incihan bende çekirgede oturuyorum bu gün ne pazarı vardı kız burada ben hiç bilmiyodum pazar oldunu bu gün malum yeni taşındım bursaya
selam bugün eve erken geldim hemen Türkizi alıp dışarı çıktım parka gittim.bi eğlendi sormayın.Dışarı çıkıp eve gelince nasıl keyiflendi bütün işlerim kaldı tabi nasıl yetişcek bakalım.
Bu arada Kıvılcım bi topik açmış çok güzel inşallah müsait zamanımda yazıcam çok hoşuma gitti.
claries, kokteyl pınar ve kıvılcım burda selam kızlar nasılsınız
Sibelde açmış bi topik bu arada doğumgünleri ile ilgili bende oraya lokumlu kurabiyemin tarifini yazıcam Türkizin kınasında herkes çok beğendi tavsiye ederim
gerçi biz toplanıcaz inşallah Gülhan da ama ayrıca yapanlar için güzel bi tarif.
Bu ara yazılılarım çok kafam bulanık 18 sınıf düşünün 40 kişiden 10 soru ve cevapları bitmiş durumdayım biri bana yardım etsin
Pınar napayım bacım gece uyku arası yamuk yapmasın dıye tapu gıbı ımzam var.Ay senın esınde Alp gıbı yerde sızıyor sanırım hep benımkıde yer kusu.Ya senın su hamam sefana cok özendım haberın olsun.
Saol dünürüm senınde işim cokmuş be anacım allah yardımcın olsun.Kurabıyeden bızde ısteruk haberın ola.
Pınarcım gözümden kacmış.Dişiniz hayırlı olsun.Borada 8 de kaldı ne zamandır.Demekkı defnemın huysuzluğu ondanmış.Haksız yere yapmıyor kuzum benım.
Selam canım oh ne güzel sefa yapmışsınız kızınla a.s.
Bizde iyiyiz Defdef'le çok şükür a.s. Yazılıların içinde Allah kolaylık versin canım a.s.
Türkiz hanıma da keyifli banyolar opuyorumnanaktan
İyi yapmışsın hemen unutuverir bunlar bacım kaydirigubbakcemile3 Evet ya genelde yerde sızar kalır kaydirigubbakcemile3 Üstüne basıcam bigün kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Sorma canım ya bazen böyle keyifler hele de o dinlenme odasında ki sessizlik nasıl iyi geliyor anlatamam a.s.
Olmas kız bışey senınkıde Alp gıbı 2 metre sanırım.Bıde 100 kılo eklenınce salonu kaplıyo zaten.Ezıyet cekmek ruhunda var adamın yada Gulhan korkusundan gıdıp rahat rahat yatağa bıle yatamıyo.Malum Bora aradı ağlayınca sıçrıyo hemen yerınden.
ben geldİmmmmmmmm
İyi akşamlar bacılar a.s.
Kızım öğlen 2 saat uyudu. O arada 8.dişini çıkarmış yavrum ya :lepi: Sabah jel sürerken yoktu çünkü. Defdef'in huyu hep uykusunda çıkarıyor. Bi uyandı ki nasıl huzurlu, keyifli. İnşallah böyle devam eder zemuszemus Bende fırsattan istifade hemen akşam için karnıyarık, pilav ve salata yaptım. Eşim geldi o arada. Arkadaşın da eşi rahatsızlanmış gelemediler. Oturduk biz yedik kocişle kaydirigubbakcemile3
Tabi kızartma olunca mutfak batıyor. Ortalığı temizle, toparla derken saat 8 oldu. Defdef'e mama yedirdim 8:30'da uyudu kuzum. Eşimde yerde uyudu kaldı.
Bende yatıcam az sonra. Yarın dedemin anjiyosu var. Annem onu götürücek hastaneye. O yüzden gelemicek bana. Ütülerim var yapılacak. Kara kara onları düşünüyorum eyvahedigeldismile Valla annem olmasa bitmişim ben kafamçokkarıştı
Neyse ben yatayım kızlar. Defdef artık erken uyuduğu için sabah 8'de kalkıyor. Öptüm sizleri a.s.
Selam Kızlar,
Bı pazara gıttım pır gıttım valla.2 saat dısardaydık Borayla bende bı ton malzeme aldım ama catladım arabayla bayır yukarı tasırken.Ama Bora acaıp mutluydu değer herseye.Sonra annemle babam geldı.Akşam ustu gıttıler.Ve borayı 6 da uyuttum hala uyanmadı ne yapıcam ben bu gece bılmıyorum.Kaldırmaya calıştım ağladı.Artık 12 de sabah olur benımkıne.Esımle anlaşma yaptım bıde gece uyku arası hayır der dıye kağıt imzalattım.2 saat o 2 saat ben bakıcam.
Şimdi kahve yapayım keyıf zamanı onlar uyurken.
hayırlı olsun 8.dişiniz canım.Huysuzluğu geçer belki defnoşun.
hay allah demek kağıt imzalattın:)iyi fikir bende mi desem yalvar yakar zor kaldırıyom benimkini gece uykusu tatlı yaaa
AAA özledim ayol nabersiniz kızlar?
Sormayın kayınpeder kayınvalidem bende olunca internet kabloluydu kayınpeder el koydu,salona aldı kabloyu bütün gün nette,briç oynuyor,gazete okuyor...vs.neyse bugün eşim kablosuz modemi kapmış gelmiş kaydirigubbakcemile3 ee böyle olunca herkes aldı bilg.bağlandı iyi oldu,ben hamile kalmayı dşündüğüm için kablolu istemiştim,artık Dağhanda büyüdü biraz ama yinede işimizi bitirince kapatırım çok korkuyorum..
İşte böyle kızlar ondandır 3 gündür bakamıyordum..Neysem iyiyiz şükür oğlumda bende..yürüyoruz son sürat..Gazelin videosunu izledim face de ,Daha Dağhanın öyle oturduğunu hiç görmedim ben,maşallah fıstığa..Hülyacım diyo bide..yicem yaa..yanii oğum çok hareketli neticede bende 5.vitese taktım peşinde..vay halime ...çok şükür onun dışında iyi yanii herşey yolunda,,
Güzel olan bişey daha var babam bana araba gönderdi torununu daha rahat gezdirelim diye çok memnun olduk..sağolsun çok seviyorum onu...çok işime yaradı doğrusu!!
Sizde ne var ne yok kızlar,çok özledim bi bakıyım şöyle azıcık geçmişe,son sayfadan anladığım kadarıyla,hamam sefası yapılmıibidahakine benide çağır ne olur Pınar yaa çok istiyorum,nerdeyse gelicem hayatım sözz..
Pınar sen daha uyumadın mıı?
bu arada seen nerde oturuyodun gçen konusu oldu.Ben Pendikteyim.Bu tarafta kimler oturuyo bn pek bilmiyorum klim nerde?
Sağolasın canım inşallah a.s.
Neyseki kurtarmışsın neti kayınpederinin elinden tatlım kaydirigubbakcemile3 Arabanızı da güzel günlerde kullanın a.s.
Benim spor salonu Kozyatağı Carrefour'un arkasında ki Marriot Otel'de. Bigün gel valla misafir olarak götüreyim seni a.s.
selam cnm bende Dağhanı uyuttum takılıyorum işte..kızlar selam nbr nasılsınız
ben iyiyim doruk u uyuttum dinleniyorum biraz
iyi akşamlar kızlaa nasılsınız
geçmişi yarım okuyabildim aklımda kaldığı kadarıyla
gülhancım çıkmışsın pazara oh iyi yapmışsın sefan olsun bu arada ciğer çorbasını nasıl yapıyorsun bi de ne ciğeri kuzu mu dana mı ak mı kara mı:)))
pınar oh valla ne iyi etmişsin hama havuz sauna oh valla süpermiş seneye bende gideyim diyorum yüzmeye ve spora bakalım kısmet defnenin 8. diş gelmiş maşallah darısı bizea.s.
nurran tarifin güzel görünüyor bende deniycema.s.
sibelcim kayınvalidenin bakmasına sevindim onunda canı bakar merak etme
kıyafeti göremedim üzüldüm
nurtenn kaçak nerelerdesin kızzzz özledim vallaaa.s.
ferdacım araban hayırlı olsun canı baban sağolsun sizi düşünmüşa.s.
miniğe de maşallah evşn içinde geziyor he süper maşallah maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?