2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

gunaydın kızlar konuya dırek dalayım :) şu dui jelının ısmını verın bakayım bır ıstedıgım gıbı guzel kokulu jel bulamadım ev kutu kutu jel dolu

Gözün aydın canım.Cok sevındım.

Ya ben aksam gıremedım bı sıteye sen nasıl gırdın kı.Ohh tıremısu keyfı afıyet olsun canım.

Kolay gelsın canım.Bora da öyle dertlerını bı anlasak.

herkese günaydın bugün erkenciyim patronlar burada toplantı olacak geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir:))))

Gunaydın.Yogunsun.Kolay gelsın Banucum.

günaydın herkese, günaydın banucummmmm

iyisin umarım prensesler nasıl canım?

kolay gelsin..

gunaydın kızlar konuya dırek dalayım :) şu dui jelının ısmını verın bakayım bır ıstedıgım gıbı guzel kokulu jel bulamadım ev kutu kutu jel dolu

Gunaydın Kızlar....Guzel gunler.

Sıbel cok sevındım canım annene.Belkıde hıc gerek kalmaz amelıyata.Ya bu doktorlara nasıl guvenıcez bız.Hepsı ayrı telden calıyo.

Semoş nerdesın sen ya.Yarın gelıyormusun.

Herkese Gunaydın.

Bızde uyandık.Şimdi kahvaltımı yaptım.Bırazdanda dışarı cıkıcam.Bı bakayım annişlere dedım.Off havada kapalı ya.Ve bende uykusuzum.Gece nöbetteydık sıpa sayesınde.

Herkese Gunaydın.

Bızde uyandık.Şimdi kahvaltımı yaptım.Bırazdanda dışarı cıkıcam.Bı bakayım annişlere dedım.Off havada kapalı ya.Ve bende uykusuzum.Gece nöbetteydık sıpa sayesınde.

gunaydın canım nere gıdıyorsun yıne bakem

günaydın kızlarrr
bugun pek keyifsizim yavrum hanzadem pazar günü antibiyotiğini bitidi öksürük ve boğaz için verileni dün gece gene öksürmeye basladı afedersiniz balgamlı hemde ,gece napcamı sasırdım saat 2 pekmez verdim ılık su verdim kesilmedi tabi ökrürürken öksürürken kustu yatak yorgan kendi üstü bası sacı kafası heryer battı.batması umrumda degil yavrum uykusunun arasında bi korktu anlatamam baglıyor bir yandanda uyandım diye sımarrak gülmeye calısıyor yavrum yaa
artık kalktık temizledik oturduk saat 3.30 kadar sonra uyuttum sabahta 6.30 da kalktı
şimdi uyutabildim anca doktoru aradım gecmişti tekrar basladı diye gribal enfeksiyon tekrarlamıs olabilir grip ilacını içir öksürük cogalırsa getir dedi ayy o ilacıda hiç sevmiyor 1 damla içiremedim gene diş geliyor sanırım hep ondan oluyor yavrum 1 hafta gene sarsılacak cok keyifsizim onun hasta olması beni mahfediyor
şimdide temizliğe abla geldi heryeri temizliyor bende toparladım ortalıgı camasır koydum haliyle işte böyle
valla gecmişi okuyamadım hep iyisinizdir umarım hadi canlarım öpüyorum sizi

canım geçmiş olsun.ama varya kusması iyi balgamı atmıştır .tabi sık sık olursa iyi değil.

semracım nasılsın tatlım bebişler nasıl :))

nurancım geçmiş olsun balgamı atması iyi olmuş

canım cok gecmış olsun diş cıkarıcakları zaman dhaada cok hasta oluyorlar genız akıntısı oluyor cunku ozellıkle zor diş cıkaran bebeklerde kusması ıyı olmuş en azından ıcerdekı balgamı atıp rahatlamıştır
canım hangı ılacı ıcmıyor druna soyle farklı bır tane verır bneımkılerde bazı grıp ılaclarını ıcmıyor hasta olduklarında ıctıklerını alıyorum

semracım nasılsın tatlım bebişler nasıl :))

nurancım geçmiş olsun balgamı atması iyi olmuş

ıyıyım canım sagol cocuklarda canıma okuyorlar butun gun bırbırlerıen tutunup kalkmaya calısıyorlar tabı ıkısıde yere yuvarlanıyor :)))
senın prensesler nasıl

nuran çok geçmiş olsun canım benim kuzuda öksürüyo ve arada öksürürken kusuyo sadece sabahları oluyo bu öksürük neyin nesi anlamadım :uhm: ev çokmu nemsiz acaba umarım bi an evvel tatlı kızın sağlığına kavuşur :teselli: Allah bize bağışlsın onları biz hasta olalım onlar olmasın ya

semracım zor tabi iki bebekle uğraşmak:)) Allah kolaylık versin iyi bizimkilerde yağmur okula gidiyor durudu akşama kadar anneannesinde akşamdan akşama görüyorum çok özlüyorum kızlarımı
duru çok inatçı teyzesi dün yürüteçe bindirmiş annem inmek için neler yapıyor görsen ayaklarını kaldırıyor basmadan bekliyor beni alın diye aldım yürüteçten bu seferde oturacak yürüteçi çekecek kendine bende bıraktım oynadı onun zaferi tabi mutlu oldu bebişlerini öp benim için tatlım

claries nasılsın canım görünmüyorsun uzun zamandır bebişin nasıl

Sağol canım kızımda bende iyiyiz son olayı biliyosundur zor bir karar almıştım hep sitedeydim ama biraz zamana ihtiyacım vardı şimdi daha iyiyim umarım sende iyisindir tatlım

sagolun kızlar inşallah iyileşsin hemen 14 gün sonra izmire gidicez orda eziyeti olmasın inşallah
ewet doktora söledim ilacı içmediğini baska bitane verdi ksam eşim gelirken alcak bakalım umarım içer su diş cıkarma bi bitseydi hayırlısıyla
neyse canlarım ben bi kadına bakıyım işler ne alemde gene gelirim

annecıneden Allah kolaylık versın canım zor gercekten cocukla ugrasmak bu yasta başladılar dedıklrını yaptırmaya buyuyunce yandık bız valla sende prenseslerı op benım ıcın

Sağol canım kızımda bende iyiyiz son olayı biliyosundur zor bir karar almıştım hep sitedeydim ama biraz zamana ihtiyacım vardı şimdi daha iyiyim umarım sende iyisindir tatlım

hoşgeldın tatlım ozlemısız

bu ılac ıyı gelır ınsallah canım ya 14 gunede gecer merak etme ıhlamur ve tarhana cok ıyı gelıyor ıcıyorsa ver
hadı kolay gelsın sana optum

canim ay dün görmedim cevabini..serrada da vardi o ögg kismi..hatta eşim teşhisi koymustu..elleri hep agzinda oldugu için bogazina kadar sokuyorda ondan ögg yapiyor felan diye..doktorada söylemiştim..idrar tahlili istemişti..bişey cikmadi şükür..ama işte kusma olayi basladi..daha ilk kasikta midesi kalkiyordu..doktor ilaçta verdi ama pek faydasini görmedim diyebilirim..2 seyden cok fayda gördüm ve bu öggg olayi anca gecti..1.herşeyi (yogurdu,meyvesini bile) sicaga yakin verdim..sicak suyun içinde beklettim..2.her ögünden önce ve aklima geldikçe aralarda ilik nane limon verdim..bunlarin faydasini cok gördüm bu bulanti işine..

hadi gözünüz aydin canim a.s.

:)))))) kiz korkutmuyorum öyle mum gibi durunca hosuma gitti ama

Alıntı çok yaptım ama kaçıyorum herkesi öptüm kızım eee yapmış

mucksss canim

herkese günaydın bugün erkenciyim patronlar burada toplantı olacak geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir:))))

günaydinn..kolay gelsin tatlim a.s.

günaydın herkese, günaydın banucummmmm

iyisin umarım prensesler nasıl canım?

kolay gelsin..

günaydin canimm..sanada kolay gelsin a.s.

hadi hayirlisi :) aramizda pek bişi yokmus seninle..bizimde 21.ndeydi :)

canim geçmiş olsun yaa..serra hayatta ellettirmyor burnuna..okyanus suyu felan hak getire..gördügü anda 4 nala kaciyor valla :) ben tülayin dedigi gibi okaliptus yagindan cok fayda gördüm..ayni olayi vikslede yapabilirsin..ben bi aksam bulamadigimda viksi denemiştim ayni sonucu almiştim..küçük bi legende viksli yada okaliptuslu su yap..bi bezi (kat kat olsun) o suya batirip kaloriferin üstüne yerleştir..sabaha kadar mis gibi nefes alir kuzucum..benim odamla serranin odasi yanyana..bizim odaya bile geliyordu kokusu :) bide eger burnunu ellettiriyorsa sıksık suyla yika burnunu,kulak cucubklarini suya batirip içini temizle felan..serraya yapamadim..ama kendimde cok faydasini gördüm bunun

ay cok sevindim canim ya..inşaAllah bu tedaviden güzel sonuc alirlarda ameliyata gerek kalmaz a.s. yagizinda babannesiyle güzel vakit gecirmesine sevindim

arap sabunu kullan sen

Herkese Gunaydın.

cok durdun evde zaten cik hemen

oy oy oyy baya zor bi gece gecirmişsiniz yaa kiyamam kuzumaa valla büyük olsalar zencefilli bal yada cörekotlu bal cok iyi geliyor..ama küçüklere verilmez ki bunlarda..öksürük ilacindan baska bi çare yok gibi :S ama öksürükle balgamini atmaya calişiyor nihayetinde..bi doktordan dinlemiştim öksürükle nezleden korkmayin diye..bunlar iyimiş..mikrobu atmaya calişiyor olurmus vucut..ay inşaAllah biran önce gecer ya..bolbol su felan ver kuzuya bari..tekrr gecmiş olsunn a.s.

günaydin hatunlar a.s.

bugun pek işim yok :) gerci nezaman bu cumleyi kursam muhakkak işim cikiyor :)))

birazdan da cikicaz dişari kizcemle hava güzel gibi :) gözlüğüm yapilmiş onu alicaz inşaAllah..ordan da alişveriş yapar geliriz..ay diyette olunca insanin pek dişari cikasi gelmiyor canim bişeyler yemek istiyor yoksa

anam bu kizin yemek saati gelmeden cikalim biz yavastan saat 12yi gecmiş :)

hadi öptük hepinizi kocamannnnnnn a.s. a.s.

HÜLYACIM KOLAY GELSİN CANIM GÜLE GÜLE OTUR DARISI KENDİ EVİNE OTURMANA OLSUN CANIM BENİM..:Saruboceq:
GAZELİDE ÖP BENİM İÇİN..opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…