2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

ıyi Akşamlar herkese bende çıkıyorum mesai bitti bakalım kuzucum napmış bugün babanesiyle bilmiyorumkismile

duru ayağımda uyuyor yere bırakıyorum uyanıyor.Ortalığı toplayım dedim ama yok.
Bizde pendiğe gittik doktora 10 gün kullanmalasın antibiyotiği yoksa tekrar eder dedi doktor.Bizimilaç 7 günde bitmişti.Aldık şimdi kullancam.Bir gün ara vermiş olduk bi şey olmaz herhalde.
babam muayene olmuş.doktor bi şey görünmüyo temiz görünüyo demiş.Ama film çekelim yine demiş.Sonuçları yarın alcak inşallah ondan da temiz haberler alcaz.
kızlar siz nasıl becerebiliyosunuz,Ev işleri bebişler,kk.Ben mi çok tembelim yaaa
Biri bana anlatttsııınnnn.aklımda hep iş var ama bi şey yaptığım yok.

bi de az önce başım döndü bende genelde sersemlik oluyo,Yan komşudan tansiyonu ölçtürdüm,Normal ama nabız 100.yüksek.Normali 70-80
bi kan sayımı falan mı yaptırsam acaba?

selaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammm

kızlar nasılsınız???
pc bozuldu tamirde... ben kutlayın teyzesindeyim ba bakım dedim ama ne münkün sabahatan buyana hiç işim bitmedi kadın kapılarını bile sildim düşünün.. beni bulmuşken yaptırdılar offf neyse anlat anlat bitmezzzzzz

napıyonuz beya???
ya defne hasta bugun dr gittik geniz akıntısı dedi benical şurup verdi yarım çay kaşıgı vericez öksürük var başka bişieyi yok ama yinede gösterdik dra..
dişerimizde bayagı belirdi.. hızlaıca yazıyoruz arada yine uğrarım kızalrrr çok çok öptkkkk

Herkese iyi akşamlar kızlar kızım uyudu bende gidim mutfakta bişeyler hazırlayım eşim okuldan annesine geçmiş orada bişeyler yer bu akşam yemek derdim yok :lepi: gideyim bişeyler atıştırayım öptümm a.s.

Sibelcim kıyafetiniz çok güzel,senden sonra bende ne alsam diye düşünür oldum:)

Claries kullanıcısından alıntı
Tünaydın kızlar kızım bu sabah binbir numarayla oyunla yedirdiğim kahvaltısını kustu off çok üzülyorum ya neden böyle oluyo aç aç uyudu şimdide bu gün brokoli çorbası yapıcam severek yiyodu ama umarım bu günde yer incihan canım bende çekirgede oturuyorum

bu çocuklar kahvaltıyı sevmiyorlar ya,Yarın ayrı vermeyi denicem bakalım.brokoli çorbasının tarifini versene.

cerencim kullanıcısından alıntı
kızlar merhaba. bugün okula giderken ufak bir kaza yaptım. tam virajı dönerken karşıdan gelen araca çarptım. canımızda bişey yok çok şükür ama maddi hasar var biraz. ve hata bende olunca karşı aracı da biz karşılayacaz. canım sıkkın. Allah can sağlığı versin diyoruz ama, daha hafta sonu servisteydi araç 500 TL oraya verdik. onu ödemeden bu çıktı. bi terslik var ya bu günlerde... Allah sonumuzu hayretsin.

bazen terslikler üst ğste gelebiliyor.Ama ne mutlu ki size bi şey olmamış.Geçmiş olsun.

Pınarcım spor,sauna falan ii gelmiştir sanada.Dinlenmişsindir birazda(kafa açısından)

cerenn geçmiş olsun

kızar biz kaçtık çok çok öpüyorum sizleri ve kuzuları:)))

ewet bende aldım kızıma izmirede gidicezki süt beyaz teni hemen kapıyor cok hassas yavrum babasına cekmiş bana cekse böle bi sorunu olmayacaktı ama sükürki cözümleri var:)

Evet canım ya bembeyazlar valla yanmasınlar Allah korusun a.s.

Ben bakım ürünlerini hep Sebamed kullanıyorum canım çok memnunum o yüzden Sebamed aldım a.s.

Yarın bende deneyeceğim canım ellerine sağlık sağolasın a.s.

Aman canım çok yorma kendini bak kiloda almıyorsun. Sıfır kiloyla bitireceksin valla bu gidişle ya eyvahedigeldismile

45 dk uyumuşum canım ya ne güzel geldi ama a.s.

İyi Akşamlar herkese bende çıkıyorum mesai bitti bakalım kuzucum napmış bugün babanesiyle bilmiyorumkismile

İyidir annesi merak etme sen güzelce durmuştur kuzum a.s.

Bigünle bişey olmaz canım ya kullanmaya devam et a.s.

İnşallah hayırlı haberler alırsınız babanla ilgili a.s.

Valla benimde annem gelmese bişey yapabileceğim yok. Bak mesela bir sürü ütüm var ve yarın annem gelemeyecek ne yapıcam diye kara kara düşünüyorum :uhm:

bi de az önce başım döndü bende genelde sersemlik oluyo,Yan komşudan tansiyonu ölçtürdüm,Normal ama nabız 100.yüksek.Normali 70-80
bi kan sayımı falan mı yaptırsam acaba?

Hiç anlamam canım ya öyle şeylerden :uhm:

Anaaa misafirliğe gittin iş mi yaptırdılar kız klava:

Geçmiş olsun kuzuma. Defdef'de de vardı geçen haftalarda. Actived diye bi şurup verdi. Hani bana uyku yapan kaydirigubbakcemile3 Gerçi eskiden toplatılmış diye 2 kere verdim ama acaip işe yaradı bilgin olsun a.s.

Ohhh keyiftesin yani a.s.

Pınarcım spor,sauna falan ii gelmiştir sanada.Dinlenmişsindir birazda(kafa açısından)

Sağolasın canım ya gerçekten çok iyi geldi a.s.

İyi akşamlar bacılar a.s.

Kızım öğlen 2 saat uyudu. O arada 8.dişini çıkarmış yavrum ya :lepi: Sabah jel sürerken yoktu çünkü. Defdef'in huyu hep uykusunda çıkarıyor. Bi uyandı ki nasıl huzurlu, keyifli. İnşallah böyle devam eder zemuszemus Bende fırsattan istifade hemen akşam için karnıyarık, pilav ve salata yaptım. Eşim geldi o arada. Arkadaşın da eşi rahatsızlanmış gelemediler. Oturduk biz yedik kocişle kaydirigubbakcemile3

Tabi kızartma olunca mutfak batıyor. Ortalığı temizle, toparla derken saat 8 oldu. Defdef'e mama yedirdim 8:30'da uyudu kuzum. Eşimde yerde uyudu kaldı.

Bende yatıcam az sonra. Yarın dedemin anjiyosu var. Annem onu götürücek hastaneye. O yüzden gelemicek bana. Ütülerim var yapılacak. Kara kara onları düşünüyorum eyvahedigeldismile Valla annem olmasa bitmişim ben kafamçokkarıştı

Neyse ben yatayım kızlar. Defdef artık erken uyuduğu için sabah 8'de kalkıyor. Öptüm sizleri a.s.

Selam Kızlar,

Bı pazara gıttım pır gıttım valla.2 saat dısardaydık Borayla bende bı ton malzeme aldım ama catladım arabayla bayır yukarı tasırken.Ama Bora acaıp mutluydu değer herseye.Sonra annemle babam geldı.Akşam ustu gıttıler.Ve borayı 6 da uyuttum hala uyanmadı ne yapıcam ben bu gece bılmıyorum.Kaldırmaya calıştım ağladı.Artık 12 de sabah olur benımkıne.Esımle anlaşma yaptım bıde gece uyku arası hayır der dıye kağıt imzalattım.2 saat o 2 saat ben bakıcam.

Şimdi kahve yapayım keyıf zamanı onlar uyurken.

Ohhh ne güzel olmuş canım ya bak hava aldınız mis gibi a.s.

Anaaaa yandınız ya uyansaydı keşke. Alemsin bide kağıt imzalatmış adama kaydirigubbakcemile3

Ay Aşk ve Ceza'ya takıldım uyuyamadım kafamçokkarıştı

selam bugün eve erken geldim hemen Türkizi alıp dışarı çıktım parka gittim.bi eğlendi sormayın.Dışarı çıkıp eve gelince nasıl keyiflendi bütün işlerim kaldı tabi nasıl yetişcek bakalım.
Bu arada Kıvılcım bi topik açmış çok güzel inşallah müsait zamanımda yazıcam çok hoşuma gitti.
claries, kokteyl pınar ve kıvılcım burda selam kızlar nasılsınız
Sibelde açmış bi topik bu arada doğumgünleri ile ilgili bende oraya lokumlu kurabiyemin tarifini yazıcam Türkizin kınasında herkes çok beğendi tavsiye ederim
gerçi biz toplanıcaz inşallah Gülhan da ama ayrıca yapanlar için güzel bi tarif.
Bu ara yazılılarım çok kafam bulanık 18 sınıf düşünün 40 kişiden 10 soru ve cevapları bitmiş durumdayım biri bana yardım etsin

Pınar napayım bacım gece uyku arası yamuk yapmasın dıye tapu gıbı ımzam var.Ay senın esınde Alp gıbı yerde sızıyor sanırım hep benımkıde yer kusu.Ya senın su hamam sefana cok özendım haberın olsun.

incihannnnnnnnnnn bu sanaalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

incihan bende çekirgede oturuyorum bu gün ne pazarı vardı kız burada ben hiç bilmiyodum pazar oldunu bu gün malum yeni taşındım bursaya

Saol dünürüm senınde işim cokmuş be anacım allah yardımcın olsun.Kurabıyeden bızde ısteruk haberın ola.

Pınarcım gözümden kacmış.Dişiniz hayırlı olsun.Borada 8 de kaldı ne zamandır.Demekkı defnemın huysuzluğu ondanmış.Haksız yere yapmıyor kuzum benım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…