2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

teşekkür ederim canım benim geceden beri buhar makinası çalışıyor ama burnu hala tıkalı ewde atlatabilirmiyiz dedim ama galiva dr a gitmek şart eşim diyordu gidelim diye arayıp bi konuşayım bari.canım sizede çok geçmiş olsun.a.s.

günaydın kızlarr
ben kalktım Ahsen hanımın kalkmasını bekliyorum gece hiç uyumazsa sabah böyle geç kalkar sürekli mızırdandı beni uyandırdı şimdi uyuyor zilli

tubacım serranın yaramazlığından yakınmışsın artık böyle şikayet yok:)))) söyleyene bak diyicem bende ediyorum çünkü tek fark benim kızım sürekli elimden tutup gezmek istiyor beni de yaramazlığına alet ediyor:)))

şimalcim geçmiş olsun canım ben portakal suyunu kayısı haşlıyıp karıştırıp birlikte veriyorum o zaman kaşıkla yiyiyor

aa bu arada hülyacım taşınıyormuşsun Alllah kolaylık versin çok zor ya

günaydın kızlar nasılsınız? aynur canımya istersen götür bir dr.belki vereeceği ilaçlar farklı olur.bu arada ben portaka suyunu sıkıyorum süzgeçten geçirip içine çay kaşığının ucuyla şeker koyoyorum asiti gitsin diye.okaliptus yağını ben burun uçlarına hafif sürüyorum.yada yastığının kenarına kokusu ferahlatyıyor çünkü.ama kaloriferli olan evlerde sıcaksuyun içine damlatıp odaya koyuyorlar.

aynurcum geçmiş olsun tatlım yavruna ben okaliptus kullanmadım hiç serum fizyolojik ve okyonus suyu kullandım şimdiye kadar duru için denemekte fayda var okaliptusuda

cerencimmmmmmmmm günaydın bitanemmmm naber nasılsın:)) mirza berke nasıl umarım ikinizde iyisinizdir ben çok yoğundum sabahtan işe geldim 7:45 de hemen toplantı hazırlıklarını yaptım patronlar damladı şimdi toplantıdalar bakalım bitince yine yoğunlaşır

tülaycım günaydın tatlım nasılsın selincim nasıl

tülaycım şimdi portakal suyu sıkıyorum sıcak suda kaynatıyorum ıhlamur için boğazlarını yumuşatır belki.okaliptus yağını eczanedenmi yoksa aktarcılardan mı aldın canım.bizim ew doğalgazlı bütün gece buhar makinası çalıştı ama bi faydası olmadı ağzını açarak nefes alıyor.dün sıcak bi çorba içirdim dün.ıhlamur kalmadığı için alıp geldim bunları deneyip geçmezse öyle gideyim diyorum çünkü geçen dr a gittiğimizde çiçek çıkaran bi çocuk vardı çok korktum bulaşmasından.o yüzden dr hemen götürmek istemiyordum ama mecbur kalırsam götüreceğim.

günaydın banucumm iyiyim canım.kuzucumda iyi teyzesi sen ansılsın?

banucum dün gittim migrosa ama valla kremlere deli gibi paraverdim indirim falan yokmuş ben alışveriş yaptıktan sonra indirim kartı verdiler gıcık oldum.dediğin duş jelindende aldım çok güzel bişiya):)

aynurcum aktardan aldık biz.ama eczanelerdede olabilir.bitksel yağlar satıyor bazıları.canımya kıyamam valla eselinde aynıydı.ama burnunun akması iyi bir bakımada selinin akmadığı için kulakalrına vurnuş ve ateş yapmıştı.allahtan sonra akmaya başladıda kuzum rahatladı

esen canım çok teşekkür ederim kayısı bende haşlıyayım seviyor paşam belki onunla birlikte almış olur vitaminini

Günaydınlar Güzel Mayıs Anneleriopuyorumnanaktan

Ben yine yoğun bir güne sabah sabah ayılmadan eğitimle başladım.Uykuma uyku kattı diyebilirim.Bakalım günün sonunu nasıl görücez.kaydirigubbakcemile3

Annemi dün babam bir prof.beyin cerrahına götürmüş sonuçlarla.Doktorda hemen ameliyat olmasını önermediğini 25 günlük bir fizik tedavi sürecine girmesini sonrasındaki tetkikler ve halen şikayetleri devam ederse ozaman tekrar değerlendireceklerini söylemiş.Umarım işe yararda ameliyat olmaz annecim.:Saruboceq:Birde aklım onda kalacak ozaman bakım ister o halde.

Kuzumda babanesiyle iyi anlaşıyor o konuda da biraz nefes aldım ya.:lepi:

Aynurcum kuzucuğun burnu tıkalıymış serum fizyolojik tüm eczanelerde var ben sanomarin kullanıyorum çok faydasını gördüm.Birde nazal aspiratör almıştım Birsomun tavsiyesiyle.Oda çok işe yaradı eczanede sor istersen.Meyve suyunuda ben biberonla veriyorum ama içine elma ve ayvada koyuyorum daha yumuşak bir tadı oluyor.Portakal asitli bir meyva biliyosun miğdesini rahatsız etmesin kuzucuğun.Çok geçmiş olsun.

Esracım akşam yazmışsın iyiyim canım bende ya bir koşuşturmadır gidiyor.Görüşemiyoruz kaçta işten çıkıyorsun acaba arasam seni?

iyiyiz bitanem neler aldın başka :)) güle güle kullan duş jelini sen birde duş aldıktan sonra gör mis gibi kokuyor:)))))))))))opuyorumnanaktana.s.

sağol cerencim.portakal suyunu bidaha deneyeceğim.ii olur c vitamini.senin paşan nasıl umarım iyidir canım

sağol canım iyi çok şükür...

günaydın canım..

günaydın tülaycım. ne yaptın aldın mı canım krem? merak ettimde.

sağolll bitanem iyiyiz ikimizde uğraşıyoruz akşam yat sabah gel hergün aynı şeyler allah huzurumuzu bozmasın canım..:Saruboceq:

banucum canım çok teşekkür ederim.bi ıhlamur ve portakal suyunu vereyim öğlen gdiip alayıp aktarcılardan dediğin gibi denemekte fayda var.

cerencim günaydın. canım aldım şimdi benim cildim kabarık kabarık olmuştu meğerse kullandığım olay ürünleri yapmış.bide bitkisel demişlerdi. ben dün yatıştırıcı hassas ciltler için olandan nemlendirici gündüz kremi.jel bakım sütü duş jeli vücut pellingi bide birkaç değişik vücut şampuanlarından aldım. dünden beri kullanıyorum yüzümdeki kızarıklıklar azaldı gibi hatta yok bile diyebilirim yüzümde hep nemli umarım işe yarar ya.

banu canım cerene yazdıklarımı aldım.ama orası ne kadar güzel ya renk renk bakım ürünleri.ya benim tek hatam indirim akrtı veriyorlarya keşke 1 ürün alıp kartı aldıktan sonra diğerlerini alsaymışım.% 25-40 varan indirim vardı( neyse nasip değilmiş işe yarasında parasından geçtim valla hergün kızarık kızarık duvara sürtmüş gibi ciltle uyanmak çok kötüydü.

günaydın sibelcim
canım annenin durumuna çok sevindim canım zaten bel fıtığında pek ameliyatı önermiyorlar.benim k.valdemde var ama oda olmadı . olduktan sonra daha kötü oluyor diyorlar ne derece doğru bilmiyorum tabi..

kolay gelsin canım.

güle güle kullan canım aldıklarını çok sevindim...o zaman olay almamak lazım demekki..

sibel canım benim çok teşekkür ederim ilgin için.dışarı çıkacağım canım 12 gibi aktarcıya gideceğim ordanda eczaneye uğrarım sanomarini alırılm nazal aspiratör ne bilmiyorum onuda sorarım hiç kullanmadım .tekrar teşekkürler canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…