2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Hülyacım allah kolaylık versin,güzel telaşlar bunlar kendi evine geçicen ohhhh herşeyide temizlemişsin.Mobilyalarda yeni daha ne olsun..

ferdacım sıbelcım hulyacım saolsun kızlarr içim ferahladı sız ıyı seyler yazdıkcaaaopuyorumnanaktan

sibelcim tam çıkıyordum sanada yazamadan gecemedim...iyi dileklerin için tşk ediyorum ama kendi evime değil cnm malesef yine kira umarım bir gün dediğinde olurr...

baban ameliyat olmuş galiba çokkk geçmişş olsunnnn az önce yazıcaktım unuttum ...Allah şifasını versin cnm ....

gözün aydın cnm,çok sevindim..

kolay gelsin cnm,hayırlı olsun yeni evin..mobilyalarında..

tiramisumu yaptım çok güzel oldu
ama sanırım oğlumun ateşi var biraz calpol verdim (
ben çıkıyım kızlar yarım saaat sonra eşim gelecek,öptüm hepinizi..

Hülyacım benim babam değil annem bel fıtığında ameliyat olcak çok sağolasın.

Ferdacım afiyet olsun bizede bi dilim yolla oğluşuna nolduki ateşi çıkmış kıyamam.

bugün pek giremedim kızlar işim çıktı mafoldumben
herkese ii akşamlar öpüyorum..opuyorumnanaktan

Ferdacım afiyet olsun bizede bi dilim yolla oğluşuna nolduki ateşi çıkmış kıyamam.

yollarım cnm ne demek adresi ver yeter ) Dağhan da iyi cnm şimdi uyuttum heralde diş geliyor.mafoldumben

aaa ne oluyoo yaa nerdesiniz hu huuuuu kimse yokmu kızlarr??

Bende diyorumki kaç sayfa yazdılar kimbilir,aa bi baktım hala aynı sayfa hadi uyutun bebeleri,bekliyorum...

Ben uyuttum Dağhan paşamı,biraz mızmız dı.Heralde diş geliyo calpol verdim yatırdım..Bizde kayınvalidemle kuruyemiş faslına geçtik..

Ben diğer başlıklara bakıyım barii..

Hadi byee..

Herkese iyi geceler kızlar kızım bu gece deli etti beni tam 2 saat salladım uykusuzluktan ölüyo ama gözler faltaşı gibi açık ay deli oldum ya niye böyle oldu bu çocuk :bbo: öptüm kızlar Allah rahatlık versin size ve bebişlerinize a.s.

tiramisumu yaptım çok güzel oldu
ama sanırım oğlumun ateşi var biraz calpol verdim (
ben çıkıyım kızlar yarım saaat sonra eşim gelecek,öptüm hepinizi..
ohhh afiyet olsun canım.Canım ateş diştendir bu ara çok sık çıkıyor ateşleri bide Detinox varsa dişi için onuda ver.

canım inşallah çabuk atlatırsınız geçmiş olsun

bugün pek giremedim kızlar işim çıktı mafoldumben
herkese ii akşamlar öpüyorum..opuyorumnanaktan
iyi akşamlar

sağol canım kuzenim yemek kursuna gidiyor inanılmaz şeyler yapıyor ondan aldım denediklerimi yazarım

sağol canım gel yardıma
yazıcam bekleyin sen neler yapıyorsun
oyyyyyy kıyamam bende bu düzensiz yemeden dolayı 3 gündür tansiyon düşüklüğü var sorma
oyyyy bu ara hep taşırıyolar
canım ben gece yaptırıyorum günd,üz üşütüyor
sorma canım valla özlüyorum sizi sen neler yapıyorsun?Serranın facedeki fotosuna bayıldım maş.....

herkese günaydın bugün erkenciyim patronlar burada toplantı olacak geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir:))))

günaydın herkese, günaydın banucummmmm

iyisin umarım prensesler nasıl canım?

kolay gelsin..

Günaydın kızlar hepinizin günü aydınlık olur inşallah bu gün 11 aylık olduk :lepi: doğum günümüze 1 ay kaldı opuyorumnanaktan gideyim kızıma yumurta haşlayım öptüm sizi ve kuzularınızı a.s.

günaydın arkadaşlar bebişleriniz ve sizler umarım iyisnizdir.paşam hala hasta burnu tıkanıyor geceleri gündüzleride akıyor.dün okaliptüs yazmış tülaycım ama ben tam anlayamadım nerden alacağım onu aranızda kullananınız varmı veya burun tıkanıklığı için serum fizyolojik haricinde neler yapıyorsunuz?meyve suyu içmeyi hiç sevmiyor portak suyu falan içirsem sizler nasıl içiriyorsunuz bebişlerinize.yardımcı olursanız sevinirim

CLARıES, ŞıMAL SıZEDE GÜNAYDIN KIZLAR..a.s.

CLARıES MAŞALLAH KIZINA CANIM..

ŞıMALCıM ÇOK GEÇMıŞ OLSUN CANIM BEN KULLANMADIM CANIM HıÇ HEP SERUM FıZYOLOJıK KULLANIRIM BEN.O SUYU ECZANEDEN BULABıLıRSıN SANIRIM CANIM.PORTAKAL SUYUNU BEN SIKIYORUM BARDAĞA KOYUYORUM ıÇıRıYORUM CANIM.ıÇıYOR BU ŞEKıLDE..
SENDE Bı DENE ıSTERSEN CADIARZU

gunaydın canım sanadaa
bence doktora götürr durunun bayadır burun tıkanıklıgı vardı okyonus suyu serum fızyolojı hepsını kullandım dun hala gecmeyınce doktora goturdum sımdı antıbıyotık kullanıyorus bence saglık ocagına olsun gotur

sağol cerencim.portakal suyunu bidaha deneyeceğim.ii olur c vitamini.senin paşan nasıl umarım iyidir canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…