hoşgeldin cnmay imdattttttttttt biri beni ceksin kurtarsinnnnnnnnnnnn mafoldumben
ya benim uslu uysal kizim gitti yerine cadi mizik mizik biri geldi yaaaa mafoldumben
pire gibi evin heryerini gezen,heryeri kariştiran dagitan bi kiz varrr evdeeeee mafoldumben
ay noldu bu kiza böyle..ipini koparmiş gibi daliyor heryere yaaa..merakindan uyumuyor bile..bişi kacircak diye ödü kopuyor..yastigi verince kendi kendine uyuyan cocugu dakikalarca salliyorum..kac kere ayagimdan asagi atiyor kendini bilmiyorum bile..oyy noldu benim kuzumaaa
sabahin 6sinda kalkiyor..10-11 gibi uyuyor..1-2 saat uyuyur enfazla..sonra bi daha gece uykusuna kadar uyku muyku yok yaaa..bende o 1-2 saatte anca sporumu yapiyorum,dusumu aliyorum..daha dinlenemeden serra uyaniyor ve kosturmacaya devam..
gecen gün dolabini yerleştireyim dedim..ay kizlar ölürsünüz gülmekten ya..cekmecesini acik birakmişim..bi geldim ki hanimefendi tek tek bi saga bi sola firlatiyor yeleklerini..ay bide hepsini tek tek kafasina gecirmeye calişiyor..videoya cektim..face'de izlersiniz tam komedi..güleyimmi aglayayimmi şaşiriyorum..
aksamlari 22-23 gibi sizip kaliyorum artik..ki ben anca o saatlerde kendimi bulurum,keyif yaparim..ama nerdee..bünyem kaldirmiyor yaa :S
kac gündür buraya yazicam ama nerdeee..okumama bile saatlerimi aliyor otur kalk yapmaktan
galiba 7. ve 8. dişler geliyor..onun huzursuzlugumu nedir..aslinda onu evi salinca bi huzurlusuzlugu kalmiyor ama pire gibi ziplaya ziplaya heryeri talan ediyor..gel deyince kacma kaciyor valla..
dün doktora götürdüm onu genel kontrol için..kiloda almamiş hiç kuzum2 ay önce 10.400dü..11.000 olmus..boyuda 74müydü 75miydi hatirlamiyorum..şimdi 76.5 olmus..gecen haftalarda bahsetmiştim kusuyor diye..2-3 hafta kadar sürmüştü bu olay..doktor ondan kilo cok almamiştir dedi..
amma şikayetciymişim bende he :)))
bugunde cok işim var..temizlik yapicam,gidip gözlüğümü almam lazim,sporumu yapmam lazim(( 2-3 günde bir temizlik yapmak gerekiyor artik..malum kiz artik heryerde spor desen onsuz zayiflanmiyor..istedigin kadar ac kal olmuyor olmuyor..2 gün yapamadim..diyetimide hiç bozmadigim halde gram verememişim yaaa serranin peşinden koşturmak pek spor sayilmiyor demekki
aklimda kalanlari bi yazayim kizim uyanmadan :)
gülhancim ist.a geliğ gitmişsinkeşke görüşebilseydik canim yaaa ama nisanda gelecekmişsinz :) biraz gec gel de bende biraz daha zayiflayayim :)))) sonra beni dövmeye felan kalkarsin p
sibelcim canim annecine cok cok gecmiş olsun..umarim MR sonuclari iyi cikar da biran önce atlatir teyzemiz..sporada baslamişsin :) hayirli olsun canim :) gitsin şu kilolar biran önce yaa :)
pinarcim abiciğini görmeye gitmiştin yazamamiştim bi türlü..cok moral olmustur abine defdefi görmek..Rabbim tezzamanda kurtarsin inşaAllahhhh..oh spordan sonrada sizip kalmişsin :) tatil rezervasyonunuda yaptirmişsiniz..o zamana kadar ver gitsin şu kilolari
cerencim ve aysecim bulusmussunuzzz :) bayildim resimlerinizeee :) biz utanalim diyorum sadece :)
banucum ve tülaycimda bu hafta bulusuyorlarmiş :) ay biz gene utanalim diyorum
clariescim aramiza geri dönmene sevindim..hayat senin hayatin neticedesen anlattigin için bizde fikrimi söyledik okadar gülceyi öp benim içinde :)
özlemcim anacim sen cok hareketlisin sanirim yaa..kiz ne bu kilo verip duruyorsunbiz diyet+sporla ugrasiyoruzda zar zor gidiyor ye be gönlünce :))) bizim içinde ye hatta
birsencim sen annendeymişsin hala..olsun kiz keyfini cikar valla :) dün annemler geldide bi yerlerim dinlendi valladiyet nasil gidiyor?
ferdacim benmi yanlis anladim yoksa hamile kalmayimi düşünüyorum yazdin gercekten :) arabanda hayrli olsun tatlim
tutkuncum canim senden naber :) cok sık giremiyorsun artik..iyice özlettin kendini..
esencim sende okul-ev-gezme arasi mekik dokuyorsun gene :))
yeni gelen arkadaslarda hoşgeldinizzz :)
yeni topicler acilmiş onlarida biz gezeyim şu kız uyanmadan :) mucksss şimdilikkk unutmayin beniii :)
mrb arkadaşlar nasılsınız bebişleriniz ve sizler umarım iyisinizdir.biz şükür iyiyiz diyelim i olalım bildiğiniz gibi dün ewi temizletmek için kadın aldım ama yok arkadaşlar yaa hiç beğenmedim kadın çok paspal yaa .mutfakta kaoltuğumuz var üzerindede örtü onu ewin içine silkeliyor yaa böyle şey görmedim bidaha almam töbe olsun ben temizlik yaptımmı miss gibi kokar ewim kadın ewin içinde toz bulutu yaptı resmenkafamçokkarıştı.neyse arkadaşllar benim size danışmak istediğim bir konu var oğlumun gece burnu tıkandı şimdide akıyo hafif ateşi var eşim dr görüelim istersen dedi bende biraz bakalım duruma göre dedim sizce napmam gerek kızlar ewde neler yapabilirim paşam için:uhm:
aynur canım geçmiş.olsun.evde burun damlası falan varsa faydası olur.bide calpol verebilirsin ateşini düşürür.okaliptus yapıda odaya koyduğunda burnunu açıyor canım dene istersen.
Kızlar günaydın,
ilk anne benim bugün hihoyyyt
nasılsınız herkes iyimi ?
HERKESE GÜNAYDINNNNNNNNN kaydirigubbakcemile2
KOLAY GELSİN KIZLAR opuyorumnanaktan
Herkese günaydınlar bacılar a.s.
Bizde kizimla uyandık yatak keyfi yapıyoruz. Birazdan kalkar kahvaltımızı ederiz a.s.
gunaaydın kızlar bizimde yatak keyfimiz bitti Ahsen kahvaltı yapıcak şimdi benim ekmeğim yokkafamçokkarıştıkapıcıyada söylememişim açımmmm
günaydınnn kızlar herkes iyidir umaırmmmm...bende yine geldim işe kuzumu bırakıp gelmeye hala alışamadımm...
Canım hoşgeldin özlettin kendini valla.Misafirlikte birde işmi yaptırdılar sana kıyamam.Defnoşada çok geçmiş olsun benim oğluşta aynı yine üst solunum yolları enfeksiyonu.Burnu tıkalı hapşuruyor sürekli.
Beğenmene sevindim Aslıcım babanın sonuçlarıda temiz çıkmış ne güzel.
Hadi gözünüz aydın 8.dişte çıkmış.Darısı benim oğluşun başına daha 4.çıkacak.
Ohhh çok iyi yapmışsın kuzularımız bütün gün evdeler onlarada değişiklik oluyor.
Hoşgeldin canım yaz tariflerini bizde faydalanalım.Sizde parka gitmişsiniz oh ne güzel.Sınav içinde kolay gelsin işin zor valla.
Arabanızı güle güle kullanın Ferdacım.Yagızda aynı ya peşinden koşuyorum resmen yetişmek ne mümkün.
Saol canım ya şimdilik bakıyor bakalım umarım bi sorun çıkarmaz.Kıyafetlerimizide görememişsin diğer topiğe koyarım bi ara.
Günaydınlar Herkese,
İşe gelmek çok zor oluyor artık sabahları kendimi yataktan kaldıramıyorum.Bir güçsüzlük var üzerimde ama hayırlısı.Esencim açım demişsin bende senden farklı değilim.2 küçük dilim kepek ekmeğine peynirli tost yedim bende açımmmm anlıycan kaydirigubbakcemile3
günaydın herkese nasılsınız kızlar yarın şirket sahipleri geliyor işe erken geleceğiz 8 de mesai başlıyor kaçta çıkarız bilmiyorum artık sabahtan toplantı olacak bende patronun odasını temizlettim camlarını sildirdim gelir birazdan tertemiz görsün odasını by müdür
kızlar duru tam afacan oldu herşeyi merak ediyor yağmurlada iyiler en çok beni bu mutlu ediyor ikiside birbiri olmadan yapamıyorlar:)))
pınarcım dişiniz hayırlı olsun tatlım
sibelcim ben sabahları kahvaltı yapamıyorum midem almıyor nedense aslında en önemli öğün sabah kahvaltısı
tülaycım nasılsın bitanem selincim nasıl nisanda evlilik yıldönümümüz bizim hediye konusunda bana yardımcı olurmusun :))
Kızlar ben kahvaltıya kayınvalideme gidiyorum. Ordan yazarım size optuuummmm a.s.
Günaydın kızlar hepinizin günü aydınlık olur umarım kızım bu gün sorunsuz kahvaltısını yaptı tabi her zamanki gibi yerken altınıda doldurdu kaydirigubbakcemile3 çıtçıtlı body pantolonu batmış hemen değiştirdim yıkadım belden aşağısını şimdi onu uyutup kendim kahvaltı yapıcam öptüm şekerler a.s.
günaydın kızlar
hanzade bugun 6 da kalktı 9 da kahvaştısını yaptırdım uyudu
o uyumusken bende duşa girdim gezmemiz var oraya gitcez
ancak aksam üstü gelirim hepiniz iyisiniz umarım hadi öptum sizlerri
Güzel gunler Canlar.
Cok sukur kı rahat bı gece gecırdık.Şimdi Bora sekerleme yapıyor.Bende kahvaltımı yapıyorum.Yaa 3 gun istanbulda dıkkat etmedım.Geldı 1 kılo nasıl iştir yaa.Yesem demekkı hemen alıcam verdıklerımı.Bugunden ıtıbaren haftada 4 gun 1 saat yuruyuse gecış yapıyorum.Yoksa olmıycak böyle.Tartı bıle bıktı benden sabah aksam üstündeyım.
Off havada kapalı bugun.Boranın cok eksıklerı var gıtıp almam lazım.Bıde kızlar dun kremlerden konuşmuşsunuz.Ben aldım demıstım gecen hafta.Acaıp gerdı ya botokslu gıbı oldu guzum.Bugun kontrole cağırdı guzellık uzmanı.Yası bana yakın ve kırısık sorunu olan varsa mutlaka denesın.Mucıze bısey.
herkese günaydın tünaydın mı desem valal öğlen oldu
bişeyler yemedim ama atıştırdım zeyneple olması ya
ortalığı toplattım birazcık
mutfak ve salon kaldı
çamaşırlarım var bugün asılacak toplanacak ve yıkanacak offf
bakalım ne kadar yapabilirsem bide toz almam lazım dün yapamadık
olduğu kadar artık
zeynebi yeni uyutum inş uyur biraz
işlerimi hallederim bende
mrb arkadaşlar nasılsınız bebişleriniz ve sizler umarım iyisinizdir.biz şükür iyiyiz diyelim i olalım bildiğiniz gibi dün ewi temizletmek için kadın aldım ama yok arkadaşlar yaa hiç beğenmedim kadın çok paspal yaa .mutfakta kaoltuğumuz var üzerindede örtü onu ewin içine silkeliyor yaa böyle şey görmedim bidaha almam töbe olsun ben temizlik yaptımmı miss gibi kokar ewim kadın ewin içinde toz bulutu yaptı resmenkafamçokkarıştı.neyse arkadaşllar benim size danışmak istediğim bir konu var oğlumun gece burnu tıkandı şimdide akıyo hafif ateşi var eşim dr görüelim istersen dedi bende biraz bakalım duruma göre dedim sizce napmam gerek kızlar ewde neler yapabilirim paşam için:uhm:
gülhancım merhaba.adı neymiş.hımm ama kırışık içinse bana uygun değil sanırım ben nemlendirsin istiyorum ya. sürdükçe benim cilt çekiyor bide günde 2-5 litraden fazla su içerim ama cuppppppppppppp deri içine çekiyor ne sürersem:)))))))))))9
herkese günaydın tünaydın mı desem valal öğlen oldu
bişeyler yemedim ama atıştırdım zeyneple olması ya
ortalığı toplattım birazcık
mutfak ve salon kaldı
çamaşırlarım var bugün asılacak toplanacak ve yıkanacak offf
bakalım ne kadar yapabilirsem bide toz almam lazım dün yapamadık
olduğu kadar artık
zeynebi yeni uyutum inş uyur biraz
işlerimi hallederim bende
ay imdattttttttttt biri beni ceksin kurtarsinnnnnnnnnnnn mafoldumben
ya benim uslu uysal kizim gitti yerine cadi mizik mizik biri geldi yaaaa mafoldumben
pire gibi evin heryerini gezen,heryeri kariştiran dagitan bi kiz varrr evdeeeee mafoldumben
ay noldu bu kiza böyle..ipini koparmiş gibi daliyor heryere yaaa..merakindan uyumuyor bile..bişi kacircak diye ödü kopuyor..yastigi verince kendi kendine uyuyan cocugu dakikalarca salliyorum..kac kere ayagimdan asagi atiyor kendini bilmiyorum bile..oyy noldu benim kuzumaaa
sabahin 6sinda kalkiyor..10-11 gibi uyuyor..1-2 saat uyuyur enfazla..sonra bi daha gece uykusuna kadar uyku muyku yok yaaa..bende o 1-2 saatte anca sporumu yapiyorum,dusumu aliyorum..daha dinlenemeden serra uyaniyor ve kosturmacaya devam..
gecen gün dolabini yerleştireyim dedim..ay kizlar ölürsünüz gülmekten ya..cekmecesini acik birakmişim..bi geldim ki hanimefendi tek tek bi saga bi sola firlatiyor yeleklerini..ay bide hepsini tek tek kafasina gecirmeye calişiyor..videoya cektim..face'de izlersiniz tam komedi..güleyimmi aglayayimmi şaşiriyorum..
aksamlari 22-23 gibi sizip kaliyorum artik..ki ben anca o saatlerde kendimi bulurum,keyif yaparim..ama nerdee..bünyem kaldirmiyor yaa :S
kac gündür buraya yazicam ama nerdeee..okumama bile saatlerimi aliyor otur kalk yapmaktan
galiba 7. ve 8. dişler geliyor..onun huzursuzlugumu nedir..aslinda onu evi salinca bi huzurlusuzlugu kalmiyor ama pire gibi ziplaya ziplaya heryeri talan ediyor..gel deyince kacma kaciyor valla..
dün doktora götürdüm onu genel kontrol için..kiloda almamiş hiç kuzum2 ay önce 10.400dü..11.000 olmus..boyuda 74müydü 75miydi hatirlamiyorum..şimdi 76.5 olmus..gecen haftalarda bahsetmiştim kusuyor diye..2-3 hafta kadar sürmüştü bu olay..doktor ondan kilo cok almamiştir dedi..
amma şikayetciymişim bende he :)))
bugunde cok işim var..temizlik yapicam,gidip gözlüğümü almam lazim,sporumu yapmam lazim(( 2-3 günde bir temizlik yapmak gerekiyor artik..malum kiz artik heryerde spor desen onsuz zayiflanmiyor..istedigin kadar ac kal olmuyor olmuyor..2 gün yapamadim..diyetimide hiç bozmadigim halde gram verememişim yaaa serranin peşinden koşturmak pek spor sayilmiyor demekki
aklimda kalanlari bi yazayim kizim uyanmadan :)
gülhancim ist.a geliğ gitmişsinkeşke görüşebilseydik canim yaaa ama nisanda gelecekmişsinz :) biraz gec gel de bende biraz daha zayiflayayim :)))) sonra beni dövmeye felan kalkarsin p
sibelcim canim annecine cok cok gecmiş olsun..umarim MR sonuclari iyi cikar da biran önce atlatir teyzemiz..sporada baslamişsin :) hayirli olsun canim :) gitsin şu kilolar biran önce yaa :)
pinarcim abiciğini görmeye gitmiştin yazamamiştim bi türlü..cok moral olmustur abine defdefi görmek..Rabbim tezzamanda kurtarsin inşaAllahhhh..oh spordan sonrada sizip kalmişsin :) tatil rezervasyonunuda yaptirmişsiniz..o zamana kadar ver gitsin şu kilolari
cerencim ve aysecim bulusmussunuzzz :) bayildim resimlerinizeee :) biz utanalim diyorum sadece :)
banucum ve tülaycimda bu hafta bulusuyorlarmiş :) ay biz gene utanalim diyorum
clariescim aramiza geri dönmene sevindim..hayat senin hayatin neticedesen anlattigin için bizde fikrimi söyledik okadar gülceyi öp benim içinde :)
özlemcim anacim sen cok hareketlisin sanirim yaa..kiz ne bu kilo verip duruyorsunbiz diyet+sporla ugrasiyoruzda zar zor gidiyor ye be gönlünce :))) bizim içinde ye hatta
birsencim sen annendeymişsin hala..olsun kiz keyfini cikar valla :) dün annemler geldide bi yerlerim dinlendi valladiyet nasil gidiyor?
ferdacim benmi yanlis anladim yoksa hamile kalmayimi düşünüyorum yazdin gercekten :) arabanda hayrli olsun tatlim
tutkuncum canim senden naber :) cok sık giremiyorsun artik..iyice özlettin kendini..
esencim sende okul-ev-gezme arasi mekik dokuyorsun gene :))
yeni gelen arkadaslarda hoşgeldinizzz :)
yeni topicler acilmiş onlarida biz gezeyim şu kız uyanmadan :) mucksss şimdilikkk unutmayin beniii :)
selam kızlar.
misafirim var eşimin anne babası bizdeler.
onun için hiç giremiyorum foruma.
çok özledim sizleri.
umarım hepiniz, kuzularınız iyisinizdir.
geçmişe bakmam mümkün değil maalesef.
cumartesi gidecek misafirlerim. ben de aranıza dönücem inşallah.
slmm kızlarrrrr nasılsınız...gıremedım kacgundur bahsettıydım ya younluk başladı sayılır vardıyalar daha bı sıklaştı artık...ewde kaldıım her vakıt ogluşla zaman gecırıorum cunkı 1ay sonra oda olmıcakk işten ogluşş annmde kalıcak yaDA ANNEM BIZDE bız uyu uyna işe gıt olucazz ya offf....
buaralar sukur ıyıyız yagız gece uykularını yavas yavas sokuo duzene....dişlerde cıkması durdu 7.diştesora stop dedık ve duzelme var yanı gunduz uykusu gayet duzenlı gece lerde 3 4 saat uyuyo sukurrr....ama bugun kaynanmlar gelıyoo gene nezaman ewe yatılı bırı gelse yada bız gıtsek yagız olan duzenı deiştirıo yaaa ınşallah busefer deişmezde bole gıder...
bebişler huy deiştirio sanırım kızlar benımkı mızmızzzzın onde gısenıydı sukur bu halıne oyun falan oynuo bebk arabasında duruyoo gecen oglen 1de cıktık 5te ewe gırdık hıc yayamazlık yapmadı kuzucummmm ewe geldık sızdı kaldı emerkennnn....uslu olan uyuyan bebişlerde mızmıza donuo anlaşılan bı arkadasımın kızı var dogduundabn berı uyuyo prenses ama şimdi uyuymuomuş bı mızmız olmuşkı sormayın .......oyuzden cok ıyı anlıyorum sızı ben dolu dolu 11 ay cektım dersem yerı yani şimdi şimdi azbıraz duzelme war yaniiii inşallah bole surer gıderrr bende sabır kalmadı cunkıııı
ohhh aldım pc mi yanıma oğlumun çorbasını yapıcam hazır babaannesinin ayağında uyurken...
gözüm kulağım sizlerde..
Bulaşık makinemde sonunda yapıldı,yaşasın medeniyet.. :))kaydirigubbakcemile2 Gülhancığımın dediği gibi müziğimde açık pc mde... zemuszemus
Gelsin yoğurt çorbasıı...
merhabalarrr
bende duru hanımı besledim zorrlaaa,sinir oldum ya ağzını bi kaapıyo bide açmıyo,kız gülerken bile ağzı kapalı:)
bende kalkıp kahvaltı yapçam sonrada balçaz artık,
Babam son olarak filmleri doktora göstercek bugün,inşallah onlarda temiz çıkarda derin bi oh çekeriz.Keyfi yerinde babamın.
merhaba kızlar. okuldan geldim. hemen yarınki yazılımı hazırlamam lazım. çünkü arkadaşların okul çıkışında(3'te) doğum izninde olan bi arkadaşımıza gezmeye gidicez. akşama da yaprak dökümü ve birde maç var. alt komşuma inerim,onun eşi de bize gelir maç izlemeye.
kızlar,şu sıralar oğlum bana çok tepkili nedense yaa?? bugün kapıdan babasıyla beraber geldik. bana bakınca hafif gülümsedi,sonra Özay'ı gördü. yüzünde güller açtı ve bakıcısının kucağından bi atladı Özay'a!!( karşı komşunun kızına bile benden daha çok heyecanlanıyor. anlamadım neden?? (
mrb kızlar
bizde sabah kalktık oğlumla kahvaltımızı ettik onu uyuttum bende evi süpürdüm sildim canım barbunya istiyodu zeytinyağlı onu yaptım bi bakayım size dedim...
benim oğlumda çok huysuz galiba diş çıkaracak ama bir türlü çıkmadı gitti şu diş çıksada artık oda rahatlasa bizde rahatlasak uyku düzeni kalmadı sürekli uykuda ağlayarak uyanıyor demek ki canı acıyor kuzumun uyanıyor
bende de bayadır bir uyuşukluk var uykudan uyanmak istemiyorum daha doğrusu kalkmak istiyorum ama kalkamıyorum uykudan uyanınca ellerim kollarım uyuşuyor alperen kayra uyanıp ağladığında kucağıma bile alamıyorum fazlasıyla unutkan olmuşum böyle tuhaf bir durumdayım yani doktora gitmem lazım galiba kendim için doktora gitmeyede hep üşenirim üfffff geçer geçer diye bekliyorum ama gün geçtikçe daha kötü oluyorum galiba ihmal etmeden en kısa zamanda gitmeliyimkafamçokkarıştı....
neyse kızlar oğluşum yine ağlıyor bi bakayım ona yine gelirim öptüm sizi a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?