı ütüleyememiş. Üzülmüş kadın. Benimde hiç yapacak halim yok. Kalsınlar öyle hıh :umursamaz:
Bu arada bebişlere güneş için koruyucu krem aldınız mı kızlar :uhm: Defne'nin yanaklarında minik minik isilik gibi bişeyler çıktı. Doktor geçen hafta soğuk olduğu için cildini etkilemiştir , zaten havalarda ısınıyor koruycu krem al mutlaka dedi. Sebamed'in 50 faktörlüsünü aldım haftasonu. Artık dışarı çıkmadan önce süreceğim yerimseniben
kızlar ben çıkıyorum herkese iyi akşamlar kızlarımı çok özledim akşamları iple çekiyorum:)))) öptüm herkesiiii
kızlar ben kaçtım iyi akşamlar banucum alıcam keisnlikle:))
kızlar bende cıkıyorum mutfaga bi gireyim anca olur hadi öptm yarın görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?