slm kızlarr okuyamadım gecmısiii ofıse yenı geldım sabah duruyu doktora goturdum burnu hala tıkalı 1ay olcak nerdeyse gecmedı serum fızyolojı ve okyonus suyu anlık rahatlatıyodu sonra yıne tıkanıyo dun gece eşim kucagında duruyla tartıya bı cıktıkı bızım kız 1kılo zayıflamışş şaşırdım sabah erkenden doktoraa tabıı
ıyıkı gıtmısım meger üşütmekle falan ılgısı yokmus tıkanıklıgın genız etı olabılır dedı bıde genız akıntısı burundan akmıyomusta nezlesı gerı akıyomuss
kılo vermesıde reflü dedıı bıde astımdan şüphelenıyorr aıleden ırsi olabılırmış ama yokkı bızde kayınpederımde var oda 80 küsür yasında yenı basladı onunda astımı delırecem sabahtan berııı saglam gzöüken cocugaa bakk
vee kocam sabah doktora gıttıgımızı bılıyor hala aramadı o basıt bı soguk algınlıgı dıye düşünüyo aslında cok ılgılıdır duru konusunda ama nıye böle yaptı bılmem
sınırlerım cok bozuk ya hüngür hüngür aglamak ıstıyorum ama onada musade yok yarına iş yetıstırmem lazım
annemı arasam dertlesmeye bıner otobuse gelmeye kalkar bı sıze içimi dökebılıyorummmmafoldumben
ohh cnm birazda bizimkiler uslu olsun dimi ama,sana yoğun tempolu hayatında kolay gelsin cnm.. :))slmm kızlarrrrr nasılsınız...gıremedım kacgundur bahsettıydım ya younluk başladı sayılır vardıyalar daha bı sıklaştı artık...ewde kaldıım her vakıt ogluşla zaman gecırıorum cunkı 1ay sonra oda olmıcakk işten ogluşş annmde kalıcak yaDA ANNEM BIZDE bız uyu uyna işe gıt olucazz ya offf....
buaralar sukur ıyıyız yagız gece uykularını yavas yavas sokuo duzene....dişlerde cıkması durdu 7.diştesora stop dedık ve duzelme var yanı gunduz uykusu gayet duzenlı gece lerde 3 4 saat uyuyo sukurrr....ama bugun kaynanmlar gelıyoo gene nezaman ewe yatılı bırı gelse yada bız gıtsek yagız olan duzenı deiştirıo yaaa ınşallah busefer deişmezde bole gıder...
bebişler huy deiştirio sanırım kızlar benımkı mızmızzzzın onde gısenıydı sukur bu halıne oyun falan oynuo bebk arabasında duruyoo gecen oglen 1de cıktık 5te ewe gırdık hıc yayamazlık yapmadı kuzucummmm ewe geldık sızdı kaldı emerkennnn....uslu olan uyuyan bebişlerde mızmıza donuo anlaşılan bı arkadasımın kızı var dogduundabn berı uyuyo prenses ama şimdi uyuymuomuş bı mızmız olmuşkı sormayın .......oyuzden cok ıyı anlıyorum sızı ben dolu dolu 11 ay cektım dersem yerı yani şimdi şimdi azbıraz duzelme war yaniiii inşallah bole surer gıderrr bende sabır kalmadı cunkıııı
merhabalarrr
bende duru hanımı besledim zorrlaaa,sinir oldum ya ağzını bi kaapıyo bide açmıyo,kız gülerken bile ağzı kapalı:)
bende kalkıp kahvaltı yapçam sonrada balçaz artık,
Babam son olarak filmleri doktora göstercek bugün,inşallah onlarda temiz çıkarda derin bi oh çekeriz.Keyfi yerinde babamın.
GULHANCIMMM maşallhh dıyerlımmm paşacıklaraaa ...bora beyde ınşallahhhh bu duzene daha da bı duzen katar daha bı ıyı olurrrrr gulhanım kqaderdasımmm benımmmm....ayyy ınşallah daha da bı duzene gırerlerr de kocaman bı rahatlarız arkadasımm..ole canım otekı bebişlerle kıyaslandıında hıcbişi denılemez ama olsun ya bunada sukurrrrrrr.....
herseylerı aynımı olucak bu sıpacıkların bacımmm yaaaaaaaa:=)))
herkese tünaydın kızlar,,,
kendini güçsüz hisseden çalışan arkadaşlarım neden bi vitamin almayı düşünmüyorsunuz!!!
Pınarcım afiyet olsun güle güle,,,
Esencim ekemk gönderiyim dicemde bu saatte doymuşsundur heralde..:))
Sibelcim dişler kolay gelir umarım,ağrısız sancısız..
Simal Aynur du dimi cnm bencede sen bidaha alma o kadını ne yapmış öyle..Oğlunada peditus ve calpol ver varsa ..İyi geliyor..
Gülhancım bu kilo Allahtan reva oldu sana bizimle görüşmezmisin bak işte kilo olarak geri döndü sana ceza :kaydirigubbakcemile3 :)) muckk
Tubacımm,şimdi bizi daha iyi anlıyosundur heralde Aslı,Gülhan ve beni..Allah yardımcın olsun sakın bunalıma girme haaa...bu arada hamile kalmakmı??büyük konuşmuyumda yok yanii şimdilik asla..Hamile kalmayı düşündüğüm zamanlardan bahsettim Dağhandan önce yanii...araba içinde sağol cnm...
Banucum kolay gelsin sanada ..
Kimseyi unutmadım umarımm..
slm kızlarr okuyamadım gecmısiii ofıse yenı geldım sabah duruyu doktora goturdum burnu hala tıkalı 1ay olcak nerdeyse gecmedı serum fızyolojı ve okyonus suyu anlık rahatlatıyodu sonra yıne tıkanıyo dun gece eşim kucagında duruyla tartıya bı cıktıkı bızım kız 1kılo zayıflamışş şaşırdım sabah erkenden doktoraa tabıı
ıyıkı gıtmısım meger üşütmekle falan ılgısı yokmus tıkanıklıgın genız etı olabılır dedı bıde genız akıntısı burundan akmıyomusta nezlesı gerı akıyomuss
kılo vermesıde reflü dedıı bıde astımdan şüphelenıyorr aıleden ırsi olabılırmış ama yokkı bızde kayınpederımde var oda 80 küsür yasında yenı basladı onunda astımı delırecem sabahtan berııı saglam gzöüken cocugaa bakk
vee kocam sabah doktora gıttıgımızı bılıyor hala aramadı o basıt bı soguk algınlıgı dıye düşünüyo aslında cok ılgılıdır duru konusunda ama nıye böle yaptı bılmem
sınırlerım cok bozuk ya hüngür hüngür aglamak ıstıyorum ama onada musade yok yarına iş yetıstırmem lazım
annemı arasam dertlesmeye bıner otobuse gelmeye kalkar bı sıze içimi dökebılıyorummmmafoldumben
ohh maşallah cnm bende mi yapsam bi kahve??iyi gezmeler oğluşla..Boranın armutu yemesine sevindim sen muzlu yoğurduda dene cnm bak nasıl yicek..!!yok yok ben kilo konusunda takıldım bi kilodan bişey olmaz zaten sıfır bedensin cnm..Bora öğle uykusunda annesı kahve keyfınde.Bı yandan kk bı yandan atmasyon corbamız pişiyor.Bora uyansın bı markete gıdıcez.
cnm geçmiş olsun ama bencede başka doktor dene ya hemen teşhis koyuyolar hiçbi test yok bişey yok..kötü düşünme bence..ne ağlaması be saçmalama,allah beterinden korusun hem geniz eti çok basit bişey arkadaşın oğlu oldu gerçekten korma derim..slm kızlarr okuyamadım gecmısiii ofıse yenı geldım sabah duruyu doktora goturdum burnu hala tıkalı 1ay olcak nerdeyse gecmedı serum fızyolojı ve okyonus suyu anlık rahatlatıyodu sonra yıne tıkanıyo dun gece eşim kucagında duruyla tartıya bı cıktıkı bızım kız 1kılo zayıflamışş şaşırdım sabah erkenden doktoraa tabıı
amin cnm...teşekkür ederim ferdacım yedim okulda yemek çıkıyor Allah kimseyi aç bırakmasın ne zor yavsss:))
Hakkaten Aslı ya yakın olsakta bunları bır araya bı getırsek.Dağhanıda koyarız bakalım napıcak afacanlar.Bızde bu tempoya alıştık canım onunda etkısı var.Bu yaz daha rahat edıcez ınsallah.2009 yazını hatırlamak dahı ıstemıyorum cunku.
Gülsah dur canım ya yıpratma hemen kendını.Neden sağlıksız dıyorsun tek derdı bu olsun.Genız etı bırcok ınsanda olabılıyor.Cok basıt bı cözümü var.Reflu teshısını nasıl koydu hemen doktor.Yenı moda hastalık buda.Baska bı doktora daha götür derım.Tabı 1 kılo vermesı cıddı bı olay.Yemesı nasıldı iştahsızmı bu aralar.Ama yınede 1 kılo veremez derım ben.Tartıda sorun olmasın sakın.
GULŞAH cnmmm gecmişolsun bıtenem duruya...kıyamam ya hemn panık yapma bıtanem herseyın var caresııı ...genızetı basıt bişi cnm ....bence baska b ı dr a daha gıdın bıtanemmmm bakalım o ne dıcekkk...kılo da dışten olabılırmni bana dr kılo bıle vereblır dişler cıkarken dedıydıııııı
geçmiş olsun güzelim burun eti önemli değil de astım ciddi bir sorun bence başka bir dr a göstermekte fayda var bence
eşininde işi vardır mutlakaa canım önemsiz bir soğuk algınlığı zannediyordur eminim bilse ciddi bişey olduğunu arar
zayıflamasına gelince evdeki tartılar yanıltabilir ama Ahsen daha 3 aylıkken kilo kaybetmişti sağlığı yerinde olsunda kilo önemli değil canım
çok geçmiş olsun tekrara.s.
ya gülşahcim dur hele panik yapma hemen..astim öyle zirt diye koyulacak bi teşhis degilki..bunun tahlili var belli bi süreci var..ay bu doktorlardan biri bigün elimde kalacak ama bakalim kabak hangisine patlicak kaydirigubbakcemile insanin moralini altüst ediyorlar yok yere..geniz etine hele hiç takilma..bende de vardi küçükken..bademciklerimle birlikte onuda almişlardi küçük bi operasyonla..kilo vermesine gelince bence cok hareketlendi bunlar..onunla bi alakasi var..biraz ögün miktarlarini arttirmak lazim sanirim..serrada da şüphelendim ben reflüden..ama baktim ki pek alakasi yok..sen 1.baska bi doktorada götür..2. yemeklerini sıksık az az versin görümcen..kusma var dedigini de hiç hatirlamiyorum yaa..ama kusma olayi varsa bu en iyi çözüm..bide nane limon verin her ögünde..o kusmasini engelliyor gercekten..lütfen sıkma canini bitanem yaasagliksiz olsa keyfide olmaz..illaki bi yerden patlak verir cocuk..sen baska bi doktora git muhakkak canim..inşaAllah güzel haberlerle gelirsin..
eşinede kafayi takma..yada ac telefonu agzina geleni say..hem rahatlamiş olursunama kesin basit bişi oldugunu düşündüğü için aramayi ertelemiştir..ilerleyen saatlerde arar eminim
yaw bizim buluşma resimlerimizi gören oldumu acaba buluşma haberlerinin içinde de yok kaybettim de allah allah nereye taşıdılarki acaba? CADIARZU
bilen yada gören varmı kızlar???
Kızlarrrr mutlu bir haber vermek için girdimm.
babamın raporları temizz çıktııı.
Sesi bir güzel geliyo,Sanki yeniden doğmuş gibi.Gözlerim dolu onun sesinden.
Canım babam.Allah herkesin sevdiklerini sakınsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?