2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

ay imdattttttttttt biri beni ceksin kurtarsinnnnnnnnnnnn mafoldumben

ya benim uslu uysal kizim gitti yerine cadi mizik mizik biri geldi yaaaa mafoldumben

pire gibi evin heryerini gezen,heryeri kariştiran dagitan bi kiz varrr evdeeeee mafoldumben

ay noldu bu kiza böyle..ipini koparmiş gibi daliyor heryere yaaa..merakindan uyumuyor bile..bişi kacircak diye ödü kopuyor..yastigi verince kendi kendine uyuyan cocugu dakikalarca salliyorum..kac kere ayagimdan asagi atiyor kendini bilmiyorum bile..oyy noldu benim kuzumaaa

sabahin 6sinda kalkiyor..10-11 gibi uyuyor..1-2 saat uyuyur enfazla..sonra bi daha gece uykusuna kadar uyku muyku yok yaaa..bende o 1-2 saatte anca sporumu yapiyorum,dusumu aliyorum..daha dinlenemeden serra uyaniyor ve kosturmacaya devam..

gecen gün dolabini yerleştireyim dedim..ay kizlar ölürsünüz gülmekten ya..cekmecesini acik birakmişim..bi geldim ki hanimefendi tek tek bi saga bi sola firlatiyor yeleklerini..ay bide hepsini tek tek kafasina gecirmeye calişiyor..videoya cektim..face'de izlersiniz tam komedi..güleyimmi aglayayimmi şaşiriyorum..

aksamlari 22-23 gibi sizip kaliyorum artik..ki ben anca o saatlerde kendimi bulurum,keyif yaparim..ama nerdee..bünyem kaldirmiyor yaa :S

kac gündür buraya yazicam ama nerdeee..okumama bile saatlerimi aliyor otur kalk yapmaktan

galiba 7. ve 8. dişler geliyor..onun huzursuzlugumu nedir..aslinda onu evi salinca bi huzurlusuzlugu kalmiyor ama pire gibi ziplaya ziplaya heryeri talan ediyor..gel deyince kacma kaciyor valla..

dün doktora götürdüm onu genel kontrol için..kiloda almamiş hiç kuzum 2 ay önce 10.400dü..11.000 olmus..boyuda 74müydü 75miydi hatirlamiyorum..şimdi 76.5 olmus..gecen haftalarda bahsetmiştim kusuyor diye..2-3 hafta kadar sürmüştü bu olay..doktor ondan kilo cok almamiştir dedi..

amma şikayetciymişim bende he :)))

bugunde cok işim var..temizlik yapicam,gidip gözlüğümü almam lazim,sporumu yapmam lazim (( 2-3 günde bir temizlik yapmak gerekiyor artik..malum kiz artik heryerde spor desen onsuz zayiflanmiyor..istedigin kadar ac kal olmuyor olmuyor..2 gün yapamadim..diyetimide hiç bozmadigim halde gram verememişim yaaa serranin peşinden koşturmak pek spor sayilmiyor demekki

aklimda kalanlari bi yazayim kizim uyanmadan :)

gülhancim ist.a geliğ gitmişsin keşke görüşebilseydik canim yaaa ama nisanda gelecekmişsinz :) biraz gec gel de bende biraz daha zayiflayayim :)))) sonra beni dövmeye felan kalkarsin p

sibelcim canim annecine cok cok gecmiş olsun..umarim MR sonuclari iyi cikar da biran önce atlatir teyzemiz..sporada baslamişsin :) hayirli olsun canim :) gitsin şu kilolar biran önce yaa :)

pinarcim abiciğini görmeye gitmiştin yazamamiştim bi türlü..cok moral olmustur abine defdefi görmek..Rabbim tezzamanda kurtarsin inşaAllahhhh..oh spordan sonrada sizip kalmişsin :) tatil rezervasyonunuda yaptirmişsiniz..o zamana kadar ver gitsin şu kilolari

cerencim ve aysecim bulusmussunuzzz :) bayildim resimlerinizeee :) biz utanalim diyorum sadece :)

banucum ve tülaycimda bu hafta bulusuyorlarmiş :) ay biz gene utanalim diyorum

clariescim aramiza geri dönmene sevindim..hayat senin hayatin neticede sen anlattigin için bizde fikrimi söyledik okadar gülceyi öp benim içinde :)

özlemcim anacim sen cok hareketlisin sanirim yaa..kiz ne bu kilo verip duruyorsun biz diyet+sporla ugrasiyoruzda zar zor gidiyor ye be gönlünce :))) bizim içinde ye hatta

birsencim sen annendeymişsin hala..olsun kiz keyfini cikar valla :) dün annemler geldide bi yerlerim dinlendi valla diyet nasil gidiyor?

ferdacim benmi yanlis anladim yoksa hamile kalmayimi düşünüyorum yazdin gercekten :) arabanda hayrli olsun tatlim

tutkuncum canim senden naber :) cok sık giremiyorsun artik..iyice özlettin kendini..

esencim sende okul-ev-gezme arasi mekik dokuyorsun gene :))

yeni gelen arkadaslarda hoşgeldinizzz :)

yeni topicler acilmiş onlarida biz gezeyim şu kız uyanmadan :) mucksss şimdilikkk unutmayin beniii :)

tülaycım benimde öyleydi nemsiz cildim vardı umarım sanada iyi gelir krem:))) bitanem cumartesi nerde buluşuyoruz biz gelelim mi sizin eve yakın biryere orda buluşur birlikte gideriz:)))

tubişim nasılsın tatlım bebişin nasıl büyüdükçe öyle oldular valla tam tatlı cadılar

tülayla iyi anlaşıyoruz maşallah kafalarımız tutuyor o nedenle çok sık görüşmekten mutluluk duyuyorum ben:) sizde buluşun artık tatlım :)))

hoşgeldin cnm
cimcime olmuş ayşe serra tam gözmün önünde canlandı resmen zeynep tam emeklemiyo yürüme işi de yarıda kaldı geçen eşim düşürmüş korkuyor şimdi adım atmaya
hep dibimde kucak istiyor
olsun yaramazlık yapsın ne güzel
ekle videoyu bekliyorum
kilo meselesine gelince hamişle olmadan önce en fazla 65 e inmiştim cnm yediklerime dikkat edince pek rejim yapamıyorum ben
sanırım zeynepten kaynaklanıyor
hiç oturup dinlenemiyorum
dr.a da söyledim bbek iyi boşver kiloyu zaten zeynepte çok almıştın bunda alma diyo
yağdan bebk iyi gözükmüyormuş sonra bende bişey demedim
çok almayayım vermek zor oluyor sonra ama zeynepde olacak sanırım ideal kiloma dönerimkaydirigubbakcemile3

banu canım olur cumadan yine konuşuruz.

tuğba canım hoşgeldin aynı deet bizdede var.benim kzıda annemim ev dubleks onun merdivenelrini saniyede çıkıyor ve hiç yorulmuyır annem artık kapıları kilitliyor allah korusun bir düşsse. bide düşün gece yatuncaya kadar pıtır pıtır dolanıyor bende peşinde.ama az kaldı kendi kendilerine oynamaya geçince rahatlarız:)

mrb arkadaşlar nasılsınız bebişleriniz ve sizler umarım iyisinizdir.biz şükür iyiyiz diyelim i olalım bildiğiniz gibi dün ewi temizletmek için kadın aldım ama yok arkadaşlar yaa hiç beğenmedim kadın çok paspal yaa .mutfakta kaoltuğumuz var üzerindede örtü onu ewin içine silkeliyor yaa böyle şey görmedim bidaha almam töbe olsun ben temizlik yaptımmı miss gibi kokar ewim kadın ewin içinde toz bulutu yaptı resmenkafamçokkarıştı.neyse arkadaşllar benim size danışmak istediğim bir konu var oğlumun gece burnu tıkandı şimdide akıyo hafif ateşi var eşim dr görüelim istersen dedi bende biraz bakalım duruma göre dedim sizce napmam gerek kızlar ewde neler yapabilirim paşam için:uhm:

aynur canım geçmiş.olsun.evde burun damlası falan varsa faydası olur.bide calpol verebilirsin ateşini düşürür.okaliptus yapıda odaya koyduğunda burnunu açıyor canım dene istersen.

selam kızlar.
misafirim var eşimin anne babası bizdeler.
onun için hiç giremiyorum foruma.
çok özledim sizleri.
umarım hepiniz, kuzularınız iyisinizdir.
geçmişe bakmam mümkün değil maalesef.
cumartesi gidecek misafirlerim. ben de aranıza dönücem inşallah.

aynur canım geçmiş.olsun.evde burun damlası falan varsa faydası olur.bide calpol verebilirsin ateşini düşürür.okaliptus yapıda odaya koyduğunda burnunu açıyor canım dene istersen.

canım çok teşekkür ederim.şuan uyuyo yapayım bari yoksa uyanıkken yaptırmaz.bide ıhlamur falan yapsam nasıl olur.kendimize demlediğimiz gibimi demliyosunuz kızlar ıhlamuru bebişlere verirken.tülaycım çok sağol canım

aynur canımya rica ederim.ama bu havalar mahvediyor bebişleri.ıhlamuru ben kaynar suda 1-+2 dak.bekletip veriyorum.ama istersen ıhlamurun içine elma limon portakal armut ayva varsa hepsini kaynat içir seline çok iyi gelmişti.

sabahtan beri bir koşturmaca günaydın dediğimden beri yeni girdim beee öğlen oldu yawww

Kızlar günaydın,
ilk anne benim bugün hihoyyyt
nasılsınız herkes iyimi ?

HERKESE GÜNAYDINNNNNNNNN kaydirigubbakcemile2

KOLAY GELSİN KIZLAR opuyorumnanaktan

Herkese günaydınlar bacılar a.s.

Bizde kizimla uyandık yatak keyfi yapıyoruz. Birazdan kalkar kahvaltımızı ederiz a.s.

gunaaydın kızlar bizimde yatak keyfimiz bitti Ahsen kahvaltı yapıcak şimdi benim ekmeğim yokkafamçokkarıştıkapıcıyada söylememişim açımmmm

günaydınnn kızlar herkes iyidir umaırmmmm...bende yine geldim işe kuzumu bırakıp gelmeye hala alışamadımm...

Kızlar ben kahvaltıya kayınvalideme gidiyorum. Ordan yazarım size optuuummmm a.s.

günaydın kızlar
hanzade bugun 6 da kalktı 9 da kahvaştısını yaptırdım uyudu
o uyumusken bende duşa girdim gezmemiz var oraya gitcez
ancak aksam üstü gelirim hepiniz iyisiniz umarım hadi öptum sizlerri

herkese tünaydın kızlar,,,

kendini güçsüz hisseden çalışan arkadaşlarım neden bi vitamin almayı düşünmüyorsunuz!!!

Pınarcım afiyet olsun güle güle,,,

Esencim ekemk gönderiyim dicemde bu saatte doymuşsundur heralde..:))

Sibelcim dişler kolay gelir umarım,ağrısız sancısız..

Simal Aynur du dimi cnm bencede sen bidaha alma o kadını ne yapmış öyle..Oğlunada peditus ve calpol ver varsa ..İyi geliyor..

Gülhancım bu kilo Allahtan reva oldu sana bizimle görüşmezmisin bak işte kilo olarak geri döndü sana ceza :kaydirigubbakcemile3 :)) muckk

Tubacımm,şimdi bizi daha iyi anlıyosundur heralde Aslı,Gülhan ve beni..Allah yardımcın olsun sakın bunalıma girme haaa...bu arada hamile kalmakmı??büyük konuşmuyumda yok yanii şimdilik asla..Hamile kalmayı düşündüğüm zamanlardan bahsettim Dağhandan önce yanii...araba içinde sağol cnm...

Banucum kolay gelsin sanada ..

Kimseyi unutmadım umarımm..

slmm kızlarrrrr nasılsınız...gıremedım kacgundur bahsettıydım ya younluk başladı sayılır vardıyalar daha bı sıklaştı artık...ewde kaldıım her vakıt ogluşla zaman gecırıorum cunkı 1ay sonra oda olmıcakk işten ogluşş annmde kalıcak yaDA ANNEM BIZDE bız uyu uyna işe gıt olucazz ya offf....

buaralar sukur ıyıyız yagız gece uykularını yavas yavas sokuo duzene....dişlerde cıkması durdu 7.diştesora stop dedık ve duzelme var yanı gunduz uykusu gayet duzenlı gece lerde 3 4 saat uyuyo sukurrr....ama bugun kaynanmlar gelıyoo gene nezaman ewe yatılı bırı gelse yada bız gıtsek yagız olan duzenı deiştirıo yaaa ınşallah busefer deişmezde bole gıder...
bebişler huy deiştirio sanırım kızlar benımkı mızmızzzzın onde gısenıydı sukur bu halıne oyun falan oynuo bebk arabasında duruyoo gecen oglen 1de cıktık 5te ewe gırdık hıc yayamazlık yapmadı kuzucummmm ewe geldık sızdı kaldı emerkennnn....uslu olan uyuyan bebişlerde mızmıza donuo anlaşılan bı arkadasımın kızı var dogduundabn berı uyuyo prenses ama şimdi uyuymuomuş bı mızmız
olmuşkı sormayın .......oyuzden cok ıyı anlıyorum sızı ben dolu dolu 11 ay cektım dersem yerı yani şimdi şimdi azbıraz duzelme war yaniiii inşallah bole surer gıderrr bende sabır kalmadı cunkıııı

ohhh aldım pc mi yanıma oğlumun çorbasını yapıcam hazır babaannesinin ayağında uyurken...
gözüm kulağım sizlerde..

Bulaşık makinemde sonunda yapıldı,yaşasın medeniyet.. :))kaydirigubbakcemile2 Gülhancığımın dediği gibi müziğimde açık pc mde... zemuszemus

Gelsin yoğurt çorbasıı...

merhabalarrr
bende duru hanımı besledim zorrlaaa,sinir oldum ya ağzını bi kaapıyo bide açmıyo,kız gülerken bile ağzı kapalı:)
bende kalkıp kahvaltı yapçam sonrada balçaz artık,
Babam son olarak filmleri doktora göstercek bugün,inşallah onlarda temiz çıkarda derin bi oh çekeriz.Keyfi yerinde babamın.

merhaba kızlar. okuldan geldim. hemen yarınki yazılımı hazırlamam lazım. çünkü arkadaşların okul çıkışında(3'te) doğum izninde olan bi arkadaşımıza gezmeye gidicez. akşama da yaprak dökümü ve birde maç var. alt komşuma inerim,onun eşi de bize gelir maç izlemeye.

kızlar,şu sıralar oğlum bana çok tepkili nedense yaa?? bugün kapıdan babasıyla beraber geldik. bana bakınca hafif gülümsedi,sonra Özay'ı gördü. yüzünde güller açtı ve bakıcısının kucağından bi atladı Özay'a!! ( karşı komşunun kızına bile benden daha çok heyecanlanıyor. anlamadım neden?? (

mrb kızlar
bizde sabah kalktık oğlumla kahvaltımızı ettik onu uyuttum bende evi süpürdüm sildim canım barbunya istiyodu zeytinyağlı onu yaptım bi bakayım size dedim...

benim oğlumda çok huysuz galiba diş çıkaracak ama bir türlü çıkmadı gitti şu diş çıksada artık oda rahatlasa bizde rahatlasak uyku düzeni kalmadı sürekli uykuda ağlayarak uyanıyor demek ki canı acıyor kuzumun uyanıyor

bende de bayadır bir uyuşukluk var uykudan uyanmak istemiyorum daha doğrusu kalkmak istiyorum ama kalkamıyorum uykudan uyanınca ellerim kollarım uyuşuyor alperen kayra uyanıp ağladığında kucağıma bile alamıyorum fazlasıyla unutkan olmuşum böyle tuhaf bir durumdayım yani doktora gitmem lazım galiba kendim için doktora gitmeyede hep üşenirim üfffff geçer geçer diye bekliyorum ama gün geçtikçe daha kötü oluyorum galiba ihmal etmeden en kısa zamanda gitmeliyimkafamçokkarıştı....

neyse kızlar oğluşum yine ağlıyor bi bakayım ona yine gelirim öptüm sizi a.s.

Canım botaına dıye bır krem.Ama ihtıyacın yokmuş ne guzel.Benım malesef kılo verışten sonra mımık cızgılerım cok belırgınleştı.Nemlendırıcı olarakta md formulatıon cok ıyı aklında olsun.

Selam canım.Özlem cok yoruyosun sen kendını sankı.Bırak bıraz tatlım ya can tasıyosun Canan da kucakta.

Kısmet değilmiş canım insallah nısanda görüşürüz.Ayy bak sen Serrosa atağa gecmış.Oyun havuzuna koyarsan sen kızımı böyle alır intıkamı senden.Nolur koy vıdeoyu cok guluyorum kokoş halıne cımcımenın.

Ay canım ya ne pasaklıymış kadında.Baska bırını denersın ısler bırıkınce.Ben götür derım tatlım cunku mıkrobık genelde yınede kendı doktoru boğaz ve cığerlerıne baksın.Ilerlemeden atlatırsınız insallah.

Selam canım kolay gelsın mısafırler gıdınce rahatlarsın

Aslı nasıl bır ohh cektım sen yazınca anlatamam.Bınkere masallah oğluma.Bızde de hafıften duzelme var sankı.

Tabı dığer bebeklerle kıyaslayınca devede kulak ama olsun bunada sukur.

Ohh gözun aydın canım.Hadı neselı bı yoğurt corbası gelsın bakalım.Haın senı bak sevınmış bıde kılo aldığıma.Aaa Ferda bıskuvıyle armut denedım bugun Bora yedı.Cok sevındım saol canım.

İnsallah guzel haberler verırsın canım.Allah yardımcınız olsun.

Ayy kıyamam.Nazları anneye gecıyor canım ondandır.Calışmana ufak bı tepkı bence.Çunku baba zaten hep gıdıyordu.Sen bolca kucakla onu.

Selam canım.Unutkanlık hepimizde var nedense ve huysuzluk.Hormonal bırseymı acaba bende cok unutuyorum bu aralarda.

Bora öğle uykusunda annesı kahve keyfınde.Bı yandan kk bı yandan atmasyon corbamız pişiyor.Bora uyansın bı markete gıdıcez.

slm kızlarr okuyamadım gecmısiii ofıse yenı geldım sabah duruyu doktora goturdum burnu hala tıkalı 1ay olcak nerdeyse gecmedı serum fızyolojı ve okyonus suyu anlık rahatlatıyodu sonra yıne tıkanıyo dun gece eşim kucagında duruyla tartıya bı cıktıkı bızım kız 1kılo zayıflamışş şaşırdım sabah erkenden doktoraa tabıı

ıyıkı gıtmısım meger üşütmekle falan ılgısı yokmus tıkanıklıgın genız etı olabılır dedı bıde genız akıntısı burundan akmıyomusta nezlesı gerı akıyomuss
kılo vermesıde reflü dedıı bıde astımdan şüphelenıyorr aıleden ırsi olabılırmış ama yokkı bızde kayınpederımde var oda 80 küsür yasında yenı basladı onunda astımı delırecem sabahtan berııı saglam gzöüken cocugaa bakk
vee kocam sabah doktora gıttıgımızı bılıyor hala aramadı o basıt bı soguk algınlıgı dıye düşünüyo aslında cok ılgılıdır duru konusunda ama nıye böle yaptı bılmem

sınırlerım cok bozuk ya hüngür hüngür aglamak ıstıyorum ama onada musade yok yarına iş yetıstırmem lazım
annemı arasam dertlesmeye bıner otobuse gelmeye kalkar bı sıze içimi dökebılıyorummmmafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…