gözün aydın cnm,çok sevindim..Kızlarrrr mutlu bir haber vermek için girdimm.
babamın raporları temizz çıktııı.
Sesi bir güzel geliyo,Sanki yeniden doğmuş gibi.Gözlerim dolu onun sesinden.
Canım babam.Allah herkesin sevdiklerini sakınsın.
herkeze selam hanımlar...
geçmişe bakmadım şöle size bi uğrıyım dedim malum hala evi toplamakla meşgulum..tabi gazelle ne kadar başarılı oluyorsam oda ayrı bi sorun...ben topluyorum o gidip kolilerden elbiseleri çekip çekip elinde sallıyor...en cokta iç çamaşırlarına bayılıyor kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Allah nasip ederse cuma günü evi temizleticem kaynanamıda kadının başında tutucam zaten başka bi işede yaramıyor kötükedihüso cmt günü de evi taşınıyorum...yerleşmem daha kolay olacak sanırım çünkü herşeyi yıkadım temizledim....
bu arada mobilyalarımıda değiştirdim şimdi halılar kaldı onlarıda sanırım pazar günü halledicem...
doğum gününede az kaldı yaa ben hala hiç bir plan yapamadım yerleşir yerleşmez bu konu üzerinde çalışmam lazımm CADIARZUCADIARZU
umarım herkez iyidir son sayfada gülşahcım yazını okudum zaten msn den görüştük tekrar gecmiş olsun diyorummm cnm ama mutlaka bşka bi dr götür :1hug:
tuba cadısı kızımı korkutmaaaaaaaaaaaaaaaaklava: klava: klava:
hepiniz öptümm fırsat bulursam tekrar uğrarım a.s.a.s.a.s.
Hülyacım benim babam değil annem bel fıtığında ameliyat olcak çok sağolasın.
Ferdacım afiyet olsun bizede bi dilim yolla oğluşuna nolduki ateşi çıkmış kıyamam.
ohhh afiyet olsun canım.Canım ateş diştendir bu ara çok sık çıkıyor ateşleri bide Detinox varsa dişi için onuda ver.tiramisumu yaptım çok güzel oldu
ama sanırım oğlumun ateşi var biraz calpol verdim(
ben çıkıyım kızlar yarım saaat sonra eşim gelecek,öptüm hepinizi..
canım inşallah çabuk atlatırsınız geçmiş olsunHülyacım benim babam değil annem bel fıtığında ameliyat olcak çok sağolasın.
Ferdacım afiyet olsun bizede bi dilim yolla oğluşuna nolduki ateşi çıkmış kıyamam.
iyi akşamlarbugün pek giremedim kızlar işim çıktı mafoldumben
herkese ii akşamlar öpüyorum..opuyorumnanaktan
sağol canım kuzenim yemek kursuna gidiyor inanılmaz şeyler yapıyor ondan aldım denediklerimi yazarımSaol dünürüm senınde işim cokmuş be anacım allah yardımcın olsun.Kurabıyeden bızde ısteruk haberın ola.
Pınarcım gözümden kacmış.Dişiniz hayırlı olsun.Borada 8 de kaldı ne zamandır.Demekkı defnemın huysuzluğu ondanmış.Haksız yere yapmıyor kuzum benım.
sağol canım gel yardımaSelam canım oh ne güzel sefa yapmışsınız kızınla a.s.
Bizde iyiyiz Defdef'le çok şükür a.s. Yazılıların içinde Allah kolaylık versin canım a.s.
Türkiz hanıma da keyifli banyolar opuyorumnanaktan
İyi yapmışsın hemen unutuverir bunlar bacım kaydirigubbakcemile3 Evet ya genelde yerde sızar kalır kaydirigubbakcemile3 Üstüne basıcam bigün kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Sorma canım ya bazen böyle keyifler hele de o dinlenme odasında ki sessizlik nasıl iyi geliyor anlatamam a.s.
yazıcam bekleyin sen neler yapıyorsunCanım hoşgeldin özlettin kendini valla.Misafirlikte birde işmi yaptırdılar sana kıyamam.Defnoşada çok geçmiş olsun benim oğluşta aynı yine üst solunum yolları enfeksiyonu.Burnu tıkalı hapşuruyor sürekli.
Beğenmene sevindim Aslıcım babanın sonuçlarıda temiz çıkmış ne güzel.
Hadi gözünüz aydın 8.dişte çıkmış.Darısı benim oğluşun başına daha 4.çıkacak.
Ohhh çok iyi yapmışsın kuzularımız bütün gün evdeler onlarada değişiklik oluyor.
Hoşgeldin canım yaz tariflerini bizde faydalanalım.Sizde parka gitmişsiniz oh ne güzel.Sınav içinde kolay gelsin işin zor valla.
Arabanızı güle güle kullanın Ferdacım.Yagızda aynı ya peşinden koşuyorum resmen yetişmek ne mümkün.
Saol canım ya şimdilik bakıyor bakalım umarım bi sorun çıkarmaz.Kıyafetlerimizide görememişsin diğer topiğe koyarım bi ara.
oyyyyyy kıyamam bende bu düzensiz yemeden dolayı 3 gündür tansiyon düşüklüğü var sormaGünaydınlar Herkese,
İşe gelmek çok zor oluyor artık sabahları kendimi yataktan kaldıramıyorum.Bir güçsüzlük var üzerimde ama hayırlısı.Esencim açım demişsin bende senden farklı değilim.2 küçük dilim kepek ekmeğine peynirli tost yedim bende açımmmm anlıycan kaydirigubbakcemile3
oyyyy bu ara hep taşırıyolarGünaydın kızlar hepinizin günü aydınlık olur umarım kızım bu gün sorunsuz kahvaltısını yaptı tabi her zamanki gibi yerken altınıda doldurdu kaydirigubbakcemile3 çıtçıtlı body pantolonu batmış hemen değiştirdim yıkadım belden aşağısını şimdi onu uyutup kendim kahvaltı yapıcam öptüm şekerler a.s.
canım ben gece yaptırıyorum günd,üz üşütüyordevam edin cnm antibiyotiğe bişey olmaz bi günden
çok sevindim cn babanın sonuçları iyi çımış,inş filmlerde güzel gelir hadi bakalım hayırlısı
bizde aynıyız cnm hem ev hem bebiş hem bura olmuyor vazgeçiyorum çoğu zaman burdan arada girip bakıyorum bende
çok fazla değil cnm ama bi yaptır kendine sende
bakalım öğrenmiş olursun ne durumdasın
selam cnm hoşgeldin yoksun ne zamandır özledik valla
misafirliğe gittin bide defneyle temizlik mi yaptınklava: klava: klava: klava ff off gelinler çeksin işte
geçmiş olsun defnoşa
yediklerime dikkat ediyorum cnm ya öyle zayıf değilim zaten şimdi 63 kiloyum,ama göbiş falan çıktı baya kilolu duruyorum
kız nerdeyse 1 saat uyumuşssun he dinlenmişssin ne güzel
hayırlı olsun cnm inciniz baya çok olmuş ya zeynep 5 te kaldı 6.geliyo sanırım
ilahi gülhan yazılı anlaşma yaptın hekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hava güzeldi çok iyi olmuş cnm gitmeniz
kolay gelsin cnm sana yazılı okumak zorr
iyi eğlenmişssin sizde türkizle ne güzel
kız bu saatte mi üşümesin kuzu
vay be ne eşler var,ne güzel cnm kıskandım valla
ilk zamanlar ben eşimsiz yatmazdım baktım olmuyo beklemiyorum artık onu
hoşgeldin cnm nerelerdesin özledik seni
sorma canım valla özlüyorum sizi sen neler yapıyorsun?Serranın facedeki fotosuna bayıldım maş.....ay imdattttttttttt biri beni ceksin kurtarsinnnnnnnnnnnn mafoldumben
ya benim uslu uysal kizim gitti yerine cadi mizik mizik biri geldi yaaaa mafoldumben
pire gibi evin heryerini gezen,heryeri kariştiran dagitan bi kiz varrr evdeeeee mafoldumben
ay noldu bu kiza böyle..ipini koparmiş gibi daliyor heryere yaaa..merakindan uyumuyor bile..bişi kacircak diye ödü kopuyor..yastigi verince kendi kendine uyuyan cocugu dakikalarca salliyorum..kac kere ayagimdan asagi atiyor kendini bilmiyorum bile..oyy noldu benim kuzumaaa
sabahin 6sinda kalkiyor..10-11 gibi uyuyor..1-2 saat uyuyur enfazla..sonra bi daha gece uykusuna kadar uyku muyku yok yaaa..bende o 1-2 saatte anca sporumu yapiyorum,dusumu aliyorum..daha dinlenemeden serra uyaniyor ve kosturmacaya devam..
gecen gün dolabini yerleştireyim dedim..ay kizlar ölürsünüz gülmekten ya..cekmecesini acik birakmişim..bi geldim ki hanimefendi tek tek bi saga bi sola firlatiyor yeleklerini..ay bide hepsini tek tek kafasina gecirmeye calişiyor..videoya cektim..face'de izlersiniz tam komedi..güleyimmi aglayayimmi şaşiriyorum..
aksamlari 22-23 gibi sizip kaliyorum artik..ki ben anca o saatlerde kendimi bulurum,keyif yaparim..ama nerdee..bünyem kaldirmiyor yaa :S
kac gündür buraya yazicam ama nerdeee..okumama bile saatlerimi aliyor otur kalk yapmaktan
galiba 7. ve 8. dişler geliyor..onun huzursuzlugumu nedir..aslinda onu evi salinca bi huzurlusuzlugu kalmiyor ama pire gibi ziplaya ziplaya heryeri talan ediyor..gel deyince kacma kaciyor valla..
dün doktora götürdüm onu genel kontrol için..kiloda almamiş hiç kuzum2 ay önce 10.400dü..11.000 olmus..boyuda 74müydü 75miydi hatirlamiyorum..şimdi 76.5 olmus..gecen haftalarda bahsetmiştim kusuyor diye..2-3 hafta kadar sürmüştü bu olay..doktor ondan kilo cok almamiştir dedi..
amma şikayetciymişim bende he :)))
bugunde cok işim var..temizlik yapicam,gidip gözlüğümü almam lazim,sporumu yapmam lazim(( 2-3 günde bir temizlik yapmak gerekiyor artik..malum kiz artik heryerde spor desen onsuz zayiflanmiyor..istedigin kadar ac kal olmuyor olmuyor..2 gün yapamadim..diyetimide hiç bozmadigim halde gram verememişim yaaa serranin peşi
özlemcim anacim sen cok hareketlisin sanirim yaa..kiz ne bu kilo verip duruyorsunbiz diyet+sporla ugrasiyoruzda zar zor gidiyor ye be gönlünce :))) bizim içinde ye hatta
birsencim sen annendeymişsin hala..olsun kiz keyfini cikar valla :) dün annemler geldide bi yerlerim dinlendi valladiyet nasil gidiyor?
ferdacim benmi yanlis anladim yoksa hamile kalmayimi düşünüyorum yazdin gercekten :) arabanda hayrli olsun tatlim
tutkuncum canim senden naber :) cok sık giremiyorsun artik..iyice özlettin kendini..
esencim sende okul-ev-gezme arasi mekik dokuyorsun gene :))
yeni gelen arkadaslarda hoşgeldinizzz :)
yeni topicler acilmiş onlarida biz gezeyim şu kız uyanmadan :) mucksss şimdilikkk unutmayin beniii :)
günaydın arkadaşlar bebişleriniz ve sizler umarım iyisnizdir.paşam hala hasta burnu tıkanıyor geceleri gündüzleride akıyor.dün okaliptüs yazmış tülaycım ama ben tam anlayamadım nerden alacağım onu aranızda kullananınız varmı veya burun tıkanıklığı için serum fizyolojik haricinde neler yapıyorsunuz?meyve suyu içmeyi hiç sevmiyor portak suyu falan içirsem sizler nasıl içiriyorsunuz bebişlerinize.yardımcı olursanız sevinirim
CLARİES, ŞİMAL SİZEDE GÜNAYDIN KIZLAR..a.s.
CLARİES MAŞALLAH KIZINA CANIM..
ŞİMALCİM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CANIM BEN KULLANMADIM CANIM HİÇ HEP SERUM FİZYOLOJİK KULLANIRIM BEN.O SUYU ECZANEDEN BULABİLİRSİN SANIRIM CANIM.PORTAKAL SUYUNU BEN SIKIYORUM BARDAĞA KOYUYORUM İÇİRİYORUM CANIM.İÇİYOR BU ŞEKİLDE..
SENDE Bİ DENE İSTERSEN CADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?