2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

teşekkür ederim ferdacım yedim okulda yemek çıkıyor Allah kimseyi aç bırakmasın ne zor yavsss:))

Gülsah dur canım ya yıpratma hemen kendını.Neden sağlıksız dıyorsun tek derdı bu olsun.Genız etı bırcok ınsanda olabılıyor.Cok basıt bı cözümü var.Reflu teshısını nasıl koydu hemen doktor.Yenı moda hastalık buda.Baska bı doktora daha götür derım.Tabı 1 kılo vermesı cıddı bı olay.Yemesı nasıldı iştahsızmı bu aralar.Ama yınede 1 kılo veremez derım ben.Tartıda sorun olmasın sakın.

ay ben bugün girip bakınıp çıkıyorum ama takipteyim haberiniz olsun....

hasta kuzulara çokk geçmiş olsun :Saruboceq:

fazla yazamıyorummmmmmmmmm mafoldumben

GULHANCIMMM maşallhh dıyerlımmm paşacıklaraaa ...bora beyde ınşallahhhh bu duzene daha da bı duzen katar daha bı ıyı olurrrrr gulhanım kqaderdasımmm benımmmm....ayyy ınşallah daha da bı duzene gırerlerr de kocaman bı rahatlarız arkadasımm..ole canım otekı bebişlerle kıyaslandıında hıcbişi denılemez ama olsun ya bunada sukurrrrrrr.....
herseylerı aynımı olucak bu sıpacıkların bacımmm yaaaaaaaa:=)))

ohh cnm birazda bizimkiler uslu olsun dimi ama,sana yoğun tempolu hayatında kolay gelsin cnm.. :))

geçmiş olsun cnm hastamıydı??

GULŞAH cnmmm gecmişolsun bıtenem duruya...kıyamam ya hemn panık yapma bıtanem herseyın var caresııı ...genızetı basıt bişi cnm ....bence baska b ı dr a daha gıdın bıtanemmmm bakalım o ne dıcekkk...kılo da dışten olabılırmni bana dr kılo bıle vereblır dişler cıkarken dedıydıııııı

Hakkaten Aslı ya yakın olsakta bunları bır araya bı getırsek.Dağhanıda koyarız bakalım napıcak afacanlar.Bızde bu tempoya alıştık canım onunda etkısı var.Bu yaz daha rahat edıcez ınsallah.2009 yazını hatırlamak dahı ıstemıyorum cunku.

geçmiş olsun güzelim burun eti önemli değil de astım ciddi bir sorun bence başka bir dr a göstermekte fayda var bence
eşininde işi vardır mutlakaa canım önemsiz bir soğuk algınlığı zannediyordur eminim bilse ciddi bişey olduğunu arar
zayıflamasına gelince evdeki tartılar yanıltabilir ama Ahsen daha 3 aylıkken kilo kaybetmişti sağlığı yerinde olsunda kilo önemli değil canım
çok geçmiş olsun tekrara.s.

ya gülşahcim dur hele panik yapma hemen..astim öyle zirt diye koyulacak bi teşhis degilki..bunun tahlili var belli bi süreci var..ay bu doktorlardan biri bigün elimde kalacak ama bakalim kabak hangisine patlicak kaydirigubbakcemile insanin moralini altüst ediyorlar yok yere..geniz etine hele hiç takilma..bende de vardi küçükken..bademciklerimle birlikte onuda almişlardi küçük bi operasyonla..kilo vermesine gelince bence cok hareketlendi bunlar..onunla bi alakasi var..biraz ögün miktarlarini arttirmak lazim sanirim..serrada da şüphelendim ben reflüden..ama baktim ki pek alakasi yok..sen 1.baska bi doktorada götür..2. yemeklerini sıksık az az versin görümcen..kusma var dedigini de hiç hatirlamiyorum yaa..ama kusma olayi varsa bu en iyi çözüm..bide nane limon verin her ögünde..o kusmasini engelliyor gercekten..lütfen sıkma canini bitanem yaa sagliksiz olsa keyfide olmaz..illaki bi yerden patlak verir cocuk..sen baska bi doktora git muhakkak canim..inşaAllah güzel haberlerle gelirsin..

eşinede kafayi takma..yada ac telefonu agzina geleni say..hem rahatlamiş olursun ama kesin basit bişi oldugunu düşündüğü için aramayi ertelemiştir..ilerleyen saatlerde arar eminim

yaw bizim buluşma resimlerimizi gören oldumu acaba buluşma haberlerinin içinde de yok kaybettim de allah allah nereye taşıdılarki acaba? CADIARZU

bilen yada gören varmı kızlar???

ay lap diye daldim gene..

aslinda cok işim var suan ama size buldugum yeni formulu soylemek için girdim :)

serra suanda oyun parkinda kuzu gibi duruyor ve oyun oynuyor aslinda avazi ciktigi kadar bagirmasi lazim..benimde bu bagirtiya dayanamayip onu ortaliga salmam lazim ama bi sorun nasil duruyor bu kuzu evettt acikliyorum muhtesem formulumun adi süpürgeeeeeeee :lepi: süpürgeyi cikarip salona birakmiştim..yemegini yedirip temizliğe baslayayim diye anammm bi baktim benim ki kuzu gibi duruyor ay bi hoşuma gitti söylemesi ayip biraz tirsiyor süpürge sesinden ay arada bir ayaga kalkip bakiyor süpürgeye dikkatle "niye ses cikarmiyor bu" diye DDD

etkisi geçmeden gidip süpüreyim evi heh actim şom agzimi işte basladi dellenmeye

neyse kactim öptüm hepiniziii

Bora öğle uykusunda annesı kahve keyfınde.Bı yandan kk bı yandan atmasyon corbamız pişiyor.Bora uyansın bı markete gıdıcez.
ohh maşallah cnm bende mi yapsam bi kahve??iyi gezmeler oğluşla..Boranın armutu yemesine sevindim sen muzlu yoğurduda dene cnm bak nasıl yicek..!!yok yok ben kilo konusunda takıldım bi kilodan bişey olmaz zaten sıfır bedensin cnm..
cnm geçmiş olsun ama bencede başka doktor dene ya hemen teşhis koyuyolar hiçbi test yok bişey yok..kötü düşünme bence..ne ağlaması be saçmalama,allah beterinden korusun hem geniz eti çok basit bişey arkadaşın oğlu oldu gerçekten korma derim..
teşekkür ederim ferdacım yedim okulda yemek çıkıyor Allah kimseyi aç bırakmasın ne zor yavsss:))
amin cnm...

ayy ben düşünemiyorum ..ama kızlar yaa oğullarımız uslanıyormu ne??çok hoş be yaa..bende 2009 yazını unutmak istiyorum artık..

Dağhanımın çorbasını içirdim,yatak odası tüllerini makineye attım,dünde oturma odasınınkini yıkayıp asmıştım,yatak neyresimlerimi değiştirdik,kayınvalidemde yemeğimizi yaptı,şimdi aynur abla ütüde bende Dağhanı giydirdim emzirdim,babaannesiyle dedesi gezmeye götürdüler,yürüyüşe..Bende fırsattan istifade bi tiramisu yapıcam,hemen gidip bi labne almam lazım geliyorum kızlar.. bye bye..

eczacı kadında dedı yenı moda hastalık bebeklerde reflü dedı bu doktor duru 3aylıkkende reflü olabılır demıstı ben umursamamıstım sımdıde ılaclarla tedavı edelım bı 2hafta sonra yıne gel dedı bıde duru bazen elını agzına goturup böğğğ dıyo sankı mıgdesı bulanmıs kusacak gıbı ben oyun yapıyo sanıyodum ama doktora söyledıgımde bak şüphelerım yanıltmıyo benı dedı kontrolden sonra yınede emın olmak ıcın ozellıklle şu asım konusunu ıcın goturecem baska doktoraa

saol canım kılo vermesıde reflüyle ılgılıymıss çok şükür cok sorunsuz cıkardık bız dişlerımızı
önemsemedıgım bısey ıcın gıttım neler dedı doktor şaştım kaldım

evdekı tartıyı takmıyorumda doktorda boy kılo ölçümü yaptı o söyledı kılo vermiş ıyı degıl dedı hayırlısı bakalım şu ılaclara bı baslıyalımdaa saol canım

kusma yok tugbacım sadece öğğ yapıyo bu hafta elını agzına goturup bı corba ıcıyor bıde devam sütü bende dişlerden iştahı gıttı dıye düşünüyodum ama öle degılmıss
doktordan arabaya nasıl attım kendımı anlatamam bugun kotuyum bırazz
saolun kızlarr ıyıkı varsınızzzopuyorumnanaktan

Kızlarrrr mutlu bir haber vermek için girdimm.
babamın raporları temizz çıktııı.
Sesi bir güzel geliyo,Sanki yeniden doğmuş gibi.Gözlerim dolu onun sesinden.
Canım babam.Allah herkesin sevdiklerini sakınsın.

hadı gozunuz aydın olsun canım sevındım senın adınaa
amın canım amın

kızlar çıkıyorum ben eşim geliyor migrosa gidicez şu kremlerden alayım bide kuzuma bişeyler alayım öptüm hepinizi

herkeze selam hanımlar...
geçmişe bakmadım şöle size bi uğrıyım dedim malum hala evi toplamakla meşgulum..tabi gazelle ne kadar başarılı oluyorsam oda ayrı bi sorun...ben topluyorum o gidip kolilerden elbiseleri çekip çekip elinde sallıyor...en cokta iç çamaşırlarına bayılıyor kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Allah nasip ederse cuma günü evi temizleticem kaynanamıda kadının başında tutucam zaten başka bi işede yaramıyor kötükedihüso cmt günü de evi taşınıyorum...yerleşmem daha kolay olacak sanırım çünkü herşeyi yıkadım temizledim....
bu arada mobilyalarımıda değiştirdim şimdi halılar kaldı onlarıda sanırım pazar günü halledicem...

doğum gününede az kaldı yaa ben hala hiç bir plan yapamadım yerleşir yerleşmez bu konu üzerinde çalışmam lazımm CADIARZUCADIARZU

umarım herkez iyidir son sayfada gülşahcım yazını okudum zaten msn den görüştük tekrar gecmiş olsun diyorummm cnm ama mutlaka bşka bi dr götür :1hug:

tuba cadısı kızımı korkutmaaaaaaaaaaaaaaaa klava:klava:klava:

hepiniz öptümm fırsat bulursam tekrar uğrarım a.s.a.s.a.s.

Gülşahcım önemli birşey yoktur diye düşünüyorum.Geniz eti benim kardeşimdede vardı.Reflü ve astım teşhisi için de başka bir doktora daha göster derim.Çok geçmiş olsun Duru'cuğuma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…