Kızlarrrr mutlu bir haber vermek için girdimm.
babamın raporları temizz çıktııı.
Sesi bir güzel geliyo,Sanki yeniden doğmuş gibi.Gözlerim dolu onun sesinden.
Canım babam.Allah herkesin sevdiklerini sakınsın.
aaa ne oluyoo yaa nerdesiniz hu huuuuu kimse yokmu kızlarr??
Bende diyorumki kaç sayfa yazdılar kimbilir,aa bi baktım hala aynı sayfa hadi uyutun bebeleri,bekliyorum...
Ben uyuttum Dağhan paşamı,biraz mızmız dı.Heralde diş geliyo calpol verdim yatırdım..Bizde kayınvalidemle kuruyemiş faslına geçtik..
Ben diğer başlıklara bakıyım barii..
Hadi byee..
Herkese iyi geceler kızlar kızım bu gece deli etti beni tam 2 saat salladım uykusuzluktan ölüyo ama gözler faltaşı gibi açık ay deli oldum ya niye böyle oldu bu çocuk :bbo: öptüm kızlar Allah rahatlık versin size ve bebişlerinize a.s.
herkese günaydın bugün erkenciyim patronlar burada toplantı olacak geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir:))))
günaydın herkese, günaydın banucummmmm
iyisin umarım prensesler nasıl canım?
kolay gelsin..
Günaydın kızlar hepinizin günü aydınlık olur inşallah bu gün 11 aylık olduk :lepi: doğum günümüze 1 ay kaldı opuyorumnanaktan gideyim kızıma yumurta haşlayım öptüm sizi ve kuzularınızı a.s.
günaydın arkadaşlar bebişleriniz ve sizler umarım iyisnizdir.paşam hala hasta burnu tıkanıyor geceleri gündüzleride akıyor.dün okaliptüs yazmış tülaycım ama ben tam anlayamadım nerden alacağım onu aranızda kullananınız varmı veya burun tıkanıklığı için serum fizyolojik haricinde neler yapıyorsunuz?meyve suyu içmeyi hiç sevmiyor portak suyu falan içirsem sizler nasıl içiriyorsunuz bebişlerinize.yardımcı olursanız sevinirim
günaydın kızlarr
ben kalktım Ahsen hanımın kalkmasını bekliyorum gece hiç uyumazsa sabah böyle geç kalkar sürekli mızırdandı beni uyandırdı şimdi uyuyor zilli
tubacım serranın yaramazlığından yakınmışsın artık böyle şikayet yok:)))) söyleyene bak diyicem bende ediyorum çünkü tek fark benim kızım sürekli elimden tutup gezmek istiyor beni de yaramazlığına alet ediyor:)))
şimalcim geçmiş olsun canım ben portakal suyunu kayısı haşlıyıp karıştırıp birlikte veriyorum o zaman kaşıkla yiyiyor
aa bu arada hülyacım taşınıyormuşsun Alllah kolaylık versin çok zor ya
günaydın kızlar nasılsınız? aynur canımya istersen götür bir dr.belki vereeceği ilaçlar farklı olur.bu arada ben portaka suyunu sıkıyorum süzgeçten geçirip içine çay kaşığının ucuyla şeker koyoyorum asiti gitsin diye.okaliptus yağını ben burun uçlarına hafif sürüyorum.yada yastığının kenarına kokusu ferahlatyıyor çünkü.ama kaloriferli olan evlerde sıcaksuyun içine damlatıp odaya koyuyorlar.
Günaydınlar Güzel Mayıs Anneleriopuyorumnanaktan
Ben yine yoğun bir güne sabah sabah ayılmadan eğitimle başladım.Uykuma uyku kattı diyebilirim.Bakalım günün sonunu nasıl görücez.kaydirigubbakcemile3
Annemi dün babam bir prof.beyin cerrahına götürmüş sonuçlarla.Doktorda hemen ameliyat olmasını önermediğini 25 günlük bir fizik tedavi sürecine girmesini sonrasındaki tetkikler ve halen şikayetleri devam ederse ozaman tekrar değerlendireceklerini söylemiş.Umarım işe yararda ameliyat olmaz annecim.:Saruboceq:Birde aklım onda kalacak ozaman bakım ister o halde.
Kuzumda babanesiyle iyi anlaşıyor o konuda da biraz nefes aldım ya.:lepi:
Aynurcum kuzucuğun burnu tıkalıymış serum fizyolojik tüm eczanelerde var ben sanomarin kullanıyorum çok faydasını gördüm.Birde nazal aspiratör almıştım Birsomun tavsiyesiyle.Oda çok işe yaradı eczanede sor istersen.Meyve suyunuda ben biberonla veriyorum ama içine elma ve ayvada koyuyorum daha yumuşak bir tadı oluyor.Portakal asitli bir meyva biliyosun miğdesini rahatsız etmesin kuzucuğun.Çok geçmiş olsun.
Esracım akşam yazmışsın iyiyim canım bende ya bir koşuşturmadır gidiyor.Görüşemiyoruz kaçta işten çıkıyorsun acaba arasam seni?
gunaydın kızlar konuya dırek dalayım :) şu dui jelının ısmını verın bakayım bır ıstedıgım gıbı guzel kokulu jel bulamadım ev kutu kutu jel dolu
Herkese Gunaydın.
Bızde uyandık.Şimdi kahvaltımı yaptım.Bırazdanda dışarı cıkıcam.Bı bakayım annişlere dedım.Off havada kapalı ya.Ve bende uykusuzum.Gece nöbetteydık sıpa sayesınde.
günaydın kızlarrr
bugun pek keyifsizim yavrum hanzadem pazar günü antibiyotiğini bitidi öksürük ve boğaz için verileni dün gece gene öksürmeye basladı afedersiniz balgamlı hemde ,gece napcamı sasırdım saat 2 pekmez verdim ılık su verdim kesilmedi tabi ökrürürken öksürürken kustu yatak yorgan kendi üstü bası sacı kafası heryer battı.batması umrumda degil yavrum uykusunun arasında bi korktu anlatamam baglıyor bir yandanda uyandım diye sımarrak gülmeye calısıyor yavrum yaa
artık kalktık temizledik oturduk saat 3.30 kadar sonra uyuttum sabahta 6.30 da kalktı
şimdi uyutabildim anca doktoru aradım gecmişti tekrar basladı diye gribal enfeksiyon tekrarlamıs olabilir grip ilacını içir öksürük cogalırsa getir dedi ayy o ilacıda hiç sevmiyor 1 damla içiremedim gene diş geliyor sanırım hep ondan oluyor yavrum 1 hafta gene sarsılacak cok keyifsizim onun hasta olması beni mahfediyor
şimdide temizliğe abla geldi heryeri temizliyor bende toparladım ortalıgı camasır koydum haliyle işte böyle
valla gecmişi okuyamadım hep iyisinizdir umarım hadi canlarım öpüyorum sizi
semracım nasılsın tatlım bebişler nasıl :))
nurancım geçmiş olsun balgamı atması iyi olmuş
claries nasılsın canım görünmüyorsun uzun zamandır bebişin nasıl
semracım zor tabi iki bebekle uğraşmak:)) Allah kolaylık versin iyi bizimkilerde yağmur okula gidiyor durudu akşama kadar anneannesinde akşamdan akşama görüyorum çok özlüyorum kızlarımı
duru çok inatçı teyzesi dün yürüteçe bindirmiş annem inmek için neler yapıyor görsen ayaklarını kaldırıyor basmadan bekliyor beni alın diye aldım yürüteçten bu seferde oturacak yürüteçi çekecek kendine bende bıraktım oynadı onun zaferi tabi mutlu oldu bebişlerini öp benim için tatlım
Sağol canım kızımda bende iyiyiz son olayı biliyosundur zor bir karar almıştım hep sitedeydim ama biraz zamana ihtiyacım vardı şimdi daha iyiyim umarım sende iyisindir tatlım
sagolun kızlar inşallah iyileşsin hemen 14 gün sonra izmire gidicez orda eziyeti olmasın inşallah
ewet doktora söledim ilacı içmediğini baska bitane verdi ksam eşim gelirken alcak bakalım umarım içer su diş cıkarma bi bitseydi hayırlısıyla
neyse canlarım ben bi kadına bakıyım işler ne alemde gene gelirim
eczacı kadında dedı yenı moda hastalık bebeklerde reflü dedı bu doktor duru 3aylıkkende reflü olabılır demıstı ben umursamamıstım sımdıde ılaclarla tedavı edelım bı 2hafta sonra yıne gel dedı bıde duru bazen elını agzına goturup böğğğ dıyo sankı mıgdesı bulanmıs kusacak gıbı ben oyun yapıyo sanıyodum ama doktora söyledıgımde bak şüphelerım yanıltmıyo benı dedı kontrolden sonra yınede emın olmak ıcın ozellıklle şu asım konusunu ıcın goturecem baska doktoraa
saol canım kılo vermesıde reflüyle ılgılıymıss çok şükür cok sorunsuz cıkardık bız dişlerımızı
önemsemedıgım bısey ıcın gıttım neler dedı doktor şaştım kaldım
evdekı tartıyı takmıyorumda doktorda boy kılo ölçümü yaptı o söyledı kılo vermiş ıyı degıl dedı hayırlısı bakalım şu ılaclara bı baslıyalımdaa saol canım
kusma yok tugbacım sadece öğğ yapıyo bu hafta elını agzına goturup bı corba ıcıyor bıde devam sütü bende dişlerden iştahı gıttı dıye düşünüyodum ama öle degılmıss
doktordan arabaya nasıl attım kendımı anlatamam bugun kotuyum bırazz
saolun kızlarr ıyıkı varsınızzzopuyorumnanaktan
Kızlarrrr mutlu bir haber vermek için girdimm.
babamın raporları temizz çıktııı.
Sesi bir güzel geliyo,Sanki yeniden doğmuş gibi.Gözlerim dolu onun sesinden.
Canım babam.Allah herkesin sevdiklerini sakınsın.
herkeze selam hanımlar...
geçmişe bakmadım şöle size bi uğrıyım dedim malum hala evi toplamakla meşgulum..tabi gazelle ne kadar başarılı oluyorsam oda ayrı bi sorun...ben topluyorum o gidip kolilerden elbiseleri çekip çekip elinde sallıyor...en cokta iç çamaşırlarına bayılıyor kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Allah nasip ederse cuma günü evi temizleticem kaynanamıda kadının başında tutucam zaten başka bi işede yaramıyor kötükedihüso cmt günü de evi taşınıyorum...yerleşmem daha kolay olacak sanırım çünkü herşeyi yıkadım temizledim....
bu arada mobilyalarımıda değiştirdim şimdi halılar kaldı onlarıda sanırım pazar günü halledicem...
doğum gününede az kaldı yaa ben hala hiç bir plan yapamadım yerleşir yerleşmez bu konu üzerinde çalışmam lazımm CADIARZUCADIARZU
umarım herkez iyidir son sayfada gülşahcım yazını okudum zaten msn den görüştük tekrar gecmiş olsun diyorummm cnm ama mutlaka bşka bi dr götür :1hug:
tuba cadısı kızımı korkutmaaaaaaaaaaaaaaaaklava: klava: klava:
hepiniz öptümm fırsat bulursam tekrar uğrarım a.s.a.s.a.s.
Alıntı çok yaptım ama kaçıyorum herkesi öptüm kızım eee yapmış
herkese günaydın bugün erkenciyim patronlar burada toplantı olacak geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir:))))
günaydın herkese, günaydın banucummmmm
iyisin umarım prensesler nasıl canım?
kolay gelsin..
Günaydın kızlar hepinizin günü aydınlık olur inşallah bu gün 11 aylık olduk :lepi: doğum günümüze 1 ay kaldı opuyorumnanaktan gideyim kızıma yumurta haşlayım öptüm sizi ve kuzularınızı a.s.
günaydın arkadaşlar bebişleriniz ve sizler umarım iyisnizdir.paşam hala hasta burnu tıkanıyor geceleri gündüzleride akıyor.dün okaliptüs yazmış tülaycım ama ben tam anlayamadım nerden alacağım onu aranızda kullananınız varmı veya burun tıkanıklığı için serum fizyolojik haricinde neler yapıyorsunuz?meyve suyu içmeyi hiç sevmiyor portak suyu falan içirsem sizler nasıl içiriyorsunuz bebişlerinize.yardımcı olursanız sevinirim
Günaydınlar Güzel Mayıs Anneleriopuyorumnanaktan
Ben yine yoğun bir güne sabah sabah ayılmadan eğitimle başladım.Uykuma uyku kattı diyebilirim.Bakalım günün sonunu nasıl görücez.kaydirigubbakcemile3
Annemi dün babam bir prof.beyin cerrahına götürmüş sonuçlarla.Doktorda hemen ameliyat olmasını önermediğini 25 günlük bir fizik tedavi sürecine girmesini sonrasındaki tetkikler ve halen şikayetleri devam ederse ozaman tekrar değerlendireceklerini söylemiş.Umarım işe yararda ameliyat olmaz annecim.:Saruboceq:Birde aklım onda kalacak ozaman bakım ister o halde.
Kuzumda babanesiyle iyi anlaşıyor o konuda da biraz nefes aldım ya.:lepi:
Aynurcum kuzucuğun burnu tıkalıymış serum fizyolojik tüm eczanelerde var ben sanomarin kullanıyorum çok faydasını gördüm.Birde nazal aspiratör almıştım Birsomun tavsiyesiyle.Oda çok işe yaradı eczanede sor istersen.Meyve suyunuda ben biberonla veriyorum ama içine elma ve ayvada koyuyorum daha yumuşak bir tadı oluyor.Portakal asitli bir meyva biliyosun miğdesini rahatsız etmesin kuzucuğun.Çok geçmiş olsun.
Esracım akşam yazmışsın iyiyim canım bende ya bir koşuşturmadır gidiyor.Görüşemiyoruz kaçta işten çıkıyorsun acaba arasam seni?
gunaydın kızlar konuya dırek dalayım :) şu dui jelının ısmını verın bakayım bır ıstedıgım gıbı guzel kokulu jel bulamadım ev kutu kutu jel dolu
Herkese Gunaydın.
Bızde uyandık.Şimdi kahvaltımı yaptım.Bırazdanda dışarı cıkıcam.Bı bakayım annişlere dedım.Off havada kapalı ya.Ve bende uykusuzum.Gece nöbetteydık sıpa sayesınde.
günaydın kızlarrr
bugun pek keyifsizim yavrum hanzadem pazar günü antibiyotiğini bitidi öksürük ve boğaz için verileni dün gece gene öksürmeye basladı afedersiniz balgamlı hemde ,gece napcamı sasırdım saat 2 pekmez verdim ılık su verdim kesilmedi tabi ökrürürken öksürürken kustu yatak yorgan kendi üstü bası sacı kafası heryer battı.batması umrumda degil yavrum uykusunun arasında bi korktu anlatamam baglıyor bir yandanda uyandım diye sımarrak gülmeye calısıyor yavrum yaa
artık kalktık temizledik oturduk saat 3.30 kadar sonra uyuttum sabahta 6.30 da kalktı
şimdi uyutabildim anca doktoru aradım gecmişti tekrar basladı diye gribal enfeksiyon tekrarlamıs olabilir grip ilacını içir öksürük cogalırsa getir dedi ayy o ilacıda hiç sevmiyor 1 damla içiremedim gene diş geliyor sanırım hep ondan oluyor yavrum 1 hafta gene sarsılacak cok keyifsizim onun hasta olması beni mahfediyor
şimdide temizliğe abla geldi heryeri temizliyor bende toparladım ortalıgı camasır koydum haliyle işte böyle
valla gecmişi okuyamadım hep iyisinizdir umarım hadi canlarım öpüyorum sizi
herkeze selam hanımlar...
geçmişe bakmadım şöle size bi uğrıyım dedim malum hala evi toplamakla meşgulum..tabi gazelle ne kadar başarılı oluyorsam oda ayrı bi sorun...ben topluyorum o gidip kolilerden elbiseleri çekip çekip elinde sallıyor...en cokta iç çamaşırlarına bayılıyor kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Allah nasip ederse cuma günü evi temizleticem kaynanamıda kadının başında tutucam zaten başka bi işede yaramıyor kötükedihüso cmt günü de evi taşınıyorum...yerleşmem daha kolay olacak sanırım çünkü herşeyi yıkadım temizledim....
bu arada mobilyalarımıda değiştirdim şimdi halılar kaldı onlarıda sanırım pazar günü halledicem...
doğum gününede az kaldı yaa ben hala hiç bir plan yapamadım yerleşir yerleşmez bu konu üzerinde çalışmam lazımm CADIARZUCADIARZU
umarım herkez iyidir son sayfada gülşahcım yazını okudum zaten msn den görüştük tekrar gecmiş olsun diyorummm cnm ama mutlaka bşka bi dr götür :1hug:
tuba cadısı kızımı korkutmaaaaaaaaaaaaaaaaklava: klava: klava:
hepiniz öptümm fırsat bulursam tekrar uğrarım a.s.a.s.a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?