2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

incihan bende çekirgede oturuyorum bu gün ne pazarı vardı kız burada ben hiç bilmiyodum pazar oldunu bu gün malum yeni taşındım bursaya

Aaa görüşelım tatlım.Sen nerdesın.Ben cekırge caddesınde oturuyorum.Kukurtlu pazarına gıttım Borayla canım.Bılıyorsundur belkı.

Selam canım oh ne güzel sefa yapmışsınız kızınla a.s.

Bizde iyiyiz Defdef'le çok şükür a.s. Yazılıların içinde Allah kolaylık versin canım a.s.
Türkiz hanıma da keyifli banyolar opuyorumnanaktan

İyi yapmışsın hemen unutuverir bunlar bacım kaydirigubbakcemile3 Evet ya genelde yerde sızar kalır kaydirigubbakcemile3 Üstüne basıcam bigün kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Sorma canım ya bazen böyle keyifler hele de o dinlenme odasında ki sessizlik nasıl iyi geliyor anlatamam a.s.

Sağolasın canım. Biliyorsun Defdef 7 dişi 35 günde çıkardı ama bu 8.dişi 2 ay geçti nerdeyse ancak çıkardı kuzum. Ondanmış valla huysuzluğu ya. İnşallah bundan sonrakileri hep kolay çıkarır kuzularımız a.s.

Bora'mın da 9.gelir yakında keyifle inşallah a.s.

Olmas kız bışey senınkıde Alp gıbı 2 metre sanırım.Bıde 100 kılo eklenınce salonu kaplıyo zaten.Ezıyet cekmek ruhunda var adamın yada Gulhan korkusundan gıdıp rahat rahat yatağa bıle yatamıyo.Malum Bora aradı ağlayınca sıçrıyo hemen yerınden.

1,87 falan benim ki canım. 88 kilo olmuş geçen sene 81'di. Ben doğurdum ben kilo aldıkça buda aldı kıskanç adam kaydirigubbakcemile3

Benimkide bensiz hayatta yatmaz yatağa. Ya koltukta ya yerde böyle eziyet eder kendine. Zaten dizide bitti kaldırırım şimdi yatarız artık a.s.

Bizim Defdef ortamızda yattığı için sorun yok. Bazen ben bile hatırlamıyorum. Defne kendi kendine memeyi bulup uyuyor yine kaydirigubbakcemile3

hayırlı olsun 8.dişiniz canım.Huysuzluğu geçer belki defnoşun.

hay allah demek kağıt imzalattın:)iyi fikir bende mi desem yalvar yakar zor kaldırıyom benimkini gece uykusu tatlı yaaa

AAA özledim ayol nabersiniz kızlar?

Sormayın kayınpeder kayınvalidem bende olunca internet kabloluydu kayınpeder el koydu,salona aldı kabloyu bütün gün nette,briç oynuyor,gazete okuyor...vs.neyse bugün eşim kablosuz modemi kapmış gelmiş kaydirigubbakcemile3 ee böyle olunca herkes aldı bilg.bağlandı iyi oldu,ben hamile kalmayı dşündüğüm için kablolu istemiştim,artık Dağhanda büyüdü biraz ama yinede işimizi bitirince kapatırım çok korkuyorum..

ışte böyle kızlar ondandır 3 gündür bakamıyordum..Neysem iyiyiz şükür oğlumda bende..yürüyoruz son sürat..Gazelin videosunu izledim face de ,Daha Dağhanın öyle oturduğunu hiç görmedim ben,maşallah fıstığa..Hülyacım diyo bide..yicem yaa..yanii oğum çok hareketli neticede bende 5.vitese taktım peşinde..vay halime ...çok şükür onun dışında iyi yanii herşey yolunda,,

Güzel olan bişey daha var babam bana araba gönderdi torununu daha rahat gezdirelim diye çok memnun olduk..sağolsun çok seviyorum onu...çok işime yaradı doğrusu!!

Sizde ne var ne yok kızlar,çok özledim bi bakıyım şöyle azıcık geçmişe,son sayfadan anladığım kadarıyla,hamam sefası yapılmıibidahakine benide çağır ne olur Pınar yaa çok istiyorum,nerdeyse gelicem hayatım sözz..

Ben kaçıyorum kızlar. Kuzuma bi mama yedirip yatayım. Yarın görüşürüz. Öptüm hepinizi ve kuzucuklarımı a.s.

Pınar sen daha uyumadın mıı?
bu arada seen nerde oturuyodun gçen konusu oldu.Ben Pendikteyim.Bu tarafta kimler oturuyo bn pek bilmiyorum klim nerde?

hayırlı olsun 8.dişiniz canım.Huysuzluğu geçer belki defnoşun.

hay allah demek kağıt imzalattın:)iyi fikir bende mi desem yalvar yakar zor kaldırıyom benimkini gece uykusu tatlı yaaa

Sağolasın canım inşallah a.s.

Neyseki kurtarmışsın neti kayınpederinin elinden tatlım kaydirigubbakcemile3 Arabanızı da güzel günlerde kullanın a.s.

Benim spor salonu Kozyatağı Carrefour'un arkasında ki Marriot Otel'de. Bigün gel valla misafir olarak götüreyim seni a.s.

Pınar sen daha uyumadın mıı?
bu arada seen nerde oturuyodun gçen konusu oldu.Ben Pendikteyim.Bu tarafta kimler oturuyo bn pek bilmiyorum klim nerde?

Napim kız kaçamadım bi türlü burayı bırakıp. Küçükbakkalköy'de oturuyorum canım ben. Sana yakın bildiğim Sibel, Esra ve Tuba var a.s.

Hadi bu sefer kesin kaçtım. Dayanamazsan yataktan durum bildiririm kaydirigubbakcemile3

sorma cnm kurtardım valla..kaydirigubbakcemile3

aaa biliyorum cnm çok güzel otel yaa banada yakın orası gelirim valla oluyomu öyle misafir sen bisor bana haber ver yada parası neyse veririz..kayınvalidem gitmeden geliyim ,ay başında gidiyolar..hem görüşmüş oluruz hamam bahanesiyle..

hadi iyi geceler iyi uykular..

iyi akşamlar kızlaa nasılsınız
geçmişi yarım okuyabildim aklımda kaldığı kadarıyla

gülhancım çıkmışsın pazara oh iyi yapmışsın sefan olsun bu arada ciğer çorbasını nasıl yapıyorsun bi de ne ciğeri kuzu mu dana mı ak mı kara mı:)))

pınar oh valla ne iyi etmişsin hama havuz sauna oh valla süpermiş seneye bende gideyim diyorum yüzmeye ve spora bakalım kısmet defnenin 8. diş gelmiş maşallah darısı bizea.s.

nurran tarifin güzel görünüyor bende deniycema.s.

sibelcim kayınvalidenin bakmasına sevindim onunda canı bakar merak etme
kıyafeti göremedim üzüldüm

nurtenn kaçak nerelerdesin kızzzz özledim vallaaa.s.

ferdacım araban hayırlı olsun canı baban sağolsun sizi düşünmüşa.s.
miniğe de maşallah evşn içinde geziyor he süper maşallah maşallah

sağol cnm düşünür sağolsun,çok düşüncelidir,Allah razı olsun..
Dağhanım geziyor teyzesii sorma darısı diğer bebişlere..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…