selaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammm
kızlar nasılsınız???
pc bozuldu tamirde... ben kutlayın teyzesindeyim ba bakım dedim ama ne münkün sabahatan buyana hiç işim bitmedi kadın kapılarını bile sildim düşünün.. beni bulmuşken yaptırdılar offf neyse anlat anlat bitmezzzzzz
napıyonuz beya???
ya defne hasta bugun dr gittik geniz akıntısı dedi benical şurup verdi yarım çay kaşıgı vericez öksürük var başka bişieyi yok ama yinede gösterdik dra..
dişerimizde bayagı belirdi.. hızlaıca yazıyoruz arada yine uğrarım kızalrrr çok çok öptkkkk
Sibelcim kıyafetiniz çok güzel,senden sonra bende ne alsam diye düşünür oldum:)
Claries kullanıcısından alıntı
Tünaydın kızlar kızım bu sabah binbir numarayla oyunla yedirdiğim kahvaltısını kustu off çok üzülyorum ya neden böyle oluyo aç aç uyudu şimdide bu gün brokoli çorbası yapıcam severek yiyodu ama umarım bu günde yer incihan canım bende çekirgede oturuyorum
bu çocuklar kahvaltıyı sevmiyorlar ya,Yarın ayrı vermeyi denicem bakalım.brokoli çorbasının tarifini versene.
cerencim kullanıcısından alıntı
kızlar merhaba. bugün okula giderken ufak bir kaza yaptım. tam virajı dönerken karşıdan gelen araca çarptım. canımızda bişey yok çok şükür ama maddi hasar var biraz. ve hata bende olunca karşı aracı da biz karşılayacaz. canım sıkkın. Allah can sağlığı versin diyoruz ama, daha hafta sonu servisteydi araç 500 TL oraya verdik. onu ödemeden bu çıktı. bi terslik var ya bu günlerde... Allah sonumuzu hayretsin.
bazen terslikler üst ğste gelebiliyor.Ama ne mutlu ki size bi şey olmamış.Geçmiş olsun.
Pınarcım spor,sauna falan ii gelmiştir sanada.Dinlenmişsindir birazda(kafa açısından)
cerenn geçmiş olsun
İyi akşamlar bacılar a.s.
Kızım öğlen 2 saat uyudu. O arada 8.dişini çıkarmış yavrum ya :lepi: Sabah jel sürerken yoktu çünkü. Defdef'in huyu hep uykusunda çıkarıyor. Bi uyandı ki nasıl huzurlu, keyifli. İnşallah böyle devam eder zemuszemus Bende fırsattan istifade hemen akşam için karnıyarık, pilav ve salata yaptım. Eşim geldi o arada. Arkadaşın da eşi rahatsızlanmış gelemediler. Oturduk biz yedik kocişle kaydirigubbakcemile3
Tabi kızartma olunca mutfak batıyor. Ortalığı temizle, toparla derken saat 8 oldu. Defdef'e mama yedirdim 8:30'da uyudu kuzum. Eşimde yerde uyudu kaldı.
Bende yatıcam az sonra. Yarın dedemin anjiyosu var. Annem onu götürücek hastaneye. O yüzden gelemicek bana. Ütülerim var yapılacak. Kara kara onları düşünüyorum eyvahedigeldismile Valla annem olmasa bitmişim ben kafamçokkarıştı
Neyse ben yatayım kızlar. Defdef artık erken uyuduğu için sabah 8'de kalkıyor. Öptüm sizleri a.s.
Selam Kızlar,
Bı pazara gıttım pır gıttım valla.2 saat dısardaydık Borayla bende bı ton malzeme aldım ama catladım arabayla bayır yukarı tasırken.Ama Bora acaıp mutluydu değer herseye.Sonra annemle babam geldı.Akşam ustu gıttıler.Ve borayı 6 da uyuttum hala uyanmadı ne yapıcam ben bu gece bılmıyorum.Kaldırmaya calıştım ağladı.Artık 12 de sabah olur benımkıne.Esımle anlaşma yaptım bıde gece uyku arası hayır der dıye kağıt imzalattım.2 saat o 2 saat ben bakıcam.
Şimdi kahve yapayım keyıf zamanı onlar uyurken.
selam bugün eve erken geldim hemen Türkizi alıp dışarı çıktım parka gittim.bi eğlendi sormayın.Dışarı çıkıp eve gelince nasıl keyiflendi bütün işlerim kaldı tabi nasıl yetişcek bakalım.
Bu arada Kıvılcım bi topik açmış çok güzel inşallah müsait zamanımda yazıcam çok hoşuma gitti.
claries, kokteyl pınar ve kıvılcım burda selam kızlar nasılsınız
Sibelde açmış bi topik bu arada doğumgünleri ile ilgili bende oraya lokumlu kurabiyemin tarifini yazıcam Türkizin kınasında herkes çok beğendi tavsiye ederim
gerçi biz toplanıcaz inşallah Gülhan da ama ayrıca yapanlar için güzel bi tarif.
Bu ara yazılılarım çok kafam bulanık 18 sınıf düşünün 40 kişiden 10 soru ve cevapları bitmiş durumdayım biri bana yardım etsin
AAA özledim ayol nabersiniz kızlar?
Sormayın kayınpeder kayınvalidem bende olunca internet kabloluydu kayınpeder el koydu,salona aldı kabloyu bütün gün nette,briç oynuyor,gazete okuyor...vs.neyse bugün eşim kablosuz modemi kapmış gelmiş kaydirigubbakcemile3 ee böyle olunca herkes aldı bilg.bağlandı iyi oldu,ben hamile kalmayı dşündüğüm için kablolu istemiştim,artık Dağhanda büyüdü biraz ama yinede işimizi bitirince kapatırım çok korkuyorum..
İşte böyle kızlar ondandır 3 gündür bakamıyordum..Neysem iyiyiz şükür oğlumda bende..yürüyoruz son sürat..Gazelin videosunu izledim face de ,Daha Dağhanın öyle oturduğunu hiç görmedim ben,maşallah fıstığa..Hülyacım diyo bide..yicem yaa..yanii oğum çok hareketli neticede bende 5.vitese taktım peşinde..vay halime ...çok şükür onun dışında iyi yanii herşey yolunda,,
Güzel olan bişey daha var babam bana araba gönderdi torununu daha rahat gezdirelim diye çok memnun olduk..sağolsun çok seviyorum onu...çok işime yaradı doğrusu!!
Sizde ne var ne yok kızlar,çok özledim bi bakıyım şöyle azıcık geçmişe,son sayfadan anladığım kadarıyla,hamam sefası yapılmıibidahakine benide çağır ne olur Pınar yaa çok istiyorum,nerdeyse gelicem hayatım sözz..
iyi akşamlar kızlaa nasılsınız
geçmişi yarım okuyabildim aklımda kaldığı kadarıyla
gülhancım çıkmışsın pazara oh iyi yapmışsın sefan olsun bu arada ciğer çorbasını nasıl yapıyorsun bi de ne ciğeri kuzu mu dana mı ak mı kara mı:)))
pınar oh valla ne iyi etmişsin hama havuz sauna oh valla süpermiş seneye bende gideyim diyorum yüzmeye ve spora bakalım kısmet defnenin 8. diş gelmiş maşallah darısı bizea.s.
nurran tarifin güzel görünüyor bende deniycema.s.
sibelcim kayınvalidenin bakmasına sevindim onunda canı bakar merak etme
kıyafeti göremedim üzüldüm
nurtenn kaçak nerelerdesin kızzzz özledim vallaaa.s.
ferdacım araban hayırlı olsun canı baban sağolsun sizi düşünmüşa.s.
miniğe de maşallah evşn içinde geziyor he süper maşallah maşallah
iyi akşamlar kızlaa nasılsınız
geçmişi yarım okuyabildim aklımda kaldığı kadarıyla
gülhancım çıkmışsın pazara oh iyi yapmışsın sefan olsun bu arada ciğer çorbasını nasıl yapıyorsun bi de ne ciğeri kuzu mu dana mı ak mı kara mı:)))
pınar oh valla ne iyi etmişsin hama havuz sauna oh valla süpermiş seneye bende gideyim diyorum yüzmeye ve spora bakalım kısmet defnenin 8. diş gelmiş maşallah darısı bizea.s.
nurran tarifin güzel görünüyor bende deniycema.s.
sibelcim kayınvalidenin bakmasına sevindim onunda canı bakar merak etme
kıyafeti göremedim üzüldüm
nurtenn kaçak nerelerdesin kızzzz özledim vallaaa.s.
ferdacım araban hayırlı olsun canı baban sağolsun sizi düşünmüşa.s.
miniğe de maşallah evşn içinde geziyor he süper maşallah maşallah
Kızlar günaydın,
ilk anne benim bugün hihoyyyt
nasılsınız herkes iyimi ?
HERKESE GÜNAYDINNNNNNNNN kaydirigubbakcemile2
KOLAY GELSİN KIZLAR opuyorumnanaktan
Herkese günaydınlar bacılar a.s.
Bizde kizimla uyandık yatak keyfi yapıyoruz. Birazdan kalkar kahvaltımızı ederiz a.s.
gunaaydın kızlar bizimde yatak keyfimiz bitti Ahsen kahvaltı yapıcak şimdi benim ekmeğim yokkafamçokkarıştıkapıcıyada söylememişim açımmmm
günaydınnn kızlar herkes iyidir umaırmmmm...bende yine geldim işe kuzumu bırakıp gelmeye hala alışamadımm...
Günaydınlar Herkese,
İşe gelmek çok zor oluyor artık sabahları kendimi yataktan kaldıramıyorum.Bir güçsüzlük var üzerimde ama hayırlısı.Esencim açım demişsin bende senden farklı değilim.2 küçük dilim kepek ekmeğine peynirli tost yedim bende açımmmm anlıycan kaydirigubbakcemile3
günaydın herkese nasılsınız kızlar yarın şirket sahipleri geliyor işe erken geleceğiz 8 de mesai başlıyor kaçta çıkarız bilmiyorum artık sabahtan toplantı olacak bende patronun odasını temizlettim camlarını sildirdim gelir birazdan tertemiz görsün odasını by müdür
kızlar duru tam afacan oldu herşeyi merak ediyor yağmurlada iyiler en çok beni bu mutlu ediyor ikiside birbiri olmadan yapamıyorlar:)))
pınarcım dişiniz hayırlı olsun tatlım
sibelcim ben sabahları kahvaltı yapamıyorum midem almıyor nedense aslında en önemli öğün sabah kahvaltısı
tülaycım nasılsın bitanem selincim nasıl nisanda evlilik yıldönümümüz bizim hediye konusunda bana yardımcı olurmusun :))
Günaydın kızlar hepinizin günü aydınlık olur umarım kızım bu gün sorunsuz kahvaltısını yaptı tabi her zamanki gibi yerken altınıda doldurdu kaydirigubbakcemile3 çıtçıtlı body pantolonu batmış hemen değiştirdim yıkadım belden aşağısını şimdi onu uyutup kendim kahvaltı yapıcam öptüm şekerler a.s.
günaydın kızlar
hanzade bugun 6 da kalktı 9 da kahvaştısını yaptırdım uyudu
o uyumusken bende duşa girdim gezmemiz var oraya gitcez
ancak aksam üstü gelirim hepiniz iyisiniz umarım hadi öptum sizlerri
devam edin cnm antibiyotiğe bişey olmaz bi gündenduru ayağımda uyuyor yere bırakıyorum uyanıyor.Ortalığı toplayım dedim ama yok.
Bizde pendiğe gittik doktora 10 gün kullanmalasın antibiyotiği yoksa tekrar eder dedi doktor.Bizimilaç 7 günde bitmişti.Aldık şimdi kullancam.Bir gün ara vermiş olduk bi şey olmaz herhalde.
babam muayene olmuş.doktor bi şey görünmüyo temiz görünüyo demiş.Ama film çekelim yine demiş.Sonuçları yarın alcak inşallah ondan da temiz haberler alcaz.
kızlar siz nasıl becerebiliyosunuz,Ev işleri bebişler,kk.Ben mi çok tembelim yaaa
Biri bana anlatttsııınnnn.aklımda hep iş var ama bi şey yaptığım yok.
çok fazla değil cnm ama bi yaptır kendine sendebi de az önce başım döndü bende genelde sersemlik oluyo,Yan komşudan tansiyonu ölçtürdüm,Normal ama nabız 100.yüksek.Normali 70-80
bi kan sayımı falan mı yaptırsam acaba?
selam cnm hoşgeldin yoksun ne zamandır özledik vallaselaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammm
kızlar nasılsınız???
pc bozuldu tamirde... ben kutlayın teyzesindeyim ba bakım dedim ama ne münkün sabahatan buyana hiç işim bitmedi kadın kapılarını bile sildim düşünün.. beni bulmuşken yaptırdılar offf neyse anlat anlat bitmezzzzzz
napıyonuz beya???
ya defne hasta bugun dr gittik geniz akıntısı dedi benical şurup verdi yarım çay kaşıgı vericez öksürük var başka bişieyi yok ama yinede gösterdik dra..
dişerimizde bayagı belirdi.. hızlaıca yazıyoruz arada yine uğrarım kızalrrr çok çok öptkkkk
yediklerime dikkat ediyorum cnm ya öyle zayıf değilim zaten şimdi 63 kiloyum,ama göbiş falan çıktı baya kilolu duruyorumAman canım çok yorma kendini bak kiloda almıyorsun. Sıfır kiloyla bitireceksin valla bu gidişle ya eyvahedigeldismile
45 dk uyumuşum canım ya ne güzel geldi ama a.s.
.
hayırlı olsun cnm inciniz baya çok olmuş ya zeynep 5 te kaldı 6.geliyo sanırımİyi akşamlar bacılar a.s.
Kızım öğlen 2 saat uyudu. O arada 8.dişini çıkarmış yavrum ya :lepi: Sabah jel sürerken yoktu çünkü. Defdef'in huyu hep uykusunda çıkarıyor. Bi uyandı ki nasıl huzurlu, keyifli. İnşallah böyle devam eder zemuszemus Bende fırsattan istifade hemen akşam için karnıyarık, pilav ve salata yaptım. Eşim geldi o arada. Arkadaşın da eşi rahatsızlanmış gelemediler. Oturduk biz yedik kocişle kaydirigubbakcemile3
Tabi kızartma olunca mutfak batıyor. Ortalığı temizle, toparla derken saat 8 oldu. Defdef'e mama yedirdim 8:30'da uyudu kuzum. Eşimde yerde uyudu kaldı.
Bende yatıcam az sonra. Yarın dedemin anjiyosu var. Annem onu götürücek hastaneye. O yüzden gelemicek bana. Ütülerim var yapılacak. Kara kara onları düşünüyorum eyvahedigeldismile Valla annem olmasa bitmişim ben kafamçokkarıştı
Neyse ben yatayım kızlar. Defdef artık erken uyuduğu için sabah 8'de kalkıyor. Öptüm sizleri a.s.
ilahi gülhan yazılı anlaşma yaptın hekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Selam Kızlar,
Bı pazara gıttım pır gıttım valla.2 saat dısardaydık Borayla bende bı ton malzeme aldım ama catladım arabayla bayır yukarı tasırken.Ama Bora acaıp mutluydu değer herseye.Sonra annemle babam geldı.Akşam ustu gıttıler.Ve borayı 6 da uyuttum hala uyanmadı ne yapıcam ben bu gece bılmıyorum.Kaldırmaya calıştım ağladı.Artık 12 de sabah olur benımkıne.Esımle anlaşma yaptım bıde gece uyku arası hayır der dıye kağıt imzalattım.2 saat o 2 saat ben bakıcam.
Şimdi kahve yapayım keyıf zamanı onlar uyurken.
kolay gelsin cnm sana yazılı okumak zorrselam bugün eve erken geldim hemen Türkizi alıp dışarı çıktım parka gittim.bi eğlendi sormayın.Dışarı çıkıp eve gelince nasıl keyiflendi bütün işlerim kaldı tabi nasıl yetişcek bakalım.
Bu arada Kıvılcım bi topik açmış çok güzel inşallah müsait zamanımda yazıcam çok hoşuma gitti.
claries, kokteyl pınar ve kıvılcım burda selam kızlar nasılsınız
Sibelde açmış bi topik bu arada doğumgünleri ile ilgili bende oraya lokumlu kurabiyemin tarifini yazıcam Türkizin kınasında herkes çok beğendi tavsiye ederim
gerçi biz toplanıcaz inşallah Gülhan da ama ayrıca yapanlar için güzel bi tarif.
Bu ara yazılılarım çok kafam bulanık 18 sınıf düşünün 40 kişiden 10 soru ve cevapları bitmiş durumdayım biri bana yardım etsin
kız bu saatte mi üşümesin kuzuöpüyorum kızı yıkıycam sonra uyutayım
vay be ne eşler var,ne güzel cnm kıskandım valla1,87 falan benim ki canım. 88 kilo olmuş geçen sene 81'di. Ben doğurdum ben kilo aldıkça buda aldı kıskanç adam kaydirigubbakcemile3
Benimkide bensiz hayatta yatmaz yatağa. Ya koltukta ya yerde böyle eziyet eder kendine. Zaten dizide bitti kaldırırım şimdi yatarız artık a.s.
Bizim Defdef ortamızda yattığı için sorun yok. Bazen ben bile hatırlamıyorum. Defne kendi kendine memeyi bulup uyuyor yine kaydirigubbakcemile3
kızlar selam nbr nasılsınız
ben iyiyim doruk u uyuttum dinleniyorum biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?