2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

herkese günaydın bugün erkenciyim patronlar burada toplantı olacak geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir:))))

günaydın herkese, günaydın banucummmmm

iyisin umarım prensesler nasıl canım?

kolay gelsin..
günaydın kızlar Banucum kolay gelsin cnm..
günaydın cnm,ohh maşallah kuzuya..
günaydın cnm,okaliptus yağını ben kendim için kullanmıştım bi kez,bilmiyorum bebeklere faydası ne olur...çok geçmiş olsun bence ilaç al sadece serumla olmuyor..
günaydın cnm..
günaydın cnm olay gelsin kremlerini güle güle kullan.Bende geçen baktım roc un temizleme sütü ve nemlendiricisine ama almadım alıcam yakında ..kız da yaşımı tahmin etti,ilk kez birisi olduğumdan küçük dmedi şok oldum,gerçekten yaşlanıyorum galiba..(
günaydın cnm..kolay gelsin ..annenin ameliyat olmasına gerek kalmaz inşallah cnm.geçmiş olsun.
ne biliyim girdim cnm ama kimse yoktu,demekki sorun vardı.sağol cnm güzel olmuştu..
Herkese Gunaydın.

Bızde uyandık.Şimdi kahvaltımı yaptım.Bırazdanda dışarı cıkıcam.Bı bakayım annişlere dedım.Off havada kapalı ya.Ve bende uykusuzum.Gece nöbetteydık sıpa sayesınde.
günaydın cnm.ohh yine gezmeyemi cnm,hayırdır..??buluşma var galiba?

geçmiş olsun cnm.

SEMRA , İNCİHAN, NURRAN, TUĞBA

KIZLAR HOŞGELDİNİZ...a.s.

NURRAN CANIM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN HANZEDEYE YAZIK KUZUYA GÖRÜYORMUSUN.EN KISA ZAMANDA İYİLEŞİR İNŞALLAH CANIM..:Saruboceq:

inş cnm iyi çıkar dün yazmaya fırsatım olmadı sonuçlar güzel çıkmış yazmışssın sonra gördüm çok sevindim cnm
cnm bırakıp giitiğin içindir bence
babsına o kadar kzımaz
sana daha çok düşkün olur o yüzdendir gelince iş miş bişey yapma oğluşla ilgilen
cnm ya geçmiş olsun üzme kendini bu kadar Allah dert versin ama derman da versin çarasiz bırakmasın
hepsinin çaresi var çok şükür
inş geniz eti dışında bişeyi yoktur miniğimin
eşinmde işleeri yoğundur belki o yüzden arayamamıştır cnm
bi de onu dert etme boşver
kız niye korkutuyon serrayı
bizimki aksine bayılıyo sıpa
yenid oğduğunda da duyunca ağlamayı keserdi şimdi de ben evi süpürürken peşimden dolaşır çığlık atar hepkaydirigubbakcemile3
canım ya çok sevindik senin adına,ne güzel
kimse hastalanmasın valla iyi baksın herkes kendine en azından sevdikleri içinn

cnm ya işin zor Allah kolaylık versin hülya
inş hayırlısıyla taşnırsınız cnm yeni evea.s.

inş düzelir cnm annen ameliyat olmadan uamrım gerek kalmaz ameliyataŞeniz

ÖZLEMM, FERDAA
kızlar sizlerde hoşgeldinizzzzzzzzzzzz a.s.

Son düzenleme:

geçmiş olsun cnm ya ebebişler hasta olunca çok zor kıyamam kuzuya
ıhlamuru da ihmal etme bence ben arad içine pekmez falanda katıyorum elma kabuğu falan ne bulıursam vitamin olsun diye sende dene istersena.s.

ıYıYıM SAĞOL kaydirigubbakcemile2 ÖZLEMCıM NASILSIN BEBıŞLERıN NASIL BAKııM?

selam canlar..

Bugün sabah 5 de Dağhanın ağlamasına uyandım eşim dediki Ferda bi bak 45 dk oldu yerine yatırıyorum geri uyanıyor dedi bi geldimki,Dağhan ateşler içerisinde yanıyor..kaptığım gibi eşimin yanına hemen ateşini ölçtük 37.8 çıktı ama ateş gibiydi çocuk neyse hemen calpol verdim,ayağıma koydum,kayınvalidemde kalkmıştı,uyudu Dağhan aldım yanıma yattım tabi saat 6 olmuştu,sonra bizimki 7 de babasıyla geri uyandı..sonra yine emzirdim 8.30 da babaannesi uyuttu,yattık,9.30 yine kalktı baktım ateş yine yükselmiş hemen karnınıdoyurup yine calpol verdim.bizde kahvaltımızı yaptık yarım saat önce yine uyuttum ayağımda şimdi,ayaklarım sızlıyor,hiç sevmiyorum ayakta sallamayı..neyse tek uyusunda,bi de ateşi çıkmasın..Diştenmi nedir anlamadımki..?Üşütmüş olabilirmiyim acaba?neyse dur bakalım anlarız bugün olmadı doktora gtcez,öptüm sizii...

selam kzılar naca fırsat oldu valla yazmaya sabahtan beri açık güya topik
nasılsınız?
bende evi süpürdüm paspas çektim o kadar anaca zeyneple işte
başkada bişi yapmıycam yemekten başka
zeynebi yıkadım bu arada uzun zamandır ilk defa yalnız
ben kovalya toz alırken sokmuş ellerini oynayacakmış kıyamet koptu resmen tolzu ve soğuk su yaa
bi deneyeyim dedim bende doldurdum küveti oyuncak attım içine gel zeynep dedim oturttum yanına ıslattı üstünü başını oynadı biraz soydum sonra şıp şıp yap kızım diyorum ellerini ayaklarını vuruyo çok hoşuna gitti maşallah dedim valal hep içimden
oynadı biraz suyla yıkadım bende güzelce
bi de yüzüne su gelince istemedi kalkmak istedi hemen neyse bunu da atlatırıız inş
giydirdim uykusu var uyumuyo küvetle oynayacakmış daha kalktım onları topladım
trt4 de gece bahçesi başlamış onu izledik gene uyumuyo ya
offff
el çırpıyo hep oynayacakmış
bıraktım bende az daha oynasın
emeklemeye çalışıyo yerde şimdi
bi de bağırıyo ayyyyyyyyyyyy ayyyyyyyyy gıdıgıdı ayyyyyy diye sıpa yakaydirigubbakcemile3
hava çok güzel kocişi karşılamaya gideriz belki bugün yemekelr pişerse tabi fasulye ısalttım sabah akşamdan ıslatmayınca zor pişer
bakalım artık

İYİYİM SAĞOL kaydirigubbakcemile2 ÖZLEMCİM NASILSIN BEBİŞLERİN NASIL BAKİİM?
bende iyim cnm sağoalsın zeynep de iyi ne olsun diğeri de iyi,tepikliyo iştezemuszemus 2 haftadır ben burdayım diyo valla yavrum
senin oğluş nasıl?

cnm ay egçmiş olsun havalar güzel bence üşümemiştir ama dişten olabilir bi gidin bakalım ne diyecek dr.

hogeldin özlem bu gün menülerimiz aynı sanırım bende akşamdan ıslamıştım fasulye tabi yanına vazgeçilmez partneri pilav bide cacık yaptımmı yemek işi tamamdır :lepi: ama kızıma nasıl bi çorba yapsam karar veremedim bi türlü

Sağol canım kızımda bende iyiyiz son olayı biliyosundur zor bir karar almıştım hep sitedeydim ama biraz zamana ihtiyacım vardı şimdi daha iyiyim umarım sende iyisindir tatlım

iyi olmana çok sevindim canım zaman en güzel ilaç hakkında hayırlısı olsun bitanem bende iyiyim teşekkürleropuyorumnanaktan

tubişim nasılsın tatlımopuyorumnanaktan

ferdacım sağol tatlım

özlemcim bende yağmura yapardım bebekken şişme havuzu vardı suyu doldururdum oyuncaklarınıda atardım içine çok eğlenirdi maşallah zeynebe :)))

kızlarr oyy okudum tüm yazdıklarınızı ama tek tek cevap yazamıcam masallah oyuncu bebişlere
hasta olanlara gecmiş olsun hepimizin derdi baksanıza demekki dişten oluyor bunlar cıksada kurtulsak neyse ben yavruyu yanlız bırakmayım iş bitti kadın gitti canıma bişiler hazırlayayımda yesin hadi öpüldünüz

Tünaydin Kizlar,

Iki gündür dogru dürüst okuyamiyorum, ya baglanamiyorum ya da Doruk'la ugrasmaktan firsatim olmuyor. Gecmise bakmadan önce, size bir selam vereyim dedim. Bu arada kafam resmen kazan gibi, ne olacak benim bu halim bilmiyorum. Oglumun uykulari yine bozuldu, gece en fazla 2 saat uyuyor ve aglayarak uyaniyor. Uyutana kadar sersem tavuga dönüyorum. Ve sabah 05:30'dan sonra asla uyumuyor. Gündüzde sadece 1-2 saat uyuyor ve tüm gün aktif. Girmedigi delik kalmiyor ve ben pesinde felegin ati misali...Uykusuzluk ve yorgunluk had safhada anlayacaginiz. Esimde yogun calisiyor bu aralar, ufak tefek islerin ucundan tutuyor sagolsun ama ciddi bir yardimi dokunmuyor, o da yorgun geliyor eve cünkü...Tuba, senin yazin sabah gözüme ilisti. Durumlarimiz ne kadar cok benziyor.

[

evet cnm aynıymış evde salatalık yok olsa bende cacaık yapardım neyse
ezogelin çorba yapıyorum cnm ebn hem besleyici olur hemde zeynep de yer diye düşündüm
sende bi düşünyerimseniben
özlemcim bende yağmura yapardım bebekken şişme havuzu vardı suyu doldururdum oyuncaklarınıda atardım içine çok eğlenirdi maşallah zeynebe :)))
banyo krizini atlattığımıza çok sevindim valla banu
hem kendi ağlamaktan mahvoluyordu hemde ben
iyice alışır inş

kolay gelsin cnm sana ya bu bebeişlerin çoğu böyle sanırım uyku düzeni diye bişey kalmadı hep uyanık aklacak hiç bişeyi kaçırmayacaklar zeynepde aynı
geede öyle çok kalkıyor ki hiç uyumamış gibi oluyordum bende:bbo:

tülay nasılsın cnm?selin nasıl? dün seni andık yine valla
tarhana çorbası yaptım,annenin ellerine sağlık çok da gzüel olmuş bi de ben çörek otlusunu hiç yeymiştim hoş olmuş tadı bayıldım valla
sağolasın tekrara.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…