2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

HERKESE GÜNAYDINNNNNNNNN kaydirigubbakcemile2

KOLAY GELSıN KIZLAR opuyorumnanaktan

Herkese günaydınlar bacılar a.s.

Bizde kizimla uyandık yatak keyfi yapıyoruz. Birazdan kalkar kahvaltımızı ederiz a.s.

gunaaydın kızlar bizimde yatak keyfimiz bitti Ahsen kahvaltı yapıcak şimdi benim ekmeğim yokkafamçokkarıştıkapıcıyada söylememişim açımmmm

günaydınnn kızlar herkes iyidir umaırmmmm...bende yine geldim işe kuzumu bırakıp gelmeye hala alışamadımm...

Canım hoşgeldin özlettin kendini valla.Misafirlikte birde işmi yaptırdılar sana kıyamam.Defnoşada çok geçmiş olsun benim oğluşta aynı yine üst solunum yolları enfeksiyonu.Burnu tıkalı hapşuruyor sürekli.

Beğenmene sevindim Aslıcım babanın sonuçlarıda temiz çıkmış ne güzel.

Hadi gözünüz aydın 8.dişte çıkmış.Darısı benim oğluşun başına daha 4.çıkacak.

Ohhh çok iyi yapmışsın kuzularımız bütün gün evdeler onlarada değişiklik oluyor.

Hoşgeldin canım yaz tariflerini bizde faydalanalım.Sizde parka gitmişsiniz oh ne güzel.Sınav içinde kolay gelsin işin zor valla.

Arabanızı güle güle kullanın Ferdacım.Yagızda aynı ya peşinden koşuyorum resmen yetişmek ne mümkün.

Saol canım ya şimdilik bakıyor bakalım umarım bi sorun çıkarmaz.Kıyafetlerimizide görememişsin diğer topiğe koyarım bi ara.

Günaydınlar Herkese,

ışe gelmek çok zor oluyor artık sabahları kendimi yataktan kaldıramıyorum.Bir güçsüzlük var üzerimde ama hayırlısı.Esencim açım demişsin bende senden farklı değilim.2 küçük dilim kepek ekmeğine peynirli tost yedim bende açımmmm anlıycan kaydirigubbakcemile3

günaydın sibelcim canım
sen de mi açsın yazık bize
ben çıkayımda kızı doyurayımb bari

günaydın herkese nasılsınız kızlar yarın şirket sahipleri geliyor işe erken geleceğiz 8 de mesai başlıyor kaçta çıkarız bilmiyorum artık sabahtan toplantı olacak bende patronun odasını temizlettim camlarını sildirdim gelir birazdan tertemiz görsün odasını by müdür
kızlar duru tam afacan oldu herşeyi merak ediyor yağmurlada iyiler en çok beni bu mutlu ediyor ikiside birbiri olmadan yapamıyorlar:)))
pınarcım dişiniz hayırlı olsun tatlım
sibelcim ben sabahları kahvaltı yapamıyorum midem almıyor nedense aslında en önemli öğün sabah kahvaltısı
tülaycım nasılsın bitanem selincim nasıl nisanda evlilik yıldönümümüz bizim hediye konusunda bana yardımcı olurmusun :))

cerencim sanada günaydın tatlım nasılsın berke nasıl:)))))))

şekerkızcandy günaydın sanada tatlım

aynur nerelerdesin :))))))

Kızlar ben kahvaltıya kayınvalideme gidiyorum. Ordan yazarım size optuuummmm a.s.

banucummm iyiyiz biz.selin napsın 2 diş daha geliyor..huzursuz biraz .canım benim gibiş bardak yaptırsana eşim valla unuttuğumu sanıp çok üzüldü d.gününü hatta gitmiş erkenjden yatmış.tabi biz annelerle falan pasta aldık odayı hazırladık eşimi uynadırdım o kadarda şaşaırdıki.sonra yaptırdığım kupaya çay koydum oda tam eline aldı birden bizim reismlerimiz çıktı çok hoşuna gittiya:))sende öyle bişey yaptır

Günaydın kızlar hepinizin günü aydınlık olur umarım kızım bu gün sorunsuz kahvaltısını yaptı tabi her zamanki gibi yerken altınıda doldurdu kaydirigubbakcemile3 çıtçıtlı body pantolonu batmış hemen değiştirdim yıkadım belden aşağısını şimdi onu uyutup kendim kahvaltı yapıcam öptüm şekerler a.s.

sibel zehra esen merhaba kızlar.

aynurcummmmmmmmmmmmmm bittimi işler günaydın canımmmm

günaydın kızlar
hanzade bugun 6 da kalktı 9 da kahvaştısını yaptırdım uyudu
o uyumusken bende duşa girdim gezmemiz var oraya gitcez
ancak aksam üstü gelirim hepiniz iyisiniz umarım hadi öptum sizlerri

Gunaydın canım.Geldım sızın gazınıza cıktım sokakağa cok ta guzel geldı.Kıyamam acmı kaldın sen.

Kızlar günaydın,
ilk anne benim bugün hihoyyyt
nasılsınız herkes iyimi ?

HERKESE GÜNAYDINNNNNNNNN kaydirigubbakcemile2

KOLAY GELSİN KIZLAR opuyorumnanaktan

Herkese günaydınlar bacılar a.s.

Bizde kizimla uyandık yatak keyfi yapıyoruz. Birazdan kalkar kahvaltımızı ederiz a.s.

gunaaydın kızlar bizimde yatak keyfimiz bitti Ahsen kahvaltı yapıcak şimdi benim ekmeğim yokkafamçokkarıştıkapıcıyada söylememişim açımmmm

günaydınnn kızlar herkes iyidir umaırmmmm...bende yine geldim işe kuzumu bırakıp gelmeye hala alışamadımm...

Gunaydın Şekerler

Gunaydın sıboşum.Dıet tam gaz devam galıba.Olsun sımdı azıcık ac kal yazın rahat edersın.

Gunaydın.Kolay gelsın canım.Yorucu bı gun olucak.

günaydın kızlar
hanzade bugun 6 da kalktı 9 da kahvaştısını yaptırdım uyudu
o uyumusken bende duşa girdim gezmemiz var oraya gitcez
ancak aksam üstü gelirim hepiniz iyisiniz umarım hadi öptum sizlerri

Günaydın Kızlar...

Güzel gunler Canlar.

Cok sukur kı rahat bı gece gecırdık.Şimdi Bora sekerleme yapıyor.Bende kahvaltımı yapıyorum.Yaa 3 gun istanbulda dıkkat etmedım.Geldı 1 kılo nasıl iştir yaa.Yesem demekkı hemen alıcam verdıklerımı.Bugunden ıtıbaren haftada 4 gun 1 saat yuruyuse gecış yapıyorum.Yoksa olmıycak böyle.Tartı bıle bıktı benden sabah aksam üstündeyım.

Off havada kapalı bugun.Boranın cok eksıklerı var gıtıp almam lazım.Bıde kızlar dun kremlerden konuşmuşsunuz.Ben aldım demıstım gecen hafta.Acaıp gerdı ya botokslu gıbı oldu guzum.Bugun kontrole cağırdı guzellık uzmanı.Yası bana yakın ve kırısık sorunu olan varsa mutlaka denesın.Mucıze bısey.

gülhancım merhaba.adı neymiş.hımm ama kırışık içinse bana uygun değil sanırım ben nemlendirsin istiyorum ya. sürdükçe benim cilt çekiyor bide günde 2-5 litraden fazla su içerim ama cuppppppppppppp deri içine çekiyor ne sürersem:)))))))))))9

devam edin cnm antibiyotiğe bişey olmaz bi günden
çok sevindim cn babanın sonuçları iyi çımış,inş filmlerde güzel gelir hadi bakalım hayırlısı
bizde aynıyız cnm hem ev hem bebiş hem bura olmuyor vazgeçiyorum çoğu zaman burdan arada girip bakıyorum bende
bi de az önce başım döndü bende genelde sersemlik oluyo,Yan komşudan tansiyonu ölçtürdüm,Normal ama nabız 100.yüksek.Normali 70-80
bi kan sayımı falan mı yaptırsam acaba?
çok fazla değil cnm ama bi yaptır kendine sende
bakalım öğrenmiş olursun ne durumdasın
selam cnm hoşgeldin yoksun ne zamandır özledik valla
misafirliğe gittin bide defneyle temizlik mi yaptın klava:klava:klava:klavaff off gelinler çeksin işte
geçmiş olsun defnoşa
Aman canım çok yorma kendini bak kiloda almıyorsun. Sıfır kiloyla bitireceksin valla bu gidişle ya eyvahedigeldismile

45 dk uyumuşum canım ya ne güzel geldi ama a.s.

.
yediklerime dikkat ediyorum cnm ya öyle zayıf değilim zaten şimdi 63 kiloyum,ama göbiş falan çıktı baya kilolu duruyorum
kız nerdeyse 1 saat uyumuşssun he dinlenmişssin ne güzel
hayırlı olsun cnm inciniz baya çok olmuş ya zeynep 5 te kaldı 6.geliyo sanırım
ilahi gülhan yazılı anlaşma yaptın hekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hava güzeldi çok iyi olmuş cnm gitmeniz

kolay gelsin cnm sana yazılı okumak zorr
iyi eğlenmişssin sizde türkizle ne güzel
öpüyorum kızı yıkıycam sonra uyutayım
kız bu saatte mi üşümesin kuzu
vay be ne eşler var,ne güzel cnm kıskandım valla
ilk zamanlar ben eşimsiz yatmazdım baktım olmuyo beklemiyorum artık onu

kızlar selam nbr nasılsınız
ben iyiyim doruk u uyuttum dinleniyorum biraz

hoşgeldin cnm nerelerdesin özledik seni

herkese günaydın tünaydın mı desem valal öğlen oldu
bişeyler yemedim ama atıştırdım zeyneple olması ya
ortalığı toplattım birazcık
mutfak ve salon kaldı
çamaşırlarım var bugün asılacak toplanacak ve yıkanacak offf
bakalım ne kadar yapabilirsem bide toz almam lazım dün yapamadık
olduğu kadar artık
zeynebi yeni uyutum inş uyur biraz
işlerimi hallederim bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…